Aktuality

Fletcher nemůže trénovat. Soustředí se na příští sezonu

Těžké období prožívá záložník Manchesteru United Darren Fletcher. Skotský reprezentant trpí ulcerózní kolitidou, což je chronické onemocnění střevní sliznice. Fletcher zatím nemůže ani trénovat, jeho cílem je být připraven na příští sezonu.

Zbrojovku vlastní společnost FOR Brno Plus

Vlastníkem druholigového klubu Zbrojovka Brno se stala akciová společnost FOR Brno Plus. Jejím jediným akcionářem je právník Jaroslav Přeček.

Ranieri po mizerné sérii na lavičce Interu Milán skončil

Trenér Claudio Ranieri u Interu Milán skončil. Italský velkoklub na svém webu dnes večer oznámil, že mužstvo převezme Andrea Stramaccioni, dosavadní kouč juniorského týmu.

Sedmnáctka vyhrála nad Lucemburskem, ME si však nezahraje

Čeští fotbalisté do 17 let se neprobojovali na mistrovství Evropy. Ve druhém utkání kvalifikačního turnaje sice porazili Lucembursko 2:1, ovšem ani to jim na postup nestačí. Polsko totiž zvítězilo nad Běloruskem 2:0 a s předstihem si zajistilo prvenství ve skupině a jediné postupové místo. Češi si v závěrečném čtvrtečním utkání s Běloruskem zahrají o konečné druhé místo.

Horvátha rozladilo váhání rozhodčích při druhém gólu

Kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth po vysokém vítězství 4:0 nad Českými Budějovicemi neskrýval rozladění z dohadů, které provázely druhý gól obhájců titulu. Rozhodčí zásah Marka Bakoše nejprve uznali, pak kvůli hře rukou odvolali a nakonec znovu potvrdili.

Baník Ostrava odvolal kouče Maluru, v lize ho má zachránit Látal

Baník Ostrava podruhé v sezoně mění trenéra. Vedení klubu dnes po sobotní porážce na hřišti Slovácku odvolalo Pavla Maluru. Předposlední tým tabulky povede v závěrečných osmi kolech nejvyšší soutěže bývalý reprezentant Radoslav Látal, který dosud koučoval druholigový Sokolov. S klubem podepsal smlouvu do 30. června 2013.

Neville chce v Evertonu trofej. Jestli nebude, neuspěl jsem, říká

V Evertonu už kroutí Phil Neville sedmou sezónu, v lednu mu bylo 35 let, jenže ke spokojenosti mu stále něco chybí - moc rád by s Toffees získal nějakou trofej. Během svého působení v Manchesteru United jich sice nasbíral plno, ovšem v Goodison Parku ho stále míjejí. Stejně jako celý tým...

Drželi jsme PSV pod tlakem, pochvaloval si pyšný De Boer

Nizozemská liga je letos obrovsky vyrovnaná a na titul může sedm kol před koncem pomýšlet ještě šest klubů. Dva z nich se ve vzájemném zápasy střetly včera a úspěšnější byl domácí Ajax, který ve své aréně porazil 2:0 PSV Eindhoven...

Lugano se chce prosadit v PSG, na odchod nemyslí

Diego Lugano před letošní sezonou přestoupil z Fenerbahce do PSG a těšit ho mohou výsledky jeho nového zaměstnavatele, horší to pro něho už je po individuální stránce. Uruguayský obránce se nedokázal usadit v základní sestavě a začíná se spekulovat o jeho odchodu z hlavního města Francie...

Dosta těší zájem Aston Villy, budoucnost ale nyní neřeší

Heerenveen v nedávných sezonách gólově táhlo hned několik známých kanonýrů a na Afonsa Alvese nebo Klaase-Jana Huntelaara nyní navazuje Bas Dost. A rovněž jemuž by mohl být odměnou přestup do většího klubu, zájem o 22letého útočníka mají údajně v Aston Ville...

Muambův stav se zlepšuje, už vstal z postele a začal jíst

Fabrice Muamba je po zástavě srdce stále na jednotce intenzívní péče, jeho stav se však nadále zlepšuje. Třiadvacetiletý záložník Boltonu už podle agentury AP vstal z postele a začal normálně jíst.

Lavičku nadchly rozloučení v Sydney i postup do play off

Nejprve emotivní rozloučení s fanoušky a vedením klubu, pak výhra v posledním utkání základní části a postup do play off. Trenér Vítězslav Lavička si nemohl vysnít lepší neděli. Jeho Sydney FC si díky výhře 3:2 v dramatickém utkání s Newcastlem prodloužil sezonu a Lavička před plánovaným návratem do Česka může dál snít o mistrovském titulu.

Naděje na titul stále žije, věří Piqué

I po devětadvaceti odehraných zápasech je ztráta Barcelony na vedoucí Real Madrid šestibodová, přestože katalánské mužstvo dohrávalo na Mallorce o deseti mužích. Střelec druhé branky Gerard Piqué soudí, že si jeho tým vítězství zasloužil a naděje na obhajobu titulu se nevzdává...

Míč je na jeho straně hřiště, říká Tönnies k situaci Raúla

Schalke v bundeslize bojuje o přímý postup do Ligy mistrů a napilno má také jeho vedení, které by rádo prodloužilo smlouvy hned s třemi ofenzivními oporami. Jednou z nich je Raúl González Blanco, který podle šéfa klubu Clemense Tönniese již nabídku dostal...

Uličný: Asi ani pánbůh nedovolil, abychom tady udělali body

Sigma Olomouc dnes sice vedla na hřišti Teplic, po změně stran ale příznivý stav neudržela a nakonec prohrála 1:3, což její trenér Petr Uličný označil za spravedlivé vyústění zápasu. Stejného názoru byl i jeho protějšek Petr Rada, který o přestávce ani nemusel dělat v kabině humbuk.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele