osmifinále - 1. zápasy
26.02.2020 21:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Gabriel Jesus (© AFP)

Citizens na Bernabéu otočili a čtvrtfinále mají na dosah

Fotbalisté Realu Madrid ještě patnáct minut před koncem zásluhou Iscovy trefy vedli a drželi solidní pozici do odvety, nakonec ale mají k postupu výrazně blíže Citizens. Během deseti minut se totiž prosadili Jesus a z penalty De Bruyne, kapitán domácích Ramos navíc po červené kartě musel do sprch.

Nečekanou sestavu zvolil pro toto utkání Pep Guardiola. Že mimo hru zůstane čerstvě uzdravený Sterling, to se předpovídat dalo, avšak na lavičce s ním seděli i Agüero a Fernandinho. Stoperskou dvojici utvořil s Laportem Otamendi, v útočném triu nastoupili Mahrez, Jesus a Bernardo Silva.

V sestavě Madridu se neobjevil Toni Kroos, v záloze dostali přednost Casemiro, Modrić a Valverde. Před nimi operovali Isco, Benzema a Vinícius, stabilní stoperskou dvojici doplnili na krajích Carvajal a Mendy.

V úvodu se jako aktivnější tým jevili hosté, avšak hra byla velmi opatrná a na větší šance se čekalo. Ta první přišla až po dvaceti minutách, kdy si na hranici ofsajdu naběhl Jesus na De Bruyneho přihrávku, zasekl a zpoza malého vápna zakončil. Bohužel pro něj jen přímo do míst, kde stál připravený Courtois.

Ještě větší příležitost si připravil Bílý balet, a sice po půl hodině. Centr z levé strany se snesl přesně na hlavu Karima Benzemy, jehož pokus na brankové čáře zlikvidoval skvělý Ederson. Gól na kopačkách měl dorážející Vinícius, jenže balón se mu připletl mezi nohy. Záhy vyvstala komplikace pro Pepa Guardiola, který musel ze hřiště stáhnout zraněného Laporteho a vyslat do boje Fernandinha.

Obrovský závar před Courtoisovou brankou přišel těsně před hvizdem signalizujícím konec první půle. De Bruyneho rohový kop belgický brankář podcenil a míč propadl k Jesusovi. Jeho tečovanou střelu na poslední chvíli zastavil pohotový Casemiro. Vstup do druhého poločasu se opět výrazně lépe povedl bledě modrým, Mahrezovu střelu však Courtois zneškodnil.

Poměrně překvapivě tak do vedení šli po hodině hry domácí. Španělské duo Otamendi, Rodri nezvládlo rozehrávku a darovalo míč Viníciusovi. Ten s míčem upaloval směrem k soupeřě bráně, natáhl na sebe dva obránce a předal míč Iscovi, jenž zcela nehlídaný ranou na zadní tyč skóroval. To jako by madridské hráče polilo živou vodou a v následujících minutách hosty zatlačili.

Citizens se ale postupně osmělovali a zlomový okamžik zápasu nastal v osmasedmdesáté minutě. De Bruyne se u brankové čáry bravurně vypořádal s přesilou a z otočky poslal centr do vápna. V hlavičkovém souboji sice měl mít Ramos papírově navrch nad Gabrielem Jesusem, jenže pravděpodobně spoléhal na faul v podání brazilského kanonýra a ten tak hlavou srovnal stav utkání.

Další pohroma pro domácí přišla zanedlouho. Carvajal v rohu pokutového území nesmyslně poslal k zemi střídajícího Sterlinga a sudí bez váhání nařídil penaltu. Její exekuce se ujal Kevin De Bruyne a s přehledem zakončil na druhou stranu, než skákal Courtois.

Královský klub ještě stihl další malér, když po kontaktu Ramose s unikajícím Jesusem ukázal rozhodčí domácímu kapitánovi červenou kartu. Ten tak svému týmu nepomůže v odvetě, která se bude hrát za necelé tři týdny na Etihadu. Real v ní musí alespoň dvakrát skórovat.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz

Komentáře (1107)

Přidat komentář
Rich

2-3

Reagovat
Pharrell

4:2

Reagovat
Rich

Jenom tip, prakticky je mi fakt jedno, kdo vyhraje. Ale vzhledem k tomu, že Hazard je mimo, tak šance se zvýšili pro City, i když hrají dost mizerně, takže možná bych tipl i remízu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no nevim jestli sledujes zapasy - nebo jen vysledky - ale City nehraje nejak mizerne, akorat ma hrozny problem momentalne promenovat to velke mnozstvi sanci v zapasech... tak snad se to zrovna proti Realu prolomi

Reagovat
Rich

Upřímně City mi nemohlo udělat větší radost, ještě druhý zápas si to pohlídat a postoupit.

Reagovat
MCFC_8

Ze mizerne... niektore vysledky su mizerne, hra v pohode

Reagovat
Pharrell

Ale Real je letos mnohem silnější a lepší bez Hazarda.

Uvidíme , každopádně chci vidět ofenzivní šoouu.

Reagovat
Kily8

Súhlasím.

Reagovat
waynemarkrooney

1:2

Reagovat
redyyz

Reagovat
šolim

1:1

Reagovat
diastan

Gólovou remízu bych bral všemi deseti

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by na to koukal?!

Reagovat
t0mmy33MCFC

jakoze by se ti nelibilo koukat na 4:4 ?

Reagovat
Phillipinho

On ma radsi bezgolovou remizu ocividne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry! Já to přečetl "bezgólovou"

Reagovat
Filip236

2:0

Reagovat
Bastaron

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Marv

3:1

Reagovat
patas92

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no. Jeste tak 3 tydny zpatky jsem nam dost veril. Ted to vidim ciste 50 na 50. Nevim kdo tam za nas ty goly nasazi, nekdo se bude muset urvat.

Reagovat
Ángel di María 22

Videl jsem to stejne.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

tak tak

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Josifek

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

2 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Ángel di María 22

Bylo jasný, že po odchodu Cristiana a nutný přestavbě kádru nebude trvat pouze rok, než se z toho vzpamatujeme a zase budeme mezi těmi nejdominantnějšími týmy. Trpělivost je na místě. Jsem ale přesvědčenej, že brzo zase úspěšní budeme, nicméně letos to ještě nebude. Ten tým potřebuje posílit hlavně v útočný fázi, jinak máme ten kádr vynikající. Vráti se Hakimi a Odegaard, ale úspěchy zkrátka nikdy nepřijdou bez toho, aniž by vepředu byli borci, kteří tam budou sázet góly. Věřím ale, že tohle v příštím přestupáku vyřešíme

Co se týče zápasu se City, nejdřív jsem nám moc nevěřil. Když beru sezónu jako celek, tak vnímám ty nedostatky, který u nás nelze zakrýt. V lize sice nějaký body sbíráme, ale ty výkony nejsou tak dominantní, jako byly dřív. Navíc Barcelona ztrácí hodně taky, což je důvod, proč jsme pořád relativně v boji o titul. Trochu jsem ale měl naději před pár týdny, když jsme dokázali zahrát některý části zápasů dobře a měl se vrátit na hřiště Eden. I když jsme body dokázali uhrát nějak i bez něj, přece jen ta kvalita na křídle od něj byla někde jinde, než od Viniciuse, Lucase nebo Rodryga, to nejsou hráči do základní sestavy.. A v LM tohle bude znát.

Jenže když se teď Hazard zase zranil a my jsme předvedli co jsme předvedli v těch posledních dvou zápasech, tak nás to všechny akorát vrátilo zpátky do reality. Nevěřim, že bychom teď meli proti nahecovaným City nějakou velkou šanci. Jim už nejde o PL, ale naopak o LM 2x tolik. Samozřejmě nám ale LM jde a většina kádru má tu mentalitu, aby takovýhle zápasy dokázala zvládnout, ale ta nekvalita útočný trojice nám prostě bude osudnou. Stejně tak v lize. Rád bych se mýlil, ale je velká šance, že tento zápas a následně El Clásico nám de facto ukončí tuto sezónu a poslední naděje. Tak uvidíme.

iHala Madrid!

Reagovat
Pharrell

tak snad ne , a budeš se možná mýlit....

Reagovat
Vopi11

Nějaké drby o tom, po kom v létě půjdete?

Reagovat
Ángel di María 22

Určitě křídlo. Budeme zkoušet Mbappého, ale je dost možný, že ho kvůli smlouvě koupíme až o sezónu pozdějc.

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Pilsnersfaust

za tech 300 by ho psg mohlo pustit uz letos

Reagovat
Muffi

on si taky může počkat jak dopadnete v lize/LM a pokud to bude bez trofeje, může prodloužit. Pořád by měl na přestup dost času, v prosinci mu bude teprve 22, hraje ve městě, kde se narodil a finančně taky škodný nebude.

Reagovat
Messiáš

2:1, Real je pořád v obraně solidnější než City a v odvetě 50:50

Reagovat
boryland

0:1.......ramos vl.,..................

Reagovat
Stan Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Ja city neverim jako kazdy rok.

Real vyhraje 3:1 a na City prohraje 2:1 takze postoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z TOP půjde z kola ven, no? A pak tam budou týmy jako Lipsko

Reagovat
janinho

Lipsko si tam zasluzi byt. Pozri sa aj na tabulku bundesligy... to je vysledok systematickej prace aj ked je to klub bez historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak historie se buduje dlouhodoby vysledkami a ne nakupy hraci.

To Lipsko si tam urcite zaslouzi byt.

Reagovat
Messiáš

Hlavně hráli krásně na Tottenhamu. Nagelsmann je pán

Reagovat
t0mmy33MCFC

presne tak... dle nekterych lidi by tam kazdej rok meli byt Utd atd i kdyz skonci v lize 10ti, ale protoze maji "historii" tak tam musi byt ... UEFA by to tak nejradsi udelal, uz FFP je vytvorene presne pro tohle, aby nikdo nemel sanci vybudovat novy uspesny tym

Reagovat
smazaný uživatel

Ne FFP tohle není.. a Lipsko to dokázalo i přes FFP..

Reagovat
smazaný uživatel

Ropnou mozek tezko prevychovas.

A kecy o FFP od nich nelze brat ani vazne.

Kvuli vykupy ala Galacticos jsem uplne vzdal fandeni na klubovem urovni...(Ajax mam v profilu a sleduji ciste kvuli malemu synovi, ktery fandi Ajaxu - stejne sleduji jenom ockem Youth akademii )

Aspon v reprezentacni tymy ty podminky jsou jasne dane, ikdyz vidim tzv. francouze, nemci, anglani... ach jo skoda mluvit, vlastne ani o tom nesmim mluvit, nebot se to urcite tyka nejaky -ism

Reagovat
icka

Reagovat
Visca el barca

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Snad konečně (!!!) první zajímavý zápas v 2020

Reagovat
ttopi

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Real má více zkušeností tip 1:0

Reagovat
Taiger

KdB si namaže ty simulanty na chleba

1:3

Reagovat
eder

Nic proti tipu na výsledek, ale proč by měl Kevin ubližovat svým spoluhráčům z útoku - Aguerovi a Sterlingovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Dobrej pokus

Reagovat
naheCZ

1:0

Reagovat
Heresy

2:2

Reagovat
Mercury

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na co dneska koukat?? Na souboj těžkých vah nebo na hattriček CR7?

Reagovat
LH171186

3 penalty se nekopaly, hattricek není....

Reagovat
Pony Slaystation

2:2, City sice o třídy lepší, ale LM jako vždy poserou

Reagovat
rave

Myslím, že kdyby to venku posrali na 2:2, tak budou celkem spokojení.

Reagovat
misinho7

V momentalnej situacii je City urcite lepsie. U nas je to ako na hojdacke. Ale LM je nasa sutaz, niektori tam ju vyhrali uz 4x, vedia ako hrat tieto zapasy. To iste ZZ. Preto verim ze dnes City porazime 2:0.

Reagovat
Visca el barca

Naposledy co jsi mluvil o vaší soutěži, tak vás Ajax sfoukl jako svíčku a co si budem ta sestava je vesměs stejná

Reagovat
misinho7

Je ta iny trener, ktory s nimi dokazal najviac a nemozes porovnat vykony z minuleho roka teraz. Kazdy z nich hral uplne pod svoje moznosti. Plus je tam teraz pevna defenziva aj vdaka Mendymu, paradny Valverde a Kroos v uplne inej forme. Stale vsak impotentny utok...A nasa sutaz to je so ZZ, ten este nevypadol z vyradovacky a ani nevypadne tak skoro ::razz:

Reagovat
Visca el barca

Letos vypadnete.

Reagovat
misinho7

uvidime, mozno dnes nam daju trojku a bude po vsetkom.. je mi jasne ze ZZ nemoze vyhravat LM kazdy rok ale zatial tomu verim.. mozno o 23:00 ma to prejde

Reagovat
pantondavo

Nevěřím, že by City nedali gól, na druhou stranu oni neumí hrát, když prohrávaj, takže šoupnout tam jeden rychle, pak trochu beton a z brejku na 2-3:0, nezlobil bych se, nereálnej předpoklad to není, ale pokud dá City první gól, tak to nebude sranda.

Reagovat
Pijanista

Je nějaký důvod že Ramos je jako jediný napsaný celým jménem v sestavach?

Reagovat
smazaný uživatel

zaplacene

Reagovat
smazaný uživatel

jedinýho autor zná

Reagovat
Taiger

Kurvy jsou celým jménem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

ban

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

sám si kurva

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icemike

Reagovat
ttopi

Není jediný, ještě Valverde.

Reagovat
eder

To je kvůli výplatnici z toho zápasu - bere za dva...

Reagovat
Mercury

Zkus mimibazar. A už tam zůstaň pls.

Reagovat
Cechino

Ty zkus zpovednici. A taky tam zustan, dik.

Reagovat
t0mmy33MCFC

zpovednice top

Reagovat
Pijanista

Originální .. supr

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat
madridcan

Celkom určite prianie a z troch percent realita, ale toto by mohol byť zápas Balea.

Reagovat
misinho7

Dnes sa dvakrat ukopne a potom bude zas 3 mesiace mimo. A potom zas sa ukopne vo finale

Reagovat
Cechino

stezovat si nebudu

Reagovat
Kenneth

Je docela smutný že ten kkt bude asi zase figurovat v základní sestavě. Po ty repre pauze ho měli posadit do konce smlouvy na tribunu.

Reagovat
El Cid z City

Proti nejzkušenějšímu mužstvu této soutěže to bude těžké,vyrovnané, rozhodnou detaily. Od baletu očekávám podobný výkon jako v klasiku. Snad nastoupí Sterling, s Kunem a Jesusem by trpěla křídelní hra. Nesouhlasím se Zidanem, rozhodující mohou být právě trenéři a jejich taktika. Oba týmy mají svoje problémy, je na nich ,jak eliminovat svoje vlastní nedostatky a potrestat ty soupeřovi. Jakou zvolí Zidan podle vás taktiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict. Muze hrat ciste na brejky s kridlama Bale a Vini. Muze se snazit kontrolovat hru s 5 zaloznikama. Muze to bejt neco mezi.

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2, dobrý futbal

Reagovat
fsada

Reagovat
TopinB

Reagovat
Switchback

Celkem se divím, že na Real je horší kurz když hraje doma, navíc proti City kteří jsou v LM skoro furt marní ... 0:0 tip

Reagovat
cetto

O:O

Reagovat
CHONG

Zatím je to hezky rozehrané, že by se všichni angláni mohli, po tom loňském lucku, pakovat už po osmifinále, tak snad to neposereme.

Reagovat
Ángel di María 22

No, ono to jde krásně obrátit, že se můžou jednoduše pakovat i všichni ze Španěska..

Reagovat
CHONG

Vlastně jo, no Každopádně Katalánci to zvládnou určitě a nám i Atletům taky docela věřím, akorát ta ostuda z Valencie...

Reagovat
Josifek

Ten kurz na Real je pořád dost vysokej. Je pravda, že měsíc dva zpět jsem nám věřil víc, ted ty výkony šly ještě trochu dolů, Eden out. Ale LM je naše soutěž a pro City přesně naopak, tak snad oba týmy zůstanou věrni svým tradicím.

Reagovat
Al Capone

Zrovna to, že je Hazard zraněný nám nějak neuškodí.

Reagovat
Josifek

Tak asi nijak dramaticky, když se teprve zas začal rozehrávat stejně..

Reagovat
mimi_united

3:1 Benzema, Bale, Ramos - Laporte

A v odvete si to už Real postráži

Reagovat
diastan

Tak to má být a nejlépe se zakonzervovat doma

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, ale nepotřebuju k tomu jako důvod nějakej virus

Reagovat
smazaný uživatel

Celý den jsem na zahradě kopal bunkr, teď jen mrknu na fotbal a o půlnoci zase pokračuju.

Reagovat
diastan

Reagovat
eder

Zbytečná práce. Už je pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
cristiano.K.

dobrá práce synu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

aby se ti to koukani na fotbal nevymstilo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Detective

Tak ve vytváření virtuální reality na hony vzdálený od skutečnosti je idnes dobrá, to zas ne že ne...

Reagovat
diastan

Jdeme po tem

Ederson. Walker, Laporte, Otamendi, Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne (C), Bernardo, Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

To je ofiko?

Reagovat
diastan

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Kun a Sterling?

Reagovat
diastan

To nevím, ale v současnosti tam vidím Mahreze raději než Sterlinga, sice už není na po tlamě jak několik nedávných zápasů, ale pořád je míli za svou TOP formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jsem právě myslel, že Sterling je u vás č.1 v útoku. Dík.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
El Cid z City

Sterling je po zranění,ale fernandinho?

Reagovat
diastan

Nic nenaděláme...Ota je bez debat nejzranitelnější místo, s Fernu bych byl o něco klidnější, ale třeba se vedle Laporteho pochlapí, Španělsko zná

Reagovat
smazaný uživatel

Z mahreze jsem měl teda pěkný nervy. Strašně špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

bez Kuna jo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jesus hraje dobře si myslím, Aguero přijde z lavičky.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Jesus za posledni 4 tutovky - 3 spalil ... tak snad ted neco promeni no

Reagovat
t0mmy33MCFC

boze co ten Pep zase vymýšlí v takovem zapase Ferna sedi? Otamendi nejvetsi kikser ... nejlepsi hrac nasi historie na lavce snad me prekvapi...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší překvapení pro mě určitě Ferna na lavičce. Tam musí být zranění ne? Jesus se dá ještě pochopit kvůli pohybu a vypomáhání dozadu. Snad Pep ví co dělá.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no bohuzel na ty neustale zmeny doplacime... podivej se na vas, skoro porad naprosto stejna sestava a jak to jde .. a jeste se vam nikdo nezrani, zvlastni

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp to dobře prorotoval v zimě v PL( až na obranu) a v LC a FAC nehrál ze základu nikdo. Letos to zvládl skvěle a hlavně i náhradníci se ukázali snad dneska uhrajete dobrej výsledek přeju vám to.

Reagovat
masly008

S tou rotací nevím no.Mi taky přijde že hrají furt ti samí a drží.Kolik mají odehráno třeba Mane a Salah?O obráncích si psal že hrají skoro furt a taky nic.to je vaše velké +.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nic..Alisson,Fabinho chyběli dva měsíce, Mane pár týdnů, Keita a Ox taky. Milner přes měsíc. Shaq skoro furt..

Reagovat
El Cid z City

Otamendi je lepší ve vzduchu a real hraje centrovanou, čekal jsem ho místo Rodriga.Škoda Sterlinga, s ním bychom mohli hrát na tři stopey a dvojčlenný útok.

Reagovat
masly008

Pep je známý tím že v nejduležitějších zápasech si hraje na taktika a skotŕo vždy pak vyhoří.Nevím proč se nedrží toho nejlepšího co vždy hrál.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

Hmm cudne ze posadil Toniho. Ale inac pohode zostava

Reagovat
Raul=Real

Bale Isco Toni ....do unavenej obrany na poslednych 30min poslat kridla Bale+Lucas by nemuselo byt zle

Reagovat
Mato178178

unavena obrana bude akurat tak vasa

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

podme do nich a ukazme tej sranda lige ako sa hraje futbal v PL

Reagovat
Rothbard

Jak se hraje fotbal v PL? Střetnutí letos v EL a LM ESP x ENG: 2-1-1

Reagovat
Switchback

Toni musí mít nějaký zranění, ne?

Reagovat
Kokesh

Prý nedokončil trénink.

Reagovat
Mateo16

Na keru picu tam dáva Vinicia pred Kroosa v takto dôležitých zápasoch

Reagovat
Kily8

Vinicius vypracoval jediný gól a ihneď po jeho odchode prestal byť Real nebezpečný, hra sa rozpadla a MC výsledok otočil.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Mendy 22 Mendy 23

Reagovat
smazaný uživatel

Franta na tom koksu jede pořád, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá tak ale

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Sparty s Lyonem, posledním zápasem sezony?! Tak to hráli finále

Reagovat
Miguel19

Gundogan s Jesusem. Pep už na to v City sere??

Reagovat
Kily8

Jesus bol najlepší na ihrisku. Vidím, že miestny diskutéri sú vačší odborníci, ako Pep

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
valloire

Rozdrtíme ty Pepkovo hochy 1-0.

Reagovat
cristiano.K.

nepostavit Aguera, Pep

Reagovat
Dr. Admess

Hah, z té lavičky City by u nás asi minimálně tři hráli v základu.

Reagovat
Kixi Syhimour

To i v City .

Reagovat
Hokaido

Reagovat
sensei25

Nejaky stream prosimh

Reagovat
Switchback
Reagovat
Kaspar

ty si to v klidu zavaz, ty to mas za tisic

Reagovat
mistr129

zatím City pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte se cte Laport? Nebo v tom jenom ten borec hleda za kazdou cenu nejakej chytak?

Reagovat
Switchback

Ederson ten výkop

Reagovat
mistr129

Reagovat
masly008

city ´hrají strašně připosraně.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ale jako Real moc neví, navíc teď slušná šance

Reagovat
masly008

Tak Real už nemá moc kvalitu a hlavně formu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale mně to nepřijde špatně zvolená taktika. City se nikam hnát nemusí a radši to zavřou než aby s Realem hráli nějaké nahoru dolů, i vzhledem k tomu, že právě útok Realu dost pokulhává.

Navíc City stále mají světově hráče na protiútoky.

Reagovat
fenixLFC

problem je ze podobny pristup sa im posledne roky v LM nevyplaca. spoliehat len na domaci zapas im fakt nevychadza

Reagovat
Pigeon

Tak Carvajal chytá...

Reagovat
Losinho

Vinicius

Reagovat
smazaný uživatel

Co to City předvádí s tím stojícím golmanem s nožičkou u balónku a otazníčky kolem hlavy, co s tím míčem dělat? Prdne ho metr před sebe a z první obránce zpět. Takhle jsem hrál proti AI ve fifě na legendu, když jsem nevěděl, co dělat.

Reagovat
Fernando_Torres

Carvajal dneska chytá? Fantastickej zákrok ale

Reagovat
valloire

dobře ušák

Reagovat
Salfovic

Jelito

Reagovat
Whitemedia

Mahrez klikař, že mu to rozhodčí zbaštil..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Ani ne.. v podstatě piskl to stejný co na půlce jak tam padal Vinicius

Reagovat
Whitemedia

Mahrez sebou flákl jen tak a rozhodčí ho zachránil.. jestli Vinicius udělal to samé, tak je to stejný klikař, ale nic to neznamená, prostě rozhodčí žabař..

Reagovat
smazaný uživatel

naprostej souhlas. Tohle je prostě špatně, tenhle standard posuzování faulu.

Reagovat
naheCZ

Nechápu proč to píská. Má tam VAR, tak to mohl v klidu nechat dohrát a ten faul/nefaul posoudit u videa ne? Tady má prostě obránce výhodu, že rozhodčí to téměř vždy pískne...

Reagovat
smazaný uživatel

Především to žádný faul nebyl. Kdekoli mimo vápno by něco takového nepísknul.

Reagovat
Greny

No řekl bych že před tím na Viniciuse piskl hodně podobnej zákrok tak tam byl minimální kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

Může bejt, já to zapnul před chvilkou, takže neřeším a nemohu posoudit to, jestli se rozhodčí prostě drží laťky, kterou nasadil. Já pouze konstatuju, že to, co jsem viděl, pro mě faul absolutně není a považuju tenhle standard pískání za vítězství simulantů, což v mých očích poškozuje fotbal globálně. Jestli takto situace posuzuje na obě strany, je mi fuk, posuzuje to podle mě blbě. A emoce v tom z mé strany nejsou, Realu fakt nepřeju.

Nemluvě o tom, že Mahrez by si zasloužil, aby z toho byl gól. Jak si může takový profesionál dovolit řešit tu situaci tímto způsobem? Tohle si nedovolila Barcelona na vrcholu slávy, aby si vozili pod tlakem balón do malého vápna. To je jak v přípravce.

Reagovat
Dr. Admess

Mendy a Mendy. Dobří atleti, strašní kopáči.

Reagovat
Fernando_Torres

Hlavně Benjamin v tom City je strašná pěst na oko mezi těma technikama... Hráči ale oba i tak skvělý, tyhle typy krajních bečků mám hodně rád

Reagovat
valloire

sudí se mi nelíbí

Reagovat
Dr. Admess

De Bruyne dobře jebe toho Mendyho.

Reagovat
patas92

Mendy hlavně s tím jeho fotbalem nemůže dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hele, lidi, jen tak mimochodem. Jsou ty free streamy vůbec legální? Nemyslím to, koukat na ně, nebo sdílet odkaz. Ale to, že ho vůbec najdeme.

Reagovat
naheCZ

To, že se někam proklikneš fakt není nelegální...jak je to tady s koukáním nevím, odkaz taky není zločin, ale další distribuce samotného streamu už ano.

Reagovat
Salfovic

Jsi snad polda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, zajímá mne to čistě ze zvědavosti.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
RadekVonCZE

No já jsem moc mladej na to, abych něco takovýho posoudil právně

Každopádně, ty streamy jsou určitě ilegální pro ty, co to vysílají samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám si no, že asi to tak bude

Reagovat
jk

ilegální by teoreticky mohlo být koukání přes Acestream, pokud to teda funguje na bázi P2P. Nikdy jsem to ale nezkoumal.

Reagovat
naheCZ

Jo jo, funguje to na principu P2P, takže to ilegální je určitě.

Reagovat
Spalovač šancí

Koukám, že Pepek to hraje zkušeně opět na tradiční venkovní prohru 1:0

Reagovat
PP

toto ani jinak dopadnout nemůže.. A to riskantní rozehrávání za každou cenu bude ten gol.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vinícius

Reagovat
Kixi Syhimour

Ederson výborný zákrok

Reagovat
RadekVonCZE

Tvl Vinicius

Stane se no

Reagovat
Kluivert9

Laporte Tak to je v hajzlu...

Reagovat
mistr129

mít kolem sebe OtaMendyho, tak se taky radši zraním

Reagovat
valloire

ty vole Vini co chceš

Reagovat
technecium

Benjamin Mendy.. Jako bych videl Firpa včera. Nebyl on velikej talent?

Reagovat
Kixi Syhimour

Člen toho slavného týmu Monaca

Reagovat
technecium

To ja vim, ale prijde mi úplně marný

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak v City ho potkali zranění a to se na něm asi dost podepsalo. Určitě si ho Guardiola představoval jinak, letos například dost pomohl Wolves otočit vývoj zápasu v zimě. Ale taky má za sebou povedený duel na Anfieldu loni (0:0), pokud si dobře pamatuju.

Reagovat
technecium

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku angažmá v City byl skvělej. Ty zranění ho docela odrovnali.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem myslil že se zranil hned.

Ale jako se mu nedivím, takovéhle zranění to by odrovnalo dost hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene. Sbíral asistence podobně jako Trent to znamená jak na běžícím pásu celá PL sekce z něj byla hotová.

Reagovat
fenixLFC

jj vo fante uz z nich bola ,,holy trinity''-trent/robbo, mendy a tusim doherty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

A je po prdeli....

Reagovat
misinho7

Preto urcite nevyhrame LM . Lebo takuto sancu by Cris daval ako nic. Ale Vinco ma zakoncenie na urovni tretej ligy. Nechapem.... Toto mal davat

Reagovat
Kenneth

Vinicius je hroznej traged....

Reagovat
misinho7

typek neikedy predribluje troch styroch hracov aby potom nevedel doklepavat do prazdnej nechapem ze ho doteraz nenaucili zakoncovat

Reagovat
Kenneth

Hráč absolutně k hovnu. Měl by začít hrát radši futsal.

Reagovat
Josifek

Reagovat
mistr129

To je v prdeli

Reagovat
Switchback

jasná žlutá

Reagovat
Mato178178

Ty vole ten mendy už som myslel že dostane druhu zltu

Reagovat
pingla

Rodri bez karty ?

Reagovat
Pony Slaystation

Ten Radotinsky nevidí ty záznamy, nebo proč mele takový hovna?

Reagovat
mistr129

KdB je neskutečnej, za mě po Messim možná nejlepší

Reagovat
Kokesh

Ve sledování jak jeho tým brání, určitě.

Reagovat
valloire

Reagovat
mistr129

Dyť tam právě snad jako jedinej pořádně presuje

Reagovat
Spalovač šancí

Od bránění tam má útočníka. Kde jsem to jenom viděl ...

Reagovat
valloire

v Barceloně

Reagovat
Salfovic

Ve Slavii?

Reagovat
PP

já žeru B.Silvu.. ten se musí hodit snad úplně všem.

Reagovat
diastan

Reagovat
mistr129

včera jsem tu psal, že až skončí Messi, musí ho Barca koupit

Reagovat
Salfovic

Dokázal bych si ho tam představit už teď.

Reagovat
Whitemedia

božan

Reagovat
Kaze

Reagovat
icka

Reagovat
king23

Prosím někdo nějaký link?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
technecium

Vinicius by zasloužil pěsti za ten ubližený ksich

Reagovat
Salfovic

Něco mi říká, že se na leotšního vítěze LM nedíváme.

Ale není to špatnej fotbal.

Reagovat
Kluivert9

Letošní vítěz hrál včera...

Reagovat
fenixLFC

bayern

Reagovat
Kluivert9

myslím si to

Reagovat
Benzema

Benzema zatiaľ najhorší na ihrisku

Reagovat
Salfovic

Takhle to nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Isco taky býval TAKOVEJ talent.. věřil jsem, že kolem něj postaví novej Real. Ale dneska když ho vidim.. běhá tam jak papír, nevymyslí vůbec nic. Velká škoda, protože jinak ho nejde nemít rád

Reagovat
Switchback

i James byl naprosto boží, když je trénoval Carlo

Reagovat
CHONG

Zidane ho zničil

Reagovat
20fredy20

Vinicius neskutocny placko

Reagovat
AjaxFans

Komu tu fandit?Nejlepší, aby vypadli oba dvá

Reagovat
20fredy20

Urcite proti Realu vsak kazdu navstevu v 16ke si pytaju penaltu a kazdy inkasovany gol signalizuju ofsajd, ked nebol VAR im to prechadzalo akonahle prisiel VAR nevyhrali nic

Reagovat
Kenneth

Reagovat
misinho7

zas si tu dosiel rozpravat picoviny

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
misinho7

mozno sa konecne tej LM dockate ..dakedy

Reagovat
20fredy20

Mozno sa konecne dockate, ze nebudete stracat 27 bodov na Barcu.

Reagovat
technecium

Jasná věc

Reagovat
CHONG

To tě to ještě nepřebolelo, ty plačko?

Reagovat
misinho7

ten to pri nasich zapasoch pravidelne nezvlada, ale tak ok schytali to od nas vela krat chapem ho

Reagovat
20fredy20

Spinavost nepreboli nikdy, VAR perfektny bic na spinu menom Real.

Reagovat
CHONG

Škoda, že nikdy nezmíníš ten ofsajd Lewandowskiho, bez kterého by žádné prodloužení ani ofsajdy Crise nebyly

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kenneth

To už se mu do krámu nehodí blbeckovi.

Reagovat
20fredy20

Co to meles to nebol len tento zapas a tato situacia, v kazdom zapase vam pomahali rozhodcovia a cervenej pre casemira a necervenej Vidala skoda hovorit

Reagovat
valloire

jaký nečervený? Vidal měl bejt dávno venku

Reagovat
CHONG

To je další polopravda, Case měl být vyloučený po zákroku na Vidala, který měl ovšem tou dobou už být ve sprchách po zákroku na Isca

Reagovat
valloire

to máš pravdu, nám neuznali jasnej gol a nemuseli jsme se s váma srát v prodloužení, kde jste hráli kulový a dostali čtyrku, lemplové

Reagovat
DrQQ

Vyhrali španielsky superpohár.

Reagovat
celeb

uz sa biju, chlapci madridski!

Reagovat
vocasisko

Jestli tyto mrtki o víkendu neporazime, tak už nikoho!

Reagovat
DevilBrox

To samý jsme si mohli říkat my včera

Reagovat
celeb

Reagovat
mistr129

Ramos

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Jestli to začne City hrát víc přímočaře, tak bude mít Real problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni je nechtějí moc zničit. Tohle přenechají Barceloně.

Reagovat
Spalovač šancí

Sergio to měl na noze

Reagovat
diastan

Asi ok poločas, kdyby to celé nezajebalo zranění Laporteho..

Reagovat
celeb

musim uznat, ze City maju uz aj tak biednych stoperov, k tomu vsetkemu ten najlepsi stale zraneny...

Reagovat
CHONG

Courtois a Ramos při tom rohu jak Pat a Mat.

Reagovat
Rothbard

Pište který Mendy dobře, špatně, karta atd. Člověk se v tom nevyzná tady

Reagovat
DrQQ

Mendy, Mendy, Otamendi. :-)

Reagovat
Jacks11

Jestli tyhle slaboučky chcanky o víkendu neporazíme, tak uz neporazíme nikoho

Reagovat
misinho7

no zeby Barcelona bola nejako lepsia...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona ne, ale Messi ano!

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik chyb, dědulo. Už v nadpise máš špatnou pozici. Jinak zařídil svou akcí gól, měl střelu na branku a vytvořil 2 klíčový přihrávky. Co by za to dal ten ulízanej dos Santos.

Reagovat
CHONG

Kopírko

Reagovat
valloire

sám si chcanka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty drž hubu.

Reagovat
CHONG

Chcanko!

Reagovat
smazaný uživatel

Dám ti všechno, jen mě nebij!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte ty chcanky chcankami, nebo vám dám vypít chcanky.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudlě dle toho šílenství, kdy lidi za chvíli vykoupí balenou vodu na dekádu dopředu, bych se nedivil, kdybych u těch chcanek fakt skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ty lži o koňoviru, kdy vlastně nikdo neví, kde se vzal a co to je doopravdy je zač. No, někdo jo. Ale ti to ven nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to vypustila chcanka. Ale já to nebyl, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to u řiti. Ale je vtipné, jak sestra mé babičky dostala chřipku a v telefonu pak měla strach, že to má. A jak doma se zaujetím sledují Borhyovou s tím Umbou, jaké řeknou novinky o Koňoviru. A první věta: "Koňovirus se nezadržitelně šíří dál."

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

co?

Reagovat
technecium

Slyšel jsi dobře

Reagovat
valloire

co mu to palcuješ sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

co mu to palcuješ sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouším, jestli si mne všímáš. Buď slušný, Valloirku a hezky se omluv kamarádům.

Reagovat
valloire

kamarádi se mají omluvit mně, páč palcujou nějakýho debílka

Reagovat
valloire

...jsi buzna?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se mluví s druhými lidmi? Kdyby to maminka slyšela. To tě jazyk nepálí?

Reagovat
valloire

Jsi drzý. Zejtra máš rajony.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nerozuměla jazyk tvého aliance.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, hoši. Podejte si ruce a omluvte se.

Reagovat
valloire

drsňáček

Reagovat
Mateo16

BEZ Kroosa to nemá význam pozerať celá záloha rozbitá , nikto nedostupuje , prechod do útoku žiadny . Vinicius, Isco, Karim vypnutý to je výsledok.

Reagovat
Luc-Luc

Jesus zase vypada uplakane a dneska k tomu ma zatim duvod, hrozny kopyto

Reagovat
Jacks11

Právěže jeden z nejlepších na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

hraje dobře.

Reagovat
Luc-Luc

vsak se dostal do dvou 100% sanci a dvakrat to zazdil

Reagovat
Josifek

Reagovat
misinho7

Celkom vyrovnany polcas, sice na tutovky vedu. Zatial ale celkom nuda. Snad sa to rozhybe a dame ten jeden gol.

Reagovat
nakaza

spokojen?

Reagovat
Luc-Luc

City to zase hrajou na xG misto aby davali skutecny branky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
patas92

Reagovat
Salfovic

xG dabl

Reagovat
Josifek

Nakonec dobrá polocasova bezgolova remíza. Oba týmy hrají hodně opatrně a nechodí v mnoha lidech dopředu, rozdíl je přímočarost a kombinační nápaditost tria KdB, Jesus, Silva.

Tak doufám, že ZZ v poločase zareaguje a oživí to vpredu

Moc se mi dnes nelíbí Luka, Dani, Case...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím podle očekávání. City dominují a baletkám se píská každý pád.

Reagovat
misinho7

v com City dominuju? Sak je to vyrovnane co sa tyka tutoviek mali o jednu viac ok, ale zatial je to inac vyrovnane a hra viacmenej v strede ihriska.

Reagovat
Josifek

City hrají lépe, efektivněji, ale rozhodně nedominuji

Reagovat
Kokesh

Líbí se mi nenapadání Edersona při rozehrávce...hodně taktický poločas, oba týmy se vrací poctivě v 10 lidech, i když po jedné velké šanci na obou stranách. Hlavně nedostat gól.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Salfovic

Znáte na footybite nějaké zaručené AceStreamy ?

Reagovat
MikeHavenaar

Straku ve studiu jsem videl naposledy snad den na to, co ho vylili z Karvine. Dnes ho vidim znova. Nahoda? Nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho chlapa nemůžu ani cítit. Uf. Zlatý stream.

Reagovat
AjaxFans

máš link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
20fredy20

40 mil za Viniciusa je vtip storocia

Reagovat
Whitemedia

ehm.. 70 míčů za Kepu.. kužel by byl platnější a stál by jen pár kaček..

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Front hell

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

Koukám že po Courtoisovi jste si našli dalšího obětního beránka

Reagovat
Miguel19

Thibo je pan brankář.

Reagovat
Whitemedia

Hrozně mu křivdíme a tohle nic neznamená..

Of 132 goalkeepers in Europe's top seven leagues, he's 127th in save percentage.

He's bottom in this category out of all Premier League goalkeepers.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
John Obi Mikel

A stejně se ho 3/4 našich fanoušků zastává.

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kenneth

Co těch 80 za Lucase Hernandeze?

Reagovat
20fredy20

Tak ten vie hrat futbal, je zraneny ale Vinicius nevie nic len plackat, takemu Daviesovi za 22 moze viazat kopacky tak.

Reagovat
Hachim Mastour

má 19

Reagovat
Rothbard

Jednou vyhraje Zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako klíčenku v pokeru možná.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Josifek

Reagovat
Spalovač šancí

Casemiro jako LV6

Reagovat
Josifek

Casemiro

Reagovat
valloire

bacha na ty brejky

Reagovat
smazaný uživatel

8637526783782787832 tajné číslo na Zidana, zavolej mu to

Reagovat
Josifek

Reagovat
Luc-Luc

vinicius loooool

Reagovat
valloire

Nedá se nic dělat, musíme vypustit Bejla.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, že si zakopl míč a asi mu to nemyslelo, ale tohle je naprosto směšné, jasná žlutá

Reagovat
Kluivert9

Vinicius Fakt běžec odnikud nikam...

Reagovat
Raul=Real

Okamzite striedat to nemehlo Viniciusa boha

Reagovat
Kixi Syhimour

Real je strašný v té druhé půli

Reagovat
Josifek

Kua střídat Zizou, to je na ručník ta druhá půle zatim

Reagovat
smazaný uživatel

No tak z tehle dvojice letos vitez LM urcite nebude, s tema si aktualne vytre prdel mozna i Lyon

Reagovat
Kokesh

Iscoooo

Reagovat
Luc-Luc

gooooool

Reagovat
Murena

Reagovat
vitasrp

Ten Otamendi. Taková přihrávka, to mu měl dát Rodri do držky.

Reagovat
ajouki

Rodri je ale zatím velké zklamání (celkově od přestupu z AM). Při této akci to bylo očividné. Někteří hráči chtěli dopředu, ale on zůstal staticky stát v bezpečné pozici a ihned po přihrávce na něj RM vytvořil tlak (mezi hráči City vznikl hluchý prostor). Pak už to šlo rychle. Kdyby to byl Busquets v nejlepších letech, tak se dá pochopit. City ale jeho pasivitou trpí (do útoku nic nepřidá, neumí takticky faulovat, atd.). Guardiola vedle něj ještě přidá Gundogana.

Reagovat
smazaný uživatel

ez

Reagovat
Baronne

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

No teda nezaslouženě bych řekl

Reagovat
Mato178178

Klasika city nedajú šance a dostanú z pičoviny gol

Reagovat
Spalovač šancí

Junior, to je player

Reagovat
Josifek

Gooolasioo!!!

Z hovna bic, trochu štěstí, dobře Vincek (byť mě zatím dnes dost sral)

Reagovat
Luc-Luc

klasicky city

Reagovat
valloire

Iscoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
CHONG

Disco

Reagovat
fenixLFC

kvalitne branenie od city

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy > Otamendi

Reagovat
Salfovic

Mendy > Mendy > Otamendi

Reagovat
technecium

Kazdej zapas Realu v LM vypadá přesně takto

Reagovat
Anacron

Přesně...Real hraje a ty brečíš v diskuzi.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Souper nedává tutovky, vy děláte z hovna bič a v diskuzích ramena. Známe

Reagovat
valloire

Zlatej hattrick

Reagovat
CHONG

To jsi popsal váš včerejší zápas v Neapoli

Reagovat
technecium

To se nevylučuje

Reagovat
Josifek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

20fredy20 zvladas ? Vinco hral inac kazdopadne Vinco dnes slabsie ale tymto to uhral

Reagovat
Raul=Real

*najslabsie z tímu

Reagovat
20fredy20

Co akoze urobil Vinicius, vsak tu nahravku by dal kazdy profesionalny hrac

Reagovat
Kily8

. A prečo takú prihrávku nedal iný hráč Realu??? Vinicius(spolu s Modričom) vybojoval loptu, fantasticky vymyslel gólovku a ty povieš, že takú prihrávku by dal každý profesionalny hráč....a prečo nedal? Podľa tohoto je vidno, že je úplne jedno, čo spravý, ako hrá tento 19 ročný chlapec, nemáš ho rád, treba mu za každú cenu nakladať.

Reagovat
Anacron

Vinicius neskutečný že to neposral

Reagovat
Rothbard

Spíš Isco. Kousek a jde to do tyče.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ono to nebylo úplně lehké, ale fakt to bylo neuvěřitelně těsné

Reagovat
Salfovic

Protože Ederson bleskově vyběhl, takže Isco tam měl jen minimální místo, které mistrovsky trefil.

Reagovat
Nikikrew

Walker dnes velmi zly

Reagovat
20fredy20

Preco tam neda Aguera?

Reagovat
Fernando_Torres

Guardiola je posledni dobou v ty vyrazovaci casti LM neskutecnej traged... Zatim to vypada, ze si dalsim ustrasenym venkovnim vykonem zadelava na vyrazeni...

Reagovat
Salfovic

To je od doby, co nemá k dispozici Barcelonskej all-stars.

Reagovat
technecium

Real jasne přehrávali, ale je traged.. Uspech se holt neodpoustí

Reagovat
valloire

jj

Reagovat
Fernando_Torres

Prehravali mozna tak poslednich deset minut... I vzhledem k tomu co City do budoucna s LM hrozi, sem cekal teda mnohem vetsi jizdu a odvaznejsi hru, nez aby tam prijel hlavne se pokusit neodstat gol. Btw, posledni opravdovej uspech mel pro mne jeste u vas, to az tak moc co zavidet...

Reagovat
technecium

O pul hodiny později. Furt je traged?

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych neřekl, že je to ustrašený výkon. Resp. Real byl až do golu rozhodně ustrašenější.

Reagovat
Fernando_Torres

Tenhle Real ani moc odvazneji hrat se City nemuze, to potencial City je u mne mnohem vejs

Reagovat
Spalovač šancí

Potenciál možná výš je, ale nemůžeš proti Realu hrát totální risk. Ti hráči individuálně špatní nejsou - viz i gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou uz nekolik let

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo tech 40m za ty dva goly asi stalo

Reagovat
Raul=Real

iSCO si zasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane si mazal Pepka na chleba jako hrac i jako trener goat

Reagovat
Agent z Melmacu

stretli sa vôbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano dnes

Reagovat
Agent z Melmacu

ako hráči že

Reagovat
valloire

jasně

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Baronne

Reagovat
technecium

Očividně

Reagovat
Agent z Melmacu

hahahahahahahahahahaha

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

dementpressing pls

Reagovat
Salfovic

To jsou fakt kokoti. Real celej 2/2 poločas na ručník a oni jim takhle nabídnou gól

Reagovat
smazaný uživatel

MC zase 99% držení míče na hovno

Reagovat
20fredy20

Skoda ze je to 50 vs 50

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám zase samý chytrák tady

Reagovat
Kixi Syhimour

Mahrez . Guardiola by měl střídat

Reagovat
valloire

Vyžaduji golfistu na place

Reagovat
Jacks11

V cem si ho namazal ty osle vymaštěnej? Zatim 1:0

Po ubohým výkonu a s nahodným gólem. Na 02 komentátor rikal ze se jako hráči nikdy nestřetli

Reagovat
Jacks11

Reakcena rumicek

Reagovat
smazaný uživatel

Boli to no

Reagovat
valloire

ale střetli, komentátor je mimo a ty taky

Reagovat
Mikesh

Mahrez strašně tragický, nechápu proč už tam dávno není Kun, mohli vést 3:0 , ten Pep vymýšlí v LM totální chcanky

Reagovat
smazaný uživatel

Vynýcijus už nemůže nebo co, že se tam fláká?

Reagovat
valloire

Manchester City je pod drtivým tlakem.

Reagovat
Anacron

Už to začíná, Ramos na hrotu

Reagovat
technecium

Real přidá druhej

Reagovat
technecium

Yesssss

Reagovat
ajouki

Ramose nemusím, ale jak on si dokáže najít v zápase ten jeden ideální moment, kdy přečíslit v pokuťáku soupeře, je neuvěřitelná věc. Snad pokaždé je z toho zakončení v dobré pozici. Něco takového uměl i John Terry.

Reagovat
Miguel19

Kdykoliv vidím City, tak Rodri totálně průměrný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mendy vypadá tak na 50

Reagovat
eibe

miliónů na účtě možná

Reagovat
Kokesh

Thibo je prostě brutální.

Reagovat
mistr129

Sergio

Reagovat
20fredy20

A zase saskovia protestuju dostal niekedy Real regulerny gol

Reagovat
Kluivert9

Hups

Reagovat
Fernando_Torres

Tohle je za mne proste faul...

Reagovat
CHONG

Ani omylem

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Mervin

"Sáh na mne a to se nesmí."

Reagovat
Selänne

Vždyť se ho v podstatě ani nedotkl. Ramos to holt zkusil, no.

Reagovat
Spalovač šancí

Není. Ramos se napálil sám sebe. Myslel, že se do Jesuse opře a on uhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

To bych uznal... Kdyby ho strčil tak spadne dopředu a ne dozadu

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cobra

Taky mě to napadlo.

Reagovat
patas92

Hlavně do něj strčil, když byl Ramos nohama normálně na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

a podle těch záběrů do něj strčil minimálně

Reagovat
Jacks11

Šasek Ramos :DDDDD Co tam zkouší???

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
technecium

Ramos kunda vedel, ze nedoskoci, tak nafejkoval pad

Reagovat
Kixi Syhimour

De Bruyne , neuvěřitelné

1. anglický gól ve vyřazovací fázi

Reagovat
havrys99

KARMA

Reagovat
smazaný uživatel

Simulantnbande

Reagovat
Miguel19

Přes Ramose. Super

Reagovat
ernyyyy

Postrčil lehce ještě před výskokem ne?

Reagovat
20fredy20

Saskovia Real dostali niekedy gol aby neprotestoval Ramos a spol ze ofsajd alebo faul?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda zaslouženě

Reagovat
Switchback

Dotkl se ho minimálně, tohle není něco co by měl VAR přehodnotit ... stejně se divím že to Jesus neposral

Reagovat
Frantszek

Jo, tak tenhle gol mě rozně těší. Prase největší je lehce postrčeno a hned by padalo. Dobře mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Chcanka zůstane chcankou.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pigeon

Pecka!

Reagovat
mistr129

Carvajal zkušeně

Reagovat
montaigne33

řezník

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal pane bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal

Reagovat
Kluivert9

Hups

Reagovat
Switchback

Carvajal brain lag

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli

Reagovat
Jacks11

Cuuuuuuus spiny

Reagovat
patas92

Kevin Trvalo to asi jenom 15 neproměněných penalt

Reagovat
Spalovač šancí

Sterling tohle umí. Ale penalty bych za to nepískal.

Reagovat
Mervin

z jakého důvodu?

Reagovat
Jacks11

mu napalí nohy a podle tebe to nebyl faul?

Reagovat
Spalovač šancí

Protože začal padat dřív, než Carvajal do něho zajel.

Reagovat
andrew96

a balón beznadějně v autu

Reagovat
icka

Reagovat
technecium

Yesssssssss Mordor v LM nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

Reagovat
havrys99

Carvajal jako žáček, ale to odpíchnutí Sterlinga bylo až komický

Reagovat
Fernando_Torres

Vsude je video a Carvajal stejne nesmyslne gestikuluje po naprosto jasnym penaltovym zakroku

Reagovat
Switchback

KdB je úplně boží, nejlepší hráč na světě

Reagovat
dextroza_m

Nejlepsi zaloznik, kez by sel k nam...

Reagovat
Switchback

No pokud City ten ban zůstane, tak jsem zvědavej jestli nebude chtít jít pryč ale ten by stal strašnou dardu

Reagovat
gonzalesl_is_back

To mě fascinuje, podle mě třeba krom těch posledních 10 minut v 10 byl jeden z nejhorších na hřišti a samá ztráta,

Reagovat
valloire

cules...připomíná jim asi Messiho, dle nich hrál včera dobře

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
dextroza_m

Krasne Kevca, to bude slzave bile udoli

Reagovat
Miguel19

City vamos

Reagovat
20fredy20

Misinka no co ale plackanie bolo od ramosa aj carvajala

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaahahahaah Hlavně jak se divil blbeček a ukazoval balon.

Reagovat
Free_player

Pohodex ... Ještě aspoň jeden těm tragédům přidejte

Reagovat
SpartaOvenka

De Bruyne MOTM, to jak se snaží být nevidět a pak je úplně u všeho, neuvěřitelné

Reagovat
chavi.27

Jako pentle jo, ale taky bylo vidět že už začal padat přes něj sám aniž by se ho Carv. dotknul...

Reagovat
Frantszek

Reagovat
chavi.27

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Frantszek

a muž s nejhustějším vousem pod Sluncem s přehledem

Reagovat
mistr129

Pepek si maže Zidana na chleba

Reagovat
Kluivert9

totálně

Reagovat
gonzalesl_is_back

S trenérem to nemá co dělat, posrali si to hráči sami.

Reagovat
Jackmaker1989

Kde je ten kokot z united alebo liverpoolu čo tu vypisuješ že KdB nemôže kopať penalty. Inak idiot Carvajal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry, je to v pohode, to je vyhrajeme. Vazquez jde na hriste..

Reagovat
smazaný uživatel

Real venku, atletico taky - zbejvá barca a jestli neapol bude dávat šance tak černý rok pro španělské týmy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico vyhraje s nulou a je venku? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Na anfieldu nepřelezou půlku

Reagovat
CHONG

Když nedostanou gól, tak je to nemusí trápit

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě easy postup pro Atlety, mají nejlehčího soupeře z té osmičky a ještě náskok z prvního zápasu.

Reagovat
Ritchie

to je nabubřelost.. snad to atleti nějak uhrajou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Ramos

Reagovat
valloire

jebat

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kluivert9

Hups

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Reggie

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Tak to dosrali neuvěřitelným způsobem

Reagovat
Free_player

Hehe a vrchní mrdka jde ven čím dál lepší

Reagovat
naheCZ

Ramos

Reagovat
patas92

Kapitán kapitánů

Reagovat
Alf14

a co měl dělat? nechat dát gol na 1:3 a pohřbít všechny naděje na šanci v odvetě ?

Reagovat
Josifek

Těžkéj prokauc, Zizou žádná reakce na žalostný výkon týmu i některých jednotlivců. K zbliti. Carvajal, Casemiro, Vinivius atd nemají na hřišti co delat..

Reagovat
technecium

Jezis, to je paráda, lepší jak kdyz vyhravame.

Reagovat
CHONG

To je smutné

Reagovat
valloire

ses dočkal a máš orgasmus?

Reagovat
technecium

Nezáviď, ze ve svém věku si o orgasmu uz muzes nechat jen zdát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ses dobrej chudak

Reagovat
smazaný uživatel

ty nulo, ty nic nevyhráváš, sedíš doma za kompem

Reagovat
technecium

Hohoho, anonymní děcko hází ramena po klávesnici

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně mě to nepřekvapuje, tenhle člověk je přesný prototyp : "Já jsem sice úplné hovno, ale hlavně že se nedaří i sousedovi" To je ta česká malost a ráno na šestou hurá na ranní kamaráde!

Reagovat
Visca el barca

My jsme 1. Takže hovna jste vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty a technecium jste gaypár a jedničky a já jsem tedy hovno a ještě mi vykáš, no díky ale stejně tě mám u prdele

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Alf14

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

To bude najaka diagnoza, ze?

Reagovat
technecium

Žert. A stejne se tolik joudu chytlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Ramos zase taktizuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Slušnej kolaps posledních 15 minut, takovej barcelonskej

Reagovat
pingla

jesus takova mrdka, silene moc tomu pridal

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos RIP Valloirku

Reagovat
Mervin

tak teď si ho Jesus tím pádem po dotyku rukou namazal na chleba

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Frantszek

kaboooooooom

Reagovat
Fernando_Torres

Sahnul na nej a to se nema

Reagovat
Miguel19

Lol, Jesus jasnej dive...

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky se mi na první pohled zdál ten kontakt minimální

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jasná žlutá a dive.

Reagovat
fefo
Reagovat
bbbauch

Taky mi prislo

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec

Reagovat
IkerCasillas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Salfovic

K dokonalosti už jen chybělo, aby si tam šoupl toho vlastňáka.

Reagovat
El Cid z City

Přidat třetí nebo raději napínavější odvetu?

Reagovat
Anacron

Reagovat
Agent z Melmacu

ten kokot ho potiahne za dres a hneď nato zdvihne ruky že on nič...kokot jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos no

Reagovat
smazaný uživatel

A co má asi jako obránce udělat? Vám už taky jebe

Reagovat
Agent z Melmacu

nezdvihať ruky že ja som nič neurobil, tak sa ukľudni kokot a daj si pyžamo a späť kokotúsik

Reagovat
Spalovač šancí

S VARem je to jedno, co pak udělá s rukama. Navíc to mají zažité

Reagovat
misomy6

Ban

Reagovat
EXoRcIsT

to bol skor dive ako faul

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal ho nohou.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nohou se ho ani nedotkl, položil ruku, dal pryč, jasný dive a žlutá.

Reagovat
20fredy20

Mishinka kde si?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Fakt by mne zajímalo, co ty jsi za ubožáka

Reagovat
ajouki

Jesus si za posledních 15 minut povodil Ramose náramně.

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Spalovač šancí

Ramos zachránil šance Realu

Reagovat
Salfovic

Luxusně zahranej přímáček

Reagovat
valloire

To se nám to zesralo že

Reagovat
Switchback

jednou za pět let se nepo ...

Reagovat
Frantszek

když máte na lavičce Buddhu, tak musíte věřit, že to zvládnete

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Lehce

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos zkusene se vykartoval aby se nevykartoval v odvete pro ctvrtfinale

Reagovat
Kokesh

Trochu se ho dotkne, gól platí...trochu se ho dotkne, červená.

Super, že VAR k něčemu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

fnuk

Reagovat
technecium

Nechutná vlastní meducína?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Jůj

Reagovat
Jackmaker1989

Penalta jasná, Redka jasná, o čom chceš debatovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Realu. Real může postoupit na chybu rozhodčího. Opačně nikoliv.

Reagovat
Kokesh

To píšu kde? Bohužel tohle je EF. " Fotbalový" web, kde trollové vyhodnocují situace podle svých sympatií, ne jestli to byl faul nebo ne.

Reagovat
Smreky

Reagovat
Kluivert9

Asi o tom, že s VARem už Real LM nevyhraje...

Reagovat
valloire

ani vy, ale u nás to s tim nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Ze za hanba nefackuje za to, co predvedl Suarez proti PSG. To byla svatokradez.

Reagovat
wyqinac

Já teda nevidím že by psal něco o penaltě.

Reagovat
20fredy20

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Smreky

však jasná penalta aj červená...o čom točíš?

Reagovat
dextroza_m

Zkousi to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, pane Kopic..

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Nemyslis vazne

Reagovat
dextroza_m

Dorazit, prosim.. Pep bude prvni, kdo vyleje Zidana z LM.

Reagovat
technecium

To by bylo krásně symbolické.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak je to hraně reality

Reagovat
valloire

a bude mu to k hovnu

Reagovat
dextroza_m

K hovnu vam bude ten vas plac

Reagovat
smazaný uživatel

To spíše tvůj život

Reagovat
dextroza_m

Au, to bolelo..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jaké to je ale rozumím že asi bolí když kdybys chcípnul tak je to šumafuk

Reagovat
Kapřík

ty seš ale hlupák

Reagovat
El Cid z City

Vylít vás není nikdy od věci.

Reagovat
valloire

Tak jasně, po minulejch letech nás měli všichni plný zuby páč úspěch se neodpouští a navíc si ostatní nemohli hrát. Teď vás chvíli necháme, aby vás to nepřestalo bavit.

Reagovat
El Cid z City

Smůla,že je to zrovna s Guardiolou.

Reagovat
valloire

Tak Pepek dostal od ZZ jako hráč a Zlatej hattrick jako trenda taky nedá. Takže je mi to fuk.

Reagovat
El Cid z City

Asi to byl někdo s podobným jménem, kdo roky chodí blít na Guardiolu...

Reagovat
valloire

Však Pepek je sice architekt nejúspěšnější Barcelony, ale je to pokrytec a jako hráč nesahal Zidanemu ani po kotníky. Takže co?

Reagovat
El Cid z City

Se Zidanem se nemůže srovnávat skoro nikdo,pokrytec je taky, ale bez něj bychom real nikdy nedali.

Reagovat
valloire

To si nemyslim. City s těma prachama by tenhle Real v generační výměně dát mělo i bez Pepka.

Reagovat
El Cid z City

Bez něj bychom neměli zdaleka takhle technický tým, tradičně o gól ven.

Reagovat
valloire

tak byste měli jinej tým a jak je vidět na Liverpoolu, na škodu to není

Reagovat
El Cid z City

Je u reds, nikdo jako ti dva tu momentálně není.

Reagovat
Visca el barca

Pláč

Reagovat
Jackmaker1989

Typické, posledné 2 roky, kolaps najskúsenejších hráčov, hlavne Ramosa. Absolútne nepochopiteľné čo spravil Carvajal, Ramos prehral súboj u 1. gólu. Tú ČK by som mu nevyčítal a Jesus sa jebol o zem ako kretén.

Ale City je naozaj lepšie, Real druhý polčas vôbec netuší.

Reagovat
20fredy20

Reagovat
misinho7

Do odvety neverim v obrat. Minule roky by som veril ale teraz tam absolutne nemame nikoho kto by mohol dat gol. Benzema ani neviem ze dnes hral. Absolutne bez sance. Ak v lete uz nekupia utocnika a neposadia Karima tak potom neviem...

Reagovat
Smreky

čo viac chcete od Benzemu?dnes mal skvelú šancu bohužial ho ederson vychytal... nedostával vôbec lopty... vy si ho nikdy nebudete vážiť... pritom je to top hráč v RM...

Reagovat
smazaný uživatel

Spis je potreba golovy kridlo. Mbappe idealni nebo nechat rozehrat Rodryga, ale v tom pripade je potreb agolova alternativa za Benzemu (Haaland).

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ať prohrajeme, ať je Ramos u obou golu a vyzere si karmu do plna, ale že kurva UEFA neřeší simulace, to je prostě průser fotbalu jako sportu. A teď to nemyslím jen proti nám, měli dávno trestat i Ronaldo a další, na to se prostě nedá dívat.

Dlouho jsem Real nezapl, a dlouho nyní fotbal opět nezapnu.

Reagovat
Unique

Souhlasím s tebou. Simulace je velkej kámen úrazu. Mělo by se to řešit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak co rok City?

Reagovat
Mato178178

Už je v 16 ale namiesto strely sa hodí o zem

Reagovat
Agent z Melmacu

Perez by mohol vyhodiť Zidana

Reagovat
dextroza_m

Zkušený tým ví přesně, kdy si ukončit sezonu. Vidím to na neděli

Reagovat
technecium

Tak ted je dorazíme v neděli a ukončíme jim sezónu během pul tydne, jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, prototože 5 bodů na tak tragický tým je nedostižitelný náskok

Reagovat
technecium

Ano je.

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by to byl Espanyol tak bych se bál, ale jeho farma ať má klidně i 15, během 5 kol je to fuč

Reagovat
Mato178178

Dobrý race bale vs walker

Reagovat
patas92

Hodně nadějný výsledek do odvety, ale u City si člověk nemůže být jistý ničím.

Reagovat
ajouki

Od týmu Guardioly bych ale čekal víc. De Bruyne je na míle před všemi hráči na hřišti a oni ho skoro nevyužívají. Vždyť kdokoliv soudný jej musí ve volném prostoru hledat v 9 z 10 případů. A ne jít do 3 hráčů s nulovou pravděpodobností na úspěch. Dát to co nejvíc KDB, tak mají 2-3 branky zajištěné. Jako u Messiho.

Reagovat
Miguel19

City úplně jinde. Jasně lepší

Reagovat
gonzalesl_is_back

City rozhodně do dvou našich kiksů lepší nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě. Nedarovat gól na zlatým podnose, tak Real prohrál s nulou

Reagovat
mistr129

Kapitán kapitánů dnes udělal z Otamendiho dobrýho stopera

Reagovat
Kluivert9

Takže dnešek bychom měli, teď ještě ty chcanky porazit o víkendu

Reagovat
Jacks11

Reagovat
misinho7

v nedelu suboj tragedov

Reagovat
patas92

Máš na neděli naplánovaný nějaký ping pong nebo něco?

Reagovat
misinho7

nie ale idem na badmintonovy zapas medzi tebou a Kluivertom

Reagovat
patas92

Reagovat
Free_player

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Alf14

největší úspěch barcelony ? když prohraje Real

Reagovat
Kluivert9

Tak proto je Barcelona tak úspěšná

Reagovat
Alf14

no něco je očividně hodně špatně když fanoušci barcelony víc slaví prohru Realu než výhru Barcelony ale po těch letech kdy Real kraloval evropě a vy jste jen s brekem koukali jak každoročně vyhoříte se to dá najednu stranu pochopit

Reagovat
Kluivert9

S VARem koukáme, jak hoříte vy... časy se mění

Reagovat
Alf14

zrovna fanoušek barcleony bude mít narážky na rozhodčí, tady někdo zapomněl na nejslavnější zápasy s chelsea nebo s psg + jen za poslední el clasica vás rozhodčí vždycky podržel, nepísknutý penalty pro real simulace suareze a podobně prostě potrefená husa nejvíc kejhá

Reagovat
valloire

To on je. Ta husa.

Reagovat
Kluivert9

Pořád úspěchy Barcy bolí?

Reagovat
Alf14

jelikož je Real ve všech ohledech úspěšnější tak mě nemá co bolet

Reagovat
Kluivert9

Fanoušek Realu vzpomínající na dávnou historii ✅

Reagovat
Alf14

jestli je dávná historie necelé 2 roky zpět tak budiž

Reagovat
Kluivert9

"jelikož je Real ve všech ohledech úspěšnější" pokud tedy bereš poslední dva roky, kolik má za tu dobu Real ligových titulů?

Reagovat
Alf14

říkám dva roky zpět a né poslední dva roky

Reagovat
valloire

ale Klajvy, liga je přece pouze kvalifikace na tu pravou Ligu...to už bys měl vědět

Reagovat
valloire

právě proto není

Reagovat
Majk91

Tak si ich Pepek zase povodil ako za čias keď bol v Barce.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

uz bolo na case po tych debakloch co dostal...

Reagovat
Taiger

Nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Napise fanousek Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
20fredy20

Este aj Penaldo prehral, kdyz ze dari tak sa dari

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon jednou se ti v zivote zadarilo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek v suchým triku a ještě pošetřil Aguera na Carabao Cup

Reagovat
Luc-Luc

klid, City to doma poserou, ale divim se, ze Var uznal ten prvni gol a ta penalta toho zmrdecka, to byl taky slusnej dive

Reagovat
t0mmy33MCFC

kamo ty bys neco vymyslel aji kdyby nevim co

Reagovat
Salfovic

Tak ve vašich ligových zápasech by to dopadlo jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Výsledek odpovídá předvedené hře (City lepší v kombinaci a individuálně; Real chytřejší v řešení některých herních situací).

ZZ to podělal střídáním Juniora, naopak Pepek střídání využil perfektně (byť tedy má větší výběr).

Reagovat
popltak

easy

Reagovat
Switchback

Zidane a Ronaldo bez sebe očividně němůžou být

Reagovat
Jacks11

Nejvetsi nepritel chcadridu v LM je zavedení VARU

Reagovat
smazaný uživatel

"chcadridu", tyvole kolik ti je?

Reagovat
CHONG

To nebude otázka věku, spíš IQ

Reagovat
Beči

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Spalovač šancí

však to tam má napsáno

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ta 11 v prezdivce znaci vek nebo IQ?

Reagovat
fenixLFC

sucet oboch

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě vynásobený koeficientem

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek ještě mírný, prostě City jsou o level výše, je potřeba to uznat. U nás není jediný rozdílový hráč a proč tam ještě přijde Bale mi hlava nebere

Reagovat
Beči

Ono už stavět pomalého Isca na křídlo je dost sebevražda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem zvědav, jestli teď City zase začnou vše drtit. Dneska jsem jim spíš nepřál, ale gratulace + někdo drží Anglány nahoře

Reagovat
Luc-Luc

co by meli drtit ? v lize si daji souboj o druhy misto, v LM skonci nejpozdejc ve CF a pristi dva roky si ji nezahrajou a letos budou mit maximalne micky mouse cup

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak v lize to na titul už asi nebude, ale to není v rozporu s tím, že mohou vyhrát všechny zápasy například, což jsem tím myslil.

LM si dle mého zahrají, CAS si zase pojede svoje. A teda teď jim to vítězství může v LM dost pomoc + čekám jejich štěstí na los ve čtvrtfinále

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trest je dost semkne, verim, ze to prave diky tomu muzou letos vyhrat cely.

Reagovat
REPLIKATOR

Od té doby co funguje VAR, je Real v LM bez šance. Zidane "štěstíčko" došlo

Reagovat
Jacks11

Naprostá pravda

Reagovat
misinho7

*od doby co v reale nie je Cris tak je Real bez sance.. co dnes akoze Var spravil ? nic...

Reagovat
El Cid z City

Spravil hodně, bylo to bez penalty

Reagovat
misinho7

sak tam ziadna penaltova situacia ani z nasej strany nebola, kde by to mal VAR riesit cize su to len bludne reci.. ale ok je to jedno. Odvetu uz nedame.

Reagovat
El Cid z City

S varem to nemá cenu zkoušet.

Reagovat
20fredy20

Kazdy to vidi VAR zavednie a 2x vypadnutie v 8finale

Reagovat
misinho7

No hlavne ze ty si spokojny. Ale tak prepokladam ze ta bude utesovat iba toto lebo LM asi znova nedate.

Vidime to ze ten kader proste zostarol a odisiel Ronaldo. A tam je ten hlavny rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz se bude historie opakovat, nikomu to vadit nebude. Pred 10 lety koncila serie asi 6-7 vypadnuti v osmifinale v rade a pak nastala zlata era, kdy se behem 5 let vyhrala 4x LM zakoncena zlatym hattrickem, o cemz se muze takovymu Bayernu jenom zdat

Reagovat
IkerCasillas

To je nějaká novinka, že tým vypadne hned po prvním zápase??

Reagovat
Taiger

Reagovat
eibe

Reagovat
Smreky

Reagovat
20fredy20

Reagovat
technecium

Jasna věc

Reagovat
valloire

nevopisovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná věc

Reagovat
valloire

nevopisovat

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi. VAR je to nejlepší co se mohlo ve fotbale stát a divim se, že to přišlo tak pozdě.

Reagovat
Beči

Reagovat
Free_player

Reagovat
Alf14

nebo prostě odešel nejlepší hráč historie Realu, a největší hvězdy týmu mají všeci přes 3O let a výkonost už není taková jako 2-3 roky zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita španělských týmů uvadá, řekl bych že německo a itálie se dotáhli. Furt tu převláda pocit z minulých let kdy španělsko dominovalo ale spíš čekám sestupnou tendenci. Real šel dolu po odchodu ronalda a to samý čeká i barcu po odchodu messiho. O titul budou dál soupeřit jen barca a real ale v LM budou dostávat bídu

Reagovat
Beči

PL byla také několik let v hlubokém útlumu a teď je v Lm na vzestupu. Tak to prostě ve fotbale chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona Premier league pred 10-12 lety taky dominovala v LM, a pak meli rocniky, kdy meli ve cvrtfinale treba jen jeden tym. Je to o cyklech a nic netrva vecne

Spanelove hlavne trochu usnuli, hraje se ted mnohem rychlejsi fotbal, coz predvadi napr. Liverpool nebo i v nasem meritku Slavia, ktera se jen diky tomu mohla ve skupine "rovnat" velkoklubum.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste nesmim zapomenout na Ajax z minulyho roku.

Reagovat
Unique

...Spanelove hlavne trochu usnuli....To mě bereš z huby. Hraje se teď jinej fotbal. Oni si ale jedou pořád to svoje na což doplácí.

Reagovat
Unique

Souhlas..

Reagovat
Mönchengladbach

BL 3-0-0

SA 2-0-1

L1 1-0-1

PD 1-1-2

PL 1-0-3

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mönchengladbach

*SA 1-1-1

Reagovat
CHONG

My jsme prostě nepoučitelní, takhle chcanka, když se snažíme ubránit vedení 1:0 nám snad nikdy nevyšla, ale budeme to zkoušet pořád znovu Jinak Ramos, Dani a Case solidní besídka zvláštní školy

Reagovat
Josifek

Jenže my jsme hráli tu chcanku celý zápas, obzvlášť druhý poločas, to vedení bylo jen velkou náhodou. Case a Dani nemají v základu co dělat. Dnes za mě hlavní viník ale Zizou, reakce na bídný výkon, šťastné vedení atp nula a výkon byl s každou minutou zapasu horší a horsi

Reagovat
Muffi

to není o poučení, to je o kvalitě.

City vás ve středu pole jasně přejelo celý zápas, protože v kombinaci jsou KdB, Silva a spol. jinde a ostatní posty nemáte tak našlapané jako LFC, aby jste mohli hrát s "průměrnou" zálohou.

Reagovat
Shevchenko

Eduardo je asi tak pětkrát lepší gólman než Curtois.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je? a kdo to je?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
eibe

udělal jsi i zkoušku? Vyšlo mi to 3,7 krát.

Reagovat
Unique

Nákopy měl brutální

Reagovat
Shevchenko

tvl sorry není holt tak profláklý jako Courtois, kterého jsem samozřejmě taky napsal špatně.

Reagovat
sensei25

Myslim,ze 1 gol city bol v poriadku,penalta tak isto.No Ramosovi by som redku nedal,ale Jesusovi zltu za filmovanie.

Reagovat
ttopi

Za filmování? Aha

Reagovat
martin.b

Ramose sice nemusím, ale u prvního golu za mě jasnej faul. Ty ruce tam byly evidentní a kdyby Ramos spadl dopředu, tak to hned odpíská. U redky nevím, moc kontaktu jsem tam taky neviděl, nejsmutnější je, že se Jesus soustředil na pád, a ne na to poslat City golem prakticky do dalšího kola.

Reagovat
Greny

Krásná zasloužená výhra City... Taky se může stát že čtvrtfinále bude bez Španělských klubu

Reagovat
Jacks11

Barca si doma namaže 99% tymu.... chelsei, spurs, bvb, liverpool, Man utd. Nemyslim si ze by Neapol mela velkou sanci

Reagovat
misinho7

pri sucasnej Barce ma sancu hocikto..tak isto ako pri sucasnom reale...

Reagovat
Visca el barca

Bla bla. Prostě jste na 90% venku.

Reagovat
misinho7

sak to je jasna vec

Reagovat
Kluivert9

Jasná věc

Reagovat
Jacks11

Jo a proto Barca doma v LM neprohrála 7 let :D

Víš narozdíl od REALU je výkon, hra a vysledek na domácím hristi jako nebe a dudy oproti zapasum venku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když vidím tempo a kvalitu, ve kterým dokážou hrát City, Liverpool či Bayern, na to fakt Real, Barca či Juventus nemá. Samozřejmě můžou pouźít svoje zbraně a spoustu zkušeností, ale jenom ty opravdu nestačí. Španělská špička bude muset šlápnout a svoje kádry přebudovat do modernější podoby, aby těmto týmům dokázala stačit.

Reagovat
valloire

Reagovat
Beči

Při současné formě Barcelony je toto tvrzení přinejmenším odvážné. I Slávka s nimi na Camp Nou sehrála důstojnou (netvrdím že vyrovnanou) partii.

Reagovat
CHONG

Já Atletům v té odvetě věřím, Barcelona v suchým triku.

Reagovat
Jordi Alba

V Liverpoolu je čeká peklo, tam to pravděpodobně na 0:0 neuhrajou a pokud nedaj gól zas na začátku, budou mít asi velký problémy.

Reagovat
Gazdo

Nechcem si ale predstavit tu apokalypsu keby ako prve strelilo gol Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Oba máte pravdu. Jak dostaneme gól tak už to atleti dohrajou. Sice s hnojem ale dohrajou

Reagovat
Gazdo

Keby dali atleti gol prvi tak taku destrukciu si nevie predstavit nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se to nestane

Reagovat
Jacks11

Naopak počítám s Anglickými týmy max se City, Atletico bude hooodne nepříjemný a necekam u nich venku pruser jako Barca

Reagovat
mistr129

Tohle dlouho nepamatuju, týmy kterým ve dvojzápasech fandím 7 výher a 1 plichta

Reagovat
Kixi Syhimour

Fandíš Atletům? , co to je?

Reagovat
mistr129

Dlouhodobě vás mám rád oba, ale složením současnýho kádru jen je

Reagovat
smazaný uživatel

je to hodně na jednotlivcích, ale až na Salaha máme kádr plný sympaťáků.

Reagovat
mistr129

Už jsem to s někým z vás řešil, vyloženě mi vadí snad jen ten Salah (nemusím ani Vvd a Maného), ale zároveň jedinej fakt oblíbenej pro mě tam je TAA.

A nejde jen o osobní sympatie, ale nemáte tam žádnýho hráče, u kterýho bych si řekl "wow, ten dneska hraje neskutečně"(typu Bilva, KDB) Třeba ta vaše záloha, to je jeden kus vedle druhýho

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý zrovna VVD je takovej ten stoper že starý školy. Tvrdej zároveň elegantní. A Mane je hroznej bojovník který necha na hřišti duši. Je si to "wow" říkám hodně často u TAA,Dijka,Maneho,Firmina,..občas skoro u každého

Reagovat
remeslnik

Momentálně máte nejlíp seskládaný a nejlíp hrající mančaft vč. trenéra. Live může prohrát, ale nebude prohrávat.

Reagovat
Front hell

Myslím že to řekne o svém oblíbeném týmu každý

Reagovat
Visca el barca

City o parník lepší. Ale ten lucker zase málem vyhrál. Ramos klasickej komik

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor KDB zaúčinkoval, 1+1

Reagovat
Anacron

Nečekal jsem že dáme gól, takže jsem víceméně spokojenej...tak hluboko jsme klesli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super, kdyby vypadli Real, Juve i Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Zastavi to koronavirus?

Reagovat
Ranoth

sa bojis skutocnych superov ?

Reagovat
O.Giroud

technecium mal pravdu aspon raz

Reagovat
valloire

Ty děti tady

Jinak čekám, že se o to ještě pořádně porvem a jestli vypadnem, tak vypadnem. Na výhru v LM ještě nějakej rok nemáme.

Reagovat
Taiger

vidlák valča

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pamětník první republiky tady Nepoperete.Natož pořádně.

Reagovat
technecium

Ok boomer

Reagovat
valloire

mladí a blbý, všechno víme, ale jsme na hovno

https://www.idnes.cz/xman/styl/mladi-muzi-jsou-slabsi.A160905_203757_xman-styl_fro/diskuse

"Zatím všechna literární a filmová díla ukazující vojnu v Československu potvrzují, že šikana, zašívání se, buzerace atd. byly všudypřítomné jevy. " Přesně jako ty, nežil, ale ví to. Zcela jasně a neochvějně.

Reagovat
technecium

Ja kdybych byl tvuj spoluzak, tak se mi kláníš a říkáš mi pane

Reagovat
valloire

to těžko, protože bys mi dělal sváču a byl bys rád, že tě nezavřu do klavíru

Reagovat
smazaný uživatel

jako na té základce? Nikde výš jsi to s tvým IQ nemohl dopracovat

Reagovat
Taiger

Nikoho ty tvoje hovno články nezajímají

Reagovat
valloire

tak tys nezajímavej sám o sobě, tak to nemůžeš posoudit kavárno

Reagovat
Taiger

k boomer

Reagovat
valloire

Jsi slabý a zhýčkaný. I ty baby tě dají.

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blaugrana

u deti sa to sa chapat....horsie je, ked taketo picoviny pise niekto po 50

Reagovat
valloire

co psychiatrie, zkoušels? možná ti pomůžou

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě už ale nepomůže nic

Reagovat
blaugrana

tebe by zrejme nepomohli ani tam ty chudak

Reagovat
CHONG

A tobě pomohli?

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu už není pomoci

Reagovat
valloire

Já to nepotřebuju, protože jsem psychicky silný a odolný. Takový jako ty vozim do Dobřan troubo.

Reagovat
blaugrana

Tj. Po 50 chovat ako totalny saso tomu fakt nasvedcuje.

Reagovat
valloire

Ne fakt, přijdeš, týpek roztřesenej, velký "problémy", sklon k sebevraždě, drogy, lítostivej...no a jede. Vidim je furt. Něco jako ty.

Reagovat
blaugrana

A co si ty? Hras sa tu na niekoho strasne nad vecou a po vikendoch sledujes Barcelona a mas potrebu tu pisat hovna pri kazdom jej zapase. A to, ze tu vytahujes hento aj s tym druhym hovori za vsetko.

Reagovat
valloire

Ale já jsem nad věcí. Jako že to tu máš brát vážně či co? Proč? Slouží to k pobavení, je to jenom diskuze. Nevytahoval bych to na tebe, ale ty si o to říkáš. S tvejma některejma kolegama se dá normálně nad věcí bavit, ale s tebou ne. Stříká z tebe zloba a takový nemam rád. Život je celkem dobrej, když si nepřipustíš nějaký starosti a nebereš všechno smrtelně vážně. Chce to i trochu myslet a nemyslet si, že nějaký věci ovlivníš. Když ne, proč si lámat hlavu? Dej se do kupy a buď v pohodě.

Reagovat
blaugrana

Sranda je jedna vec, druha vec je, ked sledujem zapasy supera len preto, aby som tu mal 30 prispevkov pri kazdom jeho zapase. Pokial je toto tvoja vizia zabavy, tak OK.

Reagovat
valloire

Měl bys vědět, když máš ten přehled, že 30 příspěvků tu mam, když je LM nebo nějakej důležitej mač a kouknu se na vás zrovna tak, jak vy na nás. Obyčejnej zápas v lize v podstatě nekomentuju. Muselo by se tam něco stát.

Reagovat
Rothbard

Jedno z největších děcek jsi tady ty. A to fandím Realu. Totalnir dno, co tu kolikrát předvádíš.

Reagovat
Kokesh

On když chce, tak umí diskutovat. A věřím, že má spoustu vědomostí v hlavě, tak jak bývalo zvykem, né jak dnešní vygooglení znalci tady.

A upřímně se mu ani nedivím, že si z těch diskuzí tady dělá prdel, provokuje....tady totiž nevítězí rozum, ale sympatie a demence. Je jedno jestli udelá nebo neudělá faul Ramos, prostě je to pro většinu úplný čůrák. A tak je to vždy faul...a je jedno, jestli je na něj nebo není faul, on prostě je čůrák a vždy simuluje....

A v tomhle vnímání fotbalu se tu má normalně diskutovat...vall si aspoň umí udělat srandu, ale když vidím, co v téhle diskuzi předvádí vrchní idiot technecium, nebo třeba Taiger, co tu nenapsal jediný komentář bez urážek...tak kde je pak to dno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
valloire

soudruha neodsuzuj, je lehce pomýlen

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

¯\_(ツ)_/¯

Souhlasim a proto zavri prohlizec a na nejaky komentovani se vyser. Behem zapasu tady nema cenu nic psat.

Reagovat
kubys

Reagovat
Hai

Reagovat
alcantara

Ked to s jeho vedomostami dotiahol k Okamurovi, tak tam evidentne bude nieco v neporiadku. K tym sympatiam a demencii prispieva asi najvacsou mierou, takze od Teba celkom zbytocny koment. Je to uplne rovnake dno

Reagovat
valloire

a ty to dotahneš k Čaputový no....a co máš proti Tomiovi? co říká konkrétně špatně a co dělá špatně? skvělý je, že na tohle nikdo neodpoví

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

aaaaa....idiot

Reagovat
fenixLFC

nemusis sa predstavovat, to o tebe davno vieme

Reagovat
valloire

nejtupější z tupých - fenix...určitě jsi na Slovači zvolil nějakou echt demokratickou stranu co?

Reagovat
Dr. Admess

Ale jo, všichni ví, že tu dělá ze sebe trolla. Ale už je to moc na sílu a nikdo mu to nežere až na minimální výjimky.

Naopak pak na něj trollí další a ano, pak je z diskuze totální kus hovna, protože každej se akorát snaží setřít druhýho, přičemž nic není psáno vážně nakonec.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kily

budete muset hrát dopředu, to bude trochu pozvánka pro Sterlinga a další, to by za City musel v obraně nastoupit čtyřikrát Mendy a v bráně Bravo, abyste je přestříleli

Reagovat
valloire

Já bych se dopředu moc nehnal. Hrajou doma, budou chtít dominovat. Stačí gol a znervozní. Začal bych trochu víc útočit podle stavu až kolem 60. minuty. Letos to musíme dát spíš na obranu, i když ta red pro Sergia je dost na hovno.

Reagovat
lucius6

To si právě nemyslim. City se jednoznačně budou chtít poučit ze zápasu s Tottenhamem z minulého roku a udělají všechno proto, aby se to nezměnilo v nějakou přestřelku, proto čekám, že budou chtít hrát úplně stejně jako dneska, ze zajištěné obrany, prvních 30 minut budou pořád za míčem, atd. Naopak, čas bude hrát proti vám, dneska se taky zdálo, že City má lepší lavičku, může si víc rozložit síly, budete zkrátka potřebovat jít dopředu a dít minimálně gól do poločasu.

Reagovat
El Cid z City

Pokud budou zdraví, klidně se půjde se třemi stopery.

Reagovat
valloire

Super. Takže by to mohla bejt totální nuda. Jenže nebude, je to Liga mistrů a i čekání na chybu má grády a nervy. Zidane se nenechá vybláznit a hráči taky ne. Na to jsou moc zkušený. Ale je třeba dát nějakej gol. Nicméně očekávám vzhledem k neúčasti Sergia, že si to pohlídaj.

Reagovat
pantondavo

Proc zrovna Bravo

Reagovat
Xavi

Jasně, jenom většina týmu vyhrála ten váš slavný hattrick, jak tady pořád připomínáš. Máte podle vás nejlepšího trenéra a v létě jste vyhodili 300 mil. Euro. Ale nemáte na LM, sranda.

Reagovat
valloire

z toho 200 do budoucnosti....

Reagovat
wyqinac

Ach jo z těch opakovaček dvakrát hrozny dive od hráčů city, z toho jsem zhnusenej, myslel že var by mohl tohle řešit.. jako zasloužili jsme si dnes prohrát o tom žádná, ale jsem nasranej jakým způsobem..

Reagovat
Taiger

To víš že jo

Reagovat
Spalovač šancí

Sterling jo. Jesus ne, tam ho Ramos jasně podkopnul.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pokud mezinárodní rozhodčí u VAR který si to může pustit z jaké strany chce nevidí že Sterling padal ještě před skluzem obránce pak bylo něco špatně. V premier League by tohle nepustili.

Reagovat
ttopi

Je třeba brát v potaz, že pokud by Sterling nechtěl padat sám, tak by to Carvajal na 100% sundal, to je snad bez debat. Penalta tedy jasná, maximálně by Sterling mohl dostat žlutou kartu za jakési "nesportovní chování".

Reagovat
Teoretik

Dnes se bude dobře usinat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Zidane trochu prokoucoval.

Kdyz sel Sterling, tak tam mel jit Lucase na tu pravou a hodit Isco na strane Vinicius.

Docela me to zarazilo, ze kdyz Pep riskne na souperuv hriste, tak Zidane tenhle tah nevidel.

Uz kdyz v zaberu byl videt Balea, tak jsem uz tusil.

Sterling je rychly a tu pravou stranu u Carvajal byl straslive pruchodny i pred prichodem Sterlinga.

Reagovat
Kokesh

No, maestrovi poslední zápasy střídaní úplně nevyšly....jako ani se nedivím, že nás to potkává. Karim hraje stále 90 minut za jakéhokoliv stavu, Bale tři zápasz tribuna, pak nominace, Rodrygo se vykartuje v Castille...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to uplne vidis i z TV. Ze tam byl pripraveny Sterling, takze tam musi dalsi behavec, ktery pujde na nej. To vidim i ja, doma a u TV, protoze byl zaber na svleceny Sterlingem v dresech a pripraveny stridanim.

Navic se stava posledni roky v LM, ze se venku hraje otevrene a do.a se betonuje, kvuli gol na cizi hristi. Tohle jde ciste na triko Zidana.

Reagovat
Beči

Cizinec, nebo jsi prostě propadl v češtině už v první třídě? Pokud to první, tak v pořádku

Reagovat
valloire

Není to jedno? Postřehy má zajímavý a forma neni důležitá.

Reagovat
Beči

Technicky to jedno je, ptám se čistě informativně.

Reagovat
sunakashi

Třeba je prostě jen ožralej a telefon mu ještě kurví češtin

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že už tu psal že je cizinec

Reagovat
sunakashi

postřehy dobrý...formaneforma

Reagovat
smazaný uživatel

Na me si stezovat muzes vzdy, ja to preposlu supportu google translate.

Reagovat
sunakashi

Aha zajímavé. Odkud jsi?

Reagovat
Rothbard

Štěpán a jeho informace o manželkách/přítelkyních.

Reagovat
Mirek na tenisu

oba góly city podezřelé. V souboji se nemůžeš opřít rukama o hráče. Že je dál při hlavičce pryč je podružné. Faul na Sterling a NEBYL! Prdelač padal ještě před skluzem Carvajala. ten chlap u VAR snad chrápal. Oukej? Chtěl bych taky ten Franzův matroš.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jasne, takze Sterling si pokopne mic, pak je podkosen ale faul nebyl

Reagovat
Spalovač šancí

Umí Karoch začít odpověď jiným slovem než "ne"?

...

"Ne ...

Reagovat
Rothbard

Nechápu, proč ho tam porad zvou. Co on o těch hráčích/klubech mimo CZ ví?

Reagovat
Spalovač šancí

Jakou mají auru

Reagovat
Rothbard

?

Reagovat
Remt

Co to je ty vole?

Reagovat
Greny

Odpověď na Karocha plus již legendární

Mistrovství světa o rok později, které se konalo v Mexiku, už asi muselo být jiné kafe. Tehdy jste se dostali do čtvrtfinále...

Úžasné vzpomínky. Amerika má pro mě ještě jiný další rozměr. Jsem narozen na dušičky, takže jsem takový "převozník". Prožívám ve snech astrální cestování - řídím si sny, létám, proměňuji se, mluvím se zvířaty. A měl jsem také sen, jak stojím před pyramidou a vidím ve vzduchu napsané jméno Pavel Karoch. Říkám si, co to je? A z toho mého jména vystoupila písmena, která obsahují mé jméno PAKAL, což byla zajímavá osobnost dávné historie. Pro mě to patří do příběhu Mexiko.

Reagovat
PP

Pako tam mělo být.. Nic proti mystice, naopak, ale zrovna jeho nemůžu ani vystát.

Reagovat
Salfovic

Ale zase nikdo se nedokáže tak smát svým ,,vtipům´´, ani Petr Novotný.

Reagovat
sunakashi

no typičo! Tak to je slušný bizárek!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

Se divím že s tím jak celej zápas brečel nechtěl kopat ještě penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

On je strasnej v zakonceni, ale smutny je, ze i tak to je nejnebezpecnejsi hrac Realu, protoze umi aspon potahnout akci.

Reagovat
Free_player

no zapadne tam dokonale

Reagovat
pingla

co je na tom špatného? že míč od něj byl prostě daleko, tak musel jít do skluzu, aby to hrál z první?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal to nebyl špatnej. Gratulace City. Škoda že Mahrez měl dnes finální řešení jak Wilian..

Reagovat
Taiger

Flop co?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl jsem že se klidně může zvednout, ale že zatím to tak vypadá. Když to zlomí klidně napíšu že jsem se zmýlil. Ty s tou svojí kombinovanou sestavou LFC a Arsenalu by si měl pomlčet

Reagovat
alcantara

28 - Pep Guardiola has become the manager with the most wins in Champions League knockout games (28), surpassing Carlo Ancelotti, José Mourinho and Sir Alex Ferguson. Master.

Kral

Reagovat
Rothbard

Alex Král?

Reagovat
valloire

Král má hattrick. Takže ne.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ale titulu zase tolik nema

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho ale 20 odvet kde uz o nic neslo

Reagovat
tunkic

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě neskutečně zábavný zápas. Real dostane gól po směšné simulace tvrďáka Ramose, aby pak Ramos dostal červenou po přifilmovaném pádu Jesuse. Gratuluju City k postupu, ne že by bylo co oslavovat, když je ve čtvrtfinále vyřadí Atalanta po zrušení rozhodujícího gólu VARem

Reagovat
smazaný uživatel

To s tou Atalantou je geniální

Reagovat
Rothbard

Jaký význam mělo pustit tu reportáž ze zápasu Chelsea-Bayern? Aby ukázali Big Bayern?

Reagovat
DieryVonry

Získat čas, aby mohli dokončit reportáž z Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak madridskej šáša nejenom že tu má asi tak třetinu příspěvků, co měl u včerejšího zápasu, ale dokonce i tady do většiny namontoval Barcelonu/hráče co mu nedá spát. Slušný

Reagovat
valloire

Matematika ti dělá evidentně potíže, protože tu mám 2x víc příspěvků, i když jsem nevěděl, že je to soutěž. No ale i omílaná lež je dobrá a v culepravdu mění se. Klaune.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak ten tvůj král?

Reagovat
Free_player

Nj prostě už ti to nemyslí dědku

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně je vidět, že sám sebe považuješ za madridského šášu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zname, ze valloire je madridsky klaun, ktery chce angazmu v barcelonskem cirkusu, ale neuspesne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Gol Jesuse neměl platit a ovlivnilo to celý zápas.

Reagovat
Salfovic

Proč by neměl platit ?

Reagovat
Hokaido

Protože před ním byl jasný faul. Obránce ve výskoku nemá žádnou šanci tomu gólů zabránit díky i takhle minimálnímu kontaktu. Jesus to zase udělal chytře, to se musí nechat.

Reagovat
Salfovic

Ale Ramos ještě nebyl ve výskoku, když se ho Jesus dotýkal.

Reagovat
eibe

Reagovat
ttopi

Reagovat
mistr129

Reagovat
icka

Reagovat
Ed_Hazard

Ako môžeš ísť do výskoku, keď ťa niekto tlačí naspäť? Nechápem tú vašu optiku, ale ok. Uplne jasný faul, ktorý sa píska každý víkend všade po svete. Fcepalm pre mňa, že to uznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se ho sotva dotkl bože. Asi tak, jako kdyby tě posunulo 2 leté dítě. Ramos to samozřejmě přihrál co se dalo a je jen dobře, že tohle rozhodčí nepískl. Nejsme v basketbalu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

hlavne Jesus se spis instinktivne branil nez ze by chtel ho postouchnout

Reagovat
technecium

Strcil ho jeste na zemi

Reagovat
bakasa

Strčil je dost silný slovo

Reagovat
icemike

Mocný nejlepší stoper na světě a ve známé galaxii byl odstrčen brazilským natěračem patníků? Kde se stala chyba...

Reagovat
icka

Vsak Ramos nebyl ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eibe

a co ve všech zápasech, když se kopou rohy a hráči se drží za dresy, všechno penalty?

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se ho sotva dotkl..

Reagovat
DieryVonry

Viděli jste někdy Gabriela Jesuse tvářit se jinak než jakoby zjistil, že si nasral do trenek? Měl by s tím něco dělat, aspoň když dá toho góla... Ale jestli ví, že mu někdo doma při zápase pígluje mladou, tak je to jediná přijatelná omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dayman

Neco podobneho jsem si rikal u te cervene.

Kdyz mu Ramos trhal ruku https://i.imgur.com/iXlGrH0.jpg

A kdyz mu ji urval https://i.imgur.com/PnHmgn7.jpg

Reagovat
DieryVonry

Druhá fotka naprosto typická "utrápenec" ten život fotbalisty tak těžká věc, ani na minutu se prostě na to nedá zapomenout jakej k němu osud byl

Reagovat
Unique

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

nee, on takhle vypada furt, utrapenej i kdyz se vyhrava

Reagovat
Unique

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
krisa

Reagovat
sunakashi

jeho výraz je fakt solidně dementní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

Co je zase tohle

Dele Allimu z Tottenhamu hrozí trest za nevhodné žertování v souvislosti s vypknutím epidemie koronaviru. Třiadvacetiletého anglického reprezentanta obvinila Fotbalová asociace, která mu nyní podle serveru Sky Sports může udělit pokutu, ale i zastavit činnost. Alli se dostal do problémů kvůli videu, které umístil na sociální sítě. Záložník má na sobě roušku a při čekání na letišti si dělá legraci z muže z Asie.

Reagovat
Whitemedia

To jen dutá hlava Alliho překonala sama sebe.

Reagovat
Godwinson

Ten je vymatlanej strašidelně, takovej anglickej Malinský

Reagovat
jjnovo

to furt bolí jak vás sestřelil, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nas nesestrelil a taky si myslim ze je tohle znak totalniho curactvi. Jeste dejme tomu kdyby to delal nenapadne s protihracema jako srandu ale nekam to postovat... To je spatny.

Reagovat
Mönchengladbach

Delle Alpi > Dele Alli

Reagovat
cukjerek

Tak city by to meli vyhrat letos....nebot dalsi 3 roky to uz zase nedaji

Reagovat
tunkic

Jak je to teda s tím namazáním na chleba? Pep si asi namazal Zidana ne?!

Reagovat
Josifek

City má jako slušný tým, ale KdB na hřišti neskutečně dominoval nad všemi, nemít ho, tak je to úplně jiný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

City kvalitou trosku inde no, na to Real momentalne nema, nic by s tym neurobil ani Hazard.

Reagovat
John Obi Mikel

No, Ramos, Sterling i Jesus to pořádně přihráli. Akorát s tím rozdílem, že Ramosovi to jako jedinému rozhodčí s videem nesežrali

Reagovat
Josifek

Ale ta pentla jasný, Carvajal je výmaz tam takhle jít, propadal celý zápas. A Ramos nemůže prohrát vzdušný souboj na malým vápně s Jesusem, to je taky úlet..

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak mě zaujal přímák Mahreze po té redce Ramose, jak to poslal po zemi do rukavic Courtoise.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Škoda.. Nadruhou stranu jsem to trošku čekal.. Prostě nám chybí útočník a nic s tím nenadelame..ta redka ramose.. Samozřejmě cítil kontakt a upadl.. Červená přísná, ale co s tím už.. Nejsme schopni ani z toho mála dát gól.. A jak jako žolík přicházel Bale a lucas tak sem věděl že je to v hajzlu a šel jsem si raději dělat omeletu do práce moje naděje se upiraji ke Clasicu, ale z toho mám taky obavy.. Takhle během týdne dojebat sezónu

Reagovat
t0mmy33MCFC

urcite Jesus dost pridal, kamos rikal ze by dal cervenou oboum ale zase nejak ho to asi ovlivnit muselo.. proc by jinak nesel radsi do golu nebo mohl prihravat doleva .... 1:3 by bylo lepsi jak chybejici Ramos si myslim..

Reagovat
ttopi

V čem to bylo přesně přísné? Jesus běžel ve velké rychlosti na branku a Ramos v pozici posledního hráče jej fauluje. Zřetelně. Jestli tomu Jesus něco přidal není moc podstatné, faulován byl.

Reagovat
Luc-Luc

to byla simulace jak prase...ale Ramos je hroznej zmrd, co rad rozda, ale nedokaze prijmout, takze v tomto pripade mi to vubec nevadi

Reagovat
Spalovač šancí

Vždyť ho Ramos podkopnul, jaká simulace?

Reagovat
Luc-Luc

to jsem si nevsiml,pokud ho podkopl tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Včera to nebylo až tak o útočníčkovi, chybělo vše. Casemiro a Carvajal mimo celý zápas. Vincek je tak hráč na 20 minut. Záloha zoufale nepřímočará, křídla mrtvý. Jediní, kteří včera opravdu obstáli, tak Fede, Varane, Thibo, + celkem i Mendy a Isco.Ramos to posral u toho golu, jinak mi do té doby přišel OK. Zbytek nemůže hrát v základu či u Benzína, ten by měl být striker n2.

A včera i Zizou zoufalý výkon, žádná relevantní reakce..

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf?Z jakýho mála?Gól jste dali jenom díky stupidní dvojchybě City, jestli si má někdo vyčítat střeleckou impotenci, tak právě City, protože toho zazdili neskutečně včera..

Reagovat
smazaný uživatel

To vazne nekdo napraskal muj koment aby byl smazany hnus tahle doba bud te sejme koronavirus nebo cenzura

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo si proste porusil pravidla diskuze.

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
PP

tak jestli to je ten jeden co si vybavuju, tak se nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Meli ti smazat rovnou cely ucet. Stejne jako ty predchozi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ten de bruyne je stejne neskutecne bozi hrac

Reagovat
ADM

Ten jeho tah na branu

Reagovat
Josifek

Celkově přímočarost a přehled, oni i skvěle rozdává kolmice, zjednodušuje a zrychluje hru, neztrácí míče...takový hráč nám i vám zoufale chybí. On včera s přehledem přejel celý náš slavný střed zálohy de facto sám (protože krom slušného výkonu Jesuse se mi většina hráčů city nezdála včera až tak nadstandardní)..

Reagovat
Generalní Gladiator

Klasika,nic nového, na vás většinou stačí top výkon jednoho hráče.

Reagovat
r.mrazik

jojo...a hlavne jak vidi celkove hru...jeho schopnost reseni situaci a ty prihravky...no proste bozi hrac

Reagovat
mistr129

Reagovat
tunkic

Reagovat
Hai

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dody10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mimi_united

City prekvapili Celkom hrdosť na našeho menšieho bračeka z Manchesteru

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mercury

Reagovat
Pharrell

Nepřekvapili , oni jsou momentálně po LFC 2.nejlepší angl.tým v Evropě.

Reagovat
Pharrell

A to právem , takovou formu mají poslední 3.sezóny. I když tahle sezóna je pro ně výsledkově horší no.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no.. i kdyby jsme v PL meli jen 2 prohry a jednu remizu tak jsme v pr .... to jediny me uklidnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pharrell

Real teďka v krizi , v posledních 5.zápasech nikoho nedokázali výrazně přehrát. A včera City zaslouženě vyhráli , bohužel tohle si Madridistas musí přiznat.

O víkendu jestli nezvládnou El Clásico , mají opět po sezóně. Tahle sezóna není pro ně zatím nijak lepší než ta minulá. Faktor CR7 a top útočník Realu velmi chybí , a adekvátní náhrada zatím není. A tým stárne stagnuje (starší hvězdy jsou za zenitem) , a generační obměna kádru zatím neprobíhá dobře. Takže po El Clásico , možná ZizouOUT.

Reagovat
10

kdo viděl ty poslední zápasy Realu, tak musí s nějakou chválou City šetřit...já jsem čekal, že je přejedou ještě víc, protože ten rozdíl mezi nima je aktuálně velkej, to je prostě realita

Reagovat
Hristo Stoichkov

City jsou pořád psychicky křehcí, bylo to vidět i včera, nemají holt zkušenosti se zvládáním podobných zápasů. Pokud vyřadí Real, může je to dost nakopnout. Včera mě celkem překvapil Pep, konečně se v play-off LM vyvaroval zbytečnýho vysokýho pressinku, který je dost riskantní. Jinak si myslím, že City, Liverpool a Bayern jsou o dost dál než Juve, Barca, Real či PSG, kteří na tu absolutní špičku nemají kvalitu. Real společně s Barcou a Juve má dost podobných prvků a zaslouženě pykají za nepodařenou stavbu kádru posledních let.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ze silných vyřadily pouze PSG a tehdy asi ještě nemělo tu sílu. Není náhoda,že city i psg se nemůžou prosadit, chelsea to taky trvalo cca 10r? Vždycky,když narazily na top tým,vyletěli, klub nemá LM v genech a ono to trvá, letos je to poprvé,co vyřadily špičkové mužstvo. Tohle by jim mohlo mentálně pomoct a pokud nedostanou liverpool, do finále by se mohli dostat.

Jinak je zajímavé,jak moc se rozcházejí názory na vypadnutí city pod pepkem v LM. Jedni tvrdí,že je to tím,že hraje pořád stejně,útočí a druhá půlka naopak, že vždycky změní taktiku,styl hry,jde bránit a nevyjdeto.

Včera nebyli v komfortní situaci, real technicky a kombinačně stačil, na city bylo znát,že na to nejsou zvyklí,ale tak nějak se s tím srovnali, nevysunuli presing a byli ochotni hrát soubojový fotbal, to je změna oproti dřívějšku.

Reagovat
fenixLFC

jj preto chelsea len v playoff vyradila v 04/05 barcu a bayer, 07/08 liverpool , 08/09 juventus, liverpool...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Generalní Gladiator

blbě napsané,dlouho jim trvalo dobit vrchol

Reagovat
Dody10

Reagovat
10

Podobností se u těch 3 týmů sešlo dost, nevím, kdo z nich je na tom aktuálně nejhůř. Individuální kvalita je pořád na straně Realu s Barcelonou, zbytky nějaký pragmatičnosti a taktiky spolu s faktorem Ronaldo zase na straně Juventusu. Tempo a hra zálohy jsou víceméně shodný, stejně jako výkony jednotlivců v ní, přežranost a s tím spojená absence schopnosti se nějak zdravě namotivovat tam taky úplně nevidím, minimálně v případě Juventusu. To bylo vidět včera, pokud ještě někdo ty matný výkony v lize omlouval tím, že ten tým nemá motivaci na ligu a soustředí se hlavně na LM, kde to bude úplně jiná jízda, tak to se včera spláchlo do hajzlu hodně rychle. Stejně tak je naivní si myslet, že na začátku března najednou tyhle týmy začnou šlapat.

Jinak City pořád moc nevěřím, podle mě Guardiolu drtí jeho ego a pořád chce strašně moc na sílu ukázat něco průlomovýho a všechny šokovat, na což imho dojedou. Favoriti jsou pro mě aktuálně Liverpool, za nima Bayern, kterej to zlepšení dokázal načasovat velmi dobře.

Reagovat
valloire

Ztráta motivace našich starších opor je evidentní. Ten tým celkově není tak hladovej jak dřív, což je hattricku pochopitelný a bude chvíli trvat než zase ten hlad dostaneme. Co se týče Juve, LM chcete, ale jestli na to je kvalita, tak to asi už ne. Přijít CR někdy kolem 16, 17, tak to dáte.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Kokesh

Tři zápasy nazpátek byl remízový zápas se Celtou, kterou RM výrazně přehrál. Pak nevýrazný zápas s Levante a včerejší zápas se City, které zápas otočilo za posledních 12 minut. O jakém obrovském rozdílu se tu bavíte?

Generační odměna probíhá, to je snad evidentní. Problém je, když se po zpackané minulé sezoně poprvé bez Crise vsadí na 100+ ofenzivní posilu z PL, která celou sezónu promarodí a vstřelí jeden gól.

Reagovat
Generalní Gladiator

Stihnou namazanýho zidana do něděle seškrábat z chleba?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych nikoho neseškrabával, už jsme v posledních letech viděli i větší obraty než z 1:2 před odvetou

Reagovat
Israha

No poslední zápasy nás potápějí individuální selhání. Se Sociedadem divizní výkony Marcela a Militaa, s Celtou a Levante neschopnost Varanea sehrát ofsajdovou past (+ s Levante i kiks Courtoise), včera zkrat Carvajala (který hořel celý zápas). Plus téměř v každém zápase někdo vepředu zahodí aspoň jednu tutovku (včera Vincek, v sobotu Hazard s Benzemou, proti Celtě taky Benzema, atd.). Zidane taky samozřejmě nedělá moc dobrá rozhodnutí (ten pokus o tiki taku na Levante byl hrozný), ale tohle mi přijde jako nějaká ztráta koncentrace, co pochází přímo z hlav hráčů.

Reagovat
20fredy20
Reagovat
Greny

musis nekoho posetrit na odvetu

Reagovat
Messiáš

Ten gol pri zduchnuti Ramose bych proste neuznal. Nevim, jak je VAR schopen merit intenzitu kontaktu, ale to, ze ho to v tom vyskoku rozhodilo je snad evidentni..

Reagovat
DonAndres

Ve výskoku? vždyť se ho sotva dotknul v momentě, kdy ve výskoku nebyl.

Reagovat
patas92

Normálně jo, ale tady k tomu "žduchnutí" došlo v momentě, kdy byl Ramos ještě oběma nohama na zemi. Podle mě to Ramos jasně přihrál v momentě kdy si uvědomil, že ten centr podskočil.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kokesh

Jak ho mohl podskočit, když mu Sterling ani nedovolil vyskočit?

Vždyť právě postrčení (on se od něho dá se říct i odrazil) na zemi je ještě horší, než souboj ve vzduchu. Suma sumárum tohle postrčení zcela jasně Jesusovi pomohlo a Ramosovi znemožnilo "normálně vyskočit".

Reagovat
Spalovač šancí

Šaman Sterling

Reagovat
bakasa

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Jasně. Nejlepší by bylo kdyby měli fotbalisti ruce svázané za zády, aby se někdo někoho nědotkl. Jesus se ho dotkl, ale v ten klíčový moment, kdy se schylovalo k souboji, se mu ruce rozjely do strany a zas tak moc to Ramose nerozhodilo. Míč ho přeletěl a Ramos skákal v jakémsi krkolomném záklonu.

Reagovat
tunkic

Moc důvěryhodně to rozhození nevypadá, když Ramos padá dozadu při "postrčení" zezadu

Reagovat
Greny

jojo stal za nim zduchnul ho kdyz byl na zemi rukama pred sebou a chudak Ramos misto aby padal dopredu se zritil dozadu kdyz videl ze to neodhlavickuje tak to zkusil

Reagovat
PP

fyzika je pro debily..

Reagovat
xjert02

Couval, nemel logicky stabiitu. Jesus sice ruce mel pred sebou, sam ovsem taky odskakoval a vrazeni tam nebylo. Jinak tohle chraneni couvajicich hracu bych jako faul zrusil. NEni to prirozeny pohyb a navic couvani vetsinou znamena spatny vyber mista. Kolikrat by musel protihrac uplne zmizet, aby v techto pripadech "nefauloval"

Reagovat
smazaný uživatel

zase nepřehánějte. už jsem viděl větší neodpískané brutality, tohle nic nebylo. Navíc faktor Ramos. Oh wait, bílý balet

Reagovat
Messiáš

Já Realu nefandím, nepřeju jim nic pozitivního a Ramos je na piedestalu mých nejméně oblíbených hráčů, ale nic z toho, co je napsáno výše mě nepřesvědčilo o tom, že gól neměl platit. Postrčení před výskokem z toho nedělá lepší situaci, Ramos byl najednou ve výrazně horší situaci, což rezultovalo v jeho divný pokus odhlavičkovat míč ze záklonu... To že si to pak uvědomil a začal se svíjet, to přece taky nic nemění...

Reagovat
smazaný uživatel

no spíš to bylo tím, jak už tu někdo psal, že ten centr prostě podběhl a když už viděl, že je v prdeli, tak ještě zasimuloval.. ten balon by neměl.

Reagovat
Generalní Gladiator

postrčení ho mohlo dost znevýhodnit,neříkám že znevýhodnilo,ale mohlo

Reagovat
Messiáš

*by měl platit..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec furt

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Jesus - trapná simulace. Asi nikdy nepochopim, ze si to sam sobe dovolis, udelat ze sebe idiota za cenu toho, ze oslabis tym soupere a svymu tim pomuzes. Chapu tu logiku, ale ze s tim dokaze zit sam. To nepochopim a chapat ani nechci. Kazdopadne musi byt hodne jednoduchej.

Reagovat
ttopi

Hele udělej si takovej pokus. Rozeběhni se plnou rychlostí a koukej se jen před sebe. Pak někoho nech, ať k tobě přiběhne a nepatrně se tě dotkne (ruka, noha, to je asi jedno). Uvidíš, jak hezky poletíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si udelej takovej pokus. Zkus si odmyslet ze fandis city. Podivej se na to trapny divadlo a zhodnot si to objektivne. Jedna vec je simulovat. Druha vec je to jeste obhajovat jen proto, ze tomu tymu fandis. Budto si mu to sezral..uznavam je to zdatnej simulant. A nebo si nedokazes pripustit, ze by hrac tymu, kterymu fandis je ubozak.

Reagovat
ttopi

S fanděním to nemá nic společnýho. Fyzika je neúprosná. Zrovna u Jesuse bych, narozdíl od Sterlinga, o simulaco fakt nemluvil. V týhle rychlosti stačí fakt málo.

Reagovat
smazaný uživatel

takze to druhy

Reagovat
masly008

jako já chálu jak to myslíš,ale myslíš že zatažení za ruku ti zlomí nohy?se naschvál podívej co mu udělaly nohy po tom kontaktu.Normálně by se mu vytočil nejdříve trup,ale mu se současně podlomily nohy a to je prostě simulace.

Reagovat
masly008

ok.teď jsem viděl ten záběr dole a šmiknul mu o nohu,jsem řešil jen to lehké držení ruky.takhle asi jo,ale i tak tomu přidal,ale to už je bohužel dneska u většiny normální no.A čím víc na jih tím je to asi horší

Reagovat
masly008

Reagovat
Josifek

Faul jasnej, redka jasná a co je taky jasný, že by to Jesus ustál, kdyby chtěl. Ale neměl důvod, za mě no hate

Reagovat
Muffi

a proč by na něj měl mít Ramos možnost jakkoliv šahat nebo i do něj jedním prstem dloubat? Pokud jsou oba na přibližně stejné úrovni budiž ale v situaci když je půl metru za ním?

Hokej je mnohem kontaktnější sport než fotbal a tyhle situace tam byly před 20 lety běžné. Hráč nebyl v souboji, ztrácel půl metru tak začal protivníka hákovat, dloubat hokejkou a podobně a bralo se to za normu. Pak se to v zájmu podpory útočné hry začalo tvrdě trestat, dnes to používají snad jen naši a éra 20 let zpátky, kdy tohle bylo dovolené je většinou považovaná za špatnou.

Reagovat
tunkic

Bohužel vítej ve světě fotbalu...skoro v každým zápase/v každým týmu najdeš někoho, u koho se divíš, že mu pak při pohledu na sebe z opakovaček není trapně..tuplem, když v dnešní době zápas snímá ani bambilion kamer..

Reagovat
Free_player

taková karma pro Real no

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jediny pozitivni na tom je, ze se to stalo Ramosovi. Za to co predvedl ve finale proti Juventusu tehdy.

Reagovat
Luc-Luc

a ve finale proti Liverpool

Reagovat
valloire

no, jaká karma se asi chystá na vás

Reagovat
smazaný uživatel

letos staci double

Reagovat
boryland

real-Barca 0:3........Leo hattrick.......ramos red.......zz ven.......

Reagovat
John Obi Mikel

Hamáček sem dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

Řešíš ruku, na zádech....

tady jsem ti stopl přesně moment kdy Ramos fauloval, o tu ruku až tak nešlo ale trefil mu nohu a v té rychlosti nemáš šanci udržet rovnováhu ..... Udělal to chytře, ale rozhodčího neochcal ....

https://youtu.be/coeMRXUziVk?t=20

Přesný časo je 0:20

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle jsou ramos, casemiro mistri , zfaulovat tak ze to jako faul zprvu nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ten clanek poslete dopici z hlavni strany

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
tunkic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele