základní skupiny - skupina G, 3. kolo
20.10.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hráči Lille (© AFP)

Lille a Sevilla zůstávají bez výhry, boj o postup ale je vyrovnaný

Skupině G po polovině odehraných zápasů jasně kraluje Salzburg, za ním se pak v minimálním kontaktu seřadili všichni další účastníci. Ani trochu světla do postupového případu nepřineslo utkání Lille se Sevillou, diváci na branku čekali marně.

Přitom šance se urodily a především první poločas jich přinesl poměrně dost. Ve dvacáté minutě se do velké šance dostal Rafa Mir, překonal Grbiće a za toho na brankové čáře zaskočil jeden z obránců. Bono na druhé straně pak práci už měl, ve 27. minutě se až před něho dostal Sanches a marocký brankář předvedl vynikající zákrok.

Grbić se nenechal zahanbit, když na rohový kop vytěsnil pokus Ocampose, který to znovu zkoušel ve 33. minutě a jeho střela tentokráte postrádala jak razanci, tak i lepší umístění.

Závěrečné minuty prvního poločasu pak patřily Susovi. Ofenzivně laděný fotbalista Sevilly ovšem neměl ani jednou přesně seřízená mířidla a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas už tak zajímavý nebyl, ani jeden z týmů nechtěl riskovat a hosté se v 53. minutě nedočkali pomoci ani ze strany rozhodčího Olivera, Tiago Djalo měl zahrát ve vápně rukou, sudí ale prohřešek neviděl a penaltu nenařídil.

V 55. minutě si prostor ve vápně našel Jonathan Bamba a jeho pokus zablokoval jeden z obránců. Grbić pak Lille podržel deset minut před koncem, to si poradil se zakončením Lamely. A když v samém závěru neuspěl z trestného kopu ani Rakitić, rozešly se Lille se Sevillou bez branek.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
Bastaron

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:3

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat
Dalibor Sladky

Remíza

Reagovat
blaugrana

Ten Fernando bude mat dnes napilno, ked hra na dvoch postoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele