osmifinále - 1. zápasy
20.02.2019 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Stopeři Giménez s Godínem zasadili Juventusu dvě rány

Juventus jede z Madridu domů hodně smutný, protože jeho jindy chválená defenziva dnes neměla svůj den. Atlético vyhrálo 2:0 díky brankám obou svých uruguayských stoperů a k tomu mu ještě jeden zásah nebyl uznán.

Turínský Juventus patří k největším favoritům na celkové vítězství aktuálního ročníku Ligy mistrů pro svou taktickou vyspělost, zkušený kádr i hvězdně obsazené posty. Prakticky totéž se ale dá říct také o týmu, který jej dnes hostil na svém stadionu. Stará dáma se musela v prvním utkání popasovat s Atléticem Madrid na jeho půdě, což byl hodně náročný úkol.

V záložní řadě domácího celku jsme nakonec viděli Kokeho od prvních minut, stejně tak jako Griezmanna nebo Giméneze s Rodrim. Dres Juventusu zase oblékl Miralem Pjanić, který měl ještě dnes zdravotní potíže. V útoku po boku Mandžukiće s Dybalou nastoupil muž, který má Atlético v kolonce oblíbených soupeřů, Cristiano Ronaldo.

Hostující obránce Giorgio Chiellini před zápasem poznamenal, že Atlético se skvělou taktickou připraveností podobá více italským týmům než španělským. A úvod zápasu to jen potvrzoval. Atlético výborně vyplňovalo prostory, kterými by případně mohli ofenzivní hráči nabíhat, stejně jako zhušťovalo střed zálohy.

První větší šanci si připravil Cristiano Ronaldo. Po faulu na svou osobu rozehrával volný přímý kop, který posílal pod břevno. S tím ale Jan Oblak počítal a Portugalcovu ránu vyrazil! Na opačné straně pálil z uctivé vzdálenosti mladý záložník Thomas Partey, ale ani on brankáře Szczęsnyho nepřekonal.

Hodně emocí vyvolala minuta sedmadvacátá, protože v ní se do šance probíjel Diego Costa. Toho stíhal krajní bek De Sciglio a Costa po letmém kontaktu a pár krocích upadl ve vápně. Nejprve sice sudí Zwayer ukázal na značku pokutového kopu, jenže po poradě s videorozhodčím svůj výrok odvolal a nařídil pouze standardní situaci před vápnem!

Z ní Atlético neudeřilo a bylo na něm poznat, že cítí silnou frustraci se změnou verdiktu. Deset minut před koncem první půle se do střeleckých statistik zkoušel zapsat Paulo Dybala, na jehož pohotovou ránu musel brankář Oblak reagovat velmi rychle. Jinak ale první poločas zase tak moc fotbalové krásy nenabídl a opravdu to byla spíš bitva dvou takticky skvěle připravených soupeřů.

Po změně stran se Juventus trochu vzchopil a zajímavou ránu vypustil od svých kopaček Miralem Pjanić. Obrovskou šanci pak dostal Diego Costa, který byl adresátem povedené kolmice mezi stopery. Marný sprinterský souboj s ním sváděl Bonucci a Costa se před něj dokázal natlačit. V rozhodující chvíli sám před Szczęsnym pálil neuvěřitelně mimo!

Polský brankář se musel činit a jeho proslavená obrana ho nechávala až příliš často osamoceného. Jako v 54. minutě, když se po elegantní nahrávce dostal za obránce Antoine Griezmann a jeho oblouček musel vytahovat brankář Juventusu konečky prstů na břevno.

Juventus si zkrátka hodně koledoval a problémy mu přibyly po hodině hry, kdy už na hřišti pobíhal Álvaro Morata. Někdejší hráč právě Juventusu má k Turínu pořád výborný vztah, ale dnes to muselo stranou. A čáru za těmito emocemi hodlal udělat hodně rázně.

Přesně dvacet minut před koncem se mu to téměř povedlo, když se natlačil před obránce Chielliniho a zakončil vynikající centr od Filipeho Luise mimo dosah brankáře Szczęsnyho. Jenže fotbal dnes večer ukazoval Atléticu svou hodně krutou tvář. Sudí totiž po nápovědě videa odpískal faul Moraty na Chielliniho a branku opět neuznal!

Colchoneros se ale nevzdávali a odměna se brzy dostavila. Minuta osmasedmdesátá znamenala rohový kop pro Simeoneho svěřence a balon se dostal k Moratovi. Ten jej napálil do protihráče, ale od něj se šťastně odrazil k Josému Giménezovi. Mladý stoper v pádu zakončil a tentokrát už sudí Zwayer gól definitivně uznal.

Najednou to Atléticu šlo a pár minut před koncem utkání zasadilo Juventusu další ránu. Po standardní situaci Antoinea Griezmanna se k míči dostal kapitán Diego Godín a s pomocí teče Cristiana Ronalda zvýšil na konečných 2:0 pro domácí!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1228)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Kixi Syhimour

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 za 6,85

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
Bastaron

0:1

Reagovat
N.Gin

Ronaldo zase vyradi Atlety uz v 1. zapase. 0:3

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Pharrell

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0, venku 0:0 a postup Atletů 1:0 na penalty.

Reagovat
John Obi Mikel

To by bylo dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
andycek1

0:3 CR7 hattrick

Reagovat
dextroza_m

Skoro

Reagovat
andycek1

Reagovat
Marv

0:0

Reagovat
Largo

Za calcio...

Reagovat
andycek1

Reagovat
Mr.Jindros

Snad nejhorší možnej soupeř. Nemám z toho dobrý pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Několik předešlých ročníků ano, ale letos ne. Viděl jsem Atlético tuhle sezónu několikrát, především v těch těžkých zápasech. A Juve musí a mělo by postoupit. Jejich hra mi přijde o třídu slabší a především onen pověstný prvek ohromného nasazení, téměř dokonalé obranné činnosti a týmové soudružnosti, spojené s taktickým maximalismem, zdá se mi vyčpělý.

Jediné, že by zafungoval faktor finále Wanda, případně Costa. Stejně jako při posledním LM zápase na Calderónu proti Realu. Na ten dvojzápas, ale silně věřím Juve a především Maxovi.

Reagovat
smazaný uživatel

v prvom rade tá záloha nie je ako bývala. síce utok posilnili ale majú team na 4-3-3 a nie 4-4-2 . Juve jednoznačne postúpi.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
torcida

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to som si myslel aj ja ked som sledoval vyvoj zapasu. ALE potom to Juve posralo. Mam rad ine tal. muzstvo ale v tomto dvojzapase drzim Juve. Tie sance, ktore mali a nepremenili ich este mozu dost mrziet. Aj ked doma maju sancu realne to otocit. Myslim, ze do prveho neuznaneho golu Moraty ( ktory mimochodom mal platit, ale Chielo to pekne nafilmoval ) malo Juve zapas pod kontrolou ale nepochopitelne vypadli z tempa a celkovo v zapase im chybala agresivita. A ta proti timu akym je Atletico musi byt a dvojnasobna. Atletico mi uz pride trosku nudne sledovat s tym ich stylom hry ala zapasnici na ihrisku(same fauly). Simeone tam pri striedacke pobehuje a krici jak opica

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
smazaný uživatel

atletico total iný team ako proti Barce alebo realu. Normálne že ma prekvapili. chvalabohu že nestávkujem.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

Simeoneho Atlético skutečně vyčpělé už trochu je, ale z jiných důvodů než z těch systémových.

Reagovat
remeslnik

No, už je mají za ty roky všichni dokonale přečtené, hrají pořád stejně. Ale jsou to poctiví dříči a bojovníci, takoví "jeden za všechny, všichni za jednoho" a hlavně nejsou to filmaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají pořád stejně, ale ta hra se v jednotlivých prvcích vyvíjí. Ano je to sice na úkor nějaké individuální kreativní uvolněnosti a invenci, což když se mluví o prvku překvapení je nejčastěji právě tohle, ale dokonale přečtení určitě nejsou, což ten první zápas s Juventusem ukázal.

Reagovat
remeslnik

Ano, hrají pořád stejně, o to jde, to jsem měl na mysli, lze se na ně líp připravit. Jde jen o to to s nimi fyzicky vydržet. A že se vyvíjí? Jak přes kopírák to nikdy nebude. V detailech to bude jiné, charakteristika ale bude stejná. Podle mně ten první zápas (výsledek) spíš ukázal, že Atleti prostě víc chtěli, dalli do toho víc srdce ( tak typické pro Atlety) a to nejen platonicky, valili to až do poslední minuty, až už hráčům Juve docházely síly, tak to zlomili - ukázkově to bylo vidět u toho druhého gólu. Ikdyž je Juve mělo přečtené a věděli co a jak většinou řeší, tak prostě jen nevydrželi.

Reagovat
remeslnik

Stejně, ono to v tom Turíně bude ještě zajímavé. Jestli budou chtít Atleti postoupit, tak musí uhlídat a uskákat Ronalda s Mandžukičem, ikdyby měl Godín zas přijít o zuby (bylo by dobré, kdyby jim v tom ve vápně víc pomáhal Oblak), nesmí dovolit centry na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
John Obi Mikel

4:2

Reagovat
Furia Ceca

Jsem zvědavej na Ronalda. Do teď jenom mohl. Teď už musí. Teď přichází zápasy, kvůli kterým ho Juventus kupoval.

Reagovat
Fonzi9

Reagovat
Diego2

Dnes se ceka 0:0 takze snad uvidime goly misto vcerejsku.

2:1

Reagovat
cink

4:0

Reagovat
Raul=Real

Obavam sa ze konecna pre Atletov Posrali si to vypraskom v Dortmunde a hlavne remizou v Bruggach Mali vyhrat skupinu a dostali by lahsieho supera

Reagovat
pantondavo

Proč se obáváš o nejnesympatyčtější tým v Evropě?

Reagovat
smazaný uživatel

Sa pozri komu fandíš.

Reagovat
pantondavo

To i ta barca je sympatictejsi nez atleti.

Reagovat
Raul=Real

V Europe fandim spanielskym timom ak nehraju medzi sebou, v takom pripade sa uz potom riadim podla priorit

Reagovat
Gazdo

taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

O Realu nic nepíše.

Reagovat
pantondavo

Tak proc se vyjadrujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tvému nevhodnému přirovnání nejnesympatičtějšího klubu. Doplnil jsem vhodnější klub.

Reagovat
pantondavo

Co to bylo tentokrat? Had nebo faja?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase meleš za blbosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sis zase slehnul?

Reagovat
pantondavo

To jsou slangový výrazy pro trávu, ale ty asi fakt jedeš v něčem tvrdším, inu prachy na to máš, sám si to tvrdil, takže co to je? Zatím jen mňaučko, nebo už si i pícháš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt retardovanej. To není možný.

Reagovat
twelwer

co je preboha had ?

Reagovat
smazaný uživatel

Beznohá ještěrka.

Reagovat
twelwer

Dikes

Reagovat
pantondavo

Brko, ne?

Reagovat
twelwer

Aha no to okej, tomu rozumiem. Vyraz had som este ale nepocul.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, už neví jak by tomu říkali. Vymýšlí se samé hovadiny.

Reagovat
ZB 07

1:1

Reagovat
Free_player

3:0

Reagovat
waynemarkrooney

1:0

Reagovat
patas92

Škoda, že nemůžou vypadnout obě mužstva.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
noustres

Reagovat
Shevchenko

Naopak škoda, že se utkávají už teď, před sezónou jsem je tipoval na finále.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tos nedal.

Reagovat
Shevchenko

No nepovídej.

Reagovat
smazaný uživatel

no fakts to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Finále bude Barca - City s výsledkem 4:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále Lyon - Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo vtipný. Jinak za volbu jména podle našeho nevybroušenýho diamantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo fajn

Reagovat
technecium

4:0

Reagovat
torcida

2:0

Reagovat
torcida

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je favorit, ale já nějak tuším, že postoupí atléti. Juventus nesleduji, ale už jak hráli proti nám oba dva záapsy ještě pod tím zkurv. portugalským. Tak nic moc z jejich strany

Reagovat
smazaný uživatel

Já tuším, že ty budeš výstavní dement

Reagovat
smazaný uživatel

říká fanoušek sparty vy máte klub na dementy

Reagovat
Messiáš

1:0

Reagovat
Malresi

Toto aj ked sa to na prvy pohlad nezda, moze byt velmi atraktivny zapas, najma z pohladu taktiky a defenzivy. Podla mna Cholo "preští" Maxa.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím tu taktiku, kdy budou obě mužstva zalezlí ve vlastním vápně a hrát na 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Při včerejších výsledcích 0:0 u tak ofenzivních týmů tento zápas nemůže skončit jinak než přestřelkou 4:4

Reagovat
ZB 07

Na tiketu mám oba gól za 2,22...tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to vtipný, když ofenzívní týmy nedají gól a betonáři se přestřílejí.

Reagovat
Free_player

Morata ? tak to rovnou můžou jen betonovat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svaca

Reagovat
Nihilister

Reagovat
hornito

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Largo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Phillipinho

Tak nakonec prej Costa v zakladu

Oblak- Juanfran Godin Gimenez Filipe- Saul Rodri Thomas Koke- Griezmann Costa

Podle me v tomhle zapase dobra volba ze strany Choly nasadit 4 stredni zalozniky a na oziveni hry mit na lavce Lemara, Vitola a Correu. Trochu se bojim Juanfrana, mel hrat urcite Arias.

Reagovat
opretis

Jo pls. Correa tam ke konci šoupne něco a 1:0 boiii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tenhle zápas nakonec asi i ta kvalita na lávce vyhrála. I když nepřinesla individuální kvalitu, energie kterou měli Lemar nebo Correa byla super.

Reagovat
Pinturicchio

Juventus: Szczesny; De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Dybala, Mandzukic, Ronaldo

Juventus bench: Perin, Caceres, Cancelo, Can, Rugani, Bernardeschi, Spinazzola

To je jako z Cancela náhradník nebo co?

Reagovat
Yanek

Nechápu.

Reagovat
DelPiero137

Max s nim pocita ako so zolikom. Pri jeho ofenzivne ladenych chutkach mi to dava zmysel. Dostat rychly gol lebo sa zabudol niekde v predu alebo prehral suboj je riskantne. V druhol polcase moze zaskocit. Navyse je po zraneni nie?

Reagovat
Pinturicchio

Zraněný byl, ale od té doby už třikrát nastoupil. Já bych radši v základu viděl jeho.

Reagovat
DelPiero137

Uvidime, kazdopadne som nervozny

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
torcida

Nehrať útočne je skvelá taktika na vonkajší zápas kde potrebuješ dávať góly

Reagovat
mato Kreator

mate dakto dobry stream ked je reddit v haji

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

reddit je shit, zlaté myp2p

Reagovat
Zark

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy padol reddit tak už ani nekukam futbal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

wau

Reagovat
smazaný uživatel

včera mi to ještě šlo. Dneska už zablokované

Reagovat
mato Kreator

diikes

Reagovat
raduinho

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Budu doufat v peknej fotbal a 2:2 Mohl by se trefit Diego Costa a na druhe strane budu prat trefy Matuidimu a Mandzukicovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějak mrtvo

Reagovat
GEGE

Vamos Atleti!

Reagovat
lnterista

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

bejt to opacne tak to piskne

Reagovat
salm0n

Ještě před rokem by to penalta byla

Reagovat
smazaný uživatel

Slapak jak cyp

Reagovat
placa

Proc jako tohle neni penalta?

Reagovat
Whitemedia

to je pak ale video k hovnu, když u něj sedí sráči

Reagovat
Jackmaker1989

tomu Costovi jebe od začiatku kvôli čomu?

Reagovat
Whitemedia

klasický Costa no, je to blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Godin nenapadne napalil Crise na zemi

Reagovat
Greny

to asi byla penalta no ... VAR na picu

Reagovat
kaja900

costa dobrej idiot, přijít kvuli tomuhle o odvetu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je dneska uplne mimo. Nedohraje ani polocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám si myslet že video je opravdu k hovnu

Btw dnes to vidím na Redku a Costa je lempl kterymu Jebe solidně

Reagovat
salm0n

Video zatím funguje jenom v Česku

Reagovat
smazaný uživatel

A za to dej zlutou...

Reagovat
nani92

pri všetkej ucte k Liverpoolu, Atletico Madrid sú najväčšie špiny futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každej klub z Madridu

Reagovat
EXoRcIsT

ako zeby bol Liverpool nejako zakerny klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, všechno okolo jsou špíny - prohlásil fanoušek týmu, kde hrál Roy Keane.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, půlka zápasů bude o sbíhání hráčů Atlética k rozhodčímu,

Reagovat
torcida

a druhá o behaní ku praporku oslavovať s fanúšikmi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že hráči Juventusu tohle nedělají. Je to proti jejich vznešené nátuře.

Reagovat
Pinturicchio

V takové míře, jako Atleti? Nesranduj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zajímá mě jediný předmět a to je včerejší zápas. A tam si není co vyčítat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jasně. Ty Atlético samozřejmě sleduješ i v La Lize. Protože, kdybys sledoval, musel by sis všimnout, že jsou hráči Atlétice v zápasech v lize, které nemají takovou exkluzivitu, často bezkrevní. Předsudky si nech na někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jestli se přeci jen držíš ve včerejším zápase a já tě podcenil, pak opravdu nevím proč se směješ, protože hráči Juventusu se dožadovali zpětného posouzení rozhodčího hned několikrát.

Reagovat
Pinturicchio

Jistě, Andy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem asi viděl jiný zápas. Možná ten tlak Juventusu na rozhodčího nebyl tak okatý, ale byl tam a silný.

Reagovat
Magic player

Costa jako vzdy nejvetsi kokot na place.

Reagovat
Whitemedia

za co dostal Costa žlutou?

Reagovat
salm0n

že přešláp čáru u přímáku o 10 cm, ale těsně před kopem se zase vrátil

Reagovat
EXoRcIsT

ako atleti ma zacinaju fajne srat s tym stazovanim

Reagovat
PP

Wow.. po jaké době se trefil Ronaldo z přímáku na bránu?

Reagovat
EXoRcIsT

ono zdialky mu to ide pri jeho technike to skor z blizka je to horsie

Reagovat
PP

ani z dálky mu to nejde. A když vemu v úvahu sílu Juve ve vzduchu, tak se připravují o dost nebezpečných centrů..

Reagovat
Pinturicchio

Po hodně dlouhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma Griezmann na hlave za kvetinac?

Reagovat
Pinturicchio

Sandro zatím úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Someone vypadá jako The Punisher

Reagovat
smazaný uživatel

*Simeone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Sciglio

Reagovat
smazaný uživatel

Belmondo nejak omladl

Reagovat
Pigeon

Je to venku

Reagovat
smazaný uživatel

Costa curak zasranej

Reagovat
opretis

Jooooo dej to tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Costa na svini dva kroky do vapna a spadl.

Reagovat
Cobra

Vždyť by to tak udělal každý útočník na světě.

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsak ano, ja jim v tomhle zapáse preju, skoda, ze mu to nesezral.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Yanek

De Sciglio už kiksuje.

Reagovat
opretis

Kurvaaa

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělaj prdel? Oni se podívaj na jasnou simulaci a písknou faul?

Reagovat
KillSwitch

cervenu mal dostat zmrd

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, přišlápl ho jasně a i když je to absolutní pičus, chápu, že to neustal.

Reagovat
smazaný uživatel

Rukou ho stáhnul

Reagovat
Jackmaker1989

Ale Nr.Nobody rikal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to byl jasnej a vzhledem k tomu, ze jim odpustil uz jednu predtim, tak tuhle mel pisknout.

Reagovat
EXoRcIsT

hej lebo tak to funguje

Reagovat
Jackmaker1989

jednozačne, vlastne máš pravdu...

Reagovat
Pigeon

jinak řečeno, udělal jednu chybu, tak se rozhodne udělat i druhou

Reagovat
Heisenberg

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus zrovna nemusím, ale to brečení La Ligy

Reagovat
Greny

proč je primak ? kdyz tam psali NO FOUL NO PENALTY

Reagovat
Mass

V lize mistrů evidentně neni to stupidní pravidlo jako u nás v lize.

Reagovat
Greny

tak tady to resit mohl protoze piskl penaltu ze jo :) ale spis jde o to ze pokud tam napsali NO FOUL tak je to druha zluta pro Costy ne?..

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Diego Costa zase perlí.

Reagovat
Side

Však to ani neměl být faul do piči, natož penalta, tak co tam diskutujou proboha

Reagovat
Kixi Syhimour

Co se tam řešilo, jasně mimo

Reagovat
SpecialOne

ano, po třetím opakovaném záběru chytráku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, po prvním

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejsem chytrák, ale bylo jasně vidět, že to je mimo

Reagovat
Salfovic

Já už na ten fotbal mrdám. Jak takovou simulaci může VAR posvětit

Reagovat
smazaný uživatel

Costa jedna z rakovin fotbalu

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal jeden z rakovin costy

Reagovat
Furia Ceca

Ten VAR v LM moc nefunguje... Costa měl dostat druhou žlutou a jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Tak nevím, ale o tu nohu mu brnknul ne?

Reagovat
Salfovic

Ve chvíli kdy už šel ten pytel hoven k zemi.

Reagovat
Cobra

Neřekl bych.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
DelPiero137

Bohuzial mu Mattia brnknul do nohy. Sice neumyselne, nedaval pozor kam slape ale dotkol sa.

Asi ho to aj trochu vykolajilo lebo dalsich 5-10min bol velmi neisty, este ze to bol Costov offside.

Reagovat
placa

Ty pico, se predhanite, kdo z vas je mene objektivni? Nebo jenom trollis?

Reagovat
icka

Reagovat
EXoRcIsT

Co vam tu vsetkym jebe jedny pisu ze penalta co urcite nebola a druhy zase ze simuloval pritom bolo krasne vidno ze ho hrac Juve trafil

Reagovat
Whitemedia

tak o penaltě píše jen jeden

Reagovat
Mass

šáh na něj a to se nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči atletika padají jak hrušky

Reagovat
smazaný uživatel

Lol jak muze nekdo napsat, ze to nebyl faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone chodí na ten zapas zdrogovanej/ozralej? Protože se tam motá jako transka z Thajska

Reagovat
mayday

Hroznej kašpar.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky to prožíval takhle hluboko vnitřně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož to začal reddit mazat, tak se lidi přesunuli sem: https://discord.gg/EKx7Ph

Postují linky sem: https://www.footybite.com

Reagovat
kaja900

vážně daj dva hráči atletica ronaldovi šlapák během sekundy a rozhodčí nepískne ani faul ?

Reagovat
Whitemedia

šlapáky se dnes asi nepískají

Reagovat
Greny

drzi nastaveny metr z prvni minuty zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

dulezitejsi je odvolat penaltu... aby nahodou nepadl gol... nez prezkoumat cervenou za slapak

Reagovat
Pinturicchio

Kokoti, během vteřiny mu oba prošlápnou kotník.

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře přes párky

Reagovat
stas87

Odkedy kopiruje Atletico Eintracht?

Reagovat
Whitemedia

nevím, ale tady ta Pipi punčocha je prostě super

Reagovat
stas87

Jj, moj najoblubenejsi pokrik na BL stadionoch. Mam ho ale spojeny primarne s Eintrachtom, tak snad je to z ich dielne.

Reagovat
Whitemedia

Já to taky postřehl u Frankfurtu, když se pod nimi u toho prohýbala tribuna

Reagovat
stas87

Nie je to video zo zapasu Der Club-SGE?

Reagovat
Whitemedia

https://www.youtube.com/watch?v=cwjLVlNERTA

tady jsem to postřehl poprvé a hrozně jsem si to oblíbil

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bych asi nezůstal stát

Reagovat
stas87

To je uplne v klude, konstruovane je to tak, aby to nespadlo. Ak by mali pochybnosti, tak stadion docasne zavru a urobi potrebne opatrenia. Myslim ze ta tribuna ma vyztuze, cize to moze vyzerat desivo ale nespadne to.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale vidět to poprvé, tak se ptám jestli je to normální

Reagovat
Whitemedia

já bych důvěřoval německé stavařině

Reagovat
stas87

https://www.youtube.com/watch?v=JTxig_bQhNQ

Dopozeraj do konca. Pekne s tou tribunou zacvicili.

Reagovat
Whitemedia

Kvalitní práce, němečtí fanoušci jsou prostě jinde

Reagovat
Rudnevs

Podľa mňa buď z dielne SGE alebo BVB. V dortmundskom podaní je to taktiež veľmi známe, oni tam spievajú: “Wer wird Deutscher Meister? BVB Borussia! Wer wird Deutscher Meister? Borussia BVB!” Tuším nahrali i nejake CD v štúdiu, keď vyhrali titul v 90. rokoch.

Pozeral som na nejake fóra a ani samotní fanúšikovia Eintrachtu poriadne nevedia, či boli prví oni alebo Dortmund.

Reagovat
Cobra

Doplácí na svou pověst.

Reagovat
Zaschrona

Ten systém VAR se musí ještě dodělat. Není možný, že když se používá tenhle logičtější a časově úspornější systém, kdy tu situaci sám hlavní vidět nemusí, tak VAR nemůže říct hlavnímu, že má rozdat žluté karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nr.Nobody to podplatil

Reagovat
Yanek

Atleti hrozně rychle uzavírají prostory. Čekám dnes obligátní 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je teď úžasnou doménou celé španělské ligy.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ten Saša je nachcaný nebo co?

Reagovat
misinho7

no to je ale strasny futbal .. sice necakal som dnes nic vynimocne ale tak je to hroza snad to dnes tiez nebude 0:0

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně to nepřijde tak hrozné

Reagovat
misinho7

tak to mas latku asi nizko .. sak tam nie je ziadna poriadna akcia, sance atd ..cisto takticky suboj

Reagovat
smazaný uživatel

tak tobe se libil i ten vcerejsi zapas ne?

takze asi od zapasu moc neocekavas

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, jen jsem spokojen s výsledkem a nehráli jsem tragédii, jak si tvrdil.

Čekal jsem to horší ten dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

rekl ti nekdo... ze fotbal je o golech?

fotbal jde radne do sr*cek... uz to ukazovalo hodne MS... dominuji strasne obrany a to zejmena kvuli taktice... a zalohy s utocnikama... at maji sebevic kvality... tak jsou taktikou uplne zabity... protoze kazdej je priposr*nej to jen trosicku otevrit

v dnesni dobe je naprosto zbytecny mit dobry utocniky... protoze stejne nic pod rouskou taktiky v tech dulezitych zapasech nezmuzou... rozhodne to... kdo umi lip branit a kdo nahodou da gol ze standardky nebo po chybe... coz potresta i prumernej hrac (pokud to teda neni Mane)

Reagovat
Kixi Syhimour

https://www.statista.com/statistics/269029/number-of-goals-scored-at-fifa-world-cups-since-1930/

Jedno z nejlepších MS.

Chci vidět tebe jak to proti Bayernu otevřeš nebo bych chtěl vidět příklad týmu, který si vystřílel nějakej titul. Mané je mnohdy kopyto, ale když má den je skvělej. Kvalitní útočníky musíš mít proti betonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem videl minulej rok Liverpool... jak to otevrel a temer vsechny valcoval (asi hodne tymu prekvapil tim... jak moc hral fotbal)

takze letos ma napriklad Liverpool horsi tym? Bayern je navice letos evidentne slabsi jak posledni sezony

Reagovat
Kixi Syhimour

A vyhráli jsem něco? Byli jsme v lize tam, kde jsem teď?

Reagovat
smazaný uživatel

v LM letos urcite nebude finale s takovym fotbalem na nahodu

Reagovat
Kaze

Vcerejsi zapas (Pool Bayern) teda nudny moc nebyl, minimalne prvni polocas vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

hotova reklama na fotbal

Reagovat
Kixi Syhimour

To totiž přesně řekl

Reagovat
smazaný uživatel

kez by tolik golu padalo porad a utocnikum se darilo jako Sanemu... to je spickovej hracik

Reagovat
smazaný uživatel

*Manemu teda

lempl jako lempl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mayday

To je věc názoru no. Podle mě to včera byla až na pár pasáží naprostá hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle myslíš vážně? Zidane vám vyhrával LM na základě toho, že odvrhl ideu krásného fotbalu a přiklonil se k pragmatismu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to i s hvězdným a technicky vytříbeným kádrem.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ta byla hodně oranžová.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pinturicchio

Však mu dal docela solidní saně, kdyby Dybala neuskočil, tak má zlomenou nohu.

Reagovat
stas87

Zatial je Zwayer nepresny a slaby. Tie dva fauly ba Ronalda mal odpiskat a dat zltu. V BL piska dobre, v europe az tak dobre nie.

Reagovat
KillSwitch

Esteze su ti dementi z atletica taki premotivovani, ze budu buduci zapas vsetci vykartovani

Reagovat
DelPiero137

Dybala je opat velmi odrezany, vobec nevyuzivame jeho prednosti. Pritom Atleti maju problemy s tymto "Messi" typom hraca.

Matuid, to je katastrofa...opat

Sandro uz nadobro zabudol vsetko preco vynikal na bekovi? Aspon ten center keby dokazal dat.

Juanfran jasna zlta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi přišel na to, ze mají problém s “Messi typem hráče”? (Ať už to je cokoliv). To protože mají problém s Messim? A kdo nemá?

Reagovat
ZB 07

No fotbal je to slabej, nebejt těch dvou spornejch situací, tak se vlastně nic nestalo. Jinak rozhodčí docela bída, Atletico mělo určitě kopat penaltu, aspoň, že tu druhou situaci vyřešil jakžtakž dobře.

Reagovat
ED91

Penaltu za čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je slabý fotbal a slabý fotbal. Tohle nebyl krásný fotbal, i když ze strany Atlética nakonec docela jo, ale nebyl to ani slabý zápas.

Reagovat
EXoRcIsT

ako zatial tie zapasy LM riadna srackarina . Najpozeratelnejsi bol asi AS-Porto

Reagovat
ZB 07

Ještě Ajax s Realem byl fajn zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

+ Schalek vs. MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

STRASNA NUDA TA LETOSNI LIGA MISTRU

7 z 8 zapasu osmifinale skoncilo v polocase 0:0

jedinej dobrej zapas byl Ajax - Real a ted Schalke - ManCity... a to jen diky vykonum outsideru

vykony "velkoklubu" jsou naprosto katastrofalni... jak kdyby ani nechteli hrat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ze všech těch týmů má historickou ideu fotbalové krásy a lehkosti možná tak Barcelona. Takže co vlastně kritizuješ? Jestli chceš krásu dívej se na krasobruslení.

Reagovat
Pinturicchio

Dolárku, nechceš se jít ukájet pod diskusi Schalke - City? Tam už ti ty penalty pískli dvě.

Reagovat
Luc-Luc

Jirankovi jak to slusi, sladous

Reagovat
Kokesh

5:0 Wando

Reagovat
smazaný uživatel

To je horši fotbal než včera a to je už co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen z hlediska estetiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa na Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

griez je uzasny..

Reagovat
mayday

No úžasnej... Fotbalista je dobrej, ale zákeřnej umí být taky. Akorát na něj není tak vidět, protože z té bandy zmrdečků je furt nejmenší zmrdeček, to je pravda.

Reagovat
DelPiero137

Sorry, toto nebol faul ked Costa jasne odstrcil rukou Bonucciho aby dokazal nekryty strielat?!

Reagovat
stas87

To snad nie je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvyho udivo/smichu predpokladam ze si myslis ze je v poradku behat po hristi s balonem a davat strasny dela protihracum

Reagovat
stas87

Ze je Costa fyzicky silnejsi ako Bonucci, tak to budeme posudzovat ako jeho faul? Bonucci ten suboj nezvladol, prehral ho silovo aj rychlostne. Costa si ho odstrcil ale tak nejako na hranici, nie vyrazne za nou. Za mna je to spravne pustene.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim ze bonucci ten souboj nezvladl, ale tohle nebylo o fyzicky silnejsim hraci, byli od sebe pul metru a costa ho proste svoji osklivou rukou odstrcil

Reagovat
stas87

Tak ber do uvahy aj postavenie Zwayera. Ten nemal velku sancu to vidiet a Bonucci ani neprotestoval. Ak by si toto piskal, tak za zapas taka situacia je vzdy. Utocnik si beka vzdy chyti aby ho spomalil alebo odstrcil.

Reagovat
smazaný uživatel

strasny dela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Vazne je podla teba normalne si rukou takymto sposobom odtlacat supera? Costa jasne odstrcil Bonucciho aby mal priestor a to v case strely. Byt to obracene tak je to penalta.

Reagovat
stas87

Tak som to teraz videl este raz. Odstrcil ho jednou rukou, nie brutalne a navyse bol od neho Bonucci dost daleko. Costa si ho udrzal na distanc a nepripustil si ho blizsie k telu. A Bonucci neprotestoval. Ak trvas na tom, ze to mal odpiskat, tak potom z futbalu zmizne kontakt uplne.

Reagovat
DelPiero137

Ja som to videl tak, Bonucci dobiehal Costu a snazil sa k nemu pristupit co najblizsie aby mu to stazil. Priblizoval sa k nemu z kraja, v case ked ho dobiehal a bol od neho pol metra, Costa si pomohol dost vyrazne rukou aby udrzal Lea na distanc. Co sa mu aj podarilo a dokazal nerusene, nikym neatakovany vystrelit. Leo by ho dobehol a pravdepodobne zabranil strele, respektive tak dobrej strele.

Bonucci mal ist do toho doraznejsie a dufam ze by sa nepiskal jeho faul. Za mna si Costa az moc vehementne pomahal rukami aby mal vyhodnu poziciu.

Reagovat
drussbarb

Ta ruka se mi taky nezdála

Reagovat
Salfovic

Být to obráceně, tak se tam ten čůrák ještě teď svíjí.

Reagovat
Pinturicchio

Ten Bonucciho nedůraz je hrozný, Costa na něj šáhne rukou a on odletí. Snad přijde ten Romero.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli ani tohle nebude penalta, tak uz fakt nevim

Reagovat
Pigeon

Ty jsi fakt nemocný

Reagovat
Kixi Syhimour

3...2...1...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se nehodnotí ani jako ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako muzes ve vapne dat ruku od tela a nechat si na ni spadnout balon?

Reagovat
stas87

Ten balon hlavickoval Ronaldo do Mandzukicovej ruky, to Mario nemohol ovplyvnit. Navyse bol medzi nimi a nemohol mat ruky u tela.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si videl tu prvni penaltu?

Reagovat
stas87

Nn, pozeram na BTsporte a tam sa venovali len suboju De Sciglio-Costa. Ale zapnem zostrih na CT, tam sa tomu snad budu venovat.

Reagovat
stas87

Teraz som to videl a odpiskal by som to. Matuidi mal nohu poriadne vysoko a trafi ho. Bohuzial, nenasiel k tomu odvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl balon, nebyla to nebezpečná situace. Kdyby míč spadl k ničemu by to nevedlo.

Reagovat
Furia Ceca

To je krasojízda!

Reagovat
KillSwitch

Jozko Barcelona 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vazne? Jako fakt? Tohle je nejakej vtip?

Reagovat
Pinturicchio

Nauč se pravidla, hňupe.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž bys ty byl vtip

Reagovat
Venny

A tyhle tvoje výblitky vtip nejsou?

Reagovat
Salfovic

Až teď

Reagovat
Hokaido

Kolik zase, ty blazne?

Reagovat
icka

strasnej picus

Reagovat
stuff

tak teraz vobec netusime

Reagovat
stuff

tak teraz vobec netusime

Reagovat
Raul=Real

Uz mohlo byt 2:0

Reagovat
Banikovec7

Ještě na MS tohle ruka ale byla, když se to neodrazí od vlastní hlavy, ale od cizí.

Reagovat
Nuno čomes

Přesně tak hlupáci napíšou že ne

Reagovat
Greny

Morata jde rozhodnout

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mass

A je tam!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Juve absolutně netuší, jestli s tímhle chtějí vyhrát LM

Reagovat
Pinturicchio

Nějak uhaluzíme / podplatíme.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Proč nehraje Cancelo místo toho tragickýho De Sciglia?

Reagovat
Pinturicchio

To ví jen Allegri.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Poslal bych tam Bernardeschiho a Cancela. Mandžu i Dyba jsou úplně zabití dnes.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Cobra

To chtějí 30 minut dohrávat v deseti? Proč?

Reagovat
Shevchenko

Dolar

Reagovat
smazaný uživatel

VAR umi jen odvolat penaltu v LM nebo gol?

Reagovat
Kixi Syhimour

I gól

Reagovat
Kixi Syhimour

Morata hattrick

Reagovat
Mass

Už s tim začal

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Morata.. bude brečet?

Reagovat
Salfovic

Levá tyč, pravá tyč, břevno

O kom se to původně říkalo ???

Reagovat
Salfovic

Mělo to být o patro výš, k: ,,Morata hattrick”

Reagovat
DelPiero137

Kolkatu zltu uz odpustil domacim?

Reagovat
Furia Ceca

Přijde mi, že Atletico začíná fyzicky trochu odcházet... Toho by se dalo využít.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
gonzalesl_is_back

jj teď toho dobře Juve využil s Moratou.

Reagovat
Furia Ceca

Tak ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooll

Reagovat
Kixi Syhimour

*Gol

Reagovat
ZB 07

Morataaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Cobra

To Moratove vyklusávání při to protiútoku.

Reagovat
Cobra

Reagovat
stuff

Morata velke zapasy vie On je uplny opak Pipitu

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, proč to nenechal vystřídat?

Tam nechybí důraz jen Bonuccimu, ale úplně všem.

Reagovat
smazaný uživatel

its alvaro, bitches

Reagovat
Hokaido

Koťátko ♥

Reagovat
Gareth Bale 11

Zrovna tohle kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se fakt nedivil, kdyby to odvolal

Reagovat
Tywin Lannister

Zaslouzene a zrovna tohle drevo

Reagovat
ZB 07

To neuzná beztak

Reagovat
ZB 07

To snad ne ale

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Z jediného záběru to nešlo posoudit

Reagovat
The Krupy

Jasné odstrčenie, VAR

Reagovat
Mass

Karma za Costu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Messiáš

To je komedie

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ruce tam byly, ale už letěl sám od sebe. Nejsem fanoušek ani jednoho týmu, ale tohle bych asi pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
ED91

Aj, keď hral Real vs Juve 1-3 minulý rok by si pustil a nepískol penaltu na konci zápasu?

Reagovat
Yanek

To nebyl faul

Reagovat
Gareth Bale 11

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

presne jak jsem psal u ajax-real, var vytrzeny z kontextu, letmy dotek zde posouzen jako faul

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl hlavně ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako tady faul

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd se dá krásně exaktně dokázat. To neuhraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

V ofsajdu tam nikdo nebyl a gól dal hráč, který byl v momentě přihrávky 2 metry za posledním obráncem Realu.

Reagovat
pantondavo

Nedetuj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty být dobrý češtin.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl. Hráč, který zabránil Courtoisovi v zákroku.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois do něj nalít, když tam jen stál. Vůbec se nezapojil do hry. Navíc ani nebyl v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl v ofsajdu. To je exaktně dokázané. A bránil Courtoisovi v zákroku.

Reagovat
Josifek

Jak muze někdo překážet golmanovi v zákroku a zároveň se nezapojit / neovlivnit hru. To se vylučuje!

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Josifek

Nepis sem prosim, kdyz si zhulenej a nachazis se v nějakým paralelním vesmíru s odlišnými fotbalovými pravidly. Dik za celou EF komunitu

Reagovat
CHONG

Reagovat
ttopi

Letmý dotek, ale prokazatelně neumožnil hráči účastnit se souboje, ze kterého Morata vstřelil branku. Tohle faul je.

Reagovat
ED91

Reagovat
Hokaido

To si dělaj prdel?

Reagovat
ACSMan

Tak chiellini má asi 15 kg ne?

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Chielini

Reagovat
Nuno čomes

On je těžký simulant. Sáhneš na rameno, drží se za xicht

Reagovat
Fakt

Faul jo ?

Reagovat
Tywin Lannister

Tvl to vubec

Reagovat
DelPiero137

No, neviem neviem. Dotyk tam bol, kolko tomu Cheilo pridal tazko povedat.

Reagovat
Hokaido

Vážně? Z jeho pohybu je docela jasný, kolik tomu přidal.

Reagovat
DelPiero137

Nadruhu stranu, Vazquez to spravil podobne pri suboji s Benatiom? Tam sa rovnako kazdy ohanal tym ze mu nemal davat ruku na rameno.

Ale v tomto pripade to je to ocividnejsie....

Reagovat
ED91

presne

Reagovat
KillSwitch

Mne to pripadalo, ako keby sa Chellini hodil o zem

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

tak jim ten pohar rovnou dejte

Reagovat
salm0n

Hahaha To nemá cenu ani hrát

Reagovat
smazaný uživatel

si dela prdel uz

rozhodci si vsadil 0:0... ze dela vsechno proto... aby nepadl gol?

Reagovat
lnterista

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Greny

me fakt nejde do hlavy kdyz tolikrat pouzili dneska VAR proc se nepiskala ta penalta zkraje

Reagovat
fenixLFC

nemala byt proti korupcnikom? to je jedine vysvetlenie

Reagovat
ED91

Za co si tam chcel penaltu, sak Griezmann zakoncil a zakoncil zle, tam neni kde piskat penaltu

Reagovat
ACSMan

A prý kontaktní sport

Reagovat
Mass

Reagovat
Shevchenko

Rip dolar

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

tady bude prča..

Reagovat
Kixi Syhimour

A jěště

Reagovat
smazaný uživatel

Oba zapasy dneska podplaceny. Nadhera. Nejdriv penalty Schalke, ted tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jsi taky jelito

Reagovat
Fridgiee

To budou výživný diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak teď už Dolara nic nezastaví

A tentokrat teda právem. Naprosto směšné..

Reagovat
fenixLFC

proste korupcnici

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cink

Caciopoli is not dead

Reagovat
ED91

cink

Reagovat
EXoRcIsT

tak chiellini tomu riadne pridal

Reagovat
Mass

spadl jak kdyby ho trefila řízená střela

Reagovat
Mercury

Reagovat
Greny

Moraty letos uz fakt lituju ... co ten komu udelal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale opakovaně to ustál a to je důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela ho za to obdivuju, i když z jeho tváře šlo poznat už cosi jako bezmoc. Penalta na Betisu, negól proti Realu, negól proti Juventusu. Paradoxně to jeho psychice může jen a jen pomoct. Protože šlo vidět, že je jeho sebevědomí po příchodu hodně změklé. Tohle mu může nakopnout zpátky chuť bojovat.

Reagovat
Messiáš

Neuvěřitelný, nechutný

Reagovat
Pinturicchio

Boha, Blaise, ty jsi dřevák.

Reagovat
Ángel di María 22

To faul teda urcite nebyl, komickej Chiellini i rozhodci Celej VAR je sice peknej, ale rozhodci budou delat chyby vesele dal i po review.

Reagovat
Setwo

to nie su chyby.. proste sa situacie vyhodonotia v prospech klubu, ktory je rozhodcovi sympatickejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Říká komický uživatel a blb.

Reagovat
ronaldinho_10

By mě zajímalo, zda by za stejný zákrok pisknul penaltu, kdyby to bylo naopak...

Reagovat
Setwo

dajte im rovno pohar.. toto nebol faul ani nahodou

Reagovat
Furia Ceca

To bylo pro Dolara! :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Takze si to shrnme:

1) VAR odvola penaltu na hrane... ale dobre... spis za nez vne

2) VAR nedoporuci odpiskat penaltu po jasne ruce... udelat toto utocnik... tak se hned ruka piskat

3) VAR odvola gol potom... co sebou po miniaturnim dotyku obrance plaskne na zem

maji vsazeno na 0:0?

Reagovat
Greny

no jeste ta prvni minuta

Reagovat
Mass

Twl dneska ten zápas co se týká simulací horší jak el theatro.

Reagovat
stas87

Vzdy tak blby zaver, ze clovek videl len pad Chielliniho. Zasa ale ten pad dost teatralny, za mna to je gol. Ale na toto tvrdenie by som potreboval fakt presny zaber.

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA MAFIA, slapak ve vapne faul neni, a lehkej dotek ruky jo, je to furt stejne zkorumpovany, ted jeste tim smerem, ze goly co by normalne uznali tak kvuli jakykoliv blbosti neuznaj

Reagovat
placa

Tak po tomto zapase uz Juve budou prat jen jejich fanousci a fanousci Ronalda

Reagovat
Pinturicchio

Já bych se klidně vsadil, že kdyby v Juventusu nebyl Ronaldo, tak ten gól uzná.

Reagovat
Mercury

Reagovat
madridcan

Ma pravdu

Reagovat
placa

Tak po tomto zapase uz Juve budou prat jen jejich fanousci a fanousci Ronalda

Reagovat
Gazdo

To im fakt praje aj niekto iny?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jsou jenom dve moznosti. Bud to ma Juventus zaplaceny a nebo delaji vsechno proto, aby se VAR zrusil, protoze nikoho nebude bavit koukat na fotbal, kdy je vsem jasne, ze je vysledek predem znam.

Reagovat
Kixi Syhimour

Juventus úplně marnej a má z pekla štěstí

Reagovat
Ondiis

V čem je dobrý Matuidi?

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus, tak teď už nebudou padat žádný góly. Tohle prostě faul nebyl, ať se na mě nikdo nezlobí.

Reagovat
Kluivert9

Tohle jako šlo neuznat?

Reagovat
Salfovic

Tohle už nemá s fotbalem nic společného. Oproti současnému fotbalu je basket rugby.

Reagovat
kaja900

všichni hrozně chtěli VAR aby byla spravedlnost.. a když je tak si stejně tolik lidí stěžuje rozhodčí snad zná pravidla líp než borci na eurofotbalu..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ten VAR by mel pustit celou sekvenci jako mame v TV ze vsech zaberu, a ne jeden vytrzeny z kontextu

Reagovat
cink

Calciopoli 2 : VAR

Reagovat
ED91

cink

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky...tam kde hraje Ronaldo, tak tam je takovejch spornejch situaci a vzdy ve prospech jeho celku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kixi Syhimour

Člověk začíná uvažovat, zda to nepřát Atletům

Reagovat
CHONG

Chielliniho pád byl sice z ranku katalánských, ale faul to podle mě byl, Morata to udělal hrozně okatě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleť si ranky. Tohle byl jasnej Madrid.

Reagovat
lajka30

Za chvíli se bude řešit na videu jestli neměl hráč rozvázanou kopačku.

Reagovat
smazaný uživatel

A komentátoři na BT Sports k tomu řeknou jen “ I think Chielini used all of his experience”

Tady je fakt něco špatně

Reagovat
Pinturicchio

No, podle tohodle výroku měl pískat i tu penaltu po ruce Mandzua.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
ronaldinho_10

Tak co najde VAR teď?

Reagovat
Greny

kazdopadne by mohl nekdo z Atletu zkusit pri nejake standartce nebo rohu spadnout ... pokud tam bude lehkej kontakt rukou mela by se piskat .. kdyz piskl faul Moratovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc neuzna gola ted?

Reagovat
smazaný uživatel

odvolat to zase... aby vyslo rozhodcimu 0:0???

Reagovat
Cobra

Altetikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
placa

Spravedlnost, konecne.

Reagovat
Gareth Bale 11

Odvola to z nejakyho duvodu?

Reagovat
Messiáš

Tak co? Ted uz dobry?

Reagovat
ACSMan

Jasnej faul na Bonucciho

Reagovat
Busby babes

se ho skoro nedotkl.

Reagovat
ACSMan

Vždyť mu přejel rukou nad hlavou, víš jak bolí ten podtlak?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
tunkic

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
lajka30

pohledem ho sejmul

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlivý, super!!!

Reagovat
lnterista

Simeone

Reagovat
salm0n

Nebude faul na Sandra?

Reagovat
$$CaptainKokotko

VAR v hodně situacích pomůže, ale hodně jich bude 50/50 nebo sporných. Tady by měl rozhodčí trochu přemýšlet a po těch 2 situacích by ten gol měl platit.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak JUSTICE

Reagovat
Kluivert9

Ty vole, proč ten Juventus furt brečí

Reagovat
Gareth Bale 11

Tady byl faul vic, nez prestim. To je neco.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Pinturicchio

No, tohle byl faul víc než to první.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ED91

Len rozhodca už musel byť pod takým tlakom, že ho radšej uznal.

Reagovat
stuff

Ten vykon je hanba

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby radeji Juventus misto tech simulaci obrancu... hral poradne v utoku a dal aspon na 1:1

nebylo by to lepsi korupcnici?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proc? Vzdyt staci pockat a rozhodci si ten gol vymysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro tam zase něco reklamuje

Reagovat
Shevchenko

To je kokot ten Bonucci

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
DelPiero137

ste ho nadobro pokazili

Reagovat
uff

Reagovat
Hokaido

Bonucci jak koukal na tý zemi. Pokud bude dobrý záběr kamery, tak to bude legendárnější než Bus.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
uff

Reagovat
Furia Ceca

Bonucci To je kokot...

Reagovat
The Krupy

Toto ma fakt nebaví. Atletico nehrá nijak zázračne, sú hrateľní, no my prakticky nehráme. Neustále reči o LM, nákup Ronalda a potom predvedieme takýto výkon? Veď ten káder má naviac. Fakt som vrcholne nasratý, ako pristúpili k tomuto zápasu, je to katastrofa.

Reagovat
DelPiero137

Navyse sme absolutne na smiech. Nedostojne a to maju prist palky Ramsey + ktovie ake dalsie vyhasinajuce hviezdy.

Zavidim AC a mozno AS to mlade, drave a hlavne Talianske jadro.

Reagovat
Ondiis

Velká slabina VAR .. hráči si budou vynucovat přezkoumání každé pičoviny. shromažďování kolem rozhodčího 2.0

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mass

Nechápu, proč nezavedou challenge jako v tenise.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči si nemůžou vyžádat žádne přezkoumání. To je na sudím co bude zkoumat

Reagovat
ttopi

Tak tak. Je jen na sudím, jaký si sjedná respekt. To, že kolem rozhodčího poskakujou hráči je běžný, ale jestli si nechá radit, co má dělat, to je čistě na něm.

Reagovat
Ondiis

No, včera to vypadal jinak. Sbíhali se tam za ním hráči Juve i AM od první minuty. A jak znám většinu sudích, tak se dřív nebo později v zápase poserou a podléhají tlaku hráčů

Reagovat
fenixLFC

toto nemoze uznat za gol preboha, ved na zemi boli dvaja hraci juventusu

Reagovat
GEGE

Bonucci uomo di merda

Reagovat
raduinho

merda AC

Reagovat
Kixi Syhimour

Juventus končí

Reagovat
ZB 07

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
-Carles-

Atleti valcuju

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
lnterista

Interistaaaaa

Reagovat
pingla

2:0 nazdaaaar tvl

Reagovat
Kixi Syhimour

Sbohem

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale uprimne, takovyhle zapas, kde kazdej pada, breci, jdou po sobe atd, to bych fakt piskat nechtel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
uff

Reagovat
Cobra

Godiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neuzna proc? A vymyslet 2 goly bude tezky, ale rozhodci to urcite zvladne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tipnout letos vítěze LM bude těžký

Reagovat
Kixi Syhimour

Bude ze Španělska

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool!

Reagovat
Raul=Real

Veeeeeelmi pekne atletii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Tak im treba, kurva, tak im treba. Za tento výkon si nič iné nezaslúžia. Máme po sezóne, ale hlavne že sa zase vyhrá titul v slabej lige.

Reagovat
stuff

zasluzene

Reagovat
Gareth Bale 11

Jen jim dejte.

Reagovat
merlick

Na btsporte vystihli penaltu

Chiellini really milked it

Milk smthg:

(disapproving) to obtain as much money, advantage, etc. for yourself as you can from a particular situation, especially in a dishonest way milk A (from B) She's milked a small fortune from the company over the years. milk B (of A) She's milked the company of a small fortune.

Reagovat
Malresi

Juventus, alias najvacsi favorit je uz von. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Od koho je původně ten chant allez allez allez? Prvně jsem to slyšel od Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo další gól Juventusu v PO

Reagovat
Pigeon

To bylo těžké zakončení jak sviňa. Klobouk dolů, že to Godin trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo vlastnak dobro vitezi

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je evil vs evil

Reagovat
Kokesh

Jak to může být vlastnak mysliteli?

Reagovat
smazaný uživatel

ta strela sla mimo a ronaldo to tecoval do brany..

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kokesh

Ty ses mimo, ostatne jako vzdy.

Reagovat
smazaný uživatel

a v cem nemam pravdu?? ta strela sla vedle.

Reagovat
icka

ty jsi picus

Reagovat
tunkic

vždyť je to pravda

Reagovat
opretis

Uruguay, miluju Uruguay!

Reagovat
twelwer

Tak to budes mat dobry dovod v oktobri navstivit slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

higuaniho bucek > cristianuv 6pack

Reagovat
Kluivert9

Hm, pěkně Atleti Ale pokud stihne dát Juve ještě gól, tak to budou mít celkem v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldův vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

NIKDY SE NETOC PROTI MICI!!! TAKOVA PICOVINA A MATE PO LM

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že je buffon v PSG

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
CHONG

Hrozný vidlák

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš ty? Který bez ostychu nadhazuješ témata jako zkušenosti s análem? Jakých pokryteckých bizárů se tady ještě nedočkám..

Reagovat
cink

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Greny

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Anacron

Ten je zralej na kazajku psychopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co nechápeš bys svázal co?

Reagovat
Anacron

Co na tom jeho chování mám chápat/nechápat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak verbálně se vždy projevoval zdrženlivě a uvědoměle vůči tomu, že i ta fotbalová skutečnost je boj, tak jako skutečnost samotná. Nepamatuju se, že by jakoukoliv svoji vnitřní stížnost zaobaloval do řečí o tom jak by to mělo ideálně být nebo že by proklínal to jak to je. To gesto bylo gestem vzdoru - "dívejte, navzdory tomu jak by to mělo být a navzdory tomu jak to je, my si to uhrajeme sami.

Reagovat
Anacron

Mě je docela jedno proč to dělá, nebo přímo to gesto mě taky zrovna moc nezajímá. Můj komentář byl mířen na jeho zvířecí chování obecně při zápasech. A na to že při tom vypadá jak blázen, který by potřeboval kazajku.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ti to vadí? Něco ti prozradím - jsi nemocný formální totalitou. Všechno bys chtěl mít uhlazené, co? Tahle nemoc je i skutečně historická. Třeba proto, že komunisti nesnesli, že skutečnost nemá svou vizuální harmonii, a zavírali prý bezdomovce do fabrik nebo do ústavů, aniž by jim na nich záleželo. Prostě jen udělat všechno čistým. Promiň, ale na tohle jsem háklivý. Už nedávno se tu posmívalo vzhledu Simeoneho asistenta Germana Burgose. Co je vám sakra do toho jak člověk vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi chápu. Chtěl bys mít z trenérů vrcholně civilizované lidi, v oblecích, z kamennou tváří a s gesty, které se očekávají. Když to Simeone přežene je potrestán. Řekni mi co nefunguje?

Reagovat
Anacron

Tvl do čeho jsem se to pustil . Mě nejde o jeho vzhled, ale o to chování. Jednou za čas každej vypustí emoce a tak, to je pohoda, ale on to vážně přehání. Tak do toho netahej historii, komunisty, bezdomovce, formální totalitu a bůh ví co všechno tam ještě máš

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy to přehání? Když se zrovna díváš na Atlético jednou za sezonu v pohárových zápasech?

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

bude se to resit stejne jako Baleovo gesto?

Reagovat
tunkic

Reagovat
RadekVonCZE

Aby nesledoval z VIPka

Reagovat
smazaný uživatel

Už má praxi.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Liquid

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
mistr129

Reagovat
Free_player

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
mayday

Auto s pány v bílých pláštích po zápase a do kazajky. Neskutečnej magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Hloubka jeho verbálního projevu je úplně jinde než u drtivé většiny jeho kolegů z profese. Tyhle jeho emočně tělesné projevy jsou jen reakcí na výsměšné panství uhlazeného pokrytectví.

Reagovat
mayday

Ale jo, souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak verbálně se vždy projevoval zdrženlivě a uvědoměle vůči tomu, že i ta fotbalová skutečnost je boj, tak jako skutečnost samotná. Nepamatuju se, že by jakoukoliv svoji vnitřní stížnost zaobaloval do řečí o tom jak by to mělo ideálně být nebo že by proklínal to jak to je. To gesto bylo gestem vzdoru - "dívejte, navzdory tomu jak by to mělo být a navzdory tomu jak to je, my si to uhrajeme sami.

Reagovat
mayday

Já to řeknu úplně jednoduše, pozor, je to můj názor a nikomu ho nevnucuju.

Trenér na takové úrovni by se měl nějak chovat, ok, beru emoce, že to k tomu patří, ale tenhle borec se chová jak buran a kašpar. Takže si myslím, že tímhle divadlem pro davy si respekt navíc nezíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co, jdi do háje s tím jak by se mělo chovat. To jsme jako lidi fakt tak namyšlení a už tak civilizovaně a formálně degradovaní, že nám vadí už i to, že trenér koučuje zápas v teplákovce, kšiltovce, s cigaretou nebo s emocemi?

Reagovat
mayday

A ať se každej chová jak chce, ať chodí v čem chce. Akorát po mně nechtěj, abych to musel za každou cenu oslavovat.

Emoce mi nevadí, vadí mi vidlácký gesta jako to včerejší. A že mně to vadí, to je samozřejmě jen můj problém

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to přece není o radikalitě toho, aby se každý choval jak chce. Z tvojí odpovědi cítím přesně tuhle zhrzenou lhostejnost, kterou mi dáváš na oplátku. Ty meze přece řeší společensky ustanovená disciplinární pravidla. Já nechci, abys to oslavoval. Nevadí mi ani osobní pohoršenost, vadí mi to co se v ní skrývá. Jaks to napsal? "Neskutečný magor, dát ho do kazajky"? Opravdu? Jen proto, že se nechová jak by si tvá uhlazenost představovala?

Reagovat
Ondiis

Just do it! What are you waiting for?

Reagovat
Josifek

Obcas je to docela nechutak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo cant stop scoring..

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně ostudný výkon. Hlavně vyhrát ligu po desátý v řadě, ale v Evropě to prostě bude tým bez vítězné mentality.

Reagovat
stas87

Keby trafil Godin ruku Ronalda, piskol by ju?

Reagovat
CHONG

Celkem se divím, jak všichni už vidí Juventus vyřazený, já bych si ho teda po loňsku už nikdy nedovolil podcenit.

Reagovat
Jordi Alba

Ale tak to je stejné, jako jak je každej viděl na výhru v LM.

Reagovat
ED91

Reagovat
Elliasson

Že jo!

Reagovat
ACSMan

Dneska Atleti ukazují že je lepší když stopeři dávájí góly než simulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci se ale nevzdava.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ten Griezmann je tak nechutná buzna.

Reagovat
cink

Nezvládás?

Reagovat
stuff

Reagovat
fenixLFC

si za sezonu zvyknuty ze na ihrisku mozes vidiet iba jednu enchutnu buznu ze?

Reagovat
Pinturicchio

Mlč, vidláku.

Reagovat
iamek

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
tunkic

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Free_player

bum

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
vladis271

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi prostě jen ignorant oblečený do svobodomyslného kabátu.

Reagovat
raduinho

On je spíš hodně hloupý.

Reagovat
Pinturicchio

Zrovna ty

Reagovat
raduinho

Pičku ti jebem Pinturipíčio

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi spíš jen hodně hloupý, viď?

Reagovat
raduinho

Ale prosímtě. Mažu si tě na chleba vidličkou ty chytrolíne.

Reagovat
Pinturicchio

Vidličkou možná, no .

Reagovat
Pinturicchio

Ano, pane internetový psychologu.

Reagovat
cink

Interista jooooooooo

Reagovat
patas92

Oblak

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak

Reagovat
lichna.

Miluju eurofotbal. Rozhodčí úplně v lese, ale největším dementem je stejně Dolar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej jak se vyjadřuje...

Reagovat
lichna.

Ja si to myslím taky. Nedošlo mi, že to může vyznít i takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Josifek

Král dementu je ale ten vecne zhuleny programator z dobre pražské čtvrti s krasnou přítelkyni..

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto čisté..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

A samozřejmě dal gól i Ronaldo?

Reagovat
ronaldinho_10

Ano, druhý usměrnil, jinak by asi nešel do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadřazenost LaLigy je prostě zdrcujicí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna těm Atletům se to dá aspoň trochu přát

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Jo ale jenom do ty doby, než proti nim nastoupí tvůj tým. Protože co oni předvádí na hřišti i na lavičce je k blití.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pride

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle mého lepší jak FCB a RM, kdybych si měl vybrat, tak beru Sevillu a Atlético

Reagovat
Bayern +

Reagovat
king23

To snad ne? Jakože vážně to někdo přeje týmu, kterej hraje hnusne fotbal plnej faulů a minimem golů? Doufám, že nesoudíš jejich herní projev dle včerejšího zápasu...

To už upřímně raději přeji Barceloně, než jim. Děsně nesympatický tým

Reagovat
Kixi Syhimour

2x prohráli smolně ve finále, doplácí na Barcu a Real, nejlepší hráče koupili za pár šupů, jejich fanoušci jsou v pohodě....

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak od nejlepší ligy na světě se ani nic jiného čekat nedá.

Reagovat
Elliasson

A pak Betis rupne s Rennes.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, sbohem Juve, takže Řím bude asi jedinej zástupce z Itálie

Reagovat
Malresi

Porto postúpi.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Eldarion

Atlético nádhera

Reagovat
M11

Gratulace domacim

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za to.

Reagovat
stuff

Tak azda si aspon Ronaldo urobi nejaky rekord golmi proti Frosinone

Reagovat
madridcan

Si si vedomy, ze uz s nimi nebude hrat vsak? Takze si len proste kokot

Reagovat
stuff

Co som? A preco?

Reagovat
madridcan

Tak zjavne negramot

Reagovat
Pigeon

No odveta bude řežba a kurzy na žluté karty doufám budou příznivé

Reagovat
Messiáš

Godinovi hned prodlouzit smlouvu

Reagovat
cink

Už podepsal inter

Reagovat
Messiáš

Vim, ze se to psalo. Atleti nechteji mu dat viceletou. Pred timhle zapasem mi to zase tolik nevadilo, nekdo musi z kola ven a radeji presvedcit Lucase, ale jeho vudci schopnosti budou straslive chybet

Reagovat
smazaný uživatel

Budou, bez přehánění je to nejlepší defenzivní stoper poslední desetiletky. Přeneseně - žádný další stoper nemá na 100 utkání 90 naprosto spolehlivých (z toho 60 na nejvyšším levelu výkonu) a jen 5 nevýrazných a 5 špatných utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre jim tak Juventus... alespon jeden tym byl za svou srackoidni hru poradne potrestanej

kdyby to otevreli driv... tak dneska prohraji treba 2:1 nebo 3:1... ale porad by na tom byli lip

Reagovat
Yanek

Juve zasloužená prohra a měl platit i gól Moraty. Slabá záloha a Dybala nevyužitý. U něj si začínám myslet, že by měl odejít. Vyšly by z toho nejlíp všechny strany. Bernardeschi tam vypadal za tu chvilku o dost líp. De Sciglio šílený výkon. S tímhle to na postup fakt nevypadá.

Reagovat
DelPiero137

De Sciglio sa z toho posrla po tom zakroku na Costu. Ale Maxa to zjavne vobec netrapi.

Reagovat
Votas

Godín

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Melchior

Vyborne pripraveny, neprijemny souper. Aspon se nikdo nezranil. Doma srovnat stav a pak postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Juve na to ještě nemá, stejně jako Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal fanda Realu

Reagovat
smazaný uživatel

No a kdo jiný by to měl posoudit?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde hlavně o to, že Barca je mnohem lepší než Real. Když pak napíšeš, že na to nemá, tak Real na to nemá už vůbec. To je základní matematika, konkrétně nerovnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám víš, že to není o vzájemných zápasech mezi námi.. musíš porazit vše abys tu trofej vyhrál a to my jsme dokázali v posledních letech 4krat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen díky rozhodčím. Když vám uznají gól z 3 metrovýho ofsajdu a všem ostatním písknou i neofsajd nebo vám pískají vymyšlený penalty, protivníkům nepísknou jasný proti vám, tak se "vyhrává" snadno.

Reagovat
CHONG

Moc velká dávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplatků

Reagovat
CHONG

* Drog

Reagovat
smazaný uživatel

To jde mimo mě. Drogy jsou tvoje specialita. Hlavně lysohlávky a lepidlo.

Reagovat
madridcan

Klasicka obhajoba fetaka

Reagovat
smazaný uživatel

Furt to samý dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

A stále je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

I to s Barcelonou..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Barcelona je mnohem lepší než Real. Zápasy a tituly to potvrzují.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto máme víc titulů v lize i v Lize mistrů. už se neztrapňuj..

Reagovat
smazaný uživatel

V pravěku možná. V novodobý historii nemáte skoro nic. Už se neztrapňuj.

Reagovat
CHONG

Jenom čtyři výhry v LM za posledních pět let, no

Reagovat
smazaný uživatel

Získané podvodem při hrozných výkonech, kdy vás většina protivníků totálně přehrává. Koukni se na ligu. S Barcelonou hrajete stejný počet zápasů proti stejným týmům a pak máte ztrátu 17 bodů. To je rozdíl v kvalitě o několik tříd!

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

už zas jsi zhulenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tady chyběl. Už jsem myslel, že jsi umřel stářím. S CHONGEM jste jak Bert a Arnie.

Reagovat
Alf14

barcelonští fanoušci si stěžují že rozhodčí někomu připískávají

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
CHONG

Myslíš toho týmu, který to vyhrál čtyřikrát za posledních pět let

Reagovat
smazaný uživatel

*koupil

Reagovat
CHONG

Kupuješ si možná tak ty drogy

Reagovat
smazaný uživatel

Už ne, můj dealer CHONG je přestal dodávat. Asi jich měl málo pro sebe.

Reagovat
CHONG

Takže ses teď propálil, že jsi skutečně feťák

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak velkej jako ty. Důvod, proč tady pořád píšeš o drogách je jediný. Máš s tím obrovské problémy a hledáš tady pomocnou ruku.

Reagovat
CHONG

Takže podle stejné logiky ty sníš o velkých černých pérech

Reagovat
smazaný uživatel

To tady píše pantodavo nebo jak se jmenuje.

Reagovat
CHONG

Nebo ty u každého článku o Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to napsal jednou, stejně jako o "vyzkoušení trávy". Jednou to je v pořádku. Když o tom ale píšeš každý den minimálně 10x pod každý článek, tak to už v pořádku není.

Reagovat
CHONG

Prý jednou Ty už jsi z toho fetu fakt úplně mimo realitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jednou. Reakce na někoho jinýho, který to píše se nepočítá. Máš špatný úsudek a problémy s pochopením významových souvislostí. Doporučuji ti navštívit základní školu a zopakovat si český jazyk.

Reagovat
CHONG

Dobrý stěr, takový originální. No nic, fetko, jdu chrnět, dobře se vyspi a nech si zdát o velkých černých pérech

Reagovat
smazaný uživatel

Běž chrnět a přeju ti mokrý sen o tvém miláčku Ronaldovi.

Reagovat
smazaný uživatel

chong, ktery tady bude mluvit o originalite steru tvl

se chovas jak kolovratek okamura s tim fetem gratuluju

Reagovat
CHONG

Díky.

Reagovat
madridcan

Normalne sa ti cudujem

Reagovat
CHONG

Reagovat
maxton

/trávu

Reagovat
smazaný uživatel

Vy madridioti jste snad spolu synchronizovaní. Jeden napíše nějakou blbost a začnete ji psát všichni. Chybí vám vlastní myšlení.

Reagovat
maxton

ved je to sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Když tady banda tupých madridiotů už několik týdnů píše o drogách, tak to sranda není. Potřebujete pomoc!

Reagovat
maxton

homofob alert :D

Reagovat
smazaný uživatel

to je stále neuvěřitelné, když se to tak řekne nahlas - šílenost.

Reagovat
N.Gin

13

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se přidávat k těm sračkám co tu psali jiní. Ale napsat zrovna Barcelonu, která to vyhrála naposled před Realem je tedy úžasný přirovnání.

Reagovat
Pinturicchio

Otřesný výkon, úplně v pičistán u hráčů, bez důrazu, tam nebylo nic. Ta dominance v lize Juve asi fakt škodí, tam stačí zapnout na 15-20 minut a jsou tři body, hráči by si měli uvědomit že v LM je to trošku jiné kafé. Allegri by se měl urychleně vrátit ke 4-2-3-1, to 4-3-3 je úplně k hovnu.

Atlético zaslouženě, gratulace.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Za objektivitu.

Reagovat
ED91

Reagovat
technecium

JDI DO PRDELE CRISTIANOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
N.Gin

Cules nevadi ze jejich tym hraje tragicky s tymem minimalne o tridu niz, hlavne ze Ronaldo neda gol Mindracek

Reagovat
janinho

tak samozrejme, ked CR ma tolko vitaztiev v LM jak cela Barcelona od zalozenia, tak niektori to maju problem rozdychat....

ale celkovo by som povedal, ze niektori miestni boys keby mali povedat ci su skor cules alebo antimadridistas, tak by som sa priklonil skor k tomu druhemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Ale jsou i výjimky, co odešel CR7, mi Real nevadí a ve finále proti Chelsea / PSG / Juve bych jim to přál

Reagovat
janinho

ale ti ktorych myslim ja tak keby si mohli vybrat medzi: a) barca majster a real druhy alebo b) barca tretia a Real piaty tak radsej vyberu tu druhu moznost. ze by kludne obetovali neuspech barcy len za este vacsi neuspech Realu.

nehovorim ze barcu vobec nesledujem, ale nezaoberam sa tym co sa tam deje viac nez hociktorym inym velkoklubom, v prvom rade ma zaujimaju moje oblubene kluby. niektori pacienti tu maju sice Barcelona v oblubenych ale viac komentuju Real nez svoj vlastny klub. s takymi potom tazko nejak normalne diskutovat.

Reagovat
DelPiero137

Nasrat, tolko chyb a taka pasivita nic ineho si nezasluzime. Calma calma, super sa postupne rozohrava a my si ideme svoje, vsak sa nam nic nemoze stat.

Vykony drivej vacsiny hracov v kadri idu kazdym rokom dolu a dolu, to si treba konecne priznat.

Stracam vieru ze v tomto muzstve je nieco viac, v co kazdy fanusik dufal.

Reagovat
EXoRcIsT

Juve nic tam nebol jeden hrac co by zahral dobry zapas

Reagovat
smazaný uživatel

no cr7 docela vycnival

Reagovat
Phillipinho

Fantasticky druhy polocas. Juventus pokoren. Dneska to bylo prave Atletico

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ty ostré zákroky trochu pokazily skvělý herní projev atletů.. ale to by nebylo Atletico bez faulů

Reagovat
Shevchenko

Atlético si tu LM zaslouží vyhrát jak nikdo.

Reagovat
GEGE

Letos to dají

Reagovat
Shevchenko

I finále mají doma, tomu podřídí úplně všechno

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Magic player

Reagovat
Shevchenko

Oprava: Real si ji zaslouží vyhrát jak nikdo.

Reagovat
Magic player

To vubec, nejde mi o Real, ale co vidis na Atleticu, to proste nepochopim. Banda nesympatickych zmetku, kteri ani nehrajou pohledny fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Juve musí pochopit, že LM je něco jiného než serie A

Ronaldo až na přímák, nulový. Nic neukázal

Reagovat
maxton

Real ho zničil

Reagovat
stuff

Kvoli tomuto si odsierame kabinu, vekove a charakterove zlozenie timu.

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenej výkon, zapli jsme klasicky na posledních 5 minut, až když KONEČNĚ sundal Dybalu Bernardescim...

Simeone si Allegriho úplně namazal na chleba, celej zápas v režii Atletů a výhra zasloužená. Tohle už nepustí, to by se musel stát zázrak. Ono je to těžký, když tak 8 hráčů podá podprůměrnej, naprosto profesorsky nezaujatej výkon 4-3-3 naprosto nefunguje, vidí to všichni, jen ten kretén v saku ne

Reagovat
misinho7

prial som to viac Juve kvoli Crisovi ale tak co uz .. na druhej strane je to aj taky fajn pocit ak vypadnu, aspon Cris uvidi o co prisiel Seriu A si moze davat v pohode ale myslim ze o to mu neslo

Reagovat
N.Gin

Reagovat
smazaný uživatel

Italský fotbal je prostě trapas. Pro nás fanoušky bohužel nelze čekat světlé zítřky. Ať už na mezinárodní úrovni, nebo té evropské, pokud to zrovna nesedne Juventusu, max do finále.

Reagovat
CHONG

V Juve to Maxovi holt není přáno, příští rok v Madridu už to dá

Reagovat
misinho7

no to snad nie ..ten jeho futbal to je sracka neskutocna..to uz radsej podrzat Solariho ... ja verim ze pride Poche alebo Solari bude mat dobre vysledky a zostane(ok tu Gironu dojebal neskutocne)

Reagovat
CHONG

Kdežto náš současný fotbal sračka není ani zdaleka

Reagovat
misinho7

to som nepovedal ale ma to niekedy zablesky

Reagovat
CHONG

To jo, vždycky jeden záblesk na x hodin tmy.

Reagovat
misinho7

to si nemysliim ... tota Girona to cele zrazila ale predtym to bolo vazne fajn, ja verim ze proti levante sa znova chytime, postupime v Cope cez barcu v lige uz budes stacit aj ta remiza kedze titul je fuc a postup cez ajax a bude to fajn zatial

Reagovat
CHONG

Opravdu fajn bylo možná tak derby, jinak většinou sice slušné výsledky, ale herně tragédie.

Reagovat
Free_player

Reagovat
CHONG

Copak, ukradli ti diář?

Reagovat
Free_player

Copak, Krystý nic moc ?

Reagovat
CHONG

To je mi úplně jedno, když už nehraje za Real.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
CHONG

Copak? Samozřejmě kdyby dal tři góly, tak z toho budu mít radost, protože je to jeden z mých oblíbených hráčů, ale pokud nic nepředvede, tak mi to fakt žíly netrhá, protože už to nejde k tíži Realu

Reagovat
Generalní Gladiator

copak?nic velkýho.... jen bych si klidně vsadil barák a dva byty k tomu, že si patřil mezi ty, co si po odchodu káčka přidali juvéčko do oblíbenejch,ale koukám-není tam. No a těch příspěvků,že by si letos lm klidně oželel na úkor juve a káčka taky nebylo málo,ale hledat se mi to teda moc nechce..

Reagovat
CHONG

Kdybys opravdu hledal, tak bys narazil na to, že pokud to nevyhrajeme my, tak by mi nevadil právě Juve, to máš pravdu (hlavně teda kvůli Crisovi, Maxovi a trochu kvůli tomu loňsku), ale taky jsem psal, že bych přežil i Atlety, kvůli tomu, že se hraje finále u nich a taky kvůli tomu, že v těch dvou finále s námi si to už vyžrali dost. Takže suma sumárum, Juve bych to klidně dopřál, ale jestli vypadnout nebo ne a jestli Cris něco předvede nebo ne, tak kvůli tomu si fakt límec trhat nebudu.

Reagovat
madridcan

Asi si ta myli so mnou, ale mame rovnaky nazor

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Conte k dispozici takovou soupisku jakou má Allegri, tak minimálně jeden titul z LM už má.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně!

Reagovat
Pinturicchio

Začínám doufat, že tohle je Allegriho poslední pokus a pak by se mohl vrátit Conte, který má oproti Allegrimu jednu velkou výhodu - vytipovat hráči nejlepší možnou pozici, v tom je Max úplně mimo.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

V tom ohledu je právě geniální. Ono se dost málo dává do souvislosti to, s jakými soupiskami Conte pracoval a dosáhl úspěchů. Už jen ten nároďák, kdy s nejslabším výběrem Itálie minimálně posledních 25 let, co znám. Dokázal vyhrávat, dominovat a uspět. Juventus, Chelsea...

Chtěl bych ho vidět pracovat třeba s kádrem co má City. S jeho taktickou vyspělostí...

Reagovat
Pinturicchio

Byl bych zvědavý, co by dokázal s tímhle kádrem.

Reagovat
technecium

Hlavně že šmatlák Valverde si ho v LM namazal na chleba jak děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu?

Reagovat
technecium

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si to trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn. To by bolo zase furt 3-5-2. teda presnejsie 5-3-2 Conte uz svoju robotu v Juve odviedol.

Reagovat
Pinturicchio

Ale hovno , Conte by právě vybral rozestavení, které by tomu týmu sedělo nejvíc a ve kterém by využil přednosti hráčů na maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaseknutá deska po xté. Conte by dokázal hrát samozřejmě i jiné rozestavení. Což už několikrát dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak v Chelsea hral tiez to iste. Po prvej sezone bol precitany a bolo fine, Ale ktovie, mozno mu krivdim. Ja ho mam skor za motivatora ako taktika. Osobne dufam v Zidana

Reagovat
fenixLFC

jj preto zacal so styrmi stopermi, potom presiel na 343 s ktorym ziskal titul a potom zacal hrat 352

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

v Chelsea chtěl hrát 4-2-4, ale nešlo to, tak do sezony vyběhl s 4-2-3-1, přišel výprask od Arsenalu a přešel na 3-4-3 a všechny převálcoval.. v další sezoně 3-4-3 nešlo, tak přešel na 3-5-2, jenže už probíhaly spory s vedením a s hráči a fotbal tak šel stranou..

Reagovat
Svatej

Jeste jsme hrali 4-3-3 s Oscarem a Maticem uprostred nejakou dobu, pokud se nepletu.

Reagovat
Hokaido

Jako mít Conteho za motivatora místo taktika je snad největší picovina, jakou jsem na EF kdy přečetl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
ED91

tiež si myslím, radšej by som sa pobzeral po niekom inom, kto má trošku viac premyslenú útočnú fázu.

Reagovat
CHONG

Těžko, Real by nedal

Reagovat
Pinturicchio

Nedal, s Realem by si přímo vytřel prdel.

Reagovat
CHONG

Nelži si do kapsy, ZZ by si ho povodil jak slepého koně, ostatně jako všechny

Reagovat
DelPiero137

Max je strasna konzerva, podobna Sarrimu. On si pojde kludne 10 rokov to svoje aj ked je napriklad Matuidy nepouzitelny hrac.

Conte nie je az tak tvrdohlavy aj ked z CFC angazma ho nemam moc nasledovaneho.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Zark

asi už nastal čas no, ZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Já se za ty roky s tím pocitem peru často, jestli je Max vážně úplná špička, nebo ne. A prostě není. Juventus tady měl týmy, které za jeho působení tu LM prostě měli vyhrát a nevyhráli. A o nějakým finalovým prokletí nemůže být řeč.

Reagovat
Allianz_Arena

Juventus hlavně nemá zdaleka tak silný tým, jak se většina snaží podsouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdaleka silný ve srovnání ke komu ?

Reagovat
Allianz_Arena

Ve srovnání s týmy, které tu LM vyhrávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl nejlepšího brankáře historie. Top obranu, ke všemu italskou, reprezentační. Brazilské kraje včetně Alvese. Zálohu okolo Pirla, Pogby, Vidala, Khediry, Marchisia v TOP formě, Pjaniče. A útok ? Tévez, Morata, Dybala, Mandžukič, teď i Ronaldo... Kde je ta slabina ? Oproti týmům co LM vyhrávají ?

Reagovat
Visca el barca

Spojit asi tři týmy dohromady

Reagovat
cink

Reagovat
stuff

Reagovat
uff

Reagovat
Allianz_Arena

Ale takto se to přeci vůbec nemůže brát. V posledních letech měli dobré hráče, ale ve srovnání s trojicí Barcelona, Real a Bayern to vždy bylo na první pohled málo, což ukázaly i výsledky. A současnost? Bayern s Realem mají své problémy, ale jsou tady další týmy jako City nebo PSG, kteří Juventus kvalitou převyšují, proto mě jen udivuje to favorizování Juventusu. Psal jsem to již před sezonou, Juventus se současnou zálohou a útokem může vyhrát LM pouze shodou okolností.

Reagovat
andycek1

Hlavne ten Bayern ten sa tam za posledné roky určite ukazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

nikdy jsem nepochopil to jejich přeceňovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toviszejo gumo, a jeste prijde Neymar si rikal ne?

Reagovat
Free_player

Mohlo to skončit klidně 4:0 škoda... Ale i tak solidní výsledek

Reagovat
Yanek
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
cink

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Sorry, ale Morata ho strcil rukama, tohle se mozna nepiska ve shluku ve vapne po rohu, protoze si toho nikdo nema sanci vsimnout, ale tady to bylo jasny.

Nicmene pokud piska tohle, mel pisknout i ten prvni gol, tam byl taky kontakt.

Druhej gol dobra drevarna

Reagovat
Yanek

Takovych souboju je za zapas x. Problem je, ze kdyz to zpomalis, tak to vypasa daleko hur nez to ve skutecnosti bylo. Fotbal je kontaktni sport a ten gol mel platit.

Reagovat
Kokesh

Co to je za argument? Nepouzit Alvaro ruce, da gol taky. Takhle okate ti to rozhodci piskne i na pulce, natoz s pouzitim videa...

Reagovat
Yanek

Samozrejme ze nepiskne. Ve vapne se tohle deje porad, kazdy hrac si dela instinktivne prostor.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
pantondavo

Kontaktni ano, ale rukama se proste nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál si někdy soutěžní fotbal?

Reagovat
Jordi Alba

Lol

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se treba jak si costa odstavoval hrace, kdyz sel sam na branu a rozhodci to v pohode nechal projit...

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem, zasluzene. Dufam ze to v Turine nepustia a buducu sezonu sa nebudem musiet divat na tu Allegriho sr@cku - pride Zidane alebo Deschamps. Lebo mat k dispozicii Ferrari a jazdit na nom ako na Fiate moze ozaj len ten chudak. Pritom nepochopim tu zadebnenost Uz x krat sa mohol presvedcit ze ked nastupime s 4-2-3-1, resp. klasika 4-4-2 s dvomi pevnymi CM tak ta hra ma hlavu aj patu.

No nieee... Pri*rbane 4-3-3 kde si Dybala/Ronaldo musia chodit do stredu ihriska pre loptu a divas sa na drevo Matuidiho na pozicii dobre ze nie utocnika ako sa snazi sam seba neobrat o loptu Toto nieje liga kde sa to vyhrava silou idividualit, tu treba mat aj nejaky ten koncept.. A nasadenie DeSciglia dalo tomu celemu uz len bodku. Ach jaj, bravoo "Mister"

Reagovat
ED91

výstižné

Reagovat
Zark

kurwa Juve

Reagovat
smazaný uživatel

To byla dneska řádná katastrofa.. Juventus - jednooký mezi slepými italskými kluby králem. A na evropské scéně? Děs. Své šance ve finále měl, řečeno slovy pana trenéra Zenkla → prosral je, stejně jako dnešní zápas. Nezbývá než věřit na zázrak, ve vztahu k Juventusu i ve vztahu k italskému fotbalu.. Jak se psávalo před pěti, šesti lety, že je italský fotbal na ústupu, tak v dnešní době je tak druhým rokem už definitivně dole. Zatím to vypadá, že na pěkně dlouho.

Reagovat
mayday

Měls šanci, prosrals ji. To řekl Hnátek, ne Zenkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, soráč, máš pravdu.

Reagovat
mayday

Reagovat
Stannis Baratheon

https://imgur.com/a/049kbTX

Hnus velebnosti!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jordi Alba

Psaní bez čárek a háčků je prasárna.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, a ani velký písmeno nemá na začátku, a ukončenou větu taky ne, hovado hnusný

Reagovat
cink

Juve co čekat

Reagovat
ED91

cink

Reagovat
Shevchenko

proč řešíte nějaké dementy

Reagovat
Stannis Baratheon

Vlastně ani nevím. Prostě jsem se nasral a necgal jsem se unést, protože tohle je pro mě fakt vrchol kokotismu.

Reagovat
mistr129

To poletí přes Gibraltar nebo jak se letadlo zřítí ze skály?

Reagovat
Stannis Baratheon

No, tak v Turíně mají s těma letadlama a skálama nějaký zkušenosti.

#grandetorino

Reagovat
Koubinhor

Simeone starej interista vi jak oslavovat tj moc to by mela byt stopka

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus marnej.. Atleti zasloužená výhra. Škoda že jsou takový prasata, ale vyhrát si jednoznačně zasloužili, možná i vyšším rozdílem.

Reagovat
smazaný uživatel

Simeoneho chlapci porážející Juventus s VAR v zádech - nádherný pohled

Reagovat
Rip

I přes všechny nástrahy a pasti to Atleti nevzdali a zaslouženě vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Sandstorm

To chce ještě Balea, Jamese, Pogbu, De Ligta a Juventus tu LM možná vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo, možná ne. A stejně bude navždy Italský fotbal daleko nad tím Anglickým.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
twelwer

nezvladas

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Manik...

Reagovat
JohnKoul

wtf

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Uruguajská sila proti korupčníkom .

Reagovat
Liquid

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
cink

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Fanúšikovia Liverpoolu spôsobili, že prvýkrát v histórii budem fandiť Bayernu. Vy ste fakt neuveriteľné dno

Reagovat
smazaný uživatel

♥Robertko

Reagovat
El Cid z City

Šance na postup 15:85? Tvl bídný real bez tréňi se dostane možná dál než ronaldo, kdo by to byl řekl před sezonou. Doma musí ron zabrat, tohle pro něj hrozí strašným průserem.

Reagovat
pantondavo

Dobre mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Costa mal dostat druhu zltu za simulovanie! Gol Atletica mal platit! Var je obrovsky fail!

Reagovat
Nuno čomes

Výsledek parádní, navíc ještě jeden neuznaný gol. Ale nevadí, pozice do odvety parádní, tak snad to v odvetě vzadu zvládnout odehrát na nulu.

Reagovat
ED91

Ty si dobrý mrzák...

Reagovat
Nuno čomes

Nauč se psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého důvodu?

Reagovat
ED91

Ze ma potrebu sa vkuse navazat do Juventusu a pod clankami o Juve je aktivnejsi jak pod clankami o Interi. A este aj pochybujem ze fandi vobec Atleticu skor fandi kazdemu superovi Juve a tam vzdy vyciti sancu sa vyblvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nemá Juve rád, já ho chápu. Atletiku může přát, proč by nemohl, jsou oživením k Barceloně a Realu, navíc je vede Simeone. A fandové Juve určitě nejsou žádní svatoušci, ti si taky rádi rýpnou pokud se jejich rivalům nedaří

Reagovat
ED91

Praveze rypnutie berem ale toto je uz trosku chorobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Atleti

Reagovat
Mr.Jindros

Zasloužená prohra... nepřekvapilo mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve nemoze s tym tajtrlikom v brane ani pomyslat na vitazstvo v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Kristinka si zasluzi kazdy milion svojho platu.

Reagovat
Liquid

paráda Atleti a ten VAR je fakt k smíchu, Chiellini by měl jít na prohlídku zdali mu nenarostly křídla, gól byl naprosto regulérní a mělo to skončit 3:0

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Njn. To je. Lebo Costa mal byt v 25 minute vyluceny po druhej zltej karte za simulovanie Vsak este aj v TV bolo napisane VAR review - no penalty - no faul. Takze nechapem preco vobec kopal Griezman priamy kop.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maxton

ked uz tak to mal nechat na roh alebo odkop, lebo Costa jasne simuloval.

Reagovat
Spalovač šancí

Protože rozhodčí ten faul písknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Filipe Luís vyhlásil, že VAR je najlepšia vec vo futbale za posledné roky, treba VAR zdokonaliť, no paráda. Už nech je aj v PL.

Reagovat
Mr.Jindros

Použití VARu jedno velké WTF... nechápu, proč to vůbec zaváděli.

Reagovat
Setwo

Používal by som to len na offsajdy

Reagovat
maxton

tak používaj

Reagovat
Setwo

Reagovat
Free_player

a to korupčníci můžou být ještě rádi ...

Reagovat
JuventusFC1897

Jebat, vykon tragedia, ale skulavy kokot je na dobrej ceste dostat padaka tak snad to Atletico vonku neposere.

Reagovat
Elliasson

Pokusíme se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Loni to taky vypadali ze ti zmrdi podvodníci Juventusu vypadnou ale nakonec otočili ve wembley haluzacky

Reagovat
Pipo123

VAR je k hovnu kedze hraci stale simulujú, Gorgo letel uplne hrozne s rozhodca mu to zozral.

Reagovat
Bayern +

Krásny výsledok. V odvete to už Atléti ubránia a Juventus končí v osemfinále. ideálny scenár.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jak kdyby té ostudy nebylo po včerejšku dost.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Svatej

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

je k smiechu ale uprimne ho moc juve fandov nemusi a nijak ho neobhajuju pokial viem takze nie je problem uznat si to avsak s objektivnejsim pristupom maju problem skor fanusikovia inych klubov.

Reagovat
Switchback

Jinak druhej gól by měl být vlastňák, Godinova střela by do brány na 100% nešla

Reagovat
KillSwitch

bol tam slabý teč...to má od vlastňáka ďaleko...ale iný koment od fanúšika barcelony sa ani nedal očakávať

Reagovat
Switchback

Slabá? podívej se pořádně Míč při střele nešel do brány a díky Ronaldově teče z toho padl gól, jestli tohle u tebe není vlastňák tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě. Ten míč do brány nešel už v době kopu a ještě se vytáčel od brány. To by skončilo někde o rohovýho praporku.

Reagovat
KillSwitch

tak prečo bol potom ten gól zapísany Godínovi a nie Ronaldovi? takéto góly sa neposudzujú ako vlastné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se může po zápase změnit.

Nevím přesně, jak přesně je to pravidlo, ale myslím, že když jde míč prokazatelně mimo bránu, tak by to vlastňák být měl.

Reagovat
Generalní Gladiator

Slabá teč jasnej ronaldův gól

Reagovat
smazaný uživatel

Stopro.

Reagovat
Billy McClane

Lebo Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

máš moc jednoduchý vidění světa

Reagovat
madridcan

Napise clovek, ktory prirovnal Mourinha k nacistovi....dobreeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ne k nacistovi, ale k Hitlerovi. A ano - mají hodně společných osobnostních rysů.

Reagovat
valloire

Reagovat
kaja900

Zajimavy kolik fans barci se tu sejdou a chteji aby to bylo uznany jako vlastnak ronalda.. uz neni v realu, ale furt by jste mu prali to nejhorsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nemel chodit do juve, moc mu nenahravaj, nema s kym si to prokombinovat az do brany, chybi faktor marcelo, kdyby hrali vsechno na nej(vcetne autu pres cely hriste), tak vyhrajou 3:2.

Reagovat
Eldarion

Hlboká analýza

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala misto toho aby to dal chrisovi do otocky na paty(99% gol) to zkousi ikdyz vi ze je to jen miminko.

Reagovat
ttopi

To ses registroval kvůli tomuhle?

Reagovat
Generalní Gladiator

Přestañ fňukat, hrál hovno, má obrovskej podíl na posledním fíku, kecy,že ukáže,jak se hraje s dybalou byly jen kecy....

Reagovat
smazaný uživatel

No jak rikam, nenahravaj mu, jinak je schopnej dat dva goly z jedny akce

Reagovat
Generalní Gladiator

No včera zvládl jenom jeden

Reagovat
Kepy_FCB

Táhni Juvehnus

Reagovat
drussbarb

Viděl jsem jen sestřih a nechápu, proč se musel chudák Morata zase radovat zbytečně, a taky jak mohl zůstat nepotrestán penaltový šlapák na Grieze na začátku. Jedna situace je s VAR posouzena skandálně a druhá pro jistotu vůbec. WTF?

Začínám si říkat, ať je VAR k posouzení offsajdů a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako obrovský zastánce videa musím přiznat, že vývoj se mi nelíbí. Po slibném začátku se mi zdá, že se něco zvrtlo a velcí kapři se v tom začínají učit chodit/plavat.

Reagovat
Pipo123

Video vo futbale nemôže fungovať, v NFL, hokeji atd to video funguje veľmi dobre, ale vo futbale kde každý simuluje, hráči nič neustoja je veľmi ťažké odhaliť čo je faul, čo je simulácia, koľko tomu ten a ten hráč pridal atd. Rozhodca to má zložité, já im to vôbec nezávidím

Reagovat
Generalní Gladiator

Může fungovat, ale vždy bude spousta situací,kdy ani video neodhalí,jestli kontakt vedl k pádu či ne.

Reagovat
Pipo123

V prvom rade by sa mali začať trestať simulácie, pokiaľ sa nezačnú dávať karty za simulácie, dodatočné tresty po zápasoch tak sa rozhodcom nikdy nepomôže. Takto je to pekne na hovno, hodí sa 22 simulantov na trávnik a medzi nich jednoho rozhodcu a ten sa môže aj posrať aby pískal čo najlepšie.

Reagovat
Generalní Gladiator

Souhlas

Reagovat
drussbarb

Přesně, ať klidně neuzná góla Moratovi za kontakt, ale Chielini měl dostat žlutou + stopku

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

No jak rikam, nenahravaj mu, jinak je schopnej dat dva goly z jedny akce

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu

Reagovat
maxton

viac toho ale zistis s VARom ako bez

Reagovat
twelwer

Asi by sa to malo nechat fakt len na ofsajdy a nejaky challenge ako v tenise a bol by klud.

Reagovat
ttopi

Co furt máte s tím Griezmannem? Zakončil, pak šlo jen o setrvačnost pohybu. Za tohle penaltu snad ne

Reagovat
drussbarb

Ten šlapák bys nepískl?

Reagovat
ttopi

Asi ne, stejně jako rozhodčí. Podle mě se nejednalo o klasické zmaření brankové příležitosti.

Reagovat
smazaný uživatel

slapak se proste piska

Reagovat
ttopi

Já jsem opravdu proti, aby se pískaly penalty za něco, co nemělo vliv na brankovou příležitost. To je jako když vystřelíš směrem k autu, ale soupeř zahraje úmyslně balón. A pískne se penalta, přitom ruka nezabránila v příležitosti. Ale díky za názor

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja vcelku taky, ale slapak je uz trochu za hranou, neni to lehky posoudit no

Reagovat
ttopi

Jasně, neříkám to obecně, ale když se podívám na video ze včera, přijde mi, že ten šlapák neměl vliv na to, jak kvalitně se povede Griezmannovi míč trefit. Sporní situace, asi nebude 100% shoda.

Reagovat
drussbarb

Ale šlapák se píská po celém hřišti, nechápu, proč by neměl být dovolený z pokutovém území

Reagovat
ED91

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Ako zazracne vsetci prehliadaju druhu stranu a kazdy pise o Chielinim, pritom Costa bol x krat ocividnejsi kedze spravil dalsie 3-4 kroky kym sa teatralne hodil na zem za hranicou pokutoveho uzemia. A ten sudi mu to zozral a namiesto druhej ZK - vylucenia za simulovanie najskor odpiskal penaltu. Si zober ako by ten zapas vyzeral a ci by domaci vyhrali 2-0 keby Juve hralo od 25 minuty v presile...

Reagovat
smazaný uživatel

no dotkl se ho a prihral, ale tu prvni zlutou dostal vcelku prisne

Reagovat
drussbarb

Kdyby dostal žlutou, nemám problém.

Mě nejvíc zaujal šlapák a Chielini

Reagovat
smazaný uživatel

za 1) nechapu proc na RB nastoupil DeSciglio, wtf? Cancelo je jinde a v LM bude na lavce?

za 2) proc hral Dybala na RM? Totalne utopeny....

Juve si vicemene neskrtlo, ale bylo to tim, ze jim Atleti nic nedovolili, neustale napadali, presovali, Juve nemelo na nic cas.

Na odvetu jsem zvedav, jak daji Atleti v Turine gol, tak je konec...

Reagovat
Phillipinho

https://mobile.twitter.com/ellarguero/status/1098358827781632001

Co s tim jako porad ma? Ten vecer tam moc lidi nezajimalo, ze vyhral petkrat LM.

Reagovat
Visca el barca

Je to blb

Reagovat
Nuno čomes

To je pako

Reagovat
tunkic

to je idiot

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

Stejna plačka jak Mourek, ma i stejne blaboly...

Reagovat
ACSMan

Portugalská výchova no

Reagovat
Eldarion

Ukázal "charakter", do Juve pasuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On musí mít v hlavě fakt obrovský problémy.

Reagovat
technecium

Ukřivďený čůráček

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Puskas

Dámy a pánové, kdo z vás to má.

Reagovat
Eldarion

Tvle koľko máš rokov 11? každý ma v p**i jeho 5 trofejí, Maldini ich má 5 a nikdy nerobil takéto trápne detské gestá, Messi to isté nikdy nespravil (viem má "len" 4.). Form is temporary class is permanent.

Reagovat
technecium

Ale porovnáváš hráče, kteří byli nebo jsou sami se sebou spokojeni s typkem, který má celoživotní mindrak, že Messi je přirovnáván k Maradonovi s Pelem, kdežto on je porovnáván jen s Messim.

Reagovat
CHONG

Furt ty vaše mindráky, přitom největší mindrák v současném fotbale vám dělá druhého zástupce kapitána

Reagovat
technecium

Neříkej, že vyrovnaná osobnost má potřebu na někoho pokrikovat, že něco vyhrál 5x. Pique tohle nikdy neudělal. Nemá to zapotřebí

Reagovat
CHONG

Cris je narcis a plačka a tyhle jeho úlety jsou samozřejmě úplně zbytečné, každopádně je vtipné, když pořád vykládáte o zamindrákovaném Crisovi a přitom hájíte zamindrákovaného Piquého, ten možná nemá potřebu ukazovat kolikrát vyhrál LM, ale má zase potřebu ukazovat o kolik bodů vede Barcelona před Realem nebo vyplakávat do médií o skandálním zápase Realu proti Atléticu, na kterém mimochodem nic skandálního nebylo

Reagovat
PP

přitom na hřišti se chová Pique poměrně normálně, jen mimo hřiště se chová jak malý fakan.. Ale furt je mi sympatičtější Pique nebo Ramos, který je kokotem na hřišti..

Reagovat
Anacron

Takže je lepší týpek, kterej se chová jako mentál mimo hřiště s chladnou hlavou než někdo kdo se chová jako mentál v zápalu boje na hřišti?

Reagovat
13

Ramos se jako mentál chová i mimo to hřiště.

Reagovat
Tomik111

A co Ramos dělá tak hroznýho mimo hřiště? Jsem jeho fanda a zároveň rozumím, že ho spousta lidí nesnáší, ale mimo hřiště si myslím, že je naprosto v pohodě.

Reagovat
technecium

Je to nejhloupější profesionální fotbalista. Hlavu má jen na hlavičkování.

Reagovat
Tomik111

Co si všímám v diskusích, tak ty patříš mezi nejhloupější lidi na EF a děláš tu ostudu fanouškům Barcelony...

Reagovat
stas87

Ty si zasa najhlupejsi uzivatel. Prsty mas len k tomu, aby si pisal picoviny na klavesnici.

Reagovat
Anacron

Myslím že místní zhulenec jasně vede na prvním místě

Reagovat
PP

mě osobně vadí víc chování Ramose, protože je to nejen zákeřná špina, ale zároveň i simulant.. Když rozdávám, musím umět přijmout, což Ramos prostě neumí.. Pique je v tomto hlupák, ale ne zmrd..

Reagovat
Anacron

Jo to beru

Reagovat
smazaný uživatel

Skandálního tam toho bylo spoustu, ostatně jako u každého zápasu těch podvodníků.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo "bojuje" za sebe, pique za tym. (v tech konkretnich vyjadrenich, nebavim se o prinosu na hristi)

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Může být, to by i odpovídalo tomu, že Cris má mindrák z Messiho a Piqué z Realu.

Reagovat
Anacron

No ono jestli tam na něj celej zápas řvou něco uráží ho atd tak jim to chtěl vrátit no. Jasný zbytečný od profi hráče, ale rozhodně to není žádná katastrofa. To zas jenom vy z toho děláte bůhví co. Kdyby to udělal Zlatan tak je za největšího borce, že je takhle setřel.

Reagovat
technecium

Zlatan je blbeček. Každýho hráče při zápase uráží.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Generalní Gladiator

naopak, já bych řek,že to myslel jinak a poukázal na to,že se oba zachovali defakto stejným způsobem..

Reagovat
Puskas

Reagovat
Puskas

Viditelně nevíš, nač narážím...

Reagovat
Eldarion

Kľudne ma oprav nemám s tým problém

Reagovat
Puskas
Reagovat
Eldarion

Tak už tomu rozumiem. Vidím, že v politike sme na tom podobne s tými exotmi čo tam sú

Reagovat
Puskas

Je to jeden z nejslavnějších výroků našich politiků vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka

Reagovat
Puskas

Reagovat
drussbarb

Proto je tak moc oblíbený...

Strašný kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Je hodně oblíbený. Je to nejpopulárnější sportovec vůbec

Reagovat
technecium

Polovina si ho však plete s brazilským Ronaldem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom taky staví svou kariéru. Kdyby se nejmenoval Ronaldo, tak hraje za Vejprnice a chodí s valloirem na pivo.

Reagovat
valloire

po obědě a už máš v žíle

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite. dost jeho fanousku ani nevi kdo fenomeno je..

Reagovat
technecium

To nesouhlasím. Lidi co se o fotbal nezajímají znají spíš Brazilského Ronalda než Cristiana

Reagovat
smazaný uživatel

mozna pred deseti lety. navic jestli se da nejak popularita nejak kvantifikovat, tak nejlepe asi pres socialni site a tam to imo bude jeste znatelnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak je nejnenáviděnější. Spousta hráčů je mnohem oblíbenějších.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
drussbarb

Těžko hodnotit,co je kritériem popularity.

U nás je Babiš podle diskuzí naprosto nenáviděný a přitom by ty volby zase vyhrál o parník

Reagovat
rave

Z něj se pomalu stává Mourinho.

Reagovat
Gareth Bale 11

sympatak no.

Reagovat
Elliasson

Respekt k soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

tímový hráč, prečo sa zaujímať o úspech Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je snad nejvic nesympaticky klub na svete Ronaldo zklamal ze tam sel

Reagovat
REPLIKATOR

Atlético Snad už si to pohlídají a nepustí korupčníky dále

Reagovat
Elliasson

Reagovat
andycek1

Klobúk dole Atleti! Zaslúžene gratulujem nič druhé sme si nezaslúžili. Stred zálohy a kraje obrany nám ťažko horia. Keď to porovnám v Reale Modrič a Kroos technika všetko, naši na nich nechytajú. 1 center na hlavu Mandžukiča jeho mohlo drbnut chudaka, De Sciglio a Sandro ani jeden center do 16tky a teraz to porovnajte Marcelo a Carvajal koľko cebtrov dávajú oni logicky tento tím nato nemá. Ronaldo, Bernardeschi, Mandžu sa môžu aj rozkrajat a Bernardeschi za 10 min ukázal viac jak ostatných 10 hráčov na ihrisku, Chiellini nech neklamem tiež odohral svoj štandard ale zbytok ťažký podpriemer.

Ale jedno heslo nás vystihuje Fino Alla Fine! Ja verím, veril som aj proti Realu keď to bolo 3:0 po domácom matchi

Reagovat
Messiáš

Zklamal mě Dybala. Hraje takhle standardně nebo to spíš byla vyjimka. Vím, že měl i období, kdy moc nenastupoval, zase v minulém kole dal tusím gol, ale jinak moc nevím. Díky.

Jinak Marcelo není letos oproti Sandrovi žádnej upgrade. Sergio Reguilón naprosto zaslouženě dostává více prostoru na úkor něho, neboť do ofenzivy špatnej není a v defenzivě je několikrát lepší než Marcelo..

Reagovat
ED91

Jeho vykony su tuto sezonu vselijake ale stale je to nas najkreativnejsi hrac. Dalsia vec je ze jeho slabsia vykonnost, teda skor golovost prameni z toho ze nastupuje vacsinou na kridle kde sa podla mna zbytocne zabija jeho potencial. Najviac sa mi pacil ked hraval v systeme 4231 pod hrotom, bol to taky spojovnik medzi zalohou a utokom a paradoxne sme s touto formaciou hrali aj najlepsi futbal. Dufam ze si Allegri vytiahne hlavu z prdele...

Reagovat
maxton

inak musim povedat, ze Atleti maju z top klubov asi najlepsich fans

Reagovat
Generalní Gladiator

Tak povedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jako včera to byl kotel, ve kterým by se uvařila asi většina klubů/hráčů. Ten pískot, když měli na kopačkách míč hosté, byl hustý. Pro hráče to muselo být těžké.

Reagovat
frankiefcb

ve Španělsku jsou dle mého jednička. Real se taky o něco snaží, ale Barca to je tragédie. Nicméně z TOP klubů se může rovnat hodně Bayern, i to Juve podle mě.

Reagovat
Elliasson

Barca má dobré fanoušky v basketbalu zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku jsou asi ještě i lepší atmosféry.

Reagovat
X-bano-X

Betis ma lepsich fans.

Reagovat
CHONG

I třeba takové Rayo.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ ale aj so zlou vizitkou, neonacisti, rasisti a podobná háveď robia zlé meno klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude trénovat Allegri tak LM se nevyhraje s tím jeho systemem

Reagovat
stuff

Ak to tento rok nevyjde, treba sa na to vysrat a opat odznova zacat budovat tim.

Vysrat sa na nosenie starych hracov s drahymi zmluvami hoc su aj zadarmo.

Vysrat sa na bezcharakterne mrdky ako Leo a nechavat si hracov, ktori nieco znamenaju aj v kabine a pre fanusikov.(Claudio nikdy nemal odist!)

K tomu doplnit tim o mladych hladnych hracov, ktori na travniku nechaju vsetko.

Tito Ronaldovia, Bonucciovia ci Ramseyovia nie su cesta a nesmu byt lebo skoncime jak AC.

Vykaslat sa na posadnutost LM a ist odznova!

Forza Juve!!

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
2miguel1

Ronaldo bola snad najlepsia vec, aku Juve spravil. Tu si vacsina ludi neuvedomuje, ze porazit Atletico v LM, je asi este tak trikrat narocnejsie ako v lige. Atletico je castokrat nepriestrielny mur, toto je spanielska liga, toto je este o uroven dva vyssie ako anglicka,talianska,nemecka liga. Som rad, ze jeden z dvojice Juve/Atleti koncia uz v osemfinale, teraz co najdlhsie sa vyhybat Atleticu.

Reagovat
technecium

Už se na Ronalda plive jo?

Reagovat
stuff

Nie, myslim, ze tak ako na vsetko, tak aj na prichod Ronalda boli v nasom tabore rozne nazory. A v nich sme jednotlivi fanusikovia konzistentni

Reagovat
herold

To ne,ale viděl jsi včera, neukazuje nic výjmečného.

Reagovat
technecium

To nikdy neukazoval. Dřív prostě proměňovat šance, do kterých ho spoluhráči dostali. Juve nemá tak dobrý tým, takže mu nevytvoří tolik šanci a on nedá ten gól no. To se dalo čekat.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
kaja900

Ty ses dobre mimo, za kazdou cenu nekde urazet ronalda furt.. ronaldo vlastne nikdy nic neukazoval no bych chtel videt toho vaseho messiho proto atleticu...

Reagovat
drussbarb

Spíš jen teď brání, CR7 je bestie hlavně na dávání gólů

Reagovat
Diego2

Reagovat
technecium
Reagovat
kaja900

Pekny ronaldo dal zase atleticu za 9 let 22 golu a z toho 3 hattricky

Reagovat
technecium

Messi 28

Reagovat
Anacron

V 37 zápasech no.

Reagovat
ADM

Jeden z jeho úplne najlepších výkonov

Reagovat
Filipow

V roce 2011 bylo Atlético úplně jiný tým než teď.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ze sme potencionalne von z LM, aj to skrz neschopnosti trenera?! Jj, vykaslat sa na da sa povedat uz 8 titulov v rade a dominanciu v SeriiA. Predat rozdielovych hracov a zacat odznova s mladikmi. DelNeri naspat !!!

Btw, jediny kto v Juve nema co robit, aj to len v zaklade na LM, lebo svoje si ako druhy bek odohra...DeSciglio. A samozrejme Khedira. Este aj Matuidi by bol skvely CM keby ho Allegri nestaval mimo jeho poziciu.

Reagovat
stuff

Nerozumiem Ti ani slovo

Reagovat
ED91

jedine koho treba vymenit je trener, potom mozno 2 hraci. Inak prekopavat pomaly 10 rocnu robotu je len frustracia z vysledku...

Reagovat
stuff

A ved nikto nechce zahodit tu robotu ani rozpustit tim. Len by som bol rad, ak by sa nepokracovalo v blaznovstvach z poslednych troch rokov(od Higuaina pocnuc) a naviazalo sa na robotu spred nich. Za cias Conteho sa daval doraz na "moralny" profil prichozich hracov rovnako ako aj na ich kvalitu. Rovnako sa kladol doraz na vysku a dlzku kontraktov.

Reagovat
ED91

To ti neberem, ale, ked chces dostat tim ma vyssiu uroven tak musis priviest top hracov ktory ta posunu a hlavne ktory su dostupny napriklad spominany Higuain. Mozno jeho angazma nebolo najvydarenejsie, ale znova sme sa o krok posunuli, sice nije herne po com najviac tuzim. Ale dokazes skrz taketo prestupy potom nabalovat lepsich hracov. Preto aj nechapem preco podpisali Ramseyho.

Reagovat
stuff

OK, ale na aku vyssiu uroven sme sa dostali? Co navyse sme vyhrali? Zatial nic a nemame to nic moc rozohrate ani tuto sezonu. A pchame si do timu starsich hracov bez akejkolvek mne zrozumitelnej koncepcie a zbavujeme sa odchovancov a mladych hracov. Za mna zly smer.

Reagovat
DelPiero137

uz sa kur!a prestante ohanat titulmi v SA. Ocividne nam je to na dve veci v LM. Citam dalej mam pocit ze Max si prestaval muzstvo podla svojich predstav ale kvalitou sme isli dole. A problem nie je ze hraci ako Pirlo, Tevez, Vidal uz nie su....

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juve to má těžký - oni musejí být posedlí LM, protože ostatní cíle v sezoně jsou tak nízko, že se je podaří sestřelit prakticky bez snažení.

Nákup Cristiana vám ohromně pomohl, ikdyby vám nic nevyhrál (nepočítám SA, protože tu byste dali i bez něj). Ukázali jste jeho angažováním velký ramena a zařadili jste se do užšího rangu velkoklubů i po ekonomické stránce.

Ale zpět k tématu - Juve škodí neschopnost ostatních italských klubů. Svojí neschopností (chápu, že po loňském vyřazení to vyzní divně) degradují titul v SA na minimální úroveň. Nedávno jsem četl statistiku, že Juve svoje tituly vyhrává s náskokem plus mínus deset bodů na druhého. To je masakr.

Reagovat
Pinturicchio

Tam jde hlavně o to, že ti hráči neumí přepnout na režim LM, kde je potřeba valit celý zápas. V lize zapnou na půlku poločasu a na výhru to většinou stačí i tak.

Reagovat
PP

posledních pár měsíců vám navíc ta záloha strašně skřípe.. není to vůbec poskládané dobře a bez Costy jste co se týče kreativity nahraní. Dybala mi přišel včera strašně utopený, Pjanic nemá v základu co dělat, Khedira (ač se to nezdá) vám bude chybět..

Reagovat
ED91

Khedira si moze s ostatnymi zaloznikmi Juve podat ruku... tam treba priviest kreativneho zaloznika alebo prejst na 4231, kde prebere tu rolu kreativca Dybala. V tej nasej zalohe nevie nikto nic vymysliet maximalne Pjanic raz za cas da nejaku nahravku za obranu ale to je tragicky malo.

Reagovat
PP

a Douglas Costa.. při 4-2-3-1 by jste to měli poskládané jak, obrana je jasná, nad nima Khedira (Can) + Matuidi, trojka zleva Ronaldo - střed Costa (Dybala) - napravo Bernadeschi - hrot Mandžu? S vaší obranou to je prostě silná sestava jako prase..

Reagovat
ED91

Szcz; Sandro,Chiellini,Bonucci,Cancelo; Matuidi,Bentancour/Can; CR7,Dybala,Costa; Mandžukic

Je to silná zostava. Preto nechapem jak s takymi hracmi ide hrat take hovno .

Reagovat
maxton

LM proti tazkym zapasom je hlavne o taktike, tak musia byt hraci v strehu cely zapas, kazdu sekundu. v Serie A si mozu dovolit nedodrzovat rozostavenie alebo sa nevraciat lebo superi to sami nevedia vyuzit. Tam je problem. zapasy v LM podcenuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Ten problem je v inom. Nas trener prakticky nenecha hrat tych hracov. To je same, branit, netlacit sa, minimum usilia, calma, branime vysledok 1:0. Mozo par zapasov na zaciatku tejto sezony bolo dravejsich v daka efektu Ronaldo.

Vacsina tymov sa snazi stupnovat a vylepsovat vykony. Juve vybehne na ihrisko a nejak to tam dotlacime hlavne sa nezapojit, nebodaj sa tym bavit. V porovnani s inymi muzstvami stagnujeme. Za posledne sezony ziadny hrac nesiel formou hore, prave naopak.

Reagovat
ED91

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
The Krupy

Aj tisíc palcov je málo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

hlavne zosadit tie ruzove okuliare ze je Leo TOP stoper. Najlepsia obrana co sme mali bola BBC a aj to tahal Barza. Mne osobne vadi aj Chielo ze hraje tolko rukami a neodpusti si simulacie.

Chce to sustredit sa na kvalitu, nie marketingovy potencial.

Reagovat
Generalní Gladiator

Snad to dokopou, představa atletů jenom v lize působí hrozivě, navíc pláč baletek se neomrzí, popřidávalY si juve do oblíbenejch, no jo, to by si nesměli kuci střílet vlasňáky

Reagovat
SaLaDiN

Tiez si myslim, Atletico v LM je zaruka, ze ju Barcelona opat nevyhraje a bude nimi vyradena alebo prehra vo finale.

Reagovat
Generalní Gladiator

nás může vyřadit kdokoli (snad s výjimkou schalke a ajaxu)a není to fráze, jestli juve nebo atleti, tak jednoznačně dál atleti-dvě soutěže a brekot baletek k tomu navrch

Reagovat
rave

Divím se, že se tady nikdo nepozastavil nad výkonem Pjaniče. Čekal jsem, že v tom středu bude diktovat tempo, ale on se z toho regulérně posral. Pro mě nejslabší článek Juve včera.

Reagovat
Puskas

Takže vlastně diktoval, jen ne tak, jak si fanoušci představovali.

Reagovat
johan14

Štart Pjaniča bol pred zápasom otázny. A ukázalo sa, že nemal hrať. Celkovo nechápem na čo Juventini čakali, keďže hrať začali až za stavu 0:2. Ešte nie sú vonku, no dať 3 góly Atlétom bude nadľudský výkon. V každom prípade, toto bol najlepší zápas semifinále zatiaľ. Atléti neuveriteľné nasadenie. Simeone im snaď dáva svoje drogy Ale do odvety dostane ban za to gesto po góle, to už bolo cez všetky čiary.

Reagovat
johan14

20.02.2019 18:56 - Juventusu by mohl chybět Pjanić

Miralem Pjanić možná vynechá večerní osmifinále Ligy mistrů s Atléticem Madrid. Záložníka Juventusu před utkáním trápila horečka a o jeho startu se má rozhodnout až těsně před utkáním. (football-italia.net)

Reagovat
rave

To jsem nepostřehl a mnohé se tím vysvětluje. Vypadalo to, že na tom je fyzicky dost špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom stredu mel hrat nad nim Dybala, misto toho se utopil nekde na lajne navic ani 1x nevystrelil za cely zapas na branu. Strasny sifl, slo videt ze chybi Cuadrado a Costa...

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic je dlouho době špatný a chtelo by to někoho dobrého místo něho

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel realita je tvrdá ale je to tak

Reagovat
stuff

suhlasim, realita je tvrda. Realita je, ze mame len jedneho kreativneho zaloznika.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím že máme jen jednoho a chce to min ještě jednoho a řekl bych i lepšího ale těch moc už není

Reagovat
ED91

Ked viacero hracov hra pod svoje moznosti tak vacsinou byva na vine herny system/trener. Nechcem si Pjanica zastavat lebo aj mne casto leze krkom. Ale takymto stylom by som potom najradsej vymenil polku kadra a nakoniec by sa aj tak ukazalo ze ta najvacsia chyba je inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je nejslabší článek Juve..

Reagovat
smazaný uživatel

To mi neprijde, na Pjanicovi to cele stoji, akorat proste vcera nemel den. To same Matuidi, ten beha jak antulopa cely match, nahoru dolu, neunavitelny. Proste nehrali dobre vcera, tot vse + spatny vyber zakladni 11ky za me.

Reagovat
smazaný uživatel

Já je sleduji celou sezonu a záloha je nejslabší článek.. několikrát se to prokázalo.

Reagovat
ED91

Jak by si to postavil ty? Lebo moc tam na vyber nebolo z coho.

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite na RB Cancelo a ne DeSciglio. A na to ze hral Dybala RW tak jsem ho nevidel skoro vubec na tom kridle. Takze pod hrot, SOZ urcite :)

Reagovat
ED91

S Dybalom suhlasim. Myslim si ze Allegri si nehal Cancela na lavicke z 2 dovodov. Prvy je ze na ozivenie ofenzivy mu tam ostal len Berna a druhy je asi ten ze v obrannej faze viac veril De Scigliovi. Tento krok od Allegriho chapem aj ked tiez by som videl radsej v zaklade Cancela.

Reagovat
JuventusFC1897

Matuidi moze behat od rana do vecera hore dole krizom krazom, ale to je vsetko. Inak je to totalne poleno neschopne spracovat loptu.

Reagovat
DelPiero137

Prvy polcas bol dobry.

Kazdy hrac Juve spravil niekolko nevynutenych chyb. Chielo s Leom kazdy minimalne dva krat namazal superovi do sance. To sa len tak nevidi.

Reagovat
Anacron

Vidím že cules to tu zas dostali na novou úroveň

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno je jisté. Letos ta LM Ronaldovi "nesedla". Uvidíme příští rok zda to je náhoda nebo odcházení. Každopádně Ronaldo to neunáší

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovat Bonucciho pri zapase je nieco strasne, celkovo jedna z najväcsich spin sucasneho fotbalu, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chtěl někdo brazzers za 140 kč na rok tak PM

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chtěl někdo brazzers za 140 kč na rok tak PM

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Unique

Může mi někdo říct, jak hrál Ronaldo ? Zápas jsem bohužel neviděl. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

na hovno, akorat vsem ukazoval na prsetch ze vyhral 5x ligu mistru. A dal si vlastniho gola ale dobre mu tak, obul se zbytecne do Realu tak ted at pyka chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pyká prosimte ? Ze mozna nepostoupi v LM ?

Reagovat
X-bano-X

Ze bez vyhry v LM ten 6 palec neprida? Len hadam.

Reagovat
Unique

Jak se obul do Realu ?

Reagovat
DrQQ

Za Juve najlepší, ale inak nič moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál, za celý zápas jsem ho neviděl.

Reagovat
valloire

takže jsi požil THC i včera večer jo?

Reagovat
Diego2

Hosi vy ste urazite mezi sebou jak decka na zakladce...cekal jsem od Vas vic...

Reagovat
valloire

já ho ale neurážím tak hulí no, jeho věc

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že nehulím a to je ten problém.

Reagovat
Anacron

No tak si zase dej a budeš mít po problému ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych si dával? Já to jen 2x vyzkoušel v rozmezí 8 let a pravidelně to brát nehodlám.

Reagovat
smazaný uživatel

Děda nemá v domově důchodců co dělat, tak si dává houbičky a má halucinace. Pak to takhle dopadá...

Reagovat
PP

kdepak.. on a vall jsou jako Jing-jang.. dvě rozdílné části jednoho celku..

Reagovat
smazaný uživatel

THC jsem požil před pár týdny a asi před 8 lety. Vždy jen 1-2x potáhnutí. Jinak nic, dědo. Už ti to stoupá do hlavy.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ty máš v té hlavě vážně totální bordel.. Fakt by si zasloužil pár facek děcko dementní

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ti je? Vsadím se, že jsi mladší než já, děcko dementní.

Reagovat
smazaný uživatel

nehral spatne v mezihre, dokazal prevzit mic a dobre rozehrat. ale v utocne tretine nedostaval mice a on sam nikdy nic moc nevytvarel. navic nebyl tak silny v osobnich soubojich jako treba costa(coz je ale temer nemozne)

chyba, ale byla predevsim okolo nej. je trochu rozdil sledovat co costovi potazmo cele hre daval griezmann, a pak sledovat v podobne roli dybalu.. pjanic byl slaby, krajni beci taky, bentancura jsem si na hristi ani nevsiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Když tu byla řeč o Uruguaycích.

Dnešní Sport

Klaun Suarez : nula golů, jedna simulace.

....jakmile na zádech ucítil míč (ano, MÍČ) nesmyslně upadl a chytil se za hlavu

Reagovat
fefo

Král ma tuto sezonu kolko golov v LM?

Reagovat
Antijuve

Diego!!!

Reagovat
maxton

inak, je uz vonku (nejaky screen) toho Bonuciho trapasu pri prvom gole ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
havrys99

Souček ty vooooooe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele