základní skupiny - skupina E, 6. kolo
08.12.2021 21:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Thomas Müller (© AFP)

Katalánci neměli proti Bayernu šanci a zahrají si jen playoff Evropské ligy

Bayern na hřišti od začátku dominoval a už v prvním poločase rozhodl o výhře, když se nejprve trefil Müller, na kterého v 42. minutě navázal famózní ranou Sané. Po přestávce upravil skóre zápasu na konečných 3:0 Musiala. Bayern tak prošel skupinou naprosto suverénně, naopak Barca získala jen sedm bodů z 18 možných a čeká jí pouze vyřazovací část Evropské ligy.

Šance Barcelony na postup do jarní fáze Ligy mistrů byla už před výkopem velmi slabá, protože musela spoléhat na úspěch Dynama Moskva proti Benfice a případně sama porazit slovutný Bayern, jenž jí na Camp Nou zdolal 3:0. Hosté možná doufali, že Bayern, který už měl dávno postup v kapse, do dnešního utkání pošle hráče širšího kádru. Tak to například včera provedl Liverpool za nějž od začátku nastoupil Minamino, Williams nebo Morton. Julien Nagelsman ale neponechal nic náhodě a proti Barce nasadil nejsilnější možnou sestavu včetně Lewandovského, Saného či Müllera.

A domácí začali od první chvíle diktovat tempo zápasu, ale vědomě se nikam moc nehnali. První šanci si tak vypracovali až ve 28. minutě, ovšem stála za to. Müller se prosmýkl po levé straně a posílal centr na Lewandowského. Ten by uklízel do prázdné, nebýt pohotového Ter Stegena, který přihrávku tečoval. V tu chvíli už Benfica vedla nad Dynamem 2:0 a Barca tak musela v Allianz Areně zvítězit.

Místo toho ale ve 34. minutě sama inkasovala. Lewandowski se z rychlého brejku dostal do vápna, kde utancoval obránce a jeho měkký centr usměrnil za Ter Stegena hlavičkující Thomas Müller. Platnost branky ještě posvětil VAR a hosté byli v pěkné bryndě. Jenže jejich výkon vůbec neodpovídal významu zápasu a nepříznivému skóre.

Svěřenci Xaviho nestíhali tempo mnichovských a jejich kombinace nebo samostatné průniky obrana domácích v pohodě pacifikovala. Katalánský zmar v prvním poločase ještě podtrhl Leroy Sané, který ve 43. minutě zvyšoval na 2:0. Německý křídelník si před vápnem v pohodě připravil míč na střelu a jeho krásná táhlá rána proletěla těsně pod břevnem do hostující sítě. Naděje Barcelony na postup se tak začaly blížit spíše utopii a její slabý bezbarvý výkon nenasvědčoval, že by se ještě zápas mohl zvrátit.

Do druhé půle se Xavi rozhodl svůj tým občerstvit a poslal na hřiště Nica Gonzáleze. Jenže mnichovský gigant dál šlapal a nepouštěl hosty ke slovu. Ve 48. minutě naopak domácí zazdili stoprocentní tutovku. Po krásném brejku posílal Davies míč do vápna na Comana, ten ještě nezištně nahrál pod sebe na Saného, před kterým už byla jen prázdná branka z pár metrů. Vlasatý fotbalista však se svou příležitostí naložil příliš ležérně a míč prakticky přihrál do náruče Ter Stegena.

Hosté se snažili útočit především skrze samostatné akce Depaye a Dembelého, ale jejich přešlapovačky a kličky k ničemu nevedly. Bayern hrál naopak ohromně týmově, s lehkostí kombinoval a v 62. minutě přidal definitivní úder.

Alphonso Davies opět předvedl, jak neuvěřitelně rychlé jsou jeho nohy, když na hraně brankové čáry doběhl prakticky ztracený míč a přesně jej poslal ke kopačkám Musialy, který neměl problém usměrnit balón do sítě. Regulérnost gólu potvrdil VAR a pak už se spíše utkání jen dohrávalo bez větších příležitostí na jedné či druhé straně.

Až v 87. minutě se na Ter Stegena řítil Sané, ale svůj pokus poslal vysoko nad hostující svatyni a tím udělal tečku za dnešním zápasem.

Autor: David Ullrich / livesport.cz, onlajny.com, O2tv.cz

Komentáře (598)

Přidat komentář
Bastaron

Jistý postup, bez Kimmicha? a možná celkově obměněnou sestavou. Tady určitě žádný debakl nebude a možná ani výhra když Barce jde o všechno.

2:1 (2:2)

Reagovat
Gazdo

Problem je ze zostava Bayernu ked rotuje vyzera ako Acko a ked hra nasa A zostava tak to vyzera ze rotujeme

Reagovat
Reggie

Reagovat
vacin

No nejděsivější je, že ta vaše sestava vypadá jako céčko, sestavy, která nedávno s Bayernem dostala 8:2

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
icka

Reagovat
pantondavo

Reagovat
isokarhu.

Toto je výživný kandidát na hlášku roka !

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
valloire

Reagovat
Infi

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Sám sebe se ptám za jakou částku bych byl ochoten zahrát divadlo. Pokud se nebude shodovat představa domácího týmu s nabídkou soupeře tak to bude pěkný kotel.

Reagovat
Rich

V tomhle zápase vlastně o nic nejde, Bayern klidně může pošetřit důležité hráče. Nicméně je to Barcelona a je zde příležitost jí opět znemožnit a je to prestižní zápas LM taky... Tip 3-1. Doufám, že Nianzou, Musiala dostanou šanci od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernu i nic nejde.

Reagovat
Mato178178

iba sa na nich budu pozerat miliony ludi a fanusikov inak nic no .. kludne to teda mozu odchodit a pustit to barce

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbachu to pustili

Reagovat
PP

není to o odchození či pouštění.. Jde o to, že Bayern si může v pohodě pošetřit klíčové hráče a nasadit hromadu náhradníků.

Reagovat
GrimeBaller98
Reagovat
antimadrista

3:0

Reagovat
jany kozak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jason_

Reagovat
dextroza_m

3:2

Reagovat
Visca el barca

Chlapi, tak nám to nechte ne? Jste teď jinde a přídělů už bylo dost.

Reagovat
valloire

Přídělů Barceloně není nikdy dost.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
p-e-t-k-o

Nič neni tak jednoznačné, ale mohli by nás chlapci potešiť. Barcelona v EL by bol zákusok, aj v kontexte s umelými provokáciami ich fans ohľadom Ballon d’Or.

Reagovat
Rich

Myslím si, že Lewa moc dobře ví, kteří fanoušci to dělali, já tipoval 3-1, ale jako fanda Bayernu bych si přál, aby jich dostali, alespoň 5.

Reagovat
p-e-t-k-o

Mohol by im jebnúť 4.

Reagovat
Rich

Uvidíme, nebyl bych proti. Jsem zvědavý na sestavu, co tam Nagelsmann pošle... Odhaduji to asi takhle: Neuer, Davies, Upamecano, Sule, Pavard, Tolisso, Musiala, Sane, Muller, Coman a Lewa. Nemyslím si, že Roca a Nianzou v záladě. Nianzou bude střídat patrně.

Reagovat
dinss

Reagovat
LAM

3:1

Reagovat
vagneris

Očekávám heroický výkon Barcelony s vyklusávajícím výkonem výběru Bundesligy krásný výsledek 0:0

Reagovat
T..oo..M

4:0 a k tomu pěkně remíza v Lisabonu, následný postup Barcelony s "impozantním" skóre

Reagovat
Benfica

kurz 4,92 - tu peniaze ležia na stole..

Reagovat
Visca el barca

Tomu snad nevěříš Tohle je nejhorší Barcelona za 18 let.

Reagovat
Benfica

Uz ne take "zazraky" som videl vo futbale a v LM.. a tolko tych "zazrakov" sa tykalo Barcelony, ze dnes si myslim, ze to Barcelona da..

a uz ked som pri tych zazrakoch tak zrovna na zapas Benfica-Kyev bol nominovany typek zo zapasu FCB 6:1 PSG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

určitě

Reagovat
smazaný uživatel

to je kurs na hattrick lewy? Zadarmo

Reagovat
srandamač

Nevím jestli přímo čistá 2, ale 02 mě hrozně láká. Nedovedu si představit, že by UEFA nepořešila postup Barcelony do jarní části. S tím je samozřejmě pořešena remíza Benfiky.

Reagovat
Allianz_Arena

Co vás na tom tak láká? Ten kurz zase tolik vysoký není. A moc nevěřím tomu, že Bayern bude něco vyloženě vypouštět. Barcelona má docela smůlu v tom, že je v krizi, podstatně slabší, zároveň však stále velmi prestižní soupeř.

Reagovat
Benfica

Tak Negelsman nas (Benficu) upokojoval na tlacovke, ze sa nemusime nicoho bat

Reagovat
Benfica

Aj s tym pocitam ze Barcelonu pripadne zachrani remiza z Lisabonu, aj ked teraz s VAR je to uz trocha tazsie, tak uvidime uz sa to, ale tak "nahodou" stalo vela veci, a necudoval keby sme nejake "neuveritelnosti" videli aj zajtra..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zastánce VAR, ale musím říct, že někdy je právě lehčí, něco vykouzlit díky VAR.

Reagovat
Benfica

Tak ja zas uplne noapak.. hlavne tie ofsaidy.. vymyslenu penaltu som uz dlho nevidel a popravde uz dlho ani nejaky pokus o simulovanie penalt.. cize ja som s VAR mega spokojny..

Reagovat
John Obi Mikel

4:3

Reagovat
REPLIKATOR

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na neutrálním hřišti dostali 8, tak v Mnichově by mohlo klapnout 10 Ale vzhledem k tomu, že Bayernu o nic nejde, tak to může pošetřit a bude to 2:0, 2:1 nebo tak nějak. Leda by Lewa fakt hodně chtěl jít po rekordu v počtu gólů v 1 ročníku LM.

Reagovat
ACSeRw!n

7:0

Reagovat
Bakary3

Ale jo, na dembeleho na wingbacku bych se proti Daviesovi a Comanovi / Gnabrymu těšil

Reagovat
db18

Si urve sval, jak se za Daviesem bude otáčet...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
technecium

Pro začátek by bylo dobré dostat se ke střele na bránu

Reagovat
Lemiux66

alespon v prvni puli

Reagovat
okokolo

Reagovat
Harley111

Pokud bude Bayern hrát na sto procent tak to zvládne i s náhradníkama, budu doufat už je políčeno.

Reagovat
Al Capone

Už se těším na komentáře culés jak je lepší vypadnout a soustředit se na ligu

Reagovat
jsemdement

*Hrat EL a vyhrat ji, cimz si zajistit LM a ligu nechat na sehrani tymu .

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale reálne to je teraz ciel Barci, dostat sa aspon na 4. miesto.

Reagovat
drussbarb

Já to tak začínám brát

Reagovat
vagneris

Barcelona má dlouhodobě zraněný 4 nejlepší útočníky. Naštěstí se už rozehrává Dembelé a Fati je taky blízko návratu. Titul už je ztracenej, ale nepochybuju, že Barca dá 3. místo (se štěstím možná i 2. podle současný formy Atletica).

Reagovat
celeb

nie, my musime ist po trebble za kazdych podmienok....

Situacie je aka je. Mame problem doma s Betisom, kopec zranenych, nemame zdraveho hrotoveho utocnika, Depayovi sa na tom poste trapi.

Realne radsej hrat dlhsie v EL, nez vyletiet s vypraskom v 1. kole LM. Ale zbytocne sa o tom bavit, Bayern nam to urcite nepusti. Hlavne nech si nespravime dalsiu hanbu a nech je to herne lepsie nez v poslednom zapase s Bayernom.

Reagovat
John Obi Mikel

Luuk?

Reagovat
misinho7

3:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

4:1

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
eleven11

Český film :ZAPOMEŇ

Reagovat
Salfovic

Dostane na prdel a bude brečet. Takových filmů je mnoho.

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat
Switchback

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

5 - 0

Reagovat
Visca el barca

2-2 a Benfica remizuje. Díky

Reagovat
Kocour Klapuška

5:0, všechno Lewy

Reagovat
Ángel di María 22

Myslim si, ze teda vic nez vysledek tohoto zapasu je schopna hlavne Benfica to beztak posrat

Ale byla by sranda, kdyby Barcelona z tý skupiny LM nepostoupila.

Reagovat
db18

7:2, 4x Lewandowski.

Reagovat
Tomik111

A kdo dá ty dva goly? Vlastňáky?

Reagovat
Gazdo

Ty vole ze dva goly nam veris

Reagovat
db18

1x Depay, 1x vlastní Roca

Reagovat
Lemond Laws

Podle mě to bude vyrovnané a buď Bayern vyhraje, anebo to Barcelona zvládne!

Reagovat
Mato178178

ine možnosti ani nie sú

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou, může to být totálně nevyrovnané, a to buď na jednu či druhou stranu.

Reagovat
PP

a nevyhraje ani jeden..

Reagovat
srandamač

Důležité je jít si pro ty dva body

Reagovat
Lemond Laws

Jakto, že ne??

Reagovat
vagneris

Já tipuju, že jeden z týmů získá alespoň bod.

Reagovat
king23

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
krupa1919

To je úplně jedno, že pro Bayern už o nic nejde. Včera City taky o nic neslo a Walker redka, úplně zbytečná.. zkratka jde o prestiž a sponzoři atd.by asi nebyli rádi kdyby doma dostali 0:3 s B-sestavou v LM

Reagovat
Petrinho17

Aj keď ako fanúšik Barcelony verím. Tak tu jednoducho nemáme šancu. Dávať si zbytočne ružové okuliare, keď tí hráči na to jednoducho nemajú a minimálne 5 hráčov je potrebné dokúpiť.

Momentálne nemáme ani na B tím Bayernu. Fyzický, rýchlostne nás úplne prejdú a v súbojoch budeme odpadávať ako deti.

Reagovat
JM

Na jednu stranu by bylo super, kdyby Barcelona nepostoupila a na jaře hrála jenom EL. Na druhou stranu EL by klidně mohli teoreticky i vyhrát. Jestli by nebyl lepší postup, protože stejně osmifinále by byla konečná

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jde hlavně o prestiž a taky a to v první řadě o peníze. Asi nikdo si nemyslí, že má Barca letos šanci to vyhrát, ale už jen tím postupem by vydělala cca stejně kdyby se dostala do finále EL...Takže za mě lepší postup, i když velmi pravděpodobně konec hned v osmifinále

Reagovat
Petrinho17

Rozdiel je hlavne v príjmoch. Za osemfinále LM je viac ako za víťazstvo v EL. A pre Barcelonu sú momentálne najdôležitejšie peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze Barce realne hrozi, ze sa cez ligu nekvalifikuje do LM buducu sezonu a preto vitazstvo v EL pre nu moze byt jedina sanca sa dostat do LM. A potom vitazstvo v EL plus LM buducu sezonu je viac, ako len LM teraz a buducu sezonu nic. Lenze to s EL by bol obrovsky risk, kedze so sucasnou formou neviem, ci by boli schopny vyhrat EL a preto im neostava nic ine len sa pokusit postupit do osemfinale LM.

Reagovat
celeb

tak dufame, do noveho roku uz budu k dispozicii Fati aj Pedri, cim by sme mali vyrazne posilnit. Snad aj Xavi nieco s timom spravi, aj ked ja az taky optimisticky nie som.

Ale bez hrotoveho utocnika to aj tak nepojde. Snad sa na nho najdu peniaze v zimnom prestupovom okne, uvidime, ci niekoho predame do Newcastlu (Umtiti, Couts, Roberto).

Reagovat
Salfovic

Současná Barca EL určitě nevyhraje. Ta by měla co dělat, aby vyhrála EKL.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
DreamTeam

Tak ti dorostenci co tam mají,by měli být rádi i za evropskou ligu.

V LM nemají co dělat,je to vysoce nad jejich možnosti.

Reagovat
Kokesh

10:0

Reagovat
dave30

Bude zajímavé, jak 3. týmy z LM pojmou pro ně nezajímavou EL. Protože pokud zodpovědně, tak by se rýsovala velice zajímavá EL.

Reagovat
PP

ještěže tam nejsme..

Reagovat
fenixLFC

ale ste

Reagovat
DreamTeam

4:0

Tady není o čem.

Reagovat
drussbarb

Tip: 3:0, bohužel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern nemuze pocitat s Gnabrym ale je v predpokladane sestve? snad nam to pusti ...

Reagovat
celeb

to iste Alba

Reagovat
nani92

Xavi dokázal vyhrať ligu v Katare, prečo by nemohol vyhrať na Bayerne?

Reagovat
Maximm9

Protoze kvalita Katarske ligy je porovnatelna se Slovensou ligou

Reagovat
patas92

Reagovat
GrimeBaller98
Reagovat
technecium

I horší Arsenal tam vyhrál proti lepšímu Bayernu

Reagovat
ciernyribiz

Bayern to určite nepusti len tak. To nemajú nemci v povahe. Raz za rok môžem fandit Bayernu. Aspon 5 nech je sranda.

Reagovat
Free_player

Tak to asi vítejme v EL to bude sranda ....

Reagovat
Mass

5:0

Reagovat
bayern987

Vzhledem k předpokládané sestavě tipnu 3:2 (2x Lewa, Müller)

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
eder

Barca si namaže bavorské vepře na chleba jak métský salám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ja len dufam, ze Xavimu nejebne a neda tam Coutimha

Sediet by mal aj Depay, ale budu tam bohuzial obaja.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho snad ne, ať je tam raději Demir.

Reagovat
2miguel1

Demir by si ani neprdol pri Bayerne. Stred Bus De Jong Nico + Gavi Depay Osmane

Reagovat
blaugrana

ja by som uz dal radsej desta na rw nez gaviho na lw

Reagovat
Kincl

Proč se tak nadává na Depaye? Vždyť je to nej střelec a v tom průměrném týmu, přece nelze čekat, že to bude náhrada za Messiho ne? Nebo v čem je špatný?

Reagovat
blaugrana

dnes uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Ty góly docela klamou, má jich nejvíc, protože je to jediný útočník...ale herně je to často velice slabé, ztrácí hromadu míčů při pokusech o kličky a jsou z toho protiútoky (btw, vybav si zápas Česko-Nizozemsko na Euru, taky jsme ho hodně často obírali o míč a využívali toho), na můj vkus až moc často hraje zády k bráně a hlavně jsem zklamaný z jeho pohybu. Na to, že je pořád docela mladý, tak mi připadá hodně pomalý a líný.

Reagovat
Ed_Hazard

No čo chlapi, zvládne Bayern aspoň bod? Po tých dlhých rokoch plných Barcelonských woder otaočiek mi stále v hlave ryje pochybnosť, či sa zase nejakým zázrakom nehecnú, do toho poúraduje rozhodca a výhra Barcelony je na svete Posledný zápas na tikete, výhra 358€ (vklad 100€).

Reagovat
blaugrana

niet sa coho bat

Reagovat
Reggie

Ty brečíš už před zápasem neskutečný

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Reggie

No seš uplakánek první kategorie, to se jen tak nevidí a že tu máš dost silnou konkurenci.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
okokolo

2:3

Reagovat
vagneris

Zajímavá statistika z Barcelony. 4 nejlepší útočníci (Fati, Dembele, Aguero, Braithwaite) letos dohromady odehráli 866 minut, tedy necelých 10 zápasů.

Reagovat
drussbarb

Krásné, ale nejdřív ve mě hrklo, že umřel

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, Dest, Araujo, Piqué, Eric, Jordi Alba, Busquets, Frenkie de Jong, Gavi, Memphis & Dembélé

5-3-2 a bez Coutinha, to beru

Reagovat
blaugrana

to bude 433 s Destom na RW

Reagovat
LAM

Snad ne.Araujo nemá na RB co dělat.

Reagovat
blaugrana

no je tam lespi ako dest aj mingueza

Reagovat
LAM

Nebo 3-4-3.Dembele by byl lepší na křídle.

Bayern jinak dost silná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

5-3-2 v obraně, 3-4-3 v útoku, protože Alba bude spíš na křídle a Gavi pod ním v záloze.

Reagovat
Rich

Sestava Bayernu: Neuer, Davies, Upamecano, Sule, Pavard, Tolisso, Musiala, Sané, Muller, Coman a Lewa. Od posledního zápasu pouze dvě změny v sestavě. Hernandez na lavičce a Goretzka mimo.

Reagovat
Allianz_Arena

Pokud těm ofenzivním hráčům sedne zápas, tak to bude super.

Reagovat
BaggioRoberto

Upamecano prestoupil do Bayernu? Tak to je parada.

Reagovat
Mercury

hmmm...GG

Reagovat
Bastaron

S tou sestavou co jsme tam dali padne min. 5 golu dneska.

Reagovat
BaggioRoberto

K tomu ji nepomuzou ani Gambri Hnussi. A co dela Kundaldo? France fútbol zkrachoval.

Reagovat
Jordi Alba

Doprdele, už se to blíží.

Reagovat
Dr. Admess

Tohle bude vraždění neviňátek.. Snad Dynamo pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

treba len dufat

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o prestíž. Bayern respektíve Benfica pošle Barcu do európskej ligy.

Reagovat
patas92

Vsadil bych dvojku za barák...ale nevsadím, co bych dělal s pěti barákama

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Máš aspoň ten jeden, co bys mohl vsadit ?

Reagovat
REPLIKATOR

Ten určitě... ale cizí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

evropská liga voláááááááááá

hola barca holllaaaaaa

Reagovat
Artii96

Trošku mi cvakaj půlky

Reagovat
Witcher

To kopyto chtělo zlatej míč?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ed_Hazard

Nejako ticho na štadione. To hraju bez divakov?

Reagovat
teenz

Nikdo neprisel.

Reagovat
Salfovic

Proč je vás tak málo? Vy kurvy, proč je vás tak málo?

Reagovat
Psy_cho

Je náás tak máálo, protože se nám to zakáázalo.

Reagovat
Luc-Luc

Barca ma domaci prostredi

Reagovat
smazaný uživatel

Cely den tu snezi, kto by chodil na tuto Barcu v takom pocasi?

Reagovat
patas92

Tak střelu na bránu bychom měli

Reagovat
smazaný uživatel

Borec se jeste hada

Reagovat
Kixi Syhimour

Benfica vede

Reagovat
merlick

Tak to je sialene, Araujo zjebe chlapa absolutne bez lopty, aj keby je to v rozliseny 4x4 pixely tak tam vidiet jasny faul, a ten jelen sa tam este hada do krvy, pribehne Don-Busquito-uz-menej-filmujuci a zacne tie svoje gestikulacie. Toto je normalna choroba tento klaunizmus, prava Barca DNA

Reagovat
Kejza

to je těžký, když bojujou sami se sebou víc než s Bayernem s minimální motivací k nadstandardnímu výkonu. tohle bude zase bolestivý sledovat.

Reagovat
Dr. Admess

Tak Benfica je jasná.

Reagovat
Ed_Hazard

Benficaa 2:0. Bayern im to pustí..

Reagovat
mistr129

Messi by to dal

Reagovat
mistr129

A tohle písknul co

Reagovat
vilp

Co to píská za souboje?

Reagovat
2miguel1

Do piči nam sa snaď všetci už zrania

Reagovat
Kixi Syhimour

Bránění Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam

Reagovat
Dr. Admess

EL, vítej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dest je absolutně tragický..ostuda, že takový hráč musí hrát základ

Reagovat
Miguel19

Takových tam máte dalších 9.

Reagovat
Gazdo

Uplna laxnost on ma solidne 1v1 ale tam to konci. Nula nasadenie, nula herne IQ proste nic. Ak ho City chce za Torresa plus doplatok tak im ho poslat aj s maslou a podakovanim ze su tak sprosti ze nam ho zoberu a lacnia Torresa

Reagovat
naheCZ

A teď jim nadělit ještě další dárečky

Reagovat
Kejza

ten kankán na plný pecky do prázdnejch tribun tomu dodává třešničku. tragikomický, achjo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas nezklame.

Reagovat
Artii96

"může pomoci říct hráčum že je potřeba vyhrát" komentátor jede

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

inovativna myslienka

Reagovat
Benfica

Reagovat
10

on je to celkově velkej myslitel, když tam za stavu 2:0 po tomhle trapným výkonu mluvil o tom, že Barcelona bude muset "začít hrát, jinak jí reálně hrozí, že bude hrát jen EL"

Reagovat
Reggie

celkově těch píčovin tam namleli dost

Reagovat
Psy_cho

Tak určitě.

Reagovat
Kily

to mi připomnělo odpolední nebo večerní zprávy na Nově, kde do Mnichova nasazený reportér před utkáním mluvil o tom, že zřejmě nebude hrát ani Kimmich, v jehož případě se proslýchá, že měl pozitivní test na covid-19

Reagovat
celeb

Ta Araujova pozicia na pozicii praveho beka(3. stopera?) a Dest pred nim nefunguje ani smerom dozadu ani dopredu.

Po kolky krat tade siel utok Bayernu? Inak radsej by som videl Baldu nez Oskara nalavo ale co uz. Dembele fajn, nie je to uplne hrozne, snad to Xavi prestrieda napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

to se chyta ne

Reagovat
Luc-Luc

Ty vole

Reagovat
vilp

Super zákrok.

Reagovat
naheCZ

To měl mít ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ter Stegen jako já

Reagovat
teenz

Stegen chytal co?

Reagovat
Salfovic

Lelky.

Reagovat
Miguel19

Ter Stegen To se chytá do košíčku.

Reagovat
Luc-Luc

Tam chyta Karius?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

trochu tl připomíná ten 3. gól

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Poslední dva roky to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Dest, Depay a Stegen nejhorší hráči na hřišti, doslova statisti

Reagovat
Cobra

To sluníčko je ale prevít.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Manik...

Díra

Reagovat
smazaný uživatel

Díra

Reagovat
mimi_united

Je možnosť že Barcelona bude nútená predať Pedriho alebo Fatiho?

Reagovat
thewall

Vločka v oku, to je prevít

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasné, že je Stegen dneska zfetovaný, už když ve druhé minutě nahrával Lewowi na nohu.

Reagovat
Gazdo

Ako ja nie som zastanca toho aby sa predal lebo verim tomu ze este ma vek na to aby zase bol skvely ale minimalne posadit sa mal uz hodne davno a mal chytat Pena

Reagovat
Mercury

Depay je ale neuvěřitelně špatný vyjma prvních asi pěti zápasů.

Reagovat
Gazdo

Mne pride uplne fyzicky hotovy

Reagovat
janinho

je ale treba barce uznat, ze s 2 strelenymi golmi uhrat 7 bodov je slusne. ak dnes nieco nahodou nedaju, tak 2 goly v skupine, to musi byt nielen klubovy rekord, ale snad najhorsi vysledok spanielskeho klubu v novodobej LM, nie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

to ich skore je sialene

Reagovat
kilobyte

A kdyby Dynamo uhrálo haluz, tak by ještě postoupili.

Reagovat
janinho

jj kludne dneska mohli dostat 7cku a so skore 2:13 by postupili dalej

a to som si myslel ze postup Spurs do finale LM, ked v poslednom zapase v skupine sa nad nimi zlutovala Barca a postavila Bcko a Spurs tam vtedy uhrali tusim potrebny bod uz nic neprekona.ale Barca so skore 2:8 sledujuca 1 okom skore v Lisabone... to je asi este vyssi level WTF.

Reagovat
Psy_cho

Tam ten Ter Stegen chrápal, a to si myslel, že v repre vytlačí Manyho.

Reagovat
Reggie

Jak šel Stegen dolů je neuvěřitelný a to zdaleka není jenom dnešní zápas...

Reagovat
Kejza

před sezónou jsem ho bránil, ale je pravda, že už není moc kvůli čemu se ho zastat..

Reagovat
Reggie

Reagovat
PP

Bohužel pro Barcu, Bayern dnes chce vyhrát.. a to jsou bez šance momentálně.

Reagovat
Ed_Hazard

Bayern gol gol gol gol goooooooool.

Reagovat
thewall

Taky to vidím na 5 kousků

Reagovat
Reggie

A k Depayovi... Jak jsem mu před sezónou věřil, tak umí taky něco jinýho, než být v offsidu? To je katastrofa, co předvádí.

Reagovat
Switchback

za 5,5 zápasů jsme dali 2 góly, takže otočka je na místě

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 o puli je nejlepsi moznej vysledek

Reagovat
Psy_cho

Csaplárova padt?

Reagovat
smazaný uživatel

nevysla

Reagovat
vilp

Podle mě je pro Xaviho stejně lepší hrát o titul v EL, než hned vyletěl v první fázi play-off LM.

Reagovat
Miguel19

A bude tam hrát o titul?

Reagovat
vilp

Když mohl tělocvikář.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ono sledovat, jak si WHU maže na chleba Barcelonu taky není zrovna prp Xaviho psychiku ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

O titul?

Reagovat
Salfovic

O titul v EL

Reagovat
Fakt

V EL není moc týmu, které by Barca mohla přehrát.

Reagovat
Gazdo

Titul??

Reagovat
vilp

Tak jako prošel jsem si semifinále posledních pěti ročníků a nevidím důvod, proč ne, teda za předpokladu, že se ten tým zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti by meli problem hrat o titul i v Konferencni lize

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, jediný nebezpečný hráč jako vždy Dembélé, zbytek průměr a k tomu skupinka, které sere co může - Dest, Depay a Stegen. Dembélé dvakrát skvěle dával míč před bránu, kde měl být Depay, ale ale ten se zrovna asi někde procházel a hleděl po tribunách. Dest šel neuvěřitelně dolů, zmatený, absolutně si nevěří, je snad skoro posraný z míče, brutální rozdíl oproti loňsku, kdy docela bezproblémově zapadl do týmu. Tu holanskou ekipu bych úplně rozpustil, nic dobrého z toho nekouká.

Reagovat
Gazdo

Akurat Frenkieho si nechat to je nas jediny zaloznik spolu s Busom

Reagovat
Kejza

ještě že už neni Jordi na hřišti. by tam zas hodil z frustrace někomu míč do ksichtu a musel bych se stydět ještě víc

Reagovat
10

Tohle geniální rozestavení vymyslel Xavi na Bayern? To bych byl asi v pozici fanouška Barcelony ještě o něco víc nervózní, než doteď...

Hlavně ta pravá strana je čistý diletantství, to ten dinosaur Araujo ještě vygraduje červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

stoper Araujo a zmatený Dest je tragická strana, to byl opravdu blbý nápad

Reagovat
10

já si celou dobu myslel, že hrajete nějaký 3-5-2, protože stopeři byli u sebe, ale Dest na WB neběhal, Daviese nezdvojoval, takže to je opravdu 4-3-3, který měli v grafice...to je pak z taktickýho pohledu ještě smutnější

Reagovat
2miguel1

Banda kokotov dohnat taky klub do takej sračky. Inak až po Albovom odchode sa to rozsypalo.

Dest Migueza to je na druhu španielsku ligu, zas neviditelny De Jong

Reagovat
Gazdo

Frenkie hra podla mna dnes fajn. Ono sa ani neda byt viditelny ked nemas komu nahrat

Reagovat
2miguel1

Čakal od neho trosku viac, ale je to asi tym že Bayern nas proste k ničomu nepušťa

Reagovat
LAM

Potřebujeme vyměnit lékařskou tým protože mít zraněných 10 hráčů je úplně mimo. Pak to bude chtít čas než mladíci dorostou a určitě pár posil. Do té doby čágo bégo LM.

Snaha hrát ofenzivně tam je, ale kvalita obouch kádtů je úplně jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Som si po rokoch zapol Barcelonu live a teda dobra tragedia.

Mingueza vyzera akoby musel zaskocit niekto z hladiska, vobec nevie kde je, co ma robit

Dest/Araujo predpokladam malo fungovat trochu inak. Okna medzi stopermi su brutalne.

Dest je uplna lopata.Nepouzitelny hrac.

Dembele okrem sprintu tiez nema co ponuknut.

Celkovo tam je jediny schopny hrac Araujo dnes.ktory hra mimo svoju poziciu a jediny sa snazi. Zvysok je bud uplne neschopny alebo bez zaujmu a zapalu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Dembélé je jediný, kdo dělá něco nebezpečného, jinak bychom neměli ani náznak pološance.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dela Dembele nebezpecneho? beha?

Reagovat
smazaný uživatel

No i to je dost, když je tam do útoku už jenom chodec a duch Depay

Reagovat
Salfovic

To mohli vzít po Messim Bolta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se aspon usmiva

Reagovat
patas92

Bayern na půl plynu a stejně si Barca nemá šanci nic kloudného vytvořit. Jediný Frenkie proti nim nevypadá jak žáček.

Reagovat
srandamač

Benfika i Bayern oba Csaplár jak sviň, pak že to nemá Barca pošéfovaný na svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kraso ti jsou na urovni Dynama Kiev

Reagovat
janinho

toto je normalne hanba pre Dynamo ze s takouto rozlozenou Barcou 2 krat prehrali

uz sa to tu 2 roky pytam a stale mi nikto neodpovedal... ako je mozne ze na Bartomeua nie su v katalansku aspon 3 atentaty tyzdenne? ten by ten klub nepotopil viac ani keby sa ako snazil... to je fakt unikat.

Reagovat
Salfovic

A je ještě v Katalánsku ?

Reagovat
janinho

toho by mali dat na Marcellus Wallacea... "kdyz Barto pojede do Indociny, v misce s ryzi bude schovanej negr ktery ho sejme"

Reagovat
ciernyribiz

Reagovat
smazaný uživatel

#xaviout

Reagovat
John Obi Mikel

Xavi vytáhl Csaplára. Když bepomůže tohle, tak už nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se vůbec losuje osmifinále?

Reagovat
pospec7

V pondeli

Reagovat
Gazdo

Inak ale treba asi pokarhat aj Xaviho pretoze ja stale nevidim nejaku snahu o vystavbu hry a drzanie lopty co spominal. Za jediny zapas som nevidel tie trojuholniky. Je mi jasne ze zrovna proti tomuto Bayernu je to asi nerealne cakat ale inde to byt kludne moze. Vidno presink to ano kym to vsetkych fyzicky neodrovna kedze doteraz nemali asi poriadne treninky ale tam je aspon vidiet ze toto sa uz implementuje a casom sa to pravdepodobne zlepsi. A to nasadenie nasich po prvych 10 min… ach jo ja neviem co ich motivuje kedze zarabaju asi najviac v Europe a aj tak nie su schopni behat a makat

Reagovat
smazaný uživatel

no aspoň vyhodil Déšť

Reagovat
Kixi Syhimour

Sané

Reagovat
naheCZ

Sané

Reagovat
pospec7

Lol

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ranoth

2 goly za 6 zapasov to musi byt nejaky rekord barcy nie ?

Reagovat
Salfovic

Spíš Španělska.

Reagovat
10

Gavi bez karty je docela výsměch...

Reagovat
Kokesh

ten to tak má skoro každý zápas.

Reagovat
Gazdo

Dnes sa rozhodol spachat co najviac atentatov

Reagovat
10

Tolisso už se tomu jenom směje

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej traged i herne.

Reagovat
Jackmaker1989

Po rokoch obavy z toho skrčka Messiho (fakt ho uznávam), tak som sa tešil na tie prvé roky bez neho. Presne tu sa ukazuje, že ten rešpekt z Barcy je úplne že žiadny. A tak ako si prvé roky po CR7 dovolili vyletieť na Real u nich, tak teraz častokrát a dlho bude Barca na smiech, dúfam. Vedenie muselo byť totálne jebnuté, aby pustili najprv zadarmo Suareza a potom Messiho.

Reagovat
Gazdo

My sme zadarmo Suareza nepustili my sme ho vyplatili

Reagovat
Jackmaker1989

Ako to myslíš? Lebo neviem presne ako to bolo.

Reagovat
Gazdo

Tak ako som to napisal my sme mu vyplatili zvysok zmluvy a nechali ho ist

Reagovat
Jackmaker1989

Tak to je niečo neuveriteľné. Stále nechápem prečo niekoho nepredali (Griz, Dembele) len aby mohli Messiho udržať. Či to nešlo?

Reagovat
Gazdo

No s ich platmi tazko naviac Dembs pravdepodobne caka na koniec zmluvy aby dostal niekde inde podpisovy bonus. Griez sa v podstate predal kedze je na hostovani a myslim ze je tam povinna opcia 40 mega. My nemozeme predavat hracov lebo ich jednoducho a logicky nikto nekupi a keby sa aj niekto taky nasiel tak ti hraci neodidu lebo velmi dobre vedia ze to co maju u nas (podaktori uz aj po znizeni) nikde inde nedostanu

Reagovat
Jackmaker1989

Tak to vaši účtovníci (joke) riadne pojebali.

Reagovat
smazaný uživatel

protože Lieporta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fRRR

Depay

Reagovat
10

Hra Bayernu je i v tomhle exhibičním tempu neskutečná. Ty jejich přihrávky a kombinace všude jinde končí mimo hru nebo ztrátou, v jejich případě je to strojově přesný.

Reagovat
Registrujisejenproto

Jenom 2:0 nuda, melo byt zase 8

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
fabec1222

Pěkně mu to tam poštelovali

Reagovat
herbage

Müller jubilejní 50. gól v LM, dorovnal Henryho

Reagovat
Gazdo

Ta Neuerova istota a klud oproti Matsovi je cosi neskutocne

Reagovat
p-e-t-k-o

Si ešte pamätám časy, kedy tu istí ľudia videli ter Stegena ako jasnú jednotku DFB. A Neuera už hádzali do starého železa.

Reagovat
Salfovic

Tak ale svého času to bylo oprávněné. Neuer měl dvě sezony slabší, naopak Stegen byl v té době na vrcholu.

Reagovat
Psy_cho

Jenže to bylo, protože byl rok zraněný a pak i ve slabší sezóně stejně chytal lépe jak Stegen.

Reagovat
p-e-t-k-o

Manuel je dvanásty hráč, pomáha defenzíve aj ofenzíve. Je jediný svojho druhu vo svete veľkého futbalu. Plus je skvelý vodca a kapitán. MatS nikdy nedospel na úroveň jeho kvalít, nezmení to ani pár jeho zábleskov. To vie celé Nemecko.

Reagovat
Kocour Klapuška

Není náhodou jedenáctý hráč?

Reagovat
zlatan-legend

Reagovat
Psy_cho

Ne, jednou je tam jako hráč, jednou jako brankář, to jsou 2 a plus deset dalších je 12.

Reagovat
Mönchengladbach

A já se těšil na osmifinále Liverpool - Barcelona, to by byla legrace.

Reagovat
Psy_cho

Větší legrace by byla, kdyby si Barca pozvala Amfóru. Tohle nemá úroveň 2. ligy.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Psy_cho

Pokud by někdo chtěl vidět Barcu s Liverpoolem, tak by Salah a spol museli hrát v pantoflích.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nazdaaaaaarrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Evropská liga jim bude slušet.

Reagovat
10

Kolik by ve vápně muselo být hráčů Barcelony, aby něco dokázali i ubránit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je tohle maximum toho, co jsme schopní aktuálně předvést, tak jsme fakt v piči

Reagovat
Ángel di María 22

Je teda dost brutalni sledovat, jak je Barcelona sbsolutne bezzuba, ale bavi me to.

Jen at se v tom ted pekne par let placaj

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
vilp

Vždyť tím totálně upadá kvalita ligy.

Reagovat
CHONG

Madrid to zachraňuje

Reagovat
patas92

Atlético ani moc ne

Reagovat
CHONG

Aspoň postoupili

Reagovat
patas92

To jo no

Reagovat
vilp

Nijak zvlášť. Na nejzábavnější Madrid motivovaný skvělou Barcelonou a Messim se to nechytá vůbec, ani na EC se pomalu nedá koukat.

Reagovat
CHONG

Na EC se nedá koukat už dlouho a současný Real je zábavný i bez Barcelony.

Reagovat
vilp

Pro nenáročný určitě.

Reagovat
CHONG

Po těch posledních třech sezónách jsem šťastný za to, že u zápasů neusínám ani nemám chuť se zabít.

Reagovat
Kenneth

Je to tak no.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

A Cholo šel taky dolů.

Reagovat
CHONG

Cholo a Atleti už mi přijdou jako ponorka, oběma by prospěla změna

Reagovat
smazaný uživatel

sem hledal kdy bude ec a asi ani na nej koukat nebudu

snad xavi vydrzi do dalsi sezony a neco pres leto vymysli, dneska vypada jako "kam sem to vlezl"

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice zabava sledovat ale treba si uvedomit, ze La Liga a aj Real potrebuju silnu Barcu.

Reagovat
fRRR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak jo, dlouhodobe urcite. Ale chvili mi to vadit vubec nebude

Reagovat
kilobyte

Fanoušci Realu se budou smát, ale aby taky nakonec nehráli v Evropě druhé housle.

Reagovat
Psy_cho

Jen aby Barca nehrála housle v 2.lize.

Reagovat
kilobyte

Tak ono Španělsko jde celkově dolů, takže by se měli udržet.

Reagovat
valloire

Na to kašlu. Real se o sebe dokud tam bude Flo postará. Barcelona si tohle zaslouží už jenom za ty kecy jak jsou úžasný, jak to dělají nejlíp, víc než klub bla blabla. Pár sezon je chci takhle vidět, trochu pokory pro většinu jejich fans nezaškodí. Hlavně Jirka FCB konečně spadnul z hrušky a zalez do kanálu, nafoukanec blbej.

Reagovat
JM

Reagovat
Registrujisejenproto

Snad sestup

Reagovat
misinho7

Toto je dno ake si nepamatam ale ze velmi dlho sice aj my sme po Crisovi mali zly rok ale na taketo dno sme sa veru nedostali. Som zvedavy kedy sa z toho dostanu.

Reagovat
Jackmaker1989

Im nepomôže žiadny tréner. Potrebujú čas a kvalitu.

Reagovat
Jordi Alba

O to víc by si ted měli dát facku ti, kteří tu brečeli, jak Messi vlastně brzdí Barcelonu. Jedinej důvod, proč tu Evropskou ligu nehrajeme už nějakej rok, byl právě Messi.

Reagovat
okokolo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A to je dobre snad?

Tym nemuze stat na jednom hraci, to ukazuje na hrubou koncepcni chybu.

Reagovat
Xavi

To bude asi tím, že vy máte normálního Pereze a naši dva poslední prezidenti skončili ve vězení.

Reagovat
Reggie

přesně to jsem chtěl napsat, byl jsi rychlejší.

Reagovat
pospec7

Tvl s takovou by ta Barcelona dostala i od Slovacka to je herni projev ze bych blil. Mozna na dlouho dobu naposled co si dnes čutli LM

Reagovat
Luc-Luc

Ten Davies je super, po Robbovi asi nejlepsi LB v Evrope

Reagovat
10

Po kom?

Reagovat
fenixLFC

robertson

Reagovat
O.Giroud

tiez hovoril Davies, ze najlepsi je asi Robbo.

Reagovat
Dejwa

To je tragédie, co tam má Barca za hráče

Reagovat
patas92

Za to, jak Messi minulou sezónu držel tyhle žebráky v boji o titul skoro do posledního kola by si zasloužil Zlatý míč i příští rok

Reagovat
Salfovic

Za to by si zasloužil ten Zlatý míč co loni sebrali Lewovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť přece Barcu brzdil. Tým kvůli němu nehrál vůbec týmově a tím Barcelona šíleně trpěla.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je pravda. Akorat Barcelona se vubec nepripravila na jeho odchod, protoze je potreba hrat jinak. Oni prece pocitali, ze zustane

Takze je to ta stejna sterilni hra jako za Messiho, akorat bez Messiho, coz proste musi byt znat a dnes to bylo takove male vyvrcholeni toho vseho.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tam ta lopata Depay je prostě...to je duch a ne útočník

Reagovat
10

Sorry, ale to je asi ten nejmenší problém týhle Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by u něho u něho být vidět aspoň nějaká kvalita oproti ostatním dorostencům, ale předvádí úplné hovno

Reagovat
10

Já ho nikdy za úplně top hráče neměl, spíš se do něj vkládají neadekvátní nároky, zvlášť když ten tým hraje takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, tie ocakavania na neho boli od zaciatku neumerne k jeho schopnostiam

Reagovat
smazaný uživatel

Když vzali nadprůměrného hráče z průměrného klubu a dali ho do jiného průměrného klubu, tak nejspíš čekali alespoň tu nadprůměrnost.

Reagovat
jsemdement

Historie se opakuje .

Reagovat
smazaný uživatel

V Lyone ale hral v systeme, ktory mu extremne vyhovoval - preto ta zdanliva nadpriemernost. Do toho Barcelonskeho sa vobec nehodi a tak to potom aj vyzera.

Reagovat
vilp

I v repre byl dost dobrý, i pod Koemanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ho nikdy neměl rád, ale když už k nám šel jako tzv. velká posila a spasitel, tak jsem si ho chtěl oblíbit...ale nevidím na něm prostě vůbec nic, absolutně tuctový hráč, který se občas ukopne pěknou střelou, ale sám není schopný vůbec žádné kreativity, improvizace nebo tahání týmu.

Reagovat
Kenneth

Jako bych četl popis Asensia.

Reagovat
pospec7

Vzdyt mu to tam nema kdo dat… zaloha nula, kridla nula

Reagovat
smazaný uživatel

A kam by mu to meli dat te line svini?

Reagovat
Kokesh

Jak s tímhle může Xavi prohlásit, že mohou porazit kohokoliv? Nebo Laporta, že je Dembele lepší než Mbappe? To jsou tak neskutečně prázdná slova, které je sráží ještě níž, než jsou...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
CHONG

Tak Xaviho snad nikdo nemůže brát vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

ale preju mu, aby to co ma v hlave dostal do hracu a bylo na co koukat

Reagovat
okokolo

Reagovat
Salfovic

Teď nevím jak to myslíš, když tu někteří Realisti píší jaký je to idiot.

Reagovat
CHONG

Fotbalovým myšlením je to génius, obecným myšlením je to idiot. Něco jako Pája Nedvěd.

Reagovat
smazaný uživatel

idiot mozna, ale fotbalista genialni

Reagovat
Xavi

Jenomže Realisti jsou idioti, to bude tím.

Reagovat
Rothbard

V hlavě toho moc nemá, ale v nohách jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby se v tejhle krizi Barcelona neplácala několik let jako ACM, Arsenal nebo Man Utd.

Reagovat
PP

to už je teď jasné.. Ta finanční tíseň jim hrozně svazuje ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ani mít prachy dneska nic moc neznamená. Viz Arsenal nebo Man Utd.

Reagovat
fenixLFC

arsenal ich nemal a united je v lige kde ich ma kopec dalsich timov. a aj tak sa plahocili len par rokov mimo LM

Reagovat
Kily8

Xavi von! Ak by takto, ako posledné zápasy hrali za Koemana išli by sa tu miestny fejsbukári zblázniť. Môžete Coutinha hejtovať koľko chcete, ale je jediný záložník Barcelony, ktorý je schopný prekvapivej prihrávky, hlavne DOPREDU a vystreliť. Gaviovia, Nicovia, Puigovia sú nulové nebezpečenstvo pre bránku súpera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono už to nadávání na Koemana bylo neskutečně stupidní. Normálnímu člověku to muselo dojít už za Koemana, že s tímhle týmem se nedá konkurovat nejlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Koeman ke konci už nekonkuroval ani nejhorším.

Reagovat
roman1978

Ty fejsbukari, to tady jsi tak snad akorát ty. Magore. Meleš tady picoviny už od registrace a pořád a pořád dokola.

Xavi se bude hodnotit po sezoně. Šašku.

Reagovat
vilp

Tenhle týpek už tady a na merengues.cz dostal asi 50x ban.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kily8

Zase primitívny, tupý príspevok, vulgárny príspevok, hodný fejsbukára 4. cenovej skupiny, podľa hesla, čím som primitívnejší a čím viac vulgarizmov dám, tým viac mám pravdu. Ako sa s takými ľuďmi musela rozprávať matka, keď im lezú z úst len primitívnosti a nadávky. Potom idú na míting fašistov a tam nadávajú na utečencov, židojašterov a čojaviem nakoho zvaľujú svoje smutné vulgárne existencie...

Reagovat
roman1978

Ono, když si o tobě myslím, že jsi picus, tak ti to napíšu. Nemám důvod ti psát, že rozumím tvému pohledu na věc, ale nesouhlasím s ním. A jen tak mimochodem ty Sasku, já facebook nemám.

A také vůbec netuším, jestli mám smutnou existenci a nebo ne. Ono se to neposuzuje podle tvého mínění

Reagovat
Kily8

Podľa tvojich tupých, debilných, primitívnych komentárov je jasné, aká si smutná existencia. Zato, že teba volala mama pičus a podobne, ešte tak nemusíš oslovovať diskutujúceho, ktorý má iný názor, ako ty. Je mi jasné, že v spodine, kde žiješ a pohybuješ, je to asi bežné oslovenie, ale v normálnej spoločnosti to je tupý primitivzmus.

Reagovat
Psy_cho

Lepší hodnocení než dnes to nebude, nevím, kde bereš tolik optimismu.

Reagovat
roman1978

Kde jsem optimistický? Xavi může vyhořet a třeba ani nedokoncit sezónu. Ale také může zazarit. Proto si počkám s hodnocením na jaro.

Reagovat
Salfovic

Nedokončit sezónu, to by snad musela Barca hrát o záchranu.

Reagovat
valloire

Tak tak.. My zkušení víme že jaro dělá sezonu...

Reagovat
Psy_cho

Zachrání Barcu v LaLize a prodlouží mu smlouvu.

Reagovat
valloire

Reagovat
cresposuper

Skore 2:9 je fakt masaker

Reagovat
okokolo

Na to, ze Bayern nraje bez Kimmicha… Mohlo být hůř

Reagovat
Kenneth

Bez rozhodčích by byl Xavi stále bez výhry.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
roman1978

Bez rozhodčích by mělo bílé zlo o několik LM míň

Reagovat
misinho7

Reagovat
misomy6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
roman1978

Jak se tu slezli madristi (cti nedovtipni) a nedovtipili se.

Reagovat
CHONG

Zadus se tou žlučí

Reagovat
roman1978

U tebe jsem spíš čekal, že to pochopíš. Inu, spletl jsem se.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
John Obi Mikel

Barca by mohla vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrali by ani zapas ne?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

A ty bys neměl o čem psát.

Reagovat
Psy_cho

Když vidím výraz Xaviho, tak by mi ho bylo skoro líto, kdybych nevěděl, kdo je pro něj jednoznačně nejlepší hráč Za to ať ho donutí třeba k pláči.

Reagovat
Mass

Barca je snad jedinej tým, kterej zdržuje, i když prohrává o tři

Reagovat
p-e-t-k-o

Leroy blázen..

Reagovat
2miguel1

Jediní hrači, ktorí maju momentalne hrať v zaklade Barcy je De Jong, Araujo, Fati.

Ostatní maju bud potencial ale su ešte mladí, alebo maju už to najlepšie za sebou. Potom su tam hrači, ktorí kompletne išli dolu ako Stegen Couts či Dembele. No toto budu este roky sa z tohto dostavat. Cez Sevillu Real Atletiko to nepojde a obavam sa, že tento rok ani cez Sociedad a Betis

Reagovat
sensei25

Najvacsia chyba bolo podpisat Xaviho.On bude stale hrat to iste,co je uz dnes v modernom futbale zastarale.Mali sme zobrat uplne ineho trenera,bez choroby v hlave zvanej tiki taka a po nejakom case by prisli aj vysledky.Naco nam su rychle kridla,ked aj tak hrame zakazdym postupny utok s milion nahravkami?A najviac ma ubija,ked zahravame rohovy kop,vsetci nasi hraci v 16-tke a po dvoch dotykoch ma loptu nas brankar a znova to iste.Ak chceme heat futbal taky isty ako sme hrali so zlatou generaciou,tak najblizsich 20sezon vyhrame mozno par krat copa del rey a to je vsetko.

Reagovat
Antalab

Toto problem nie je. Viz usoech Guardiolu. Problem su hraci a hlavne utok. Plus neexistujuce automatizmy, s odvahou 1 na 1 a kreativne prihravky na zabijakov v 16tke vobec nemame. Lebo nemame ani tych.

Reagovat
sensei25

Nemozes hrat futbal na ktorych nemas hracov.To nema ziadnu logiku predsa.

Reagovat
sylarko

my nemame ani to ani to...momentalne nemame hracov na akykolvek styl futbalu bohuzial

Reagovat
2miguel1

Ono ten štyl som si aj ja myslel, že je už historia, no ono sa to da stale hrať, len na to potrebuješ extremne kvalitnych hračov. Poviem to tak, že s tymto štylom dokažeš ist 300km/h no ked maš slabych hračov, ides 80. Hrať konzervativne, silovo, behavo ( asi ako dalsich 95% velkoklubov ) tak mozes ist 250km/h a ked mas aj slabych hračov ako mame my teraz, naučiš ich ist 130. My už nemame Messiho, Xaviho, Iniestu, plus asi 5 rokov ani sebavedomie. Hrači ako Pedri Gavi Nico Fati maju potencial, no k tomu potrebujes kvalitnu 9, kvalitnu obranu atd. Tí hrači su este mladi, teraz naš čakaju 2 scenare. Tym mladym dame šancu a aj tak musime počkat, kym začnu mať 23-25 rokov a bud sa chytia alebo proste nebudu mat kvalitu hrat tiki taka a my sa budeme trapit este roky.

Reagovat
Kily8

Nemyslím, že to bola chyba. Xavi bol inteligentný hráč, ktorý na ihrisku vedel nájsť vždy správne riešenie. Tiki-taka znamená, je, že nedáš súperovi loptu, ale nie to, že nikdy nedáš kolicu, že nezrýchliš hru. Tiki-taka hrá v istej podobe aj MC aj Bayern, tiež sa nezbavia lopty, ale oni vedia dať aj kolmicu, prekvapivú prihrávku. Táto schopnosť akoby posledné roky chýbala hráčom, čo výchádzajú z La masie. Pamatáte, sko hrala Barca, keď bol zranený Messi? Keď žiarili Neymar so Suarézom. Aj vtedy to bola tiki-taka, ale nikto to v strede pola nebrzdil, vtedy hrala Barca najkrajší futbal, od čias Ronaldinha.

Reagovat
Zizou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CHONG

Dva vstřelené góly v šesti zápasech a oba Kyjevu, to je fakt dno Jako přeju to Barceloně z celého srdce, ale svým způsobem je hrozně smutné, kam až to dotáhli, hrají s Bayernem a místo toho, aby to byl souboj titánů, tak jsou odepsání už před úvodním hvizdem...

Reagovat
smazaný uživatel

To maji kvuli tomu, ze neresili obmenu a hrali asi posledni 4 roky krecovite stylem vsechno na Messiho.

Kdyby ho rok, dva zpatky prodali za ranec, nakoupili vhodny hrace a angazovali poradnyho trenera, tak mohli byt uplne jinde. Nebyl by to asi evropskej vrchol, ale sirsi spicka urcite.

Ted jsou evropskej prumer a navic k smichu. Hlavne, ze tam toho Messiho udrzeli doslova za kazdou cenu a pak jim plachl zadarmo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kily8

....a pritom ho tam držali posledné 3 roky zbytočne...zažili 3 roky hanby a veľkých debaklov v LM.

Reagovat
Zizou

Reagovat
El Cid z City

Neměla Barcelona po jeho odchodu dle tebe hrát líp? Nepostoupit ze skupiny LM za Messiho byla utopie, je to neuvěřitelný počin na klub jako je Barcelona.

Reagovat
Salfovic

Kdyby ho prodali o dva roky dřív, tak by ty prachy stejně Bartomeu rozházel za nějaká hovna.

Reagovat
Xavi

Přesně tak, i kdyby Messi odešel za tři stadiony, tak oni stejně zvednou plat Sergi Robertovi a podobným tragedum.

Reagovat
Psy_cho

To je jejich největší problém, finanční gramotnost na úrovnu zvláštní školy.

Reagovat
drussbarb

Anebo si nechat Messiho a nekupovat pokémony s tak velkým platem, že jim ty peníze nechce dát ani City. Bart Barcu zničil, mimochodem, Bart udělal s Messim smlouvu, podle které Messi mohl odejít po skončení sezóny zadarmo.

Ale Messi má GB, aspoň nějaká dobrá zpráva, že?

Reagovat
letitfly

Já doufám, že všichni teď aspoň ocení kvalitu Messiho, protože ten tým je letos téměř stejnej jako před rokem a není schopnej projít ani skupinou LM.

Smutný je to, že si nemyslim, že nám pomůžou nějaký velký přestupy. Za poslední 3-4 roky vedení přivedlo XY skvělejch hráčů, kvalitních posil, ale vlastně nikdo z nich se nechytl. Každej, kdo přijde, tak jde výkonností výrazně dolů. Coutinho, Dembelé, Griezmann, Depay, nebo i Frenkie a Dest. To už je prostě nějaká kletba

Reagovat
Psy_cho

Bayern byl milosrdný.

Reagovat
10

s divákama by to byla sedmička jak vyšitá

Reagovat
Ángel di María 22

Lenglet vysmatej

Reagovat
Psy_cho

Proč ne, získá dres Bayernu, to už se mu nikdy nepodaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl to pro nej zazitek, zahrat si LM, to uz si nikdy nezahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok konferenční.

Reagovat
Benfica

Diky Bayern!

Reagovat
CHONG

Hlavně, že jsi plašil

Reagovat
Benfica

Neveril som az kym gola nedali

Reagovat
janinho

to si bol asi jediny

Reagovat
Benfica

Mozno, ale to bolo snad prvy krat co som videl, ze ak hrali 2 a jeden potreboval body a nedostal ich o to viac cenim Bayern

Reagovat
janinho

ja som vedel ze ked neposlali Bcko do Petrohradu, tak doma s Barcou isto nepostavia rezervu. skor som cakal ze Lewa da aspon 3 kusky aby tak poslal pozdrav hlasujucim zo Zlatej lopty... skoda, ale aj tak fajn.

Pre Barcu je mozno aj lepsie pokracovat v EL. ak budu mat dobry zreb, tak 1/2 kola mozu prejst a zarobit aspon nieco. ak by dostali silneho supera v LM a ten ich rozbil na kasu, tak im to v nicom nepomoze a tych vitazov skupin ktorych by sucasna barca mohla ak budu mat dobry den potrapit vela urcite nie je.

Reagovat
Benfica

Z tejto sezony mozno.. ale strategicky to vyhoda nie je jednak kvoli prize money a jednak prestiz..

Staci ako priklad Benfica, chvilu sa nedarilo v LM a uz hraci nechce ku nam chodit, (Guimarães, Umtiti napriklad).. Dias odisiel docela skor ako bolo planovane.. a to len co si teraz spominam..

Btw ten Umtiti nechceli ist z Barcelony k nam, lebo chcel hrat v time co hra Ligu majstrov a to boli jeho slova, ziadne spekulacie

Reagovat
janinho

tak vidis, dalsie plus. mozno sa teraz budu lahsie vediet zbavit toho umtitiho

ja len o tejto sezone hovorim. barca prestiz ma aj bude mat, ale tuto sezonu by v tom playoff LM vyleteli velmi skoro. oni mozu mat kludne problemy skoncit v LL v top4, takze cesta do LM by pre nich mohla byt aj cez EL, aj ked neverim ze by ju mohli vyhrat. ale do jari je casu dost a ktovie ci v zime nepridu nejake posily, aj keby len hostovacky.

Reagovat
Benfica

Dopad to bude mat, ale financny.. tie € su fakt rozdiel a ak sa Barcelona nedostane do top4 v lige tak o tie peniaze pride aj nabuduce a pride ovela viac (ja teda silno pochybujem ze vyhraju EL). To sa potom bude hrokadit a mozu sa z toho dostavat dlho..uvidime

Reagovat
Psy_cho

Da nich für.

Reagovat
Rich

Gratulace k postupu, snad padne i dobrý los.

Reagovat
Benfica

Tak Bayern v prvom kole byt nemoze

Reagovat
Rich

Právě proto, ale líbilo se mi, jak Benfica hrála, proto jim přeji super los, třeba takové Lille.

Reagovat
Benfica

prve polcasi oboch zapasov boli super, skoda zaveru v Lisabone..

Lille by bolo celkom fajn

Reagovat
Jordi Alba

Jistota play off Evropský ligy potěší, to se za rok nemusí opakovat.

Reagovat
sensei25

Boha a my chceme zalozit superligu.To by boli naklady aj od Tottenhamu a Ac Milana:-)

Reagovat
Psy_cho

Vždyť právě proto se chtěla založit, hráli by ji pravidelně každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se těší a nakonec další hovno s jednou střelou na bránu. Věřím, že to Xavi má s tak nulovým útokem těžké, ale stejně bych si představoval aspoň trochu větší živelnost. Když nám soupeř nenabídne šanci sám, tak prostě nedokážeme ani zaboha ničím překvapit. Aspoň už vím, jak se roky cítí fanoušci Atlética, čekat někdy i několik zápasů na jeden jediný posraný gól je fakt frustrující.

Reagovat
Svatej

Hra nic moc. Bude Xavi bez bonusu, nebo ma tu dolozku o sexy fotbalu rovnou na vyhazov?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Svatej

1) nemá skálopevně přesvědčovat ostatní o brutálních hovadinach jen proto, ze uz bylo pozdě na to to vzít zpatky.

2) Rád pro tohohle mentala udělám osobní výjimku a budu vysirace jiných diskuzí vysirat sám

Reagovat
icka

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bayern987

Fůha, docela trapný, snad se Barca brzy zvedne.

Reagovat
sensei25

2030najskor:-)3/4muzstva sa neda vymenit za sezonu.

Reagovat
Al Capone

To je nadhera

Reagovat
fenixLFC

to je skoda ze to porto vcera posralo minimalne tri spanielske timy vonku uz po skupinach, to by bola krasa, najma ked by to boli zakeraci, simulanti a simulanti...anglicko v LM ako jedine s kompletnou stvoricou

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to Anglicku trvalo asi 10 let nez se vratili do vrchnich pozic evropskyho fotbalu, ale stejne nikdo z nich neni nejlepsi, to je Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

smutný příspěvek smutného člověka. přej a bude ti přáno

Reagovat
fenixLFC

prej a bude ti prano? takze som mal dufat v postup idealne vsetkych ucastnikov LM, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo bez toho zbytečného plivání na španělský kluby. užívej s Litrpůlem výsluní, ale trochu důstojnosti, člověče

Reagovat
Xavi

Reagovat
Kokesh

Mít tak Xavi trochu toho Zidanova štěstíčka...

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane uplne jinde jak nejakej Xavi...

Reagovat
pantondavo

A vzdycky byl.

Reagovat
Ed_Hazard

On naráža na niečo iné

Reagovat
Xavi

Mít tak Zidane Xaviho soupisku...

Reagovat
eibe

Hodnota hráčů Barcelony cca 659 mil. euro, Real cca 746 mil. euro. T

Reagovat
Xavi

To je samozřejmě jeden z problémů, že ti hráči jsou nadhodnoceni, preplaceni a ta jejich cena vůbec neodpovídá. Kolik má takovej Umtiti, Coutinho, Sergi Roberto? Absolutně to neodpovídá jejich schopnostem.

Reagovat
janinho

tak treba povedat, ze asi 2 najhodnotnejsi hraci (fati a pedri) im vcera chybali. nie zeby s nimi som veril ze na bayerne vyhraju, ale oni tam vedia uhrat aspon nieco. to co vcera nastupilo, to urobi aj z ter stengena a de jonga priemernych hracov.

Reagovat
Xavi

Jj. taky pravda, prostě ten jeho argument se nedá brát, jako berna mince.

Reagovat
Mönchengladbach

V PL by tato Barcelona byla v tabulce někde na úrovni Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spise Newcastlu

Reagovat
Allianz_Arena

Trochu nuda, Barcelona ani příliš nezabojovala, byla od začátku smířena s tím, že jim o postup hraje spíše Kyjev. Bayern hrál hodně zvolna, ale s výsledkem může být naprosto spokojený.

Dále výborně Salzburg Zrovna letos to není tak skvělé v ofenzivě, ale využili dobrého losu a jdou do osmifinále. Pro ně paráda, zaslouží si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela taktika Barcelony, kdyz potrebujes vyhrat... vystrelili vubec na branu?

Rekl nekdo Barcelone, ze se fotbal hraje na goly a ne na prihravky?

Angazovani Xaviho, ktery avizoval, ze chce hrat to, co pred 10 lety, je pro Barcu bohuzel krok zpet, protoze soucasnej fotbal je uplne jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě smutnější než náš výkon... zatím stále padáte a až toho dna dosáhnete, tak se snad odrazíte k lepším zítřkům. teď si ale padat si rozhodně zasloužíte. je třeba střízlivět.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo tak spatny sem myslel ze salzburg date

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem věřil, ale jsem rád, že jsme neskončili poslední. holt, hraje se to na góly.

Reagovat
CHONG

Aspoň zase vyhrajete EL

Reagovat
smazaný uživatel

budu rád, když dojdem, co nejdál. jdou taky Dortmund, Lipsko, Porto... Barca...

Reagovat
CHONG

Tak snad je všechny přejedete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dík ta EL nebude tak hrozná, už teď jdou dál Lyon, Monaco, Frankfurt, Galatasaray, Lazio, Zvezda, Betis, Leverkusen a West Ham. To nevypadá tak špatně.

Reagovat
Kixi Syhimour

zajímavé možné konfrontace

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takova Barcelona bude mit s niam co delat...

Reagovat
Rothbard

Není lepší velmi špatné za to kratší období, kde se ukáže pravda o týmu, o jeho současné konkurenceschopnosti než dlouhé ale ne tak drastické (ne tak špatné výsledky) období?

Reagovat
Mass

Ale na přihrávky a držení míče to bylo celkem vyrovnaný

Reagovat
Xavi

Pošli tam ten o travnikari, ten vždycky vypadá, jak kdyby to někdo vymyslel poprvé.

Reagovat
valloire

Tak trávník byl špatnej.

Reagovat
celeb

Najhorsia Barcelona za dlhe roky. Proti znudenemu Bayernu zdaleka nie v plnej sile, na pol plynu, s mnozstvom zahodenych sanci, s mizernou efektivitou. Xavi, ktory nas v tejto kritickej dobe stal 17 milionov (12 Koemanovi a 5 Al Sadd) si nestihol vsimnut, ze Araujo na pravom bekovi je uplne mimo (pritom je to suverejne nas najlepsi stoper). Namiesto toho, aby tam dal Desta, ktory bol vpredu uplne bezzuby, radsej striedal Desta a na post praveho utocnika prisiel zaloznik Gavi. Pritom Demir aj Abde (nie je na supiske LM?) ten post zvladali v poslednych zapasoch rozhodne lepsie. Divat sa na to dalo prvych 20 minut. Ked sa zranil Alba a dostali sme 1. gol, aktivita Dembeleho skoncila a bol koniec. Depay - od kedy je na hrote je k nicomu.

V 70. minute to Xavi zabalili a stiahol Dembeleho s De Jongom. Nastastie bol Bayern uz myslou v kabine a Sane v posteli, inak s jagavou hviezdou zalohy Puigom to este stale mohla byt hanba a veru by aj bola, keby Sane nedosral vsetko, coho sa v 2. polcase dotkol. Stacil by gol a bavori by sa zobudili.

Jasne, nadavat na trenera po provych par zapasoch je blbost, mal by dostat cas, akceptujem.

Ale zatial som videl lepsie zapasy od interima. Takisto nechapem, preco v lige Xavi napr. Abdeho vzdy po vybornom zaciatku zacne dirigovat a uplne ho vypne.

Bol som skepticky k vymene trenera a zatial nevidim nic, co by ma malo presvedcit, ze Xavi je nejaky katarsky mesias. Par hracov ako Abde a Demir dostali prilezitost a nehraju zle - to beriem a som rad. Ale napr. Gavi mi pride od vymeny horsi, na kridle sa mu nedari a zacina byt frustrovany a dost fauluje. Nico hral za Koemana lepsie zo zapasu na zapas. Teraz prinajlepsiom stagnuje.

Ok, stale je cas, ale minimalne sa ziaden zazrak nekona a aj Puig len dokazuje, ze bol mimo travnika za poslednych 3 trenerov opravnene.

Reagovat
celeb

O zachrancovi Laportem a jeho genialite, ked po odchodoch Mesiiho, Suareza, Griezmanna neinvestuje peniaze najviac zadlzeneho klubu v historii fotbalu napr. do hrota, ale ich vrazi do mladeho, stale zeleneho trenera odskusaneho akuirat v Katarskej lige a hurrra, podme zrovna tejto dobe, ked celosvetovo vzrastli ceny stavenych materialov, vela veci je nedostupnych a sme zadlzeny az po usi rekonstruovat stadion. Ked populizmus, tak na 200%.

Ved Messi na 100% ostane a nepodpisany Dembele, ktory za 3 tyzdne moze zacat rokovat s hociktorym klubom o novom kontrakte je uplne do pohody. Hlavne sa treba usmievat do kamery, Ballon d'Or si rozhodne uzival v ziare reklektorov ako najjagavejsia hviezda vecera.

Reagovat
2miguel1

Nemame hračov na tento extremne naročne technicky futbal, ale kedze nechceme nič meniť na filozofii, 2-3 roky sa teraz momentalne budeme motať okolo EL. Potom ukaže čas, či sa mladí hrači chytia a nam sa podarí kupiť 3-4 kvalitnych hračov. Ak nie, tak marazmus bude pokračovat. Takčitak, aj keby mame teraz v tíme top hračov, s tym štylom to už v europe nevyhrame.

Reagovat
celeb

to nie je len hracmi, keby prehodil Desta na beka a dal Arauja na hrot, tak by tam horsie nehral nez na bekovi . Depay zlava a Dembele zprava. Tam by bol mimo maximalne Araujo, takto boli mimo svojej pozicie 3 hraci, neskor aj Gavi s Minquezom (kde mohol hrat Balde). Ja som vobec nechapal, co sa snazime hrat a tak to aj vyzerlo, akurat Dembele mal svetle okamziky v 1. polcase. Inak hroza. Toto bol bezradny vykon proti znudenemu timu, ktory uz o nic nehral. A to sme este mali kopec stastia.

Reagovat
Visca el barca

Kdo sledoval Barcu pravidelně kolem roku 2000? Protože tohle období se tomu dost podobá Bohužel bez peněz a rozumnejch přestupů se z toho nedostaneme. S timhle se nedá hrát. A je to fakt nechutný a smutný, že se musíme na trhu chovat, tak jak se chováme.

Reagovat
Salfovic

Tak tehdy byla Barca ,,velkoklubem´´ s jediným vítězstvím v LM/PMEZ na kontě.

Reagovat
Reggie

Se povívej, co tam hrálo za hráče. Absolutní velkoklub. Ti tam nehráli jen tak

Reagovat
Psy_cho

No, hráči tam hráli světoví, ale úspěchy měli na úrovni Steaui či CZ Beograd. Měně než Nottingham.

Reagovat
Reggie

To je možný, ale pokud ti tam hraje Stoichkov (GB 94), Rivaldo (99), Ronaldo, Romário nebo Figo (00), ok už v Realu, ale pointa je stejná, Tak se asi bavíme o velkoklubu, ne?

Reagovat
Benfica

Barcelona bola stale velkoklub, aj ked sa chvilu nedarilo.. ono to pride raz na kazdy klub..

Reagovat
Psy_cho

Jo, do roku 2006 jeden ůspěch v LM. Machalačka je také velkoklub, hrál tam Eto'o a R. Carlos a v NY Cosmos hrál nejlepší hráč historie, takže také velkoklub

Reagovat
valloire

Reagovat
Xavi

Že ty dáš palec vždycky takové picovine. Carlos s Eto'em tam hráli v nejlepších letech?

Reagovat
Psy_cho

Hrát za Barcu ve formě z Machalačky, tak nepustí na hřiště ani jednoho hráče Barcy současnosti. Pelé by za současnou Barcu mohl hrát ještě v padesáti.

Reagovat
valloire

Jsem dával palec to o tom LM.

Reagovat
Reggie

Reagovat
eder

Reagovat
Benfica

Kolko uspechov v LM klub potrebuje, aby bol velkoklub? To sa potom o PSG, MC.. nemome bavit ako o velkokluboch.. pritom ma Barcelona bohatu historiu.. na to, aby Barcelona prestala byt velkoklubom by musela padnut tak ako Nottingham, napriklad.. (co by ma bavilo sledovat)

Milan je napriklad tiez velkoklub, aj ked sa posledych 10 rokov nedari..

Reagovat
Psy_cho

10 let byla Barca velkoklub, pokud se nedá do pár let do richtigu a nezačne bojovat o nejvyšší příčky v Evropě, tak je po velkoklubu. Bude to bývalý, chvilkový velkoklub. Do roku 2006 byli na úrovni Steaui. Nemusíš každý rok vyhrát LM, ale musíš se dostávat pravidelně mezi nejlepších např. 8 mužstev a každých pár let něco opravdového vyhrát. A AC Milán si na velkoklub již jen hraje. Klidně může přijít i rok, kdy se nedaří, ale nemůžu přece vyhrát nejprestižnější soutěž po 93 letech a hrát si na nejlepší velkoklub.

Reagovat
Benfica

Ta ani ne.. velkoklub okrem toho ze je uspesny, ma aj bohatu historiu, vela fans a zodpovednost k nim.. ma svoju kulturu a "odkaz" ktory si buduje, idealne dlhodobo.. neni to len o tom, co dosiahnes v LM, ale aj doma v sutazi a o tom aky to ma dopad na spolocnost..

potom za velkoklub sa da povazovat aj klub, ktory z nicoho nic zbohatne, a dokaze klub nabrat zmysluplny smer, napriklad to PSG, MC na rozdiel od Machackali..

Rozdiel medzi velkoklubom a obycajnym klubom vidim aj v tom, ze velkoklub ma solidnu zakladnu fans aj mimo svojho mesta detto statu, to iste v podstate plati aj o hateroch a to ja som hater Barcelony, mimo ich statu a asi aj ty a isto nesme len 2

A velkokluby maju spolocne aj to ze je o nich vseobecne velky zaujem..

Reagovat
Psy_cho

Jasně, na fanoušky jsem zapomněl, i to je znak velkoklubu, že má velkou základnu fanoušků po světě. Ale ty výsledky musí být, jinak jsi klub s historií k smíchu. Viz Arsenal, mezinárodní úspěchy velké zero. Pokud si hrají na velkoklub, tak rozhodně neprávem a jsou trapní. Proto jsem psal, pokud se Barca či AC nedají dohromady.

Reagovat
Benfica

Arsenal sa snazil byt velkoklubom, ale nespravili to koncepce dobre, napriklad na rozdiel PSG a MC.. Arsenal ma momentalne stastienv tom ze hra v PL imal by skoncili ako ta Machackala..

A uz som pri tej koncepcii, tak velkoklub by mal vediet pracovat aj s mladezou to aj v ramci toho socialneho dopadu..

Btw Barcelona sama o sebe:

- ma historiu

- ma nejake uspechy za sebou

- ma kopec fans po svete (zatial)

- ma 3 najvecsi pocet socios (za nami a vami)

- dobre sa stara o mladez

- socialny dopad obrovsky

- stadion velkolepy aj ked uz trocha stary

- a navyse Barcelona nie je len futbal, ale ma celkom sirsi zaber sportov (co ja som hater futbalistov a hokejistov, hand a futsal mi nejak zatial neprekazaju )

Cize nakoniec by Barcelona ozaj musela skrachovat a skoncit mimo prvu ligu, aby prestala byt velkoklub.. co sa jej inak este nikdy nestalo, aby nehrala prvu ligu.. a talych klubov nie je vela

Reagovat
Psy_cho

Mně Barca nikdy nevadila, dokud se neprožírala k dluhu. To se jim to hodovalo. Proto jim u situaci teď přeju. Proto mám radši bundesligu, kde dbají na finance. Před coronavirem byly týmy bundesligy bez dluhů (tím nemám na mysli splátkové kalendáře za nákup hráče či stavbu stadionu, které plní).

Reagovat
Benfica

Ja som Barcelonu mal rad len niekde v 05-07.. Ronaldinho, Deco.. to som vtedy zacinal vnimat klubovy futbal.. dokonca som chcel, aby kupili Ronalda oni z MU nie RM ale potom sa mi znechutila ta ich nudna tika taka, a este viac to ze kolko ludi im odrazu zacalo fandit.. btw ja som v tej dobe uz bol band wagoner MU s Ronaldom ale to som bol este len decko a nevedel som ani co znamena dakomu fandit, nie kvoli jednemu hracovi, ale kvoli klubu ako takemu.. napriklad aj na zaklade tych veci co som hore popisal

Ja dlhsi cas som mal futbal mimo zaujmu, som sa dost hneval na UEFU tak 2017-2019, som sledoval len Benficu a portugasku repre.. predtym ma ale bavila PL, LM a Primeira.. ale uz sa mi teraz nechce vracat k pravidelnemu sledovaniu inych lig.. a poprvde ma kus bavila aj Seria A, ten ich bordel tam

Btw ja som tiez rad ze Benfica mala tieto veci financne vysporiadane par rokov pred pandemiou a teraz mozme byt v klude, na rozdiel rokov 98-03.. to by som v klude moc nebol

Reagovat
Psy_cho

No tiki taku jsem přežil a teď je Barca tam, kam celou dobu patřila a patří. Přežil jsem i Guardiolu v Bayernu. Vše je opět v nejlepším pořádku.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Reggie

Ty se pokud možno nezapojuj, na hovna nemám čas. Dík

Reagovat
Psy_cho

Tak je sem nepiš a utíkej pracovat, když teda nemáš čas.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Messiáš

Teď to začíná být horší. Finanční situace ani tehdy nebyla perfektní, ale na trhu zdaleka nebyla taková konkurence a my jsme pořád byli schopni občas někoho zajímavého zlanařit. Teď to bude chtít obrovského fištrona. Brandingově pořád patříme k topu, takže věřím, že leckdo za nás bude chtít hrát, ale ukáže pořádně až další uzávěrka účetního roku jak moc jsme se posunuli ke konkurenceshopnosti.

Potřebovali bychom si umět vychovat hrota, věřím, že Fati na tu pozici ve finále bude ideální, jelikož po zraněních čekám, že něco ze své rychlosti ztratí.Abel Ruiz, který to měl být se zasekl a ted je v Braze a Ikera Brava jsme nebyli schopni posunout aspon do Juvenilu A, tak ted uz i debutoval za acko Bayeru.

Evropskou Ligu musime zvladnout až do konce, ti mladi musi hrat, hrat a hrat. A snad se vypiplou k opravdovému jádru na dlouhé roky dopředu.

Reagovat
Manik...

Pokud to bude výkon jako včera, výhra je absolutně mimo mísu. Konkurence není vůbec malá.

Reagovat
Messiáš

Možné je všechno. Do nového roka půjdeme i s Pedrim a Fatim, jejichž absence nám dost uškodila. Konkurence je veliká i v EL a pokud k tomu nepřistoupíme zodpovědně, tak můžeme letět hned v následujícím kole. Přes ligu se dostat do top 4, ale nebude o nic lehčí. Xavi dostane čas, snad se mu pomalu vyprázdní marodka, ale i on má třeba za dnešek dost másla na hlavě. Takže doufám, že tyhle přešlapy jako cpaní Minguezy na LB oproti Baldemu nebo Araujo bránící Daviese s Comanem, kde dostaval strašnou bídu.

Reagovat
Reggie

k prvnímu odstavci, je to bohužel neporovnatelná situace.

Reagovat
Reggie

Já začal fandit v roce 1999 cca po příchodu Kluiverta a celkově jsem měl rád v tý době tulipány. Nebudu tady tvrdit, že si tu dobu extra pamatuju a dokážu to srovnat (finance atd.), ale jako píše dole Messiáš, Zdaleka nebyla taková konkurence na trhu a jenom když se podívám na současnou a tehdejší soupisku je diametrální rozdíl. Držitel GB Rivaldo, Kluivert, De Boer 2x, Reiziger, Cocu, Zenden, Lucho, Pep.... Ano vím, že ta ekipa tulipánů byla spíš na škodu, ale byli to hotový hvězdní hráči, to se nedá porovnat. Teď budeme muset čekat na to, až dorostou nynější talenti a ROZUMNĚ! doplnit kádr perspektivníma hráčema za málo peněz, což bude kurva těžkej úkol.

Reagovat
Xavi

Tenkrát tomu strašně uškodit odchod Figa, v té době nej hráče. Rivaldo po těch fantastických sezónách začal hrát strašný hovno, Kluivert pak taky, plus Barca měla v té době tragické brankáře- Hesp, Rustu ... Nefungovala kabina. Tragičti trenéři a La Liga byla celkové mnohem výš.

Reagovat
Reggie

souhlas. Jak říkám, takový věci jsem v tý době neřešil, byl jsem děcko. Ale že byli gólmani absolutní katastrofa, kabina na hovno a trenéři bída, tak o tom vím.

Reagovat
Muffi

Tak hlavne to jsou blaboly.

V letech 2000-04 s vyjimkou 03 vzdy obrovske vydaje za prestupy s tim, ze 2000 tradicni schodek smazal odchod Figa.

A reseni v ppdobe vychovy nebo chytreho chovani na trhu je k smichu. Odchovance nejde planovat ani postove, ani kvalitou, zadnemu velkoklubu se to pravidelne nedari a chytre chovani na trhu, ktery je proscoutovany skrz naskrz, preplari te i Beighton a rozdily mezi spickou a zbytkem se zvysuji je taky nesmysl. Tehdy slo z Monaca levne vytahnout Marqeze a Guilyho za asi 14 mega, dnes koupis Malcolma, ktery stoji 40 a ani na to nema.

Reagovat
Reggie

Tak situace na trhnu je samozřejmě nesrovnatelná a je to v prdeli hlavně kvůli ekonomický síle celý Anglie. Ale nesouhlasím s tím, že se nedají vychovávat a scoutovat hráči. Ajax, Porto, Benfica, Shakhtar atd. to umí. A pokud se chce Barca posunout, v aktuální finanční situaci, tak bude muset začít něco dělat. Se podívej, jak to letos válcuje Ajax a jaký má hráče a kde k nim přišel a kolik je to dohromady stálo peněz. Něco se zkusit prostě musí.

Reagovat
Messiáš

Taky rok 99, pro mě byla v tomhle důleižitá FIFA 99 a nutnost vybrat si tým .

Dres Kluiverta následoval velice krátce potom

Reagovat
Reggie

Pěkný Mě učarovaly oranžový dresy Holandska na MS 98 a postupně jsem měl oblíbence Patricka (toho nejvíc a nedýl), Davidse, Franka de Boera. No a proto Barca. Asi první si pamatuju vypadnutí ve skupině LM s United a Bayernem. Bohužel situace teď není podobná, několik důvodů jsi spravně už vypsal ty. Ale fandilo se v tý bídě po roce 2000, fandit se bude dál.

Reagovat
vceradnesazitra

Dnes ti panáci ve žlutém vypadali spíš jak nějaká Kluž

Reagovat
eder

Opět se jenom potvrdil starý známý fakt - La Sranda Liga je jen o dvou klubech a pak dlouho nic. A přesně tak to je, Los Merengues a Los Colchoneros a pak dlouho nic...

Reagovat
Xavi

Opět se potvrdilo, že tvůj La vtip je tak na úrovni La základní škola. A přesně tak to je.

Reagovat
eibe

nemusí se ti jeho názor, ikdyž ho podal jakoby vtipem líbit, ale má pravdu

Reagovat
eder

La vtip se naproti tomu velmi povedl tvému tátovi - udělal si prdel z nás všech vespolek...

Reagovat
cristiano.K.

Měl jsem pět a více branek, takže Sané jdi do prdele vole

Reagovat
Lemiux66

Hrajem poháry? Hrajem! Já jsem spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon skonci toto hajpovanie priemerných hráčov typu Gavi, Araujo, Nico a podobný. Tí chalani majú pred sebou kurva veľa práce aby mali aspoň kariéru Andrého Gomésa.

Reagovat
Spalovač šancí

Proti tak slabému Bayernu si Barcelona ani neškrtla. Neuvěřitelný propad ...

Reagovat
Jardman

Zas tak slabej nebyl ne?

Reagovat
Spalovač šancí

To bylo myšleno tuto sezonu, nikoliv včera

Reagovat
Jardman

aha, to jsem ale taky nevěděl

Reagovat
Rich

Bayern hrál to, co potřeboval, nepotřeboval se hnát jako Barcelona, která se nakonec ale nehnala. Jediná slabina včera na hřišti byl Tolisso, jinak si Bayern defakto hrál jako kočka s myší.

Reagovat
Psy_cho

A to ještě nehrál tak špatně jako na jaře.

Reagovat
valloire

barcaaaaaaaaaaaa EL

Reagovat
blaugrana

Tato sezona ukazuje, aka monumantalne velka modla Leo bol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele