základní skupiny - skupina C, 6. kolo
11.12.2018 21:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Drama až do konce nakonec vyznělo lépe pro Liverpool

Přímý souboj o účast v osmifinále Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Neapolí nabídl podle očekávání atraktivní podívanou a postup měli na kopačkách oba zúčastnění. Lepším týmem byli sice domácí Reds, ovšem kromě trefy Mohameda Salaha se ve finální fázi hrozivě trápili a Neapol tak zůstávala ve hře až do samého konce. V druhé minutě nastavení tak mohl zařídit radost hostům střídající Milik, avšak v rozhodující chvíli brilantně zasáhl brankář Alisson a pomohl tak svému klubu k uhájení výhry 1:0 a setrvání v milionářské soutěži.

Hosté do utkání vstoupili solidně, ale i tak připadla první velká příležitost Liverpoolu. Robertsonův centr spadl přímo k nohám Mohameda Salaha, avšak egyptského forvarda zradilo zpracování a z výtečné pozice se tak ani nedostal k zakončení. Na opačné straně záhy mohl vstřelit klíčový venkovní gól Marek Hamšík, avšak po pasu Mertense z hranice pokutového území těsně přestřelil.

Pár minut nato nastal jeden z důležitých momentů utkání, neboť zákrok Virgila van Dijka na unikajícího Driese Mertense ohodnotil rozhodčí Skomina udělením žluté karty, byť opakované zákroky ukázaly, že nizozemský stoper po zasažení míče nepříjemně trefil kolíky i Mertensův kotník. I žlutá karta však pro Van Dijka znamená jednozápasový trest do prvního utkání jarní vyřazovací fáze.

Po jednadvaceti minutách se Sadiu Manému sice povedlo zblízka skórovat, ale jeho trefa byla obratem správně zneplatněna kvůli očividnému postavení mimo hru. V 34. minutě se už však Reds dočkali. Milnerova průniková přihrávka zaskočila Mária Ruie, čehož perfektně využil Mohamed Salah, odskočil i od bránícího Koulibalyho a navzdory výraznému úhlu propálil i brankáře Ospinu, jenž si lacině vyhlížejícím zákrokem nechal propadnout míč mezi nohama.

Liverpool tak docílil vedení 1:0, které bylo pro postup do osmifinále plně dostačující, a povinnost skórovat nyní přešla na Neapol. Domácí si však byli dobře vědomi, že inkasovaný gól by následně vyžadoval jejich přestřílení soupeře o dva góly, a tak neustávali v ofenzivním snažení i po změně stran. Gólová příležitost i do třetice připadla nezastavitelnému Salahovi, jenž se dostal k zakončení po dalším Ruiově lapsu v rozehrávce, avšak egyptská hvězda poslala ránu na přední tyč vedle.

I na přelomu hodiny hry byli liverpoolští střelecky aktivnější, avšak střely Firmina s Hendersonem bezpečně lapil Ospina a Milnerovi se z nebezpečné pozice nepovedlo svůj křižný pokus dostatečně zakroutit. Když pak proti kolumbijskému gólmanovi ztroskotali i Salah s Maném a Van Dijk z bezprostřední blízkosti přestřelil, museli se domácí strachovat i nadále při každém náznaku protivníkova útoku. Jedenáct minut před koncem mohl zchladit anglické příznivce José Callejón, k němuž propadl Insigneho centr, jenže španělský křídelník skákající míč nedokázal zkrotit a zamířil příliš vysoko.

Druhý gól večera již domácím zkrátka nebyl souzen, což jen potvrdila další zahozená tutovka Sadia Maného, který po Salahově nezištné pobídce minul odkrytou bránu takřka z hranice malého vápna. Neapolští tak stále zůstávali ve hře a v druhé minutě nastavení měli jedinečnou možnost uštědřit domácím neodvratný direkt. Střídající Milik si umně zpracoval vysoký nákop do šestnáctky a pohotově vypálil, jenže Alisson Becker stihnul včas vyběhnout, zmenšit polskému střelci střelecký úhel a předvést klíčový zákrok večera, díky němuž Liverpool uhájil výhru 1:0 a vydobyl tak druhou postupovou příčku ve skupině, zatímco na Neapol zbývá jen přesun do Evropské ligy.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (934)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 Snad to Liverpool zvládne

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli,to mám,jak s postupem,když vyhrají domácí 1:0 ,2:1,tak by to mělo Napoli stačit,když prohrají s Liverpoolem o gol,ne?

Reagovat
janinho

pokial sa nemylim, tak 1:0 staci na postup Lpoolu. Ale ak neapol da gol, tak tusim musi Lpool vyhrat aspon o 2 goly.

Reagovat
Coutinho10

presne tak

Reagovat
R22

Reagovat
Majk91

Neapolu stačí k postupu neprehrať o viac ako jeden gól. Čiže aj výsledok 1:0 bude znamenať postup Neapola, keďže majú celkovo lepšie skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek 1:0 hraje pro Liverpool. Skore 9:7 vs. 7:5.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakákoliv výhra je spostup Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačí jim jen 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nestaci? Precti si ten clanek retarde

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemusím číst článek abych si zjistil kdo a za jakým účelem bude postupovat proboha nahoře Majk91 to pěkně vysvětlil a jestli ti ani to nestačí tak pak už seš tady retard jen ty

Reagovat
Horcmen

vysvětlil to možná pěkně, ale blbě

Reagovat
Malresi

f two or more teams are equal on points on completion of the group matches,

the following criteria are applied in the order given to determine their rankings:

a. higher number of points obtained in the group matches played among the

teams in question;

b. superior goal difference from the group matches played among the teams in

question;

c. higher number of goals scored in the group matches played among the teams

in question;

d. higher number of goals scored away from home in the group matches played

among the teams in question;

e. if, after having applied criteria a) to d), teams still have an equal ranking,

criteria a) to d) are reapplied exclusively to the matches between the

remaining teams to determine their final rankings. If this procedure does not

lead to a decision, criteria f) to l) apply in the order given to the two or more

teams still equal;

f. superior goal difference in all group matches;

g. higher number of goals scored in all group matches;

h. higher number of away goals scored in all group matches;

i. higher number of wins in all group matches;

j. higher number of away wins in all group matches;

k. lower disciplinary points total based only on yellow and red cards received in

all group matches (red card = 3 points, yellow card = 1 point, expulsion for

two yellow cards in one match = 3 points);

l. higher club coefficient (see Annex D)

Toto snáď nespochybníš, či ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, ses retros nebo ne?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

A ještě

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek korupčníků

Reagovat
Majk91

mas pravdu, som sa na to lepsie pozrel

Reagovat
Malresi

Na postup musíme vyhrať buď 1:0 alebo akýmkoľvek víťazstvom aspoň o 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jako první rozhoduje rozdíl skóre a pak počet vstrelenych branek ne? Takže když Liverpool vyhraje například 2:1 tak skóre bude 10:8 a 8:6 pro pool. Nebo mám špatné informace?

Reagovat
Horcmen

máš, prohráli by ná skóre ze vzájemných zápasů, až pak jde o celkové skóre, pravdu má nahoře Malresi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tuard.MUTD
Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Bastaron

4:2

Reagovat
technecium

Liverpool ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Salah znovu naberá svoju diabolskú formu a ak ho Mané, Firmino či Shaqiri náležite podporia, tak 3 body zostanú doma.

Reagovat
Frantszek

3 body jsou pěkné, ale hlavně postup. Záleží na skore

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol tyhle venkovní zápasy umí , Live bude hrát do plnejch což Neapoli bude vyhovovat, narozdíl třeba od Juve bude hrát Live hrát ten jejich hurá fotbal , což by Neapol mohla využít. Navíc jsem přesvědčen, že Ancelotti bude mít takticky navrch oproti Klopovi :) tip a přání 1:2 Salah, Mertens, Insigne za Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si túto sezónu nejaký zápas Liverpoolu, možno okrem tých výbuchov v Neapole a v Belehrade? Už nehrajú ten hurá futbal z minulých sezón, veď v lige ešte ani raz nedostali viac ako gól a v 10 zápasoch mali nulu. Už hrajú pragmatickejšie a rozumnejšie, s väčším držaním lopty, menším napádaním a väčšou trpezlivosťou. Rozhodne majú na to cez Neapol postúpiť, aj keď samozrejme Neapol má silu im to pokaziť.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem pár zápasů v Lm + něco málo v lize, zato sem ale viděl většinu zápasů Neapole a věřím v její postup i když to vyjít nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

výprask 4:1

Reagovat
Frantszek

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny kluby z Anglie na postup!

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
TopinB

Reagovat
nani92

20. pre nič

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

3:1

Reagovat
LesyJePan

“Řekl jsem chlapcům, že dle mého s výjimkou mimořádných rozhodnutí sudích dostaneme zítra to, co si zasloužíme." ten si to poisťuje už dopredu. No jasné, každý chce liverpoolu uškodiť

Reagovat
iamek

Preventivně už brečí dopředu

Reagovat
Remt

To je ale sranda, jeden z nejlepších trenérů současnosti, Liverpool je momentálně první lize před téměř neporazitelným City, ale prdel z trenéra si tu budou dělat fanoušci Muni, který hraje fotbal k zblití poslední roky a na lavičce má totálního šaška a AC, kterej asi stejně jako Muni vzpomíná na sice hezkou historii, ale na historii s*re pes, podstatná je současnost - Live je nahoře, tak se hoďte do klidu borečci

Reagovat
iamek

Hodně k tématu . Jinak manchester v krizi má stále víc trofejí, než tým v top formě s nejlepším manažerem ever .

Reagovat
Kixi Syhimour

Poslední dobou ses vcelku rozjel.

Reagovat
iamek

Nuda na cestách

Reagovat
Remt

Mě jen překvapuje, že se navážíš do jak už jsem říkal.. jednoho z nejlepších trenérů současnosti, že by nějak brečel v médiích mi ani nepřijde, co to povídáš o trofejích? Vždyť hrajete naprosto trapnej nudnej fotbal, divim se, že na vás ještě vlastní fanoušci nepřestali chodit, občas se na zápas MUNI podívám a větší trapárnu jsem dlouho neviděl, nechápu jak vůbec nejakej trenér dokáže tak moc zku*vit hráče jako je Pogba, Sanchez a podobní, že výsledná hra vypadá až tak blbě, to chce vážně umění tohle. Něco jako poslední roky vyčpělej Wenger, hra o ničem a bez nápadu, poslali ho do háje a zase se na hru Arsenalu dá dívat a baví fanoušky svou hrou, vemte si z nich příklad

Reagovat
Bandita_Harry

uz si tí chudaci od nervov nemaju do koho kopnut

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to znamenalo výhru v lize, tak bych tu LM klidně letos obětoval

Reagovat
13

Jenže to výhru v lize neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že přesně proto se používá "kdyby"

Reagovat
FuckT

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
13

Jenže ta věta je absolutně zbytečná, kdyby to znamenalo výhru v lize, tak ti to obětuje každý fanoušek LFC.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Coutinho10

to jsem si taky říkal, ale takhle se nedá kalkulovat

Reagovat
smazaný uživatel

Právě no. Vypadnout z LM a pak stejně skončit druhý a níž by bylo o ničem. Ale pokud na konci sezóny bude titul a skupina LM, tak budu spokojený Akorát ta hra City mě fakt děsí. Všechny drtí rozdílem třídy. Jsem zvědavý na ten prosinec

Reagovat
Coutinho10

jojo souhlas j těžko říct, jestli to s nima vydržíme celou sezonu, ale uvidíme....třeba na Watfordu se na konci zápasu celkem obávali o výsledek, když to bylo snížený na 1:2, ale bylo už málo času a s Chelsea konečně rupli, ale taky měli ze začátku svoje šance, takže musíme doufat, že občas něco ztratí, ale zatim se nám celkem daří a to i, když ten tým trochu protočíme, takže je to zatim otevřený a souhlas, že prosinec hodně ukáže + i začátek ledna, kde to bude klasicky slušně nahuštěný

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mě straší no Snad brzo soupeři přijdou na to, jak proti nim hrát

Reagovat
avicii

Dnes potrebujeme dalsiu velku europsku noc na Anfielde

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Bude. Ale pre Neapol.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
pingla

doufáme všichni

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Luc-Luc

easy job 3:0 pro domaci

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Klopp postaví zálohu Henderson-Milner-Wijnaldum a zlyhá, tak nech si ma neželá .

Reagovat
LFC & STEVEN 8

tady není o čem...3:0 nebo 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
maxton

Neapol ma podla mna vacsiu kvalitu timu, resp mi pridu viac zohrati a hraju aj krajsi futbal. Za mna Neapol.

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Stannis Baratheon

pravda bolí?

Reagovat
repkajebuh

Reagovat
eder

Tos asi myslel nějaký jiný Neapol, než ten, který "hrál" večer na Anfieldu...

Reagovat
GEGE

Mám takový pocit že to bude nějaký unlucky vyser pro Neapol...

Reagovat
FuckT

Mame na to stastie uz dlhe roky, uz len tie skupiny co chytame stale su takmer neunosne. Pod Benitezom sme nepostupili zo skupiny LM s 12 bodmi, a to nie je ani zdaleka nase jedine nestastie za posledne roky. Snad uz sa to nebude opakovat, pretoze uz to zacina byt depresivne.

Reagovat
stiflerovamama

Dnes nepotrebujeme pragmatickejší prístup k hre. Dnes potrebujeme Heavy metal, ktorý sme predviedli minulú sezónu proti City a Rímu

Reagovat
Malresi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JessePinkman

Come on Liverpool. Snad si dneska připomeneme legendary match proti Olympiakosu a kouzlo Anfieldu zase jednou zafunguje. YNWA

Reagovat
Maresma

Tak Joyce má v pravděpodobné sestavě zálohu Hendo, Milner, Gini

Reagovat
stiflerovamama

Hendo podla mna hrat bude, s tým nemam nejaky velky problem, pretoze v takýchto zapasoch sa dokaze vybičovať k dobrému výkonu. Ale dúfam, že ho doplni len jeden z dvojice Milner - Gini a nastupi Keita. Tipujem Hendo-Gini-Keita

Reagovat
tomasinho

Boha jeho, snad jen to ne. Keita musí prostě. Čekám to stejně jak Stifler.

Reagovat
tomasinho

Ještě možnost se Shaqirim, ale to by znamenalo Fabinha spíš. Když hrajeme 4-2-3-1, hrají Fabinho a Gini. Kdo ví no, na derby budeme potřebovat taky kreativitu.

Reagovat
Coutinho10

nebude to lehký, ale věřim, že doma to zvládneme....ten postupový klíč je jasný, každý ví, co potřebujeme, takže vzhledem k tomu průběhu ve skupině tuhle situaci musíme brát a zvládnout

Reagovat
FUnk

3:2

Reagovat
cala

Snad to Pool zvládne, já si myslím že by to pro ně neměl být žádný neřešitelný problém.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti si dnes vyhypovaného Kloppa (opět) takticky povodí

Reagovat
Kopac

Vyhypovaneho ty si dobry chudak

Reagovat
9augi9

A ako si len povodí vyhypeovaného Emeryho, no vlastne počkať.

Reagovat
repkajebuh

Ano, díky za koment. Dál už nereaguj, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

salty

Reagovat
smazaný uživatel

Handicap Liverpool -1,5.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool by to měl zvládnout.. ale na jasnou výhru to nevidím. TIP - 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tím pádem to tak úplně nezvládne ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

PSG bude hrát 1:1

Reagovat
Svatej

Reagovat
mimi_united

1:1

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Mateo16

Mam otazku na fanusikov Liverpoolu. Ak dnes Klopp nepostupi , vyplace svoju ciernu mourinhovsku dusu ako po finale proti RM ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Běž si to, že zatím hrajete sra*ku kompenzovat jinam, jo?

Reagovat
Mateo16

Reagovat
iamek

Spíše po každé ztrátě nebo zraněném hráči ne?

Reagovat
tomasinho

Mám otázku na fanoušky Realu. Proč jste půl roku po spravedlivě vyhraném finále stále posedlí Liverpoolem? Takměř všichni do jednoho tady. Fakt hrůza.

Reagovat
Mateo16

Nikto z hracov to neriesi. Ja to berem ako ironiu na tych vasich vyplakancov. Mame ich tam dost Lovren, Salah, Klopp, Firmino, Robertson atd. Az uplne paradoxne ze fanusikovia Liverpoolu prave toto vycitaju ManU

Reagovat
Mateo16

*mate

Reagovat
iamek

Reagovat
tomasinho

Z hráčů ne. Ale fanoušci Realu řeší LFC už půl roku. Přitom to není žádný rival, zaslouženě jste nás porazili a stále máte potřebu furt něco psát o LFC. Naopak to skoro vůbec nefunguje, my máme Real v podstatě u prdele, tak nechápu, kde se to vůbec ve vás bere. Pochopil bych to, kdybyste to finále prohráli. Ale takto fakt ne. Asi ale nemusím rozumět všemu.

Jinak jasně, Robertson, Firmino..si vypíchni jeden článek, kdy ještě titulek je zavádějící vůči tomu, co ten hráč vůbec řekl.Uplakánků máme úplně stejně jako kterýkoliv jiný tým, ale to už jsem psal minule u toho Robertsona, tam to byla fakt jako prase, půlka článků zasraná dementními komentáři fanoušků Realu.

Ano, Klopp pláče hodně často, to je fakt. Stejně jako skoro kterýkoliv z těch špičkových koučů, to mají společné všichni. Někdy víc, někdy míň, někdy to je víc vidět. Lovren ok, ale Lovren je samostatná kapitola, za kterou se stydí každý fanda LFC. On nejenže je ostudou na hřišti, on je mimo hřiště ještě větší ostudou, ten člověk je naprosto vypatlanej a brát vážně ho člověk ani nemůže. No a Salah. Jasně, ale může se mu někdo divit? A vůbec těm hráčům? Ve většině případů stejně jen odpovídají na otázky, nikdo z nich nepřijde sám a "hele, já chci vykládat o Ramosovi, jakej je to zmrd". Takže spíš pláčeš na špatném hrobě. Ale ok no, mějte tu fixaci i dál, jen mi to přijde zvláštní. Mezi LFC a United ok, vy máte Barcu..ale takto nepochopitelné

Reagovat
tomasinho

*fraška jako prase mělo být

Reagovat
R22

Reagovat
Malresi

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Nihilister

Odpad z PD bych nebral vážně, dá se říct, že až na pár výjimek je to tam samej zamindrakovanej imbecil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tunkic

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino a Robertson?

Reagovat
fenixLFC

Ja beriem ako ironiu na vasich hracov vase postavenie v lige

Reagovat
Svatej

Fakt by bylo super, kdyby ses vyjadroval obecne o neco min. Co prispevek, to zahorkla nezvladaci kejda.

Reagovat
Maresma

Nezvládat vyhraný finále není lehký, ale zvládl si to. Gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kenneth

Pocit který neznáte no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme tu všetci 15 rokov, šašek .

Reagovat
Kenneth

Oka fašoune.

Reagovat
smazaný uživatel

Šovinista.

Reagovat
Kenneth

Predstavovat se nemusis tupelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtípky zo ZŠ by ti šli .

Reagovat
Maresma

Ne no, Liverpool totiz LM nikdy nevyhral...

Reagovat
Nihilister

??

Reagovat
Infi

ježiš

Reagovat
cristiano.K.

to si zřejmě ještě nebyl na svete

Reagovat
tunkic

Reagovat
nani92

Napoli Napoli Napoli

forza Napoli Napoli Napoli

napoli Napoli Napoli

la Mia Napoli Napoli

'na Bandiera Tutt'azzurra

c'arrassumiglia 'O Cielo

e 'O Mare 'E Sta Citta'

forza Napoli

int'all'uocchie 'E Sti Guagliune

ca Se Scordene 'E Probleme

e Se Mettene a Canta'

napoli Napoli Napoli

quei Ragazzi Della Curva B .

Reagovat
Swarley

Curva B

Reagovat
9augi9

Ja že Glory Glory Man United, ale pravda tým sa teraz fandiť nedá.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

mám vsazenou 1

Reagovat
Kokesh

Taky bych rekl, ze to nema kam uhnout. Liverpool to musi dat.

Reagovat
Swarley

snad nebude foukat

Reagovat
eder

To až v neděli po 17.hodině.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma

#LFC line up v Napoli: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Milner, Salah, Firmino, Mane.

Tak podle očekávání.. no, nadšenej teda nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem zbytočne písať, že prehráme / remizujeme, ale ak hej, Klopp si toto od fans zlizne za túto skurvenu zostavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitívum tej zostavy je, že na kraji nie je Gomez ale TAA, ktorý je predsalen ofenzívnejší. Inak ani ja nie som nadšený. Na druhej strane, ak budeme potrebovať streliť gól v 2. polčase resp. niekedy v závere, má kto prísť.

Reagovat
tomasinho

Tak Gomez ani hrát nemohl že jo V obraně nebylo co řešit, jen záloha byla otazník.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohol, ale keby bol zdravý, určite by tam hral a ofenzíva by bola ešte s menšou podporou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tomasinho

Fakt idiocie. Jak kdybychom v Paříži neviděli, co s touto zálohou dosáhneme. Úplně hovno fakt. Potřebujeme být kreativní a postavíme tam toto, fakt to absolutně nechápu, co jako s tím chce uhrát. Na jistotu tři dřevěné hráče, místo aby zariskoval. Teda větší risk je možná dát tam ty tři, které zná a věří jim, protože nepostavit Keitu nebo Shaqiriho je fakt velký risk.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce ich prebiť intenzitou

Reagovat
tomasinho

Jestli to bude fungovat jak doma s PSG, tak ok. Keita tu intenzitu má taky a oproti všem z toho tria má i něco navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

milé vysvetlenie...

Reagovat
Kixi Syhimour

To chce fakt heavy metal

Reagovat
Kowe

To asi chxe, ale tihle tri dohromad intenzitu nemaj uz par mesicu.

Reagovat
tomasinho

Jojo, měli ji akorát fakt doma s PSG. Pak už to byl vždycky průser.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

S tímhle musí hrát jenom heavy metal, v Paříži i v Neapoli to s tímto byla katastrofa

Reagovat
Coutinho10

doma to bude jiny nez venku...nebyl bych pesimista

Reagovat
smazaný uživatel

lol..brexit v zalohe

Reagovat
fenixLFC

Preco wijnaldum s milnerom

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

kedže fanušikovia Liverpoolu veľmi nejasajú po zostavách, tak si dajme trocha vtipu

https://www.youtube.com/watch?v=6zeJ6gawIaU

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tu a teraz ?

Reagovat
13

Tyvole vy tam máte taky super zástupce v tom parlamentu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy bol ešte premiér

Reagovat
EL Gringo

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

No Liverpool to bude mít hodně těžké. Neapol je skvělý tým. To stejné Tottenham, ten patří právě společně s Liverpoolem k tomu nejlepšímu, co PL nabízí. Oba týmy mají celkem formu. Zápas Liverpoolu je však jasnou volbou na večer. Ten tým na hřišti nechává duši, hlavně doma. Tak pro nezaujatého diváka, kterým v tomhle souboji budu, se na ten zápas těším.

Reagovat
Kixi Syhimour

Streams?

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol musí Liverpool měl loni šanci porazit Zlo, ale posrali to, tak do pekel s nimi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson

Reagovat
Counter

Největší sranda by byla, kdyby Liverpool vyhrál a PSG remizovalo - všichni by měli devět bodů.

Reagovat
Shevchenko

To by byla sranda.

Reagovat
10

Neapol má na tyhle srandy docela štěstí, to si určitě pamatuješ

Reagovat
Counter

jj Ale jestli se můj twitterový zdroj na tyhle srandy neplete, tak v případě remízy PSG a výhry LFC 3:2, 4:3 a vyšší o gól, tak by Neapol postupovala spolu s Liverpoolem.

Reagovat
fff

Taaaaakze.

Ake vyhry nam dnes zarucuju postup?

Reagovat
Kixi Syhimour

1:0, či jakákoliv o 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

radšej hoď stream sem, Floffy.

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Counter

Záleží na PSG.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně by to chtělo atmosféru, ne jako posledních asi 16 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinečná atmosféra, klobouk dolů!

Reagovat
Kixi Syhimour

To je při startu zápasu vcelku často, jinak ale hrobové ticho

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží na tom, co tým předvede. Těžko bude dobrá atmosféra, když to třeba hráči odchodí. To se Live však nestává často. Znám velké kluby v PL, které jsou schopny to pomale odchodit.

Reagovat
fff

Dajte nejaky perfektny link, ktory nebude sekat.

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keita místo Hendersona a sestava by byla dokonalá, takto...

Reagovat
dinss

Podle Svěcenýho se teda Liverpoolu dařilo v LM a v PL, ne?

Reagovat
10

Mario Rui na Salaha, to fanouškům Napoli nezávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ ho viac bráni Koulibaly. Pripadá mi, že hrajú na 3 stopérov občas a krídelných obrancov (Rui a Callejon).

Reagovat
10

hrajou 4 v řadě, Salah samozřejmě chodí doprostřed, tak to na Koulibalyho často vychází...ale když se pak takhle posouvá celá obrana, tak je Rui v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne jednoznačne teda nehrajú, všímaj si postavenie Callejona pri bránení.

Reagovat
10

442, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale v braneni to miestami vyzerá na 3511.

Reagovat
10

hrajete s křídlama do hřiště, Maksimović je primárně stoper...je to imho logický posouvání defenzivní formace

Reagovat
repkajebuh

Reagovat
fabec1222

Stream na O2? Zkusit to musim

Reagovat
mayday

Reagovat
havrys99

proooč zpracování

Reagovat
Coutinho10

ouu skoda Salah...dobre to myslel, ale skoda, ze to uskocilo

Reagovat
10

a Rui někde v prdeli na půlce

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
Coutinho10

ufff...Hamsik malem trestal

Reagovat
smazaný uživatel

Nič moc teda zatiaľ.

Reagovat
Firkraag

Nemáte nějakej smysluplnej stream, prosím?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Firkraag

díky

Reagovat
icka
Reagovat
Firkraag

díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Nedáme-li góla do půlky, tak už vůbec podle mě

Reagovat
Shevchenko

Tyhle prognózy

Reagovat
Yanek

Rui tam teče od začátku

Reagovat
havrys99

setrvačností, jako Vertonghen na Lacu

Reagovat
Mervin

Reagovat
Svatej

Jaky to zatim je ? Premejslim jestli zapnout tohle nebo slepice..

Reagovat
dinss

Slepice už padaj s béčkem Barcelony..

Reagovat
stuff

cervena

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
10

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jsem zaujatej, ale redku bych asi nedal

Reagovat
Shevchenko

čemu se do prdele směješ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Link, viděl jsem jednou, nepřipadlo mi to tak hrozné

Reagovat
icka

Tak radeji nic nepis uz.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Dej si to na ten tvuj koment slepce.

Reagovat
Pigeon

Van Dijk oranžová

Reagovat
Shevchenko

Jasná teďka no už to začíná

Reagovat
Shevchenko

Redka

Reagovat
smazaný uživatel

Uu, to bolo nepekné. Ak postúpime, VVD nebude hrať jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj v EL samozrejme, ale tu jebať

Reagovat
smazaný uživatel

au červená čistá ufff

Reagovat
icka

Klidne ho mohl poslat ven, byl posledni a sel by sam.

Reagovat
Harakan

Rudá.

Reagovat
10

čemu se ten magor ještě diví?

Reagovat
Gimme

No ne asi...

Reagovat
Pipo123

Ouuu

Reagovat
smazaný uživatel

Hovado

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby dal červenou, nemohl by se nikdo divit :(

Reagovat
Minister

fuj hovado

Reagovat
Hokaido

Jasná rudá.

Reagovat
Mervin

vůbec, však to byla Mertensova chyba, že tam byl pozdě

Reagovat
icka

vsak mu tu nohu mohl zlomit proboha. Pojd jdeme ven, budes tam pozde a napalim te a uvidime co budes rikat.

Reagovat
Mervin

mohl, ale když to srovnám s tím, co předvedl Rojo proti Arsenalu, kde byl evidentně pozdě a skočil zepředu na nohu, tak tady je ta žlutá moc

Reagovat
icka

Reagovat
EXoRcIsT

tam mala byt tiez cervena

Reagovat
Mervin

tam měla být 100%, ale tady by byla dle mého velice přísná

Reagovat
EXoRcIsT

hej Mertensova chyba ze VVD isiel slapakom a skoro mu zlomil nohu

Reagovat
Luc-Luc

hral balon, tohle je Anglie

Reagovat
Pipo123

na to jebať, veď mu zobral nohu, mohol mu ju zlomiť, jasná červená

Reagovat
Largo

Ne, tohle je Liga mistrů

Reagovat
Whitemedia

o čem se ten jouda hádá, vždyť ho málem zlámal...

Reagovat
dinss

Tady možná Liverpool mohl být rád, že nedostal červenou. Nebyl posledním hráčem?

Reagovat
Shevchenko

To je jedno že byl poslední. Rudá i tak.

Reagovat
dinss

To, že vzal míč hrálo v jeho prospěch ale jinak klidně mohla padnout..

Reagovat
EXoRcIsT

to mala byt cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je snad jasná červená ne? Vždyť mu mohl zlomit nohu!

Reagovat
REPLIKATOR

Hm oranžová, může být rád.

Reagovat
iamek

Co na to Klopp? Bude pláč, ze nešel ven?

Reagovat
Bandita_Harry

uz si trapny , pal do pice

Reagovat
iamek

Do Poolu letim až další rok. Naštěstí jen na letiště

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplne stoprocentni cervena.

Reagovat
Pipo123

čurák sa ešte hneval že dostal žltú

Reagovat
Whitemedia

to nesnáším.. málem soupeře poláme a ještě se vzteká, že mu dal rozhodčí žlutou...

Reagovat
dinss

v těch emocích si prostě myslíš, že si vzal jenom balon...

Reagovat
Nikikrew

Mcmanaman je stranny chuj ze to nemala byt zlta, ze to je futbal. Paneboze to je curak

Reagovat
icka

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Jasna redka..

Reagovat
redyyz

15. minuta a uz zdrzuju

Reagovat
fabec1222

přes míč, hraj dál

Reagovat
cubazi

Pre mna len napomenutí, ak by to spravil na Hamšika tak redka...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pipo123

Keby bolo video tak vidí červenú, potrebujeme video

Reagovat
Yanek

Angličtí komentátoři mluví něco o balonu

Reagovat
monty25

Prej červená. Tohle byl nešťastnej zákrok, Van Dijk chtěl jasně hrát míč a taky ho zahrál. Žlutá úplně adekvátní.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Pipo123

Ok takže keby mu zlomil nohu tak môžeme povedať že hral loptu?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, je to sic blbá výmluva, ale je to pravda

Reagovat
Pipo123

Lenže takto to nefunguje tak 10 rokov, tieto zákroky sa dávno neposudzujú podľa toho či hral loptu alebo nie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jen, že můžeme říct, že hrál míč

Reagovat
Kixi Syhimour

leč hrál i nohu Hamšíka, či koho

Reagovat
Mervin

ale vždyť to byl úplně jiný typ zákroku, než kdyby tam hodil sáně proti noze...Mertens tam byl pozdě na dlouhou nohu a Van Dijk ho po odehrání míče nešťastně trefil

Reagovat
Pipo123

To je úplne jedno, tvrdiť že niekto hral čisto loptu je jedna vec, ale ako ju hral? Išiel kolikmi napre, to je vždy nebezpečné. Takto sa dávno nehraje, málo hráčov vôbec ide do takého rizika ako išiel Van Dijk. Ak by sa takáto hra tolerovala tak máme do roka dosť zlomenín, argument že pri tých zákrokoch sa hrala lopta by neobstál.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

včera som to pozeral, a vravím si že to nemala byť ani žltá, opakovaný som si pozrel iba raz, ale teraz som si to pozrel a bol to brutal.. jednoznačná redka..

Reagovat
sylarko

presne, ked sa ide kolikmi napred dava sa cervena i bez hocijakeho kontaktu ne?

Reagovat
Pipo123

Videl som už aj také zákroky, že sa ho len trošku dotkol a bola červená, je to proste nebezpečná hra, včera to naštastie dobre dopadlo, Mertens mohol mať po sezóne

Reagovat
sylarko

Reagovat
monty25

Jednou si v české lize zlomil nohu Riste Naumov, když mu vypíchnul míč Martin Klein a tuším, že se to tenkrát ani nepískalo...

Reagovat
fenixLFC

To ze sa niekto zrani nezmanea ze ten co ho fauloval musi dostat cervenu

Reagovat
Mervin

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
Pipo123

Veď jasne že hej, ale 100% verím že keby bolo video tak mu červenú dá

Reagovat
10

Playing in a dangerous manner is any action that, while trying to play the ball, threatens injury to someone (including the player themself) and includes preventing a nearby opponent from playing the ball for fear of injury.

Reagovat
10

samozřejmě že samo o sobě to nic nemusí znamenat, ale když to je po takovýmhle zákroku, tak to relevantní je...

Reagovat
janinho

a to ze niekto trafi ako prvu loptu neznamena ze je ten zakrok v poriadku! kks, pozeral si si opakovacku? preco siel tymi kolikmi napred do lotpy??? uplne zbytocne riziko od VVD a maly zazrak ze Mertensovi nezlamal hnatu. Keby mal na nej vacsiu vahu tak v minimalne v tejto sezone si uz do lopty nekopne.

keby za toto dal sudi CK, tak si to obhaji na komisii 365 dni v roku.

Reagovat
fenixLFC

ale ja neriesim tento pripad, zapas som ani nevidel. ja riesim to, ze je blbost tvrdenie ze cervenu treba dat ked sa hrac zrani. a nejde len o tento pripad, rovnako nesuhlasim s cervenou pre vertonghena v derby, tiez rhal najskor loptu a protihrac tam bol neskoro

Reagovat
janinho

ja som nepostrehol ze by niekto tvrdil ze "zranenie=CK".bavime sa tu o konkretnom zakroku a pritom zase pises "hral najskor loptu". neviem do kedy to este budem musiet citat, ale je mi jasne ze ktokolvek toto napise,tak v zivote nemal v rukach knihu s pravidlami futbalu. to ci hral niekto najprv loptu predtym ako protihracovi jebne kolikmi na kost je absolutne irelevantne. je to nebezpecna hra a medzi ZK a CK sa posudzuje uz len intenzita. A toho mertensa trafil teda velmi skaredo.

https://www.youtube.com/watch?v=tkjVctCR3j0&fbclid=IwAR22HwQ9bopVKtYHq4RHfpIC2bhVRtd6I90mR0fmglc16h7Qa27y778TFyU

toto mohla byt CK uplne v pohodicke. za mna tak 60/40 pre CK.

Janova CK v NLD bola uplne v poriadku. trafil kolikmi clenok protihraca, navyse by tam sli 2 na 1 obrancu. tam nemal rozhodca inu moznost.

Reagovat
EXoRcIsT

ale to je jedno ze hral loptu ked ide slapakom napred a skoro mu zlomil nohu jasna cervena

Reagovat
SaianSupaCrew

Jako jestli tohle nechceš vyhodnotit jako nebezpečnou hru, tak už fakt nevím co

Tohle mohl být při trochu jiné konstelaci likvidační faul.

Reagovat
monty25

Bez míče by to byla jasná ČK, o tom žádná.

Reagovat
SaianSupaCrew

Že hrál míč v tohmle případě není vůbec relevantní.

Reagovat
monty25

No, pro rozhodčího asi bylo...

Reagovat
SaianSupaCrew

Nemyslím si, spíš to posoudil citlivě. Kdyby měl VVD na kontě pár faulů a byl druhý poločas, tak by možná letěl. Jak píše 10, v 15 minutě je tohle těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Kreténský zákrok musí být posouzen v 5. i 89. minutě stejně, to je neestastne, ze to posuzuje clovek a ne stroj

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tebe takhle přepálil. Takové zákroky přeci nemůžeme ve fotbale tolerovat.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby mu zlomil nohu by si to povedal chcel Van Dijka mám rád ale toto proste.. chcel hrať keby ho tak chcel každý hrať a by aj zasiahol loptu a zlomili sa pár nôh asik by to bolo fajn lebo chcel a aj trocha trafil loptu.. jasná červená + bol posledný není čo riešiť.. lenže rozhodca sa bál lebo nebola ešte ani 10 minúta.. nešťastný áno ale na červenú

Reagovat
Shevchenko

No tys tomu nasadil korunu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

hral jasne mic, byl tam prvni

Reagovat
janinho

Reagovat
Nikikrew

Isiel proti lopte slapakom, resp kolikmi dopredu aj ked chcel hrat loptu, stale je to povazovany za nebezpecny zakrok a hrac Neapolu nato takmer doplatil. Moze byt rad za zltu kartu

Reagovat
10

úplně mimo

Reagovat
sylarko

ked ide hrac kolikmi napred, je jedno ci trafi loptu alebo ne, je jedno ci trafi nohu alebo ne, je to jasna cervena za nebezpecnu hru. keby sa to tolerovalo, tak je kazdy druhy zapas nejaka zlomenina, vsak staci len trafit loptu, je uplne jedno ci druhemu hracovi zlomime nohu no ne?

Reagovat
mistr129

Oba stejně, nevím co se řeší

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
10

tohle jsou zákroky, který často vidím řešit video...ono není snadný mu vypálit červenou v 15. minutě takhle z fleku a v takovým zápase, zvlášť když třeba rozhodčí neměl nejlepší výhled, video by tohle řešilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale až na redku? Neviem, neviem...

Reagovat
Nikikrew

na cervenu uplne v pohode aj ked to tak najskor nevyzeralo

Reagovat
10

není absolutně o čem, jasná červená

Reagovat
sylarko

aj keby sa ho nedotkol, toto je na cervenu. rovnaku dostal ramos v EC ked isiel oboma nohami napred proti messime. chvalabohu, ze si messi stihol nadskocit

Reagovat
Coutinho10

aaaaaaah Mane si musis pohlidat

Reagovat
Alberto Aquilani

Hamso je slabucky

Reagovat
smazaný uživatel

Koulibaly je top top stopér. On a Virgil, to by bola dvojka snov .

Reagovat
redyyz

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem pochybujem ze nam VVD predate

Reagovat
9augi9

Jasné, že nie, k Vám už TOP hráči nechodia.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Vůbec, ten by v PL shořel jako papír.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To jsem přehnal, no. Ale stejně jsem rád, že jsme ho tenkrát nekoupili, mně se nikdy moc nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako, nemám ho detailne nasledovaného, ale čo ho vidím, hrá výborne, + má ocenenia a uznanie v Serii.

Reagovat
R22

neměnil bych za Gomeze

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem Joea podceňovať, ale na úrovni Koulibalyho ešte nie je.

Reagovat
pingla

to bránění Hendersona skáče kolem Koulibalyho asi 5 sekund a pak se na něj vysere

Reagovat
TrueCommunist

Když hrál jasně balón, faul jo, ale o červeny nemuze byt rec..

Reagovat
dinss

Reagovat
Mervin

jako viděl jsem zákroky, kde byl míč a byla to 100% červená, ale nemyslím si, že v tomto případě by byla správně udělená

Reagovat
sylarko

videl som zakrok, kde hrac sa supera ani nedotkol a dostal cervenu len preto lebo siel kolikmi napred..nebezpecna hra. skus sa rozbehnut oproti hracovi a skocit mu kolikmi na hrud. myslis, ze keby sa uhol a nikomu by sa nic nestalo, tak vyviaznes bez trestu?

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson nákop jak kkt

Reagovat
smazaný uživatel

ospina <3

Reagovat
Mervin

Ospina

Reagovat
Whitemedia

Ospina klasik

Reagovat
EXoRcIsT

to co zapiskal Ospinovi wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol faul ty jebo??????

Reagovat
dinss

Ospina furt stejně špatnej..

Reagovat
Alberto Aquilani

Neapolu teraz úplne odišla hra. Snáď Carlo niečo vymysli

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina je mezi brankari největší simulantská mrdka. To je děsný divadlo vždy.

Reagovat
Nikikrew

Ospina

Reagovat
ACSMan

Ospina je asi nejvíc přihrávající gólman. I v Arsenalu to bylo stejný, každý zápas ležel.

Reagovat
Nikikrew

jj, fakt ze kazdy

Reagovat
Mervin

aspoň 2x

Reagovat
fabec1222

Tak asi lepší, když přihraje, než aby zkoušel kličky na útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

ospina najvacsia brankarska stetka ever

Reagovat
Kixi Syhimour

Stačím nám teda 1:0?

Reagovat
Mervin

ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Mělo by, ne?

Reagovat
Fakt

Jo

Reagovat
Kixi Syhimour

GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Mooooi Saaaaalaaaaaaah

Reagovat
Alberto Aquilani

Rui

Reagovat
smazaný uživatel

mo

Reagovat
DelPiero137

Tvl Rui

Reagovat
10

Rui je hráč pro Empoli, ten se ještě kromě těhlech chyb nechá vyloučit...

Reagovat
Yanek

Rui a Ospina wtf????

Reagovat
lajka30

Rui to prodal

Reagovat
10

asi na tom vydělává dost, protože takhle ty těžký zápasy posírá Neapoli pravidelně

Reagovat
Switchback

Reagovat
lajka30

Mafie ho drží pod krkem.

Reagovat
10

je to možný, musí ty příjmy nějak diverzifikovat, doba je zlá

Reagovat
smazaný uživatel

Ghoulam ešte nie je v forme či prečo nehrá?

Reagovat
10

teď hrál poprvé od zranění, takže na tenhle zápas asi ne...ale i s odpáleným kolenem je asi lepší než Rui

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaah, kdo jiný. Neskutečný player.

Reagovat
jany kozak

toe kokoot ten Rui

Reagovat
smazaný uživatel

KRAL

Reagovat
smazaný uživatel

ale david wtf? nejzabavnejsi golman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

Reagovat
Pigeon

Leč fandím Neapoli, tak pro fotbal jen a jen dobře

Reagovat
stuff

Rui

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
rave

Mo Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie Mo!

Reagovat
monty25

Krásný housle Salah a Milner, oba mám ve Fantasy

Reagovat
Zaschrona

Ospina skvěle uskočil. Anfield ty blikance gólmanů nějak přitahuje. Vytvořili jsme magické místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Hamsik je docela tragicky

Reagovat
GEGE

Hamsik tragicky vykon capitana...Tohle 4-4-2 se mi vubec nelibi...To si mohl Carlo hrat v Realu s top hraci ale ne s touhle Neapoli...

Reagovat
rave

Tohle byla chyba od Alissona, ale jak může v takové situaci Hendo vystoupit proti balonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Klopp v sektoru Neapole

Reagovat
Sir Ravealot

40. minuta a fanoušci Neapole už brečej

Reagovat
Kixi Syhimour

V Bělehradě je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Keď VVD na redku, tak ja toto

Reagovat
EXoRcIsT

boha vy fans liverpoolu ste najzaslepenejsi na svete fakt to fakt nevidite ziadny rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Always the victims to by ste si mali spievat pred kazdym zapasom to sa na vas fakt najviac hodi

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ses vybrecel nebo jak?

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
9augi9

Odvážne tvrdenie od fanúšika klubu, ktorý trénuje José.

Reagovat
Swarley

což má hovno společný s fanoušky

Reagovat
9augi9

Ne ne, fanúšikovia United sa podobajú svojmu trénerovi ako vajce vajcu, minimálne v arogantnosti.

Reagovat
Swarley

u Liverpoolu to v ubrečenosti sedí perfektně taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok Virgila pri spomalenom zábere vyzeral pri exekutíve horšie, ale Koulibaly išiel kolíkmi napred bez úmyslu zahrať loptu, čím stupil Momovi na nohu.

Reagovat
EXoRcIsT

Koulibaly spravil slapak jasna zlta ale VVD isiel kolikami napred na stojnu nohu hraca pricom mu ju skoro zlomil to je cervena i ked to bola skor smola a urcite to tak nechcel ale hrac zodpoveda za svoje koncatiny

Reagovat
smazaný uživatel

aj podobným šlapákom môžeš zlomiť nohu...

Reagovat
EXoRcIsT

ja uz fakt neviem jak to mam napisat toto : https://pbs.twimg.com/media/DuKY1EMXcAAcqhz.jpg

je proste horsie ako faul Koulibaliho

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdím, že nie, ale Koulibaly mal horší úmysel.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

úmysel je relevantný argument vždy pri porušení pravidiel... vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Vytrhnout fotku z kontextu neni dobry napad na ukazovani jakyhokoliv faulu, ale mas pravdu.

Reagovat
Swarley

no tady je to na té fotce docela slušnej kontext

Reagovat
smazaný uživatel

Pisu, ze ma pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena to byla. Sice v tom asi zadny umysl nebyl, ale za takovy zakrok se da dat cervena v klidu. Meli jsme stesti.

Reagovat
smazaný uživatel

OK.

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože kdyby vám zranil někdo v té sezóně nejlepšího hráče tak byste byli v klidu . Navíc jsme si ani moc nestěžovali, jen fandové RM nemohou přiznat, že to byl faul

Reagovat
EXoRcIsT

ne vobec ste sa nestazovali len som cital clanky o tom ako by mal ist ramos do vazenia

Reagovat
Kixi Syhimour

To totiž určitě hlásala většina fanoušků , podle jedince má každej tým katastrofální fanoušky a co nebrat všecko tak vážně?

Reagovat
Swarley

najednou nebrat vážně

Reagovat
Whitemedia

Nestěžovali jo? Tolik brekotu jsem po jednom zákroku předtím nikdy nezažil, jsem kvůli tomu málem i Ramosovi začal fandit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
10

scouse twats

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Liverpooooool, Liverpooooool

Reagovat
Side

Ti komentátoři na BT sport jsou najebaní nebo co? Říkat že ten Van Dijkův zákrok nebyl ani na žlutou

Reagovat
Nikikrew

hej - to som uz pisal

Reagovat
Gimme

Úplný dementi, už jsem je vypnul

Reagovat
SaianSupaCrew

I ten můj několikrát zopakoval "já tam nic nevidím".

Asi komentujou primárně Champ.

Nebo UFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie klasicky. Posledni kolo a míato 4. postupujících týmu do vyřazovací fáze po 14. letech, dva a to jeden ještě AS. Navíc na úkor Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodca je zlocin proti ludskosti

Reagovat
smazaný uživatel

ospina mi svojím štýlom pripomíina Kariusa, akurát Loris bol menej teatrálny a viac zniesol, proste nebol taká herečka...

Reagovat
Side

Ospina ale na rozdíl od Kariuse něco aji chytne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Niektorí sa tvária, ako by Karius nikdy nič nechytil, zas všetko ťahajme do extrémov, že.

Reagovat
twelwer

Obcas

Reagovat
Whitemedia

od Neapole jsem čekal víc..

Reagovat
DelPiero137

Mertens, Insigne ked ide do tuheho pokazia aj obycajne spracovanie

Reagovat
Alberto Aquilani

Neapol má 2 časované bomby. Provu je Rui, čo je absolútne sprostý hráč a druhou je bohužiaľ Hamšík. Myslel som si, že to dá na "Tottiho", že sa vekom posunie do útoku na falošnú 9 alebo niečo podobné. Tu mu na 1 dobrú vec pripadnú 3 hrozné a to si nemôže na tomto poste dovoliť. Navyše jeho prínos do defenzívy je nulový. Zatiaľ čo som ho na tomto poste v sezóne videl, nikdy ma nepresvedčil, nemá naň a už vôbec nie v takomto zápase.

Ancelotti teraz bude musieť vymyslieť niečo, kvôli čomu v tej Neapoli je a čo sa od neho čaká. Pritom Liverpool nehrá nijaký veľký zápas.

Reagovat
10

Neapol s tímhle rozestavením absolutně nemá na to, aby to trošku otevřela...Hamšík uprostřed v dvojčlenný záloze, to vyloženě bolí sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík na ten post nikdy nemal predpoklady, nechápem, prečo nehrá nizšie Fabian.

Reagovat
Kincl

Stačí Liverpoolu jakákoliv výhra?

Reagovat
Kixi Syhimour

1:0, či o 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ten Klopp hned po poločasovém hvizdu tak rychle běžel? Že by na cígo?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle běhá pořád.

Reagovat
Yanek

Rui a Maksimovič to jsou kraje jak z Chieva, ten systém 442 nefunguje. Na lavičce nevidím moc hráčů, kteří by to mohli oživit. Tohle nevypadá dobře. A PSV venku mele Inter...

Reagovat
Pipo123

Brate, keby tam dnes bolo Chievo tak je to 0:0

Reagovat
Yanek

A ještě by se utrhl Pelissier

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Mato178178

tak komentator hovoril ze ked bude napriklad 2:1 potom postupuje neapol ... musi ostat 1:0 alebo 3:1 , 4:2 atd aby postupil liverpool

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Malresi

Vzhladom na to, ze Virgil jasne zahral prvu loptu a az potom trafil Mertensa je zlta imo adekvatna, i ked kludne mohla prist cervena. KellKazdopadne sme jasne lepsi, dali sme prvy gol a je otazne ako k tomu pristupi Jurgen. Ci budeme viac branit a cakat na brejky alebo pojdeme hlava nehlava za druhym golom. Za mna skor ta prva moznost, obranu na to kvalitnu mame. Okolo 70 min Keita in a dorazime ich.

Reagovat
10

když v rámci jednoho skluzu vezme s míčem i lýtko soupeře podrážkou dopředu, tak je to červená karta, vám úplně jebe

Reagovat
Malresi

A co tak podotknut, ze Virgil boln v tom suboji proste prvy a nemal ziadnu sancu tu nohu stiahnut?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

hrac zodpoveda za svoje koncatiny mal by smolu sice ale mal dostat cervenu

Reagovat
fenixLFC

Tak mal byt za seba zodpovedny aj ten hrac neapola, mal vedier ze tam bude neskoro

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
twelwer

tebe ujebalo kvalitne. to sa to fakt neda po x tej opakovacke priznat ze mala byt cervena ?

Reagovat
fenixLFC

omg ja neriesim ci to mala byt cervena alebo nie. ako pisem vyssie, rovnako ako u vertonghena, hral prvu loptu a nemal kam uhnut alebo si odrezat nohu alebo co. mertens tam bol neskoro, jeho chyba. van dijk hral loptu

Reagovat
twelwer

V prvom momente som tiez tvrdil ze co to piska nadherny suboj cisto lopta a akokolvek mam tieto sklzacky rad tak z opakovacky vidno ze to je faul. Kazdy sa snazi zrychlit a ziskat loptu ale ked uz VVD do toho suboja leti tak suhlasim s ostatnymi ze je za svoje koncatiny zodpovedny a v konecnom dosledku by to mal byt faul na CK.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ale sanci stahnout tu nohu mel. Umysl v tom asi nebyl, ale to na tom nic nemeni.

Reagovat
fff

Mne to najprv prislo, ze VVD to uplne v pohode stiha, no na konci Mertnes zrychlil a VVD s tym neratal.

Reagovat
10

to je stejně kvalitní argument, jako když nahoře píšou, že to Dijk nechtěl šel tam nebezpečným způsobem s rizikem, že trefí a zraní soupeře, což se taky stalo...a za to je červená

Reagovat
Malresi

Ako pisem hore, cervena kludne mohla prist a nenamietal by som. Taktiez sa ale sudimu necudujem, ze za to udelil len ZK.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
janinho

to je este rozumny nazor. rozhodca podla mna vzal do uvahy ze je len zaciatok zapasu (aj ked by nemal) a mal stastie ze to Mertens nejak rozchodil. takisto to z opakovacky urcite vyzera horsie nez to mozno bolo z pohladu rozhodcu.

ale mas tu jedincov, pre ktorych to na CK v ziadnom pripade nebolo a to je uz ulet. CK za toto by si sudi obhajil bez najmensich problemov. tak ako ked niekto v 16tke ide hlavickovat a laktom nechtiac niekomu za sebou rozbiije hlavu. kazdy je zodpovedny za svoje hnaty, takisto aj VVD si mal ten sklz lepsie nacasovat.

Reagovat
Malresi

On mal ten sklz načasovaný dobre, veď v tom súboji bol ako prvý a preto odohral ako prvú aj loptu. Na druhú stranu nemal ísť do toho šprajcom, resp. spôsobom akým tam šiel - kolíkami napred.

Reagovat
janinho

no keby ho mal nacasovany dobre tak protihraca netrafi. ak je na lopte aj protihrac, tak si kazdy rozumny obranca poriadne rozmysli ci prave teraz pojde do sklzu.

zase a 100 krat dookola... to ze niekto trafi prvu loptu neznamena ze cokolvek co nasleduje sa ho uz netyka.

Reagovat
Kokesh

Tohle udělat Ramos na někoho z Liverpoolu, tak ho posíláte do vězení. Jasná červená, to snad ani není šance okecat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale. Ramos je daleko vetsi prasak a prochazi mu to.

Reagovat
Hokaido

Když jdeš do skluzu s nohou takhle napřed, tak za ní máš 100% zodpovědnost a musíš si být jistý, že protihráče netrefíš. Nejsme v době před 20 lety, že hrál první už není jedinej faktor.

Reagovat
10

tady spousta lidí nepochopitelně žije v tom, že zasáhnutím míče všechno ostatní mažeš...přitom pravidla tohle jasně definují

Reagovat
Counter

Sranda je, že tuhle debatu jsme měli sotva týden zpátky, protože Vertonghen dostal červenou za takřka totožný zákrok a některým lidem se to pranic nelíbilo (paradoxně ne fanouškům Spurs).

Reagovat
mistr129

on dostal navíc jen žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

verts dostal zlutou stejne jako van dijk,whats the point?

Reagovat
Counter

good point, o to vtipnější je, že ani žlutá se těm pochybovačům nelíbila.

Reagovat
Side

Reagovat
twelwer

Reagovat
fff

Mali sme vcelku stastie, iny rozhodca by mozno dal aj cervenu VVD.

Ale zas ona fakt hral loptu, chcel ju hrat, isile ju rovno tym zakrokom nahravat a aj tu prihravku presne tam kam chcel poslal, cize tam absoltune ziadny umysel ist do hraca nebol. Trafil ho vsak hnusne, no ono sa sand zhodneme na tom, ze tam fakt ziadny umysel hrat do hraca nemal. Stihal, loptu mal prvu, odohral a este aj prihral, cize fakt tma bol vcas. Mi to pripomina cervenu pre Maneho proti MC v tom, ze hrac fakt nemal umysel ist do hraca ale siel po lopte, no dopadlo to inak. Obe situacie oranzove. Raz to da rozhodca na cervenu inokedy na zltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Aký je point tvojho príspevku? či zase ďalší jeden že mohol ale nemusel lebo mohol lebo nemusel ale že aký rozhodca taká karta ?? Realita je taká, že to mala byť červená!!

Reagovat
Zaschrona

Za mě teda pro VVD to měla být červená. Balón nebalón, takhle hráče vzít nemůžeš.

Reagovat
Kowe

obě karty obhájitelný.

Reagovat
Zaschrona

Jako, nejlepší by za tohle bylo hráče vyhodit oranžovou kartou, tj. povinné střídání. Ale to fotbal nemá.

Reagovat
Coutinho10

zajimava myslenka

Reagovat
Kowe

Tahle píčovina někde je?

Reagovat
Zaschrona

Myslím, že to navrhoval van Basten pár let zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Krajni obranci Neapole to je neco.Rui vubec neumi branit, ale vubec.A Maksimovic ty voe, ten je tezkopadnej.Nebyt tam KoulibalY tak je to lata.Dopredu je to taky bida, kdyz maji precisleni tak si to daji ba paty.Pritom tam prostor je.

Reagovat
Coutinho10

Wijni...co to je za strelu

Reagovat
Coutinho10

Salaah skodaa...ale Hendo nadherne vybojovany

Reagovat
smazaný uživatel

kua Momo

Reagovat
lajka30

ten Rui

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
Whitemedia

To co tam běhá Neapoli za šílence s tou šestkou na dresu?

Reagovat
Hokaido

Mané v týhle formě je na hřišti úplně zbytečnej.

Reagovat
10

Rui místo bránění zkouší novou taktiku, spadnout kdykoliv je blízko Salaha...a za přispění rozhodčího zatím úspěšněji, než když se snažil bránit

Reagovat
Grahf

marek je uplne mimo bohužial, ten post mu nesedí, anceloti by mal hrať na troch záložnikov a on by mal mať volnú rolu

Reagovat
redyyz

Hendo dal doteraz viac nahravok smerom dopredu ako v doterajsich zapasoch tohtosezonnej PL

Reagovat
rave

Koulibaly

Reagovat
Kixi Syhimour

Bělehrad gól

Reagovat
Swarley

Neapol je tak fyzicky v hajzlu celý zápas?

Reagovat
10

tak od 25. minuty

Reagovat
Coutinho10

Milner ouu kousek

Reagovat
10

kdyby za současného stavu Zvezda srovnala, tak postupuje PSG a Neapol..?

Reagovat
rave

Liverpool a PSG

Reagovat
redyyz

len Liverpool by isiel s prveho

Reagovat
9augi9

PSG má lepšie skóre, nie? Aj väčší počet vstrelených gólov na súperovom ihrisku.

Reagovat
10

takže na základě až tý asi 10. podmínky, tj. celkově vstřelených gólů? už je moc pozdě na hluboké přemýšlení

Reagovat
Counter

Myslím, že Liverpool a PSG.

Reagovat
nani92

konečne Poľská formácia

Reagovat
9augi9

Teraz to konečne rozbehnete.

Reagovat
10

433 a najednou to jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Striedaj jurgen

Reagovat
smazaný uživatel

ospina > leno

Reagovat
Mervin

teď Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

ale super zápas zatím, kéž by šly dál oba týmy

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak... SSC je celkom sympatická tím.

Reagovat
smazaný uživatel

ý

Reagovat
fabec1222

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina čaroděj

Reagovat
rave

Střídej kurva!

Reagovat
Coutinho10

Mane

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Striedaj

Reagovat
Swarley

jejda mane ty šance budou Liverpool mrzet

Reagovat
Swarley

dpč kdy stihli prodat Neapoli Moratu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemrzi

Reagovat
eder

Ale příště by mohlo, To "pohrdání" gólovými šancemi hlavně ze strany Maného mě taky vytáčelo...

Reagovat
rave

Ty vole, Milner odehraje v sobotu celý zápas, teď tam tahá nohy v 76. minutě a Keita i Fabinho čumí z lavičky.

Reagovat
janinho

to je neskutocne co ten Milner v tomto veku dokaze odbehat. inak, som zvedavy ci bude v nedelu fit Arnold, lebo pokojne moze Milner hrat na pravej strane obrany.

Reagovat
nani92

CALLEJON TY KOKOT

Reagovat
Coutinho10

uuuuff

Reagovat
Kixi Syhimour

Katastrofální trenér na střídání

Reagovat
smazaný uživatel

tvle nepiš už prosím to se fakt nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo neskutočné zviera...

Reagovat
nani92

to je katastrofa

Reagovat
Swarley

co ten Bravo s tou rozehrávkou pořád nacvičuje, pořád s to snaží rozehrávat na Xaviho a úplný hovno z toho a xkrát ztracený balon

Reagovat
Swarley

Ospina

Reagovat
Melda

Faul Salaha jasný.Ale Ospinu by si měl vzít do parády Kahn

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes James celkom ok výkon. Gini výborný hlavne v defenzíve.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych těm obráncům Neapole usekal ruce, blbečkům...

Reagovat
havrys99

Reagovat
havrys99

jejdamané

Reagovat
Coutinho10

Mane si delas....

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes najhorší hráč

Reagovat
Coutinho10

to finale no...ale hlavni, ze se to udrzelo...ono ikdyby dal na 2:0, tak to moc velkej rozdil nebyl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mervin

Mané

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Mané jebeeeeee ti,

Reagovat
nani92

Arnoldova matka

Reagovat
10

proč mám pocit, že Neapol ten postupovej klíč nepochopila..?

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak zoufalý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

to co se teď stalo Manému se mi první týden ve Fifě 19 se zapnutým načasovaným zakončením stávalo taky, ale že to někdy uvidím v reálu..

Reagovat
cubazi

Mané by mal dostať zaplatené za tento týžden banánmy! Chuj

Reagovat
janinho

"bananmy"

Reagovat
havrys99

Beckerbauer

Reagovat
nani92

poľská kurva

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládajko

Reagovat
Coutinho10

wooooooiiw Alisson

Reagovat
10

Miliku tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Milik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

Lovren

Reagovat
Kluivert9

Miliku

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren na place a rázem je málem všechno v prdeli

Reagovat
WienArsch

ten Lovren mě jednou zabije...

Reagovat
smazaný uživatel

nervy jak kkt, alisson láska

Reagovat
Coutinho10

konecne poradny golman

Reagovat
smazaný uživatel

Swarleymu vybuchla hlava

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mané také kokot

Reagovat
havrys99

to je Walcooooott

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mane má věci

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool vyhra lm

Reagovat
Frantszek

ty kravo, na to už nemám věk na takové momenty....infarkt....50 šancí nic a pak tohle. Ještě že tam není Karius

Reagovat
Swarley

ty vole to je přehlídka dřeváků

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

vas by Neapol rozbila tak 4-0

Reagovat
Swarley

Kdyby jsme měli branku jak tribunu, tak možná

Reagovat
smazaný uživatel

však to máte už pol roka

Reagovat
13

Koukni zas radši na video s Pogbou jak ostřeluje praporek.

Reagovat
Swarley

Nebo jak vy slavite titul..

Reagovat
13

To pak ale na tom videu nebudou dřeváci.

Reagovat
kiwwi

Ne, ale bude to čiernobiele

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan, Boha tvojho... Somr rád, že ťa tu občasne vidím.

Reagovat
Mervin

Mané

Reagovat
smazaný uživatel

mané tty hovaoddjvgfkljidfsoidfjoijoi agrh

Reagovat
smazaný uživatel

Manému za tenhle zápas pokutu ve výši aspoň dvou týdenních platů

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooo je to taaaam Alisson je buuuh

Reagovat
Kixi Syhimour

YYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Malresi

Alisson Becker worth every fucking penny. Sme tam kurva!!!!!!!!

Reagovat
Sir Ravealot

Nazdaar Spurs a Liverpool líp to dopadnout nemohlo

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to celá Anglie ukopala

Reagovat
Frantszek

Mané a Firmino jsou fpiči. Salah to utáhl s Alissonem.

Ty vole těch šancí. Mentálové. Je to taaaaam

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem isto zhodnotiť, či je Alisson najlepší brankár na svete, či je VVD najlepší stopér na svete, ale kurva sa oplatili a neskutočne nás pozdvihli. Dnes aj MATIP TOP TOP výkon. Díky za boj chlapci!!!

Mané, čo je s tebou?

!!! YNWA !!!

Reagovat
REPLIKATOR

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
nani92

slovenský futbal padol na dno

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mirek na tenisu

Proč? Pořád je na tom hráčsky líp než Čekistán. Ovšem Hamšík je poloviční proti minulosti. Chodec...

Reagovat
smazaný uživatel

pešia liga

Reagovat
Gedofrey

Zdravíme do céčka

Reagovat
EL Gringo

Suche triko Alisson Mane ten by dnes nedal gol aj keby ma dalsich 100 tutoviek

Reagovat
smazaný uživatel

odpornej fotbal hraje Liverpool letosni sezonu... postup si ani nezaslouzi

kde je ten Liverpool z minule sezony... kdy ohromil celou Evropu? s timto fotbalem LM urcite nevyhraji a pokud u City nenastane totalni kolaps... tak nevyhraji ani ligu

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

napisat to zrovna po vcerajsku

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren nejlepsi obrance v evrope

Reagovat
cubazi

Mané je čierny Vittek Hovedo

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusný, debilní, pitomý výkon Neapole. Doprdele s takovým týmem. Napsal jsem, že Liverpool shoří v osmifinále jako papír, no jo, třeba, to je jedno. Ale doprdele, Neapol by shořela jak velbloudí hovno. Opravdu jsem čekal, že Liverpool to zvládne, ale myslel jsem, že Neapol jim to trošku více udělá těžké než tímto zoufalým a trapným výkonem. Stačíla špetka a najednou tam byla stoprocentní šance na závěr. To nešlo dřív? Opravdu ne? Ne, taková je realita, nešlo a Nepol ZCELA zaslouženě jde do Evropské ligy, kde vypadne s nějakým podprůměrným týmem, se vší úctou, typu Slavia. Omlouvám se, ale já jsem tak neskutečně vytočený. Ne kvůli nepostupu, ale kvůli výkonu. Maksimovič, Callejon, Rui → polibte si prdel.

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol hral svoje maximum a hrali velmi dobre,,

Reagovat
smazaný uživatel

Děláte si legraci, že ano. Hlavně s tou druhou částí. Nevím, jestli hráli maximum, nebo ne, možná ano.. V tom případě je kvalita někde úplně jinde. Velmi dobře? Snažili se hrát catenaccio, super.. vydrželi to přesně 34 minut. Měli potom celou hodinu na to předvést, že se jedná o zcela ofenzivně laděný tým, předvedli sračku, s prominutím. Samozřejmě, s odstupem času, Neapol si to posrala už někde kdysi dávno v Bělehradě a v Paříži. Nezkušený tým = nepostupující tým. A není tomu u Neapole takto poprvé.

Reagovat
Largo

Spis minimum jsi myslel, ne?

Reagovat
fff

Mane

Alisson . Kurva dalsi bargain, Rim nas musi neznasat.

Salah aj Alisson pod 100m? Okradli sme ich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
Mato178178

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
R22

Reagovat
Alberto Aquilani

Dáme vám v zime Olsena za 100 a všetko vporádečku.

Reagovat
avicii

Under za 15

Reagovat
smazaný uživatel

To uz skor Schicka

Reagovat
avicii

este by sme mali Neapol zobrat Koulibalyho miesto Lovrena a mame TOP stoperov na svete

Reagovat
fff

Gomez postaci .

Ale Koulibaly dnes neskutocny.

Reagovat
avicii

ja chcem troch TOP stoperov

Reagovat
Frantszek

Chudák Matip

Reagovat
13

I ten Albiol se mi líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už nie, podobný typ ako Matip, aj kvalitou a už je starý...

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete Shicka za trest

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Frantszek

Nevím, co na to říct. Jsem dosti rozpolcený

Reagovat
smazaný uživatel

ale zaslúžene, no. v suchom triku.

Reagovat
Shevchenko

Neuvěřitelné, jak to zas kokotsky všechno dopadlo.

Reagovat
10

jak neuvěřitelné? vždyť to takhle dopadne vždycky

Reagovat
Shevchenko

Právě proto, že to nikdy nedopadne tak, jak chceme my.

Reagovat
10

musíme změnit myšlení...ale u Interu to třeba vyšlo

Reagovat
Shevchenko

Jo Inter mě nesere MvB

Reagovat
10

možná další v řadě

Reagovat
sansiro

Měli těžké skupiny, hráli do konce o postup. Všichni Neapol po losu odepisovali a nakonec jim chyběl jen kousek. Remíza v Bělehradě, dostali gól v nastavení v Paříži....

Ten konec zápasu už dnes nemohli, Liverpool je pořád napadal.

Reagovat
Shevchenko

Ale jo skupiny těžké, výkony nad očekávaní povedené, ale zase se to ke konci u obou italských týmů klasicky podělalo. jinak čus

Reagovat
sansiro

FORZA MILAN

Reagovat
Yanek

Reagovat
DelPiero137

Naserie, aspon keby sa nato odzaciatku vykaslali a nezivili nadeje faunusikov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson hrál dobře

Reagovat
Melda

Taky jsem si říkal.

Reagovat
REPLIKATOR

Táhněte domů!

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam liverpool spálil... přijde Lovren a po minutě tam má Napoli tutovku

nazdar špageťáci, dostávají od anglie solidně naloženo, jen korupčníci mají klasicky zaplacený postup

Reagovat
Mato178178

parada anglicko opat ukazuje ze liga ide hore a zase postupuju vsetci 4 .

Reagovat
REPLIKATOR

svět je v pořádku

Reagovat
Medico

Jeste si pockejme na ten brekot ve finale LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Melda

Wooow, to byl zápas.Fakt jsem se bál Carlo je Pán.Ale zvládli jsme to (Díky Alisson!!!)

Nicméně doufám, že v šatně Klopp sundá opasek a seřeže Maného, mám ho rád kluka ale dnes měl dát hattrick.

Reagovat
Kixi Syhimour

Carlo je stále fantastickej

Reagovat
R22

vždyť hráli hovno

Reagovat
Kixi Syhimour

Uhrát 2 remízy s Paříží a skoro postoupil, je 2. v lize, mně se stále jeví jako skvělej trenér

Reagovat
R22

Druzí v Serii A byli i pod Sarrim, to není žádný posun a v CHL vypadli...

Reagovat
Kixi Syhimour

Sarri je, ale taky skvělý, Carlo ještě rozhodně nepatří do straého železa

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Je.Teď čtu jeho knížku a on to má v hlavě neskutečně srovnaný.Kam se na něj hrabe Mourek.Jak jsem psal Pán.

Reagovat
Glonden2

Reagovat
13

Přesně tak, také ho mám tendenci vždy omlouvat, ale dneska to bylo na pokuty.

Reagovat
Melda

Tak tak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Každopádně příště se soustřeďte na ten Bělehrad, jasný?

Reagovat
Ranoth

tak a pojebte sa do tvare mufani sprosti :D

Reagovat
smazaný uživatel

Zyajo s Tomim tu už radostne pobehovali, smieškovci...

Reagovat
Swarley

Vy to stejně poserete

A Neapol na to neměla, co jsem to zaplatí v druhé půlce, tak sotva pletli nohama..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Takova Neapolska klasika, dobre rozjety a nakonec se poserou.Ani se nemusim divat a presne vim jak nakonec dopadnou.

Reagovat
Yanek

proste dokud nebude Inter a AC zpet (jestli budou), tak to bude furt dokolecka. Provincni mentalita.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten správný výraz: provinční mentalita. Perfektně mi to k Neapoli pasuje.

Reagovat
avicii

dufam ze si to Mane posetril na nedelu inak skvele, zasluzeny postup, anfield a LM je carovne spojenie

Reagovat
Malresi

Kazdopadne klobuk dole pred Neapolom. Je skoda, ze nepostupili na ukor zoldnierov. Carletto je excelentny trener, prezentovali sa skvelym futbalom a este hra za nich aj Hamso. Postupili sme ale zasluzene, von sme sice predviedli kokot, ale doma diametralne odlisne vykony a vykonmi dominantne vitazstva. A este raz: Alisson Becker - worth every fucking penny

Reagovat
Melda

Reagovat
wyqinac

ty kravo ten mane

Reagovat
9augi9

A teraz poprosím Borussiu do osemfinále.

Reagovat
Kixi Syhimour

1. kolo bez VvD, to není dobré

Reagovat
9augi9

Tak zase Porto.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale ztráta VvD je seriózní problém, ale co už, to se řeší až za měsíc, či kdy....

Reagovat
Melda

Alespoň už bude Gomez ready s Matipem by to mohli zvládnout.

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad

Reagovat
avicii

na to by som si vsadil ze to tak bude snad repriza proti Portu

Reagovat
smazaný uživatel

VVD je bůh, ten tu obranu neskutečně drží

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten faul na ČK dnes opravdu výborný, na druhé straně Koulibaly také

Reagovat
fenixLFC

Hracov neapola asi netesi se su idiotmi aj podla ich trenera...kazdopadne anglicko bez prekvapenia vsetly 4 timy postup, taliani ukazuju ze si 4 miesta nezasluzia

Reagovat
nani92

Spanielsko to isté, Anglicku treba dať 6 miest, pre istotu aj 7. ako rezervu pre nás

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

“Bez prekvapeni”

Reagovat
The Krupy

Oni žijú v úplne inej realite, to snáď nie je možné

Reagovat
fenixLFC

v akej inej realite? kazdy z tych timov bol favorit na postup, postupili vsetky podla ocakavani...ci pred zrebom niekto cakal ze inter a neapol postupia na ukor tottenhamu a liverpoolu? asi sotva, vravelo sa, ze o postup mozu bojovat, co aj bojovali ale nedosiahli, presne ako sa cakalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham nejvetsi z prdele klika za posledni roky

Reagovat
fenixLFC

no, zas minule sezony aj tuto mali najma proti talianom kopec smoly alebo si vybrali blby moment. vlani ked vypadli s jvuentusom aj ked boli lepsi drivvu vacsinu dvojzapasu, teraz prehra s marnym interom..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

teď budeš machrovat? staženou prdel si měl celou dobu

Reagovat
fenixLFC

vy v tej talianskej sekcii mate problem s citat a chapanim textu? ja tu nikde netvrdim ze sme to rozdrvili a s prehladom postupili, ale ze nakoniec aj liverpoolska aj ottenhamska skupina dopadli podla predpokladov, takze v konecnom dosledku ziadne prekvapenie. alebo podla teba ked sa ocakava psotup 4 timov a 4 timy postupia tak je to prekvapenie? prakvapenim by bolpostup neapola alebo interu ktori favoritmi proste neboli

BTW kolkokrat sa hovori ze nejaky klub aj napriek problemom zvladol ulohu favorita alebo ze k prekvapeniu nakoniec nedoslo. toto je presne to iste.

Reagovat
10

to ale píšeš něco úplně jinýho, než že si Italové 4 místa nezaslouží, když ta situace mohla být opačná, rozhodl gól na obou stranách...to je na supergalaktickou PL vs. ligu, která si 4 místa v LM nezaslouží, docela slabý, ne?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
teenz

Reagovat
10

Liverpool postoupil na počet vstřelených gólů, tragickýmu Interu a Neapoli stačilo porazit 2 největší outsidery skupiny a 2 anglický týmy byly venku...napsat tohle po takovým průběhu může jen blb jako ty

Reagovat
fenixLFC

rovnako ako stacilo porazit dvoch najvacsich outsiderov skupiny aj anglicky muzstvam pocas skupinovej fazy, aj oni s nimi stratili. ja nehovorim o priebehu, ale o vysledku. ten rozdiel by mohol sponzat aj blb ako ty. kto bol favoritom na psotup zo skupin? barcelona tottenham, PSG a liverpool. kto postupil? barcelona tottenham, PSG a liverpool. takze presne podla predpokladov.

Reagovat
herold

To je ten problém,italskej fotbal je jen juve,bohužel, loni i as..Máme málo konkurenceschopných týmů, nejsme schopni porazit outsidery, vůbec se mi nelíbí,jak si SA vede v evropě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Zrovna si ctu komentare a fakt jsem doufal, ze tu zadny ligovy srovnani nebude, aby si mohli ostatni uvedomit, jaci jsou kokoti s tim neustalym srovnavanim a posmechu po vypadnuti jakyhokoliv tymu z PL a ty mi to takhle zeseres

Reagovat
fenixLFC

to nie je priamo o porovnavani, mne sa nepaci ze taliani ,,zadarmo'' od stola dostali dalsie dve miesta, na ktore proste nemaju vykonnost a timy

Reagovat
10

viděl si teď někdy od stolu tabulku koeficientů?

Reagovat
herold

Zase italové dostali na frak, tolik nadějí a jen dva týmy v PO, angličané 2x tolik, španělé 3.Co je zarážející nejvíce, že nás předběhly i německé týmy a hlavně francouzské,oba po 3..Přece ta naše liga není tak špatná?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je

Reagovat
smazaný uživatel

a vždycky byla

Reagovat
dextroza_m

kolik Ti je, že si nepamatuješ dominanci Italských týmů? 12?

Reagovat
smazaný uživatel

Není špatná. Jen prostě některé kluby nemají tolik penez aby mohli utrácet jako v PD nebo v PL. Interu a AC to bude trvat mnohem dyl než se vrátí zpět na špičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Virgil najlepši stoper čo kedy behal po trávnikoch, snáď mu to ešte dlho vydrží

Reagovat
herold

nesta?baresi?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak sa radí ku nim

Reagovat
herold

to opravdu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Nesta hral pešiu ligu zabudol som

Reagovat
Largo

Reagovat
The Krupy

jebe úplne

Reagovat
Malresi

Ty si asi nevidel hrat ani jedneho z nich, vsak? Nesta a hlavne Baresi boli najlepsi stoperi v generacii, ktora mala top obrancov po kokot. Virgil je pan, ako hraca svojho timu na neho nedam dopustit ale taketo porovnanie je uplne mimo. Nesta, Baresi, Maldini su nedosiahnutelní.

Reagovat
eder

A to jsi ještě neviděl hrát "The Anfield Iron" Tommyho Smithe...

Reagovat
Kixi Syhimour

Všeci zapomínáte na nejlepšího stopera historie Beckenbauera

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Largo

Reagovat
Kixi Syhimour

dneska mohl dle některých snadno vyletět

Reagovat
Mirek na tenisu

Vergl ten zápas vůbec neměl dohrát. Skluz do holeně Insigneho byla 100% redka...

Reagovat
smazaný uživatel

asi myslis Mertense... no, bez zas na tenis ...

Reagovat
9augi9

Konchesky?

Reagovat
smazaný uživatel

ľavý bek

Reagovat
9augi9

Nebol univerzál?

Reagovat
smazaný uživatel

Možno nastupoval niekedy v zálohe, ale stopér? to si nepamätám.

Reagovat
F.Torres

včera nebyl ani nejlepší stoper na trávníku, na tož nejlepší letos a vůbec nejlepší v historii

Reagovat
Malresi

A kto? Nebodab Koulibaly, ktoreho si Salah namazal na chleba pri gole?

Reagovat
Kixi Syhimour

Matip hrál možná lépe

Reagovat
smazaný uživatel

nehul

Reagovat
F.Torres

nevím kdo tady hulí, když si myslí, že je nejlepší v historii

Reagovat
pingla

Reagovat
13

Neapol si za tenhle výkon zasloužila prohrát a nepostoupit. Jinak mě ale mrzí, že si z téhle skupiny vytáhli černého petra zrovna oni.. Obrana dobrý výkon, Alisson nakonec ale stejně musel zachraňovat (Kvůli těmhle momentům se kupoval). Záloha zahrála vyloženě nad očekávání. Útok to dojebával s železnou pravidelností, neuvěřitelný jak ta finálka letos hapruje. Ještě že máme Salaha, který prostě vždy aspoň jednu z těch x šancí dá.

Sudí se mi nelíbil, pískal to tak nějak necitlivě celý mač. VVD by se za rudou nemohl moc divit, z opakovačky to vypadalo fakt hnusně a takové zákroky vidím nerad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, stejně by mě mrzelo, kdyby si vytáhl černého petra Liverpool. Snad PSG shoří a Buffon si odnese po své bohaté kariéře do důchodu taky jednu pořádnou ostudu.

Reagovat
fenixLFC

ostudou boli jeho vyjadrenia na rozhodcu v minulom semifinale

Reagovat
13

Fakt mě ty brejky štvou letos, něco je špatně když jediný smysluplný řešení brejku tam ukázal levej bek.

Reagovat
cristiano.K.

řešení brejků je správné, ale zakončení je strašné.

Reagovat
Mirek na tenisu

Když jsem sledoval hru reprezentanta Insigneho vůbec se nedivím tomu, kde se dnes squadra azzura nachází....tedy v ( ! )

Reagovat
monty25

Zaplaťpánbůh! Bral jsem to tak, že Liverpool musí vyhrát o dva góly, protože na výhru 1:0 jsem vůbec nespoléhal... Ty neproměněné šance (hlavně Maného) mohly v závěru hodně mrzet, nakonec to zachránil Alisson.

Jak to ještě 14 dní zpátky nevypadalo moc dobře, tak teď průběžně 1. místo v lize a postup do osmifinále LM. A co teprve, až se vrátí Ox...

Reagovat
Kixi Syhimour

Až příští sezónu, fakt škoda

Reagovat
monty25

Vážně? Já myslel, že stihne aspoň konec téhle sezony...

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohužel ne , fakt škoda

Reagovat
monty25

Reagovat
fenixLFC

mozno stihne. sam povedal ze chce stihnut aspon par poslednych zapasov

Reagovat
Luc-Luc

to byly nervy, ale nemusely, Mane mohl mit hattrick kdyby nebyl pako a Salah taky mohl dat vic nez jeden gol...prekvapil me Matip, vybornej vykon, cela obrana fungovala paradne, Henderson kvalitni vykon...

Reagovat
tomasinho

Mimochode, více k nejlepšímu brankáři PL a bargainu Alissonovi. Top top nákup, nejlepší brankář od nevím koho už. Reina byl top, ale z vrcholu sešel brzy a Alisson je komplexnější, Reinovi chyběly centimetry. Ale nohama byl Reina taky top.

https://www.skysports.com/football/news/11669/11577489/why-alisson-is-the-difference?fbclid=IwAR3pgxgnSVkTCVAc7DGfTQCL8iiD1mrv70NkBG8IOreuHkMWcm5JkoUwyU0

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

jop ú

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kokesh

No podle jeho videa Alissonovi cm urcite nechybi.

Reagovat
mayday

Myslíš tu mrdačku? To byl fakt on?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl.

Reagovat
mayday

Já jsem to viděl jen jednou a taky se mi to moc nezdálo, dal jsem po tom nepátral

Reagovat
tomasinho

"Reinovi chyběly centimetry"

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reina byl nohama o dost lepší

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdyby to Milik proměnil Maného se Salahem by asi sežrali. Zápas plný šílených chyb na obou stranách, ale to tempo a atmoška... Jdu si pustit Čapkovizi abych si poslechl od expertů typu Němce Josefa nebo Hyského, jak by to hráli oni, kdyby to uměli.

Reagovat
LokoLFC

za ten závěr

Reagovat
DelPiero137

Nasrany a sklamany zaroven. Veril som Neapoli a Carlovi na zaklade doterajsich zapasov. Ako vzdy ked ide do tuheho vsetci sa poseru a vsetko je naprd.

Za toto si Neapol nezasluzila postupit, priserne branenie a utok takmer neexistoval. Co ti Poliaci v zavere zahodili. Obrovska skoda, takto blizko byt a vypadnut na pocet vstrelenych golov.

Buduci rok miesto CZ taky Bayern nech je to fer

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol si myslel,ze hra priatelsky zapas?,tie vykony talianskych timov vonku,vcetne Rima su na hanbu !

Reagovat
Spalovač šancí

Zaslouženě

Reagovat
Wat

Stoperská dvojice Matip - VVD vynikající výkon. Poziční hra, vzdušné souboje, odebírání míče, rozehrávka - dominance. Když k nim přičtu Alissona za zády - proti tomu je vážně obtížné hrát.

Lovrena prosím držet dál od hřiště, za těch pár minut znova nasekal problémů ažaž. Čtvrtýho stopera by mohl dělat klidně někdo spolehlivější.

Reagovat
smazaný uživatel

Drámu sme z toho urobili my a zbytočne. Neapol mal dostať výprask, ale výsledok 1:0 ukázal aký silný je tento tím po mentálnej stránke. Alisson, van dijk boli mega drahé nákupy, ale potvrdilo sa že sú jednými z naj na svete svojho postu. Teším sa na last 16, myslím si, že tento tím je jedným z naj na svete a môžeme zopakovať dlhý run v LM aj túto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

: - )

Reagovat
smazaný uživatel

a Koulibally s Allanom a Ospinou top výkony. Zvyšok tímu Neapolu slabota. Insigne, mertens a callejon uplne vygumovaní našou defenzívou

Reagovat
13

No po mentální stránce to právě bylo o nervy, nebýt Alissona, tak jsme venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Salaha tak nedáme gól. Nebyť Kloppa, tak nemáme takýto tím.

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba by ho dal Lazar pod Brendanem taky

Reagovat
13

To myslíš ironicky?

Reagovat
smazaný uživatel

nebýt alissona, tak jsme venku..zamysli sa nad tým ešte raz..kvalita brankára ťa v dlhodobej súťaži ako je PL môže podržať aj o 15 bodov..naopak nekvalita o 15 bodov pripraviť..v takejto knockout súťaži je to presne o takýchto brankároch. Neapol mal tú jednú obrovskú šancu a brankár nás v tom podržal. Je mentálne silný. Karius by sa už ospravedlňoval na instagrame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Tyvole mě se zdá, že se špatně chápeme. Nebýt Alissona jsme venku znamená, že chválím Alissona a říkám, že mu vděčíme za postup.

Reagovat
Kowe

klasický dušan

Reagovat
smazaný uživatel

Duš sa tu zas predvádza a znovu to prepískol, na EF má celkom smolu ...

Reagovat
smazaný uživatel

wat?

Reagovat
smazaný uživatel

tvle, bavíme sa ale o mentalite timu, ktorú som ja vyzdvihol a ty na to napíšeš že nebyt alissona, sme von..tak alisson je členom tímu a jeho mentality, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víc mentalita, tím víc Liverpool

Reagovat
13

To jsou hrozné řeči s mentalitou totiž. Alisson je kvalitní golman, rozený vítěz. Ta mentalita je tam pořád stejná, jenom se prostě přivedla lepší kvalita na gk a stopera, tak těch fuck upů ubylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool s takovym fotbal pujde hned ven

minulej rok byl v LM Live o 3 levely na vyssi urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si to ty kiwwi?

Reagovat
13

Výborně, jmenuj týmy proti kterým LFC nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

City, Barcelona, Ajax

Reagovat
Malresi

Radsej drz picu a bud ticho. Ziadny tim tam taky nie je. Na kazdy tym name, zalezi od formy. City sme rozmrdali last year, Barca daleko lepsia ale iba individualne a ajax 10:0.

Reagovat
eder

Největší strach jde z Mourinha a jeho družiny...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě teď se uvidí jak na tom jsme, ty týmy z 1.koše jsou skoro všechny vražedný, většina nás může porazit, navíc bez VvD v 1. kole proti takému Juve , ale což už, aspoň, že jsme dál

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdy je los?

Reagovat
smazaný uživatel

pondelok

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
R22

jo a...Matip > Lovren

Reagovat
Kixi Syhimour

Výčet těch soupeřů co můžem mít je dost ostrej.

Reagovat
tomasinho

Nechci Juve, Barcu (těch dvou se bojím nejvíc), BVB (to už tu bylo v EL) ani easy Porto. City mít nemůžeme. Pak Real a Bayern.

Já chci rozhodně Real, opravdu moc, nejvíc ze všech, Teď hned, v osmifinále, co nejdřív. Když ne Real, tak Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus nechcem ani ja. Zvyšok je myslím jedno

Reagovat
fff

V lige prve miesto a v LM postup.

Zatial dobre . A to podla mnozstva ludi hrame vlastne zle Obcasne samozrejme ano (par zapasov), ale celkovo hrame uzasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Filipko. Snová sezóna zatiaľ!

Reagovat
Mirek na tenisu

Kardinál Voyello z Mladého papeže má dneska smutný večer

Reagovat
JessePinkman

Yeeeeeeeeeeeees.. Allez, Allez, Allez

Reagovat
Pyroman

“We’ve baked a very good cake and now we just need to put the icing on the top. If we don’t get through, we will be proper idiots.”

Reagovat
Detektiv

Prvni vec na kterou jsem si vzpomnel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z Alissona neskutočne "striekam" ( ). Tak víťazný typ brankára sa nevidí často, borec, nič mu nechýba.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Reagovat
Whitemedia

Morata by do Neapole skvěle zapadl

Reagovat
smazaný uživatel

Zase až tak nesnižuj kvalitu Neapole. Nevím, co by tam dělal, možná tak válel po zemi a z metru do prázdné by střílel nad :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je oficiální logo Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

tvl... mne ten futbal posledné dni robí strašnú "radosť" najprv Boca prehrá finále Copy Libertadores a teraz Neapol prehrá jediným jedno-gólovým rozdielom ktorý mu nestačí na postup a pritom oboje kluby mám medzi TOP5 s Barcou(tá mi robí radosť avšak nie herne...),Bilbaom(to je na zostup prvý v histórii) a Montpellierom (Hilton je beštia aj v 41 rokoch to sem však úplne nepatrí)

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebanou

Je na čase jim v neděli nakopat prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebanci**

Reagovat
eder

Jj, všichni se na to už moc těšíme...

Reagovat
9augi9

Vy mufani ťažko ale že ťažko nezvládate, a po nedeli Vás už rovno rozdrapí od zlosti a závisti.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cristiano.K.

Skvělý zápas. Nebudu psát klasický Liverpool, protože to bychom nepostoupili. Výkon hodný na to, aby si Neapol odvezl debakl místo toho klasické drama. Oba stopeři super až na poslední šanci Neapole, kdy to šlo přes ně a Lovren jen lamil. Mané mohl dát tři. Robertson mohl mít dvě asistence z pozice beka.

Zasloužený postup a jdeme dál

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

To nejlepší na konec podepisuji

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si to shrňme: nejprve čtu celý přelom léta a podzimu jaký je Salah tragéd, a to od vlastních fanoušků, ale teď je od těch samých za boha, Ramos je kriminálník, ale van Dijk dostal adekvátní žlutou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alan hrál na podzim fakt špatně , Rampa fauloval, téměř nikdo ho nenazýval kriminálníkem pro VvD mohly být karty obě, naštěstí pro nás zvolil žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tehdejší hysterie ohledně Salahova herního útlumu odzrcadlovala smutný fenomén toho, že spíš než tomu hráči jako člověku se fandí jeho ideji a úspěchu, který přináší klubu. Čest zdrženlivě věřícím, kteří člověka takhle nemechanizují a nezúčelňují. Ramos tu byl souhrnně označován jako zlosyn, ten pojem združuje všechnu atmosféru podružných pojmů, které to doprovázely. To by nebylo nic zlého, ale v té atmosféře bylo kromě konkrétních hlasů volajících po fyzické odplatě obsaženo i jakési transcendentní volání po spravedlnosti a právě až tohle kritizuju, v kontrastu s některým metrem posuzování van Dijkova zákroku v tom totiž vysvítá náboženské pokrytectví.

Reagovat
Kixi Syhimour

Téměř nikdo od nás ho ale nenazýval one season star, to byli fandové MUN.... Dokonce i já jsem nejhůř o něm řekl, že se tak jeví i s mým klasickým přeháněním, nevím kdomby ho tu tak za LFC nazval. A kritika je snad ještě v pohodě, ne? Histerii tvořili jiní, ne my.

Rampa je za hajzla skoro všude, a téměř všichni na něho nadávají, když nám pak takhle fauluje tehdy nejlepšího hráče, co bys čekal a znovu malé procento ho posílalo do vězení.

Náboženské pokrytectví, prosím?

Ok jsem zaujatej, ale dle mého za tento zákrok mohla být udělena i žlutá, toto byl ten případ.

Reagovat
Kixi Syhimour

*jen jeví, ne že jím je ("Salah se taky zatím jeví jako one season star", takže ani já jsem ho nenazýval one season star a to už je co říct)

Reagovat
smazaný uživatel

Hysterie to byla, protože v té obecné atmosféře šla ihned po Salahově prvním zaváhání cítit pochyba o jeho schopnostech. Tak rychlé to bylo. Kritika je v pořádku, ale ne ta, která se zaprodává ve schématu - daří se = milujeme, nedaří se = proklínáme.. Výrazy jako kriminálník a zlosyn jsem použil nepřímo - ilustrativně v duchu toho, jak je používali samotní protagonisté nenávisti vůči němu, ne v tvojí absurdní doslovné tendenci = posílat do vězení.. Náboženské pokrytectví je povzdech po tom jak svět a věci nespravedlivě fungují, který byl v té finálové a pofinálové kritice Ramose citelně patrný a následné nahrazení tohoto povzdechu či spravedlivého soudu za omlouvání "vlastního".. Za ten zákrok mohla být samozřejmě udělena i žlutá, mohl být oceněn i bez karty, ale všichni víme, že v kontextu toho jaká fungují v dnešním fotbale pravidla je jiná než červená karta výmluva.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak mám vědět co znamená pojem náboženské pokrytectví? Však normálně se používá v úplně jiném kontextu. Ok, něktěří sic vyhazovali Ramose ze zápasu, já bych mu červenou nedal a ani jsem se k tomu incidentu moc nevyjadřoval. Van Dijkovo obhajování je možná pokrytecké, ale ta červená oprvaud nebyla nutná, nicméně, ok, v konstelaci za to Ramos nedostal kartu oprávněně.

Ano na Ramose tu byly nadávky, to je pochopitelné, téměř všichni ho nesnáší, ale pořád mi to nepřišlo nějak extrémně ostré, však se to děje pořád, fanodvé FCB taky jedou nadávky na hráče RM, nic výjímečného.

Žádný fanda LFC Salaha neproklínal, pouze psali, že je aktuálně neschopnej (dejme tomu), nikdo nenapsal, že ho už nemá rád, či něco takového.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu v pojmech, v kterých jsem nastavený, žádá si to složitost, anebo moje neschopnost zjednodušit to. A v úctě k tobě očekávám, že jim budeš rozumět. Já tobě zas děkuju, že se nestydíš ptát se a pídit se. To je pokorná vlastnost. V poslední době jsem ji málem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu rád - nemít rád. Rád znamená mít rád, i kdyby teď Salah zapomněl třebas úplně běhat. Znamená to věřit v toho člověka, ať se nachází ve slávě nebo v bídě. A já měl pocit, že ho máte rádi jen jako nejlepšího a v jeho bídě se od něho začínáte odvracet. Skutečně jsem takový pocit měl. Jestli byla v někom z vás pochyba, zatímco ho teď bezostyšně velebíte, to ať už si každý sáhne do vlastního svědomí. Měj se, Kixi.

Reagovat
13

Zrovna u fanoušků LFC pláčeš na špatném hrobě. Tomu klubu zde někteří z nás fandí již hroznou spoustu let a fandit nepřestali ani v například nejhorším Hodgsonovském období. S loajalitou fakt není problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Věrnost celku a jedinci, to je úplně něco odlišného.

Reagovat
13

Tohle je ovšem dost častý nešvar - jakmile hráčům poklesne výkonnost, tak se zapomíná co pro klub odvedli, a to i u obřích legend typu Raúl a podobně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mimochodem díky, že už píšeš s diakritikou

Reagovat
13

Zákrok VVD byl nepěkný.

S Ramosem se to ale nedá absolutně srovnávat. Ty to líčíš tak, že se z něj pro nás stal zlosyn až po finále proti LFC. Pro mě je Ramos totální kokot už dost dlouhou dobu. Je to zákeřný hráč, který umí dost rozdat, ale ani trochu přijmout..

K Salahovi se snad ani nemá cenu vyjadřovat, těch zdrženlivě věřících byla totiž i na EF většina, natož potom jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Estetické hodnocení van Dijkova zákroku ale nestačí. Jde o jiný soud.

Jenže soud, který je založen na pověsti obžalovaného bude vždy tíhnout k nespravedlivému soudu. Pro spravedlnost nemá zas až tak smysl hodnotit, zdali zločin spáchal výtržník nebo poctivý občan, ale má smysl řešit okolnosti zločinu samotného. Pro předchozí porovnání, které mělo za cíl napadnout dvojí metr soudcování a spravedlnosti, je zásadní, že tam šli oba agresivně a oba se tomu následně podivovali a vysmívali. Otázku, kdo si závažnosti faulu byl víc vědom ponechám nezodpovězenou, ty bys asi řekl, že Ramos. Já to nevím.

Ten můj příspěvek ale nechtěl generalizovat, chtěl se pokusit vrýpat do duší těch, kterých se to, o čem píšu, týkalo a týká.

Reagovat
13

a jéje, to je zase jednou velké navoněné nic zaobalené do slov.

Ramos se nechoval jako píča prvně proti Liverpoolu, naopak svou zákeřnost ukazuje v průběhu celé své kariéry. VVD je nekompromisní stoper, ale ještě jsem ho neviděl dělat Ramosovská divadélka.

Ps: budeš li do toho chtít tahat trestní právo, tak při posuzování se tam k osobě pachatele přihlíží - tzn. půlka příspěvku ti hapruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ale nepokouším definovat si trestní právo, ale definovat si ideu spravedlnosti. V trestním právu se totiž může dít to, z čeho vycházíš ty. To například znamená, že může být Camuseho Mersault z poloviny souzen za to, že podle výpovědi svědků, kteří povahu pachatele z velké části a často nepřesně rekonstruují, neplakal na pohřbu své matky. Je to vcelku jednoduché, Mersault řekne - ano, jsem vinen, budu za to souzen, ale nemáte právo myslet si, že o mně a mých motivacích něco víte. A já tu jednoduchost naivně očekávám. Soudit van Dijka mi nepřísluší, ale fauloval na červenou kartu. Je to stejně jednoduché jako prohlásit, že Ramos fauloval a zranil Salaha. Nic víc, nic míň.

Reagovat
13

Neshodneme se, jdeš na to hrozně filozoficky.

Zkusím jiný příklad - Osoba A zabije člověka - je to jinak bezúhonný občan.

Osoba B je sériový vrah a zabije svou desátou oběť.

Provedení obou vražd bylo úplně stejné. Myslíš, že by měly obě osoby dostat stejný trest?

Reagovat
13

Takhle to prostě funguje. Ramos si zvládl vybudovat takovou pověst, že i kdyby se už do konce života jen staral o opuštěná koťátka a na trávníku se začal chovat jako Mirek Dušín, tak bude stejně pro velkou většinu fotbalové veřejnosti zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tím trestem asi nakonec může být tahle pověst. To ale nic nemění na tom, že zabili oba.

Reagovat
13

Ale jeden víckrát a proto si zaslouží větší odsouzení.

Reagovat
smazaný uživatel

V mém nahlížení otevírá zodpovědnost a vinu za úmyslně způsobenou smrt už první zabití. V rámci toho co smrt v duši otevírá - atmosféru rozbitého zrcadla - pro mě neexistuje možnost obhajovat se tím, že já jsem zabil pouze jednou, zatímco jiný víckrát. Existují jen polehčující okolnosti toho, že někdo zabil neúmyslně, nešťastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

A co tě překvapuje? Klasicky fandové Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekvapuje, ale asi už nemám v životě většího cíle než rýpat do lidí na základě fenoménů.

Reagovat
cristiano.K.

ty vole, srovnávat zákrok z juda a fotbalový zákrok, kdy hráč chce hrát míč

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dokážeš techniku toho Ramosova faulu tak jednoznačně posoudit, tak ok.

Reagovat
cristiano.K.

dokážou bez problému posoudit, kdy chce hrát míč a kdy ne. Od toho se zkus příště odpíchnout a nebude to srovnání vypadat tak hloupě

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak jednoduché to není. Existuje totiž i ta možnost, že v pokusu hry o míč se vyjadřuje daleko větší brutalita a bezohlednost. Ta má oprávnění ve válce, na ulici nebo v bojových sportech, ne ve své původnosti v civilizační volnočasové kolektivní míčové dětské hře. Naopak fauly charakteru držení jsou spíše často jen jakýmsi slabošským pokleskem, který kontaktní míru stanovené hry nepřekračuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta tebou zmiňovaná brutalita nikde, ale nebyla. VvD mu nechtěl nic udělat, šel prostě po míči a to je plně akceptovatelné, že chtěl získat míč, v tomhle sportu je tolik peněz a citů, že je oprávněné, že se bijou za svůj tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Když odhlédnu od obecna k tomuhle konkrétnímu příkladu, tak tady byla minimálně bezohlednost. Máš pravdu, v tom případě je ale i oprávněné to, co udělal Ramos Salahovi. Je to jenom otázka toho, jestli vnímáme tyhle zákroky pozitivně nebo negativně. Pravda se nachází v každém tomhle náhledu - v přiřknutí dovolenosti nebo nedovolenosti. Pokud to vnímáš pozitivně nelze ale říct nic jiného než, že je v tomhle sportu tolik peněz a citů, že je akceptovatelné, že Ramos zranil Salaha. Bylo to v jeho zájmu, jakožto v zájmu jeho klubu, stejně tak to provedl van Dijk.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si uvědomil, že jsem dost možná čekal především právě na tebe. Přihlásil ses. Vítej, Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka. Ja som zo Salaha tragéda nerobil, naopak, volal som po trpezlivosti. A čo sa týka Ramosa aj Salaha, zbytočne generalizuješ a preháňaš, aby si pobúril a získal reakcie, čo je škoda, lebo tvoje príspevky často stoja za viac (napr. zamyslenie) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz reakce na Kixiho. Pokud připustíme oprávněnost zákroku van Dijka žádá si spravedlnost připustit i oprávněnost zákroku Ramose na Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mi prosimta od vlastnych najdi kde kto pisal, ze je salah traged to som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

Doslovnost je zbytečná, já upozorňoval na to, co se nachází až za slovama.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si nevymyslaj lebo ked niekto napise, ze nie je vo forme a ze je traged je kurva rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, v popisování jeho osoby z té doby byla cítit i rozpačitost z toho, že je oproti své minulosezónní formě najednou šmatlavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne citit cez net, tak to jo

Reagovat
Edgar Davids

fesaku, tvoje ironie je citit i pres net...Zajimavy

Reagovat
The Krupy

Neapol a Inter zase zlyhali, ale predpokladám, že aj za tieto neúspechy môže Juventus. Gratulácia Liverpoolu k postupu, rád by som ich videl vo vyraďovačke proti Juve, bol by to zaujímavý dvojzápas.

Reagovat
vladis271

osobne chcem najťažší možný dvojzápas hned teraz. Ciže Vás alebo Barcu, El je už pasé (našťasie) takže ak vypadneme môžme sa koncentrovať na ligu. A ak by sme vyradili niekoho z tejto spomínanej dvojky bol by dôvod vewriť, že môžme nimuloročnú jazdu LM zopakovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol si zaslouží respekt.. byla vyrovnaným soupeřem dvěma klubům, které před sezonou utratili miliardy na posilách..

Reagovat
SCELO

za LFC hral len alisson...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tom v celkovém důsledku tolik nesejde.. Ale Liverpoolu jsem postup přál, takže spokojenost..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele