základní skupiny - skupina D, 4. kolo
03.11.2021 21:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Interu (© AFP)

Inter nedal Sheriffu šanci, zato mu věnoval tři góly

Inter zabral a domácímu Sheriffu Tiraspol nadělil rovnou tři branky, přičemž všechny padly až po změně stran. Postarali se o ně Brozović, Škriniar a také Sánchez, přičemž domácí tým pouze v samém závěru snížil.

Inter cítil velkou šanci dostat se blíž k postupu ze skupiny a splnit úlohu druhého favorita. Po výhře Realu Madrid se mu první příčka zase trochu vzdálila a tým trenéra Simoneho Inzaghiho byl ochotný udělat maximum proto, aby si z Tiraspolu odvezl tři body. A nezačal vůbec špatně. Nicoló Barella z pravé strany vymyslel parádní centr na Lautara Martíneze, který měl sice hodně těžkou úlohu, ale přesto dokázal zakončit velice nebezpečně.

Do ofenzivních manévrů se zapojoval také veterán Edin Džeko, který v posledních letech své kariéry spíš rozebíhá útočné akce a hraje takového vysunutého playmakera. V Interu se ale pod vedením Inzaghiho snaží vrátit do role typického zakončovatele a dnes pálil hned několikrát. Po třiceti minutách si sklepl dlouhý míč a mohl skórovat, jenže mířil jen do pozorného brankáře Giorgose Athanasiadise!

Sheriff sice na úvod tohoto ročníku vymyslel několik překvapení, ale dnes mu, zdá se, došly síly. Už ke konci první půle bylo evidentní, že fyzicky na tom domácí hráči nejsou zrovna dobře. Není proto překvapením, že brankář Samir Handanovič nemusel za první půli řešit prakticky žádný zákrok.

Před utkáním probleskla italskými médii zpráva o tom, že Newcastle jedná o přestupu se zástupci Marcela Brozoviće. Záložník Interu ale ukázal, že má v hlavě jen milánský celek a dokonale se mu odvděčil v 54. minutě. Vidal přiťukl míč do druhé vlny na chorvatského záložníka, který se neunáhlil. Kličkou se zbavil jednoho obránce a střelou do protipohybu brankáře Athanasiadise otevřel skóre.

Inter vedl zcela zaslouženě a nelze říct, že by domácí celek byl schopen něco vymyslet. Naopak, po hodině hry zahrával Inter rohový kop a s De Vrijovou hlavičkou si brankář Sheriffu ještě poradil, ale na dorážku od slovenského giganta Milana Škriniara už byl krátký - 2:0.

Domácímu týmu dělalo obrovské problémy byť se jen dostat k míči, natož s ním vymyslet něco kreativního a nebezpečného. A bylo ještě hůř. V 81. minutě se totiž na hřiště dostal Alexis Sánchez a bylo to hodně povedené střídání. Stačilo mu jen necelých 60 vteřin na to, aby chilský záložník obešel ve vápně prvního obránce a z pravé strany propálil bezmocného Athanasiadise.

Vypadalo to na klidný večer, ale brankář Handanovič přesto čisté konto neudržel. V pevní nastavené minutě si míč sebral Sebastien Thill a našel nabíhajícího Adamu Traorého, který už se postaral o zbytek.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (42)

Přidat komentář
Bastaron

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
berliner

Jedeme Inter Tip 0:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:3

Reagovat
KingMaster13

1:2

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Mandanda_30

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Rip

Tady by neměl být problém pro Inter vyhrát aspoň o třídu.

Reagovat
zurix_new

V té LM jsme schopni všeho

Reagovat
Dejwa

Máte někdo funkční stream? Nic mi nejede

Reagovat
Nuno čomes

Ještě chceš?

Reagovat
Dejwa

Dobrý už mám tak od 15min, díky

Reagovat
Mihal

Miesto 0:5 je to 0:0...

Reagovat
Dejwa

klasika v LM

Reagovat
cresposuper

neskutocne

Reagovat
Nuno čomes

V 60. tam dat Correu, přijde mi celkem golovy.

Reagovat
cresposuper

Odkedy sa zacalo viac hovorit o predlzeni zmluvy, hra Brozovic skvele

Reagovat
Nuno čomes

Nemá takové delší výpadky jak minule sezóny, ale aby mu to vydrželo.

Reagovat
10

obecně ti hráči rok před koncem smlouvy většinou hrají životní fotbal

Reagovat
lnterista

Já to borec...hlavně ten jeho mám v pitchi styl a přihrávky ve skluzu žeru

Reagovat
sinter

Reagovat
Nuno čomes

Brozovic kurva konečně!

Reagovat
lnterista

Barella

Reagovat
Nuno čomes

Skvěle.

Reagovat
Nuno čomes

Skri!

Reagovat
Dejwa

Jednoznačně nejslabší soupeř za ty 4 roky, co zas hrajem pravidelně LM. Nechápu, jak mohli vyhrát první dva zápasy

Reagovat
Rip

Jak je to se střídáním? Já měl za to, že se smí vystřídat 5 hráčů ve 3 oknech. Inter vystřídal 5 hráčů ve 4 oknech.

Reagovat
Dejwa

Poločas se nepočítá

Reagovat
Rip

To jsem nevěděl, díky.

Reagovat
Nuno čomes

Poločas se do toho nepočítá.

Reagovat
Rip

Jsem zase o něco chytřejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně!

Reagovat
Rudy

Brozovic super. Pobavil me zaber na nej po prihravce Dzeka souperi, ten vyraz co to tam ten bosnak zas predvadi, k nezaplaceni Chvili na to dal prvni gol Alexis ukazal, ze jeste nepatri do stareho zeleza, klidne bych Dzeka posadil na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

Ten nadpis je teda trochu nešťastně formulovanej – vyznívá totiž tak, jak kdyby Inter ty "věnovaný" góly od Šerifu dostal, ne naopak.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadá to jak nějaká výhra 10:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele