Arsenal získal z Auxerre mladého útočníka Sanoga

01.07.2013, 22:09
Aktuality
Yaya Sanogo bude definitivně rozvíjet svůj talent v Arsenalu. Londýnský klub dnes večer oznámil příchod dvacetiletého francouzského útočníka, kterého získal zadarmo z Auxerre a podepsal s ním víceletý kontrakt. Ten má mít podle neoficiálních informací platnost do června 2017...

Sanogo na sebe výrazněji upozornil teprve během uplynulé sezóny, v jejímž průběhu nastřílel deset branek a kromě zástupců Arsenalu zaujal například i představitele Lille. Už v polovině června se ale odchovanec proslulé akademie Auxerre nechal slyšet, že by rád zamířil na Emirates Stadium.

Samotný klub pak jeho příchod potvrdil v dnešním prohlášení. "Sanogo svými výkony za Auxerre a francouzskou reprezentaci do 20 let ukázal svůj potenciál. Těšíme se, až se Yaya k nám připojí a bude pokračovat ve svém slibném vývoji," prohlásil manažer londýnského celku Arsène Wenger.

Autor: Petr Vaněček / arsenal.com

Komentáře (311)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele