osmifinále - 1. zápasy
21.02.2023 21:00 CET
2 : 5
(2:2)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Vinícius Júnior (© AFP)

Real Madrid rozpoutal na Anfieldu baletní show a je blíže postupu do čtvrtfinále

Nádherné utkání sehráli v repríze loňského finále Liverpool FC a Real Madrid. Anglický celek vedl nad obhájcem titulu hned v úvodu o dva góly, jenomže Bílý balet dostál své přezdívce, doslova utančil obranu domácích a skóre otočil. Svěřenci italského stratéga Carla Ancelottiho překonali Alissona Beckera pětkrát, z toho po dvou brankách vsítili Vinícius Júnior s Karimem Benzemou, a postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů mají před madridskou odvetou výrazně blíže.

První poločas splnil fanouškům ty nejpřísnější parametry a ve skvělé kulise stadionu Anfield Road předvedly oba týmy úchvatnou ofenzivní podívanou. K vidění byly i chyby brankářů, což okamžitě vyvolalo vzpomínky na vzájemný duel z finále roku 2018, kdy dvě hrubky vyrobil tehdejší liverpoolský strážce svatyně Lorius Karius.

Na nic se nečekalo a gólové hody spustil Liverpool hned v úvodu. Ve 4. minutě Salah narýsoval přihrávku na Darwina Núñeze, který před Courtoisem zvolil efektivní zakončení patou a vstřelil první gól. Anfield burácel, a to se teprve zápas dostával do správného varu. Liverpool byl v začátku utkání jednoznačně aktivnějším a lepším mužstvem a dokázal toho patřičně využít. Ve 14. minutě vyrobil Thibault Courtois obrovskou hrubici, když váhal s rozehrávkou, a balón se mu tedy odrazil od kolene přímo na kopačku Mohameda Salaha! Egyptský fantom pohodlně zvýšil na 2:0.

Real Madrid si úvodních dvaceti minutách nic nevytvořil, ale pak dostal trochu prostoru Vinícius Júnior a po kombinaci s Benzemou vstřelil ke vzdálenější tyči kontaktní gól. Liverpool chtěl okamžitě kontrovat další brankou, jenže závar před Courtoisem vyřešil odkopem stoper Militão. Na druhé straně zase hrozil Vinícius, toho ve velké šanci vychytal Alisson. Brazilský brankář ve službách anglického celku si o chvíli později, bohužel pro něj, vybral slabší chvilku a při ledabylém odkopu trefil Viníciuse. Od útočníka Realu se balón odrazil přímo do sítě - 2:2.

Obrovské minely gólmanů na obou stranách byly nejvýraznějšími okamžiky prvního poločasu, který byl ofenzivní od samého počátku. Také v závěru se bylo na co dívat, nejprve Alexander-Arnold z volného přímého kopu prověřil Courtoise a po něm Alisson fantastickým zákrokem zmařil rychlý protiútok a takřka jistý gól.

Real v nastavení před přestávkou sahal po otočce, dokonal ji však až po změně stran. Luka Modrić rozehrál standardku na volného Édera Militãa a ten hlavou překonal Alissona. Defenzíva Liverpoolu fatálně zaspala při bránění a domácí byli najednou v nesnázích.

Bílý balet ani po obrátce na útočení nerezignoval a po tečované levačce Karima Benzemy už vedl na Anfieldu 4:2. "Reds" potřebovali nutně okysličit řady, čili Jürgen Klopp se rozhodl posílit ofenzívu příchody Firmina a Joty. Byl to ale až Bajčetić, kdo utaženou dalekonosnou pumelicí těsně netrefil madridskou svatyni.

Španělský gigant byl v naprostém laufu a v 67. minutě "utančil" obranu domácí popáté. Výtečně hrající Vinícius po rychlém kontru rozdělil balón do vápna, Karim Benzema pak udělal kličku Alissonovi a chladnokrevně zakončil.

Liverpool byl opařený a elán z úvodu zápasu byl definitivně fuč. Hosté už s přibývajícím časem nikam nespěchali, rozhodli se hlavně výsledek udržet. V tříminutovém nastavení ještě domácí sahali po korigaci, která by zvýšila šance do odvety, jenže nadějné akci byl odmáván ofsajd.

Real Madrid má po výhře 5:2 výrazně blíže čtvrtfinále Ligy mistrů než Liverpool. Oba soupeře však ještě čeká odveta na Santiago Bernabéu.

Autor: Ondřej Linhart / o2tv.com, uefa.com

Komentáře (728)

Přidat komentář
Bastaron

2:1

Reagovat
Fikus19

0x1

Reagovat
Filip236

1:2

Reagovat
misinho7

2:2

Reagovat
Lemiux66

2:0

Reagovat
Lemiux66

2:0

Reagovat
Mato178178

snad im to uz konecne vratite tip 2:1 prianie 5:0

Reagovat
EL Gringo

Vo finále 2022 sme boli lepší a aj tak sme prehrali, tak dúfam, že vyhráme teraz aj keď naša forma je aká je túto sezónu - aj keď posledné zápasy nasvedčujú o zlepšení.. Tipujem 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
O.Giroud

na Real zas taký kurz nechápem, veď bude hrať TAA a hlavne Gomez

Reagovat
JessePinkman

Jako ten kurz tam je zadarmo.

Reagovat
Csaplárova past

Bacha, FénixLFC se ti zase vysměje za toho TAA ...

Každopádně Vinicius vs TAA bude fakt komedie

Reagovat
O.Giroud

Aj to očakávam lebo TAA už hrá trochu lepšie, ale zas nastavil tu laťku hodne nízko, skôr straší ten Gomez. Každý zápas hrúbky, pri štandardkách nepoužiteľný, veď napr. ani nechodí na útočné rohy, čo o niečom svedčí.

Reagovat
fenixLFC

posli mi cislo uctu nech ti platim najom za pobyt v tvojej hlave

Reagovat
Csaplárova past

Prozraď mi, jak to děláš, že máš tolik času a reaguješ doslova na každý komentář, ve kterém se zmíním o tobě nebo TAA.

Reagovat
fenixLFC

byvam v tovjej hlave takze to vidim tvojim ocami

Reagovat
JeséRodriguez

Nakonec opravdu byla

Reagovat
oli9

Trent byl poslední zápas jeden z nejlepších na place. Ale pochybuji že si ten zápas viděl

Reagovat
Manik...

Já ano. V bránění nebo útočení? To je rozdíl.

Reagovat
oli9

Hele on je ve srovnání s ostatníma sezónama v pasti to jo. Ale poslední zápas hrál dobře

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
O.Giroud

Ešte aby nebol s asistenciou na gól ale ok, skôr sa momentálne bojím Gomeza. Fandiť budem, len na zarazil znovu ten kurz.

Reagovat
madridcan

1:4

Reagovat
ACSeRw!n

0:2

Reagovat
dextroza_m

2:3

Reagovat
Witcher

Kam se teď chodí diskutovat o fotbale?

Reagovat
oli9
Reagovat
Spalovač šancí

www.raketovi-inzenyri.eu

Reagovat
Csaplárova past

Dneska nevím, ale na postup favorizuju jednoznačně Reds.

Reagovat
oli9

No dneska jsem zvědavý. My jsme z formy i když poslední zápas se na to už dalo dívat, ale dlouhodobě špatné. Navíc chybí hráči. Real taky nemá zrovna formu. Viděl bych to že to bude zápas o jednom gólu a spíš vyhdajfke šťastnější než lepší..

Ale rád se budu mýlit a uvidím zápas 4:2

Reagovat
misinho7

no minimalne z tych 6 zapasov co su aj tu v preview, tak ma Real 5 vyhier a jednu prehru. Akoze zaciatok roka sme boli mimo ale teraz by som netvrdil ze neni forma. Stale tam je strasne vela co zlepsovat ale dostali sa do toho.

Reagovat
Salfovic

Tolik nebude ani střel na bránu.

Reagovat
penepi

1:3

Reagovat
JacoBee

Hele mě nový vzhled nevadí (rád bych dark mode), ale to si opravdu majitelé webu nevšímají toho, že s novým vzhledem totálně chcípla diskuze? Nemyslím tenhle článek, ale obecně...

Reagovat
Manik...

Je jim to jedno..

Reagovat
JacoBee

Chápu, že je jim u řiti diskuze a jde jim o návštěvnost. Ale hádám, že úpadek diskuzí půjde pak ruku v ruce se snížením návštěvnosti.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Kily

přisuzuješ těm diskuzím mnohem větší význam, než jaký doopravdy mají

Reagovat
Hlahart

Zajímavý. Tak nějak jsem si myslel, že z tohoto předpokladu se tady vychází, ale intuitivně mi to osobně připadá úplně opačně.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JacoBee

To si nemyslím, ta aktivita je i dle analytics menší, ale budiž.

Reagovat
Kily

já to myslím dlouhodobě právě v návaznosti na celkovou návštěvnost, PJ sem před měsícem dával jeden příklad a další hromada dnů musela být podobná

https://www.eurofotbal.cz/clanky/otestujte-s-nami-novy-eurofotbal-zive-a-primo-v-livesportu-598827/#post14060801

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Jordi Alba

Bolelo to číst předtím a bolí to i teď. Přestaňte nám připomínat pravdu, kterou nechceme slyšet.

Reagovat
VersaceChain

tak hlavne v te diskusi (nakonec k memu prekvapeni) zase takovy rozdil neni...

Novy web: poslednich 85 clanku, prumer 78 komentaru na clanek

Stary web: poslednich 85 clanku pred prechodem, prumer 88 komentaru na clanek

Reagovat
Hlahart

Tak to je naopak docela dost. Pokles 10 %+ s tím, že tady je ještě mnoho lidí, kteří si to chtějí vyzkoušet a podívat se na novou verzi.

Reagovat
Hlahart

Btw, je tady za ten týden vůbec 85 článků?

Reagovat
VersaceChain

taky me to prekvapilo...

Reagovat
Remt

Taky ale ber v potaz že tu je polovina komentářů od lidí kteří si stěžují na nový vzhled

Reagovat
VersaceChain

jako jo, ale proste mel jsem pocit, ze ten drop bude mnohem vetsi

Reagovat
Dron

Počítá se do toho i ten článek ohledně představení nového EF, který má 1000+ komentářů?

Reagovat
VersaceChain

Ten jsem záměrně vynechal

Reagovat
mojmira

Nemáte hotjar nebo něco takového, vůbec nevíte co vám na webu lidi dělají, kromě toho, kolik si zobrazí jakou stránku... Co když jich 95% sice nediskutuje, ale chodí sem hlavně kvůli pasivní diskusi? Reálně nemáte žádná relevantní data k porovnání...

Reagovat
Kily

určitě nechodí, to je vidět na počtu zobrazení jednotlivých článků

Reagovat
Salfovic

Neřekl bych. Lidí, kteří sem chodí kvůli diskusi, byť do ní nepíšou, bude hodně. Proč by sem vlastně jinak chodili. Výsledky a statistiky najdou na livesportu a autorských článků tu taky moc není.

Reagovat
Kily

to ne, kdyby jich bylo hodně, tak se to zajímavě projevuje na počtu zobrazení jednotlivých článků a tam ta čísla taky nejsou nic moc

Reagovat
Remt

Bylo by fajn kdyby těm diskuzím přisuzovali adekvátní váhu i tvůrci. Jinak bude z eurofobalu web jako efotbal a podobné - asi na to lidi klikají.. ale celkově vzato je to naprosto o ničem, tuctové a můžu chodit kamkoliv jinam a to info dostanu taky. Ale tu interakci s jinými uživateli prostě získám jen tu. A teď o to pomalu ale jistě začneme přicházet

Reagovat
Neutron

tak pre stranku je realne jedno, ci sa sem niekto z nas prihlasi alebo nie, coz je proste skoda a ta komunita jednoducho tuto stranku zjavne nema sancu zachranit

Reagovat
cristiano.K.

to je blbost a je to vidět i tomhle zápase

Reagovat
Witcher

Web dostal ránu z milosti.

Reagovat
oli9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Kily

diskuze ale uvadaly už před redesignem

Reagovat
DelPiero137

Ja nie som az taky kritik noveho design ale tiez mam pocit ze po zmene to islo rapidne dolu.

Ten dlhodoby pokles bol mierny, ale toto mi pride dost vyrazne.

Reagovat
dantetomas

Skus si aspon v rychlosti porovnat podobne typy clankov pred a po redesigne a zistis, ze ten rozdiel nie je tak markantny, ako si tu kazdy mysli.

Reagovat
JacoBee

Je extrémní lol... Za tu krátkou dobu běžně o 50% komentářů méně v článcích ohldně ligových kol

Reagovat
Front hell

U anglické ligy zůstalo vše při starém

Reagovat
dantetomas

Ja som mrkol na reviews a previews PL a ceskej ligy, a tam je to relativne podobne. To iste clanky v chybam rozhodcov v ceskej lige

Reagovat
VersaceChain

nemas pravdu, jak pisu vyse:

Novy web: poslednich 85 clanku, prumer 78 komentaru na clanek

Stary web: poslednich 85 clanku pred prechodem, prumer 88 komentaru na clanek

nejake nuance tam budou, ale napr. pocet PL preview/souhrnu stejny

Reagovat
monkej

Pre zaujímavosť som si dnes pozeral, koľko komentárov mali previews v roku 2016:

PL - bežne 2000

PD - 800-1000 (dnes je 200 veľa)

SA - cez 500 každé kolo

Ten pokles bolo vidieť už pre zmenou. Zlaté časy EF sú dávno preč.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Neutron

nemyslim, pod preview aj souhrnom PL je to priblizne to iste co na starom webe.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je skoro úplně stejný, proč si vymýšlíš...

Reagovat
andrew96

A kde chcípla?

Reagovat
dantetomas

Podla mna ale diskusia umierala pocas poslednych rokov tak ci tak

Reagovat
VersaceChain

diskuse je mrtva od te doby co tady neni Dr. Kyslik a yarda

Reagovat
Radin

Mně spíš vadí, jak je to celé roztahané v době, kdy chceš mít informace co nejrychleji a nikdo nečte dlouhé články, tak oni to celé natáhnou..

Reagovat
LokoLFC

Nejen, že web stojí za hovno, ještě někdo napíše v titulku FC Liverpool.

Reagovat
misomy6

Prosim ta veď v poslednom odstavci majú ze Real vyhral CHL 13x pritom je to 14x. A ešte tip ze Liverpool vyhrá

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Greaber

3:1

Reagovat
king23

Že prý tip Eurofotbalu: 1

Pořád dokola...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greaber

Jednou to musí zlomit, snad to bude dneska a uvidíme alespoň 5:0

Reagovat
king23

Ale jako možná že jo, já neříkám, že je Real nějaký velký favorit. Jenom mě přijde úsměvné, jak se dokolečka tipuje, že Real prohraje a on naopak opakovaně vyhrává.

Reagovat
Kenneth

I kdyby 10:0, vzali jsme jim dve trofeje LM a to je to co se pocita.

Reagovat
mojmira

Někoho s takovým webem přece nemůžeš brát vážně

Reagovat
penepi

Reagovat
Naseroslosos23

2:0

Reagovat
Luc-Luc

Payback time

Reagovat
Neutron

1:1

Reagovat
boryland

2:0.........Salah, Alaba vl.,........

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Letsgo!

Reagovat
Remt

Nechci být posel špatných zpráv, ale tady vidím velký špatný pro LFC

Reagovat
wyqinac

real nasadi LM mod doufam, jinak to je trosku 'souboj kriplu'.

tip 1:3

Reagovat
Geordies

2:0

Reagovat
Messiáš

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Gakpo gól a Liverpool vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vyhrát

Reagovat
Nikikrew

Fuha taky kurz na Real. Docela solidna ponuka teda

Reagovat
zasranej malíř

Courtois;Carvajal;Militao;Rudiger;Alaba;Camavinga;Modrič;Valverde;Vini Jr;Benzema;Rodrygo

1:2

Reagovat
madridcan

My hráme deviati?

Reagovat
Manik...

Camavinga to dá

Reagovat
Xavi

Doufám, že bude dobrej fotbal. Tip 1:1.

Reagovat
London88

Taky doufám, ale mám obavy

Reagovat
avicii

Chcelo by to pre nás veľkú európsku noc, ale Real je Real a nevidím to na výhru, tip remíza 0:0

Reagovat
Coutinho10

Tak Darwin nakonec v základu, tak by mohl gólově pokračovat

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Bajcetic, Henderson, Nunez, Salah, Gakpo.

Subs: Adrian, Kelleher, Milner, Keita, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Jones, Elliott, Jota, Tsimikas, Carvalho, Matip.

Reagovat
frezi

Minulý rok väčšina tipovala Liverpool, vyhral Real. Teraz všetci Real, postúpi Liverpool.

Reagovat
Salfovic

Vuděl jsi kurzy ?

Reagovat
Pharrell

Tip : nejspíše asi 0-1 0-2 hosté RM (ale bude to strašně moc extrémně těžký mač pro Real)

Reagovat
oli9

Snad Jota naskočí jako žolík. Ta naše záloha to je vcelku šílenost

Reagovat
Hachim Mastour

Kráľovský Real zničí labouristický Liverpool

Reagovat
gargi11giggsy

Bude zápas niekde v TV?

Reagovat
frezi

premier sport 2

Reagovat
insane

Bude mít někdo stream, prosím?

Reagovat
R.Meireles

Ahojte, nemáte někdo nějakej stream? Díky

Reagovat
London88

Kdyby to skončilo 3:3, 2 penalty, vůbec bych se nezlobil... Hlavně žádný 0:0, 1:0

Reagovat
mimi_united

Toto bude veľmi jednoznačné

1:4 Salah (P) - Benzema, Valverde, Modrić, Rüdiger

Reagovat
London88

Výsledek mi je jedno, ale tvůj scénář nezní špatně

Reagovat
Cechino

Tvl

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fabec1222

Proč bučej do hymny? Zas Angličani Když by se bučelo do jejich hymny, tak budou chtít vyloučení soupeře...

Reagovat
oli9

Do znělky ligy mistrů... Bučí na eufu....

Reagovat
Salfovic

Proč ?

Reagovat
Xavi

Fakt se divíš, proč se bučí na UEFU? Třeba, že je zkorumpovana?

V Barceloně se při znělce taky bučí. Tam byl problém s vlajkama značící nezávislost.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina Anglánů ani nevěděla, co za melodii hraje, ale jsou zvyklí bučet úplně na všechno, co není anglická hymna, dávají tím najevo svou kulturní nadřazenost.

Reagovat
KnoxXx

nekulturny litrpul

Reagovat
fenixLFC

najskor si zisti reakcia na co to je

Reagovat
O.Giroud

pad na Anfielde by sme mali

Reagovat
Luc-Luc

Carroll

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
O.Giroud

Preco Gakpo pri kazdej druhej prihravke musi spadnut?

Reagovat
Hachim Mastour

lebo je vysoký a suchý

Reagovat
O.Giroud

Nuneenenee

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaal Daaaarwin

Reagovat
oli9

Krása

Reagovat
fabec1222

Co to je? Mám X2

Reagovat
oli9

Naštěstí to nikoho nezajímá a je to tvůj problém

Reagovat
wwwx

Ještě, že už se dneska tikety netrhaj.

Reagovat
fabec1222

Vůbec jsem nepochyboval

Reagovat
Registrujisejenproto

Darwin!!!

Reagovat
EL Gringo

Darwinnnn Miláčik

Reagovat
London88

1:0, pěknej ... Jen tak dál

Reagovat
SunFells

Krása ale čekám že Joe Gomez to udělá za chvilku zajímavé

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
masly008

To bylo na žlutou

Reagovat
JFT97

Nunez

Reagovat
Miguel19

Camawinga na ručník...

Reagovat
KnoxXx

Real by mohol kupit Freda, ked vidim Camavingu

Reagovat
O.Giroud

Salaaaah vole

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Luc-Luc

Usatec gooooooooooooolll

Reagovat
Mateo16

Ty vole camavinga je hotový robí v zadu chaos a nestíha vykrivat miesta

Reagovat
fabec1222

Co to je za kripla

Reagovat
EL Gringo

Salaaaaaah

Reagovat
Luc-Luc

Karius

Reagovat
Salfovic

Tohle ho snad i překonává

Reagovat
ttopi

To nejspíš ne. Karius měl míč v ruce, tedy 100% pod kontrolou. Curtois musel nohama, byl pod tlakem. Ale samozřejme krypl gól

Reagovat
Coutinho10

Wow

Reagovat
zasranej malíř

Ty vole

Reagovat
KnoxXx

strasny tim, fakt chodte do ...

Reagovat
Hachim Mastour

Kurtoá????

Reagovat
Grahf

real im to prišiel darovať jak na podnose

Reagovat
O.Giroud

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD courtoooiss

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Registrujisejenproto

Ve finale LM chytal jak neprustrelny buh a ted tohle

Reagovat
JFT97

xddddddddddddd Karius vibes

Reagovat
oli9

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

courtois

Reagovat
Greny

Zatím dle očekávání :) Liverpool v suchým trikotu

Reagovat
Mateo16

Ďakujeme dovidenia thiboa

Reagovat
Kixi Syhimour

Nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
oli9

Ale slušně tam všichni pořád padají a kloužou se

Reagovat
O.Giroud

tak na Anfielde úplna normálka

Reagovat
ZB 07

Camavinga úplně mimo

Reagovat
Rohlíček

Slaboučká la liga

Reagovat
Salfovic

Slaboučká LM.

Reagovat
Greny

Jojo ta superliga Real, Barca, Juve to je momentálně exkluzivita sama

Reagovat
hematop

Jo jo vidím jak slaboučká

Reagovat
king23

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mimi_united

Real to ešte v tomto zápase otočí

Reagovat
Leo3S

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

nepolevovat, dejme další góly, dokud jsou mimo

Reagovat
Ladas321

Zničte je! Konečně je to stěstíčko opouští, tento rok nevyhrajou nic.

Reagovat
pingla

Reagovat
teenz

Reagovat
cristiano.K.

fakt díky

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Messiáš

Camavinga tragickej, Ceballose půjde do hry

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Hachim Mastour

hej ceballos bude hrat DM? to urcite

Reagovat
Kixi Syhimour

Parchant to ale nemohl udělat na konci loňský sezóny

Reagovat
cubazi

Reagovat
zasranej malíř

Viniiii

Reagovat
teenz

Viniiiiii

Reagovat
Hachim Mastour

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mimi_united

Reagovat
Coutinho10

moc brzo...

Reagovat
misinho7

Viniiio

Reagovat
zasranej malíř

To bude zápas jako loni na Etihad ne?

Reagovat
Cracker10

Tvl ta obrana

Reagovat
Rohlíček

krasne

Reagovat
Hachim Mastour

Labilni Loserpoolcania sa vzdy doseru, ked sa postavia Realu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždyť tam na něj byli tak 4

Reagovat
oli9

Ale trefil to pěkně. Líp nto nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

To je aspoň fotbal. Mourinho a spol., můžou se svými fotbaly této úrovni handry fajčit. Portugalská špína.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Cechino

Zalez ty handro

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrý, no. 30. minuta a můžeme střídat

Reagovat
pingla

Rodrigo na pozici RB

Reagovat
fabec1222

Co to je za golmany dneska

Reagovat
SunFells

Král

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mistr129

Reagovat
Luc-Luc

Karius

Reagovat
zasranej malíř

Ty vole co se to děje?

Reagovat
zasranej malíř

Ty vole co se to děje?

Reagovat
Dayman

Reagovat
dantetomas

No do pice

Reagovat
Hachim Mastour

goooooooooooooooooooool

Reagovat
Messiáš

To jsou golosi

Reagovat
mimi_united

Looserpool is back!

Reagovat
Grahf

lol golmani sa predbiehajú dnes

Reagovat
r3

Reagovat
Kiss Me Polka!

vini je uplne skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to nemyslíte vážně

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
fenixLFC

alisson

Reagovat
Coutinho10

Bajcetic nebo kdo to tam ztratil

Reagovat
oli9

Jo on. To už je jeho tak 4 ztráta

Reagovat
poz3n

Přijde mi, že dnes kazí skoro všechno

Reagovat
Cracker10

Uplny jelito no, on tam dela strasny kraviny

Reagovat
martin.b

Hraje nebojácně, ale tohle není Everton aby tam zkoušel takový kličky na středu

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

jojo, dnes hra hovno. a nasral ma aj pri tom brejku jak to zas vyriesil uplne naprd. ale blbe je ze keby ho aj vystriedame a dame tam keitu tak ten je obzlvast proti realu totalne tragicky a to radsej nech si zvyka odchovanec

Reagovat
cubazi

klasika

Reagovat
Cracker10

Reagovat
10

Vinicius se ještě kryl, aby ho netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Demence. Od kdy hrají gólmani a obránci takhle? Jakoby byli na tréninku. Totální demence. Jsou poslední a hrají jak kdyby byli na hrotu. Sasci.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson

Reagovat
misinho7

Vini je blazen

Reagovat
mimi_united

Real, Bayern, City TOP favoriti. Liverpool v súčasnej forme tak na konferenčnú ligu

Reagovat
EL Gringo

Čo ty tu? Európska liga sa nehrá dnes?

Reagovat
fenixLFC

ale vinicius by mal ist von, ved bol vybity alissonom

Reagovat
Salfovic

Klopp jak ironicky tleskal Alisonovi

Reagovat
Vinci

Tak díky Kariusson

Reagovat
London88

To je masakr ... Takový góly

Reagovat
SunFells

Dva nejlepší golmani světa v disciplíně která jich nedělá nejlepšími

Reagovat
London88

Tím pádem nemůžou byt nejlepší

Reagovat
fenixLFC

wtf

Reagovat
London88

Forek?

Reagovat
London88

To je masakr ... Takový góly

Reagovat
gonzalesl_is_back

Karma za bučení na Viniho. A ten trávník si strčte do p.... otřesný :) Jedeeem. Klepec obrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle zahrál golman v okresním přeboru, tak dostane v kabině do držky. A on si to dovolí na takové úrovni. Jak kdyby byl na tréninku v úterý a ne v ostrém zápase. Hrůza. Za tohle vere miliardy? Kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na věku golmana. Kdyby měl klučina 20 let, tak ano. Kdyby to byl ten klasický 40 letý harcovník, tak ne a naopak by on sjel všechny spoluhráče, rozhodčí i půlku diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrát takhle na každé úrovni vypovida o každém brankáři hodně. Že je to namistrovaný debil, který si myslí, že nemůže udělat chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě riskuje. Xkrát to vyjde a může to týmu výrazně pomoct z presingu soupeře, často na první pohled snadná přihrávka golmana vyšachuje několik soupeřových hráčů. Občas to ale (celkem pochopitelně) nevyjde a dopadne to takhle, protože za golmanem už není nikdo, kdo by mohl chybu hasit.

Mohl to pravidelně křápat na tribunu a měl by klid. Já sám mám raději tenhle aktivní přístup. Zároveň si o těchto golmanech nemyslím, že by byli namistrovaní debilové. Ač mám rád Everton, tak třeba Pickford mě jako první napadne při spojení 'namistrovaný golman-debil' a nijak to nesouvisí s jeho stylem hry.

Reagovat
kilobyte

Být tam Kahn, tak by seřval obránce.

Reagovat
icka

Dobrá blbost.

Reagovat
ACSMan

Dneska ty gólmani jak kdyby to dělali na počest Kariuse až se bojím že nás v neděli vyčape jak nic

Reagovat
7kaka7

Kdo všechno jsme si za stavu 2:0 nevsadili na postup Realu, tak jsme okradli rodinu.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rothbard

Co udělal Alisson? Viděl jsem jen Thibauta.

Reagovat
7kaka7

Snad ještě horší chyba... mohl poslat míč všude jinde ale zvolil jediné místo kde se pohybovala noha Viníciuse, který jenom běžel.

Reagovat
London88

Malá dom, Vini sel proti němu a trefil ho

Reagovat
Morgue

Dneska si brankáři vsadili na své zápasy?

Reagovat
Miguel19

Trent směrem dozadu stále velmi srandovní...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kixi Syhimour

Famózní tackle od Robertsona...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva brankáři dejte di Lays a zapijte to Colou. Sponzoři Lugy Mistrů UEFA vám je rádi do kabiny dodají. Anebo si klidně dejte pivo, protože to co jste vyvedli je úroveň okresní soutěž.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kdybyste se někdo už nemohl na tu redesignovanou hrůzu dívat a bolely vás oči, stáhněte si extension "Stylebot". Snadno na pár kliků pak EF může vypadat např. takto a pamatuje si nastavení: https://i.imgur.com/KWKIDQY.png-

Reagovat
Coutinho10

zajímavý, možná výhledově zkusím

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tady mnou zatím nastaveno, budu updatovat: https://gist.github.com/ladislavsulc/5c5838c12b24c65335fab2abe1f7837a.

Stačí naimportovat do záložky "code": https://i.imgur.com/BOR9aBy.png

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
misinho7

Vini extratrieda a blazen ale to uz vieme dlho

Cama dnes zacal hrozne na to v akej forme je ale postupne sa do toho dostal.

Zatial paradny zapas, verim ze este pridame minimalne jeden a otocime to v nas prospech.

Reagovat
Mateo16

Zaloha je na facku , Benzema ukoncil karieru a hra iba Vinicius. Skoda Rodrygovej tutovky

Reagovat
Mateo16

Ceba, Kroos in presun Valverdeho na kridlo

Cama, Rodrygo out

Reagovat
Luc-Luc

Zaslouzena remiza, zacali jsme dobre, pak odesli a Real vyrovnal. Real je zase favorit na celkovou vyhru, nevidim moc, kdo by je mohl ohrozit.

Reagovat
misinho7

len to nie..lepsie ked budu Real podcenovat ze to nema sancu vyhrat atd.. vtedy to pojde

Reagovat
O.Giroud

Jak s Newcastlom, 2 rýchle góly a potom konec. Ali síce zachráni dosť, ale ďalšia hlúpa chyba veď už pred mesiacom namazal Wolves či komu.

Reagovat
avicii

Zábavný zápas zatiaľ.. Pre nás škoda ze sme to neudržal.i. Príde mi ale ze ich ofenzíva je na 90 percent len Vinicius, ten je parádny toho musíme poriešiť

Reagovat
martin.b

Důsledek tlaku na golmany hrát konstruktivně no… velká škoda, ta nahrávka od Gomeze nebyla kdovijaká, tohle prostě musí odmáznout až do goodisonu Víc mě ale sere, že za stavu 2:0 blázníme a pouštíme je do přečíslení, Real tohle prostě potrestá kdykoli.

Reagovat
Kixi Syhimour

zbytečně otevřené to bylo

Reagovat
avicii

Hlavne Vinicius pre neho je to super a bez neho nemajú dnes zatiaľ ofenzívu

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Coutinho10

nicméně ale klidně na pohodu to mohl zaseknout, on ho nenapadal nějak výrazně, byl trefenej, velká škoda

Reagovat
John Obi Mikel

Bohužel pro vás Allison vás položil. A to jste je měli na lopatě. Pak po gólu na 4:2 už bylo hotovo.

Reagovat
Coutinho10

jako asi jo, je to velká škoda, bylo to suprově rozehraný, hráli jsme fakt dobře, dobrej pressing jako za starých časů, oni měli problèm si dàt přihrávku...trošku mi to připomínalo domácí zápas s Barcelonou, jak jsme to doma otočili...toto mělo podobný vibe, ale bohužel jsme je vrátili do zápasu tímto momentem a ne nadarmo jsou momentálně top na evropský scéně

Reagovat
misinho7

Ale Real a ta LM to je proste cosi ine ta liga ma uz nebavi, ci vyhravame abo to nejde. Ale v LM tam neni nikdy nuda

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

u každého gólu jsem řval jako kdybychom hráli finále

Reagovat
Ed_Hazard

Hluchy so slepym Neviem co tu riesite, ja som presne takyto zapas ocakaval. Konecny vysledok bude 4:3 v prospech tymu, ktoremu zostane na konci viac tabletiek diazepamu.

Reagovat
Vinci

Bajcetic dolu hlavně

Reagovat
teenz

Reagovat
Coutinho10

ta defenziva je hrozna, ach jo....

Reagovat
Grahf

bránenie jak v okrese

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
cubazi

hmm vravel som to

Reagovat
fenixLFC

ale hovno si vravel, bol si zalezeny dokial sa vyhravalo a dosiel si pindat az teraz

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Drž už rypák a běž si přepočítat ty góly, co jste dostali.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
oli9

Solidní obrana

Reagovat
London88

Kdo ho měl hlídat?

Reagovat
misinho7

To je proste Real

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
gonzalesl_is_back

Přesně tak! Mentalita a zkušenosti!

Reagovat
fenixLFC

nase branenie stadnartiek mozno nepotresta everton alebo castle ale real ano

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si hovorí kto co chce ten Real ma v sebe neuveriteľnú vnútornú silu .

Reagovat
valloire

To je DNA klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne toto

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
patas92

*DNO klub

Reagovat
hematop

Johoho to je legranda johoho

Reagovat
hematop

Fanoušek Baníku. Furt si nehulte ty péra v Parlamentu na Muglinovském sídlišti. Kdo to má furt poslouchat. Dobytci z Baníku. Klibása, pivo, džiska a jdeme fandit

Reagovat
Cechino

Tvl co to meles

Reagovat
hematop

Hulený se ozval. Prosím braníkovci nehulte se v Parlamentě na sídlišti Muglinov. Občany to ruší. Dost, že děláte ostudu v tričkách, Jedině Baníček, a smrdíte jak chcíplá hyena.

Reagovat
Front hell

Jedině návštěvník parlamentu může vědět co se tam děje takhle se propálit.To je umění

Reagovat
hematop

To mlaskání a sání žaludů jde slyšet až k ťongovi ven, takže zkus to příště

Reagovat
Front hell

Chodíš asi často poslouchat

Reagovat
hematop

To tě tak strašně sere, že tě jde slyšet v celém Muglu?

Reagovat
Front hell

Nevím kdo o tom tady mluví

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Odvážné a průkopnické tvrzení

Reagovat
wyqinac

Abych teda parafrázoval spoustu komentářů z dvacátý minuty: Liverpool to realu dává na stříbrným podnose a slaboučká PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Dejte té rudé lůze klidně bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez by si nezahral ani za Nottingham. Hrozný traged.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EL Gringo

Rozhodca, na konci prvom polčase - totožný zákrok nám nezapiskal, ale tentoraz zapískal taký istý v prospech Realu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
valloire

Jo myslet si, že přejedu Královský klub, když vedu 2-0 po čtvrthodině hry, je čiré bláznovství.

Reagovat
Ladas321

Ti rudoši to je marnost. Ti už příští zápas s Realem ať ani nenastupují.

Reagovat
Kixi Syhimour

"Fucking wake up"

Reagovat
Foppy

Taky sem slyšel

Reagovat
masina_LFC

Nemôžeš hrať takýto zápas s tragickým Gomezom a čakať, že nedostaneš 2-3 góly

Reagovat
nani92

tak toto je lepšie ako Istanbul

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
pingla

Souboje Vinicious vs Trent nebo vlastně kdokoliv, to je parodie na bránění ze strany Liverpoolu, Vincek je zase trhá na kusy

Reagovat
oli9

No levá strana Realu na tom není o moc líp..

Reagovat
pingla

Od příchodu Nacha je Salah i třeba Nunez na levé straně slabý

Reagovat
JeséRodriguez

Nacho tam udělal jednu chybu po příchodu, jinak neuvěřitelnej výkon. Na to, že je celou dobu, co je v Áčku vlastně taková "děvka", kterou zaplácnou volné místo, když je potřeba, tak je to hráč neskutečnej.

Reagovat
pingla

On musí mít v sobě to vaše DNA, takové roky plní roli lepiče obrany, ale nikdy jsem u něj nezaznamenal, že chce odejít jinam, kde bude stálice přitom je to špičkový hráč, před příchodem Martineze a Varaneho bych ho za dobrý peníz do United bral všemi deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta. Kdyby tohle bylo pro real, tak se píská. Za tohle se piskalo pokaždé v sezóně 2015-2018.

Reagovat
gonzalesl_is_back

V žádným případě penalta. LOL.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Dayman

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
fabec1222

To je nějaký souboj o titul hvězdné pěchoty nebo co?

Reagovat
Grahf

a pool späť do diery

Reagovat
VALEN

Pencle, jak vyšitá

Reagovat
avicii

Boha ale oni majú fakt niekedy neskutočne šťastie

Reagovat
teenz

Reagovat
monkej

Reagovat
zasranej malíř

Blázinec na Anfield

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Coutinho10

to už snad není možný...ještě taková haluz

Reagovat
ACSMan

Nebyl tam offside Rodryga?

Reagovat
Mato178178

Z kazdej sance gol. Ani sa nemusia snazit

Reagovat
Miguel19

Ten Gomez je fakt tragéd

Reagovat
fenixLFC

daj uz toho gomeza do hajzlu, treti gol cez neho...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
London88

Takhke se přece nemůže stoper otáčet... To už učí malé děti ve 3 letech

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez je největší traged v historii defenzivy Liverpoolu.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Neskutečné. První gól 1 hráč vs 8 blok. Třetí 1 vs 6 stojících. A čtvrtý 2 hráči vs 6 a stejně gól.

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomez klasik

Reagovat
Vinci

Gomezovi normálně zrušit smlouvu po zápase, to je hráč tak pro Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba z něj udělá dělo

Reagovat
pingla

Co to meleš za hovna, tady hraje Procházka a Simerský

Reagovat
dantetomas

Preco nehra Matip?

Reagovat
fenixLFC

pretoze to je rovnaky traged ako gomez

Reagovat
misinho7

Vobec ma ta otocka neprekvapuje bez dramy to u nas nejde

Potom by to bola nuda.

Reagovat
martin.b

Gomez dnes převzal roli Lorise ?

Reagovat
DieFohlenBMG

Už řvou dejte jim bůra

Reagovat
xjert02

Ukladam si, jestli Real nahodacky treba vyhraje LM, prikladam k dalsim z "vitezstvi", ktere diskvalifikuji jakehokoli viteze z diskuse o tom, zda je vice vyhrat LM nebo dlouhodobou soutez, kde se kazdy bod pocita.

Reagovat
monkej

Ano, úplne nahodacky

Reagovat
Salfovic

O tomhle někdo dkiskutuje

Reagovat
Rothbard

Žáček Klopp se musí od mistra ještě hodně učit, aby se přiblížil jeho kvalitám (jestli je to vůbec možné).

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Gunner14

Real a Neapol krásný kurzy, škoda že jsem je nedal za víc

Reagovat
Luc-Luc

Gomez at uz tahne do hajzlu a fsg taky. FSG out!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Diváci, co bučeli od začátku na Viniho, nějak stichli....

Reagovat
mistr129

Tak na své poměry se dnes nechová jako kretén, tak není důvod bučet

Reagovat
oli9

Ten dnes ještě dostane redku žlutou za picovinu má a ještě jednu udělá

Reagovat
pingla

Místní chudáci, ti bučí na každého hlavně ta slavná tribuna za brankou

Reagovat
martin.b

Slyším dobře že řvou dejte jim bůra ?

Reagovat
mimi_united

Real - Neapol finále snov

Reagovat
ACSMan

Dneska je Real Michael Jordan meme "then i took that personally"

Reagovat
oli9

No sláva, Jota a Boby

Reagovat
Free_player

Reagovat
Dayman

Reagovat
r3

KRAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

ktovie ci tým frajerom spred hotela ešte ostali nejaké ohňostroje na oslavu po zápase

Reagovat
Grahf

debakel Kedy naposledy dostal pool doma 5?

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky z Liverpoolu. Kundy.

Reagovat
ACSeRw!n

kolik ?

Reagovat
mistr129

Liverpool je zralej na to přihlásit se do Champu, neuvěřitelný

Reagovat
teenz

Reagovat
Rothbard

Benzemu to dneska baví.

Reagovat
valloire

Nazdar

Reagovat
cubazi

Kde je ten debilny obhajca Fabinha FenixLFC?? Už ti to došlo demente?

Reagovat
fenixLFC

najskor si umy ruky ked si sa vystriekal z toho ze prehravame. a mozes dalej plakat jak mala holka a vyhadzovat pol timu. nezbaudni byt zas najvacsi fanusik ked sa bude darit. oh wait, to zas budes zalezeny v diere

Reagovat
cubazi

zalezený v diere si ty. Vždy pochvalim ak hrame dobre, aj dobre výkony jednotlivcov ale ty len sa hraš na mudreho ako hráme celu sezonu dobre a len zly fanušikovia pičuju... pretri si oči maš tam semeno od Fabinha...asi sa netrafil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Melda

Dáváš pořekadlu "věrní, když se nedaří" fakt přes záda.Fabinho nehraje dobře, no ještě loni byl TOP dm na světě, kvůli tomu, že letos se mu nedaří a dalším jim není nutný nadávat a vyhazovat je.Trošku slušnosti ne?

Reagovat
Švejk :)

Reagovat
smazaný uživatel

Spiny spinave zakurvene z Liverpoolu. Spiny hnusne

Reagovat
Kenneth

Jste naše děvky a vždycky budete.

Reagovat
mimi_united

Reagovat
Registrujisejenproto

Kašpárku

Reagovat
avicii

To si nemôžeš odpustiť takýto primitívny príspevok ako dement?

Reagovat
penepi

Reagovat
Swarley

od vas to teda sedi

Reagovat
avicii

?

Reagovat
Swarley

Nedelej z toho zahadu, ja myslim, ze to je dost jasny

Reagovat
bbbauch

Reagovat
hematop

Tak vždycky budete naše čubky! Lepší?

Reagovat
mimi_united

Gracias Madrid

Reagovat
zasranej malíř

Fúúúha Lukita na pána

Reagovat
7kaka7

Jako malej jsem občas ve Fife v career modu schválně prohrál prvních pár zápasů sezóny, aby pak liga byla zajímavá a já mohl všechny drtit ve stíhací jízdě. Real dneska působí podobně.

Reagovat
penepi

Absolútne očakávané, kto dnes nedal 2ku, okráda rodinu.

Reagovat
7kaka7

Zvlášť za stavu 2:0

Reagovat
Free_player

To je hroznej nářez

Reagovat
DieFohlenBMG

Modřic tam mezi nima proplul jak někde na pouti

Reagovat
kaja900

Reagovat
JFT97

proc

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty vole, to je jiný kafe

Reagovat
Miguel19

Real úžasný. My bychom z takového protiútoku vybojovali maximálně vhazování...

Reagovat
Switchback

To je moc

Reagovat
Registrujisejenproto

Tohle uz me nerozhodi, Real tuhle soutez proste umi. Ale to finale lonske, to me bude srat jeste dlouho

Reagovat
valloire

tak ta soutěž je naše

Reagovat
Dirtyfoxx420

Jojo, hlavně tvoje bejku

Reagovat
oli9

Jak tam všichni proběhli jak dementi a letěli do brány místo toho aby někdo šel do těla do Benzemi

Reagovat
dantetomas

Este ze zrusili away goal pravidlo...

Reagovat
Melda

Reagovat
O.Giroud

ez money

Reagovat
Gunner14

Reagovat
cubazi

vravel som že treba nakladať na Real snad ste ma počuvli....toto je klasicky futbal ktorý predvadzame celu sezonu otveraná obrana a stred v pralese jak piča starej kurvy...to je tohtosezonny Liverpool

Reagovat
fenixLFC

vymaz si ten liverpool z oblubenych. dokial bolo 2:0 tak si drzal hubu a prisiel si ked sa nedarilo. skvely fanusik

Reagovat
cubazi

Mysliš prvých 10 minut? Vtedy si si už išiel vyhoniť na tvojej sestre od štastia... ešte že Real sa pozviechal inak chudák tvoja sestra Ty oblubený kokotko

Reagovat
avicii

Ako fanúšik som dúfal v niečo viac ale je to už raz tak, ze v takomto zápase sa ukážu všetky naše nedostatky z tejto sezóny v plnej nahote

Reagovat
Neutron

Reagovat
Yanek

Champagne football

Reagovat
monkej

Modric v 37 je grandiozny

Reagovat
dantetomas

tak proti tej zalohe LFC by bol grandiozny aj Gravesen

Reagovat
fenixLFC

aj poulsen

Reagovat
cubazi

ved tam maš Fabinha ty expert...tvoje slova bludár

Reagovat
penepi

Reagovat
7kaka7

Zvlášť proto, že už vlastně nemá co dokazovat... Jestli vyhraje CHL 5x nebo 6x je z historického hlediska vlastně jedno. Z Chorvatskem už asi taky těžko udělá větší úspěchy.... Takže on prostě hraje na nejvyšší úrovni v 37,protože ho to baví, a to mi přijde nejobdivuhodnější.

Reagovat
Salfovic

To právě není, když 6x tak vyrovná rekord.

Reagovat
7kaka7

aha moje chyba :)

Reagovat
Kapřík

Ten chlap je frajer.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
avicii

Rezignácia z ligy majstrov no už sa môžeme sústrediť len na ligu

Reagovat
alcantara

Slaba La Liga.

Reagovat
Švejk :)

přesně...... liga o dvou,nebýt jich tak nikoho nezajímá

Reagovat
Mervin

však se taky podívej na postavení obou týmů v tabulce

Reagovat
Swarley

Jenze Liverpool se na tu ligu doted nesoustredil

Reagovat
Mervin

Liverpool se letos evidentně nesoustředil na nic.

Reagovat
cubazi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Modrič je jak Thiago Silva. Ti budou moct hrát do 50 a furt budou nejlepší...

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Co to meleš za srance? Jakej Thiago Silva? Ten mu nemůže ani vyleštit kopačky. A že hraje ve 40 v Chelsea? Taky to tam podle toho vypadá. Prohrají i s posledníma.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vceradnesazitra

Přišel jsem pít scouserské slzy

Reagovat
mistr129

Koukám že ty jsi ubožák celkově, nejen u zápasů Arsenalu

Reagovat
Mervin

Reagovat
JFT97

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Front hell

Reagovat
valloire

No ale Luka....ten hráč je prostě jinde. V tomhle věku. Jeden z nejlepších záložníků co jsem kdy viděl.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Melda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pigeon

Liverpool je srandovní

Reagovat
OTASi

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak že by konečně Liverpool vyklízel pozice kde nemá co dělat a vrátil se do kanálu a max do EL kam patří?

Reagovat
avicii

Nikto v anglicku nepatrí viac do LM ako Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

vždyť to nedává smysl

Reagovat
LeonardoUžoa

Myslím i v kontextu s tím kde jsou v lize a ty to víš.

Reagovat
vceradnesazitra

stejně jako Babiš patří scouseři do koše

Reagovat
Luc-Luc

Aspon se muzem soustredit na ligu EPL > CL

Reagovat
fenixLFC

teraz ti daju zozrat to ze to pises len preto lebo dotialto vypadneme. ale suhlas, PL tiez davam prednost

Reagovat
Luc-Luc

Vetsina fans anglickych tymu, proto pohrbili superligu

Reagovat
monkej

A to bolo radosti v 2019...

Reagovat
fenixLFC

no nie, budeme plakat ked sa to vyhra. ale titul z PL je stale viac a uprednostnil by som ho v kazdom pripade

Reagovat
dantetomas

Tak snad zijes zdravo, to zas bude dlhe cakanie, tak aby si dozil

Reagovat
fenixLFC

to mi je uprimne celkom jedno ked bude tak bude ked nebude tak nie, svet sa nezruti. ale ako vravim keby si mam vbyrat ktore by som bral tak vzdy radsej PL

Reagovat
cubazi

Reagovat
Luc-Luc

Ne tak jak v 2020

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Švejk :)

Lpool se chce prostě soustředit pouze na PL no.....

Reagovat
cubazi

hej ale možno až v dalšej sezone

Reagovat
LeonardoUžoa

Ano, vypadá to na návrat fráze "tato sezona je naše."

Reagovat
fenixLFC

jojo, uz s te s tym zacali. podobne ako v minulosti- opakovali to vsetci okolo ale tvrdili ze to hovoria scouseri

Reagovat
blaugrana

Neni ako ked sa ospravedlnuje debakel na domacom stadione tym, ze ze PL viac ako CHL.

Reagovat
fenixLFC

vidim ze chapanie textu mas na rovnakej urovni ako barcelona chapanie funkcneho hospodarenia

Reagovat
cristiano.K.

místo abychom je v klidu domrdali, tak jsme se nechali sami domrdat

Gomeze a Bajcetice do velkých zápasů fakt neééé.

Nunez je ok, ale u Gapka nevidím nic světobornýho. Každopadně oba na hřišti je vidět nechci.

Reagovat
dantetomas

U Bajcetica je aspon nadej, ze pojde hore a moze z neho nieco byt. Gomeza uz len zavesit za gule do prievanu. Prichod Gakpa som doteraz nepochopil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Gakpo bude dobrej squad player az se vrati Diaz a na hrot pujde Darwin

Reagovat
dantetomas

Squad player za 35 milionov Sa mali radsej investovat do zalohy

Reagovat
Luc-Luc

Tak kdyz Chelsea kupuje prumeraky za 100 tak se te cene neni co divit

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

35 mega je v anglicku nic. ale suhlas ze mali ist skor do zalohy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
king23

Co je na Nunezovi OK? Včera dal hezký gól a to je tak všechno, co předvědl. Ve srovnání se Salahem je to úplný břídil. Pořád nechápu, jak je možné, že ten borec hraje pravidelně zápas co zápas základ vklubu jako je Pool.

Reagovat
Kixi Syhimour

18% of the CL goals Liverpool have ever conceded at Anfield under Jurgen Klopp have come tonight

Reagovat
cubazi

smutné ale ked sa Klopp nevie z chýb poučiť tak inak to ani dopadnuť nemohlo

Reagovat
mithro

magicka europska noc

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp čau. Končíš. Nikdy už v top lize nic nevyhraješ. Jsi za zenitem.

Reagovat
Rothbard

Nevíte, proč do druhého poločasu Liverpool nenastoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp na top tým už nemá. Neumí naučit tým defenzivu. Končí. Jeho kariéra je na konci.

Reagovat
Swarley

Priznej se, kolik jsi na ne vsadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani korunu na tyto žebráky.

Reagovat
dantetomas

takze ti len Skrtel alebo Smicer vytrtkali mladu

Reagovat
Vinci

Za to nasazení Gomeze bych mu to normálně i přál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Co by za něj dali v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To se možná brzo dozvíme.

Reagovat
Hachim Mastour

Ty si alt účet Diskostu?

Reagovat
LeonardoUžoa

Stu nebyl moc vulgární.

Reagovat
LeonardoUžoa

Teď mi došlo, že je Slovák vlastně

Reagovat
Hachim Mastour

to nevadí. písať česky není tak zložité

Reagovat
LeonardoUžoa

Není, ale proč by to dělal.

Reagovat
Melda

Nestačím se divit komentům tohoto pána

Reagovat
Hachim Mastour

blejmika?

Reagovat
Melda

Tak tak.

Reagovat
Luc-Luc

YNWA !!!

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
Pony Slaystation

v Madridě 0:4

Reagovat
Dirtyfoxx420

Reagovat
vceradnesazitra

Salah ještě zkouší dajvy, ale naštěstí mu to sudí nežere

Reagovat
Luc-Luc

FSG out !!!

Reagovat
cubazi

vraj už nechcu predať klub , vraj nikdy nemali oto zaujem ho predať

Reagovat
Luc-Luc

Jo, jsou to curaci, nesnasim je

Reagovat
j_mrazik

To jsou ti, co Kloppovi kupují cokoli, co mu vidí na očích?

Reagovat
Devil

No asi konečná pro Lpool.......jen by mě zajímalo,jestli je to v lize nakopne,nebo to dojebou už úplně

Reagovat
r3

Legendarna vyhra

Reagovat
avicii

Real kvalitka a jasne podčiarkol naše veľké nedostatky... Postup majú jasný... Ostáva nám už len urobiť všetko čo je v našich silách preto aby sme LM hrali aj o rok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
fenixLFC

tento zapas je nasa sezona v kocke a najma posledne dva zapasy. zaloha totalne nefunkcna- bajcetic moze byt sem tam okej, ale tolko strat proti takemu timu mat nemoze. fabinho skoda hovorit tuto sezonu. omez na to nema od toho zranenia. a smutne je ze aj keby namiesto nich nastupia keita alebo matip tak to lepsie nebude pretoze obaja su rovnako tragicki.

v podstate tie goly ukazali vsetko- prvy nasu nedoraznost, druhy to aj nasi najlepsi a najskusenejsi hraci su totalne mimo a nevyhnu sa uplne zbytocnym zavahaniam.treti to co tarkowski a newcastle nedokazali premenit, stvrty fabinha co sa mota ako handra v kybli a posledny dalsiu lacinu stratu v strede pola a totalne nekrytu obranu...je to skoda ten nastup bol snovy ale ked nas polozi jedna sanca z nicoho nic, ktora proste pride pretoze ta zaloha nie je schopny branit, tak sa neda nic robit, suepr ako real to potresta...

teraz najdolezitejsie aby sa na to co najskor zabudlo a sustredilo sa na ligu, odtial sa LM uhrat este da a do dalsej sezony tu zalohu prebudovat a budeme v klidu. aj taketo debilne zapasy alebo neuspesne sezony holt niekedy pridu

Reagovat
avicii

Všetci kritizujú Gomeza ale keďže neni fit Konate, neviem ci by pomohol Matip ktorý má strašnú formu...

Reagovat
fenixLFC

s tym rozhodne suhlasim a aj to spominam

Reagovat
Vinci

Matip je i v nejhorší formě 10x lepší varianta než Gomez v nejlepší formě

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
cubazi

ved Fabinho je podla teba najlepší defenzívny stredopoliar v galaxií čo tu reveš

Reagovat
dantetomas

Ty si asi trochu kokot ked to citam, ze? Fabinho patril na svojom poste par rokov k uplnej spicke. Po dlhom case mal Liverpool na DM spicku, obzvlast v porovovnani s jeho brazilskym predchodcom (ktory bol na DM len taky Rafov pokus o zazrak a nejak mu to zostalo). Citanie hry, odoberanie lopty aj rozohravka boli v jeho pripade na top urovni. Ale v tejto sezone sa asi Leiva vratil na Anfield v tele Fabinha.

Reagovat
Melda

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
JohnnyBravo

Bajcetic byl do toho docela hozenej, to nebyl úplně dobrej tah i Kloppa. Jinak je to skvělej hráč.

Reagovat
vceradnesazitra

Legenda Ancelotti si toho zubatýho šaška natřel na chleba

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Zubatyho saska

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
CHONG

Mentalita šampionů

Reagovat
misinho7

neskutocne ten tim..ja to az nechapem, ale my ked prehravame ja som vzdy v klude ze sak to otocime...a oni to urobia a k tomu si proste dopraju dramy nech su to pamatne noci

Reagovat
LeonardoUžoa

A Liverpool mentalita šimpanzů.

Reagovat
kaja900

Reagovat
DidusIneptus

Ostudy liverpoolský! Dávám jim palec dolů!

Reagovat
Pigeon

Syndrom malého klubu

Reagovat
mithro

2-0 - Liverpool are the first team in UEFA Champions League history to take a 2-0 lead but then lose the game by a three-goal margin. Dangerous.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
DidusIneptus

Nauč se mluvit česky negramotné.

Reagovat
Neri04

Reagovat
Posledni Kovboj

ani to neumis napsat

Reagovat
misinho7

Vini paradny vykon, tak isto Cama nadviazal na top formu ( aj ked ten uvod bol strasidelny)

Nacho klasicky nesklamal, strasny borec.

Do odvtedy treba ist s respektom a ustrazit to..aj ked uz teraz viem ze istotne budeme prehravat tak o gol

Reagovat
Neri04

Camavinga byl v prvnich dvaceti minutach totalni pruchodak, neskutecne, jak to dokazal prepnout. To same Alaba, ta leva strana horela neskutecne.

Nacho je neskutecny frajer - kdykoli a na jakoukoli pozici nastoupi, tak odvede spolehliivy vykon, takovy hrac je k nezaplaceni.

Za me rozhodne treba zminit i neuveritelneho Modrice.

Imho bude v odvete prubeh hodne podobny. Pasivni zacatek, Liverpool na to vletne, pokud se jim povede to same, co dnes, tak to bude jeste hodne zajimave.

Reagovat
Busby babes

Liverpool (2.09) 2-5 (1.66) Real Madrid

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Fakt kokotina. Vždyť třeba ta gólová hlavička Juniora byla jasná tutovka, jaké měla xg ?

Reagovat
Xavi

xG je ta nejdebilnejsi statistika v historii lidstva.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
VersaceChain

v teto rovine urcite, pro utocniky a brankare ale smysl podle me ma

Reagovat
Janča4

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je typický Real.

Reagovat
Pony Slaystation

Real klasicky na haluz

Reagovat
valloire

Reagovat
kaja900

Každý rok ve všech zápasech playoff viď

Reagovat
Luc-Luc

Jako ostuda to je a budem dnes a zitra na smich, snad aspon tu odvetu odehrajem dustojne. Se zalohou Bajcetic, Hendo, Fabinho a Gomezem na CB, to fakt na evropskou spicku neni. Ale holt mame zebracky majitele, co opet nechali Kloppa na holickach, tak se neni co divit. FSG out!!!

Reagovat
pantondavo

To je tak krásný číst za stavu 2:0 ty hlášky jako HAHA MADRID… kdo se směje naposled

Reagovat
DidusIneptus

Marnost nad marnost

Reagovat
KnoxXx

Bedynka

Reagovat
Doubas

Oni prostě vědí, že i když prohrávaj, je v jejich silách to během pár minut zvrátit. A každým takovým zápasem jsou si v tom jenom jistější. O těhlech brutálních protiútocích si taky můžem u nás jenom zdát. A to je ten rozdíl mezi ligou a LM. Kloubouk dolů hoši

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
pantondavo

Kdyby tak takhle hráli i v lize

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez by si nezahral ani za Watford. Největší traged v historii defenzivy Liverpoolu.

Reagovat
LeonardoUžoa

těch bylo ty vole. Jen tak na rychlo. Kyrgiakos, Carragher, Coates, Sakho, Touré, Lovren.

Reagovat
SCELO

no to je stale malo co si napisal, tam ich este bolo aj je....

Reagovat
VersaceChain

Carragher?

Reagovat
Neri04

Reagovat
fenixLFC

inak mozme byt radi za novy dizajn stranok- takto vidime tych vysmievajucich sa komentarov menej

Reagovat
Hachim Mastour

Králi si namazali scouserov na chleba Stále platí, že Španielsko > Anglicko

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená scouser?

Reagovat
Neri04

Rika se tak lidem z Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Takže jako prazakum cajzli u nas?

Reagovat
Neri04

Co znamena u nas? Ja vzdycky mel za to, ze cajzl je v nemeckem nareci vyraz pro Cecha.

Reagovat
Ladas321

Španělsko má v LM aktuálně jeden tým. Anglie má 4 zástupce. I Portugalska liga má více zástupců než Španělsko.

Reagovat
king23

Mno, já si nemyslím, že Španělsko > Anglie. Platilo to tak 5 let zpátky vcelku jednoznačně, kdy vítěz ligy mistrů i Evropské ligy byl pravidelně ze Španělska a anglické kluby končily nejpozději ve čtvrtfinále LM. Nyní zejména díky totálnímu propadu Sevilly, částečnému ústupu Barcy a naopak dalšímu nalití peněz do PL (Newcastle) to už neplatí a Anglie je zpět. Na druhou stranu bych rozhodně nedělal závěry na tom, kdo má aktuálně kolik zástupců v LM, protože to bychom příští kolo taky mohli tvrdit opak vzhledem k tomu, že všechny anglické kluby co zatím hrály, tak prohrály.

Reagovat
YNWA__MSN

Klopp po sezoně konec?

Reagovat
Luc-Luc

Tvl, odvolavat Kloppa by mohl jenom ultimatni kokot...kdo musi pryc je Henry.

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Keeper117

Po sezóne maximálne dopadne to ako v BVB a ktovie či to nezabalí ešte skôr pretože dostať 5ku na Anfielde v zápase v ktorom viedli + tie výsledky v dlhodobej súťaži (lige) toto neviem či vytiahne ale všetka česť a všetok rešpekt za to čo s LFC dosiahol za tie roky pretože vrátil Liverpool späť medzi veľkokluby

Reagovat
John Obi Mikel

Klopp do Chelsea

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
avicii

Reagovat
Jordi Alba

Čekal jsem něco podobnýho až v odvetě, takže tohle nemůže skončit jinak, než Benzema na Bernabeu na 3:1 v 92. minutě po nějaký total chybě obrany Liverpoolu potom, co budou celej zápas kontrolovat.

Reagovat
KillSwitch

nechce sa mi veriť, že takéto tímy majú takú deravú obranu...veď tie chyby vyzerali úplne smiešne...skorej uverím tomu, že za to môžu ilumináti a ten zápas bol dopredu dohodnutý, ako by som mal veriť tomu, že je tá obrana taka slabá takéto sa ani na dedinskej lige nedeje

Reagovat
pantondavo

A přitom ani jeden z těch gólů nebyla vyložená chyba obrany, resp tímhle tónem můžeš každej gól nazvat chybou obrany a budeš mít pravdu, protože de facto to tak je, ale že by to byly nějaký evidentní hrubky? Nemyslím si.

Reagovat
Neri04

Pockej, tohle myslis vazne? Za me tam teda byly docela silene individualni hrubky.

Reagovat
Melda

Ale spíš od zálohy.

Reagovat
Neri04

Jo taaak, uz chapu, moje chyba.

No nicmene bych to tedy takhle nerozdeloval.

Reagovat
KillSwitch

nemyslím konkrétne obrancov ale celkové bránenie a tie kisky brankárov to bol iný level

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Zark

Všechno nejlepší, užívej výher

Reagovat
Salfovic

A já myslel, žes vyhrál kopačky nebo tak.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Happy Bday

Reagovat
Raul=Real

Gratulujem ty este v dnesnej dobe podavas na pobočke? navyše s manipulačným poplatkom to majú všetky stavkove či len nike?

Reagovat
madridcan

Viem veľmi dobre prečo sa radšej prejdem ako jebať live do telefónu

Reagovat
Raul=Real

Tomu ale rozumiem veľmi dobre

Reagovat
Manik...

Reagovat
Müllered

PL komedianti

Reagovat
Front hell

To je dobrá křeč

Reagovat
ADM

Môže Modrič takto hrať v 37 rokoch? Neuveriteľné, čo (opäť) predviedol pred tým 5 gólom.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
misinho7

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Manik...

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Keeper117

Ach jaj.. na starom ef by tu bolo okolo tisícky komentárov...

Reagovat
diastan

Reagovat
Dirtyfoxx420

Krásné to vstávání do práce

Nicméně jsem to tak nějak čekal, tak jsem se asoň vyspal a nenervoval u televize

Nicméně to byla jen jedna bitva, druhá nás ještě čeká a malá jiskra naděje tam je, i když je Real náš velký hegemon, neskutečný jak na ně neumíme.

Gratulace Realu a hurá na další zápasy, kecama se to nevyřesí

Reagovat
oli9

Žádná naděje. Letos jsme špatní

Reagovat
Dirtyfoxx420

Naději budeme mít, když to Real půjde odehrát s tím, že to má v kapse a my je do poločasu vyprášíme, než si uvědomí co se děje. Ja vím, dobrej vtip tuhle sezónu

Ale proti Barce nám taky nikdo nevěril a nakonec jsme to dotáhli až k poháru, prostě naději máme až do poslední minuty zápasu

Reagovat
Beči

U nás je fakt jedno, jestli jsme v dobré formě nebo špatné, ale na Real prostě neumíme a nikdy umět nebudeme, i když s nimi hrajeme pomalu rok co rok.

Reagovat
Beči

A začíná mě taky dost často pěkně s*át Salah s tím svým sólováním. Při tom závaru mohl klidně přihrávat do lepší pozice, ale místo toho se tam utancoval. To samé při té hrubici Courtoise, ale tam mu to naštěstí vyšlo. A takových momentů tam bylo víc a zdaleka ne je v tomto zápase.

Reagovat
hematop

Achjo. Škoda, že si nevybavuji toho číčuse, co mi v prosinci vypisoval, jak Real Madrid dostane čočku

Reagovat
cubazi

FenixLFC len ten jeho chorý mozog mohol tvrdiť niečo takéto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
oli9

Ale Vincius skvělý hráč.. 22 let jak budou zkušenosti tak to bude kurevske dělo.. Ten je jackpot pro Real

Reagovat
misinho7

on uz delo je, len potreboval cas pravze nabrat tie skusenosti ako riesit situacie..lebo rychlost a dribling vzdy mal len to riesenie a ked uz ziskal aj toto..tak teraz tie posledne 2 roky jeden z naj ..na tom lavom kridle nonstop nebezpecny hrac

Reagovat
oli9

Je výborný. To řešení přijde s věkem... Jen musí být dobře využit a hrát svůj post... Připomíná mi Sterlinga v tom věku, ale ten pak šel spíš z kopce bych řekl a na hřišti se choval jak zmrd.. Snad bude mít lepší cestu

Reagovat
Arnar Resmusonn

Našlápnuto má už teď se chová jako mladý Sterling

Reagovat
Luc-Luc

prislo mi, ze kdybysme eliminovali jeho, tak v pohode vyhrajem...Real celkove ma vybornej tym az na Rudigera, to je picus

Reagovat
avicii

Reagovat
ADM

Tak Neymar bol už len horší

Reagovat
Gazdo

Neymar teda po prestupe do PSG mal obdobie/a kedy bol najlepsim hracom na svete akurat hral v PSG takze to nikoho nezaujimalo

Reagovat
ADM

3 mesiace na jeseň. Ale jari a hlavne jeseni 2015 u nás sa nič nevyrovná, odvtedy realne takú úroveň počas celého jedného roka nedosiahol.

Reagovat
Gazdo

Tak on sa snad odvtedy ani hadam cely rok v kuse o futbal nezaujimal

Reagovat
mimi_united

They'll never be as big as Man United

Reagovat
John Obi Mikel

Včera pěkný zápas

Reagovat
Unique

La liga > Pl

Reagovat
JohnnyBravo

Přestaň s touhle sračkou zase nebo jsi fakt tak omezenej, že nepoznáš rozdíl mezi týmem a ligou?

Reagovat
Unique

Myslel jsem to spíš ze srandy

Reagovat
masly008

Jak myslíš že by dopadl zápas mezi City a Malorkou?

Reagovat
Unique

0:1

Reagovat
Xavi

Asi by ses divil.

Reagovat
Nikikrew

Chudaci fanusikovia , snad mozu tie slubene hotely v Instanbule zrusit bezplatne ked ich Klopp takto oklamal

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal hraje kdy?

Reagovat
Nikikrew

V Sobotu o 16:00 v Leicestri. Poslem google maps link?

Reagovat
stiflerovamama

Tak tento zápas je asi takou našou najlepšou vizitkou tejto sezóny. Úvod síce skvelý a vyzeralo to, že konečne pôsobíme kompaktne a organizovane, potom sa to však celé rozpadlo. Celú sezónu proste branime neskutočne zle a smiešne a nedokážem si vysvetliť, že z mužstva ktoré sa mohlo spoliehať na svoju pevnú defenzívu a dostávalo málo gólov sa stalo toto. Tých zásahov do mužstva nebolo až toľko aby sa nám až takto rozpadla defenzívna hra. Toto mi pripomína tím ešte pred príchodom Dijka, keď sme síce hrali dobre ale tiež dostávali jednoduché góly.

No a mužstvo ako Real tieto nedostatky samozrejme dokonale využije a tak sa naša defenzívna hra včera ukázala naplno, a môžeme byť radi, že to tak nedopadlo aj cez víkend proti Newcastlu. K nejakým individuálnym chybám je zbytočné sa vyjadrovať, tých bolo zase dosť. Straší ma ale, že k tej prestavbe zálohy už asi aj pribudla prestavba obrany, najmä teda stoperov. Gomez na to jednoducho nemá, včera mi ho už bolo aj ľúto, ale proste na to nemá a neviem do kedy chce pred tým Klopp zatvárať oči a nechápem prečo ho uprednostňuje pred Matipom aj keď teda ani on nemá nejakú oslnivú formu. Pomaly sa treba obzerať aj po náhrade za Virgila, Matip detto, a Konate je často zranený a tiež ešte nemá na to aby ta obrana na ňom stála.

Reagovat
13

Na Konatem to nikdy nepostavis prave kvuli zranenim, jinak je fajn

Reagovat
Luc-Luc

ja bych Gomeze nechal jako 3-4 stopera, dokaze zahrat i RB a to celkem obstojne smerem dozadu. Potrebujem nutne koupit aspon jedno CB svetove urovne misto Matipa a jedno CM svetove urovne misto Oxe/Keity a myslim, ze to muze byt jinej tym. Na to by melo stacit cca 150 - 180 milionu EUR. Na Caiceda s Gvardiolem by to mohlo stacit

Reagovat
Dirtyfoxx420

Nemyslím si, že bez LM vedení pustí 150 mega, ani těch 100, budeme rádi, když se dostanem do EL a přivede se aspoň jeden slušný záložník.

Reagovat
Neutron

O Gvardiola bude bitka, kde podla mna nemozete konkurovat.

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
m.iker007

Když jsem viděl, že za Live nastoupí ten mladík v záloze (podle mě mají tihle nezkušení mladíci chodit do podobných zápasů spíše z lavičky jako třeba Camavinga loni - až na vyjímky) a do obrany nasadil Gomeze s Trentem, bylo mi jasný, že nějakej golík dáme.

Start utkání byl taky podle očekávání. Pak jsem si řikal, ok, projedeme o gól, jako proti City. Ale až takovej rozklad Liverpoolu jsem fakt nečekal.

Ráno jsem si projel góly a faktem zůstává, že Live ty góly pro Real z většiny založilo samo. Šílený ztráty. Díky za to.

Cama teda strašnej start, ale následně kraloval. Trochu mě zaujalo, jak často na svojí pozici z bloku vystupoval hrozně vysoko. Zajímalo by mě, jesi to byl plán nebo se nechal trochu unést. Ale předpokládám, že tam asi spíš chodil místo Luky, aby si stařeček oddychnul v bloku...?

Militao je na stoperu senzační. Když si vzpomenu na jeho hrůzostrašnej start v Realu, tak... Kvalita na míči, jistotka.

Benzema nebyl moc ve hře a má 2 góly a asistenci. Snad se taky postupně dostane alespoň na 70% loňské formy.

A odveta? Tyhle vysoký výhry z venkovních zápasů tradičně smrdí dramatem... Tak uvidíme.

Reagovat
Raul=Real

V odvete bude kraľovať zaloha Tchouameni,Kroos,Modric,Valverde...na drámu to teda nevidim

Reagovat
m.iker007

trošku cejtím, že Real začne ještě ve volnějším tempu a pokud inkasují gól, tak to chvíli může klidně smrdět (Juve, Chels)...

Ale je pravda, že ty zálohy se moc porovnávat nedají

Reagovat
misomy6

Aj ja mám pred odvetou stále rešpekt. Real teraz čakajú tažké zápasy s Atleticom a Barcou, uvidíme ako sa (ne)podarí Carlovi rotovať zostavou a ak by Real náhodou tie zápasy prehral mohla by byt psichicka nepohoda. A Liverpool nemá co stratiť uz

Reagovat
misomy6

Psychická tvl

Reagovat
vilp

O jakým hrůzostrašným startu Militaa mluvíš?

Reagovat
m.iker007

První sezónu pod Zidanem moc nehrál, pak jednou naskočil do sestavy a tuším červená snad po pár minutách...

Reagovat
vilp

Moc nehrál, ale to jde čistě na Zidana, který si tam procpával Varana. O té čk nevím, jen si pamatuju první zápas v základu proti Osasuně, kde podal fantastický výkon. Pak moc nepřesvědčil v Paříži, ale čistě individuálně to nebyla vůbec špatná sezona, jen to chtělo víc minut.

Reagovat
13

Roky jsem z te zalohy nejmin cenil Wijnalduma, ale je fakt, ze drzak tohohle typu potrebujes, obzvlast v zapase tohoto typu.

No nic, je potreba v lete bezpodminecne zacit prestavbu. Je mozne tam nechavat pro charakter a moralku dedka Milnera, ale neni mozne tam takhle drzet napr Firmina.

Reagovat
Mishko

kto si ale za včerajšok zaslúži absolutórium, je Nacho dajte tomu chlapcovi doživotnú zmluvu, ten nikdy nedal do zápasu menej ako 100%

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
madridcan

Liverpool nesledujem, takže ma kľudne zjebte, ale tretí gól mám pocit, že všetci sledovali Rudigera s Benzemom....asi celý Liverpool.

Druhá vec. Modrič je kráľ, ale ten váš odchovanec zo Španielska s menom balkánca má k nemu až taký rešpekt, že si povie ,,Budem vyklusávať"?

Ako pišem vyššie, tak som nepochyboval o výhre ani za stavu 2:0...a tu neide ani tak o mentalitu víťazov, ale o to, že Liverpool hrali ako šupáci.

Obraz dostali piatym gólom, ale pokusy o podobný gól boli asi tri štyri

Reagovat
10

viděl jsem Liverpool v poslední době s Neapolí, viděl jsem ho včera...a nevybavím si stopera, co by dokázal předvádět takový věci jako Gomez a pořád hrát fotbal a ještě za to brát peníze

Reagovat
Luc-Luc

Maguire, nanestesti Ten Hag ho prokoukl

Reagovat
10

Maguire je proti němu Nesta

Reagovat
j_mrazik

Ufff, to je hodně odvážné tvrzení, ale chápu.

Reagovat
Hlahart

Tak to vůbec

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Free_player

On je dost dřevo, ale ještě navíc dost z formy ...

Reagovat
SCELO

ty si toho v LFC vela nevidel.....

Reagovat
Free_player

Modrič je prostě pán co nestárne - už mu někdo vemte ten prsten!

Úplně se mi vrací vzpomínky na starý dobrý kádr Spurs ...

Reagovat
Vinci

Se z něho neposerte

Reagovat
Free_player

Nemusíš mi vykat tady to stejně nikdo neocení mladej

Reagovat
oli9

A to jsem si prvních 30 minut říkal, že je to náš nejlepší výkon v sezoně.. Nasazení, presing, útoky... bohužel jen 30 minut

Reagovat
PP

tak vy jste si to prohráli sami v hlavě. Navíc Real v LM je prostě pojem. Ten Bajcetic nehrál vůbec zle, ale měl tam dvě klíčové naivní ztráty. To může proti Southamptonu, ne Realu v LM. A porazil vás jediný chlap - Vinicius.. Neskutečné, jak držel sám prapor v prvním poločase.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele