UEFA - Liga mistrů 2019/2020

21.08.2019 21:00 CET
předkola - 4. předkolo - nemistrovská část - 1. zápasy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.60 - 4.55
Související zápasy
odveta27.08.2019 21:00
FK Krasnodar - Olympiakos Pireus
1:2

Olympiakos začiná proti Krasnodaru doma

Ruský Krasnodar si základní skupinu Ligy mistrů ještě nikdy nezahrál, ale nyní je blízko a má před sebou poslední překážku - Olympiakos Pireus. Řekové začnou rozhodující dvojduel play-off doma na stadionu Georgiose Karaiskakise, kde za dvě předkola nastříleli svým soupeřům šest branek a ani jednou přitom neinkasovali. I Olympiakos si touží po dvouleté odmlce zahrát nejprestižnější klubovou soutěž, prozatímní formu má výbornou.

Olympiakos se bude opět spoléhat na bouřlivé domácí prostředí stadionu Georgiose Karaiskakise, kde letos hraje v evropských pohárech skvěle. Vyprávět by mohla po čtyřgólovém přídělu Viktoria Plzeň a s prázdnou se z Atén poroučel i Istanbul Basaksehir. Na druhou stranu Krasnodar má velkou kvalitu a navíc ruská nejvyšší soutěž už je dávno v běhu, na rozdíl od řecké ligy. Krasnodar o víkendu vyhrál nad FK Tambov 2:0 a po šesti kolech je s jednobodovou ztrátou na vedoucí Zenit třetí. Olympiakos se ruskému soupeři obecně postaví teprve popáté v historii. Třikrát přitom zvítězil a jen jednou odešel poražen. S Krasnodarem ale nikdy předtím nehrál.

Thrylos si naposledy zahráli základní skupinu Ligy mistrů před dvěma lety, ale v konkurenci Juventusu, Sportingu a Barcelony díru do světa neudělali. Zisk jednoho bodu znamenal poslední místo ve skupině a tím pádem konec v pohárové sezoně 2017/2018.

Loni třetí tým ruské Premier Ligy není v evropských pohárech žádným nováčkem. Krasnodar rok co rok hraje základní skupinu Evropské ligy, avšak s milionářskou soutěží zkušenosti nemá. Letos se do předkol kvalifikoval vůbec poprvé a hned ve 3. předkole se postaral o velké překvapení, když vyřadil vítěze z roku 2004 FC Porto. Rusové sice domácí zápas prohráli, ale v odvetě na portugalské půdě zvítězili 3:2.

Krasnodar měl před sezonou potíže s trenérem Muradem Musajevem, který kvůli chybějící licenci nesmí usednout na lavičku při zápasech Ligy mistrů. Tým tak v Řecku povede jeho asistent Sergei Matvejev.

Utkání ve slunečném přístavu Pireus (večerní teploty se pohybují kolem 28 stupňů) začne ve 21 hodin středoevropského času a na starost jej dostal španělský sudí Carlos del Cerro Grande.
Tip EuroFotbal.cz: 1
Autor: Ondřej Linhart / uefa.com
Počet zobrazení: 1371
Vzájemné zápasy
nenalezeny žádné zápasy
nenalezeny žádné zápasy
Olympiakos Pireus - poslední zápasy
17.03.2019Super League 25. kolo
Panathina. - Olympiakos
0:3k
31.03.2019Super League 26. kolo
Olympiakos - Atromitos FC
2:1
07.04.2019Super League 27. kolo
Panetolikos - Olympiakos
0:5
14.04.2019Super League 28. kolo
Olympiakos - Xanthi FC
4:0
21.04.2019Super League 29. kolo
PAS Lamia - Olympiakos
1:3
05.05.2019Super League 30. kolo
AE Larisa - Olympiakos
0:3
23.07.2019Liga mistrů2.př 1.z
Plzeň - Olympiakos
0:0
30.07.2019Liga mistrů2.př 2.z
Olympiakos - Plzeň
4:0
07.08.2019Liga mistrů3.př 1.z
Istanbul B. - Olympiakos
0:1
13.08.2019Liga mistrů3.př 2.z
Olympiakos - Istanbul B.
2:0
12.09.2017Sk D
Olympiakos Pireus - Sporting CP
2:3
27.09.2017Sk D
Juventus FC - Olympiakos Pireus
2:0
18.10.2017Sk D
FC Barcelona - Olympiakos Pireus
3:1
31.10.2017Sk D
Olympiakos Pireus - FC Barcelona
0:0
22.11.2017Sk D
Sporting CP - Olympiakos Pireus
3:1
05.12.2017Sk D
Olympiakos Pireus - Juventus FC
0:2
23.07.20192.př 1.z
Viktoria Plzeň - Olympiakos Pireus
0:0
30.07.20192.př 2.z
Olympiakos Pireus - Viktoria Plzeň
4:0
07.08.20193.př 1.z
Istanbul Başakşehir - Olympiakos Pireus
0:1
13.08.20193.př 2.z
Olympiakos Pireus - Istanbul Başakşehir
2:0
FK Krasnodar - poslední zápasy
19.05.2019Premier Liga 29. kolo
Arsenal Tula - Krasnodar
0:3
26.05.2019Premier Liga 30. kolo
FK Krasnodar - Rubin Kaz.
1:0
14.07.2019Premier Liga 1. kolo
Achmat Gro. - Krasnodar
1:0
20.07.2019Premier Liga 2. kolo
FK Ufa - FK Krasnodar
2:3
27.07.2019Premier Liga 3. kolo
FK Krasnodar - PFC Soči
3:0
03.08.2019Premier Liga 4. kolo
Zenit - FK Krasnodar
1:1
07.08.2019Liga mistrů3.př 1.z
FK Krasnodar - FC Porto
0:1
10.08.2019Premier Liga 5. kolo
FK Krasnodar - Rubin Kaz.
1:0
13.08.2019Liga mistrů3.př 2.z
FC Porto - FK Krasnodar
2:3
17.08.2019Premier Liga 6. kolo
FK Tambov - FK Krasnodar
0:2
07.08.20193.př 1.z
FK Krasnodar - FC Porto
0:1
13.08.20193.př 2.z
FC Porto - FK Krasnodar
2:3
Komentáře (26 / 0 nových)
Pharrell
14.08.2019 01:57
#
1:0
olymp
14.08.2019 09:14
#
2:0
smazaný uživatel
14.08.2019 12:03
#
2:1
thanasis7
14.08.2019 23:44
#
Parakamera z posledniho zapasu. Popravde se mi toto zpracovani z deni libi, protoze prinasi jinej pohled na zapas a i na to, co se deje kolem : https://m.youtube.com/watch?v=e54uRVwtMSc
smazaný uživatel
19.08.2019 20:02
#
pěkný
tajomen
15.08.2019 12:48
#
1:1
vanGomm
16.08.2019 20:27
#
Tip 1.
Fluor
17.08.2019 13:46
#
1:2
MagpeCZ
18.08.2019 11:21
#
2:0
Theft90
19.08.2019 01:44
#
3:1
John Obi Mikel
19.08.2019 21:06
#
2:1
EverlastD
20.08.2019 09:57
#
1:2
ttopi
21.08.2019 13:38
#
0:2
ttopi
22.08.2019 07:09
#
olymp
22.08.2019 07:20
#
Opravdu by me velice zajimalo jestli autor clanku zapas videl!!?? ALe asi tezko kdyz pise tohle! Anebo se mozna spletl a videl jiny zapas !
thanasis7
22.08.2019 09:47
#
absolutely...
thanasis7
22.08.2019 09:46
#
Tak to si děláte absolutní legraci... Rozumím, že hlavním vaším fokusem jsou české týmy a největší evropské ligy.

Ale tohle je fakt moc...

Proč si hrajete na preview a recenze? A vůbec proč se tedy stavíte do role celoevropského média?

Nevadí, že nepokryjete vše, ale to, že už po x-tý čtu vaše preview a recenze na "okrajozájmový" zápasy, který jsou totálně mimo mísu, to je prostě problém. Vy tam vyloženě kecáte. ..anebo jste zápas neviděli...

Když pominu tohle, co jsem se tady dočetl, tak i ty vaše preview vůbec nesplňují obecná kritéria. To jsou kolikrát vyloženě esejistický bajky a nedržíte se tématu ani vyvážení. Ani v tomto případě, to není problém do té doby, dokud se to nejmenuje preview.

Já si myslím, že to celé vychází z neznalosti. U tohoto zápasu jste se podívali na ten šestiminutový setřih ČT že? Tak nějak podezřele to kopíruje jejich výběr včetně toho, že tam ani oni nezařadili velkou šanci Valbueny na konci poločasu (ale i jiné).

Tak tady je setřih v HD kvalitě. Mě příjde, že popisujete úplně jinej zápas.

https://www.youtube.com/watch?v=pjMG59W5Rcw

Je to váš web, dělejte si na něm co chcete. Ale stavíte se do role celoevropskýho informačního serveru, a přitom mystifikujete lidi.

Od jistý doby si sem chodím pro výsledky, ale ty vaše emočně zabarvený recenze pokud nejde o týmy a ligy, na který se soustředíte, většinou nemohu bohužel brát vůbec vážně.
ttopi
22.08.2019 09:55
#
Tak ty jsi dobrý jouda, promiň.

Já viděl taky jen sestřih a to co se tu píše mi s tím v podstatě koresponduje.

Respektive co vlastně chceš? Aby si tu autor těhle recenzí každý zápas celý zkoukl? Prostě se spolehli na jeden z X zdrojů sestřihů, kde třeba nezařadili všechny situace. Ale tahle tvoje kritika, jak kdybys to tady platil, nebo něco, to je strašný
thanasis7
22.08.2019 10:03
#
V pořádku, já tomu rozumím. Uznávám, že je to zdarma. Ale nemohu se stavit se do role recenzenta jenom na základě toho, že nemám čas to sledovat a taky o tom nevím tolik, protože to skoro nikoho nezajímá. Prostě se to odehrálo výrazně jinak, já to vím, protože já to sleduju a navíc můžu i zcela odlišnej průběh i doložit.

Jsem jednznačně názoru, že když nabízím služby - byť zdarma, tak by se minimálně měly být schopny obhájit. tento text recenze prostě není. to už je lepší napsat jen výsledek, než takhle uvádět v omyl.
ttopi
22.08.2019 10:13
#
Dobře tak mi ale napiš co by sis představoval. Já teda přesně nevím, kdo tady kolik za co bere, ale předpokládám, že zdejší pisatelé asi chodí do práce.

Když si vezmeš, kolik je během týdne všude zápasů, ke kterým se tu píší recenze, tak si fakt neumím představit, že by někdo na ty zápasy všechny koukal.

A co ti na této recenzi vlastně vadí?
thanasis7
22.08.2019 11:10
#
Pouze odpovídám a je to můj soukromý názor. jinak se necejtim, že bych měl někomu kecat do toho, co má dělat...

Tým specialistů tady asi vysedávat a vše sledovat do posledního puntíku nebude.

Proto si myslim, že je lepší míň informací, ale správný. A ne tam nacpat za každou cenu něco, když existuje riziko, že někdo z audience může danou problematiku sledovat a mít do ní možná i větší vhled.

Na této recenzi mi vadí její pojetí. Jako celek na mne působí, že soupeř měl strašnou smůlu, že "pálil příležitosti". Já jsem samozřejmě subjektivní, tak jsem si říkal, že se na to podívám později znovu a třeba to uvidím jinak. částečně se stalo, ale...ne až tak moc.

a olympiakos je něco, kam ještě "dohlédnu". ale co třeba jiný okrajozájmový zápasy, kde už to nesleduju. podobná míra neobjektivity se může objevit i jinde.

U preview, kde nejsou dodržený skoro žádný postupy, je to vidět hned. Ale u těch recenzí, tam je to vyloženě o tom, že pokud se na ně spolehnu, protože jsem neviděl zápas, tak si vytvořim úplně jinou představu o zápasu, o týmu, o všem..

Recenze je kvalifikovanej a docela náročnej žánr. Jasně, vzhledem ke kapacitám a zájmu o tyto týmy se zde omezuje pouze na komentované slovo popisující nějaký videosestřih. Nicméně se domnívám, že recenze má být právě tím propojením mezi popisy těch šancí. A tady podle mýho vyplouvá na povrch, že autor prostě neví. a když neví, tak spontánně napíše, jak na něj působil videosestřih, protože se mu to tam tak jeví. Mohl ten zápas samozřejmě skončit jakkoliv jinak, ale celou dobu to vypadalo tak, že tehdy daný stav 1-0 není dostačující vzhledem k tomu, co jsme na hřišti viděli. vyjadřovali se tak i angličtí komentátoři zápasu (který jsou pro tento zápas pochopitelně objektivnější než řecký či ruský)

tohle trochu očekávám od recenze obecně. a pokud nemám kapacitu to sledovat, nebo mít dostatečné množství informací, tak se pouze uchýlim k popisu a nehodnotím - nevytvářím za každou cenu to pojivo (soupeř pokračoval v pálení šancí) jenom proto, aby tam něco bylo...

myslím si, že celkově jde o to, jak tomu médiu přistupuju - Pokud se domnívám, že tento server je největší specialista na evropský fotbal, tak takové recenze jsou úplným úletem. Pokud se jedná o hobby - tak super, je to sice neobjektivní, ale co už, taky by tu nemuselo být nic...
Benfica
27.08.2019 14:57
#
hej, ak niekto chce písať review zo zápasu tak mal by vidieť celý inak je to k ničomu
ttopi
22.08.2019 10:01
#
Jinak to myslíš tu Valbuenovu střelu, co ani ke golmanovi nedoletěla?
Zase neblbni. ČT na to má nějakou minutáž a nemůže tam být všechno.
thanasis7
22.08.2019 10:05
#
co se čt týče, to vůbec nehodnotim co tam bylo a nebylo. to je ok co si tam dali. já to viděl jen jednou. jen mne napadlo, že toto by mohl být zdroj, odkud autor vychází... protože jsem si tam všiml té podoby - ale samozřejmě to nevím....
smazaný uživatel
22.08.2019 11:11
#
Ta reportáž se tu objevila pár minut po skončení zápasu, což znamená, že to bylo napsáno hodně narychlo. Proto asi ty nepřesnosti.
olymp
22.08.2019 11:20
#
ja ten zapas videl v primem prenosu cely
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto zápasu, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.
09.01. Kane musí podstoupit operaci
Operační zákrok musí se zraněným stehenním svalem podstoupit Harry Kane. Kanonýr Tottenhamu má být mimo hru minimálně do dubna. (transfermarkt.de)
29.12.2019 Ronaldo nejlepším střelcem roku i dekády
Cristiano Ronaldo z Juventusu je nejlepším střelcem v soutěžích UEFA v roce 2019 i v celé dekádě od roku 2010. V končícím roce se Ronado trefil celkem 21krát. K sedmi gólům v Lize mistrů přidal celkem 14 branek za Portugalsko v kvalifikaci ME a v Lize národů. Na druhém místě skončil s 19 góly Angličan Harry Kane z Tottenhamu. Pořadí střelců v posledních deseti letech ovládl se 145 zásahy. Druhý Polák Robert Lewandowski jich nastřádal 101. (uefa.com)
22.12.2019 Lokomotiv Moskva zaplatí pokutu
Pokutu ve výši 8 tisíc eur musí po rozhodnutí UEFA zaplatit Lokomotiv Moskva. Ruský celek dostal trest po utkání Ligy mistrů s Juventusem (1:2), v němž jeho fanoušci zablokovali schody. (sport-express.ru)
16.12.2019 Los osmifinále Ligy mistrů
Los osmifinále Ligy mistrů (první zápasy 18., 19., 25. a 26. února, odvety 10., 11., 17. a 18. března):
Borussia Dortmund - Paris St. Germain, Real Madrid - Manchester City, Atalanta - Valencia, Atlético Madrid - Liverpool, Chelsea - Bayern Mnichov, Lyon - Juventus, Tottenham - Lipsko, Neapol - FC Barcelona. (ČTK)
15.12.2019 Bayern i na startu jara bez Hernándeze
Lucas Hernández nestihne ani začátek jarní části 1. Bundesligy. Obránce Bayernu Mnichov laboruje se zraněnými vazy v kotníku a očekává se, že se do tréninku zapojí na konci ledna. (kicker.de)
13.12.2019 Alaba je opět k dispozici Bayernu
Bayern Mnichov může v ligovém utkání s Brémami využít služeb Davida Alaby. Rakouský obránce je k dispozici po potížích s pánví, kvůli čemuž vynechal středeční zápas Ligy mistrů s Tottenhamem (3:1). (kicker.de)
13.12.2019 Liga mistrů - ideální sestava
Ideální sestava skupinové fáze Ligy mistrů podle deníku L'Equipe: Ter Stegen (Barcelona) - Cuadrado (Juventus), Silva (PSG), Koulibaly (Neapol), Gayá (Valencia) - Tolisso (Bayern), Aouar (Lyon) - Coman (Bayern), Ziyech (Ajax), Forsberg (RB Lipsko) - Lewandowski (Bayern). (lequipe.fr)
13.12.2019 Ruské kluby popáté nepřežily pohárový podzim
Příští týden se budou losovat další fáze Ligy mistrů a Evropské ligy a popáté v historii budou v koších chybět kluby z Ruska. Poslední místa ve skupinách Ligy mistrů obsadily Zenit Petrohrad a Lokomotiv Moskva, v EL pro změnu neuspěly FK Krasnodar a CSKA Moskva, Arsenal Tula a Spartak Moskva svá účinkování ukončily už v předkolech. (sport-express.ru)
12.12.2019 Lille se může spolehnout na Maignana
Mike Maignan nechybí v nominaci Lille pro nadcházející ligový zápas s Montpellierem. Francouzský gólman měl po úterním zápase Ligy mistrů na hřišti Chelsea (1:2) potíže se stehenním svalem, nejednalo se však o vážný zdravotní problém. (lequipe.fr)
12.12.2019 Modrič soupeře neřeší
Chorvatský záložník Luka Modrič neřeší, koho pošle pondělní los osmifinále Ligy mistrů do cesty jeho Realu Madrid. "Je to úplně jedno. V této fázi už nejsou žádné lehké zápasy a žádní lehcí soupeři. Jsme hlavně rádi, že jsme v osudí," řekl Modrič, který s Realem Ligu mistrů celkem čtyřikrát ovládl. (football-espana.net)
Další expres zprávy
Poslední zápasy
10.12.
Red Bull Salzburg - Liverpool FC
0:2
10.12.
SSC Neapol - KRC Genk
4:0
10.12.
Borussia Dortmund - Slavia Praha
2:1
10.12.
Inter Milán - FC Barcelona
1:2
10.12.
SL Benfica - Zenit Petrohrad
3:0
10.12.
Olympique Lyon - RB Lipsko
2:2
10.12.
AFC Ajax - Valencia CF
0:1
10.12.
Chelsea FC - Lille OSC
2:1
11.12.
Dinamo Záhřeb - Manchester City
1:4
11.12.
Šachtar Doněck - Atalanta
0:3
11.12.
Club Bruggy - Real Madrid
1:3
11.12.
Paris SG - Galatasaray SK
5:0
11.12.
Bayern Mnichov - Tottenham Hotspur
3:1
11.12.
Olympiakos - FK Crvena Zvezda
1:0
11.12.
Atlético Madrid - Lokomotiv M.
2:0
11.12.
Bayer Leverkusen - Juventus FC
0:2
Všechny zápasy
Následující zápasy
18.02.21:00
Borussia Dortmund - Paris SG
info
18.02.21:00
Atlético Madrid - Liverpool FC
info
19.02.21:00
Tottenham Hotspur - RB Lipsko
info
19.02.21:00
Atalanta Bergamo - Valencia CF
info
Všechny zápasy
Anketa
Kdo postoupí do čtvrtfinále?
Hlasovat