Aktuality

Brankáře Letáčka v Baníku nahradí bývalý sparťan Holec

Po odchodu Jiřího Letáčka do španělského Getafe získal Baník Ostrava slovenského brankáře Dominika Holce. Bývalý gólman pražské Sparty, který chytal naposledy za Karvinou, podepsal smlouvu na dva roky.

V Hradci chtějí potvrdit vzestup, opatrně mluví o pohárech

Hradce Králové před novou sezonou pomýšlejí na příčky zajišťující účast v evropských pohárech, zároveň ale zatím nechtějí vyhlašovat přehnané cíle. Zástupci klubu o tom mluvili na tiskové konferenci před víkendovým začátkem ligového ročníku.

Experti UEFA vybrali do ideální jedenáctky ME šest Španělů

Do ideální jedenáctky UEFA z uplynulého mistrovství Evropy ve fotbale se dostalo hned šest hráčů z týmu španělských šampionů. Nechybějí nejlepší hráč turnaje záložník Rodri či nejlepší mladík Lamine Yamal.

Plzeňští chtějí do hlavní fáze pohárů a v lize zamíchat bojem o titul

Plzeňští vstoupí do nové sezony s ambicemi zajistit si v létě účast v hlavní fázi některého z evropských pohárů a potrápit hlavní favority Spartu a Slavii v boji o ligový titul. Minimálním cílem Západočechů je skončit do třetího místa stejně jako v minulém ročníku.

Chance ligu čekají nové technické vymoženosti, rozhodčí změny vítají

Léto plné fotbalu sotva nechá české fanoušky vzpamatovat se z nedělního finále mistrovství Evropy, a v pátek jim již nadělí přídavek v podobě startu tuzemské nejvyšší soutěže. Ročník ve znamení nových začátků přinese mimo jiné i změny pro rozhodčí.

Mbappé je oficiálně hráčem Realu Madrid. Splnil se mi sen, přiznal

Kylian Mbappé si po evropském šampionátu dopřál kratší dovolenou, tento týden pak dorazil do hlavního města Španělska a stal se novou posilou Realu Madrid. Příchod francouzského útočníka byl ohlášen již začátkem června, dnes došlo na zdravotní prohlídku a podpis pětiletého kontraktu.

Hradec Králové má tři zájemce o vstup do klubu, jedním je Ulich

Město Hradec Králové zatím eviduje tři oficiální zájemce o vstup do prvoligového klubu FC Hradec Králové. Jedním z nich je podnikatel a bývalý reprezentant Ivo Ulich. Další zájemce je z Česka a jeden zájemce je ze zámoří.

Anglická reprezentace bude mít nového trenéra, Gareth Southgate rezignoval

Anglická FA bude po osmi letech hledat nového trenéra pro svůj národní tým. U týmu končí často kritizovaný Gareth Southgate, 53letý kouč dnes ze své funkce odstoupil.

Kewell doplatil na špatné ligové výsledky, v Jokohamě vydržel necelých sedm měsíců

Australský trenér Harry Kewell vydržel u fotbalistů Jokohamy Marinos jen necelých sedm měsíců. Finalista asijské Ligy mistrů dnes informoval, že bývalého hráče Liverpoolu propustil. Klubu se nedaří, v tabulce japonské ligy je až dvanáctý se ztrátou 20 bodů na první místo.

Al Qadsiah znovu loví v Evropě, z Marseille chce přivést Aubameyanga

Kádr Marseille během léta dozná několika změn a francouzský klub by mohl přijít o svého nejlepšího střelce. Terčem spekulací je Pierre-Emerick Aubameyang, o gabonského útočníka úspěšně usiluje saúdskoarabský Al Qadsiah.

Araújo musí se stehenním svalem na operaci, mimo hru bude minimálně čtyři měsíce

Barcelona na trhu mlčí a zatím nezískala žádnou letní posilu, místo toho naopak o jednoho hráče přišla. Dlouhodobě bude mimo hru Ronald Araújo, uruguayský obránce si nedávno poranil stehenní sval a problém je mnohem vážnější, než se na první pohled zdálo.

Stuttgart má náhradu za Guirassyho, z Augsburgu přivedl Demiroviće

Serhou Guirassy je na odchodu ze Stuttgartu a německý vicemistr si už zajistil náhradu za svého nejlepšího střelce, branky v jeho dresu bude nově dávat Ermedin Demirović.

Španělský fotbal si zaslouží vítěze Zlatého míče, má jasno Rodri

Šampioni Eura ze Španělska si zaslouží, aby jeden z jejich hráčů získal Zlatý míč. Alespoň to prohlásil Rodri (28), nejlepší hráč uplynulého šampionátu, po nedělní výhře 2:1 nad Anglií.

Kane pod palbou kritiky. Po zranění to pro něho bylo fyzicky náročné, brání kapitána Southgate

Kolísavé výkony anglického útočníka Harryho Kanea (30) na mistrovství Evropy znepokojují i odborníky. "V příštích několika týdnech budou ohledně jeho vystoupení kladeny otázky. Překvapilo by mě, kdyby neměl nějaké zranění a rychle se nedal do pořádku jen proto, aby se dostal na hřiště," řekl bývalý reprezentant Gary Neville (49) v televizi Sky UK. Smolař Kane musel spolknout nezdar už v šestém finále v kariéře.

Změna v rámci LaLigy: Saúl Ñíguez odchází z Atlética Madrid do Sevilly

Sevilla potvrdila příchod Saúla Ñígueze z Atlética Madrid. Oba kluby se dohodly na ročním hostování 29letého záložníka, následně může být půjčka prodloužena, takže odchovanec Colchoneros se prakticky loučí s mateřským klubem, kde má smlouvu do roku 2026.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele