Aktuality

Stoičkov je v Bulharsku podezřelý z vyhrožování rozhodčímu

Známý trenér a bývalý bulharský fotbalista Christo Stoičkov čelí podezření, že nadával a vyhrožoval rozhodčímu. Se sudím se měl kouč Litexu Loveč spojit telefonicky po sobotním vítězství 1:0 v duelu bulharské ligy se Slavií Sofia.

Je to katastrofa, kritizuje Solbakken německý svaz

Trenér 1. FC Köln Stale Solbakken stále nestrávil fakt, že se v minulém kole na hřišti Hannoveru musel obejít bez Lukase Podolskiho. Německý reprezentační útočník pykal za neprávem udělenou červenou kartu z předchozího duelu s Herthou a norského trenéra hodně namíchlo počínání DFB...

Laziu bude čtyři týdny chybět zraněný útočník Klose

Římskému Laziu bude čtyři týdny chybět německý střelec Miroslav Klose. Konkurent Čecha Libora Kozáka o místo v útoku italského klubu si ze čtvrtečního tréninku odnesl svalové zranění levého stehna.

Forlán popírá, že by odmítl nastoupit do utkání z lavičky

Interu Milán letošní sezóna nevychází podle představ a to samé se dá říct o Diegu Forlánovi. Uruguayský útočník v posledním ligovém utkání proti Atalantě nehrál a některá italská média tvrdila, že odmítl jít do zápasu z pozice střídajícího hráče, sám Forlán to ale striktně popírá...

Musíme zvednout hlavu, burcuje Deschamps

Velmi nepodařené období nyní prožívá Olympique Marseille, který prohrál již sedm soutěžních utkání v řadě a v tabulce Ligue 1 se mu povážlivě vzdálily pohárové pozice. Trenér Didier Deschamps ale nepropadá skepsi a stejný přístup žádá i po svých svěřencích...

Alba s Barcelonou nic nepodepsal, ujišťuje agent

Již delší dobu se spekuluje o budoucnosti Jordiho Alby, který sice má ve Valencii smlouvu ještě na příští sezónu, v médiích je ale přesto spojován s letním přestupem do Barcelony. Jeho agent každopádně popírá zvěsti, podle kterých mladík již podepsal s katalánským klubem předsmlouvu...

Učil jsem ho jíst příborem, hecuje Jarošík kamaráda Latku

Sobotní pražské derby mezi Slavií a Spartou nebude jen bitvou nesmiřitelných rivalů, ale také soubojem dvou velkých kamarádů. Obránce červenobílých Martin Latka a letenský bek Jiří Jarošík spolu před šesti lety působili v anglickém Birminghamu a mají k sobě velmi blízko.

Kanonýr Barrios míří z Dortmundu do Číny

Paraguayský kanonýr Lucas Barrios má namířeno z Dortmundu do Číny. Někdejší nejlepší ligový střelec světa přestoupí podle listu Bild v létě do týmu čínského mistra Guangzhou Evergrade, kde už údajně podepsal čtyřletý kontrakt.

Real se snaží dostat rozhodčí pod tlak, říká Ángel

Zápas Villarrealu s Realem Madrid vzbudil velkou pozornost. Domácí v závěru vyrovnali na 1:1, což hosté neunesli. Trenér Mourinho byl vykázán na tribunu, dva hráči hostí byli vyloučeni a z tábora Realu se nesly nářky o krádeži. Obránce Villarrealu Ángel López se soupeřem nesouhlasí, Real se podle něj jen snaží dostat rozhodčí pod tlak.

Panathinaikos přišel kvůli fanouškům o body. Titul je pryč

Panathinaikos Atény přijde řádění jeho fanoušků v nedohraném nedělním šlágru proti Olympiakosu Pireus hodně draho. Svaz mu odečetl body, bude muset sehrát několik zápasů před prázdnými tribunami a zaplatit pokutu 252.000 eur (6,23 milionu korun).

Schalke chystá rekordní smlouvu pro Huntelaara

Klaas-Jan Huntelaar se letos rozstřílel a plní naděje, které do něj v Schalke vkládali. Vedení Königsblauen ale musí současně řešit zásadní problém - nizozemský střelec už má smlouvu jen na příští sezonu. Schalke chce Huntelaara rozhodně udržet a nabízí mu nejlukrativnější smlouvu v historii klubu.

Volešák ze Slovácka dostal za simulování pokutu 30 tisíc korun

Disciplinární komise Fotbalové asociace České republiky potrestala záložníka Slovácka Ladislava Volešáka pokutou 30 tisíc korun za simulování v utkání s Bohemians 1905. Rovněž udělila pokuty Ostravě a Slovácku za nedostatečnou pořadatelskou službu. Ze stejného důvodu zahájila řízení se Spartou.

Zatím jsme ničeho nedosáhli, upozorňuje Conte

Juventus v úterý večer přešel přes AC Milán do finále Coppy Italia a z řad hráčů turínského celku se již začaly ozývat hlasy o doublu. Trenér Antonio Conte ale euforii krotí se slovy, že jeho tým žádný z vytyčených cílů ještě nesplnil a chce na svých svěřencích vidět odhodlání...

Kadlec je po třech měsících fit a doufá v nominaci na Slavii

Hráč pražské Sparty Václav Kadlec se necelé tři měsíce po operaci kotníku a kolena naplno zapojil do tréninku a je připraven nastoupit k první soutěžnímu utkání v tomto roce. Zatím neví, jestli to bude už v sobotním derby se Slavií.

Potřebujeme dva nebo tři kvalitní hráče, říká Sabatini

AS Řím má stále reálnou možnost, že si v příští sezoně zahraje Ligu mistrů, ambice klubu z hlavního města Itálie jsou ale ještě vyšší a v co nejbližší době by rád atakoval první příčku. Sportovní ředitel Walter Sabatini už také poodhalil cosi o přestupových plánech pro letošní léto...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele