základní skupiny - skupina C, 5. kolo
26.10.2022 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Sadio Mané (© AFP)

Frustrovaná Barcelona s Bayernem zase prohrála

Pošesté v řadě dokázal Bayern Mnichov porazit slavnou Barcelonu. Na Camp Nou po skvělých průnikových přihrávkách dvakrát udeřil a především domácím nepovolil vůbec nic. Katalánci dokonce neregistrovali jedinou střelu na branku, což asi nejvíc zvýrazňuje jejich zmar. V nastavení pak přidali hosté ještě třetí branku. Bayern je jistým vítězem skupiny, Barca si na jaře zahraje jen Evropskou ligu.

Frustrace z Bayernu a snad i z jistého nepostupu, tak by se dal jednoduše charakterizovat první poločas v podání Barcelony. Utkání Interu s Viktorií Plzeň definitivně rozhodlo o tom, že se katalánský obr nepodívá do osmifinále nejprestižnější klubové soutěže podruhé v řadě a bude hrát jen Evropskou ligu.

Bayern šel na Camp Nou do vedení už po deseti minutách. Gnabry načasoval fantastickou přihrávku na rozeběhnutého Maného, ten si převzal balón a šikovnou koncovkou obhodil Ter Stegena. Rychlý gól s Barcelonou zamával a strašák jménem Bayern začal nabývat reálných kontur.

Po půlhodině hry prostrčil Musiala balón na Gnabryho a přečíslení 3 na 2 zakončil chladnokrevně Eric Choupo-Moting - 2:0. Německý mistr měl první poločas pod kontrolou a od třetího políčku zachránilo Barcelonu jen štěstí, protože Musiala ani nadvakrát Ter Stegena nepřekonal.

Štěstí vzápětí vystřídala smůla, protože z následujícího protiútoku a střetu De Ligta s Lewandowskim odpískal Taylor pokutový kop a svůj verdikt po zásahu VARu a osobního shlédnutí videa odvolal. Barcelona žádnou penaltu nekopala a první poločas pro ní skončil porážkou 0:2. Nutno podotknout, že bavorský celek předvedl takticky bezchybný výkon.

Xavi ponechal na trávníku stejnou jedenáctku, zatímco Nagelsmann jednu změnu provedl a Goretzku nahradil Sabitzer.

Barcelona se snažila vstoupit do druhého poločasu aktivně, narážela však na skvěle organizovanou hru soupeře a brankář Ulreich zkrátka neměl nic pořádného na práci. Bayern navíc vyrážel dopředu a po dalším skvělém pasu vstřelil kvůli těsnému ofsajdu neuznaný gól Gnabry.

Teprve až v 70. minutě měli domácí nebezpečnou šanci po dravém průniku střídajícího Fatiho, nicméně barcelonský mladík rozvlnil jen boční síť. Kataláncům se nedala upřít snaha, chyběl tomu ale větší důraz v koncovce a odvážnost. Raphinha se sice dral do nadějné šance, problém byl v tom, že si pomohl rukou.

Nešlo to. Bayern hru kontroloval a nakonec zvítězil tříbrankovým rozdílem. Už v páté minutě nastavení nesedla střela Gnabrymu, ale před Ter Stegenem "vyplaval" Pavard a udělal tečku za zápasem.

Situace je ve skupině C rozhodnutá. Bayern jde z prvního místa a do osmifinále ho doprovodí Inter. Třetí je Barcelona a poslední skončí Viktoria Plzeň. Poslední kolo na tom už nic nezmění.

Autor: Ondřej Linhart / o2tv.com, uefa.com

Komentáře (392)

Přidat komentář
Championship

1:1

Reagovat
Bastaron

2:3

Reagovat
Rich

Tohle může skončit jakkoliv, předně Barcelona má formu a v LaLize demoluje týmy, kromě Realu tedy, ale jejich útok je nebezpečný. Na druhou stranu, Bayern je taky ve formě a ofenzíva je dost nebezpečná... Pokud bude hrát Davies, Musiala, Gnabry, Muller a Choupo a záloha Goretzka a Kimmich, tak by Bayern mohl zvítězit. Klíčový bude, zdali bude chytat Neuer a jaký bude mít den Upamecano...

Tip: 1-2. Přání 0-4

Reagovat
Heresy

neur chytat nebude

Reagovat
Heresy

neuer

Reagovat
Psy_cho

Já se teda nikdy nebojím, když chytá Ulreich, vždy zachytá spolehlivě.

Reagovat
Rich

No Ulreich moc práci ani neměl, De Ligt a Upamecano skvěle, ten tým hrál kompaktně dost. Jinak ne že bych se bál, ale zase nechci podceňovat Barcelonu, vzpomínám na první zápas a šance měly... Teď si je Bayern namazal na chleba...

Reagovat
Jardman

To bude výtěr na lačno

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ferragamo7

Barca sa u nás prezentovala veľmi slušným výkonom,ale to sme hrali v hlbokom útlme.V súčasnosti už naša forma vygradovala a máme jednu obrovskú výhodu pred súperom-my môžeme,oni musia.Takže v reále to znamená,že Barca ak chce ešte udržať nádej na postup musí riskovať a útočiť,nám stačí dôsledne brániť a vyrážať do rýchlych protiútokov a prečíslení,ku ktorým určite príde,lebo remíza pre Barcu= vypadnutiu.Oni musia hrať vabank a ak by sa nám podarilo dať prvý gól,tak to bude platiť dvojnásobne.Ale nie som si istý,či toto bude taktika, s ktorou my pôjdeme do zápasu Môj tip: 1:2

Reagovat
Bastaron

Až na to, že před začátkem zápasu už budou vědět že nepostoupí.

Reagovat
scholes18

Reagovat
Ferragamo7

Ano,ak Inter nezaváha,tak Barcelone nepomôže ani prípadných 6 bodov z posledných 2 zápasov.Ten postup je už len v rovine teórie,to by Inter musel brutálne zmrviť zápas s Viktorkou.

Reagovat
Rich

Podle mě bez šance, Interu se navíc vrátil Lukaku a prostě to je mašina na góly, čili očekávám 4-0 pro Inter...

Reagovat
Kokesh

Dobrá trefa

Reagovat
Unique

Souhlasím. Inter doma Plzeň porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, Inter doma s Plzní opravdu prohraje.

Reagovat
Unique

??

Reagovat
valloire

přání:0-7

tip:0-7

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Lipsko-Real

Klokanomet25.10.2022 12:25#

přání - 7:0

tip - 1:1

a tomuhle ses nesmál? proč páťo? proč to děláš? proč?

Reagovat
patas92

Však mu to skoro vyšlo

Reagovat
valloire

mně taky

Reagovat
patas92

U tebe to byla náhoda.

Reagovat
valloire

U zkušenýho pardála to není nikdy náhoda.

Reagovat
drussbarb

Napiš sem ještě své postřehy ze zahraniční politiky, jen se pochlub

Reagovat
bobis21
Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Asi tak

Reagovat
valloire

SPD forever. Je to tak správně?

Reagovat
drussbarb

Nezapomeň zdůraznit vyjednávat plynu přímo v Rusku, vystoupení z EU a NATO a jako prezidentku třeba Vitáskovou

Reagovat
valloire

vidím, že si rozumíme. EU se rozpadne sama, z NATA bych asi nevystoupil a Vitásková je o milion parníků lepší než Pávek s Nerudovou.

Reagovat
drussbarb

Ano, dále hlavně nepomáhat Ukrajině dodávkami zbraní, aby se mohlo vyjednávat o míru. Rozumíme si dobře, moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
LAM

Po zranění Roberta, mluvil Xavi že na RB může zahrát i Kounde. No jestli on bude na RB, tak tam ani nemusíme nastupovat když není Araujo a Christensen. To by zas byli stopeři.Snad tam dá Bellerína.

Reagovat
Mass

1:3

Reagovat
dextroza_m

Snad konečně výhra nad neoblíbeným soupeřem, nepostup už je stejně jasný. 1:0.

Reagovat
LAM

Jinak trochu nechápu, že ještě v předposledním kole se hrajou zápasyve skupině v různých časech. Mohlo to bejt ještě napínavý, ale výsledek z Interu bude znám už před zápasem. Tohle je od Uefy

Reagovat
Raul=Real

Kludne sa v roznych casoch moze hrat aj posledne kolo...avsak na 18:45 mali dat zapasy, ktore uz "neovplyvnuju" druhu dvojicu v danej skupine...alebo dat na 18:45 celu jednu skupinu ...taketo jednoduche riesenia su ale pre UEFU neprípustné

Reagovat
Unique

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
celeb

Odvazi sa Xavi postavit FdJ na CM ako proti ponorke a posadit Busqa? Podla mna nie.

Bud budeme hrat na 4 zaloznikov s obomi v zaklade, alebo to napasuje inak, ale gule na posadenie Busqetsa nema. Keby sa nezranil Roberto tak je v zaklade, takisto nechapem tie cvicenia na LB, kde Alonso dostava pravidelne prednost pred Albom aj Baldem.

Ukazuje sa, ze mozes mat v utoku klenoty ake len chces, ak nevies poriesit zalohu, bekov, stoperov - moc ti to nepomoze, hlavne proti silnym superom.

V tazkej financnej situacii sme robili az nezmyselne nakupy, kedze potrebujeme uspech HNED.

Akurat vecne-usmiatemu Laportovi nedoslo v lebeni, ze to akosi koliduje s planom postupne si vychovat z Xaviho obstojneho trenera (ktory mal vybudovat tim spociatku z dorastencov, za lacno, akurat sa to neskor zmenilo na "ukaz si koho chces a kupime ti ho".

Aspon ze nedava prednost svojim kamaratom a byvalym spoluhracom ako Busquets, Roberto, Pique ...

S tymto kadrom sa uz da pomyslat aj na vyhru v LM, jedinym otaznym postom je RB, ale ak manekym Bellerin naplni ocakavania, tak by s prehladom mal dodavat ovela viac ako Roberto + byt spoloahlivejsi aj smerom dozadu (a hlavne rychlejsi).

Napriek tomu nie sme schopni ani len postupit zo skupiny.

No co uz, ked znamkou najvyssej kvality je trenovat 2 roky v Katarskej lige a nic viac sa dosiahnut ani neda.

Reagovat
Visca el barca

Bože ty seš hroznej ubrečenec, to se nedá číst.

Reagovat
celeb

ez, necitaj.

btw v com vidis ‘ubrecenost’? Ze sa nedrzim s ostanymi v kruhu za ruky a nespievam Hare Xavi, Hare Laporte?

Ci ked si dovolim tvrdit, ze to co robime nema so zdravym rozumom nic spolocne, o zodpovednom spravani k financiam nehovoriac?

Reagovat
vladino10

Káder na výhru v lm nemá. Môj tip by bol také štvrťfinále, to by bol výsledok čo nepoteší ani neurazí.

Reagovat
patas92

take a chill pill

Reagovat
EaP

Jasne, vypadnúť dva krát po sebe v skupine LM je viac ako nepríjemná situácia. Ale úprimne, pri tých zraneniach ktoré nás postretli po repre pauze nás to výrazne ovplyvnilo. V podstate vypadli všetci stopéri s top kvalitou. Táto sezóna nebola ani tak o výkonnosti, ako skôr o poriadnej smole. Avšak ak sa podarí získať domáce double plus by sme ak Boh dá uspeli v EL , bola by to veľmi úspešná sezóna a finančne by nás to až tak nemuselo poznamenať. Nás strop v LM by mohol byť teoreticky štvrťfinále ale taktiež by sme mohli skončiť aj hneď v osemfinále. Na niektorých prstoch máme stále rezervy a to by sa v ďalšom priebehu LM určite ukázalo. Ale ten tým má regulárne stúpajúcu tendenciu. Rysuje sa základná zostava na dlhé roky dopredu z vynikajúcich odchovancov. Na Real, City výkonnostne momentálne nemáme ale pri správnom doplnení kádra v lete by sme sa už dlhodobo mohli usadiť tam, kde sme pred 6 rokmi boli. Tzn.pravidelna účasť vo štvrťfinále. A ja verím, že to tak bude.

Reagovat
Svatej

Kadr na vyhru v LM, ale.udela 4 body za 5 zápasů a leti ve skupině, lul

Reagovat
pantondavo

Ale tak pomýšlat sa na to dá

Reagovat
Svatej

Kruci ale to je pravda, beru ten vysmech zpatky, je to fakticky správně

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
celeb

alebo ako s tým istým kadrom, co sa pod Lamaprdom trapil, vyhral Tuchel LM.

Jedine RB nie pokrytý idealne, na zvyšných postoch má kvalitný tréner dostatok kvalitného materiálu, aby sa o výhru v LM mohol reálne snažiť. Ten káder rozhodne nie je horší než ten, čo mala naposledy CFC.

Problémom je vyhypovaný neskúsený Xavi, ktorý sa navyše odmieta poučiť zo svojich chýb, vždy hľadá chybu v rozhodcoch, fanuskoch, dĺžke trávnika atď.

S posilami za stovky miliónov a zdravými Pedrim, Dembelem a Fati má rovnaké výsledky s Bayernom (bez Lewandovskeho) ako Koeman s vyrabovanym kadrom, keď mal problém postaviť 11 zdravých hráčov, v útoku hral Luuk de Jong s Braithwaitom ... a aspon sa vystrelilo na bránu súpera.

Alebo ešte inak. Ak natoľko potrebejeme okamžitý úspech, že v našej finančnej situacii zrazu podpisujeme hráča za hráčom až sú niektoré posty pokryté tak, že si môžme dovoliť mať hráčov ako Fati, Ferran, Raphinha, Depay mimo hry, asi by to chcelo mať k nim skúseného trénera s prisluchajucou kvalitou, nie Xaviho po 2 rokoch v Katarskej lige.

Reagovat
Svatej

Jenže ten kádr byl prostě lepší než váš a trenér s ním pracoval líp než váš trenér s vaším.

Obrana se v podstatě ani nedá srovnat. Dávám si pozor na používání tohohle debilniho termínu a tady se ho nebojim použít -> James-Azpi-Silva-Rudiger-Chilwell je vyloženě o jeden až dva parniky/třídy lepší obrana než ta vaše. Záloha Kante - Kovacic/Jorginho přehrála všechny zálohy světa od Poolu, pres Real až po vity, s tim se rovnat taky nemůžete.

Jediný jiný je to vepředu. Lewa je lepší nez cokoliv, co měl Tuchel, zbytek víceméně srovnatelnej. Raphinha tragédí a občas zasvítí jako Werner nebo Havertz a Mount ma u vás srovnání jen s Pedrim. Dembele by se dal počítat, kdyby si udržel zdraví a hlavně výkonnost na delší dobu než 2 mesice v roce.

Tenhle váš tým by to mohl vyhrát leda ještě větší haluzí než Real vloni, kdy by musel být v každým zápase taky horší a přesto to nějak uhaluzil. Potom uz ale můžeš rict, ze to vyhrát může skutečně každej.

Ostatně skutečnost, že my tu LM hráli dobře i před Tuchelem a i rok předtím s výrazně slabším kadrem uhráli víc než vy i s Lampardem ukazuje, že ty kádry se takhle srovnat nedají. Klidně můžeš tvrdit, ze to za 2 roky bude jinak,.ale tenhle tym na ten Chelsea nemá, natož na nějakej lepší, protože ani tehdejší Chelsea i přes skutečnost, ze obdržela jen 2 goly za celou LM a každýho vyrafila zaslouženě, nebyla nějak brutálně silná.

Reagovat
Visca el barca

Je dobré, že budeme před výkopem vědět na čem jsme. Čistě teoreticky by mě zajímalo, kdyby to Inter dojebal. Jak jsme schopni tuhle výzvu zvládnout. Bayern je top 3 světa. A pokud chce prachy za Lewu, tak by nám pak mohl trošku pomoct

Reagovat
Rich

Nějaký bonusy za přestup Lewyho do Barcy? No tak, pro Bayern je to prestižní zápas a nevypustí to. Naproti tomu v mediích na začátku sezóny se spekulovalo o tom, že pokud Bayern vyhraje všechny zápasy ve skupině, tak může na konci LM, bez ohledu na to, jak skončí, tak na bonusech jenom za základní skupinu až 100 mega mu přinese... Čili i to je motivace Bayernu, proč ty zápasy nevypustí.

Reagovat
Visca el barca

Já tomu rozumím a je to jen dobře. Projebali jsme si to sami s Interem. Na druhou stranu pokud by se dnes poštěstilo, tak aspoň víme, že se Bayern na poslední zápas doma nevysere

Reagovat
Rich

Jako začíná se potvrzovat, to co bylo v těch německých mediích, Bayern prostě chce a vyhraje všechny zápasy základní skupiny... Pokud je to pravda, tak 100 mega po sezóně na bonusech... Což je super...

Reagovat
LAM

Plzeň je letos v LM nejslabší tým. Tam je šance tak 0,5%

Reagovat
Elmas

1:3

Reagovat
ACSeRw!n

2:1

Reagovat
roman1978

Tak po roce zase v Barceloně. Snad bude lepší výsledek než posledně s Benficou. Poprvé jdu do sky boxu, tak snad to bude stát zato.

Postup je sice v hajzlu, ale aspoň to může být dobrý fotbal. Mohli bychom je už konečně jebnout. Takže pome chlapci.

Reagovat
Kokesh

Klub, kterému už o nic nejde by konečně mohl porazit další klub, kterému už o nic nejde. To by mohl být svátek fotbalu.

Reagovat
Jordi Alba

lol už i my máme svýho Diskostua.

Reagovat
Mercury

Reagovat
pantondavo

Reagovat
roman1978

Jakože je divné si přát ať klub kterému fandis vyhraje? Úroveň tupych beluh opět klesla.

Reagovat
DidusIneptus

2;0

Reagovat
rominhoFCB

Stegen; Bellerín, Koundé, Marcos Alonso, Balde; Kessie, Busquets, De Jong; Dembélé, Lewandowski y Pedri

Reagovat
LAM

To kvůli zápasu na Interu kale na sestavu.

S Kessiem to je jak hrát o 10-nedává týmu nic. Naopak Gavi je hlavním motorem v záloze a sedí

Alonso na stoperu je taky hodně divný.

Dnes tio asi nebude o moc lepší než poslední zápasy s Bayernem.

Reagovat
Ángel di María 22

Na Interu hotovo

Tak jeste Bayern vyhra, at je to pocukrovany dneska

Reagovat
Kincl

Musí být skvělý pocit za půl hodiny nastupovat s tím, že už nemůžou postoupit a že v té fin. situaci co jsou už moc peněz nepoteče z LM

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Lewa. Účastnící EL nevyhrávají zlatý míč.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
LAM

Tak třeba Tebas mluvil o tom, že to nebude takovej problém, protože máme vypsané velké bonusy za postup a ty teď nebudeme muset vyplácet

Reagovat
Svatej

Tak proč se to teda celý tocilo okolo toho ze se uspech udělat musi, kdyz je to najednou zase vvajku?

Reagovat
fenixLFC

pretoze to maju poriesene za vsetkych okolnosti, proste win win situacia a dalsie potvrdenie ich skveleho ekonomickeho planovania

Reagovat
Svatej

Barcelonská ekonomická situace is the new Nejzdravější platová politika?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

V Barce se nehraje pro peníze, ale pro radost ze hry.

Reagovat
Ángel di María 22

*pro drzeni mice

Reagovat
fenixLFC

neboj, uz som od ich fans cital ze vlastne penaize z LM nepotrebuju

Reagovat
Gazdo

Alonso a Kessie v zostave… ja ani vlastne neviem ci to chcem vidiet

Reagovat
Gazdo

Ty vole ale ked tak pozeram tak asi jedini hraci ktori by mohli hrat v dnesnej zostave v Bayerne v zaklade je Lewa ktory prisiel prave z Bayernu a Stegen lebo Neuer nehra. To je celkom smutne

Reagovat
Byleth

Dembele v momentální formě by asi taky hrál.

Reagovat
Gazdo

Ako v akej? V tej forme ked zahral po dlhej dobe teraz jeden zapas dobre spravil 1+3 a zase bude 5 zapasov uplne k nicomu? Gnabry by ho zozral uplne s kludom

Reagovat
Byleth

No tento zápas hraje dost dobře a pamatuju si že v Mnichově byl taky za barcu nejlepší. Daviese rychlostně jen tak někdo neprověří jako on dneska.

Reagovat
fabec1222

Krásná obrana

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Miguel19

Takový prachy vyhází a pak jim tam běhá Bellerin

Reagovat
patas92

Bellerin, Alonso, Kessie, Christensen... všichni čtyři úplně na hovno i jako squad playeři

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blaugrana

Christ isto nie je spatny squad player

Reagovat
Miguel19

Je, protože když ho potřebuješ, tak se z toho posere, pobleje, zraní nebo předvede mega kiks.

Reagovat
Gazdo

Ale je. To je hrac co nem co robit v klube s ambiciami. Idealny hrac pre timy ako Wolfsburg

Reagovat
PP

Reagovat
PP

Bellerin si hezky připomněl zápasy proti Liverpoolu s Maném před sebou..

Reagovat
Ed_Hazard

Turutuuuu. Podme Bayern, Cules si zase ulietaju v oblakoch tak by to chcelo znova manitu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se rekne katalansky evropska liga?

Reagovat
Pinturicchio

Tottenham

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Gedofrey

Snad

Reagovat
LeonardoUžoa

Myslím, že Més que un Conference league.

Reagovat
Pinturicchio

De ligt prase, kdyby byl rozhodčí trochu piča, tak už mohl být venku.

Reagovat
LeonardoUžoa

Proč jsou ješte na Spotify Camp Nou fans?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Demba vymrdal Daviesa

Reagovat
drussbarb

Hmmm, tak si jdeme pro minitreble

Reagovat
Foppy

2. místo v lize, semi evropské a výlet do arábie v rámci final four poháru?

Reagovat
fabec1222

Choupo-Moting se furt motá v těch nejlepších klubech, všichni se mu smějou, a stejně si tam to svoje odehraje

Reagovat
vladino10

Svoje odohraje? Ten je posledný mesiac absolútny ťahúň, ja nechápem čo to je

Reagovat
Byleth

Bůh Choupo

Reagovat
Miguel19

Chupo motá

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerín dvakrát zruší ofsajd, to je kus vola

Reagovat
zasranej malíř

Je dobrej

Reagovat
O.Giroud

dobre Choupa vymrdal Barcelonu

Reagovat
drussbarb

Jsem fakt rád, že mi ještě nespí dítě a nemusím to vidět. Snad se zadaří v lize a bude to napínavé až do konce

Reagovat
Gazdo

Ja som to po prvom gole vypol to ani nema cenu EL je momentalne nasa uroven treba proste makat a vyhadzat ten plevel. I ked vlastne my si plevel veselo natahame novy vid Kessie, Christensen a Alonso

Reagovat
drussbarb

Zrovna tihle tři nás moc neposílí.

Reagovat
Gazdo

No ved to pisem

Reagovat
celeb

Hare Xavi, hare hare …

Najlepsi zaloznik v utoku, bezmocny slimak Busq s minimom kontaktov s loptou hrat musi aj ked je navyse ocividne bez formy, lavy bek kazdy zapas iny, …

ale ved v Katare to stacilo na titul!

teda v jednej sezone z dvoch …

Brat hlavnym asistentom - o tomto majstrstyku sa bude pisat v analoch trenerskeho umenia …

Zobudte sa, nikdy na to nemal a ja sakra daleko k tomu. Gerrard v2, uz aj Lampard vyzera byt lepsim trenerom, aj ked …

Reagovat
Mercury

Valverde out, Setien out, Koeman out, Xavi out...v tom to vězí

Reagovat
celeb

presne, vsetko skuseni treneri top klubov s najvyssimi ambiciami. BTW chyba ti tam napr. Tata Martinez, tam ten vyber podivnych trenerov zacal. Akurat Lucho sa v 1. sezone uplatnil vdaka drastickej zmene hry a trochu aj so stastim ziskal treble.

Reagovat
Mercury

Nejlepsi byl Jordi Roura. Joga bonito!

Reagovat
smazaný uživatel

penaltaaa zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

De LIgt měl být venku

Reagovat
Mishko

a neni... ale vies kto je venku? Barcelona

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
M.Vaza

Naštěstí ne úplně, pobaví Nás ještě v EL

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Miguel19

Čistý.

Reagovat
Mass

De Ligt tam byl o malinko dřív. A Lewa tu pencli chtěl až moc, neměl snahu hrát.

Reagovat
Mass

Koukám Lewa parádně natrénoval padaní v Barce

Reagovat
Ichbin Kobalt

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
ACSMan

Nejdřív fauloval Lewa bohužel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Už měl být venku na sto pro.

Reagovat
Messiáš

To je výsměch

Reagovat
zasranej malíř

Nic nebude ale co nedal Bayern předtím

Reagovat
Byleth

Dneska VAR

Reagovat
Mass

Reagovat
r.mrazik

jak tohle neni penalta??

Reagovat
Mass

Ne, když obránce odehraje míč, útočník mu tam strčí nohu a upadne, tak to penalta není.

Reagovat
Ichbin Kobalt

Reagovat
r.mrazik

to bylo teda extra odehrani mice,vsak se sotva dotkl a pak akorat sebral Lewu

je to hrozny joke

Reagovat
Salfovic

Navíc prvně trefil Lewa de Ligta.

Reagovat
smazaný uživatel

To tedy vidět nebylo, spíš se ho ani nedotkl.

Reagovat
Pinturicchio

LOL, jasná.

Reagovat
twelwer

Pil si dneska ? Lebo obvykle sa to da citat normalne od teba

Reagovat
Pinturicchio

Nepil ... piju.

Reagovat
twelwer

Zavidim

Reagovat
Pinturicchio

Já si nebudu závidět ráno, na druhou stranu vstávám po 8, tak ten zítřek nějak "uhádám" a do neděle klid.

Reagovat
twelwer

dobre to dopadlo ?

Reagovat
Pinturicchio

Jj, bez vetsich nasledku

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
misomy6

Inak na NovaSport asi komentátori to sledujú v dresoch Barcelony podľa reči…mali by si uvedomiť ze zápas sledujú aj fanúšikovia iných klubov

Reagovat
Doubas

Tak to bych teda zrovna nerekl

Reagovat
Ángel di María 22

Jak uz se ten krysák Lewandowski tesil na penaltu

De Ligt zatim hodne dobre. Z Barcelony zajimavej akorat Dembele, ty jeho 1vs1 jsou zabavny. Jinak Bayern v suchym

Reagovat
Cracker10

Jako jde o hovno uz, ale tohle, ze neni penalta

Reagovat
Mass

Penalty jsou za fauly, ne za pády.

Reagovat
Cracker10

No prave, jasnej faul.

Reagovat
Mass

De Ligt odehrál balón, pak mu tam Lewa strčil nohu a upadl, ještě k tomu přidal rotaci do strany.

Reagovat
Cracker10

Tvl prej rotaci do strany, dik pobavilo.

Reagovat
Mass

Jo docela jasně rozeznám přirozenej pád od toho, když tomu někdo přidá.

Reagovat
Cracker10

Proste jasnej faul a penalta.

Reagovat
Mass

Reagovat
Cracker10

Doporucuju koupit bryle a pouzit mozek.

Reagovat
Mass

Tvoje nadávky sou dětskej argument. Rozhodčí po přezkoumání varu rozhodl správně a to je nejdůležitější.

Reagovat
Cracker10

Jojo rozhodci nikdy nedelaj chyby.

Reagovat
twelwer

Pizeras sa na ten var vobec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pencle

Reagovat
LAM

Kessieho prodat už v zimě. Vždyť to co odehraje on zvládnu i já. To je jak hrát v 10 a musí na plac Gavi. Bellerín po zranění asi neví jak se vystavuje hráč do offsaidu Určitě musí přijít křídlo a Gavi na plac, ať zkusí ještě vyrovnat i když o nic nejde.

A jinak tohle opravdu není penalta? Co jako o to, že lehce štrejchne balón ,když pak zajede do nohou?

Reagovat
blaugrana

za kridla sa vymrdalo 120 mega a obe stoja za kok

Reagovat
LAM

Právě že Ferran by měl dneska hrát.Ten si místo najít umí a pořád je v pohybu. Né jako Kessie

Reagovat
blaugrana

Xavi bol asi hotovy z Ernestovych slov, ze ho vykolajil Pedrim na krifle...pritom tam bol uplne k nicom a on ho tam namrda proti bayernu

Reagovat
pantondavo

Tak když píchne balon a pak zajede do nohou a není to surová hra, tak to samozřejmě faul není, to čo ti jebe

Jinak neviděl jsem to, mrknu zítra na sestřih, reaguju jen na to, jak si to napsal.

Reagovat
Ichbin Kobalt

Straka, jak to žere

Reagovat
Cracker10

To je rizek

Reagovat
Mass

Ten je vymletej jak tatarák..

Reagovat
DidusIneptus

Vynikající rozhodnutí rozhodčího při posouzení penaltové situace. Lewandowski si jasně a zřetelně a úmyslně dal nohu před nohu Lighta a ten mu jeho záměr sežral i s navijákem. Následoval faul. Rozhodčí se zachoval zkušeně a s pomocí VARu penaltu nenařídil

Reagovat
Mass

Jen bych tě opravil, že nenásledoval faul, ale kontakt. Každej kontakt ve vápně neni faul. Lewa si tam proto šel až moc a na videu to naštěstí bylo vidět.

Reagovat
2miguel1

Mne je tak luto Lewu.

Busquets? Fakt Busquets? Proti Bayernu? Ja uz nemozem....

Reagovat
blaugrana

ten Pedri vlavo, kde je uplne odrezany, to je fakt popicovka...zaloha uplne smiesna, Alonso na stolerovi, to je dalsi majsterstych...celkovo vykon hodny neviem cohi

Reagovat
Raul=Real

Ako to vyzerá na Spotify Camp ? Da Barca aspon gol

Reagovat
fabec1222

Franzova životní energie se měří podle počtu gólů, které Bayern v zápase dá

Reagovat
DieryVonry

To poločasové studio byla naprostá one man show.. řekl bych, že si na něčem fičí, ale on je prostě jen v ohromným tranzu zažranej totálně do německýho (bavorskýho) fotbalu..

Reagovat
Miguel19

Kounde má teda příšernou rozehrávku. To jsem myslel, že je na tom lépe.

Reagovat
patas92

Rozehrávkou má dobrou, akorát dneska vypadá jak na drogách

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Phillipinho

Kounde ma vybornou rozehravku,

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Cracker10

Davies je naprosto fantastickej hrac.

Reagovat
Byleth

Je úžasný dělá sice chyby a kazí, ale to jak si věří a ten tah na branku je neuvěřitelný. Se Saném nejzábavnější hráči Bayernu

Reagovat
mimi_united

Musiala je next level, nový najlepší záložník svojej generácie

Reagovat
celeb

Tak nasho najkreativnejsieho zaloznika Pedriho nepresunie z utoku do zalohy, radsej ho stiahne z ihriska. Inak striedanie 2 utocnikov za 2 zaloznikov ma u nas tradiciu. Setienovo oblubene, vzdy ked podlahol panike.

Reagovat
mimi_united

Semifinále EL - Barcelona, Man United, Atlético, Juventus

Snáď lepšie ako LM

Reagovat
O.Giroud

Atletico, Juventus

Reagovat
pantondavo

Juve v semi? Neblázni. Nevěřim ani tomu, že se tam dostane ManU, atleti a barca asi hej, to by bylo fajn kriplovský finále a krásná ukázka úpadku LL.

Reagovat
misinho7

v com lepsie? Sak si to timy ktore nemali na LM..

Reagovat
Seydou Doumbia

3ze4 vypadnou s nějakými sráči typu trabzonsport, royal union hned v prvním kole

Reagovat
smazaný uživatel

ten Raphinha je fakt marnej tvl

Reagovat
Byleth

Nebál se mladej Kimmicha

Reagovat
CHONG

Čágo, bélo, vypíčenci

Reagovat
Messiáš

...

Jsem měl za to, že s věkem už tady tahle tvoje tvář bude dost upozadena. Ostatně mi to i tak mnohdy (hlavně v předešlých sezónách) přišlo. Nicméně tuto sezónu je to zajímavý návrat do infantilních let trollingu a blitek. Gratuluji

Reagovat
Cracker10

Tady je hodne jednoduchych trapacku. V cele je kokesh.

Reagovat
Gazdo

Tak ale nas tabor tiez nie je zrovna ideal. Namachrovane recicky a realita je ze zatial poserieme co mozeme a este poprti tom kopeme okolo seba. Jasne ze si budu vsetci z nas robit srandu

Reagovat
dextroza_m

Tak nevím, jestli všichni stárnou, jen ty mládneš a jsi momentálně někde na základní škole?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
technecium

Prebral ruzovyho vina

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
jenage

Reagovat
drussbarb

Chápu radost, ale tvůj projev se začíná zhoršovat

Reagovat
Salfovic

Plzeň doma prohrála s Bayernem jen o dva

Reagovat
Mass

To byl taky skvělej zápas od Plzně, bohužel v týhle skupině jedinej.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Müllered

Taky jako jediní jim dali góla.

Reagovat
Seydou Doumbia

nedali, bayern si je nechal dát

Reagovat
Ángel di María 22

Totalne kocka mys.

Reagovat
Registrujisejenproto

Jen 0:2, Bayern slabota

Reagovat
Kokesh

Jen 0:3

Reagovat
Registrujisejenproto

0:3, ale furt nic moc.. treba zas poslat nejakeho pokemona na hostovacku do bayernu, aby dalsi dva pridal

Reagovat
Müllered

Výborný taktický výkon a De Ligt je monstrum, stál za ty prachy.

Reagovat
celeb

Fati po navrate pod Xavim uplne bez formy, to iste Raphinha, Torres …

Ma za sebou aspon hracov?

Reagovat
Seydou Doumbia

potřebuje čas jako dostal artetka

Reagovat
Gerd 13

Kluci versus chlapi 0:3.Jinak Bayernu zatím dala góly jen Plzeň, zajímavé...

Reagovat
DreamTeam

Nj tak ale proti Plzni Bayern vypne po dvaceti minutách

Reagovat
RealC.F.

To sem si zas vybral fotbal, není nic lepšího než se koukat na traged házenou klišé 12 let starej fotbal bez střely na branu

Reagovat
Mass

Ten teď provozuje Sparta.

Reagovat
fenixLFC

tvl ten zaver atletica po zaverecnom hvizde im rozhodca doslova daruje penaltu, tu nedaju a dorazku daju do brvna

kazdopadne skoncili skupiny a zostal iba jeden spanielsky zastupca

Reagovat
misinho7

Tak zostal kral ako stale. To zeby Real nepostúpil sa nikdy v LM nestalo.

Reagovat
Mönchengladbach

Zato z Portugalska nejspíš postoupí tři.

Reagovat
Salfovic

Vynechal jsi to nejlepší. Jak Carasco vyrazil dorážku směřující do brány

Reagovat
fenixLFC

to som po tom brvne uz ani nevidel ked som sa zacal smiat

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Gazdo

Reagovat
technecium

Reagovat
ratusek

máš pravdu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Raul=Real

Zase bude musieť Real vyradiť všetkých Anglicanov

Reagovat
Mato178178

Hej hej uvidime. Tento rok pojdete hned domov

Reagovat
Seydou Doumbia

podle čeho soudíš

Reagovat
ciernyribiz

lebo to napisal aj minuly rok a nevyslo mu to, tak to skusa znovu

Reagovat
misinho7

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Mít tam Xavi někoho trochu kvalitnějšího než Plzeň,tak letos nehraje ani Evropskou ligu.

Reagovat
Ángel di María 22

Jeste s nima Plzen neco uhraje v poslednim kole

Reagovat
Salfovic

Škoda toho vyrovnání s Interem, mohl to být přímý souboj o EL

Reagovat
Kixi Syhimour

For the THIRD TIME in the ENTIRE history of the Champions League, Barça has not scored a single shot on goal in a full game.

14.09.2021 Barça 0-3 Bayern

29.09.2021 Benfica 3-0 Barça

26.10.2022 Barça 0-3 Bayern

Reagovat
Cracker10

V LM je Barcelona posledni roky naprosto uboha. To uz je na rucnik.

Reagovat
Gazdo

To ani nie ze by sme boli v LM zli ale presne ako pises to je naozaj az ubohe a nedostojne. Ja som to vcera po prvom gole vypol lebo mi bolo uplne jasne ako to bude vyzerat a vecer si viem predstavit travit aj prijemnejsie

Reagovat
kilobyte

Naštěstí mají Lewu na kontokorent.

Reagovat
ttopi

To už tam nebyl Messi. Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
Rezan

včera už to ale vypadlo s Bayernem zle, skoro tu kvótu pro zápas s Barcelonou nestihli

Reagovat
madridcan

https://youtu.be/-99I19vxYHA

Tak Yannick nech sa chystá na vyhrážky za nepreplatené tikety...najmä po vidine, že Atletico malo všetko vo svojich rukách pred zápasom.

Reagovat
2miguel1

V Španielsku bud musia ziť v nejakom inom vesmíre, lebo inak si neviem vysvetlit, že rok čo rok chceme uspieť s niečim, čo skončilo tak pred 7 rokmi. Barcelona je odraz Španielskej repre, nefunguje to, presvečili ste sa tak 10-krát, no i tak hrate to iste. Barcelona ma šancu na ligu ( lebo skoro všetci okrem Realu v Španielsku nejdu europskym štylom futbalu a spia ) no v Europe si neviem predstavit, cez koho by prešla. Tam chyba agrestivita, snad vsetky hlavickove suboje vyhral Bayern, tak chyba intenzita, tam chyba prienikova prihravka, tam chyba prihravka na riziko, nabehy. Čo nechyba, je kontrolovanie zápasu( uplne nepotrebne), nechyba drzanie lopty, nechybaju hrači na postoch, kde nehravaju. Busquest nemal co robit v LM pri zapase s Juventusom v roku 2017, je 5 rokov neskor a jeho dá proti Bayernu? To je vtip? To oni sa tam necítia? Ja som skončil pozerať zapasy pokial tam bude Busquest. Je to legenda klubu ( aj ked skoncil extremne skoro ) no ja už mam taku averziu na toho 50-kiloveho slimaka, kde vidim, čo on všetko nemá, čo maju hrači v europe a to ešte Xavi povie, že je to dolezity hrač. V našej hre chýba progresivita, každy jeden super presne vie, čo ako hrať, ak ma už len trochu nadpriemernych silovych hračov, Barca skončila. Xavi bude dominovať v lige, myslim si, že v lige to bude dobre aj ked s Realom budeme tahat za kratsi koniec, no v Europe je to aleže uplne bez šance s tymto štýlom. Aj ked budeme mat plnu zostavu a nebudu hrať ako Busquets ci Roberto. S tym štylom nemame absolutnu šancu uspiet. Čo vidim jedinu šancu je navrat Pepa, alebo niekoho ako Flick.

Reagovat
sergi

So všetkým čo si napísal sa plne stotožňujem, Busq je priemerný záložník už nejakú tú sezónu. Nepochopiteľné je že nemáme za neho náhradu keďže sa s Frenkiem neráta. Ďalšia nepochopiteľná vec je, prečo poslali jediné RB do preč a nezohnali náhradu (Bellerína nerátam ani ako do počtu, chalan bol prebytočný už v Arsenale keď nemali aké také výsledky). A potom tu máme otrepanú taktiku, ktorá nefunguje na lepšie tímy v európe, včera bieda pozerarať. Po prvom polčase v prvom zápse s Bayernom, ich pripravil Nagelsmann dokonale.

Ale! Pep je utópia, tam nie je dôvod z jeho strany prečo by sa vracal, čo aj sám povedal, jedine do juniorských kategórii. Flick by bol raketa, ale asi tiež utópia keďže sa tu držíme fráz ako "nepozná Barcelonu", "nemá Barcelonskú DNA" a podobne..

Reagovat
DelPiero137

Barca pod Xavim je stara Pepkova Barca. S tym rozdielom tento styl uz davno nie je ucinny + tam nema generacne talenty. Ked som si zapol zapasy Barcelony v tohto rocnej LM, myslel som ze som sa preniesol v case do Guardiolovej ery. Aby toho nebolo malo, spoliehaju sa na nekvalitnych hracov ktori opakovane dokazali ze nato nemaju. SA copy/paste, a potom sa vsetci cuduju ze to nefunguje....

Pride mi smiesne sa vyhovarat na cokolvek ine ako vlastnu neschopnost (Tebas je a pod).

Reagovat
Xavi

Ne, guardiolova Barca měla do 4 sekund míč.

Reagovat
DelPiero137

Mne to pride ako rovnaka hadzana a dobijanie superovej 16-ky nekonecnymi prihravkami. Jak vy tak ESP repre slusnu generaciu mladikov. Chapem ze je to rukopis vasho klubu, ale stalo by zato vyskusat ine herne ponatie.

Reagovat
Ferragamo7

Ano,štýl rovnaký,ale veľký rozdiel v efektivite.Tá Barca za Guardiolu týmto štýlom doslova dehonestovala súperov a prinášalo to tituly v lige,aj triumfy v LM.Ale základ pre tento štýl je mať skvelý mix hráčov,čo súčasná Barca nemá.To sa nedá hrať hocikde a s hocijakými hráčmi o tom sa presvedčil Pepek u nás v Bayerne,okrem toho,že sme získali domáci titul a všetky tímy v Bundeslige sa stiahli pred vlastnú 16-tku a zúrivo bránili,to neprinieslo nič.Za 4 roky Pepka sme uhrali 1 semifinále LM a produkovali futbal,z ktorého boleli oči,pretože Bayern nikdy takýmto štýlom nehral.Vykúpenie prišlo až s nástupom Flicka,kde sme sa vrátili k našej typickej hre.

To by musel Barcu trénovať nejaký iný tréner,z inej krajiny ako Španielsko,ktorý je vyznávačom progresívneho herného štýlu,napr.Ten Hag alebo Klopp.Som rád,že toto obdobie ,,temna" je už za nami,z môjho pohľadu bolo angažovanie Guardiolu jeden z najväčších omylov.

Reagovat
Xavi

Ten styl by mohl úplně v pohodě fungovat, španělska repre má nejslabší generaci za hodně dlouhou dobu a byla v semifinále Eura, kde byla lepší a smolně vypadla na penalty. A teď vyhráli skupinu Ligy národů bez útočníka.

Problém je, že hráči jsou z formy. Jak píšeš, chybí agresivita, intenzita...

Reagovat
PP

Ono je to dost dané skladbou vašich hráčů. Tam není jediný brousek, máte samé technické hračičky. A Bus už tam roky nemá co pohledávat.

Reagovat
2miguel1

Španieli nepostupili zo skupiny v 2014 a v 2018 vypadli hned s Rusmi, aj teraz nemat tam slabych Slovakov, tak by mali problemy, ale okej, je tam Enrique, ktory to nejako drží nad vodou a je to stale repre, o level takticky nižšie futbal. Vidiš ale, že je to trápenka už, aj ich futbal. Proti Villarrealu, ci Bilbau máme aj my ten míč do 4 sekund, no tieto top mužsvá si s tym už vedia poradiť, ba čo viac, tak vykombinovať, že idu do rychleho protiutoku. Včera Bayern jedna prienikova prihravka, gol, jeden vyhrany hlavičkovy suboj, protiutok, gol. Real jedna prienikova prihravka na protiutok gol, Valverde sam na 16, gol. Villarreal by z toho nič nemal, no Bayernu Realu stačia taketo 2-3 akcie na gol. Je mi extremne luto Lewu, on je neskutocny sympatak, spravny chlap, no ist teraz do Barcelony nemalo nejaky vyznam.

Reagovat
sergi

2miguel1 a hlavne posledné rýchle protiútoky sa pravidelne hrali počas prvej alebo druhej Eneriqueho sezony. Potom nič. Hlavne keď majú šancu na brejk, tak to ubijú v strede a spomalia a otočia na vlastnú bránu. Navyše proti lepším mužstvám ako Real, Bayern a povedzme aj Inter sme videli, že to nepôjde a ne len v tejto sezóne, ale pár rokov. Fu*k. Jasné je obmena kádra, ale vyžiadal si posily, prišli a nie za malé peniaze pričom je klub vo finančnej situácii akej je a nedostať sa cez skupinu je na plač, navyše druhú sezónu po sebe. Okej, treba tomu čas, ale sakra! Cez skupinu musí klub jak Barca prejsť ako nič.

Reagovat
drussbarb

Podepisuju, bohužel

Reagovat
Csaplárova past

Barcelona nepadla na kolena, ale na prdel.

Jak jsem se zmýlil, když jsem tipoval, že se s Bayernem bude přetahovat o první místo. Nicméně jejich čas teprve přijde ....

Reagovat
Bakary3

Takže Barca bude mít možná 7b, z toho 6 s Plzní, tyvole

Reagovat
ttopi

Hele nechci prudit, ale Barcelona měla být 2. a je 3. Slavia měla být 1. a zatím je 4. Měl bys svou pozornost věnovat jiným směrem

Reagovat
Bakary3

A spojitost?

Neboj, Slavii věnují pozornosti dost, tvůj příspěvek je trošku dementni

Reagovat
Rezan

možná bude mít 4 body a s Plzní vyrovnanou bilanci

Reagovat
ACSeRw!n

at uz jdou katalanci hrat tu Ligue 1, La Lize delaji jen ostudu

Reagovat
dextroza_m

A Sparta by mohla do slovenské ligy, ne?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dextroza_m

Dělá ostudu naší lize... Čemu se divíš?

Reagovat
ACSeRw!n

jako pokud by mela Praha ambice se odtrhnout od CR, jako to chce Katalansko od Spanelska, tak bych byl pro a tu Slovenskou ligu bych akceptoval

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem samozřejmě neviděl, pouze sestřih, ale smekám před rozhodčím, že nežere tyhlety pokusy o penaltičku. Obránce zasáhl balon, a Lewu balon vůbec nezajímal, pouze měl za cíl strčit tam nohu, aby mu ji obránce zasáhnul.

Smutný je, že kdyby obránce balon neškrtnul, je to asi penalta. Dneska se penalta píská za každý ho*no, co ve vápně upadne. Ještě trapnější jsou penalty za hru rukou. Jakoby krom Suáreze někdo někdy zahrál ve vápně úmyslně rukou. Pak ti obránci brání někde u vápna jak retardovaní dementi s rukama za zády, aby jim náhodou někdo netrefit ruku.

Reagovat
pantondavo

Jak nežere, dyť mu to sežral i s navijákem, nebýt VARu, tak je pencle.

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
Visca el barca

Krásná práce. La liga je úplně v prdeli a to je zas top práce toho blba Tebase. Strop očividně pomohl. Španělsko absolutně zaspalo.

Reagovat
dextroza_m

Jaké Španělsko? Vždyť Real si LM vodí jak chce... Atleti nehrají fotbal, Sevilla je úplně marná i v LL a my jsme psycho, které při každém důležitějším okamžiku upadne.

Reagovat
Phillipinho

Jeden tym no si teda uvedl. To neni moc ne?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Greaber

Původně to byly dva týmy, to taky není moc ne?

Reagovat
Phillipinho

?

Spanelske tymy byly v nedavne minulosti temi vubec nejuspesnejsimi v evropskych poharech. Ty si spal v tyhle dobe?

Reagovat
Svatej

Reagovat
misinho7

Reagovat
bobis21

A víš kdo teď vyhrál LM?

Reagovat
Phillipinho

To vim no.

Reagovat
bobis21

A další španělský klub byl v semifinále. Za to že Barcelona je ve sračkách opravdu není chyba Tebase, ale jejich vlastní neschopnosti řízení financí.

Reagovat
sergi

Ale to neni len, že Barcelona, pre boha veď trošku súdnosti. Španielske kluby púšťali opory lebo si ich nemohli dovoliť kvôli FFP, navyše ani z časti nerobili prestupy ako predchádzajúce sezóny. Treba sa trošku odosobniť od hejtu voči Barce.

Reagovat
bobis21

A AC kvůli FFP nebylo v pohárech jeden rok vůbec. Ale taky z toho nevidím FFP, ani italský svaz, ani UEFA. Bylo to proto, že vedení dělalo píčoviny a nezvládalo řízení financí.

Žádný klub ani žádná liga není nahoře trvale. Jestli doufáš v nějaký trvalý růst, tak z ekonomického pohledu nic takového neexistuje.

A pokud vím, má Barcelona v této sezoně svůj 3. největší net spend v historii. Já vím že hrozně chceš vinit všechny okolo, ale nenapadlo tě třeba, že ty kluby nejsou řízeny úplně optimálně a finanční problém si tím způsobily samy? Určitě za všechno můžou jen všichni okolo?

Reagovat
sergi

Ale ja ti nikde neberiem, ani neprotirečím že zato môžu všetci iba vedenie nie. Píšem aby si sa trošku odosobnil a zbytočne nestrieľal samé hejty, to potom má od objektívneho názoru dosť ďaleko. Tie prestupy ako Couts, Dembele, Griez k tomu kráľovské zmluvy pre hráčov sa museli odzrkadliť. Ale pripomínam, že nie len Barcelona mala/má problémy. Takže mi ukáž kde podľa teba píšem že môžu zato vsetci naokolo.

Reagovat
bobis21

Nejen Barcelona má problémy, protože nejen Barcelona nezvládla řízení svých financí. A napsat že je Barcelona ve sračkách kvůli neschopnemu vedení snad není hate ne? To je jen kritika toho vedení.

Fanoušci barcelony tu sami psali dlouhodobě kritiku vedení, to byl taky jen hate na Barcelonu? To samé platí třeba o Valencii. A Sevilla nevím jak je na tom finančně, ale ti zase poskládali osu týmu z hráčů kolem 35 let, to zase ze sportovní stránky nezajišťuje dlouhodobou stabilitu.

Reagovat
sergi

Veď to je všetko v poriadku, že vedenie je na úrovni slovenského ministra financií, ale keď sa povie A treba povedať aj B. Máš nastavené pravidlá, príde pandémia, klesnú zisky a ešte pritvrdíš pravidlo o využívaní finančných prostriedkov z predaja z 2/3 na 1/3 a nemáš mať problém? Kde ti to vyskočí aj na platoch a pod.. Ešte čakám kedy vytiahneš Real, že prečo ten nemá problém..

Reagovat
bobis21

Ale to že byli v prdeli při pandemii je taky něco co považuji za jejich chybu. Mít finance nastavené na "trvalý růst" je ekonomický nesmysl.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Xavi

Co?

Reagovat
Visca el barca

Tak on ani ten Real nehraje moderní fotbal, uhrává to hlavou. Otázka je, co se stane až skončí Modric. Je to velký průser pro celou ligu co absolutně zaspala dobu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
misinho7

Real nezaspal nic, posily jasne naznacuju aky futbal sa hraje a bude hrat..ide to viac do fyzickeho a rychleho futbalu a Real si postupne na to nakupuje hracov...

Co sa tyka modernej hry tak to povedal dobre Carlo. Real hraje tak ze sa prisposobi a ma vela systemov. Preto im to tak ide.

Reagovat
Visca el barca

Ale zaspal.

Reagovat
misinho7

nj zachvilu sa budete okrem toho ze sme dali malo golov proti vam utesovat aj tym ze Real vraj nieco zaspal..aj ked vyhral Ligu, LM a tento rok je na podobnej ceste.. ale jo spime jak vy poslednych X rokov

Reagovat
Visca el barca

Povíme si až odejde Luka.

Reagovat
ciernyribiz

to iste sa hovorilo ked koncil xabi alonso, tak isto si nikto nevedel predstavit zalohu bez neho a hľa vznikla ešte lepsia zaloha na xy rokov. mozno to potrva 1-2 sezony kym sa nahradi modric, ale urcite sa niekto najde. Nasu zalohu bude tahat valverde a tchou a ako spominaju kolegovia hore futbal sa meni a mozno o par rokov nebude treba hraca ako modric ale rychlych a fyzickych hracov ako Fede. uvidime

Reagovat
vilp

Taky tam byl po odchodu Xabiho pořád Modrić a přišel Kroos. Teď jak vypadne Luka a Benz, tak chybí genialita, která odešla už s Ramosem nebo Marcelem na svých postech. Že někdy nebude třeba geniální hráč do zálohy Realu, se nikdy nestane, to se nemusíš bát.

Reagovat
ciernyribiz

modric ktory bol v tom case povazovany za najhosi prestup v historii, a spravne pises ze prisiel kroos, cize stale moze niekto prist (idealne Kimmich), genialny hrac uz nam beha po ihrisku, toho uz mame. Marcelo uz posledne 2 roky bol slaby bohuzial sme ho adekvatne nenahradili.

Reagovat
vilp

Modrić byl považovaný za flop naposled někdy v roce 2012, a to ještě od Culés a jejich médií, už na jaře pod Mourinhem byl klíčový a další rok dali s Xabim titul v LM, tak co to kecáš? A kdo ten geniální hráč je? V záloze z těch mladých vůbec nikdo, z celýho týmu jen Vini.

Reagovat
ciernyribiz

celu jesen 2012 mal prisernu za najhorsi prestup v historiu ho vyhlasili v madride, az na jar 2013 sa chytil ano hrali spolu 1 rok. genialny je valverde asi si slepy. a vobec nie vini ten ma este od genialneho hraca daleko. zlepsil sa ale taky rodrygo sa na ihrisku sprava omnoho vyspelejsie

Reagovat
vilp

A kde jako v Madridu? Na Marce byla nějaká debilní anketa po podzimu o nejhorší přestup sezony, a to je tak vše. V historii? Po takových, jako byl třeba Woodgate? To asi těžko. Navíc až tak špatný nebyl, měl hlavně problém s tempem ligy a hry, na to ze Spurs nebyl zvyklý. Valverde je Top atlet s granátem v noze, momentálně asi nejlepší box to box na světě, ale za géniuse ho teda nemám, což je spíš o nárocích než slepotě.

Reagovat
ciernyribiz

ty nie ale ja ano, ten chlap zije pre madrid, nevypusti jeden suboj, ide na 120% ci je 1 minuta alebo 90. Vinimu ku genialite chyba este dospiet mentalne. Co dotyk to pad ako tu pisal neviem kto je to zatial neymar z aliexpresu. V tomto je rodrygo pred viniciusom.

Reagovat
EaP

Nemyslím, že Real niečo zaspal. Skôr je to mužstvo ktoré je omnoho viac flexibilnejsie ako Barcelona. Dokážu spozorovať, čo je nutné k tomu aby uspeli. Raz je to držať loptu inokedy do 20sekund vystreliť na bránu. A toto im posledné desaťročie prináša úspechy. U nás sa tvrdošijne Xavi alebo ktokoľvek iný spolieha na držanie lopty, krátke prihrávky a namiesto rýchlej hry smerom hore pozvolne tempo. Mimo iné, mame brutálne mladú zálohu a hráči ako Busquets ci Alba ich absolútne nevedia v krízovej situácii potiahnuť. A toto ma štve najviac. Že hráči, ktorí by mali zdvihnúť hlavu ju radšej alibisticky stačia do piesku a mladé 19 ročne ucha Pedri, Blade, Gavi im musia ukázať ako sa kurva bojuje za Barcelonu. Xaviho taktické rošádi tiež veľmi nepomáhajú ako Alonso na stoperovi ci Pedri odtrhnutý na ľavom krídle.

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
teenz

Reagovat
Yanek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

jasne za to moze Tebas

Reagovat
nani92

Barca vypadla kvôli stropu, vdaka ktorému nemohla nakúpiť ešte viac hráčov

Reagovat
misinho7

Reagovat
sergi

Čo si napísal vtipné síce môže byť ale je to bullshit.

Barca mohla kupovať, problém -ako aj pre mnoho iných klubov v rámci LL- sú zmluvy.

Reagovat
mistr129

jen pro ilustraci:

21/22 - F, SF, ČF

20/21 - SF, 3x OF

19/20 - 2x ČF, 2x OF

A to už byla hubenější léta, kdy Španělsko evropskému fotbalu nedominovalo. Letos jsou 3 ze 4 týmů venku už KOLO před koncem skupin, zatímco i takové Portugalsko už má 2 týmy na jaře jisté

Reagovat
Bakary3

jojo, přitom mohla být Barca dluh ještě větší, co víc, klidně by krachla.

Reagovat
teenz

Kurva. Tohle je prdel.

Reagovat
Svatej

Ten kurz

Reagovat
Svatej
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Visca el barca

Jop, to si mu to nandal no.

Reagovat
Svatej

To asi mělo být na mě ne?

Reagovat
Visca el barca

Jo mělo Kounde k nám nepřestupoval na jednu sezonu přece.

Reagovat
Svatej

Vsak první splátka mýho výsměchu, klidne další přidám na konci jeho kontraktu, pokud budeme mit v souctu vic trofeji nez Barca za to období

Reagovat
patas92

FC Rimini > Chelsea

Reagovat
Svatej

To mi musíš rozvést, nechapu to

Reagovat
patas92

Není to tvoje oblíbená destinace?

Reagovat
Svatej

Tpč, tak to jsi mě vážně dostal Až čumím, že si tohle pamatuješ

Ale souhlas. Vzhledem k tomu, ze jsem tam hrál fotbal na ulici a vyhrál balón v soutěži ve střílení do otvoru v brance, bych se do výběru města určitě dostal. Dokonce bych dostal příležitost v zapase zbourat Havertze nebo Mounta, kdyby mi zkusili před očima spadnout bez kontaktu

Reagovat
patas92

Si to pamatuju, páč jsem tam byl v červenci taky, tam mě ta diskuze zajímala

Reagovat
technecium

Hrat o titul ve Spanelsku u more nebo o EL v Anglii?

Reagovat
nani92

v Anglii by o nu musel hrať, s Barcou ju už má

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
technecium

A u more

Reagovat
Svatej

Hrát LM v lize na vrcholu v tymu, co je dva zapasy od dostřelu na čelo, nebo EL v týmu, kde mě brzo zažalují v případě, ze si dobrovolně nesnížim plat, aby mi mohli privést konkurenci, která dovede tým zas do další EL?

Reagovat
technecium

Hodne si fandite s tim dostrelem na celo. Letos skoncite bez poharu

Reagovat
Svatej

Narozdíl od vás by nás taková sezóna nestála další kus důstojnosti ci prodeje dalších aktiv, takže to v pohodě snesem

Co vy, myslíš že svedete projít alespoň pres nejakou Neapol v tý LM, nebo vám zase moc ublíží rozhodčí a vyhrajete zápas max proti soupeři úrovně Plzně?

Reagovat
Svatej

Juj, EL*. Za posledních 10 let jsme ji sice hráli a vyhráli stejně často, jako jste si ji vy aspoň zahrali v posledních 2, ale přesto mi zvyk přikazuje psát tu druhou soutěž.

Reagovat
drussbarb

Jste v pohodě. Od té doby, se vás nevlastní Rus

Reagovat
Svatej

Ono se ve výsledku absolutně nic nezměnilo. Utrácíme jako hovada,.jen to nejde z prachů Abry, ale Amiků. Ale rozumim tomu, ze očima ostatních je to vyraznej posun, minimálně v morální stránce věci a úplně to chápu.

Reagovat
drussbarb

Teď jste v pohodě, pro mě aspoň určitě. A proti aktuálnímu ManU ROZHODNĚ

Reagovat
technecium

Je uzasne nechutny, jak se tu chlubis bohatym klubem, ktery vzesel z ropyých penez cloveka, ktery vynesl a drzel u moci nejhorsiho diktatora od smrti Mao Ce Tunga

Reagovat
Svatej

Je úžasně zábavný vidět tu tvou zoufalou touhu nějak vrátit úder ať uz v rovině klubů, tak i v rovině osobní a morální. Vyloženě jseš tou snahou k politování

Předpokládám, ze tvoje osobní morálka je přesně vyvážená do momentu, kdy nemáš problém se chlubit klubem, kterej hrozí žalobama do 4 různých směrů od vlastních hráčů, pres svaz a konkurenční kluby az po ty zahraniční, vyjednává s vlastníma legendama, ale zároveň je to jednání takovýho klubu přeesně na hraně tvý snášenlivosi a cokoliv horšího uz pres tvuj zvrácenej morální kompas nepřejde

Reagovat
mistr129

Tohle je zas argument, to má být jako nějaký bonus, že klub vlastní miliardář, kterýmu je to jedno a nacpe do toho jakékoliv prachy, oproti klubu, který si na sebe musí de facto vydělat sám?

Reagovat
mistr129

Aby to nebylo špatně pochopeno, vůbec nic proti tomu, že vás někdo takový vlastní, ale fakt to nevidím jako pozitivum

Reagovat
Svatej

Wtf? Kde mluvim o pozotivech, kde mluvim o bonusech, obecně co je tohle tyvole za reakci? Ma to bejt na mě?

Reagovat
mistr129

"Narozdíl od vás by nás taková sezóna nestála další kus důstojnosti ci prodeje dalších aktiv, takže to v pohodě snesem".

Pokud není klub vlastněn někým, kdo ho může dotovat, je logické, že jeho finanční situace je založená na výsledcích (či prodejích hráčů).

Nevím, jestli jsem tvůj příspěvek špatně nepochopil, ale čtu z toho to, že je super, že vy takového majitele máme, a vysmívání Barceloně, že ona ne.

Reagovat
Svatej

Ve výsledku to bylo do ty doby téma o vykonnosti skrze Koundeho, ale i kdyz pristoupim na tuhle možnou a mnou částečně zamýšlenou cast vykladu, tak furt to byla především narážka na ten YOLO způsob vedení klubu.

Jedna věc je mit v zadech majitele a utrácet, druhá žádný jistoty v zadech nemít a rozprodávat klub po kouskách ve víře, ze se snad udělá úspěch.

Tim reaguju zaroven i na tvuj druhej odstavec, kterej jen dokazuje, jaci jsou to idioti, když přesně tenhle model je do tech hoven dostal. To byla points myho komentáře.

Klidně ale i naprosto otevřeně a drze odpovim i na tvou uplne první otázku - jasně ze je to bonus. Máme lepší karty, vic žetonů od táty, nepotřebujeme blafovat a podle toho hrajem vysokou hru.

Na druhý straně stolu je Katalánec, kterej je na pokraji bankrotu, ke stolu se dostal tim, ze prodal babiččin prsten a vysmívá se mi, že má nejenže stejně dobrý karty, ale i lepší židli a obecně se chvástá, jak mi nakopává prdel, takže nemám problém svoje lepší podmínky využít k tomu, ze mu to pořádně nandám. Ze stejného důvodu nebudu do doby, než srovnám podminky, vysírat toho anglana v bleděmodrým, co sedi vedle mě, protože krom morálně uspokojivýho pocitu, trvajícího tak minutu, dostanu na prdel úplně stejně.

Ale to jen tak na okraj, myšlenku komentáře jsem popsal výš..

Reagovat
mistr129

Jasný, je to vždycky lepší pocit a taky bylo u Slavie pro výsledky lepší, když tam Číňani cpali peníze - já to myslel spíš z té roviny "sympatičnosti", že bych rozhodně neříkal třeba fanouškovi Liberce "haha, vy nuly, musíte si na sebe vydělat a nám peníze dávají".

Jinak k tomu rozprodávání... určitě předchozí vedení Barcelony bylo tragické a klub dostalo do sraček, ale úplně nechápu ten shitstorm s rozprodáváním... však je logické, že se v časech dobrých šetří, aby bylo kam sáhnout v časech horších. Například jeden náš známý měl barák někde v Kalifornii, který pronajímal a vydělával mu. Po covidu měl ale problémy s cash flow a aby uhradil všechny pohledávky, tak logicky ten barák (který není nutný pro jeho firmu) prodal, aby měl peníze hned. A Barcelona ty peníze z Barca Studios a spol. nerozfofrovala, ale investovala do kádru.

Reagovat
Svatej

Chápu kam tím míříš. V tomhle případě tam vnímám rozdíl v ty provokaci "slabší strany", která se v mých očích takovym krokem připravila o takovou tu pomyslnou ochranu dustojnosti a zkrátka jsem palil v protiutoku (v mých očích +-) srovnatelnýma prostredkama, byť jejich morální čistotu proti takovému provokaterovi klidně můžeš pochopitelně zpochybnit

Nevím jeslti je ta Californie úplně dobrej příklad. Pokud tvýmu kamarádovi delal takovej pronájem pěknou část příjmů (s nadějí na růst) tak se krátkodobě zachránil, ale dlouhodobě na tom bude zkrátka hůř. To je celkem problem, pokud takovej kamarád touží po zvěčnění na Forbesu v kapitole "podnikatel roku" a o tom to tak nějak je ..

Jde mi především o to, ze kdyby Barcelona neutrácela jak smyslů zbavená, tak v lize skončí pravděpodobně na stejným místě a v LM hůř skončit téměř nejde, takže realne prodala ty aktiva pro kratkodobej uspech a nic dobrýho z toho nevzešlo. Navic ty práva prodali na nesmírně dlouho,. přičemž kadr i v nejlepším případě posilili tak na 2-3 roky. Lewa skončí, Alonsa budou hnat ven, Raphinha i Torres jdou zatim ve stopach Coutinha, Christensen není řešení do základu, Bellerin a Kessie též, takže tam budou treba ty investice udelat zas. Vlastně jen Kounde má vyloženě náběh na to se vyplatit, to je celkem málo na to, ze se na dve dekady prodala cast zisku.

V jejich podmínkách bych to považoval za nerozumny i kdyby tu LM pak vyhráli, protože je to prostě jako vsadit manželku v Casinu na červenou, tak jako tak čelíš neprijemnostem

Reagovat
Gazdo

Ale Barcelona nebola existencne zavisla od predaja aktiv. My sme tie aktiva predali len preto lebo sme potrebovali preukazat LaLige prijem ktory by nam dovolil registrovat nove posily. Inak tie prachy boli aj bez toho ale kvoli pravidlam LaLigy sme to proste museli urobit a keby hrala Chelsea v LaLige musela by taktiez ci by mala bohateho majitela alebo nie

Reagovat
Svatej

Tihle je Mimochodem asi jedna z mála věcí, kde bych i žalobu na svaz pochopil

Donutit klub prodat aktiva, aby mohl delat to, k cemu je určenej (udržení konkurenceschopnosti) a diky čemu zvyšuje hodnotu i celyho svazu, je normálně brutální zásah do klubu, byť ta myšlenka byla pěkná

Reagovat
Gazdo

Ta myslienka je super keby platila celoplosne pre vsetky sutaze

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Čupo v posledních 4 zápasech 5 gólů.

Reagovat
PP

Stejné týmy, jiné sestavy, stejný výsledek.. Již roky..

Reagovat
mkrivak

Pro Barcelonu je to hlavně ekonomická katastrofa, protože jestli ze zaplatíte za posily 153 milionu euro a pak spoléháte, že Lewandowski vás dostane do vyřazovacích bojů LM a vy neuspějete. Tak to je problém. A to, že dává góly ve španělské lize, kromě Realu tak žádný tým nemá kvalitu Bayernu Mnichov a to se včera ukázalo.

Reagovat
Miguel19

Když vyhrají EL, tak to takový průser nebude. V LM by stejně dále jak do čtvrtfinále nedošli...

Reagovat
meril

Tak to takhle asi nejde říct.. V LM mohli postupně jít přes Bruggy, Sporting a dojít klidně do semi, kdežto v EL můžou hned v prvním kole dostat united nebo arsenal a skončit

Reagovat
ciernyribiz

to sa hovorilo aj minulý rok a vyradil ich frankfurt, ale tento rok ta EL vyzera zaujimavejsie.

Reagovat
Tomanatura

Za postup ze skupin LM dostanes vic, nez vitez EL

Reagovat
fenixLFC

V pohode, oni predali prava na milion rokov aby mohli nakupit hracov za 150 mega, o plaroch nehovoriach, s ktorymi usetria na bonusoch za LM...a to se vyplati

Reagovat
Ferragamo7

Veľmi sa mi páčila taktika s akou sme hrali-nechať Barcu nech si drží loptu a bezcielne prihráva xy krát v bezpečnej zóne,ale akonáhle prišli bližšie pri bránku,tak tam končili.Už len ten fakt,že prvú vážnejšiu šancu(strela asi meter vedľa do bočnej siete) mali niekedy v 75.min a v zápase ani jedna strela na Ullreicha,je pre našu obranu skvelé vysvedčenie.Ono Xavi hral tiki-taka celý svoj profesionálny život,ťažko očakávať,že ako tréner bude hráčov učiť diametrálne odlišný štýl.A hlavne,ako som už písal vyššie,my sme momentálne už kdesi inde,čo sa týka formy,ako sme boli pred mesiacom.A to nám ešte chýbali 3 hviezdni hráči hráči zo základnej zostavy(Neuer,Hernandez,Sané).Inak veľká poklona pre Čupa,jeho hra je max.efektívna,keď vezmem do úvahy,akú minutáž dostane v každom zápase.

Chcel som napísať nejakú poznámku aj k Lewandowskemu,ale z úcty k tomu,čo pre nás 8 rokov znamenal, sa zdržím.Samozrejme žiadny fanúšik Bayernu mu nikdy nezabudne jeho odchod- odísť sa dá s noblesou(Thiago Alcantara) alebo v štýle ,,urazenej primadony" (Lewandowski)

No to je už pasé.Inak De Ligt a Upamecano včera fantastický výkon

Reagovat
Bastaron

De Ligt je úplně luxusní posila a zeď a to tu psali fans Juventusu, že to nebyl dobrý nákup od nás, což se naštěstí nepotvrdilo.

Reagovat
Visca el barca

Zasádní problém je, že jsme pomalý a měkký. Busquetse už nemohu v základu ani vidět. To je nejpomalejší hráč v Evropě široko daleko. Fotbal se změnil, zrychlil. Pokud to nepochopíme, tak budeme dostávat tyto příděly častěji. Ta špička proti nám hraje už xtej rok stejně a ty zápasy dopadaj přes kopírak. Bus prosím už v Evropě ne. Kazí si akorát odkaz legendy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadní problém je tragická obrana, která hraje stejně blbě, ať už je tam "stará garda" nebo je z úplně nových hráčů jako včera. Všechno ostatní je zbytečné, když jde každý lepší soupeř sám na bránu tolikrát, kolikrát se mu zachce.

Reagovat
Visca el barca

Tady sis odpověděl sám. Ano jde tam kolikrát se mu zachce. Prottože máme v záloze slimáka co nestačí evropskému trendu. To je jednoduchý. Za Inter může on. Kam běžel na San siru? Bránit naše? Na Bernabeu to samé při góle Valverdeho? Aby se podíval na středu kam má vystřelit? Kde zas byl? Vše hraje na dlouhou nohu, tempo v evropě nestíhá dobrejch pět let a ty to hážeš na obranu. Bránit má celek. Hrajeme enormě pomale. Díky komu? No díky Busimu. Protože čekáme až někam doběhne. Ale to už je připraven soupeřův blok a světe div se. Nemáme Messiho, takže ho nikdo neodemkne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, už to chápu. Busquets může za všechno, Valverde style, ale dlouhodobě slabé de Jongy a Garcíi budeme chránit, protože jsou přece mladí a sympatičtí Úžasný výkon FDJ A Kessieho nezmíniš, protože Busquets. Stejně jako ty můžu říct - nestíháme evropskému tempu, protože si snad už pět let držíme nejlépe placeného hráče hráče ligy Frenkieho, který se nikdy ani nepřiblížil ničemu, co by se dalo nazývat pozice tahouna nebo tvůrce hry, jednou za 5 zápas trochu lepší výkon. A budu mít úplně stejnou pravdu jako ty, protože když to má bezchybně tahat hráč, který hraje v klubu poslední sezonu, tak tím víc by to mohla tahat tato věčná naděje. Dál si diskutuj sám.

Reagovat
smazaný uživatel

A nemáš pravdu, Kessie je rozhodně pomalejší. Ten měl přece tvrdit hru, FDJ zase motorovat jako jednou za 5-7 zápasů, když mu náhodně sedne den, ale moc se ani jeden nepředvedl.

Reagovat
Visca el barca

Ne. Problém je Bus a dokud si to neuvědomíme, budeme dostávat nálož pořád. Vše jde přes něj. Protože nikdy nikam nedoběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak škoda, že nikam nedoběhne ani jeden z našich 100 obránců.

Reagovat
valloire

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele