UEFA - Liga mistrů 2019/2020

21.08.2019 21:00 CET
předkola - 4. předkolo - nemistrovská část - 1. zápasy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.60 - 4.55
Související zápasy
odveta27.08.2019 21:00
FK Krasnodar - Olympiakos Pireus
info

Olympiakos začiná proti Krasnodaru doma

Ruský Krasnodar si základní skupinu Ligy mistrů ještě nikdy nezahrál, ale nyní je blízko a má před sebou poslední překážku - Olympiakos Pireus. Řekové začnou rozhodující dvojduel play-off doma na stadionu Georgiose Karaiskakise, kde za dvě předkola nastříleli svým soupeřům šest branek a ani jednou přitom neinkasovali. I Olympiakos si touží po dvouleté odmlce zahrát nejprestižnější klubovou soutěž, prozatímní formu má výbornou.

Olympiakos se bude opět spoléhat na bouřlivé domácí prostředí stadionu Georgiose Karaiskakise, kde letos hraje v evropských pohárech skvěle. Vyprávět by mohla po čtyřgólovém přídělu Viktoria Plzeň a s prázdnou se z Atén poroučel i Istanbul Basaksehir. Na druhou stranu Krasnodar má velkou kvalitu a navíc ruská nejvyšší soutěž už je dávno v běhu, na rozdíl od řecké ligy. Krasnodar o víkendu vyhrál nad FK Tambov 2:0 a po šesti kolech je s jednobodovou ztrátou na vedoucí Zenit třetí. Olympiakos se ruskému soupeři obecně postaví teprve popáté v historii. Třikrát přitom zvítězil a jen jednou odešel poražen. S Krasnodarem ale nikdy předtím nehrál.

Thrylos si naposledy zahráli základní skupinu Ligy mistrů před dvěma lety, ale v konkurenci Juventusu, Sportingu a Barcelony díru do světa neudělali. Zisk jednoho bodu znamenal poslední místo ve skupině a tím pádem konec v pohárové sezoně 2017/2018.

Loni třetí tým ruské Premier Ligy není v evropských pohárech žádným nováčkem. Krasnodar rok co rok hraje základní skupinu Evropské ligy, avšak s milionářskou soutěží zkušenosti nemá. Letos se do předkol kvalifikoval vůbec poprvé a hned ve 3. předkole se postaral o velké překvapení, když vyřadil vítěze z roku 2004 FC Porto. Rusové sice domácí zápas prohráli, ale v odvetě na portugalské půdě zvítězili 3:2.

Krasnodar měl před sezonou potíže s trenérem Muradem Musajevem, který kvůli chybějící licenci nesmí usednout na lavičku při zápasech Ligy mistrů. Tým tak v Řecku povede jeho asistent Sergei Matvejev.

Utkání ve slunečném přístavu Pireus (večerní teploty se pohybují kolem 28 stupňů) začne ve 21 hodin středoevropského času a na starost jej dostal španělský sudí Carlos del Cerro Grande.
Tip EuroFotbal.cz: 1
Autor: Ondřej Linhart / uefa.com
Počet zobrazení: 1169
Vzájemné zápasy
nenalezeny žádné zápasy
nenalezeny žádné zápasy
Olympiakos Pireus - poslední zápasy
17.03.2019Super League 25. kolo
Panathina. - Olympiakos
0:3k
31.03.2019Super League 26. kolo
Olympiakos - Atromitos FC
2:1
07.04.2019Super League 27. kolo
Panetolikos - Olympiakos
0:5
14.04.2019Super League 28. kolo
Olympiakos - Xanthi FC
4:0
21.04.2019Super League 29. kolo
PAS Lamia - Olympiakos
1:3
05.05.2019Super League 30. kolo
AE Larisa - Olympiakos
0:3
23.07.2019Liga mistrů2.př 1.z
Plzeň - Olympiakos
0:0
30.07.2019Liga mistrů2.př 2.z
Olympiakos - Plzeň
4:0
07.08.2019Liga mistrů3.př 1.z
Istanbul B. - Olympiakos
0:1
13.08.2019Liga mistrů3.př 2.z
Olympiakos - Istanbul B.
2:0
12.09.2017Sk D
Olympiakos Pireus - Sporting CP
2:3
27.09.2017Sk D
Juventus FC - Olympiakos Pireus
2:0
18.10.2017Sk D
FC Barcelona - Olympiakos Pireus
3:1
31.10.2017Sk D
Olympiakos Pireus - FC Barcelona
0:0
22.11.2017Sk D
Sporting CP - Olympiakos Pireus
3:1
05.12.2017Sk D
Olympiakos Pireus - Juventus FC
0:2
23.07.20192.př 1.z
Viktoria Plzeň - Olympiakos Pireus
0:0
30.07.20192.př 2.z
Olympiakos Pireus - Viktoria Plzeň
4:0
07.08.20193.př 1.z
Istanbul Başakşehir - Olympiakos Pireus
0:1
13.08.20193.př 2.z
Olympiakos Pireus - Istanbul Başakşehir
2:0
FK Krasnodar - poslední zápasy
19.05.2019Premier Liga 29. kolo
Arsenal Tula - Krasnodar
0:3
26.05.2019Premier Liga 30. kolo
FK Krasnodar - Rubin Kaz.
1:0
14.07.2019Premier Liga 1. kolo
Achmat Gro. - Krasnodar
1:0
20.07.2019Premier Liga 2. kolo
FK Ufa - FK Krasnodar
2:3
27.07.2019Premier Liga 3. kolo
FK Krasnodar - PFC Soči
3:0
03.08.2019Premier Liga 4. kolo
Zenit - FK Krasnodar
1:1
07.08.2019Liga mistrů3.př 1.z
FK Krasnodar - FC Porto
0:1
10.08.2019Premier Liga 5. kolo
FK Krasnodar - Rubin Kaz.
1:0
13.08.2019Liga mistrů3.př 2.z
FC Porto - FK Krasnodar
2:3
17.08.2019Premier Liga 6. kolo
FK Tambov - FK Krasnodar
0:2
07.08.20193.př 1.z
FK Krasnodar - FC Porto
0:1
13.08.20193.př 2.z
FC Porto - FK Krasnodar
2:3
Komentáře (25 / 0 nových)
Pharrell
14.08.2019 01:57
#
1:0
olymp
14.08.2019 09:14
#
2:0
limaq
14.08.2019 12:03
#
2:1
thanasis7
14.08.2019 23:44
#
Parakamera z posledniho zapasu. Popravde se mi toto zpracovani z deni libi, protoze prinasi jinej pohled na zapas a i na to, co se deje kolem : https://m.youtube.com/watch?v=e54uRVwtMSc
limaq
19.08.2019 20:02
#
pěkný
tajomen
15.08.2019 12:48
#
1:1
vanGomm
16.08.2019 20:27
#
Tip 1.
Fluor
17.08.2019 13:46
#
1:2
MagpeCZ
18.08.2019 11:21
#
2:0
Theft90
19.08.2019 01:44
#
3:1
John Obi Mikel
19.08.2019 21:06
#
2:1
EverlastD
20.08.2019 09:57
#
1:2
ttopi
21.08.2019 13:38
#
0:2
ttopi
22.08.2019 07:09
#
olymp
22.08.2019 07:20
#
Opravdu by me velice zajimalo jestli autor clanku zapas videl!!?? ALe asi tezko kdyz pise tohle! Anebo se mozna spletl a videl jiny zapas !
thanasis7
22.08.2019 09:47
#
absolutely...
thanasis7
22.08.2019 09:46
#
Tak to si děláte absolutní legraci... Rozumím, že hlavním vaším fokusem jsou české týmy a největší evropské ligy.

Ale tohle je fakt moc...

Proč si hrajete na preview a recenze? A vůbec proč se tedy stavíte do role celoevropského média?

Nevadí, že nepokryjete vše, ale to, že už po x-tý čtu vaše preview a recenze na "okrajozájmový" zápasy, který jsou totálně mimo mísu, to je prostě problém. Vy tam vyloženě kecáte. ..anebo jste zápas neviděli...

Když pominu tohle, co jsem se tady dočetl, tak i ty vaše preview vůbec nesplňují obecná kritéria. To jsou kolikrát vyloženě esejistický bajky a nedržíte se tématu ani vyvážení. Ani v tomto případě, to není problém do té doby, dokud se to nejmenuje preview.

Já si myslím, že to celé vychází z neznalosti. U tohoto zápasu jste se podívali na ten šestiminutový setřih ČT že? Tak nějak podezřele to kopíruje jejich výběr včetně toho, že tam ani oni nezařadili velkou šanci Valbueny na konci poločasu (ale i jiné).

Tak tady je setřih v HD kvalitě. Mě příjde, že popisujete úplně jinej zápas.

https://www.youtube.com/watch?v=pjMG59W5Rcw

Je to váš web, dělejte si na něm co chcete. Ale stavíte se do role celoevropskýho informačního serveru, a přitom mystifikujete lidi.

Od jistý doby si sem chodím pro výsledky, ale ty vaše emočně zabarvený recenze pokud nejde o týmy a ligy, na který se soustředíte, většinou nemohu bohužel brát vůbec vážně.
ttopi
22.08.2019 09:55
#
Tak ty jsi dobrý jouda, promiň.

Já viděl taky jen sestřih a to co se tu píše mi s tím v podstatě koresponduje.

Respektive co vlastně chceš? Aby si tu autor těhle recenzí každý zápas celý zkoukl? Prostě se spolehli na jeden z X zdrojů sestřihů, kde třeba nezařadili všechny situace. Ale tahle tvoje kritika, jak kdybys to tady platil, nebo něco, to je strašný
thanasis7
22.08.2019 10:03
#
V pořádku, já tomu rozumím. Uznávám, že je to zdarma. Ale nemohu se stavit se do role recenzenta jenom na základě toho, že nemám čas to sledovat a taky o tom nevím tolik, protože to skoro nikoho nezajímá. Prostě se to odehrálo výrazně jinak, já to vím, protože já to sleduju a navíc můžu i zcela odlišnej průběh i doložit.

Jsem jednznačně názoru, že když nabízím služby - byť zdarma, tak by se minimálně měly být schopny obhájit. tento text recenze prostě není. to už je lepší napsat jen výsledek, než takhle uvádět v omyl.
ttopi
22.08.2019 10:13
#
Dobře tak mi ale napiš co by sis představoval. Já teda přesně nevím, kdo tady kolik za co bere, ale předpokládám, že zdejší pisatelé asi chodí do práce.

Když si vezmeš, kolik je během týdne všude zápasů, ke kterým se tu píší recenze, tak si fakt neumím představit, že by někdo na ty zápasy všechny koukal.

A co ti na této recenzi vlastně vadí?
thanasis7
22.08.2019 11:10
#
Pouze odpovídám a je to můj soukromý názor. jinak se necejtim, že bych měl někomu kecat do toho, co má dělat...

Tým specialistů tady asi vysedávat a vše sledovat do posledního puntíku nebude.

Proto si myslim, že je lepší míň informací, ale správný. A ne tam nacpat za každou cenu něco, když existuje riziko, že někdo z audience může danou problematiku sledovat a mít do ní možná i větší vhled.

Na této recenzi mi vadí její pojetí. Jako celek na mne působí, že soupeř měl strašnou smůlu, že "pálil příležitosti". Já jsem samozřejmě subjektivní, tak jsem si říkal, že se na to podívám později znovu a třeba to uvidím jinak. částečně se stalo, ale...ne až tak moc.

a olympiakos je něco, kam ještě "dohlédnu". ale co třeba jiný okrajozájmový zápasy, kde už to nesleduju. podobná míra neobjektivity se může objevit i jinde.

U preview, kde nejsou dodržený skoro žádný postupy, je to vidět hned. Ale u těch recenzí, tam je to vyloženě o tom, že pokud se na ně spolehnu, protože jsem neviděl zápas, tak si vytvořim úplně jinou představu o zápasu, o týmu, o všem..

Recenze je kvalifikovanej a docela náročnej žánr. Jasně, vzhledem ke kapacitám a zájmu o tyto týmy se zde omezuje pouze na komentované slovo popisující nějaký videosestřih. Nicméně se domnívám, že recenze má být právě tím propojením mezi popisy těch šancí. A tady podle mýho vyplouvá na povrch, že autor prostě neví. a když neví, tak spontánně napíše, jak na něj působil videosestřih, protože se mu to tam tak jeví. Mohl ten zápas samozřejmě skončit jakkoliv jinak, ale celou dobu to vypadalo tak, že tehdy daný stav 1-0 není dostačující vzhledem k tomu, co jsme na hřišti viděli. vyjadřovali se tak i angličtí komentátoři zápasu (který jsou pro tento zápas pochopitelně objektivnější než řecký či ruský)

tohle trochu očekávám od recenze obecně. a pokud nemám kapacitu to sledovat, nebo mít dostatečné množství informací, tak se pouze uchýlim k popisu a nehodnotím - nevytvářím za každou cenu to pojivo (soupeř pokračoval v pálení šancí) jenom proto, aby tam něco bylo...

myslím si, že celkově jde o to, jak tomu médiu přistupuju - Pokud se domnívám, že tento server je největší specialista na evropský fotbal, tak takové recenze jsou úplným úletem. Pokud se jedná o hobby - tak super, je to sice neobjektivní, ale co už, taky by tu nemuselo být nic...
ttopi
22.08.2019 10:01
#
Jinak to myslíš tu Valbuenovu střelu, co ani ke golmanovi nedoletěla?
Zase neblbni. ČT na to má nějakou minutáž a nemůže tam být všechno.
thanasis7
22.08.2019 10:05
#
co se čt týče, to vůbec nehodnotim co tam bylo a nebylo. to je ok co si tam dali. já to viděl jen jednou. jen mne napadlo, že toto by mohl být zdroj, odkud autor vychází... protože jsem si tam všiml té podoby - ale samozřejmě to nevím....
limaq
22.08.2019 11:11
#
Ta reportáž se tu objevila pár minut po skončení zápasu, což znamená, že to bylo napsáno hodně narychlo. Proto asi ty nepřesnosti.
olymp
22.08.2019 11:20
#
ja ten zapas videl v primem prenosu cely
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto zápasu, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.
22.08. Cabella si přetrhl kolenní vazy
Hodně dlouho bude mimo hru Rémy Cabella. Záložník FK Krasnodar si z utkání s Olympiakosem odnesl poraněné koleno a podrobné vyšetření odhalilo přetržený přední zkřížený vaz, fotbalistu čeká operace a po ní půlroční pauza. (lequipe.fr)
21.08. Liga mistrů - výsledky
Výsledky dnešních úvodních zápasů 4. předkola Ligy mistrů: Dinamo Záhřeb - Rosenborg 2:0 (8. z penalty Petković, 28. Oršić), Olympiakos - Krasnodar 4:0 (30. Guerrero, 78. a 85. Ranđelović, 89. Podence), Young Boys - Crvena Zvezda 2:2 (7. Assalé, 76. z penalty Hoarau - 18. Degenek, 46. García).
21.08. Krasnodar brzy přišel o Cabellu
Rémy Cabella musel předčasně opustit úvodní zápas 4. předkola Ligy mistrů na půdě Olympiakosu Pireus. Záložník Krasnodaru si přivodil zranění kolena a ze hřiště odešel již po 20. minutách. (lequipe.fr)
20.08. Kolář: Měl jsem toho hráče nastudovaného
Slavia vyhrála v Kluži a pod triumf 1:0 se výraznou měrou podepsal Ondřej Kolář. Brankář sešívaných udržel čisté konto, ve druhém poločase navíc zneškodnil pokutový kop. "Dneska jsem šel do zápasu s tím, že chci klukům co nejvíce pomoct, a povedlo se mi to. Chytil jsem první penaltu, jsem za to hrozně rád. Měl jsem toho hráče nastudovaného, věděl jsem, že čeká do poslední chvíle. Ustál jsem to a naštěstí jsem to chytil. Je možné, že to bude klíčový moment," řekl Kolář. (ČTK)
20.08. Masopust: Udělali jsme dobrý krok dopředu
Slavia dnes vyhrála v Kluži a udělala důležitý krok na cestě do základní skupiny Ligy mistrů. Autorem jediné branky zápasu se ve 28. minutě stal Lukáš Masopust. "Udělali jsme dobrý krok dopředu, teď to ještě musíme zvládnout příští týden. Důležité je, že jsme dali gól na hřišti soupeře a nedostali jsme. Uvidíme, jak se nám povede odveta. Ve druhém poločase nás soupeř zatlačil, my jsme udělali chyby, dostali jsme se tím pod tlak, z kterého jsme se těžko dostávali. Sami jsme jim pomohli," hodnotil utkání Masopust. (ČTK)
20.08. Slavia si z Rumunska veze výhru 1:0
Výsledek utkání playoff o Ligu mistrů: CFR Kluž - Slavia 0:1 (28. Masopust).
20.08. Slavia vede v Rumunsku 1:0
Poločasový výsledek utkání playoff o Ligu mistrů: CFR Kluž - Slavia 0:1 (28. Masopust).
20.08. Slavia se Stanciem či Olayinkou
Základní sestava Slavie pro zápas na půdě CFR Kluž: Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Traoré - Masopust, Stanciu, Olayinka - Van Buren. (ČTK)
19.08. Ajax se Ziyechem, ale bez Promese
V nominaci Ajaxu na první zápas playoff Ligy mistrů na půdě APOELu Nikósie není Quincy Promes, ofenzivní fotbalista nestihl doléčit zranění kotníku, které utrpěl v souboji s Venlem. Fit naopak je Hakim Ziyech. (vi.nl)
14.08. Dynamo Kyjev propustilo Chackeviče
Aljaksandr Chackevič už není koučem Dynama Kyjev. Ukrajinský klub vypadl ve třetím předkole Ligy mistrů s Clubem Bruggy a vedení následně trenéra odvolalo. (lequipe.fr)
Další expres zprávy
Poslední zápasy
20.08.
CFR Cluj - Slavia Praha
0:1
20.08.
APOEL Nikósie - AFC Ajax
0:0
20.08.
LASK Linz - Club Bruggy
0:1
21.08.
Dinamo Záhřeb - Rosenborg BK
2:0
21.08.
BSC Young Boys - FK Crvena Zvezda
2:2
21.08.
Olympiakos Pireus - FK Krasnodar
4:0
Všechny zápasy
Následující zápasy
27.08.21:00
Rosenborg BK - Dinamo Záhřeb
info
27.08.21:00
FK Crvena Zvezda - BSC Young Boys
info
27.08.21:00
FK Krasnodar - Olympiakos Pireus
info
28.08.21:00
Slavia Praha - CFR Cluj
info
28.08.21:00
AFC Ajax - APOEL Nikósie
info
28.08.21:00
Club Bruggy - LASK Linz
info
Všechny zápasy
Anketa
Podívá se Slavia do základní skupiny Ligy mistrů?
Hlasovat