osmifinále - odvety
10.03.2021 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Kylian Mbappé (© AFP)

Messi skóroval, ale zahodil penaltu. A Barcelona v Lize mistrů končí

Byl to v podání barcelonského celku podstatně lepší výkon, než jaký předvedl v domácím utkání. Ani tak to na postup nestačilo. Pařížany poslal do vedení z penalty Mbappé, načež bleskově srovnal Messi. Argentinec ale ještě před pauzou zahodil pokutový kop, ve druhé půli si už domácí postup pohlídali.

Katalánci nechtěli nic ponechat náhodě a hned od úvodního hvizdu se vrhli do útoku. První vážnější možnost se dostavila v deváté minutě. Lionel Messi si vzal na starost volný přímý kop. Míč ležel ze vzdálenosti dvacet tři metrů od branky. Nakonec ho směroval na pravý vingl, ale branku mírně přestřelil.

Paříž působila mnohem pasivněji než v první duelu. V 18. minutě si Jordi Alba vzal na starost vybojovaný rohový kop. Ten nasměroval na penaltu, kde si na míč naskočil Mingueza, který ho směroval k pravé tyči. Jenže nakonec proskákal těsně vedle branky.

Hosté utahovali kohouty čím dál více, první branka zápasu visela ve 24. minutě ve vzduchu. De Jong z pravého křídla prověřil Navase, který míč nataženou rukou poslal do břevna. Poté Dest získal míč, přenesl ho na Dembélého, který sprintoval po levé straně a následně přízemním pasem míč posunul na penaltu, kam si z druhé vlny sbíhal Messi, ale ve skluzu na něj nedosáhl.

Po půlhodině hry se o slovo přihlásili domácí. Kurzawa potáhl míč po levé straně a následně poslal centr, který vypadal spíše jako střela. Marc-André ter Stefen ho ale ze vzduchu sebral a zachránil tak svůj tým. O minutu později se Mauro Icardi hnal do pokutového území. Lenglet běžel za ním a přišlápnul mu patu. Icardi s vyzutou kopačkou dopadl k zemi a situaci přezkoumával videorozhodčí.

Ten PSG přisoudil penaltu, Lenglet odešel se žlutou kartou. Pokutového kopu se při absenci Neymara ujala druhá hvězda francouzského celku Kylian Mbappé, který míč poslal do levé části branky, zatímco Ter Stegen skočil na opačnou stranu. Barceloně se postup definitivně vzdálil na míle daleko.

Mnohem větší postupové naděje by hosté drželi, kdyby měl Ousmane Dembélé přesnější mušku. Poté, co se k němu míč odrazil od jednoho z hostů, se octl před gólmanem Navasem sám. Ale místo toho, aby ho zkusil přehodit, poslal míč po zemi přímo do jeho náruče.

Ve 37. minutě se Barcelona gólu přeci jen dočkala. Lionel Messi si míč připravil a následně vyslal parádní ránu do levé šibenice. Navas neměl absolutně nárok.

Výchozí pozici do druhé půle si Blaugranas mohli významně vylepšit v nastaveném čase. Layvin Kurzawa se snažil odkopnout míč ve vlastním vápně a místo toho nakopl nohu Antoina Griezmanna. Sudí se na celou situaci šel podívat a pokutový kop odpískal i na druhé straně. Lionel Messi vyslal razantní dělovku na branku PSG, ovšem nasměroval ji do brankáře Navase, od kterého se míč ještě odrazil do břevna a následně pryč.

Ve druhé půli byl dlouho klid. Až po hodině hry muselo PSG řešit velký závar před vlastní bránou. Lionel Messi tam dostal přihrávku, kterou ale parádním skokem do skluzu zablokoval Marquinhos. Ten následně v leže blokoval i jakýkoliv další Messiho pokus.

V 70. minutě domácí znovu zachránil kouzelník mezi třemi tyčemi Keylor Navas. Po rohovém kopu, který rozehrál Jordi Alba, se k míči procpal Busquets a okamžitě ho hlavičkoval na bližší tyč. Navas ale tygřím skokem míč opět zlikvidoval.

Závěr zápasu už domácí zvládli zkušeně a Barcelonu do ničeho nepustili. Ta tak bude chybět ve čtvrtfinále Ligy mistrů poprvé od sezony 2007/08. Poprvé od roku 2005 také diváci neuvidí v této fázi milionářské soutěže ani Lionela Messiho, ani Cristiana Ronalda.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (740)

Přidat komentář
KingMaster13

3:2 ačkoli teda PSG je hrozně labilní ale zase proboha nemůžou vypadnout s touhle Barcelonou i kdyby jim dali 4 goly tak jim musí dát 5 ta jejich obrana je zoufalá

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
Bastaron

4:2

Reagovat
Fairplay

Podle mě to ještě bude napínavý, čekám, že Barca bude rychle vést o 2 góly a pak bude záležet, jak se s tím PSG popasuje.. Barca tyhle zápasy docela umí, viz posledně Sevilla, když na ně není tlak, tak to uměj roztočit. Samozřejmě bude záležet na štěstí, Sevilla taky nedala penaltu, ale to už k tomu holt patří

Reagovat
LAM

Tak se zase uklidníme.

Nebude k dispozici Araujo a Pique,takže v tom systém 3-5-2 budou hrát na stoperu Mingueza,Umtiti a Lenglet.To moc neprostupně opravdu nevypadá.

Reagovat
Fairplay

No já si docela dobře dokážu představit, že to zítra nebude ani tak moc o vaší obraně, že na ně "yolo nemáme co ztratit" vlítnete a něco tam spadne. Právě jak říkám, pokud budete trošku kliku jako se Sevillou přečkanou penaltou, tak bych ty šance neviděl úplně mizerně. PSG je taky dost labilní a ta jejich obrana není kdo ví co, pokud bude mít Messi s Grizem a Pedrim den, tak to může být zajímavá přestřelka.

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Tak se zase uklidníme.

Nebude k dispozici Araujo a Pique,takže v tom systém 3-5-2 budou hrát na stoperu Mingueza,Umtiti a Lenglet.To moc neprostupně opravdu nevypadá.

Reagovat
oli9

PSG to budou mít v píčí a taky to tak bude vypadat..Ale pohlídají si to 2:2

Reagovat
remeslnik

Tak nějak to vidím i já. Barca na to v současnosti bohužel nemá, aby se jí podařil stejný kousek jako posledně. Zvlášť když se hraje v Paříži a tím pádem chybí i podpora fanoušků. Spíš se bojím, aby to neskončilo jako v Mnichově nebo Liverpoolu. Ikdyž se PSG nikam nemusí hnát, tak třeba Mbappé si jistě nebude chtít nechat ujít příležitost se předvést, tj. zvýšit svou už tak vysokou cenu. Klidně se může chovat jak liška v kurníku, schopnosti a povahu na to má.

Reagovat
Pharrell

1-1

Reagovat
Seydou Doumbia

PesGay jasný postup...zápas skončí remízou

Reagovat
twelwer

Reagovat
Hephaestus
Reagovat
Hromy4

Myslíte, že nastoupí Di Maria nebo bude hrát zprava Sarabia?

Reagovat
Thimpu25

za mě Angel

Reagovat
Akinfeev

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
sensei25

Bohuzial bez obrany nema Barcelona sancu.Vyhra PSG a strelia 3 a viac golov.Skoda ze su stavkove zatvorene.Za 100e by som to dal hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Ta obrana je hrozná a to jim asi vůbec nevadí, když skoro všichni se dočkali prodloužení smlouvy. Zejména Piqueta bych vystřelil na Mars nebo ještě raději někam dál a s ním i Umtitiho s Destem.

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle

Reagovat
BBystr

tak odstrelil by si Piqueho a Desta a najvacsie poleno Lengleta by si si nechal, ozaj odbornik

Reagovat
Mikesh

Byl bys o 100e chudší

Reagovat
sylarko

ono keby sme dali rychly gol a viedli do polcasu 2:0, tak to az tak nerealne nieje, ale uvidi sa ako sa vyspi mbappe. prvy zapas to nebol az taky debakel ako sa zda, vsetko zariadila len genialita mbappeho, inak by to pravdepodobne bola remiza...

Reagovat
Thimpu25

určitě to nebylo jen o Mbappém... Paredes s Verrattim střed pole maximálně ovládli, za mě stejně klíčové jako výkon Mbappého, krajní beci Kurzawa s Florenzim taky fungovali velmi dobře, bez nich by Mbappé ten hattrick nedal... jinak souhlas, pokud PSG bude prohrávat rychle o dva góly, může to být hodně zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

To bude definitivní konec Messiho v pohárech. Nastala doba týmového pojetí fotbalu a to Messi neumí a nikdy neuměl. Vždy hrál pouze jen a jen na sebe a museli na něj hrát i všichni ostatní.

Jen mi není jasné, jak to odnesou trenéři, tedy Pirlo, Koeman ( ten vy si vyhazov zasloužil) a další.

Reagovat
smazaný uživatel

Klamstvo v každej vete. Nechceš ísť do politiky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si počkej na večer ty "klamstvo".

Reagovat
Mercury

Kristepane...

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Jasná věc

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Vždy platilo, že jakakoli kombinace oblíbených týmu ve složení Real, Sparta, Celzi = superidiot. Je třeba to přehodnotit, registrace 2020 = superidiot.

Reagovat
valloire

s tim Realem jsi ale zaujatý kamaráde

Reagovat
roman1978

ne jednotlivé kluby - pouze jejich kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

covidové EF děti

Reagovat
PP

to nemá logiku, gramatiku, posloupnost, smysluplnost textu.. prostě nic.

Reagovat
technecium

2:5

Nazdar

Reagovat
valloire

čau

Reagovat
PH8

dobrý tip dvojzápasu

Reagovat
misinho7

3:0

Reagovat
10

píská Aytekin?

Reagovat
el Principito

neee, Piero Ceccarini

Reagovat
Visca el barca

2:6

Reagovat
drussbarb

Jestli postoupíme, koupím si klobouk a sním jej. S chutí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, že si ho namažeš máslem, pěkně nasucho

Reagovat
drussbarb

Klidně jej namažu šlemem od Valloireho

Reagovat
valloire

velmi výživné

Reagovat
Mercury

2:2

Reagovat
drussbarb

O postup už nehrajeme, postačí mi, ať zahrajeme solidně

a ať není další debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Dnešní nick, jdeš trollit? Asi to taky někdy zkusím, třeba uvidím, co na tom trollové mají a zalíbí se mi to

Reagovat
zasranej malíř

Neprohra Barcelony

1:1/1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme tam co ztratit. To hráčům může v hlavě dost pomoct. Naopak PSG už to má víceméně doma, takže by mohli být pod velkým tlakem.

Reagovat
Petrinho17

Ako snáď by si mal pravdu ale nejak mi z toho nevychádzaz kvôli čomu by mal byť PSG pod tlakom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni jdou do mače s tím, že prostě si to můžou prohrát už jen sami. To na ně prostě ten tlak vyvíjí.

Reagovat
Petrinho17

Tak bodaj by Barcelona bola podľa tejto logiky, pod takýmto tlakom každý rok vo vyraďovacej časti LM

V podstate po výhre 3:0 nad Liverpoolom iba neuniesli ten tlak vysokého náskoku

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri sa na Barcelonu proti Rímu alebo Liverpoolu, taktiež by si človek povedal, že nie sú pod tlakom. Takisto samotné PSG proti Barcelone v roku 2017. Je síce pravda, že vo všetkých prípadoch hral tím, ktorý nakoniec postúpil, doma, no momentálne to myslím veľmi nehrá rolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona sa vraj dohodla s Davidom Alabom. Uvadzaju to viacere zdroje, i ked neviem aky a ako doveryhodny je zdroj povodny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by si Barcelona moc nepomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlhsiu dobu som sa na jeho vykony nezameriaval, takze si rad vypocujem tvoje postrehy. Zaujima ma hlavne uroven jeho vykonov na stoperskom poste.

Reagovat
Salfovic

Oproti Lengletovi

Reagovat
Gazdo

Lenze to nie je argument. Oproti Lengletovi tam mozes postavit aj cvicenu opicu. Ale Alaba by mal plat ako krava a vobec to nie je svetovy stoper a ani nema potencial byt svetovy stoper

Reagovat
Eichel

Reagovat
Psy_cho

Teď je hodně spekulací, já četl, že se nedohodl s Realem ani s Barcou. Si počkám, hlavně na jeho výkony. Od nás odchází, tak je mi to fuck, kdo ho přeplatí.

Reagovat
drussbarb

To by bylo super, Alabu jsem chtěl v době, kdy se na LB řešilo, jestli on, Bale nebo Alba. Já chtěl Alabu

Reagovat
smazaný uživatel

takze dneska 0:4, vsecky goly lenglet

Reagovat
smazaný uživatel

*4:0, vsechny Lenglet...

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
sensei25

Budme realisti.Bez obrany sa hrat neda.Tip:4:2

Reagovat
roman1978

Nikdy nebudu realista

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim PSG ještě naloží další tři nebo čtyři góly, ať se ti jejich fanoušci po tom postupu nad Sevillou a vítězstvím Laporty zas vrátí do kruté reality.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by Mbappe dnes sundat Albu za to jak na něj žaloval v médiích

Reagovat
Psy_cho

3:1, ale já nikdy nebyl dobrý na tipy. Tak bez záruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa TyCSport Barcelona oficiálne kontaktovala Aguera. Boli by ste za/proti? Ja si myslím, že to nie je zlá možnosť v prípade, že by pristúpil na zníženie platu a zobral by zmluvu na max. 2 roky. Avšak bolo by hlúpe spoliehať sa na neho ako útočníka č. 1 vzhľadom na jeho problémy so zraneniami. Ťažko ale povedať, či by prijal rolu náhradníka.

Reagovat
drussbarb

Zadarmo a za nízký plat jo, pokud nebude trvat na základu. Místo Braitwaitha

Reagovat
Gazdo

Jasne proti. Vyhodili sme suareza ktory daval zrovnatelny pocet golov ak nie aj viac a bol menej IP ako Aguero. Za mna v ziadnom pripade

Reagovat
drussbarb

Malý offtopic, zopakuju to tady víckrát, tak sorry, ale hrají fanoušci fotbalu deskové hry? Docela by mě to zajímalo

Reagovat
Taiger

Nahý twister je top

Reagovat
drussbarb

Na to jsem moc škaredý

Reagovat
smazaný uživatel

šachy

Reagovat
drussbarb

Hmmm, šachy jsou něco speciálního, radši si zavařím mozek zábavnějším způsobem, ale šachy jsou samozřejmě top

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Messiáš

Reagovat
mistr129

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mercury

Extremne casto a rad

Reagovat
drussbarb

A k tomu fandíš Barceloně, vezmeš si mě?

Co hrajete? Kolegy nahoře neřeším

Reagovat
Mercury

Je toho hodne a zalezi s kym, kdyz pominu veskere party hry a vedomostni, ktere se mnou uz malokdo chce hrat, tak mam hodne rad treba Studenou valku, Scythe a posledni dobou nas hrozne s mojou bavi hrat Na kridlech. Krasne zpracovani, dobre mechanismy a skvela znovuhratelnost.

Reagovat
drussbarb

Se ženou ve dvojici hrajeme nejvíc Scythe a Na křídlech, máme stejný vkus i tady . Žena mě v ptácích dává docela tak na frak, že chce zkusit něco složitějšího, takže pomalu zkoušíme Mars: Teraformace a Brass: Lancashire, taky moc pěkné hry.

Jinak z her, které se podobají ptákům, zkuste Takenoko nebo Kanagawu, toto baví snad všechny holky

Reagovat
Kinky7

s manzelkou Mars, Arkham Horror, Time stories, LoTR, kdyz neni moc casu tak Harry Potter a ve vice lidech k vyse uvedenemu Portoriko, Shadows over Camelot, Civilizace a chystame se na Plysovou hlidku

Reagovat
drussbarb

Zajímavé, my si místo Arkhamu pořídili Eldritch. Ale Time stories mě v minulosti zaujalo, není tam problém v nízké znovuhratnosti? No a Plyšovou hlídku chceme pořídit na dobu, až budou děti trochu starší

Reagovat
Kinky7

je. musi clovek porizovat porad nove a nove stories....

Reagovat
drussbarb

Jestli máte první dvě edice Arkhamu, zkuste Eldritch, všechno, co mě na Arkhamu otravovalo, zmizelo, zábavné věci zůstaly. Jen je poměrně nezáživná mapa ...

Reagovat
smazaný uživatel

Téměř každý víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo rychlé.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju deskovky

Reagovat
oli9

Ano

Reagovat
dondinho

někteří ano, někteří ne stejně jako třeba fanoušci golfu

Reagovat
PP

velké pecky jsou.. A už se těším, až bude mít zítra 6letý syn víc roků.. Za mě best of Gloomhaven..

Reagovat
Firkraag

Epická, vynikajicí hra

Reagovat
Mercury

skvela vec, dlouho jsem nehral bohuzel...

Reagovat
drussbarb

Nemáš náhodou zkušenosti s baby Gloomhavenem (Jaws of Lion)?

Reagovat
technecium

Through the ages

Reagovat
Hristo Stoichkov

2-5 po prodloužení

Reagovat
nenavidimManUTD

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen; Mingueza, De Jong, Lenglet; Dest, Busquets, Pedri, Alba; Messi, Griezmann and Dembélé

Reagovat
2miguel1

To je až moooc už ale

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hustá sestava

Reagovat
LAM

4-3-3.Bohužel při absenci Arauja a Piqueho nemůžem hrát 3-5-2,který se ukázalo jako ideální do nejtěžších zápasů.

V tom případě očekávám v obraně hodně problémů(narozdíl od 3-5-2)Mingueza,Lenglet je dobrá šílenost

Ať už přijde Garcia k Araujovi a Piquemu.

Reagovat
2miguel1

To bude 3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

1:5 po prodloužení

Reagovat
torcida

2:5 po predlžení

Reagovat
letitfly

Držme palce

Reagovat
Messiáš

Pojdme na to, sestava solidni, ten Araujo je skoda, nemel to hnat

Pojdme udělat remontadu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, dobře tam chčije.

Reagovat
dextroza_m

V studiu nám dávají.. Jako Šmíca a Bůček mele sračky, ale Jencek...

Reagovat
dextroza_m

Doufám, že tady někdo vážně neuvažuje o otočce? Osobně by mi stačil dobrý výkon.

Reagovat
Salfovic

Tak pár fantastů by se tu našlo.

Reagovat
ttopi

A kdo věřil tomu, že Barcelona neuhraje 1.místo ve skupině, když jim v posledním zápase stačilo doma uhrát lepší výsledek než 0:3? Asi taky nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream aspoň trochu slušnej?

Reagovat
patas92

Kurzawa by se mohl tak do 30. minuty vykartovat

Reagovat
John Obi Mikel

PSG vypadá zaskočené formací 3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

kurva Dembo!

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri by se měl vzpamatovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé už mohl dát s trochou štěstí tři góly tvl

Reagovat
John Obi Mikel

To PSG hraje úplně příšerně.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Neon

Vím, že se PSG nemusí nikam hnát, stačí nedostat 4 goly, ale vážně si od tohodle nechala Barca dát minule čtyři fíky?

Reagovat
pantondavo

No jestli to nebude právě tím, ža mají drobnej náskok, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mrdám...0:2 to mohlo být v úplném klidu

Reagovat
roman1978

Už by to chtělo golik

Reagovat
John Obi Mikel

Navas.

Reagovat
fabec1222

Mám na PSG, takže výsledek je jasnej...

Reagovat
Tomanatura

Vidim Barcu poprve v sezone, PSG potreti. Jak to mohli v prvnim zapase tak projet?

Reagovat
John Obi Mikel

PSG první zápas hrálo jako PSG, ne jako Crystal Palace.

Reagovat
Tomanatura

Proti United hrali dvakrat jak Crystal Palace

Reagovat
misinho7

tym ze nieco hrali a dnes si asi myslia ze ten vysledok 4:1 je nezvratitelny lebo to je sialene co robia

Reagovat
smazaný uživatel

ty výkony soupeřů barcy v odvetách smrdí úplatkama, to není možný...

Reagovat
tunkic

Paris to s tou udrzbou hned od zacatku mozna trochu prehani, ne?!

Reagovat
misinho7

PSG dneska prislo odchodit zapas? sak to je sialene co tam stvaraju alebo teda ani nestvaraju

Reagovat
John Obi Mikel

Brutálně to podcenili

Reagovat
bartlu

tvle vzdyt uz to pri trose stesti mohlo byt 0:4

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

PSG vubec netusi, tohle neni taktickej zamer, Barca je macka jak citron..Uz to mohlo bejt klidne 3:0 pro Barcu. A toho Minguezu vidim asi potreti, a je vybornej. Sice ho Mbappe urcite nejak vyskoli, ale jinak se mi libi moc.

Reagovat
pantondavo

Ale už by měl mít žlutou, prase jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, penalta

Reagovat
patas92

Classic Legnet

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
roman1978

Superstar Lenglet

Reagovat
pingla

hloupá, ale jasná penalta

Reagovat
dextroza_m

To si dělá prdel? Se díval uplne jinam..

Reagovat
Kluivert9

Klasika, no...

Reagovat
ZB 07

Takhle nezasloužený vedení

Reagovat
tunkic

Tak to je slusna blbost vzhledem k tomu, ze ta nahravka sla Ter Stegenovi do ruky

Reagovat
John Obi Mikel

Však na tohle se nehraje.

Reagovat
ttopi

Nehraje, ale tohle byl opravdu ten případ, kdy penalta nedává moc smysl. Je to podobný jako když hráč zastaví rukou míč, který letí očividně 10m nad branku a ještě třeba v úrovni metr vedle tyče, kde se na celých 100% nejedná o zamezení gólové příležitosti.

Reagovat
tunkic

Tobe to prijde jako spravne odpiskany, jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, co se pískalo v české lize, tak je to stejná věc.

Reagovat
tunkic

To ale nic nemeni na tom, ze piskat takovyhle penalty je proste picovina!!

Reagovat
SunFells

To je dement ten Taylor

Reagovat
John Obi Mikel

A místo 0:3 je to 1:0.

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
ttopi

Klasický příklad nesmyslné penalty. Icardi se 100% nemohl dostat k míči, protože ten letěl do náruče brankáře. No nic, jdeme dál

Reagovat
pingla

wtf? takže když tě někdo jasně fauluje mimo souboj o míč, tak to vlastně faul není?

Reagovat
sensei25

Ak to chces takto posudzovat tak kazdu loptu co bude v 16 kukni cez VAR a vzdy tam nieco najdes.Proste sa piskaju kktiny.

Reagovat
pingla

však ale s příchodem VARu do fotbalu se prostě posuzovaní takových zákroků samozřejmě také změnilo. kontakt = penalta a neřeší se, zda to bylo chtěné, zda intenzita byla moc vysoká apod....

Reagovat
smazaný uživatel

Cize ak mimo hry vrazim do obrancu ktory sa nekuka je to penalta ? Sranda ze vsetci pundit tvrdia ze ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Moc to zobecňuješ. Píšu něco jiného.

Reagovat
Greny

Takže když se bude hrát u rohovýho praporku a na půlce sejmu borca tak je to v pohodě?

Reagovat
houdic

nemusí se to ale řešit penaltou, která z 95 % znamená gól...

Reagovat
10

Jo, ale jen pokud se na něj přitom nebudeš dívat nejhorší je, že tuhle argumentaci používá i "expert" Šmicer

Reagovat
PH8

Nesmyslný faul od Lengleta.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné podcenění, PSG prostě spoléhalo na to, že nic neproměníme a měli pravdu.

Reagovat
KnoxXx

k comu hrat futbal, ked staci mat Lengleta na svojej strane

Reagovat
misinho7

Legnet je legenda veru

Reagovat
sensei25

V xom legenda?Ze vdaka Varu sa piskaju nezmyselne penalty a kopec dalsich chujovin.Kktina cely VAR.Vid vikendovy zapas a neodpisakana pena pre Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

to je tak ked si tie pravidla kazdy rozhodca vyklada ako chce...je to velmi zle nastavene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Taylor

Reagovat
Xaviercreus

Kdyby byl prostě jen smolař, tak mu to člověk promine. Ale on je prostě dementní krypl.. A ten jeho hloupoučký udivený výraz vždycky Achjo, kéž by odtáhl někam doprdele

Reagovat
PH8

Dembele, griezmann, Lenglet. Už se na ty nákupy Francouzů vyserte

Reagovat
Xaviercreus

Přesně

Reagovat
Whitemedia

Se té kurvy Taylora ani v LM nezbavím...

Reagovat
SunFells

Co se to s tím fotbalem stalo

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

super tesim se na prdlouzeni, tohle je asi jedina sance, jak mohli dat psg gol

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Cobra

Já bych to prostě nepiskl jako faul. Nezaviněný kontakt, kdy vůbec Lenglet nešel do obranného zákroku a míč by Icardi taky neměl.

Reagovat
Gazdo

Ani ja ale pisknut to asi musel cize z tohto by som moc sudiho nevinil

Reagovat
SunFells

culés pěkný hate na vlastního hráče, který se ani žádné chyby nedopustil ...no pěkně.

Reagovat
tunkic

Reagovat
dondinho

Barca furt musí dát 4 góly...ale s touhle impotencí co předvádí...ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

tohle video prinasi. Sice Icardi uz nemohl zakoncovat, byl uplne mimo hru, obrance mu slapne v rychlostnim souboji nesikovne na nohu, borec fakt spadne protoze se to ani ustat neda, a stejne to nevyhodnoti v duchu hry, ze Icardi nemel vubec narok zakoncovat a stejne otrocky naridi penaltu, protoze to blb u videa fakt vidi rozfazovany a souboj vytrzenej uplne z kontextu hry a je to penalta..

Reagovat
pantondavo

Faul na hráče bez míče je pořád faul.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale ne kazdej kontakt je faul

Reagovat
pantondavo

No když pošleš hráče k zemi, tak je to faul. Já to chápu, je to vzhledem k situaci dost necitlivý rozhodnutí, ale když to viděl celej svět na videu, tak nemohl jinak, resp. asi by okecal obě rozhodnutí.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale pre Barcelonu sa toho zas tak veľa nemení. Aj tak museli dať 4 góly.

Reagovat
ZB 07

Dembelé je taky kopyto v tom zakončení

Reagovat
technecium

Dembele kopyto

Reagovat
zasranej malíř

Ten Dembelé mohl mít už 3 góly

Reagovat
Messiáš

At jde do prdele ten Dembele

Reagovat
KnoxXx

Ousmane Tecl

Reagovat
dondinho

mně spíš přijde jako Pavel Kuka v nejlepších letech

Reagovat
PH8

Stanislav Dembele

Reagovat
vilp

To je Dembélé nebo Vinícius?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

De Vinci

Reagovat
tunkic

Co uz ten Dembele chce??

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt vůl. Dembélé může být před brankářem desetkrát a nikdy nepromění

Reagovat
pantondavo

Nehrál (když teda výjimečně hrál) dřív napravo?

Reagovat
PP

Včera to měl Dortmund ale docela podobné.. Sevilla jí 30 minut nepujčila balon a bác ho, z ničeho..

Reagovat
SunFells

bác ho, Borussia si vypracovala dobrou šanci ...tady to tak nebezpečné nebylo a Kurzawa jen odevzdal Ter Stegenovi, PSG vypadá dost impotentně.

Reagovat
smazaný uživatel

deste deste.. to si mas poslat kolem hrace, ale pak se jeste na nej natlacit a spadnout, penalta uplne v pohode

Reagovat
Greny

Kdyby nebyl Dembele dřevák tak Barcelona 3:1 vede a nemusí zde brečet nad penaltou

Reagovat
Kluivert9

Ok, dneska asi gól nedáme.

Reagovat
Kluivert9

Funguje

Reagovat
John Obi Mikel

Dembelé střílí jak já ve Fifě, když hraju za nějaký slabší mančaft.

Reagovat
Messiáš

Fakt ho mam plne zuby, velky zapas a on spali uplne vsechno

Reagovat
dondinho

Dembele hattrick...kdyby mu tam nevadil golman

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ten Dembelé to je kokot. Fakt místo něj být Suaréz tak má 4

Reagovat
SunFells

No do pytle, doufám že ho s náma zase budou celé léto spojovat

Reagovat
smazaný uživatel

pepe 2.0

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyby byla moznost je dva vymenit, tak do toho jdu okamzite

Reagovat
SunFells

Blázne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dembele je lepsi a mladsi, jedine, co hraje pro pepeho, je dembeleho nachylnost na zraneni

Reagovat
SunFells

Dembele je hlavně furt zmrdaný.

Reagovat
vilp

Wow.

Reagovat
technecium

goooool

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
Salfovic

To je hrozný střevo ten Dembelé

Reagovat
roman1978

Messiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Missi ale nadhernej

Reagovat
zasranej malíř

No tak to potom jo

Reagovat
Artii96

Ty picoooo

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH TED TO ZAČNE PADAT KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš slušný dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Vikejř jako kráva

Reagovat
John Obi Mikel

Navas

Reagovat
sensei25

To su goly kurva.Kukni rychlo var.Mozno bol faul 3minuty pred golom kkt

Reagovat
tunkic

Slusne

Reagovat
SunFells

Leoooooooooooo

Reagovat
Greny

Toto taky bude penalta

Reagovat
mistr129

Měla by

Reagovat
Greny

Nevím... V té opakovačce mě to zas nepřišlo .. těžko rici

Reagovat
Greny

Tak asi ne... Myslel jsem že mu napálil loktem Navas do obličeje

Reagovat
mistr129

Z opakovačky taky spíš ne, Navas šel dost do míče. Naživo se mi zdálo, že se jen snažil trefit protihráče

Reagovat
Greny

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Penalta bola na kontakt a jemne prisliapnutie odzadu teda i ked fakt nemal sancu Icardi to tam zakoncit. Fakt nestastna na to ze Barca hrala lepsie ako PSG doteraz. Len sa divim ako vela fanusikov Barci sa tu rozculuje ake nepravo sa im deje a napriklad na Juve co sa tykalo obdobnych rozhodnuti kydali a vysmievali sa. Cest vynimkam u fanusikov aj tie sa najdu.

Reagovat
Kluivert9

Rozčilují se nad penaltou fanoušci jiných týmů, Cules nadávají na Lengleta

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Nehadam sa Mozno som proste narychlo vychytal zle prispevky par fans Barci vidim ze aj hodne fanusikov Barci uznalo opravnenost penalty. Kiezby bolo v diskusiach viac objektivnosti za to by som bol len rad.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre si to trefil

Reagovat
PP

Roteiro..

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé oplácení a ani karta?

Reagovat
smazaný uživatel

buh=messi

Reagovat
REPLIKATOR

Božská střela

Reagovat
Diskostu

Navas hrubka

Reagovat
Mass

Reagovat
tunkic

Reagovat
Diskostu

omg ten Navas to je tragéd...

Reagovat
pantondavo

Je malej, tohle by neměl ani Neuer s Courtoisem na zádech.

Reagovat
BBystr

co? bez neho by PSG prehravalo 4:1

Reagovat
redyyz

Messi sa nasral

Reagovat
Messiáš

Goat, proste goat

Reagovat
El Cid z City

Ty pičo , jak to je s tím Messim, chce odejít?

Reagovat
REPLIKATOR

se ctí

Reagovat
dondinho

Leo začaroval...no ale na dnes by se bohužel potřeboval naklonovat

Reagovat
smazaný uživatel

Messi opět ve vyřazovací fázi neviditelný

Reagovat
Free_player

Takhle střílí bůh

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ako predlzenie a penalty by som si pozrel rad

Reagovat
houdic

Stejně je skvělý jak tady Barcakids každej zápas odepisují Busquetse, že je starej a nemá na to a přitom si tady slavný PSG dává s prstem v nose a hlavně je mu jen 32

Reagovat
Diskostu

Busq a Lenglet naj hrači Pedri Dembele Alba Messi fail...

Reagovat
jakubbosak

Neříkám, že jsem Busquetsův hater nebo fanda, ale kdybys sledoval i jiné zápasy Barcy, ať už v lize nebo ve vyřazovacích částech LM, tak bys pochopil, že je ten hate častokrát oprávněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sokar

Ten hate bol zo zaciatku sezony zasluzeny. Ale je pravda, ze sa riadne vzchopil a nabral staru dobru formu

Reagovat
houdic

Může bejt, ale mě nejkomičtější přijde to poukazování na věk, když na svý pozici a svým stylem může hrát klidně ještě 4 roky. Rychlej nebyl nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz se piska tohle jako pencle, pak jsme meli mit v prvnim utkani za zrejmou ruku na kraji vapna taky jednu, just sayin..

Reagovat
Mass

Twl docela pěknej zápas, když se kluci z Barcelony rozhodli i běhat a ne zdržovat a tisíckrát přihrát dozadu.

Reagovat
John Obi Mikel

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

to bude na konci tak 6:4 jenom na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

jo!!

Reagovat
smazaný uživatel

A druhá žlutá

Reagovat
Xaviercreus

Tak tahle je ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

nemá už žlutou?

Reagovat
Mass

Dneska je Barca docela sympatická, tak proč se musíš chovat jako kundička aspoň ty?

Reagovat
Diskostu

Penalta? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD to zas ten hnoj chcu dotlačit ???

Reagovat
Kluivert9

Žlutá nic?

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
Dr. Admess

Achjo, Leo...

Reagovat
SunFells

Hlavně, že Lengletovi dal předtím žlutou

Reagovat
Murena

Reagovat
sensei25

2 zlta karta pre kurzawu nic ty prasivy kkt?

Reagovat
John Obi Mikel

Messi

Reagovat
KnoxXx

Missi

Reagovat
technecium

Navas má takový štěstí

Reagovat
pantondavo

Že kopal Missi?

Reagovat
smazaný uživatel

Leo kurva...

Reagovat
zasranej malíř

Leo, doprdele

Reagovat
Kluivert9

Jaj

Reagovat
mistr129

Reagovat
bayern987

kurzawa

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
BBystr

prvy polcas by som zhodnotil asi takto... ono tazko sa hra o troch hracov menej Lenglet, Griezmann (aj ked vybojoval penaltu, no herne je to zle) a dnes aj Mingueza, Pedri skoda chybaju skusenosti ale je na com stavat, Messi gol skvely no tiez vy hrat aj lepsie ... Dembele neviem no mne sa dnes pozdava len bohuzial tie sance, no ak ich zacne premienat do buducna to nemusi byt zle .... naopak najlepsi asi Dest a Busquets ... bohuzial nedala sa ani penalta a hoci stale verim asi je po sanci

Reagovat
dondinho

ouuuuuu

Reagovat
off-olda

Leoooooooooooo

Reagovat
pingla

Missi je zpátky

Reagovat
bartlu

Nojo, kapitan selze, kdyz muze tym nakopnout k obratu....tohle uz kluky psychicky polozi

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel. Přesně v momentě, kdy má tým nakopnout, ho položí.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
sensei25

2 brvna.Nechapem ako sme mohli prehrat 4- s tymito tragedmi.A rozhodca kkt neskutocny

Reagovat
Kokesh

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

prvni zapas posralo duo pique/dembz

Reagovat
Mishko

@admin toto uz je trosku na ban, nie?

Reagovat
PH8

Nežaluj

Reagovat
Dr. Admess

Kopat doprostřed vší silou je totální stupidita, Leo, sorry. Na to, co už máš za sebou v kariéře, tak bys tohle mohl vědět. Při takové ráně se golman ještě nestihne komplet přemístit k tyči a pak trefuješ nohy...

Reagovat
SunFells

To ani nebylo doprostřed, to bylo do místa kde ti to golman chytne vždy když vystihne stranu a nejspíš aj když zůstane na místě.

Reagovat
Dr. Admess

Jo, tak to už jsem nepostřehl. Viděl jsem jen původní záběr, to mi přišlo, že bylo doprostřed.. Pokud ani to, tak tím hůř, no.

Reagovat
Gazdo

Strasne kopnuta

Reagovat
ttopi

Aha. Tak to jsem taky nevěděl, díky za postřeh

Reagovat
Dr. Admess

Nemáš zač.

Reagovat
dondinho

to ani nebylo doprostřed...kdyby to dal doprostřed pod klacek tak není co řešit...za takovou penaltu by měl jít běhat schody

Reagovat
Dr. Admess

No, nic nemůžu namítat. Tu penaltu fakt dojebal. Já vždy preferuju, ať to hráč prostě zkusí k tyčce a když mu to golman chytne, no tak ok, chytl. Ale tohle bylo fakt dementní...

Reagovat
technecium

Doprostřed nahoru. Nikam jinam. Brankáři nezůstávají uprostřed

Reagovat
Diskostu

Karma ....

Reagovat
PP

proč se k tomu sere, když to neumí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Takto kopnout penaltu, to musíš být Messi aby tě na ni poslali i příště

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fotbal vybornej, sanci mraky, uzivam si zas jednou LM

Reagovat
Tomanatura

To snad neni mozne, to uz melo byt 0:4 a vymalovano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Dr. Admess

Wait, wait..

takže Messi je jedinej náš úspěšnej střelec ve 3 poločasech proti PSG, ale fanoušci tu jdou sypat, jakej je to problém? Cmon, lidi.. Tohle nemáte zapotřebí.

Reagovat
CR7RONALDO

Tak ono s Ronaldom v Juventuse to nie je odlišné. Síce teraz proti Portu hral slabo a má nemalý podiel na vypadnutí, minulý rok proti Lyonu dal práve 2 góly, prvý podobný ako Messi z diaľky (Messiho bol krajší) a druhý práve z penalty. Ale výhra 2-1 na postup nestačila. Rok predtým dal za Juventus všetkých 6 gólov vo vyraďovacej fáze LM, ale aj tak vypadli s Ajaxom. Proste majú to obaja ťažké. Moc sa od nich očakáva a keď ich tím prehrá, tak sa o nich hovorí, že sú tímu na obtiaž, že bez nich by hrali lepšie. Alebo, že veľa stoja a kvôli tomu nie sú peniaze na nákup iných hráčov. Niečo na tomto všetkom je, ale neviem, či by tie tímy boli na tom lepšie bez nich. Pravda sa ukáže, až keď prestúpia, alebo skončia kariéry.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pantondavo

Zas zaplacený, neodpískal faul na Mbappého a pak penalta bez opakovačky

Ještěže to kopal Missi

Reagovat
tunkic

Reagovat
pantondavo

OK, faul to byl, ale ten míč tam v prvý řadě vůbec neměl jít. Ale to je jedno, Messi to vzal do svých rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

penaltu ma mbappeho myslis, to jak vystrelil, a pak setrvacnosti spadl jde byt vice deluded?

Reagovat
pantondavo

Nemyslím penaltu na Mbappeho, ale to srazení zezadu při výskoku, po kterým následoval míč směrem k vápnu a pak faul Kurzawy.

Reagovat
Messiáš

A to byl faul v jakém vesmíru? Tady ten falešný nadhled typu vymyšlená penalta před zahranim, ale on vlastně nedal, tak jó, to je v klidu přiznat, že byla si strč do prdele

Reagovat
pantondavo

To byl faul, kterej se piska i na pulce, tezko posoudit v cem to bylo jiny, kdyz nepiskl. Mbappe se tam asi nevalel jen tak z prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu k posrání...mohli jsme dát v suchém triku asi 6 gólů. Neuvěřitelná škoda.

Reagovat
montaigne33

Souhlas- dnes (v 1.pol.) fotbalově asi nejlepší Barca letos, zábavná hra Slabina je Lenglet...

Reagovat
smazaný uživatel

proc uz leo nejede panenkovsky ty pencle

Reagovat
patas92

Penalta Lengleta asi jasná, ale pokud se u hraní rukou přiklání k čím dál větší benevolenci, tak nevím, proč se neodpouští i podobné neúmyslné zákroky, navíc když ten hráč byl bez šance dostat se k míči.

Jinak výkon je dobrý, bohužel ta neproměněná penalta to asi zazdila a bohužel se do šancí dostává Dembele a ne Messi

Reagovat
Diskostu

Navas aspoň odčinil ten inkasovaný gól ...

Reagovat
misinho7

no to kopol mizerne

Reagovat
Greny

Toto byl klíčové moment dvojzápasu...

Reagovat
Infi

jako klíčový moment bych spíše pokládal domácí prohru 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to že nedostal PSG faulujici žlutou za ten penaltovej zákrok?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera taky nedostal Demiral druhou žlutou. Asi nový pravidlo.

Reagovat
pantondavo

Nový je, že se nedává červená za penaltový zákroky, jestli to platí i na druhou žlutou? Asi jo.

Reagovat
10

Jakou druhou žlutou? Nedostal ani jednu

Reagovat
smazaný uživatel

tvl já mě za to, že jo. Sorry Demirale!

Reagovat
Diskostu

VAR mal zrušit penaltu...

Reagovat
Diskostu

To niekto čakal že premeni ???? Klasicky Messi vo vyradovačke...

Reagovat
Dr. Admess

To jo no, dva góly ve dvou zápasech. Klasický Messi.

Reagovat
Free_player

hmm tak nic no

Reagovat
montaigne33

Ale herně jsou dnes velice dobří

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
montaigne33

Ať Barca koupí (místo často tragického/ nešťastného Lengleta) ze Slavie Zimu= je rychlý a perspektivní

Reagovat
smazaný uživatel

dembz useless

Reagovat
janinho
Reagovat
montaigne33

Dnes zatím Barca herně skvělá- ale zahazují spoustu šancí a vrcholem byla bídně kopnutá penalta... PSG nepředvedlo nic. Lenglet tradičně= slabina...

Reagovat
smazaný uživatel

PSG proste nic svetobornyho predvist nemusi. To hodne ovlivnuje i ten dojem Barcy... Naskok 3:0 jim dava velkej komfort co se tyce nutnosti tlacit, utocit apod.

Reagovat
alcantara

Leo Leo...Tvl, ti su zreli na sestku ako pred 4 rokmi Skoda, toto uz nevyjde.

Reagovat
patas92

Reagovat
Tombull

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já spíš nechápu, že oficiálně kontrolují penaltu a “nevidí” Verrattiho v asi metrovým překročení .

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Messi tech penalt nedava docela dost ne?

Reagovat
Dr. Admess

Prej (fakt si nejsem jist!) má prej to ratio podobný jako CRko.. Jestli oba kopou mizerně, nebo dobře, to už asi neposoudím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, koukam na lonsky rok a mel 75.56% a to 90/68.

Reagovat
CR7RONALDO

A Ronaldo má tuším, že možno aj tých 83%.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu, ze jste ze Spanelska zvykli videt Ronaldo, kdyz se napise Messi, ale resim tu Messiho a jeho Penalty, Ronaldo me vubec nezajima.

Reagovat
CR7RONALDO

Sorry

Reagovat
CR7RONALDO

Ronaldo má tuším o nejakých 7% lepší priemer.

Reagovat
LAM

Letos nedal první

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
valloire

Reagovat
CR7RONALDO

Niekedy ich zahadzoval dosť, jednu sezónu niekedy pred 5 rokmi mal tuším dokonca bilanciu 6 premenených, 6 nepremenených. Ale myslím si, že posledné ich kope dobre, a je možné, že za Barcelonu premenil aj všetky a zahodil len 1 za Argentínu, ale nie som si istý. Každopádne Navas je na penalty jeden z najlepších brankárov, a veril som, že nejakú šancu chytiť tú penaltu má. Lenže aj tak je toto Messiho najhoršia penalta za dlhú dobu.

Reagovat
Infi

ono to je taková zajetá nepravda no

Reagovat
valloire

Reagovat
vilp

Navas jak Hašek v Naganu, ani neví jak. Jinak se mi docela líbí Dest, hraje takhle normálně?

Reagovat
dextroza_m

Moc ne, ale byl zraněný... Rychlý s míčem, dobrý 1v1, to by šlo...

Reagovat
valloire

Hašek ale v Naganu věděl jak.

Reagovat
Allianz_Arena

Barcelona dnes zatím hraje opravdu výborně. Pro mě obrovské překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

PSG proste nic svetobornyho predvist nemusi. To hodne ovlivnuje i ten dojem Barcy... Naskok 3:0 jim dava velkej komfort co se tyce nutnosti tlacit, utocit apod.

Reagovat
dextroza_m

těm tak lepí, že to zase otočíme, že by nejraději měli 6 branařů

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

To je tim že nezdržujou jako obvykle.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
tunkic

taky me po dlouhy dobe bavi

Reagovat
LAM

V tomhle dvojzápasu je jedinej problém jen naše koncovka. Už teď to mohlo bejt 4:1 a nikdo by nemohl nic říct.

Do další sezony to nevidím vůbec špatně. Zbavit se Griezmann a, Coutinha. Stopeři už nevýhodou budou a pokuď najdeme hroťáci, tak ten tým má velkou budoucnost.

Reagovat
teenz

Reagovat
ttopi

Před zápasem to bylo na 99,9 že Barcelona nemá šanci. Teď je to tak 95%. Kdyby Leo proměnil, už to mohlo být třeba jen 70% že to PSG udrží.

Reagovat
KnoxXx

Skor je to ukazka, preco PSG nikdy nevyhra LM, nez obraz odrazu skvelej Barcelony. PSG extremne pasivne, hrajuc stylom "vsak sa to nejako ukope same".

Reagovat
vocasisko

Špatný, toto Messi prostě nesměl posrat. Gól do šatny by ještě znamenal naději. Toto je špatně

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Filipow

Reagovat
John Obi Mikel

Barcelona herně super a Messi do 44.minuty vynikající. Ale tu penaltu kopl úplně mizerně.

PSG jestli něco nezmění, tak můžou normálně vypadnout. Hrajou jak nějaký tým z poloviny české ligy. Hrůza a děs.

Reagovat
KingMaster13

Se v makovici zase posrali no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
sensei25

Taka skoda vypadnut s takymi srackami.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ranoth

ty sracky vam dali uz 5 golov

Reagovat
pantondavo

Však PSG ještě nevypadlo, nepředbíhej.

Reagovat
Mercury

Hodně zábavné, dobrý výkon, Dembéle tragický, Messi krásný gol a bohužel teda zpackaná pentle. Na postup to nebude, ale jsem dneska spokojený, to je uplně jiný výkon

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
penepi

Iba kvôli tomu, že PSG sa posral.

Reagovat
.13

Ak budeme druhy polcas hrat v podobnom duchu, tak dat 3goly nieje nemozne

Reagovat
patas92

Dembele tragicky zakončuje (jako většinou bohužel), jinak hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Dembis je uzasny ale aj uzasne tupy hrax

Reagovat
torcida

však ten chlapec vie len behať...

Reagovat
Kixi Syhimour

Kurzawa

Reagovat
drussbarb

Chjo

Reagovat
dextroza_m

Výborně, Messi nedal, já vykřikl pi*a a můj dvouletý synek to naprosto správně zopakoval... To je teda pecka. Jinak teda dnes PSG dvě břevna :(

Reagovat
smazaný uživatel

Messi...piča. Do budoucna o jednoho fanouška Realu více?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Greny

dvoulety kluk a už má posranej život

Reagovat
valloire

naopak je chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od tebe.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Jak se chtěl pochlubit že má syna

Reagovat
dextroza_m

Mno, teď jsi na to kápnul... rád se chlubím před lidmi, kteří mě neznají, to jako fakt...

Reagovat
indy

Reagovat
dextroza_m

Copak?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

top koment

Reagovat
technecium

Reagovat
janinho

tak podla toho co som pocul tak v ostrave to patri do povinnej vybavy od 3 rokov tak zase nic take strasne sa nestalo

Reagovat
dextroza_m

Ale já nejsem Ostravák... Tam jsem jen studoval

Reagovat
SunFells

Reagovat
dondinho

a když řveš Banik py*o tak to ještě nikdy nezopakoval ?

Reagovat
dextroza_m

Na českou kopanou mě vzhledem k volnému času moc nebaví čumět...

Reagovat
CHONG

Chudák děcko...

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Rudnevs

Aj tak by sa to naučil v škôlke za 2/3 roky

Reagovat
Tombull

Je to škoda,kdyby to Messi proměnil mohlo to být ještě zajimavý.....doufejme,že nepolevíme a odvezem si alespoň výhru.

Reagovat
John Obi Mikel

Musí tam dávat toho Boučka?

Reagovat
dextroza_m

Asi jo... bohužel.

Reagovat
Greny

Aby tam příště neseděl Mareš v kožichu

Reagovat
janinho

tak dneska mala barca po polcase vyhravat o 3 goly. ked s takymto vykonom je cez polcas remiza tak tazko mozu postupit.

Reagovat
Kokesh

"někdo před tebou přeběhne a ty mu šlapneš na nohu, to pro mě prostě není penalta" ten Šmíca fakt jede

Reagovat
Mercury

jestli se budou pískat podobné penalty, tak může jít fotbal definitivně doprdele...nebo ta šílenost co se včera děla v zápase BVB - Sevilla...absurdní, zcela proti duchu té hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vcera to vymyslel Cakir no, to je proste typickej malej zakomplexovanej curak co chce delat cirkus z cehokoliv.

Reagovat
Svatej

Reagovat
ttopi

On to v podstatě položil do roviny "nechtěný kontakt". Třeba jako při vyloučení Součka.

Reagovat
Kokesh

A jaký je přesně rozdíl v téhle situaci jestli to chtěl nebo nechtěl?

Reagovat
ttopi

Viz slova Šmicera.

Reagovat
pingla

a uvědomuješ si, že Souček to udělal v přerušené hře mimo pokutové území? to je úplně jiná situace než tohle

Reagovat
10

Nesmíš se na něj dívat, to je základ. Pak je to čistý a můžeš to kosit jak kombajn.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Naozaj nemaju nikoho lepsieho na penalty v Barce? Ak mu to fakt nejde tak je to skoda pre Barcu s tymi penaltami.

Reagovat
Banikovec7

Jestli dobře počítám, tak za poslední 2 roky měl 18/21, to si myslím, že je docela nadprůměrné.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Neviem pozeram ze tie statistiky sa roznia aj percentualnost premenenych ja fakt aktualne nemam chut patrat po nete ked je tam toho tolko a aj mnoho ucelovych clankov pre a proti etc. Ako mam pocit ze Messi ma tie statistiky o nieco horsie a nie je nikdy nejak uplna istota ked ide na penaltu ale mozno mam fakt len skresleny pohlad. Tu otazku vyssie som ako myslel seriozne ci fakt nemaju lepsieho exekutora kedze Barcu moc nesledujem.

Reagovat
Banikovec7

Já taky přesné čísla neznám, ale myslím že bylo takové období kdy mu to moc nešlo, ale poslední roky mi přijde, že to proměňuje spolehlivě. Když nepočítám tu dnešní, tak za poslední rok a půl nedal jednou a na nedostatek penalt si asi stěžovat nemůže. A jestli mají lepšího exekutora asi nikdo neví, vzhledem k tomu, že nikdo jiný nikdy nekope.

Reagovat
torcida

no pamätám si, že kopali aj griez aj brathewurste. jedna väčšia minela ako druhá...

Reagovat
SunFells

Docela dost.

Reagovat
John Obi Mikel

O úspěšnost tolik nejde, tu má dobrou. Bohužel ty penalty často nedává v rozhodující moment. Chelsea 2012, rozstřel finále Copa America, teď to taky může rozhodnout.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

No mozno toto je dovod co sposobuje ten "skresleny" pohlad u mna a mozno viacerych. Takze Messiho posielat iba na nedolezite penalty

Reagovat
Banikovec7

Pokud se nepletu, tak minule v lize kopal tak, že čekal na pohyb gólmana a až pak to umístil, tak asi čekal, že to Navas viděl a bude čekat, tak zkusil ránu, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Když čtu ty komentáře, tak jsem asi udělal dobře, že jsem to zapl a bude to zajímavé...hold PSG apod. týmy mohou mít prachy a koupit si jakéhokoliv hráče, ale zkušenosti a skutečné lídry a srdcaře si za peníze nekoupí...ti vyhrávají trofeje.

Reagovat
pantondavo

To je docela v rozporu s loňským vítězstvím Liverpoolu

Reagovat
John Obi Mikel

*předloňským

Reagovat
pantondavo

Ajo

Reagovat
Psy_cho

Holt PSG bylo lepší a můžeš jim vzdát hold. Nikdy naopak.

Reagovat
ttopi

Tak aspoň ve studiu se oba hosté pozastavili nad tím, že míč ani nesměřoval do míst, kde ke kontaktu došlo. Roboticky dle pravidel penalta ano, dle logiky spíš ne.

Reagovat
pantondavo

Jenže s VARem se jede spíš na tu robotiku.

Reagovat
KnoxXx

trener uznal svoju chybu a aspon do 2.polcasu ju napravil (Pochettino)

Reagovat
dextroza_m

Busq dneska boží, opět...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Ale Mbappe už na španělskou ligu natrenovano ma... Se tam válí pořád po zemi

Reagovat
tunkic

hrac jak vino, ale timhle ze sebe dela hroznyho dementa

Reagovat
smazaný uživatel

valel se uz v Monaku, vic me serou jeho sklony k obcasnymu fakt nechutnymu praseni

Reagovat
Diskostu

Ten Taylor prepnutý totálne žeby ďalšia blamáž?

Reagovat
dextroza_m

Pedri má zakázáno střílet????

Reagovat
smazaný uživatel

Az raz budete vsetci chciet kritizovat legendy za nedajboze vyskocenie v mure alebo nebranenie pozrime sa na “novu” generaciu kde 21 rocny mbappe ma work rate 36 a 33 rocneho

Reagovat
John Obi Mikel

Markýňos

Reagovat
smazaný uživatel

omfg, víte kde je brána kurva???

Reagovat
Messiáš

Dembeleho dolů

Reagovat
patas92

Dembele je druhý poločas příšerný, ale stejně bych stáhl Griezmanna. Do ofenzívy má naprosto nulový přínos

Reagovat
Messiáš

Já ho mám plné zuby dneska, to je každý velký zápas

Reagovat
Messiáš

Samozrejme Tonda a jeho alibisticke nahravky a priposranost me taky serou. Hraje ve Francii, misto toho, aby se hecnul a neco vyzkousel, tak je to maximalne takove dost podpurne

Reagovat
dondinho

ta Barca by potřebovala do vápna aspoň Páťu Schicka ... ten jejich "důraz" do brány je ... no jako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Ze vsech hrotaku te napadne Patricek.

Reagovat
dondinho

to bys viděl jak by tam pálil "vostrejma"

Reagovat
smazaný uživatel

Smicerova definice penalty = musi byt jasna

Reagovat
Kincl

Horší jak Švancarovo v TIKI TAKA "ten hráč to udělal chytře"

Reagovat
smazaný uživatel

Za to bych sekal hlavy, kdyz tuhle chytrost nenazyvaji unfair play

Reagovat
Kincl

Sorry mělo tam být horší je. Máš pravdu, on upadne ve vápně a Švancara řekne že to je ta chytrost toho hráče

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Švancara sám měl ve vápně "potíže se stabilitou", takže to musíte brát s rezervou.

Reagovat
smazaný uživatel

"udělat chytře" je formulka k omlouvání těch největších sviňáren

Reagovat
Messiáš

Marquinhos je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

ikonickej hrac

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Bus

Reagovat
smazaný uživatel

Pica ten Marqiunhos je demon, se tam vzdycky nekde znicehonic zjevi vybornej stoper, ucil se od mistra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Cize slapak v 16 po ktorom je penalta nie je zlta ale neumyselne pristupenie je penalta a zlta. Je na toto nejake pravidlo ale rozhodca to so zltymi trosku dojebal ?

Reagovat
sensei25

Dembele nevie nahrat,nevie sancu premenit a aj lopta mu odskakuje pri spracovani.Jedine co ten hrac vie je rychlo behat.A Griezman ten nevie ani to.Nechapem co este robia na ihrisku.

Reagovat
sensei25

Jebly dembele neda gol ani keby na ciare stoji s loptou

Reagovat
Kixi Syhimour

Tzv. na Choupo-Moutinga

Reagovat
dextroza_m

A PSG končí, jde tam Martin

Reagovat
Greny

Mbappe to má druhou půlku neskutečně na haku

Reagovat
roman1978

Nanič to vytrhne

Reagovat
Kocour Klapuška

Zazní i dnes od Koemana, ze ma Barcelona stále šanci na ušatý pohár?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Dembélého rád, ale to je tak neuvěřitelně frustrující hráč...vždycky dá člověku akorát plané naděje.Když se od něho nic nečeká, tak dává bomby do šibenice z 20 metrů a když MUSÍ proměnit, tak může dělat hokejové nájezdy až do rána a nic z toho.

Reagovat
dextroza_m

hokejové nájezdy na prázdnou bránu..

Reagovat
technecium

Jak tenkrát proti Liverpoolu, to mám doteď před očima

Reagovat
smazaný uživatel

I teď v prvním zápase měl loženku na 2:0...

Reagovat
dextroza_m

nahrál branaři...

Reagovat
Messiáš

To každý Cule, bylo by bývalo rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
torcida

toto nechápem ako ho niekto môže mať rád :D

Reagovat
tunkic

De Jong dneska skvelej

Reagovat
dextroza_m

Udělal dnes Griez něco dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu. Jinak bohužel nic.

Reagovat
dextroza_m

to byla haluz, chtěl padnout před vápnem

Reagovat
sensei25

Nie.On a Dembele by mala byt priorita pre Laportu aby sa ich co najskor zbavil.Spolu s coutinhom najhorsie prestupy(vzhladom na cenu)v historii klubu

Reagovat
Kincl

Vsadil bych se že minimálně jeden z nich by v jiném klubu byl za sakra dobrou posilu, všechny problémy asi nebudou jen v hráčích hele

Reagovat
dextroza_m

Asi no, bylo by z nich celkem dost (snad) a raději tam cpát mladé.

Reagovat
smazaný uživatel

V historii futbalu.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

stejně je to sranda jaký podíl na vyřazení z LM budou mít Messi a Ronaldo :-)

Reagovat
Banikovec7

nesrovnatelný

Reagovat
smazaný uživatel

nesrovnávám to

Reagovat
dextroza_m

Messi dal dva goly ve dvojzapasu, Ronaldo krásně nadskočil

Reagovat
smazaný uživatel

nemá cenu tvrdit, že ta neproměněná penalta nic neznamenala, kdyby to byl jiný hráč tak ho tu ukřižujete

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas trt, obaja sa brutalne snazil. Cr vykopal uz par lm a messi dettoi. To ze mbappe beha ako cr a messi je na zamyslenie.i 21 rocny trtko si dovovoli nebranit a prechadzat sa ,je pre mne nepochopitelne

Reagovat
Messiáš

Jaký podíl má Messi? Že nepřiživil naději, kterou sám jedinej rozkřesal ? Tady jsou opravdu jiní viníci, a to i v prvním zápase

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta je proste pruser, ne ze ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Messiáš

Ale tohle težko jde dat do rovnítka se včerejším výkonem CR7, podívej se na diskuzi po tom zápase, kolik fanoušků Juve naprosto linčují Ronalda za včerejší výkon. Žádná střela, žádná úspěšná klička, Messi patřil dnes k tomu nejlepšímu, co jsme nabídli, u Juve to byl Chiesa a Cuadrado. Penaltu měl dát, to se nedá obhájit a můžeme řict. že to v hlavě nezvládl, ale ve svém komentu to opravdu působí, že to přirovnáváš. U nás se dá vybrat celá řada viníku, za mě hlavně Dembele, ale viz výše penaltu posral

Reagovat
smazaný uživatel

nic do rovnítka nedávám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Detektiv

musim souhlasit ta penalta byla hodne dulezita a muselo to otrast s kabinou Barcy o polocase...

Reagovat
John Obi Mikel

Oba dva jsou ale jen špička ledovce

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten Pjanič předvádí?

Reagovat
dextroza_m

nic

Reagovat
PP

Výměnu Arthur - Pjanic museli domlouvat Real Madrid s Interem.. to není možné jinak.

Reagovat
misinho7

obidvaja su tragicky posuvaci a viacmenej podobni hraci..ale stale mi pride ze Juve je na tom lepsie kedze dostalo predsa len mladsieho hraca no, stale tam ma trosku nejaky potencial to niekde posunut

Reagovat
dextroza_m

já myslím, že už ne.. on je pořád stejný už od doby, co došel k nám.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych teda řekl, že je čím dál horší. Potenciální kvalitu může mít, ale fyzicky je na tom šíleně a životospráva taky nebude nějak špičková. Už v tomto věku nemůže hrát dva zápasy týdně ani ve výklusovým tempu, to asi vypovídá o všem.

Reagovat
Kluivert9

Juve má nového maskota pro klubovej Fastfood místo Higuaina.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Heresy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Antalab

Pjanic, Griezman, Dembele - neskutocne kopyta.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Bohuzial to uz nie je barca s triom Neymar, Suarez, Messi aj s ohladom na vek takze pre mna sice som fanusik Juve a moc Barcu nemusim ale je to trosku smutny pohlad skor iba nostalgia kedze aj v tej dobe aj Juve bolo omnoho schopnejsie. Dnes si mozme doslova podat ruky

Reagovat
Allianz_Arena

Řekl bych, že Barcelona má celou řadu nadějných hráčů. Určitě se do úplné špičky nevrátí v blízké budoucnosti, ale špatná budoucnost je podle mě také nečeká. Dnes v tom prvním poločase byli skvělí, druhý už byl podle očekávání klidnější, PSG je silný soupeř.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Tak aj v Juve mozu nastat zmeny k lepsiemu aj v blizkej buducnosti to mozno ukaze uz koniec tejto sezony. Osobne to vidim ale na dlhu cestu. Predpovedat nieco dlhodobo je ovela zlozitejsie. No PSG pre mna nie je top favorit prveho sledu v LM aj po tomto vykone. Tento rok to skor vidim na Bayern, City v zavese ATM a Chelsea ak tito posledni dvaja menovani budu mat aj trochu stastia co samzorejme je mozne.

Reagovat
Antalab

Suarez bol kopyto tiez ale aspon mal tie genialne chvile tak 2-3 krat za zapas a daval z toho goly. Tito posucaci a odskakovaci

Reagovat
Kluivert9

V LM bohužel hrál jak Dembele dnes...

Reagovat
LAM

Narozdíl od Dembele ho neměl ani tu rychlost.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Luisito posledních let by se do těch šancí bohužel ani nedostal.

Reagovat
2miguel1

Po sezone BEZPODMIENECNE koniec pre Lenglet, Dembele. Predal by som aj Griezza. Ake Dembele, Lenglet uz nemozu nastupit na zapas v LM.

Dnes Busquets musime udrzat Messiho, kupit CB nech De Jonga posunieme vyssie a nejako to pojde. Vamos Barca!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak frantici pomohli psg dnes ako sa patri, sice by barca aj tak nepostupila ale vyhrat 3:1 by bola aspon cena utechy

Reagovat
Kluivert9

Škoda, ale bez proměňování šancí se postoupit nedá... Gratulace PSG k postupu.

Reagovat
letitfly

Jasne, Dembele spálil minimálně 3 góly, ale aspoň se do zakončení dostával. Psg si s jeho nabehama v první půli nevedelo rady a byl neustále aktivní. Když dostane míč, je na něm vidět, ze jeho cíl je dat gol. Ale griezmann? Ten dostane míč a je na něm vidět, jak hledá způsob jak se alibisticky zbavit míče. Téměř nestřílí, jen posouvá míče

Reagovat
smazaný uživatel

Koncovka Barcelony je dost casto naivni.

Reagovat
LAM

Všechno ok, jen proměňovat šance, ale z výkonu jsem spokojenej.

Pokuď prodáme zbytečný hráče jako griezmann, coutinho, pjanič, umtiti a Firmy, tak to bude paráda.

Věřim Laportovi, že tu přeměnu dodělá

Reagovat
dextroza_m

Firpo byl dnes dobrý, ale jinak souhlas. Bál jsem se odvety a nakonec mile překvapila. Škoda těch šancí.

Reagovat
Kluivert9

No, reálné můžeme doufat tak maximálně v prodej 2 z nich. Tipuju Coutinho a Umtiti.

Reagovat
jakubbosak

Taky to tak vidím... ale byl by sen k nim přidat na prodej i Grieze a Pjaniče - bohužel Lenglet v Barceloně asi ukončí kariéru, jak to tak vypadá

Reagovat
remeslnik

Tak kdyby tu kariéru ukončil letos, tak by to nevadilo, ne?

A co se týká Pjaniče, tak nejlepší bylo, jak se před pár týdny nechal slyšet, že nechápe důvod, proč má tak málo zápasových minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Bus výtečný, pro mě nejlepší hráč zápasu.

Reagovat
Kokesh

To byl určitě Marq. Bez něj by jste PSG dali...

Reagovat
Rattlesnake

to že hrál vějš než frenkie byl docela šok (dobrý tah od koemana, na stoperu to bylo proti tomuhle PSG fakt jenom o rychlostní vybavenosti), ale první poločas ve středu šéfoval jako zamlada.

Reagovat
Rattlesnake

firpo si náramně poradil s mbapém po přichodu na hřiště. nevidím důvod ho nezkusit na úkor lengleta momentálně.

Reagovat
Petrinho17

Firpo posledné mesiace predvádza pravidelne dobré výkony a určite na ňom vidieť veľké zlepšenie.

Reagovat
Rattlesnake

paradoxně zrovna nabral formu i jordi, takže moc minut nedostává. ale jak říkám, místo jordiho s defenzivní nastavbou ok backup, místo langoše se momentálně úplně nabízí ho tam šoupnout - kór když na stoperu zahrát umí.

Reagovat
jakubbosak

Já teda nevím, ale při momentální situaci bych ho na tom stoperovi zkusil vlastně kdy jindy než teď... ať se ví, co s ním v létě...možná je to kravina, ale mě by se to zamlouvalo..

Reagovat
remeslnik

Na to neměl Kajman koule. To by se musel Lenglet zranit

Reagovat
montaigne33

Mbappé je rozhodně fantastický hráč- ale jeho časté/zbytečné padání budí rozpaky... Nevěřím, že se stane globální IKONOU jako Messi a Ronaldo. Mbappé je především střelec, Messi (ač dnes zazdil penaltu) je kouzelník/genius

Reagovat
CHONG

Mbappé už globální ikonou je

Reagovat
ttopi

Mbappé už globální

Reagovat
Mercury

Mbappé už

Reagovat
Frantszek

Haaland a Mpabbe jsou nová TOP dvojka dalších 10 let. Leo a Cris pomalu ale jistě odkvétají.

Reagovat
dextroza_m

Ale ještě neodkvetli.. Bohužel Juve nemá trenéra a Barca doplatila na první match.

Reagovat
Psy_cho

Když nejsou schopni dát gól, tak je to těžký. Co je platné, že dá Leo nádherný gól, když pak nedá penaltu.

Reagovat
montaigne33

Nevím, nevím... Za globální IKONY (CR7 / LM10) osobně považuji hráče, kteří zajímají/oslovují i někoho jiného než fanoušky fotbalu. Platí též u jiných sportů- Federer a Nadal zajímají/ inspirují nejen fanoušky tenisu atd.

Reagovat
remeslnik

Mbappé ikonou není. Je to jen perspektivní hráč s výbornými dispozicemi. Až je bude využívat tak 10 let, tak se ikonou stát může.

Reagovat
Salfovic

Ronaldo to zvládl i s tím.

Reagovat
alcantara

Ikona je a bude, ake jeho peak je niekde na urovni odmocniny z Messiho.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
merlick

vcera sa stal hracom co dosiahol 25 golov ako najmladsi.. prekonal Messiho

Reagovat
merlick

v LM*

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vypadnutí se vztyčenou hlavou, už to je pokrok. Škoda, že Font s Freixou zbaběle přistoupili k odložení voleb, ten tým vypadal mentálně úplně jinak než v prvním zápase. Jinak je na čem stavět, spousta mladíků nezklamala a získala další zkušenosti. Snad se dokážeme v létě zbavit zbytečných hráčů a bude zase o něco líp. Visca el Barca .

Reagovat
2miguel1

Coutinha a Dembeleho. Aj Lengleta, Umtitiho, Pjanica.

Laporta verím ti

Reagovat
messi80

Súhlasím s tými štyrmi ale ja by som dembeleho nepredával.neviem prečo sa hodnotí včera len cez nevyužité šance. Áno škoda ze ich nedal ale to ze sa do nich dostal je ties pozitívum.. A nehral zle. Jemu by som šancu dal, oveľa radšej by som bol keby sa zbavil griezmanna. Aj coutinha by som si nechal radšej ako tona

Reagovat
Kokesh

To ale i PSG. Lekce sebevědomí na NC a lekce posranosti na domácím hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt kretén

Reagovat
valloire

ovládej se jirko

Reagovat
smazaný uživatel

ovládám se na stopro. Jen už jsem mu to prostě jednou musel napsat.

Reagovat
LAM

To víš až teď?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl je v tom, že tentokrát jste dostali bombu už v prvním zápase

Reagovat
alcantara

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

včera jsem zase po dlouhé době mohl cítit hrdost. Ti hráči hráli na úplně jiném levelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
letitfly

Výkon především v první půli perfektní. Takovýhle vypadnuti mě vlastně “nemrzí” a jdu spát s dobrou náladou. Proměnit polovinu šanci, mohlo to být v poločase 1:5.

Všichni hrací velmi dobrý, Lengleta bych za tu jedni chybu úplně nehanil, bylo to nešťastný. Obrana byla ve velmi složitý situaci, kdykoliv se psg dostalo za polovinu a šlo dopředu, byli obránci vlastně 1 na 1 s utocnikem, což je třeba proti mbappemu poměrně nekomfortni. Záloha super. Dembele janek v zakončení, ale perfektní pohyb, bojovnost, výběr místa. Jen grieziho alibismus, impotentnost a pomalost v řešení situaci mě neskutečně vytáčí a nebál bych se mi dat nejhorší známku. Zároveň se taky ukázalo, ze hrací jako pjanic, braithwaite nám jsou k ničemu. Na lavičce fakt nemáme kam sáhnout a na posledních 15 minut proste měl přijít Riqui.

Ale jak jsem už psal, jdu spát s poměrně příjemným pocitem

Reagovat
Psy_cho

To ti stačí opravdu málo, podprůměrný klub holt nemá vyšš ambice.

Reagovat
letitfly

Asi to tak bude

Reagovat
jakubbosak

Podprůměrný klub je totální nesmyslný trash, ale ano - už nejsme ten válec, kterým jsme byli, nic netrvá věčně a na chvíli vyklidíme pozice pro ostatní týmy, uvidíme, jak dlouho to vydrží jim než je zase začneme válcovat

Reagovat
Psy_cho

Ano, měli jste období, kdy jste měli dobré výsledky, ale ještě v roce 2006 jste měli v LM stejně titulů jako Steaua či Crvena zvezda. Prostě podprůměrný klub, po vzepětí jste se vrátili do normálu. Navíc to je za cenu zadluženosti, měli by to s vámi udělat jako s Rangers.

Reagovat
sokar

Teba viacej seru financie Barcelony ako ich sponzirov a banky

Reagovat
Psy_cho

Já bych kluby, co nemají v pořádku finance vyhodil. Jinak je mi Barca ukradená, může jen tiše závidět, jak se vede klub jak po stránce sportovní, tak po stránce finanční. Prostě jižanský bordel žití na dluh.

Reagovat
valloire

jasná věc, víc titulů měl i Nottingham

Reagovat
Psy_cho

Takový kanón jsem nemusel vytahovat, stačí ti balkánci. :-)

Reagovat
Antalab

Velki nam chyba niekto mimo messiho kto sa neboji vystrelit na branu a skzsa to aspon 10x za zapas. A dva krat mu to tam padne . To posuvanie do poslednej chvile len aby som ja nevystrelil zmarilo mnozstvo sanci a golov.

Reagovat
DrQQ

Zo súčasného kádra to tak na polovicu spĺňa Fati a Dembélé a možno Trincao. Z budúceho by to mohol byť ten Haaland. :-)

Reagovat
Mercury

Griezmann, Coutinho, Dembele. Zbavit se aspoň 2/3 by měla být skoro povinnost. To je fakt utrpení. Už ať se uzdravi Ansu...

Reagovat
Antalab

Hlavne by mal ist prec Griezmann. Utok Ansu Messi Dembele ktoreho strieda Trincao by sa dal ak k nim pride este jeden spickovy hrotak. Ale to je na prezidentovi.

Reagovat
Mercury

Souhlas, Griezmann je vetsinu casu uplne k nicemu. Ten proste musi jit za kazdou cenu, naprosto zbytecny hrac pro hru Barcy.

Reagovat
alcantara

S prvymi dvomi to nema ziadnu buducnost, skoda, ze sa ich neda vobec zbavit. Dembele ma vela pozitivnych vlastnosti, pohyb, necitatelnost, otvaranie priestoru... Ale potom zakonci a clovek sa pyta, aky to ma zmysel. Casto mi pije krv, ale pozitiva zatial trosku prevazuju.

Reagovat
2miguel1

Dembele nemal nema a nebude mat hlavu na Barcelonu a na velke zapasy. To nieje sampion, to je vecne dieta ktore nema na to aby to ustala v hlave. S nim v zakladnej zostave to nema zmysel. Coutinho a Griezz sa proste nehodia. Aletak to infaltilne vedenie pred Laportom nevedelo nic

Reagovat
smazaný uživatel

Griez a Couts souhlas, ale Ous je typově tak odlišný hráč, že ho prostě potřebujeme. Já bych mu prostě šanci ještě (zase) dal.

Reagovat
remeslnik

Ale jak píše miguel, ten nebude mít NIKDY fotbalovou hlavu. Má jisté přednosti, hlavně rychlost, ale to má od přírody. Pak jsou věci, které se dají naučit, třeba míčová technika. Jenže jsou věci, pro které buď máš hlavu nebo nemáš a to se naučit nedá. On o co má větší rychlost o to má pomalejší vyhodnocení situace. A k tomu ještě často vybere tu nejhorší možnou variantu. Jestli ti takový hráč, co se mu povede něco jen z 10ti %, stačí, tak jo. Šancí dostal spoustu a lepší to už nebude.

Reagovat
Messiáš

Marquinhos je král, Navas taky velmi slušně podržel, Dembele by potřeboval psychologa. Škoda, nicméně s takovým výkonem nemůžu být nespokojen.

Udržme Messiho a příští rok je to naše

Visca el Barca

Reagovat
remeslnik

Dembelému nepomůže ani psycholog. V uvozovkách se dá říct, že on je v jistých věcech tak nedospělý, že by ani nepochopil, co po něm ten pán chce. V rozhodujících chvílích by stejně vždy zvítězil vrozený instinkt před něčím, co by po zralé úvaze měl udělat a třeba i udělal. To jsou ty chvíle, které rozhodují o výsledku zápasu a né to, že jsi před tím 100x utekl obránci. A o to jde.

Reagovat
letitfly

z čeho usuzuješ, že je nedospělej a nepomohl by mu ani psycholog? Z toho, že nedal gól?

Reagovat
remeslnik

Těžko se to popisuje, je to na delší rozbor. Ale aspoň částečnou odpověď hledej v druhé polovině toho textu.

Reagovat
jakubbosak

Marquinhos i Navas stabilně vynikající.

Reagovat
Visca el barca

Jako dnes by nám stačilo mít Hallanda a dáme jim šestku. Jsem zvědav co Joan v létě vykouzlí. Po letech vypadáváme se vztyčenou hlavou. Bez pořádné 9 ky se LM nedá hrát a tu my už bohužel nemáme 5 let.

Reagovat
2miguel1

Dnes by Suarez dva goly dal. Suarez trpel pod Valverdem.

Reagovat
Visca el barca

Nedal. Je strašně pomalý na LM. Naposledy dal góla v Římě před 6 lety.

Reagovat
2miguel1

Aj na Old Trafford prakticky. Ono aj v Lisabone minuly rok. Zas ale vela veci by pokazil. Ale urcite nie viac ako Dembele a Griezz

Reagovat
alcantara

Suarez bez sance. Ten by tam dnes posobil este horsie ako Griezmann, do nicoho by sa nedostal.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Jeho bilance v LM venku je vševypovídající.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si vzpomněl na Haalanda, typická 9 tam hrozně chyběla. Alba i Dest měli zajimavy centry před bránu ale ve vapne jsme měli většinou jenom jednoho hráče, špatně postavenyho, kterej tam byl tak nějak “z povinnosti”

Reagovat
valloire

vždyť si PSG jenom hlídalo náskok a vztyčená hlava vypadá jinak než debakl doma 1-4

Reagovat
Visca el barca

To by se dalo řict, kdyby nebyli takhle přehrávaný. Tam jsme to mohli otočit za půli. Nevyšlo to v koncovce ale včera jsme hráli hodně dobře. Příští rol budeme zase lepší. Náš tým má budoucnost jen to chce 9.

Reagovat
el Principito

viděl si ten zápas ty lojzo?

Reagovat
valloire

sám si lojza

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se zrodila nová Barcelona. Ten zasraný skřet jim to přestane ničit a budou zase dobří. Lepší byl i ten Bratvejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ernesto Valverde se dvema SF v LM zni stale vyborne

Reagovat
Kixi Syhimour

S jedním

Reagovat
Kily8

5:2 pre PSG a v diskusii ódy na Barcu a popol na PSG. Ste sa zbláznili?! PSG chýbal klúčový hráč, boli vo finále LM, nemali žiadny čas na regeneráciu a doplatili na to masívnou maródkou. Di Mária, Florenzi, Kurzawa, Veratti, Icardi... boli zranení a iba naskakujú. Navyše bola tam psychika, že to majú vo vrecku a to sa hrá zle. Ak by potrebovali vyhrať, ten zápas by vyzeral inak. Naopak od Barci sa nič nečakalo, mohla iba prekvapiť....a neprekvapila....5:2 rozdiel triedy, nie napínavý súboj vyrovnaných tímov. Ak by PSG útočilo, hralo atraktívne a dostalo s protiútokov góly, bola by spokojnosť vačšia? Takto žiadnu drámu nepripustili... Videli ste včera Dortmund, ako málo chýbalo k vyradeniu...

Reagovat
drussbarb

No já se docela bál debaklu, takže dobrá remíza. Příští rok budeme snad silnější

Reagovat
vlastik

tak oni zdejsi fanousci Barcy byli vzdycky nesoudni

Reagovat
smazaný uživatel

ako ak by dembele nebol debil, dal aspon jednu zo svojich sanci, nedojebal prihravku na sameho Messiho pred branou, Messi dal penaltu tak je 3:0 uz v polcase.

PSG ukazalo znova ze ten team nemá lídra a to čo hrali prvy polcas bolo na facku kazdemu. Jediny Navas hral ako sa na LM patrí.

Reagovat
valloire

jasná věc, začíná jim stačit že nedostali búra

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Petr20

Král Messi, ikdyz penalta mrzí, ale zas nejlepší hráč Barcelony dneska, pochopitelně proti PSG takové výkony Messiho a spol nestačí.

Reagovat
pantondavo

Tak se podivej na sestavu, kdo jinej by měl být s přehledem a o asi tak dvacet parníků nejlepší, když ne Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vypadne se skóre 5:2 s týmem, který ani nepatří k hlavním favoritům soutěže a s týmem, který má několik hráčů na marodce a jejich fanoušci: "odcházíme se vztyčenou hlavou".

Reagovat
sylarko

a co mame plakat? momentalna barca je daleko za ostatnymi teamami z LM. na to ze prehrali prvy zapas 4:1 , tak vypadli so ctou. cely prvy polcas tlacili PSG jak skolkarov a uz o polcase mohli viest 4:0. ????

Reagovat
fefo

Nereaguj na podobnych retardov. Ked uz ma niekto potrebu kopat do fanusikov, ktori su v ok aj s vypadnutim, takemu debilovi niet pomoci. Zbytocne stracas cas.

Reagovat
Petr20

Já jsem vcajku, remíza venku proti PSG mě příjemně překvapila, jsem čekal něco podobného jako loni proti Bayernu, ale Barca si hrála to svoje Mám ambice na double což by bylo luxus i pro Messiho nejhorší sezónu v kariéře

Reagovat
LAM

nepatří k hlavním favoritů, Proč hráli loni finále?

Jinak jsme si za dvojzápas vytvořili víc šancí než PSG,takže problém byl jen efektivita.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále hráli jen proto, že byli na straně pavouka kde neměli žádnou konkurenci. Málem vypadli s Atalantou, pak měli Lipsko a ti se posrali už v šatně, dělali pitomé chyby z kterých padli góly a teď je vyřadil Liverpool ve své nejhorší formě. Až PSG chytne nás, Chelsea, Bayern, tak končí a věřím, že i ten Liverpool by je dokázal vyřadit. Kdyby jsme měli vypadnout s PSG, tak bych to bral jako největší potupu.

Reagovat
jakubbosak

ty jsi ňouma fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Další Barca kid? Oslavoval jsi už úspěch svého oblíbeného týmu? Zas dostat jen 5 gólů je zlepšení oproti minulému roku, to se musí nechat.

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Petr20

Reagovat
smazaný uživatel

S Lengletem v zádech ( ale ono je to vlastně jedno - Umtitim, Piquetem ) se hrát nedá. V té obraně jedině Mingezza ( který včera ovšem nestíhal ) a brankář jsou dobří. Ale snad to bude k něčemu dobré a nastanou nějaké změny.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný výkon. "Jen" koncovka nám včera chyběla k postupu. Pěkný výkon Messi, Alba, Sergio a Ous. Pěkný tah byl i přesunutí Jonga na středního stopera.

PSG budu asi v další fázi přát, ale musí hrát úplně jinak.

Messi nádherný gól, ale ta penalta byla prostě strašný průser. On se před kopem bál a už už to chtěl mít za sebou. Sorry, ale pokud má v sobě tohle nastavení, tak to má nechat někomu jinýmu. Takhle nás prostě potopil. Ihned po penaltě jsem věděl, že je hotovo. Klíčový moment.

Reagovat
smazaný uživatel

klucovy moment je francuzka cast Barcelony. uz po tej penalte Mbappeho prestali hrat a dvihol ich gol Messiho nachvilu aby nasledne zrusil akukolvek sancu na vysledok.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na penalte stali letos i jini a dopadli stejne tak. Nevim, kdo jinej si tam mel misto nej stoupnout. Holt smolicek, velkej, ale opodstatnenej, vsak to kopnul jak poprvy.

Me proste stve, mrzi, nvm, ze jako kapo byl Messi supr, netradicne, ovsem jen do te doby, nez na to prislo. Po penalte prisel moment, kdy se u lajny nahanel Mbappe a Lio ac mohl, neudal nic, prochazka, uvnitr mrtvo. Pro me tezko snesitelny, kdyz jde o kapitana.

Jinak souhlasim s tim, ze vedomi vsech zucastnenych, ze obrat se dnes konat nebude, bylo dost citit...

Mozna by ten Aguero fakt nebyl spatnej, chce to nekoho s poradnou mentalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi někdy Aguera v repre? Tam pálil šance, připravené Messim, velice podobně jako Higuaín. Ale nikdo o tom nemluví, protože smát se Higuaínovi je víc v módě.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ous tragický výkon.

Reagovat
fefo

Ta prva penalta je vrchol debility. S takymto rozhodovanim nech idu do prdele. Nemozem sa zbavit pocitu, ze toto moze odpiskat len rozhodca z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fefo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
sokar

Ako vidim, hejtery Barcelony sa tesili ako sa vysmeju po dalsom debakly od PSG, a akosi neunasaju, ze Barca bola jednoznacne herne lepsia, ze si vytvorili sance a aspon vykonom potesili fanusikov, a dali nadej, ze sa hra zlepsuje a je na com stavat. Ale oni si musia ulavit a hrat sa na hrdinov a kopat do druhych aj nadalej...

Nepoviem, keby tam prisli odovzdane odkopat remizu 0:0, ale hraci bojovali, snazili sa a chceli to zbratit, no zial nevydalo, ale za predvedenu hru ich pochvalit treba

Reagovat
smazaný uživatel

"jednoznacne herne lepsia"

Kdyby to byla pravda, postoupila by Barcelona. Jenže nevypadla ona náhodou?

Reagovat
Kluivert9

Včera?

Reagovat
marke7

Ty seš idiot.

Reagovat
roman1978

velký souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete si tu notovat, ale to nic nezmění na tom, že je to bída, co Barcelona předvádí. A vaše plány coby a kdyby nepomáhají.

Reagovat
jakubbosak

A nebyla to pravda, že byla včera jasně lepší herně a shořela na proměňování šancí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebyla, Když se rozběhl Mbape, nestíhali. A fotbal se nehraje na držení míče, ale na góly. Atletiko má držení míče 40% a vede ligu.

Reagovat
jakubbosak

PSG první poločas nevědělo, kde jim hlava stojí a nebýt neschopnosti v proměňování a skvělým zákrokům Navase, tak poločas dopadl klidně 1:4 ... takže znovu herně jsme druhý zápas zvládli mnohem lépe než PSG, bohužel to nestačilo.

btw o držení míče nepadlo ani slovo a je to samozřejmě totálně nepodstatný údaj tady v tomto našem rozporu

Reagovat
sokar

asi najhlupejsi argument co som kedy cital Barca nedominovala, lebo ked sa Mbappe rozbehol tak za nim obrancovia nestihali. Len neviem od kedy sa dominancia v zapase posudzuje podla sprinterskych schopnosti jedneho hraca a nie ze dominovala na drzanie lopty, ale realne si vytvarala sance, a so statistikou 21vs7 striel a z toho 10vs3 strely na branu to uz sa o dominancii vraviet musi...

Reagovat
jakubbosak

samozřejmě bez odpovědi už

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

At uz jde fakt do City, prosim. To by neskutecne zvedlo PL

Reagovat
Agent z Melmacu

PL je už tak vysoko že nepotrebuje Kyliana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by prdel, kdyby se rozhodl zůstat v PSG

Reagovat
smazaný uživatel

a mě by to ani nepřekvapilo.

Reagovat
El Cid z City

Mbappé k nám? Absolutně tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jsem celý druhý poločas včera a Barca bez kvality. Hráči si dlouho zpracovávají balón...dlouho se rozmýšlí, co s ním udělají...neschopnost kombinace, nepřesné centry, loby apod. Jestli toto byl jeden z lepších výkonů, tak nechci vidět ty horší. PSG jen obránilo, odkopy...vědělo, že postoupí. Ze strany Barcy...podle mne to chce hodně sáhnout do kádru. Od obrany přes zálohu po útok. Messi by měl odejít. Barca spadne, ale pro obě strany by to bylo nejlepší.

Reagovat
letitfly

kolik zápasů Barcy jsi letos viděl, že máš takový závěry?

Reagovat
DrQQ

Nevieš čítať? CELÝ druhý polčas! :-)

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
2miguel1

Co sa trochu opomína je včerajší vykon De Jonga. Ten hrač je proste genialny, na stopera sme mali osobu, kde sme mali istotu. Po rokoch. Len skoda by ho bola na CB lebo on je tak genialny, ze musi byt zapajany po Messim najviac v hre. Musime kupit stopera a Lengleta predat. Jediny dostupny stoper ma napada ale len Kounde a aj z neho niesom az tak nadseny. Vcera ma prekvapil aj Busquest, je vidiet, ze akonahne hrame 3-5-2, 3-4-3, tak jeho hra ide nesmierne hore. Pedri este na tieto zapasy nemá ale do buducna tam kvalita je. Sen do buducej sezony je priviest Alabu, Garciu a Haalanda a mozno Aguera a predat Coutinha,Dembeleho,Griezza, Lengleta a Umtitiho.

Reagovat
El Cid z City

Stopeři Alaba a Garcia?

Reagovat
Gazdo

Nechaj ho

Reagovat
LAM

Out:Braitwaite,Griezmann,Coutinho,Pjanič,Umtiti,Lenglet a Firpo

IN:Haaland,Aguero,Garcia,Alaba(nejsem z něho nijak odvázanej) a z béčka Jandro.

Dle mě by ten tým byl takhle prostě hodně dobrej a jedinej za koho by jsme platila za přestup by byl Haaland,takže by nato mohli bejt i peníze.

Reagovat
letitfly

Doplnil bych ještě Neto OUT. Firpo by klidně mohl zůstat, pokud by se nepřivedla vhodná náhrada nebo by se trenér neodvážil povýšit Baldého.

Reagovat
sokar

Reagovat
REPLIKATOR

Když nebudu brát v potaz výsledek prvního zápasu, tak v odvetě rozhodla Messiho nepovedená penalta. Dát do šatny na 1:2, tak by se ve druhé půli ještě děly věci. Takhle ta neproměněná penalta položila veškeré snahy týmu o zvrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže nedal a bylo to vidět, už když se rozbíhal.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Csaplárova past

Dobrý nadpis , skoro to vyznělo, jako by mohli postoupit, nebýt zahozené penalty ....

Reagovat
roman1978

mohlo to být ještě zajímavé, takže to tak klidně vyznít mohlo

Reagovat
protiproudu

Missi

Reagovat
Petr20

Pořád nad ostatníma přestoupi do City a půjde si pro 7. Zlatý míč

Reagovat
protiproudu

Je to možný, já mám rád fotbal, takže ať mě baví ;)

Reagovat
smazaný uživatel

naco dembele, kdybychom si tenkrat nechali pedra, tak by zahral lepe, klidne i do letoska

Reagovat
TrueCommunist

Messi je potopil, takhle zahodit penaltu je trestuhodné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele