finále
25.05.2013 20:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Bayern díky Robbenovi porazil BVB a konečně ovládl Ligu mistrů

Třetí finálová účast za poslední čtyři ročníky Champions League přeci jen bavorskému velkoklubu přinesla kýženou radost a výhrou nad Borussií Dortmund tak Bayern pouze korunoval mimořádně povedenou sezónu. Rozhodující branku zaznamenal dosavadní smolař velkých finále Arjen Robben!

Jedno z nejdiskutovanějších témat bylo rozhřešeno ještě dlouho před samotným výkopem - Götze proti svému budoucímu chlebodárci nenastoupil, obnovil si totiž zranění stehna a držel svým spoluhráčům palce jen z tribuny. Žádné další překvapení ani na jedné straně k vidění nebylo a Dortmund i Bayern se tak představily ve stejném složení jako při závěrečném ligovém duelu.

Žlutočerné vosy hned od úvodního hvizdu dostávaly své přezdívky a včasným napadáním, často až hluboko na soupeřově polovině, nedávaly mnichovskému celku vůbec nic zadarmo. Náročný styl zanedlouho přinášel kýžené ovoce. Reus již ve třetí minutě ve vymezeném prostoru oslovil Lewandowskiho, jeho snahu však alespoň na roh srazil Boateng. Pro změnu po sražené přihrávce se do kulatého nesmyslu opřel zpoza vápna Blaszczykowski, mezi tři tyče ale tak jako tak nezacílil. Také z dálky to zkusil Lewandowski a pozorný Neuer musel vytáhnout mičudu zpod horní tyče!

Vzápětí vrátil odražený míč z rohu Gündogan do strany na rozběhnutého Reuse, jenž na přední tyči oslovil nehlídaného Kubu, jeho pohotová rána však na německou reprezentační jedničku recept nenašla! Borussen měli tou dobou jasně navrch a další šanci měl po Großkreutzově pasu Reus, pálil ale jen do nachystaného Neuera. Ten neměl velkou práci ani se zakončením Bendera.

Mnichované se začali dostávat do hry až po pětadvaceti minutách. A hned zanedlouho mohlo udeřit, když si na povedený centr z levé strany naskočil Mandžukić, jeho vydařenou hlavičku ale Weidenfeller za pomoci břevna za svá záda nepustil! Dortmundská defenziva se však z této situace očividně nepoučila a hned záhy se po rohu hlavou opřel do míče Martínez, do prostoru branky však nezamířil!

Tyto momenty rázem otočily kormidlo a FCB mělo najednou daleko více prostoru. Přesně z toho těžil Robben, jenž si na ofsajdové hraně počkal na skvělou přihrávku z hloubi pole, tváří v tvář si ovšem na dobře vyběhnuvšího strážce dortmundské branky nepřišel! Zbývající čas prvního dějství se hrálo nahoru dolu a zajímavé momenty se pravidelně střídaly před oběma pokutovými územími. To jen dokumentoval Lewandowski, jenž si po chybě bavorské obrany poradil s Boatengem, poté ale na klidného Neuera z úhlu nevyzrál! Zaplněné tribuny sotva stačily tajit dech.

Odpověď si chystal Robben, toho však nejprve za minutu dvanáct zpacifikoval Subotić. Hned z následného rohového kopu však "domácí" obrana zapomněla pro změnu na Müllera, produktivní středopolař ale do ohraničeného prostoru nezamířil. A do třetice měl po Hummelsově zaváhání obrovskou příležitost Robben, holandský expres to sice zkoušel chytrým obloučkem, ovšem za záda Weidenfellera se mu ani tentokrát dostat míč nepodařilo!

Také na začátku druhých čtyřiceti pěti minut se hrálo více na polovině Bavorů. Kloppovy ovečky působily o poznání kombinačnějším dojmem a mnichovská družina se musela častokrát netradičně spoléhat jen na dlouhé nákopy na vysunutého Mandžukiče. Žádné další nebezpečí však pro Neuera na obzoru nebylo a naopak po hodině hry z ničeho nic udeřilo na opačné straně: Ribéry šikovně prostrčil mičudu na Robbena, jenž celou situaci ještě vyšperkoval pasem na osamoceného Mandžukiče, kterého i díky teči nedokázal zastavit Schmelzer a urostlý Chorvat pohodlně zavěsil - 0:1.

Ten samý hráč to z velkého úhlu zkoušel i o dvě minuty později, navíc ještě obtěžován Hummelsem ale na Weidenfellera tentokráte recept nenašel. Jako blesk z čistého nebe se však velkého zaváhání uvnitř šestnáctky dopustil Dante, který kopačkou srazil Reuse a sudí Rizzoli musel ukázat na pokutový kop! Odpovědnost vzal na svá bedra Gündogan a zkušeně do protipohybu srovnal na 1:1! Euforie chtěl využít Hummels, jenž se z dálky opřel do odraženého míče, avšak pálil jenom vysoko nad branku. Obrovskou možnost měl po 72. minutách na druhé straně Müller, který využil chyby skluzujícího Schmelzera, míč směřující do prázdné svatyně pro změnu za minutu dvanáct skluzem vytěsnil mimo tři tyče obětavý Subotić!

Mnichované byli rázem na koni. Do odraženého míče se z velké dálky opřel Alaba, skvělého Weidenfellere však nepřekonal! Borussii s přicházejícím závěrem očividně ubývaly síly a toho se snažil využít po dobré kombinační akci Schweinsteiger, jeho dělovku však bezchybný strážce dortmundské brány vytěsnil! Dvě minuty před koncem řádné hrací doby už se však bavorská ekipa dočkala: Ribéry prostrčil balón na Robbena, který využil nedůrazu dvojice Hummels - Subotić a jemným dotekem ho posunul na místo určení - 1:2. BVB vrhlo všechny síly do ofenzivy (do hry přišel Sahin a Schieber), ale výsledkem byla pouze neškodná střela Schiebera.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (1738)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1! PENALTY VYHRAJE DORTMUND

Reagovat
smazaný uživatel

na penalty vyhraje bayern

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
johnn

1:3 pre BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už urvem.. ať to stojí co to stojí... k Dortmundu mám respekt, ale o trofeji si můžou nechat zdát, na téhle cestě nás nezastaví nikdo...!!! MIA SAN MEISTER

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN to konečně urve!!! 0:2 a nebo 0:4 Bayern nepustí Dortmund absolutně do hry,natož aby překonali Neuera Fc Bayern Munchen--Stern des Sudens

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN svého rivala rozbije FCB nedopustí blamáž a potom bude v Česku veselo,aspon co se týče fanoušků Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

1:2!!! VIVA- VIVA FC Bayern!!!

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to blíží, velký finále DER SIEG IST UNSER ZIEL MUSÍME BÁÁÁYÉÉÉÉRN, BÁÁÁYÉÉÉÉRN

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě musí dopadnout pro BVB. Götze by měl hrát, což jsem si sice nepřál, ale když už to musí bejt, tak ať dá těm kreténům aus der Allianz Arena rozhodující gól, ať tam maj další sezónu veselo

Reagovat
Aldeano

Fotbal je hra, kterou hraje dvaadvacet lidí a kterou vždycky vyhrají Němci. Lineker má zase pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Finále je finále, nech sa hrá proti akémukoľvek súperovi. Túto rozprávku musíme dotiahnuť do úspešného konca. Takáto šanca sa nemusí naskytnúť pokojne ďalších 16 rokov. Vyhrať v krásnom Wembley by bola nádhera. Pre mňa osobne celkom určite najväčší zápas v mojej "fanúšikovskej kariére".

Nur der BVB!

Reagovat
johnn

BAERN je BAYERN a preto to vyhra s prehladom 3:0 dortmund posledne zapasy nehral dobre.a ani nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
penepi

Včera som čítal a čo sa mi dnes nesnívalo - že som bol vo Wembley a v 30. minúte sa spustila hymna LM a Borussen vytiahli toto úchvatné choreo.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu pro Bayern třetí finále LM za poslední čtyři roky.

Jen tyto roky mi Bayern přinesl tolik zklamání a tolik nezasloužených vypadnutí, že už bych bych imunní i vůči případnému neuspěchu proti Dortmundu. Vypadnutí s Interem 2010/2011 a finále proti Chelsea už me zocelila natolik, že se na toto utkání budu koukat s celkem chladnou hlavou. Tím spíše, že Bayernu v tomto utkání hodně věřím. Bývám obvykle dost opatrný, pokud jde o spekulace o vítězství, ale v tomto zápase já Bayernu dávám dobrou 80-90 % šanci. Mám pro to několik důvodů.

Prvně si nějak nedovedu představit, že by Bayern o tu trofej opět ve finále přišel. Byl by neskutečně pro smích a už v tyto časy vzniklo dost vtipných obrázků narážejících na nemohoucnost Bayernu ve finálových utkáních. Nemyslím si, že letos tuto neblahou sérii prodlouží. To už by bylo prokletí.

Dalším důvodem je minimum zraněných na straně Bayernu a s tím související šířka kádru a tedy velké možnosti reagovat na vývoj utkání vhodným střídáním. Kroos je nahraditelný, o Badstuberovi ani nemluvě. Výběr základní jedenáctky je příjemnou starostí.

Naproti tomu Dortmundu (dle čerstvých informací) bude chybět Götze. Mohla vůbec přijít citelnější ztráta? Lewa? Reus? Možná, každopádně pro mě se touto absencí značně snižují šance Dortmundu.

Zcela samostatnou kapitolou je situace v hledišti. Takzvaně bezpečnostní opatření potažmo desetitisíce lístků pro takzvané sponzory asi utkání bohužel značně poznamenají. Fanoušci obou táborů (zejména BVB) tak nebudou možnost využít potenciál, který v nich je a který využívají v Lize po celou sezónu. Vůbec nejlepší by byl totální bojkot a hrobové ticho, což samozřejmě nikdo žádat v tak velkém utkání nemůže. Nezbývá než doufat, že bojkot chorea ze strany BVB bude dostatečně hlasitým projevem nesouhlasu.

Jinak doufám, že se oba týmy pokusí o totální fotbal a ukáží světu Bundesligu v nejlepším světle. Lepší možnost reklamy pro BL neexistuje. Potěšilo by mě, kdyby padlo hodně gólů.

Jen jediné věci se obávám. Obávám se penalt. Ty by mě asi chladným nenechaly. Jinak, jak už řečeno, ze zápasu strach nemám a je tu asi nejkrásnější finále, o jakém se mi mohlo zdát. Myšlenka německého finále byla ještě před měsíci natolik odvážná, že jsem se ji pomalu neodvážil napsat jako přání, natož jako tip. Případné vítězství Dortmundu mě opravdu nerozpláče. Už teď mohu s jistotou říci, že trofej bude ve správných rukou, ať utkání dopadne, jak dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že už Bayern vyhraje konečně, mluví pro ně všechno - zranění, zkušenosti tak doufám, že to tentokrát dotáhnou do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

super komentár, hlavne tá druha a tretia tretina

Reagovat
Ranoth

3:2 pro dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

1:5, Borussia si neškrtne

Reagovat
rufus

BVB.

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 nie je o com

Reagovat
smazaný uživatel

Srdce by si přálo vítězství BVB, hlava hovoří pro Bayern. Tak uvidíme, každopádně se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pharrell

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pharrell

BVB - FCB 1:5

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 lewandovski Ribery Muler

Reagovat
db18

A Müller až v prodloužení (ikdyž snad to stihne už v nastaveném čase druhého poločasu )

Reagovat
smazaný uživatel

Prodloužení?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 po prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

1?

Reagovat
penepi

Tak to má byť.

Reagovat
smazaný uživatel

JV určitě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně bych to přál víc Dortmundu, ale jasným favoritem je pro mě Bayern. 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

prianie 2:1 tip 1:3

Reagovat
Spalovač šancí

Top zápasy tohoto víkendu:

4. Bayern - Borussia

3. Watford - Crystal

2. AS - Lazio

1. Slavia - HK

Reagovat
kiwwi

Watford - Crystal Palace sa hra v pondelok

Reagovat
smazaný uživatel

a co Plzeň:Slovan ?

Reagovat
Spalovač šancí

Jedná se pouze o mač lokálního významu

Reagovat
db18

Mohlo by ten tip být příště nestranný?

Reagovat
Spalovač šancí

Doufám, že stejně jako vloni Bayern nezaslouženě prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Maria je BVB poloviční takže zápas vo hovně a jasný vítezství BM

Reagovat
Rssa

Jsem si skoro 100% jistý, že vyhraje BVB a na 99 % jistý, že to bude na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

snad máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

A na 98 % jistý, že Gotze dneska svoji pentli nepromění.

Reagovat
Rssa

To je 100%, když nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Infi

víš jak se to ale říká, když se chce, všechno jde

Reagovat
Bayern +

To by som už neprežil.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2pp, 4:3 Dortmund na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, dneska je finále LM. Těším se.

Dortmund musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jíří, být tebou tak fandím Bayernu, aspoň by si potom mohl všude tvrdit, že Barca dostala sedmičku od budoucího vítěze LM.

Reagovat
penepi

Nie každý si honí na takýchto veciach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna u Jiřího je to velký faktor.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernské finálové prokletí letos bude pokračovat! BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern! Zašlapejte Dortmund do země

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 minimálně, roznesou je na kopytech...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern letos nejlepší v Evropě. Při vší úctě k Dortmund, tak nemají (navíc bez Gotzeho) jedinou zbraň, kterou by mohli na Bayern vytasit. Bayern lepší obrana, útok, fyzická připravenost, zkušenější kádr, včetně trenéra. Letos působí Bayern vyrovnaněji, výsledky Dortmundu jsou nevyrovnané. Tip 0:2 (Müller, Schweinsteiger).

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern favoritom, ale dúfam, že vyhrá Borussia. To by bol krásny príbeh, sympatický tím, ktorý v semifinále všetci odpisovali, by to celé vyhral. A bola by to pekná satisfakcia za to minuloročné fiasco.

Reagovat
Bayern +

Práve kvôli vlanajšiemu finále si to nikto viac nezaslúži ako my. A to ešte nerátam, ako sme túto sezónu zvalcovali absolútne všetko, čo prišlo do cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

všechno, kromě nás, když jste si po odvetě utíkali vyměnit trenky

Reagovat
smazaný uživatel

Když ještě nebyl zraněný Gotze tak jsem si říkal že to bude vyrovnaný( výsledek v lize 1:1). Bayern momentálně nejlepší v Evropě ale připadá mi že jedinej Dortmund na Bayern trochu umí. Ale Gotze je hodně důležitý hráč, takže to vidím na Bayern. Ale přál bych to Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že za tie posledné roky by si to zaslúžil Bayern, aj keď Dortmund predviedol v tejto sezóne niečo neuveritelné

Reagovat
Erdovec

Mats Hummels nepřijde o finále Ligy mistrů. Obránce Dortmundu stihl překonat zranění kotníku a dnes večer je připraven proti Bayernu Mnichov nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

"... z nezaslouženého triumfu se radovala Chelsea..." vyhráli čestně, nebyla v tom sporná penalta, neuznaný gól nebo špatně odpískaný ofsajd, takže vyhrála zcela po právu, byť předváděná hra byla nesmírně komická Ale omlouvám se, na toto téma toho bylo řečeno už opravdu dost.

Dnes je to pro mě víceméně jasná záležitost. Jedná se sice o finále LM, kde se fakt může stát cokoli, ale kurde, na třetí pokus z posledních 4 let už to snad Bayernu musí vyjít, ni? Borussi chybí Götze, to by musel mít Gundogan ale kuuukuřička skvělý den, aby byl schopný ho plnohodnotně nahradit. Bayern, byť má taky dva klíčové hráče zraněné, takové věci moc řešit nemusí, neboť má na skoro každý post skvělou náhradu, takže Kroos, před zraněním fenomenální, a Badstuber chybět nebudou. (Ono kdyby se měl Kroos hned vrátit, nevím jestli by někoho vyšoupnul ze sestavy, on dokonce i ten Robben hraje posl. dobou solidně). Fandit budu Bayernu, ale žádná křeč, hlavně aby to bylo na góly a hezké akce pohledné utkání, což můžeme letos naštěstí víc než očekávat

Reagovat
Mimalu

Chápu že tu jsou amatérští novináři, ale trochu té nestrannosti by mít v sobě měli

Reagovat
smazaný uživatel

první odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

Robben hraje poslednú dobu možno v životnej forme, takže napísať že hraje solídne je preňho urážka

Reagovat
eder

4:0 pro BVB (po prodloužení).

Reagovat
smazaný uživatel

V prodloužení by dali 4 goly?

Reagovat
EL Gringo

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

www.fcbayern.sk/home.html

www.facebook.com/fcbayern.sk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern už prostě musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoci si Bayern zaslúži vyhrať po tejto sezóne kde valcoval všetko bez rozdielu, ja dúfam že Borussia vyhrá. Mne sú totiž tie nemecké ksichti aka Bastian,Neuer a Muller rovnako nesympatické ako vám tie Katalánske BvB

Reagovat
eder

Souhlas. Prasečí štajgr je strašnej gesicht.

Reagovat
smazaný uživatel

Samá ušlechtilá tvář. (Teda nebýt Müller v Bayernu, štval by mě neskutečně)

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo ako Pedro u mňa

Reagovat
smazaný uživatel

a Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dnešní finále by mohlo být jasnou záležitostí, ale taky nemusí. O průběhu zápasu podle mě rozhodne prvních dvacet minut, pokud by se Bayernu podařilo dát gól, byla by to paráda a jeho večer, v což doufám. Gól bych nesmírně přál Robbenovi a Bastimu, ať už kvůli loňskému finále nebo proto, co pro klub v této sezóně udělali. A bůh ví, jak to s Robbenem bude po této sezóně. Tohle musí být prostě mnichovský večer a mnichovská noc. Po těch posledních dvouch finálových zápasech tu smůlu prostě musíme protrhnout a nastartovat tak novou evropskou mašinu. V základu bych radši viděl van Buytena než Boatenga, stejně tak Gómeze namísto Mandžukiče. Snad se mi alespoň jedno přání vyplní.

Pack Ma's

Reagovat
Aldeano

Van Buyten hrozně hořel ve finále proti Interu. Aby to co s ním dělal Milito, nedělal dnes Lewa...

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON BVB!!!!!! Uděláme ty mnichovské kokoty!!! BORUUUSSIIAAA!! Ukažte tomu všimákovi Gotzemu, že si vybral špatně!

Reagovat
Centrofixka

Reagovat
Rssa

Tak vsazeno - Konečný výsledek 2:2, výhra BVB na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by si vyhral.

Reagovat
Infi

o tom jsem tež uvažoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nestranej fanoušek, budu fandit oboum. Můj tip po zákl. době 2:2. Na penalty vyhraje Dortmund.

Reagovat
Rssa

Neopisuj

Reagovat
Aldeano

Jaký je kurz?

Reagovat
Rssa

40

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, ale hovoris, ze to tak vazne bude? ok, idem do toho tiez

Reagovat
Rssa

Reagovat
Neuro

2 : 12

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern pičoo!

Reagovat
Bayern +

Pevne verím, že napodobníme výkony a priebeh z ligových zápasov a v 15. minúte bude v náš prospech hotovo a budeme si to dohrávať na vlastnej polke. Modlím sa, aby sa nepredlžovalo, nechcem prísť aj o posledné nervy. Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jsi rikal na 200 pre vitaztvo a dneska uz jenom 100 no nevim

Reagovat
Bayern +

100. pre víťazstvo Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 : 2 penalty vyhraje stastnejsi a jelikoz Bayern se neumi trefofat do brany tak asi Dormund a kdyby to nahodou vyhral Bayern tak je Chelsea vydiktuje v poharu jak loni ve finale ligy mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by při dnešní formě dostala tak minimálně šestku.

Reagovat
andycek1

dufam ze to da BVB pril bych im to

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam v penalty a šťastnejší koniec pre Bayern

Reagovat
Tomanatura

Hmm, tady asi neni o cem.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle dnešního Sportu je kapitánem Bayernu Bastian Schweinsteiger. A není to nějáký překlep, je to tam dokonce 3x.

Reagovat
Arne

Dávají to do pořádku za Juppa a Jogiho.

Reagovat
alcantara

Who cares...

Rozum praje Bayernu, srdce Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

schwarz und gelb vs, schwarzes Geld .... support BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Bayerhn na 100% vyhraje.. a Chelsea v poharu vydrtí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat, jen večer nasadit dres a hurá do víru velkoměsta. BVB 2:1 v základní hrací

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u penalt, umí je Weidenfeller chytat?

Reagovat
Logan

Zeptej se Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

Dorazí do studia Franta Straka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

BVB !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nech je to krásne finále

Reagovat
penepi

Dnes sa mi už tretiu noc za sebou nesnívalo o ničom inom ako o finále.

Ako sa píše vyššei - srdiečko hovorí samozrejme BVB, rozum hovorí Bayern. Nechce sa mi veriť, že by prehrali tretie finále za ostatné štyri roky, ale na druhú stranu sa mi rovnako nechce veriť, žeby získali triple. Takže sa tak trochu vyrovnáva. Čo ma, ani neviem či mrzí, že zatiaľ som v absolútnom klude, snáď sa do večera rozbehne.

Reagovat
smazaný uživatel

MIA SAN MIA! Doufám v krásné finále se štastnějším koncem pro nás! (Jih)

Reagovat
smazaný uživatel

4:5

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

komu to vlastne priat viacej?poliakom a specialne lewandowskimu alebo bayernu kde bude koncit jupp? prajem si prestrelku,treba 4:3..dost poliakov uz vo wembley je,udajne ma dorazit taky maly fanklub z poznane pre podporu roberta piska to taliansky komediant tak dufam ze to neskurvi...a mam este jedno zelanie-v roku 2015 sa dufam do finale nedostane ziaden anglicky tim

Reagovat
Arne

Jak by se tam ti Poláci dostali?

Reagovat
stas87

mam to len z fb tak ale hadam ze poliaci obsadi dost barov v londyne

Reagovat
Arne

Tak barů určitě, ale do Wembley se jich nějaký velký množství těžko mělo šanci dostat... Jinak bary v okolí stadionu jsou prý striktně rozdělený na ty pro Bayern a na ty pro Dortmund.

Jen škoda, že kvůli restrikcím od UEFA a Anglánů nebude mít BVB choreo... Ono je to celkově tam špatný, tuhle jak tam hrál Yeovil, tak jeho fanoušek dostal tučnou pokutu za malý banner, který nad hlavou drželo čtyři, max pět lidí. Oni to odůvodnili tím, že proti banneru museli zasáhnout pořadatelé a vznikly tím větší náklady.

Reagovat
stas87

aha tak to neviem ze tie bary budu rozdelene poliakom v anglicku je to ale jedno,oni sa ozeru po celom londyne

jj cital som,je to picovina od uefy,dortmund nemal v plane ziadne transparenty proti uefe ani fife,nic zavadneho nepochopim taketo veci,uefa chce mat ludi v hladisku len k tomu aby sedeli na prdeli...byt fanusikom dortmundu tak ma to velmi nastve

Reagovat
Arne

Tam mělo jít o to, že by nemohli vytvořit celkovej obrazek kvůli tomu, že nemohli zapojit určitou část tribuny... Jinak dva roky zpátky byly chorea na obou stranách a prý to pro TV záběry nějak dokreslili, aby to vypadalo líp nebo co.

Reagovat
jv

To už nemá cenu ani komentovat.

Reagovat
penepi

Boha, drbnite to na prvé miesto, však to je hanba. Po finále MS najväčší zápas, aký môže futbalová scéna priniesť a tam sa promenáduje ten šašo Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nás dneska večer čaká zápas sezóny. Pevne verím, že konečne prelomíme tú finálovú smolu a dneska potvrdíme formu z celej sezóny. BVB bude sice ťažký súper a neradno ho podceniť, ale na nás to stačiť dneska nebude.

Mia san mia Bayern!

P.S - miesto Boatenga by som rád videl van Buytena.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern jednoznačně 3:0

Reagovat
nenavidimManUTD

3-0

Reagovat
numeromis

3-1 (Reus, Lewandowski, Dante o.g. - Robben)

Reagovat
nenavidimManUTD

Borussia Dortmund - Bayern Munchen 8-5

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 v prodloužení Vosy 2:1 díval sem se do koule

Reagovat
nenavidimManUTD

do svojí koule?

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď zvědavý

Reagovat
nenavidimManUTD

tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to tutáč Tak sázej

Reagovat
nenavidimManUTD

ještě mi řekni v jaký minutě a kdo dá goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš vyhrát všecko.... neřeknu

Reagovat
Godwinson

Bayern!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bayern to dnes ukope 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju to Dortmundu, ale proti Bayernu to bude mít velmi těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem nadšen že ve finále jsou týmy z jedné země. Když už se tak stalo tak je dobré že namyšlení angláni musí skousnout právě německý duel ve svém svatostánku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbost. Nedávno se hrálo na Wembley a tam taky porazila Barca ManU a nikdo to neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že neřeší, jak taky? Určitě je to ale sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych neřek´.

Reagovat
smazaný uživatel

Heute zeigen wir der Welt wer die Nummer eins ist! FC Bayern München!

Pack ma's!

Reagovat
smazaný uživatel

bude záležet na tom kolik Bayern spálí šancí

Reagovat
JozkokozleJ

Nech vyhra lepsi. Ale asi by som si o pol percenta viac prial, aby bol dnes lepsi Dortmund.

Reagovat
db18

1:4 podle Sarpaie

Reagovat
smazaný uživatel

pokud uhlidaji Reuse a Lewu, mel by Bayern vyhrat

Reagovat
Shevchenko

Fotka: Atény 2007

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jinej muze zastavit a porazit bayern nez prave dormund? kterej na ne umi...... podle me je to 50 na 50... vzhledem k vyborne forme bayernu.. preci jen o procento vetsi favorit bayern.. uvidime jak to dopadne ve skutecnosti

Reagovat
smazaný uživatel

*dortmund

Reagovat
penepi

Nejak málo príspevkov, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí nasraní "španělé"

Reagovat
jv

Tohle není zrovna na škodu.

Reagovat
db18

Reagovat
penepi

Presne tak, ja sa nesťažujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se to dalo na hlavní stranu až dnes.

Reagovat
jv

Však preview se dává pokaždé až v den zápasu.

Reagovat
Arbiter

90,000 - The last time 90,000 Germans came close to arriving in London, Winston Churchill said we'd fight them on the beaches. Fußball.

Reagovat
smazaný uživatel

Atraktivní fotbal - 4:3.

Reagovat
kiwwi

Since 2008 either Man Utd or Bayern Munich have always played in CL final.

2008:United

2009:United

2010:Bayern

2011:United

2012:Bayern

2013:Bayern

Reagovat
I am Mancunian

2014:United a prva europska trofej pre Davida

Reagovat
penepi

To je ako Taliansko + Španielsko na ME/MS od 2006. Ale fakt sila, to sa človeku až nezdá.

Čo je najhoršie, že toto sú moje dva najneobľúbenejšie kluby.

Reagovat
kiwwi

najlepsie na tom je to, ze to vyhrali len raz!

tak dufajme ze to tak ostane aj po dnesku

Reagovat
penepi

Reagovat
herbage

vy dvě prohraná finále ze tří, Bayern dvě ze dvou

Reagovat
smazaný uživatel

Co sázka? Líbí se mi tvůj zpěv.

Reagovat
herbage

počkej příští rok, ale písničku si vyberu sám

Reagovat
smazaný uživatel

o.k. Takže,když si chceš vybírat sám tak počítáš,že prohraješ? Jinak co se ti nelíbilo na té písni? Tu nejsi na Superstar aby sis vybíral.

Reagovat
herbage

jestli vás povede Mourinho, tak nám moc nevěřím. Ale klidně se můžeme vsadit, který tým dojde dál v Lize mistrů, ať je to zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

ok, tak se pak domluvíme

Reagovat
herbage

a písničku si vyberu sám proto, abych předešel posměchu jistých uživatelů. Muse mi jdou přeci jen o něco lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Vyser se na cypy. Mě a moje známé si pobavil I s tím Krles je buzna.

Reagovat
herbage

to byl jen takový hec

Reagovat
smazaný uživatel

v poho. Oni i já sme to tak pochopili. Jak to nahráváš a u toho si toto říkáš.

Reagovat
Arbiter

Proč zrovna od roku 2008?

Reagovat
I am Mancunian

aby sa toho chytil nejaky exot ako ty

Reagovat
Arbiter

to víš že jo, to je ten pravý důvod...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

aby to vypadalo zajímavě

Reagovat
Arbiter

takže účelová statistika

Reagovat
penepi

Aká štatistika preboha? Normálna zaujímavosť. Čo tam mal vypísať víťazov od začiatku LM? Potom by to stratilo pointu.

Reagovat
kiwwi

viem, ze s nim neprichadzas do styku casto, ale predstavujem ti Arbitra

Reagovat
Arbiter

ale proč zrovna těch šest let?

Reagovat
penepi

Pretože v roku 2008 (= sezóna 2007/2008) sa do finále Ligy Majstrov dostal Manchester United, ktorý naštartoval túto zaujímavú štatistiku, na ktorú sám nadviazal postupom do finále najprestížnejšej európskej klubovej futbalovej súťaže aj o rok, aby sa k nemu o ďalšiu sezónu - hovoríme už o ročníku 2009/2010 - pridal Bayern Mníchov. No a nasledujúce tri ročníky sa aspoň jeden z týchto dvoch futbalových gigantov takisto prebojoval až do finále. Keby začne rokom 2007, tak by zaujímavosť stratila na pointe, pretože v tomto roku sa Aténskom finále predstavili Liverpool a AC Milan, a teda ani jeden z dvojice Man Utd či Bayern. Rozumeno?

Reagovat
Arne

Máš můj obdiv.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
Arbiter

Tím pádem je to účelná statistika

Reagovat
smazaný uživatel

pozdě ale přece

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

15:59 HSV vybírá mezi dvěma kandidáty

Hamburger SV údajně zúžil výběr kandidátů na nového sportovního ředitele. Franka Arnesena má v německém klubu nahradit jeden z dvojice Oliver Kreuzer (Karlsruhe), Jörg Schmadtke (bývalý manažer Hannoveru), mimo hru prý jsou Felix Magath a Dietmar Beiersdorfer.

Arne, co o nich vis?

Reagovat
Arne

O Kreuzerovi nic... Ale Schmadtke byl byl senzační, má čuch na kvalitní hráče za malej peníz. On převážně stojí za tím, že Hannover byl v posledních dvou letech Nr. 1 im Norden.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern 2:3 Dortmund

Reagovat
Pinturicchio

Věřím, že to bude parádní a vyrovnané finále. Moc to přeju BVB.

! ! ! FORZA BVB ! ! !

Reagovat
Arne

Zdá se mi, že všechno až moc nasvědčuje výhře Bayernu, ale ten bude pod ohromným tlakem... Plno rekordů, titul, Pokal na dosah a jediná prohra to všechno může pohřbít. Moc jsem jim nevěřil, že se po tom loňsku seberou tak rychle, každopádně pokud by to nezvládli potřetí za čtyři roky, tak už by se z toho těžko vyhrabávali, do toho ty diskuse, co je špatně, že chybí lídři, apod.

Dortmund může bejt v klidu, pro něj je už tohle pohádka... Oni šli už do skupiny s tím, že jsou outsideři a nepostup v daný konkurenci nebude katastrofou. Kdosi se tu smál "odvážný" předpovědi, že by mohli hrát se City o postup... V jednom nesouhlasím s Jürgenem, že Dortmund může vyhrát, jen pokud bude lepší, protože díky štěstí mu to do klína nespadne. Od odvety s Málagou tohle ale neplatí...

Právě tohle všecko šance BVB minimálně vyrovnává a smazává tu kvalitu Bayernu... Pokud vyhraje Bayern, bude to lepší vůči šancím Německa za rok v Brazílii, ale lidi... Kdo trochu neutrální by mohl fandit Bavorům, nenažrancům (Götze), kterým zase hodně rychle narostla držka, proti současnýmu Dortmundu?

Reagovat
herbage

budu to z celého srdce přát Borussii, ale jestli to vyhraje Bayern, tak zklamaný také nebudu. Vím, jak minulý rok jsem ze všech sil fandil Bayernu a nevyšlo to, tak dnes budu jen tiše doufat, že to hráči Dortmundu nějak ukopou a že to bude napínavý zápas do samotného konce. Velká škoda, že nemůže hrát Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže minulý rok si fandil FCB bo si nenáviděl výhru CHELSEA. A to vrhá stín na tvůj koment.

Reagovat
herbage

pleteš si příčinu a následek. Fandil jsem Bayernu i Barceloně proto, že hráli narozdíl od vás pěkný fotbal, averze k vám rostla až jako důsledek toho, že vaše štěstí dosahovalo nemožných hranic

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Ale nezapomeň co se nám stalo dříve. Ovrebo a pentlke s ManU. To byl očistec Navíc si to za pr§běh finále Bayern nezasloužil.

Reagovat
herbage

očistec vám jen a jen přeji a o průběhu a zasloužnosti radši nic nepovídej, když vaše první a jediná střele na bránu z rohu v 90. minutě vám to celé prakticky vyhrála a ta neproměněná penalta Robbena mě ještě dlouho bude budit ze sna

Reagovat
smazaný uživatel

No zasloužili= Bayern promrhal co mu fotbalový bůh nadělil tak přišla pomsta ! Lepší hra,větší šance,2 pentle,diváci atd = nechcete titul? Tak běžte do prdele. Abys pochopil A když připočtu to svinstvo od Ovreba,gól/negól Liverpoolu v semif. a smůlu s United ( Terry) tak ZASLOUŽENĚ !

Reagovat
Arne

Reagovat
stas87

aj napriek tomu ze bayern mal najlepsi utok v lige,v lige majstrov strielal kopu golov tak si myslim ze bayern nebude tolko utocit,skusi taktiku chelsea ale samozrejme s tym ze maju 5x lepsiu efektivitu a kvalitu v utoku...uvidime ci na to klopp bude mat ucinnu taktiku alebo tiez skusi hrat radsej opatrno kedze sa rozhodne v jednom jedinom zapase

ja si to vychutnam,priat nebudem nikomu,na jednej strane poliaci,na druhej heynckes...o cosi viac to prajem bvb kvoli poliakom ale ak vyhra bayern tak jupp bude nesmrtelny

co ale nabuducu sezonu?bayern je jasny,ten bude zasa daleko v LM ale borussia?ten uspech letos ich moze trosku vykolajit...vykolajit v tom ze superi na nich budu pripraveny,götze ide prec a prave mario si najviac rozumel s marcom...nova posila nemusi zapadnut okamzite a reusovi sa nemusi tak darit,trosku sa pozmeni taktika...je to az moc otazok a ja sa bojim toho ze bvb vyleti treba uz v skupine ci osemfinale a vsetci z toho budu mimo,snad pochopis ako to myslim

Reagovat
Arne

Tak soupeři si na BVB budou dávat většího majzla tak jako tak... Ale Dortmund s bilancí 2xBL, 1xPokal a 1xLM za tři roky, není tak nereálný, aby se zastavil ten exodus, kdy každý rok odejde jedna opora.

Já taky budu koukat víceméně v klidu a nebudu tak vyhraněnej jako třeba loni... Ale je jasný, že sympatie na jedný straně dost převažujou.

Reagovat
penepi

Bayern a taktika Chelsea, proti Dortmundu?

Budúcu sezónu nemám veľké oči, ak aj nepostúpime do osemfinále, nebude to podľa mňa žiadna tragédia ani hanba. Aj preto by som chcel, aby to teraz už dotiahli do konca, ale ak aj vyhrá Bayern, kt. dávam dnes tak 65%, tak to nebude nič hrozné pre mňa.

Reagovat
jv

Proč bychom jako nemohli postoupit další sezónu do osmifinále?

Reagovat
penepi

Kde píšem, že by sme nemohli?

Reagovat
jv

"ak aj nepostúpime do osemfinále" - tohle prostě vyhlásit takhle dopředu, hlava mi to nebere, i když si to nenapsal přímo, tak to vypadá, jako bys tomu už dopředu nevěřil.

Reagovat
penepi

To je vyslovene podmienka skrz to "ak". A myslím, že pôjdeme aspoň do štvrťfinále zasa, o to pokoj.

Reagovat
penepi

Ešte by ma zaujímalo, kde je teraz ten mudrlant z Talianska, ktorý sa smial Dortmundu po prvej nepodarenej sezóne v LM, že je slabý a nemá na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu fandit Bayernu a můžu se považovat za trochu neutrálního.

Reagovat
Nikikrew

Tak podal som si na 1 pol. 2 a konecny vysledok X

Reagovat
Spasitel

X/2 skôr

Reagovat
penepi

Ale Goetzemu moc nezávidím. Na tej tribúne sa ani z gólov tešiť moc nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

23.05. Zvířata favorizují Dortmund

Zvířata v německých zoologických zahradách a parcích mají jasno: sobotní finále Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a Dortmundem vyhraje Borussia. Shodli se na tom orangutan Walter z dortmundské zoo, tapír z Lipska a pár vyder z Aue. Nesouhlasila pouze slonice Nelly z Hodenhagenu. Původně to přitom vypadalo, že Walter při své "věštbě" dá přednost Bayernu. Nakonec však červený dres bavorského velkoklubu odložil ve prospěch toho dortmundského, který našel v druhém pytli. Další zvířata rozhodla pro Borussii podle chuti - tapír Baru si vybral kedlubnu v dortmundských barvách a vydry zvolily k jídlu "dortmundskou" část svého výběhu. S bookmakery, kteří favorizují čerstvého mistra bundesligy Bayern, se shodla pouze slonice Nelly, jež nakopla míč do branky Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
penepi

Reagovat
kezba1

pěkné

Reagovat
jv

Vidíš, na tohle jsem nakonec při psaní preview zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Vyhraje menší zlo a Bayern dostane bůra!

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska kluci dortmundsti hlavne ukazte gotzemu, ktery klub je v nemecku nejlepsi!

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně by stačilo prohrát ta. 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jídlo se vaří, pivo se chladí, kámoši na cestě.. Dneska to je skoro jako druhé Vánoce.. Bayern vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes rozhodne netradičný strelec. Buď Schmelzer alebo Lahm.

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
minoLFC

prajem to obom, ale tipujem, ze Bayern si teraz uz nenecha ujst

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Mandzukić

Reagovat
Arne

Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Kuba, Reus, Großkreutz - Lewandowski

Takže bez překvapení... Já jsem si říkal, jestli tam Kloppo nepošle Kehla místo Bendera a Nuriho na místo Großkreutze, ale asi hodlají hrát klasiku.

Reagovat
herbage

možná má takhle BVB větší šanci na úspěch. Götze je docela palič a Kevin bude proti Bayernu hodně nabuzený a odmaká to na 110 % Jsem na něj dnes hodně zvědavý. Jen by to chtělo, aby úvodní gól dala Borussie, jinak to bude o ničem zápas

Reagovat
Arne

Großkreutz oproti Götzemu asi jo... Ale Nuri vzadu a Ilkay trochu před nimi, možná by to bylo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál už Nuri často základ v lize? Myslíš, že se příští sezonu zas do základu dostane? Napadá mě, že by se Gündogan mohl po odchodu Götzeho zase vysunout a Nuri zpátky na svý, je to pravděpodobný?

Reagovat
Arne

V lize hrál poslední dobou skoro furt celý zápasy... My (víc lidí v německý sekci) to bereme jako nejreálnější věc, že někdo přijde, ale do základu hned nepůjde a budou tam Nuri s Ilkayem společně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Že by tam byli ty dva vedle sebe na tý ztažený dvojce, to nehrozí, viď?

Reagovat
jv

Proti silnějším soupeřům (čti i LM) určitě ne.

Reagovat
jv

Je to určitě jedna z variant a zřejmě bude záležet na tom, jestli se Kloppovi povede přivést náhradu za Maria anebo se do základu přivede spíše křídlo a na AM se vysune Ilkay, ostatně tenhle post je jeho původní. Pokud se tak stane, určitě se na jeho současné místo vrátí Nuri, který už několikrát od začátku hrál a je čím dál tím lepší. Každopádně tu opci na něho musíme využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Lubinterista

Na jednu stranu jsem pro Dortmund za jejich projev. Na stranu druhou pro Bayern za ty opakovaný účasti ve finále a za to jak pyramidálně poslali Juventus do prdele.

Klidně by to mohlo být po Madridu 2010 a Istanbulu 2005 třetí nejkrásnější finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně po dlouhý době zápas, kdy můžu fandit jen a jen pěknýmu fotbalu :)

Reagovat
C-M@ster

OT:

Aneb co EuroFotbal cenzuruje:

http://www.ceskatelevize.cz/sport/exkluzivne-na-ct-sport/228853-haindlova-v-ceskem-fotbale-se-zastrasuje/

Jinak dneska to vidím 3:0 pro Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už se to pomalu blíží. Snad uvidíme pěkný fotbal. Můj skromný tip 3:1 pro Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

4:4 (0:4 po půli)

(3:0 pen)

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Rssa

Už se na to fakt hodně těším. Oslava fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

vosičky do toho

Reagovat
smazaný uživatel

už len kvôli Kloppovi Borussia musí. Ten chlapík si to zaslúži ako nikto.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Reagovat
nani92

dúfam,že o rok, o dva to budeš takto priať aj Moyesovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Možno budem trochu arbitrovať, ale Heynckes si to zaslúži asi desattisíckrát viac.

Reagovat
Rssa

23.05. Zvířata favorizují Dortmund

Jsem rád, že prostor k vyjádření dostali i Sparťané

Reagovat
I am Mancunian

to bolo troska slabsie pan ucitel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
C-M@ster

Snad bude Straka ve studiu

Reagovat
Miguel19

Konečně si zase mohu užít evropské finále bez nervů.

Reagovat
JozkokozleJ

Uz teraz viem, ze mi bude luto tych druhych

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern netřeba litovat, oni jsou zvyklí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

300 komentů? Německo no.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
JozkokozleJ

Presne tak, ziadne placani do vetra a hlupe pubertalne natahovacky

Reagovat
Yanek

Reagovat
Arne

No to je fakt hrůza, ty jo...

Reagovat
Yanek

nevinný rýpanec, v klidu. Taky mi ta diskuze připadá daleko lepší.

Reagovat
Arne

Jasný, já to beru v klidu...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň se tady člověk nemusí prodírat hromadou sraček jako jinde

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Lewa neda vic nez jeden gol.

Jinak je mi fuk kdo vyhraje, ale at je to dobry finale.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, i na fantu jsem si vzpomněl, ale stejně to vidim tak, že titul nakonec nevyhraju ani v jedný lize.

Reagovat
smazaný uživatel

podme Dortmund

Reagovat
Marosh16

Boze prosim dajte mi niekto kvalitny stream po anglickyyyy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ACE: 77f0f13eea47fd72b25b4cc68f82d1faf43b266b

Reagovat
smazaný uživatel

Verim BVB, jen skoda toho Maria..

Reagovat
smazaný uživatel

Mario by to sabotoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi mozny finale co mohlo byt, takhle zajimavy uz nebylo roky.

Reagovat
One-Real

Real - Bayern by bylo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže tam nejsme - Varane, Ramos, Coentrao, Xabi zranění, Pepe, Arbeloa a Marcelo po těžkém zranění. To by byla darda.

Reagovat
One-Real

Essien - Carvalho - Albiol - Nacho

Modric - Khedira

Angel - Ozil - CR

Benzema

3:0.

Reagovat
Pipo123

strašne trápne

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Pipo123

to čo sa deje, respektívne dialo na ihrisku pred zápasom

Reagovat
Trapper

Ta Götzeho čapka, bože bože

Reagovat
smazaný uživatel

Kuka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuka je top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Kuka to řekl úplně suprově.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Kuka to řekl úplně suprově.

Reagovat
Miguel19

Čapek

Reagovat
Kluivert9

2:1 po prodloužení.

Reagovat
smazaný uživatel

kuš , moc se omlouvám nevím proč to napsalo dvakrát.

Reagovat
nani92

nech vyhrá lepší..

Reagovat
Mervin

škoda toho chorea

Reagovat
smazaný uživatel

Sere mě že to je zas ve Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou teda problémy...

Reagovat
bruchy

Dante a jeho nákup....to jebu jdu na sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

velký příslib!

Reagovat
Marosh16

aaa sakra preco je Bloodzeed cez AceStream a preco mi to ide 20 sekund a potom skonci??? net mam superrychly

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden malý tip ...

[Švajnštajgr] uvidí rudou

Reagovat
SIRBRANIKE

Ten komentátor na čt4 má frázovanie ako 6-ročný žiačik pri čítaní šlabikáru, panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Je spisovnej jak učebnice a recituje jako básník :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hh, premiera, mas se na co tesit.

Reagovat
SIRBRANIKE

Bohužiaľ, žiadna premiéra, pije mi krv už nejaký ten rok, ale dnes je fakt úchylne špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavní je, že se to pěkně rýmuje..

Reagovat
Yanek

Bayern má dresy pro novou sezónu?

Reagovat
Bayern +

Áno.

Reagovat
patas92

Humla

Reagovat
Miguel19

Hummla

Reagovat
Nuno čomes

Humla

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern vysoká obrana, BVB vysokej presink

Reagovat
Mikesh

Rewandosky, Humla

Reagovat
C-M@ster

Pokud se nepletu, tak Čapek už podruhé nebo potřetí v řadě komentuje finále LM, dřív lepší zápasy dělával Bosák, změnila se tam hierarchie?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se střídají, minulý rok mám pocit komentoval finále LM Bosák, před dvěma roky to byl zase Čapek.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdá, že se střídají čoveče.

Reagovat
C-M@ster

Fakt? Loňské si celkem vybavuju, ale přijde mi, že to byl taky Čapek.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

na finále LM se pravidelně střídají, finále MS poslední léta komentoval vždycky Bosák, tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Bosakova uroven klesla tak, ze uz ani nie je vidiet rozdiel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

oba se zhoršili oproti dobám dávno minulým

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo jsou diváci víc rozmazlení.

Reagovat
smazaný uživatel

možná ano, ale oni už taky nejsou v top formě

Reagovat
smazaný uživatel

v tom bude ten golf

Reagovat
smazaný uživatel

Schweinsteiger a JaviMar zatím nechápou.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

10minut a fotbal o dost zajímavější než všechny finále barcelony dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

Nick koment

Reagovat
smazaný uživatel

Vypínám zvuk.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

tak co hoši, bude dneska lasička ?

Reagovat
smazaný uživatel

dávám tomu poločas, maximálně dva...

Reagovat
smazaný uživatel

a tři ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že dojde na prodloužení, takže víc času mu na to nedám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa to je tank kurva

Reagovat
I am Mancunian

musi sit k nam

Reagovat
I am Mancunian

*ist

Reagovat
smazaný uživatel

neni miesto ale inak by som ho bral hned

Reagovat
I am Mancunian

wazza out a bude sa striedat s robinom

Reagovat
I am Mancunian

a keby s nim pride aj gundogan, tak sme nezastavitelni

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím solidní nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

huf

Reagovat
Trapper

Kuba

Reagovat
Nuno čomes

1. golovka

Reagovat
Bayern +

Je to kurva s tými Boatengovými hlavičkami vôbec možné? Toto by Vab Buyten dával so zavretými očami. Každopádne Manuel

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund začal hyperaktivně, to jsem tedy nečekal. Příjemné překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmmmm. Hmmmmmmmmmmmmm. No!

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím, že Lewa dnes ukáže, že je momentálně nejlepší hroťák na světě.

Reagovat
Trapper

Reus

Reagovat
One-Real

Řikal jsem si, že mi je jedno kdo vyhraje. Ale jak tak pár minut koukám, tak BVB to prostě nejde nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Nuno čomes

přesně

Reagovat
Miguel19

Gundogan, Reus a Lewa parádní

Reagovat
smazaný uživatel

ouu, toľko šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dante hraje velký HOVNO

Reagovat
terry

Nakonec bysme mohli koupit Reuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

No kdy ten Bayern začne hrát?

Reagovat
panca

bayern to ubrani a pak uderi

Reagovat
I am Mancunian

ten Bayern vobec nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá se vám Bayern takový zakřiknutý, jakoby měli z toho finále příliš velký respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

mají komplex z minulých let

Reagovat
smazaný uživatel

Jo , taky se mi zdá, že to tam někde v těch hlavách mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan bude mat miesto v zaklade v repre?

Reagovat
I am Mancunian

musi mat

Reagovat
patas92

uff

Reagovat
patas92

Reagovat
Nuno čomes

Zrovna jsem přemýšlel nad Sahinem, ten kluk musí být hodně smutný..

Reagovat
Rarášek

Nuda, vypínám to

Reagovat
smazaný uživatel

asi fanda barcy..

Reagovat
Rarášek

Spíš mi tam chybějí vysoký nákopy na Kweukeho, tohle je fakt nuda

Reagovat
Rssa

Ribéry měl dostat kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery cervena..

Reagovat
smazaný uživatel

Weidenfeler

Reagovat
Yanek

Vynikající fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude super zadostiucineni pro Bayern- tentokrat bude ve finale souper celej zapas mlit jeho, ale nakonec nezaslouzene vyhraje Bayern.

Reagovat
I am Mancunian

presne tak to vidim aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

břevno

Reagovat
Mikesh

Jasná karta, Dortmund taky jasně lepší, přeju jim to , rozhodčí zatím 2 šílené hrubky

Reagovat
Trapper

Weidenfeller

Reagovat
Hejnak

MM Mario Mandžukič

Čapek se učí zkratky

Reagovat
smazaný uživatel

skvely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Sám smrdíš Čapku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ale hloupé spekulace ....

Reagovat
smazaný uživatel

oproti loňsku ovšem příjemná změna, když hrají fotbal oba týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dante je strasne slabej obrance. Uz proti Barcelone se mi vubec nelibil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, ale to hrá Gundogan vždy takto? Vždy, keď som ho videl, tak hral ako poloboh.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

ten hráč nemá chybu. Ak si bol ty odvarený z Matića, tak ja som z neho minimálne tak isto.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je tak 3 triedy nad Maticom ale hej, nikto ma za poslednu dobu nezaujal tak, ako on

Reagovat
Maresma

Mě možná tak Benteke ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke má chyby, na Gundoganovi fakt nevidím nič zlé.

Reagovat
Maresma

Samozřejmě, že má chyby, je mu 22. Gundogan má taky určitě chyby, akorát ho nevidíme tak často.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

to sme viaceri

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Půjde výměnou za Lucase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouuuuuuuhy dobe koukatelny finale a to nemusi ani padat goly.

Reagovat
PhilipS

Zatim výborná partie...Reus je moje vysněná posila do Arsenalu...Dortmund jedem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

proč by chodil do horšího?

Reagovat
C-M@ster

Uf.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben

Reagovat
Godwinson

Bayern je zatím tedy slabý jak čaj, pro mě zklamání ... a Robben

Reagovat
smazaný uživatel

UFffffffffffffff kde byl SChmelzer????

Reagovat
I am Mancunian

robben

Reagovat
smazaný uživatel

typicky Robben..

Reagovat
smazaný uživatel

A co mel udelat? Udelal to dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl střílet pravou a mezi nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to jsou mi argumenty. Kdyby vystrelil pravou a mezi nohy a golman by to chytil, tak tady napises, ze mel strilet levou a nahoru. Udelal to dobre, akroat Roman uz hodne vybehnul, nic dalsiho se delat nedalo. Pomalejsi hrac by to ani nedobehnul..

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Lol bylo, kdyz si tvrdil, ze si Kladno hlasi umyslne min lidi na hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš, nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

.. mal tam 2 volnych hracov co by davali do prazdnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bud kopnut pravou, alebo prihravat

Reagovat
smazaný uživatel

lol to je dřevák.. nejhorší možnost si vybral Robben.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůůůůůůůůůl ten Robben

Reagovat
Mikesh

Weidenfeller sebevědomí na maximu

Reagovat
smazaný uživatel

keby to nebol taky magor..

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaa, Robben, byl sem klidnej.

Reagovat
smazaný uživatel

inak Lahm a Piszczek suverenne najlepsi RB momentalne

Reagovat
Rssa

Darthe, ty šulko, tys to zakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe , minulej rok posral penaltu a ted nepřihraje před prázdnou branku .

Reagovat
smazaný uživatel

Co kecá éru Bayernu v prvním poločase, jestli někdo něco hraje tak jedině Dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt tak sobecka pica..

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Dnešní zatím suverénně nejhorší výkon - Čapek. To je fakt neuvěřitelný co dneska valí za sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern si to zaslouzi, jen tak dal.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer .. dneska zatial brankari caruju

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mikesh

Tvl, Lewa a Reus do Arsenalu prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Lewu proste Perez musi koupit!

Reagovat
Maresma

Tady se fakt nadává Robbenovi už jenom protože se tak jmenuje.

Reagovat
Godwinson

Neuer opět fantastický ... žeru ho

Reagovat
One-Real

Už 35

Reagovat
Mr.Jindros

Mám tušení, že Hummels dneska rozhodne. Vždycky mi zatrne když si hraje na jakéhosi Pirla na stoperu.

Reagovat
One-Real

Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Robben znova

Reagovat
smazaný uživatel

Robben

Reagovat
Godwinson

Co to teď zkoušel?

Reagovat
smazaný uživatel

v lete som sa velmi cudoval, preco Bayern vyhodil tolko penazi za Martineza, ale kazdy zapas Bayernu co som videl, tak bol skvely

Reagovat
Trapper

Krásně se to rozjelo

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to je zatím Robbenův večer

Reagovat
I am Mancunian

Bayern ma vynikajuce rohy, uz proti Barce boli skveli

Reagovat
Nuno čomes

Ale to bránění standartek ze strany dortmundu teda slabota...

Reagovat
One-Real

Bijte Peréze a Josého, že jsme toho JaviMara nepodepsali, jak dlouho jsem po tom volal.

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
DreamTeam

za takove penize nijak me nechybi

Reagovat
One-Real

španěl, dlouhodobě problémový post, univerzál, mladý..jeslti někdo tu cenu má, tak on

Reagovat
DreamTeam

spanel ..to je tedy duvod.. nevim podle me tu cenu nema.. a Khedira hral vetsinu sezony vyborne..

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez tu cenu ma.. s Barcou bol najlepsi hrac semifinale.. a Khedira hral dobre mozno 2-3 mesiace.. inak priemer az podpriemer

Reagovat
One-Real

Prvni pulrok jeden ze tri nejlepsich, nekdy od unora to slo silne dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno bol jeden z 3 "najlepsich".. ale pravda je ze do Vianoc bol kazdy az na CR priemer az tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jistota do zakladu klidne na 7-8 let.

Reagovat
smazaný uživatel

v sucasnosti asi najlepsi DM

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp s Gundoganem do Arsenalu to by byl sen

Reagovat
Mikesh

a Reus

Reagovat
smazaný uživatel

Takže do Arsenalu už trojice hráčů Dortmundu i s trenérem .. vy máte sny

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Kloppa by to mohla být výzva :) a mohl by si sebou vzít Gundogana

Reagovat
smazaný uživatel

A snad to u toho snu zustane

Reagovat
smazaný uživatel

preco by isli za horsim

Reagovat
Mikesh

proř za horším ? podle mě by kádr pozvedli

Reagovat
DreamTeam

Tak fanousci Arsenalu si zrejme porad mysli, ze patri ke spicce no noo uz par let nee..

Reagovat
Mikesh

Fanoušci Arsenalu si to myslí mořná proto, že jsou pokaždé v LM, to že už vní nedokážou uspět je věc druhá

Reagovat
DreamTeam

tak nejde o ligu mistru..Arsenal nedokaze uspet nikde

Reagovat
Mikesh

To příjde

Reagovat
smazaný uživatel

s Wengerom uz nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Müller ochutnal vlastní medicínu .

Reagovat
Corosian

Po dlouhy dobe se u finale LM fakt bavim peknej fotbal

Reagovat
Mikesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

robben

Reagovat
smazaný uživatel

Robben v poločase ven

Reagovat
smazaný uživatel

Robben

Reagovat
Alan_Shearer

Ten Robben je fakt cock.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je presne to, co z Hummelse nedela svetovyho obrance. A takovouhle hrubku udela prakticky kazdej zapas nebo ob zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

zatial urcite neni top stoper

Reagovat
Pipo123

Robben je tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Robbenův hattrick teď už by se moh uklidnit

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels - Pique, to by byla nadhera

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pozor, ne nemozna

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno se psalo, že o něj Tito nestojí...

Reagovat
SIRBRANIKE

našťastie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozne uz .. ten Robben je zakliaty

Reagovat
Mikesh

Robben by měl každé finále LM radši vynechat

Reagovat
smazaný uživatel

presiel rok a on im odsere dalsie finale

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo robben vsemifinale zase fantasticky a pak si to posere ve finale kde se ztrapni ...

Reagovat
OVi.77

Robben dneska troll večera...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz tady sni fanousci Arsenalu, tak ja teda taky - doufam, ze k nam prijde Reus a kdyby odesel Vrba, tak Klopp. Mohla by to pro nej byt vyzva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

A Gundogan místo Daridy..

Reagovat
smazaný uživatel

a inak ten Hummels je nejaky zmatkar..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Bayern bude kopat penaltu a půjde na ni Robben.

Reagovat
Whitemedia

Hummels slabý, neuvěřitelně slabý..

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels se tam solidně motá, nejhorší na place zatím...spolu se zakončením Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Robben by dneska netrefil ani kdyby vypálil na prázdnou bránu, při jeho štěstí by tama proletěla sova a trefil by ji

Reagovat
Aldeano

Weidenfeller famózní zatím Jinak Robben jak loni, tak letos ve finále

Reagovat
patas92

ten Huml by mohl přestat hrát si na fotbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak druhej poločas bude snad z naší strany lepší,BVB hraje skvěle, my jsme měli jen šance Robbena,ale neřešil to špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Robben bavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se přetlačovali Dante a Müller a jako vítěz z toho vzešel Neuer Čapek logic

Reagovat
smazaný uživatel

2 se perou a 3. se směje. Naprosto normální. Zas nedělejte z Čapouna takovýho tragéda.

Reagovat
smazaný uživatel

Znělo to nelogicky Čapek mele blbosti, ale mám ho rád

Reagovat
smazaný uživatel

Robben by mal ist dole.. ked to chce Bayern vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial.. Robben finale nevyhrava

Reagovat
smazaný uživatel

Robben by dnes netrafil vodu, keby z člna vypadol.

Robben by netrafil stodolu, ani keby ho do nej zavreli.

Robben by do čierneho netrafil, ani keby ho zavreli do somálskej osady.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund lepsi, ale moze byt rad, ze neprehrava o 2-3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Robben vynikajici, nastesti ma zakonceni na urovni 5 (podle FMka)

Reagovat
smazaný uživatel

já mám 17

Reagovat
Rssa

Dnešek mě naopak přesvědčuje, že bych Hummelse do Barcy bral. Nějakou tu chybu mu odpustím, pokud dostanu za odměnu fotbalovost.

Reagovat
One-Real

Já taky.

Reagovat
Rssa

Dneska je náhodou skvělý den v pomalu se oteplujících vztazích mezi Barcou a Realem. Jak Neymara, tak Hummelse nám přejou. Dík kluci.

Reagovat
One-Real

A doufám, že Vicky prodlouží smlouvu a udržíte Alexise.

Reagovat
Rssa

Vicky už je znatelně bez motivace, jeho odchod bych si dokázal představit. Alexise bych rád udržel, ten by dokázal krásně pracovat na Messiho s Neymarem.

Reagovat
SIRBRANIKE

a Roura na hlavného trénera.. To by sa ti páčilo

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni v to doufame s tebou.

Reagovat
Miguel19

My mu ty chyby v Barce taky odpustíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu jo, narozdíl od Luize, to bych se zbláznil.

Reagovat
Arbiter

Neboj, Luiz do Barçy nepůjde, kór když jí dál několikrát kopačky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

třikrát marty, třikrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim čemu se směješ, psali to totiž na facebookové stránce Milujeme fotbal a následně to bylo i na fb stránce Fotbal je kus našeho života! Nemáme přece důvod tomu nevěřit!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neodvratitelný fakt.

Reagovat
Arbiter

Nevím, jestli to bylo na nějaké FB stránce, já to četl v rozhovoru s ním. Ale když nevěříš, je to tvoje věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máš aspoň tady pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, vůbec nejste #GEEZERS!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Srdcar

Reagovat
Arbiter

To jsem nikde nepsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam máš fotbalovýho Piquého, ho chceš posadit, nebo tam hodit oba, aby vás Bayern, nebo Dortmund zas vypráskali?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže máme chtít Subotiče, jo? Nevim no, o třeba takovym Sakhovi se snad ani nemluví.

Reagovat
Rssa

Ještě to chce rozrážeče prdelí. A pak točit - na slabší s dvojkou Pique - Hummels, tak silnější jeden z nich na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví se o Dedém, ale u toho si pořád nemůžu srovnat, jestli je to drtič koulí, nebo technickej bijec.. Něco jako Silva. Po obouch by mohla Barcelona jít..

Reagovat
Rssa

Dedé je přece pasé, vždyť už přestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň, že v Brazílii hráče vlastní třetí strany.. Zas takový pasé to není. Akorát když to říkáš, tak teď nevim, jestli to povolují regule FIFA.. UEFA ne, ale to by v tomhle neměl být problém. Nevim.

Reagovat
Atlético de Madrid

Vedle Piqueho kterej taky robí hrubky jak na běžícim pásu (a například zápas s Bayernem odchodil a odčuměl) je potřeba nějaká nekompromisní skála a ne druhej takovej podobnej "fotbalovej" kiksař...

Reagovat
Rssa

Pique byl nejlepší hráč Barcelony v zápasech proti Bayernu, rozumbrado

Reagovat
C-M@ster

pravda, dokonce dal i gól

Reagovat
Atlético de Madrid

Bylo tam spoustu momentů, kdy byl uplně mimo pozičně a jen zíral jak kolem něj ve vlastní šestnáctce probíhaj hráči Bayernu. A ten vlastní góly byla jen třešnička na dortu..

Reagovat
Rssa

Pleteš se. Nebo ses na ty zápasy nedíval. Jediný Pique by snesl nějakou pochvalu za ty zápasy. Daleko nejlepší hráč Barcy tehdy.

Reagovat
SIRBRANIKE

Hm, asi sa pozeráme na iný zápas, Hummels je karikatúra stopéra. Ak by som mal k nám niekoho z dnešného zápasu zobrať, tak jednoznačne Mullera.

Reagovat
Arne

Spolu s Piquém hrát nemůžou. Jinak vaše hra by pro něj byla ideální.

Reagovat
Rssa

Říkám, točit a točit. A jeden z nich se časem dostane do role držáka bez chyb. Já bych neměl obavy.

Reagovat
Miguel19

Hummels stejně ještě tak 3krát namaže a Arjen bude hrdina

Reagovat
Pettirosso

Robbena fakt musí bavoři milovat

Reagovat
penepi

Nie nadarmo je Ilkay môj naj hráč.

Hummels mi príde strašne neistý a hlavne nepresný.

Roman

POME BORUSSIA

Reagovat
smazaný uživatel

to sleduješ fotbal tak krátce, že sis za dvě sezony vybral nejoblíbenějšího hráče?

Reagovat
penepi

Sledujem ho už od jeho 13.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
burinka

to seš dobrej pedobír

Reagovat
Godwinson

Ottmar

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidňuje mě, že fanoušci barcelony chtějí do týmu Hummelse kvůli fotbalovosti :D Zatím zkazil na co šáhl a při bránění je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Galis perlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Super zápas zatím, finále jak má být. Škoda, že rozhodčí pustili Robbena v té první akci, jasný ofsajd, ale to je zatím jediná skvrnka na jinak nádherném utkání. Je tam nasazení, technika, skvělá atmosféra, co více si přát? Asi nejsou momentálně dva lepší týmy na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně do 26. minuty Dortmund jednoznačně lepší a Bayern si prakticky nic nevytvořil. Pak přišly dvě slepené šance a šance Bayernu a Dortmundu se střídaly. Ke konci půle už Bayern přebírá iniciativu a vypadalo to, že je otázkou času, kdy to tam padne.

Jinak Robben Hraje svůj klasický veledůležitý zápas. Své šance podělal, budiž, akorát mě štve ta první, kdy šel celkem sám na Weidenfellera. Z opakovačky jsem si všiml, že se tam přímo nabízela možnost přihrát na druhou stranu před prázdnou bránu.

Pak ta poslední šance, kdy se, nevím proč, snažil gólmana přehodit. Jeho blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo kua Hummels vymýšla totálne ... ved pokazí každú prihrávku

Reagovat
DreamTeam

nevim, ale vzdy kdyz ho vidim,tak mi prijde jako naprosto prumerny stoper co dela nehorazne hrubky

kazdopadne do Barci bych jim ho pral

Reagovat
Erdovec

kuka

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Robben zase postaví k penaltě, tak ať jde do pr*ele.

Reagovat
penepi

Najviac ma dostáva, že človek si rýchlo prebehne toto vlákno a za jeden polčas mu fanúšikovia Chelsea, ManU a Barcelony rozoberú polovicu mužstva.

Kurva, vychovajte si tiež vlastných.

Reagovat
Arne

A nejlepší je, že pak Kagawa a Nuri hrají na křídle...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
herbage

Nuri?

Reagovat
smazaný uživatel

*křídle, respektive AM

Reagovat
Arne

Prostě mimo svojí pozici... Nejlepší AM světa a takhle ho tam zazdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji tam hral len chvilu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj pak uz jenom lavicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nuri na AM no

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea? ManU? Dafuq you talking about

Reagovat
terry

Už vychováváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Snad to Mourinho nepohřbí.

Reagovat
smazaný uživatel

on myslel pro vlastní tým

Reagovat
terry

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím super. Hezky se to přelívá. Jinak Javimar, Gundogan a Lewa ukazují extra třídu. Robben klasika.

PS - Gundogan vedle Carricka a mám erekci.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola nenormalna parada

Reagovat
pajamu

Reagovat
I am Mancunian

presne toto iste som tu pisal vyssie ja

Reagovat
Rssa

Gundogan a kiwwi a máš kromě erekce i infarkt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan s Ramseym a pred nimi Wilshere a ja ejakulujem.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych fakt videt nechtel...

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa ti nečudujem. By ste dostávali výprasky rok čo rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zrovna nebyl duvod, proc jsem to napsal. To by proste nemohlo fungovat..

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohlo, ak by Ramsey trochu vyzrel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre teda.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, za predpokladu, že Ramsey by trocha zartetovatel a obmedzil straty na minimum.

Reagovat
Aldeano

A Rosický by napadal soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

A Ramsey tam bude proč?

Reagovat
smazaný uživatel

aby debili na ef mali nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

S Ramseym...

Reagovat
Azza

No jo zase víš hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Málo nastřelených tyčí -> špatný finále. More drama plz!

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka byla nejnizsi cena listku na finale? Diky, hadam se s kamosem.

Reagovat
terry

75 liber.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, Ondro.

Reagovat
herbage

a k výkonu Großkreutze. Je vidět, že není v top formě, ale dneska hraje řekl bych velmi dobře a týmově a ani zbytečně nekazí. Řekl bych, že absence Maria není ani moc znát, naopak Reus má více volnosti a to mu sedí více než když je uvázán k lajně

Reagovat
Arne

Hraje výborně... Jak tam někomu dal jesle a valil dál, to bylo super.

Reagovat
herbage

jj a pak přihrál Reusovi do běhu. Jednou tam sice zaspal a přišel o míč, ale je super, jak vypomáhá dozadu Schmelzerovi. Dneska by to Borussie mohla vyhrát

Reagovat
herbage

jen se docela bojím každé standardky, Sven už tam 2x zaspal a byly z toho málem dva góly. Dneska kupodivu hraje skvěle Neven a Roman je prostě king

Reagovat
Aldeano

Reus hrál v Gladbachu stejný post? Nebo hrál více ze strany?

Reagovat
penepi

Kevin je srdciar. Ten keby nehrá, tak si ho viem predstaviť ako lídra Sudtribune.

Reagovat
Aldeano

Proč koukám na fotbal, když dávají vybíjenou?

Reagovat
Godwinson

To jsem si říkal o Star Treku ... naštěstí obojí zítra opakují

Reagovat
Aldeano

Reagovat
stas87

dolezite pre bvb bude nepustit bayern do drzania lopty,teda to na co je bayern zvyknuty,prvych 25 minut to bayern nemohol roztocit a bvb bolo lepsi,nedali sancu im kludne rozohrat,reus,lewa aj kevin vyborne napadali a boateng nevedel chvilami...lopty sbierali ilkay aj sven a bayern toto mohlo velmi mrziet

potom sa to otocilo,borussia uplne zbytocne prestala byt aktivna,bayern sa viac skonsolidoval,pridal na presnosti a zacal prehravat borussiu nakopami ci prihravkami do kridla,v strede je to uplne vyrovnane,prekvapuje ma ze lukasz s kubou vymazali po vacsinu casu riberyho,toto moze byt klucovy prvok do druheho polcasu pretoze ribery je kvalitnejsi v zakonceniu ako robben,franck je viac nevypocitatelny a protihrac nevie co urobi,to robben je viac citelnejsi..

ak si mam tipnut tak to rozhodne müller,on velke zapasy rozhoduje celkom pravidelne,pred zapasom som neprial vyhru nikomu ale predsa len kvoli poliakom sa to u mna naklonilo pre borussiu,nebude mi vadit pohlad na zniceneho robbena ak bayern prehra

mats by sa nemal pustat k tomu vyvazat loptu,ten namaz bol hrozostrasny...zatial neven istejsi ale prislo mi ze v podstate nemal co robit,needostal sa do akce

Reagovat
herbage

problém je, když se Ribéry, Müller a Robben začali točit, protože levá strana Borussie je docela průchoďák. Většina akcí šla právě přes pravou stranu Bayernu

Reagovat
Arne

To, jak Rizoli zastavil kombinaci Dortmundu a Bayern šel do protiútoku, tím se děj zápasu nějak otočil... Hlavně začít znovu od začátku jako v první půli. Matse snad ta hrubka trochu sesadí dolů, to není možný, co tam vymejšlel při rozehrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl aspoň nějaký trénink v týdnu? Připadá mi nerozehraný a zmatený, to tempo ho rozhodilo.

Reagovat
herbage

no, trochu zlom to byl, ale pak se Borussia ještě trochu vzchopila. Ale to tempo napadání nejde udržet 45 minut a hráči Bayernu nejsou žádná béčka, ti mají tu kombinaci zvládnutou na jedničku. Ale tím mě Rizoli naštval, protože místo aby Reus šel sám, tak byl z toho break

Reagovat
smazaný uživatel

ano, moze za to Rizoli

Reagovat
penepi

700. pre výhru BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

7. minut ultra nuda a pak se to rozjelo. Prvních 25 minut lepší BVB, pak Bayerne. Robbena je mi prostě líto at je jakej je. V těch finalových zápasech má celkově smůlu tzn., dnes bude štastnější BVB.

Reagovat
terry

Arjen Robben in Champions League finals -> 24 shots, 0 goal.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hodně smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

dortmund se bayernu v utoku minimalne vyrovnava.. mozna je i dokonce o neco lepsi.. ale bayern ma naprosto dokonalou obranu.. ktera je Xkrat lepsi jak dortmundska... a to zrejme dneska rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

to by som vobec netvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 bayern ..ale pral bych dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hořej obě obrany

Reagovat
smazaný uživatel

horej? podle me si bayern se vsim celkem dobre poradil zatim. to ze nekdo vystrelil na neuera neznamena.. ze obrana horela

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng a Dante na začátku zápasu nevěděli, která bije ...

Reagovat
smazaný uživatel

Premiérka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co to je? Akorát se tomu v Německo říká jinak, ale je to předsedkyně vlády, zas bych to tak nehrotil.

Reagovat
terry

Ty vole, to bych neřekl, že je Müllerovi pořád teprve 23. Tipoval bych ho tak o tři roky staršího.

Reagovat
smazaný uživatel

a hraje třetí finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels

Reagovat
Erdovec

Mandžukič je taky celkem slizoun

Reagovat
Rssa

Mandžukič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Druhý poločas zatím neoficiální mistrovství Německa v polehávání?

Reagovat
Godwinson

Co jsem to tam dal

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůže být jeden zápas, kde by ti hráči nehráli takové divadlo? Bouchne ho do hlavy a on tam půl hodiny leží...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebaviiiiii.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by si ti chlapci vzít trochu příklad z hokejistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžukića už snáď bolí hlava z tých hlavičiek.

Reagovat
Godwinson

Jooo

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pitche

Reagovat
Yanek

Mandžukič!

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v pici. Ale ta obrana BVB je hrozna..

Reagovat
Erdovec

fuj zrovna on

Reagovat
smazaný uživatel

to je na p**u

Reagovat
smazaný uživatel

TAK COTATAŘI JEŠTĚ MÁ JÍT ROBEN DOLŮ????

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOO! Zasloužené vedení.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

ved Dortmund nemal v 2. polcase nic..

Reagovat
ADM

Celkovo je zatiaľ lepší Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool... Robben

Reagovat
OVi.77

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jeden, Bayern, kvůli tiketu.

Reagovat
smazaný uživatel

už som sa išiel smiať Robbenovi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti treba

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce

Reagovat
Miguel19

A Robben za hrdinu

Reagovat
smazaný uživatel

Robbeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz tam Weidenfeler isiel, tak lopta nemala prejst cez neho

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, teraz to bude jazda ešte.

Reagovat
smazaný uživatel

ti hráči všech klubů na světě by místo toho aby se hlásili furt na že je ofsajd tak by raději měli to pořádně dohrávat. To věčné mávání stejně nic neřeší a kolikrát si to zadrbou právě tím , že tam mávají jak na prvního mája.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska cítím že se stane něco legendárního

Reagovat
smazaný uživatel

Robben skoruje ?

Reagovat
smazaný uživatel

do vlastní

Reagovat
patas92

Lewa hlavou v nastavení a pak výhra BVB na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Arjen Robben passes the ball.

Reagovat
Kokesh

Stalo, Robben nahrál.

Reagovat
Aldeano

Z posledního rohu Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, to simulovani hracu Bayernu je k zbliti..

Reagovat
smazaný uživatel

teraz uz budu lezat

Reagovat
Erdovec

Ribery

Reagovat
smazaný uživatel

Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery

Reagovat
Mikesh

válej se tam ještě 30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

O co mu jde ti Ribery

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny vás roztrhám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měli pravdu s těmi teroristickými útoky. Před chvílí postřelili Mandžukiče a teď i Ribéryho...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Solskjaer has won it !

Reagovat
Aldeano

Všechny vás roztrhám!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi připadá, že Čapek četl přílohu Sportu

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek udělej nám laskavost a odejdi už z ČT.. ty kecy se nedají poslouchat..

Reagovat
smazaný uživatel

penaltaaaaaaaa

Reagovat
Erdovec

no, alespoň mě to začíná utvrzovat v tom, že Borussia je prostě mnohem sympatičtější

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa?

Reagovat
smazaný uživatel

a pooooojď

Reagovat
smazaný uživatel

anoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná čk Dante

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel piskat ten vas turek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Bolí? Ale tohle bylo jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Dante je debil

Reagovat
Godwinson

Velká neohrabanost

Reagovat
patas92

Lewo dej prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Dante

Reagovat
smazaný uživatel

Dante ja to tady psal, ze je prisernej..

Reagovat
smazaný uživatel

si blazen ?

Reagovat
Aldeano

Je výbornej. Ale tohle bylo hodně,hodně nešikovný...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se mi taky zdá, že nemá svůj den

Reagovat
Miguel19

Rudá no..

Reagovat
vocasisko

jasná

Reagovat
Aldeano

To bylo hodně nešikovné

Reagovat
One-Real

Dante nedostal druhou žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dá

Reagovat
I am Mancunian

ČERVENÁ KARTA

Reagovat
smazaný uživatel

dyť to bylo karate docela

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer chyti

Reagovat
smazaný uživatel

Kartonek žluté barvy měl dostat....

Reagovat
smazaný uživatel

a kde je karta za ten faul ???

Reagovat
smazaný uživatel

!!! GoooOOOoooL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ilkay

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ilkaaaaaaaaaaaaaaaaaay

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL

Reagovat
Trand

Gundogaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Erdovec

ty jo, ještě mají štěstí, že ho neposlal ven

Reagovat
Maresma

Aji penalty umí

Reagovat
Mikesh

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ BIJTE JE !!

Reagovat
smazaný uživatel

YES ! Měla být druhá žlutá ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dante mel dostat cervenou.

Reagovat
Trapper

Jasná, Gündogan

Reagovat
Miguel19

Tak to má Bayern štěstí, protože Dante mě jít jasně ven.

Reagovat
Rssa

Gotze se raduje - není to až tak velká kurva

Reagovat
ADM

Penaltá jasná a správne rozhodnutie nevylúčiť ho po druhej žltej, poškodilo by to zápas a nebolo to nejaké zákerné, len neohrabané

Reagovat
Godwinson

Přesně tak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
godwood

Reagovat
xjert02

Naopak. Uz pred timto zakrokem mel jeden zluty a jeden skoro zluty zakrok. Poscitat a ven. Nehlede na to, ze zabranil hraci jit do golove prilezitosti -> ZK. Ribery loket - CK rovnou. Sudi cely rocnik rezirovali az jsem koulel ocima a bohuzel ve finale tomu nebylo jinak.

Reagovat
C-M@ster

Sandokan

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem si říkal, jestli dát 2+ na Bayern nebo oba gól. no co jsem asi mohl vybrat.

Reagovat
Spalovač šancí

0:0?

Reagovat
panca

bayern to daval v pohode a dante to takhle posere. Ted se sesypou

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa si na pentli netroufl?

Reagovat
vocasisko

Tak teď se rozhodčí chtěl zachovat jako "klaďas" uplně zbytečně. Dante měl jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Gotze

Reagovat
patas92

Dante měl jít ven no, ale budiž

Reagovat
Rssa

Dante ven - nejhorší obránce finále

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to říkal, že na Dortmund je fakt krásný kurs (až nepochopitelný. Dal jsem to za 500. Tak pojďme do nich, come on!

Reagovat
smazaný uživatel

KURZ

Reagovat
Erdovec

kurvaaaaaa

Reagovat
r.mrazik

Mel dostat druhou zlutou...sakra

Reagovat
Rssa

BVB cOME OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Yanek

Dante dnes hodně špatný, nechápu co tím kopem chtěl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Dante blb a ještě bez karty, korupčníků jasná žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Musí furt ten senilní kretén se snažit překládat cokoliv co Klopp řve nebo gestikuluje?!

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ho to baví

Reagovat
smazaný uživatel

Furt to musí nějak komentovat.. a přitom vůbec neví pi*us..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Subotic

Reagovat
patas92

uuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaa

Reagovat
ADM

Reagovat
Godwinson

To si dělaj prdel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Neven

Reagovat
smazaný uživatel

SUBOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaa ty vole , fantazie teĎ

Reagovat
smazaný uživatel

O M G

W T F

Reagovat
smazaný uživatel

Subotič

Reagovat
Tomekcz

dortmund by mel na hriste poslat obranu

Reagovat
Maresma

Reagovat
OVi.77

Kurva to je fotbal aspoň

Reagovat
Langi

Reagovat
Langi

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Subotićććććććć

Reagovat
smazaný uživatel

Infarktová situace, ale pro Čapka samotného

Reagovat
smazaný uživatel

co víš, třeba ho tam trefí šlak

Reagovat
smazaný uživatel

Weidenfeller v 2. polcase tragicky..

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp, nemozem z neho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

megasympaťák

Reagovat
I am Mancunian

nieco ako Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels opět namazaný na chleba.

Reagovat
I am Mancunian

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Barco, vem raději Subotiće, to je ten, co řeže a vykopává z brankové čáry.

Reagovat
vocasisko

Já nikdy moc nepochopil, proč se všude vychvaluje Hummels a o Subotičovi se moc nemluví...

Reagovat
Rssa

Berem oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Muller za průnik a Muller za zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery je srac

Reagovat
pajamu

Reagovat
Erdovec

Ribery další guma...

Reagovat
smazaný uživatel

Dante venku, Ribery venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt Robbenovou starou, tak mu už v životě nedám

Reagovat
Godwinson

Čapek

Reagovat
smazaný uživatel

Čapku neřvi.

Reagovat
One-Real

To je neskutečný, jak mi je ten Bayern nesympatickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Je neskutecny, ze muze byt vubec nekomu sympaticky.

Reagovat
penepi

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Co to je za blbce ten Ribéry?

Reagovat
C-M@ster

škoda

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Rssa

P A R Á D N Í F I N Á L E

Reagovat
smazaný uživatel

to bude absenciou Spanielov

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie finale za posledne roky

Reagovat
Miguel19

Proč si to Hummels rovnou nekopne do brány tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

inak Hummels zase neisty..

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že do Bayernu přestoupil Gotze, nikoliv Hummels. :D on teče při bránění, při rozehrávce a ještě tvoří šance bayernu

Reagovat
DreamTeam

a to muze byt Dortmund rad ze Gotze hrat nemuze.. protoze presila dvou hracu v poli by uz mohla byt smrtici

Reagovat
penepi

Tento priebeh a časové rozmedzie medzi gólmi mi niečo pripomína. Toto musíme dotiahnuť do konca!

Reagovat
smazaný uživatel

Palec pro Großkreutze, že se neskácel

Reagovat
smazaný uživatel

skrivodlivost?

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

povedal take slovo ne?

Reagovat
r.mrazik

Ten ribery je hrozna spina skakava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jakykoli kontakt,tak jde dolu

Reagovat
Erdovec

Mandžukič, drž už hubu

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, kdo je horsi, jestli Dante nebo Hummels

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmundu odchází střed zálohy.

Reagovat
patas92

Muller

Reagovat
Godwinson

Kurva to jsou šance

Reagovat
Rssa

Müller

Reagovat
JozkokozleJ

Nech este niekto napise,ze Hummels nie je svetovy stoper.

Reagovat
Miguel19

Ta obrana BVB je v lese..brzy bude kolaps.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern tady není moc oblíbený co

Reagovat
sintha

Muller je tak neskutečně nesympatickej, že jenom kvůli němu doufám, že Bayern znova prohraje.

Reagovat
Mikesh

Bayern pláče jak Barcelona

Reagovat
Spalovač šancí

Dortmund hraje pouze s třemi obrannými hráči a dva z nich navíc odmítají bránit

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je zaloha BVB? A kde je Hummels probuh?

Reagovat
smazaný uživatel

A odkdy umí táta péct?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Miguel19

Nejsem si jistej, ale on se normálně sebral a vyrazil dopředu

Reagovat
Rssa

Lewandowski

Reagovat
panca

lewa taky slusnej curacek

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa to je hnus teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowski mal byt vonku

Reagovat
mastakillah

Tak tohle Lewa přehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa nevidel

Reagovat
r.mrazik

Jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

jasne..

Reagovat
Chazy

Úplnej Ndamukong.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by takhle někdo mohl prošlápnout Müllera, nejlíp na ten jeho ksicht.

Reagovat
Erdovec

spíš Mandžukiče

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, a ještě Čapounovi jazýček a finále by bylo bez chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď chci Lewu ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

uz cvici na Messiho

Reagovat
Kokesh

Zákeřný kurvy....tohle fakt nikdy nepochopím.

Reagovat
ADM

Emócie počas zápasu častokrát neovládneš

Reagovat
Tomekcz

Lewa, sice je to tocnik naho.no a nic neda, ale ted ho zaslapl paradne

Reagovat
smazaný uživatel

já už nemám na prodloužení chlast kua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ak si mam teraz tipnut tak bayern..uz len vdaka tym prehratym finale,bvb v tom nevie chodit a ten elan a nadsenie nebude stacit podla mna,ako som pisal-rozhodnut mohol müller a asi aj rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

lewa, s takovyma suarezovinama jdi do pice

Reagovat
Godwinson

Ribéry mně přijde úplně mimo ...

Reagovat
stas87

vobec,ma 50% na gole,je aktivny a vidis ho vsade...ako clovek mi je velmi nesympaticky ale v sucasnom futbale nevidim lepsie kridlo ktore aktivne a presne vypomaha svojmu bekovi,v tom je uplna spicka,v tej zodpovednosti

Reagovat
Godwinson

Dozadu se mi líbí, dopředu mi přijde na hovno, strašně moc už toho posral a žádné individuální akce ... no, zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Písk ?

Reagovat
Godwinson

Taky mě to zarazilo

Reagovat
Erdovec

písk?

Reagovat
smazaný uživatel

Písk.

Reagovat
Miguel19

Typickej Čapkův ústřik

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by mu vypad zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Písk.. ?

Reagovat
patas92

co to zas bylo od Čapka?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Písk hej co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Písk

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan si vychutnava vsetkych

Reagovat
patas92

Reagovat
I am Mancunian

v poslednom zapase za Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Robben snad to Bavoři nevyhrajou !

Reagovat
smazaný uživatel

Pane jo, to je komentátor. Ten ti okomentuje každej detail, i kdyby si nějakej hráč usral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ribéry je pan fotbalista, o tom žádná, ale přijde mi jako hrozná sketa

Reagovat
smazaný uživatel

Prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je proste lepsi.. zasluzi si to

Reagovat
Mr.Jindros

Ta převaha Bayernu mi něco připomíná.

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, tak ne.

Reagovat
ADM

Reagovat
Godwinson

Gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ROBEEENN!!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
patas92

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zaslouženě bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to SYMPAŤAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

Reagovat
C-M@ster

1000. PRO PELTU ZA KATREM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

to bylo tak jasny

Reagovat
Yanek

Ještě víc zařvi.

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Trapper

To snad ne..

Reagovat
Erdovec

piča plešatá

Reagovat
smazaný uživatel

to je humus

Reagovat
I am Mancunian

robben

Reagovat
smazaný uživatel

From zero to hero

No to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nemá logiku a je plný paradoxů.

Reagovat
OVi.77

Hahaha, tak myslím že MOTM je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý no. A za tři týdny ho asi vyhodí.

Reagovat
Mikesh

Robben ted napravil aj to co v milulém roku posral

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Dortmundu wtf??

Reagovat
smazaný uživatel

já už myslel, že to zase nedá.

Reagovat
Trand

NEeeeee!

Reagovat
r.mrazik

Uz deset minut tu rikam,at klopp strida...achjo

Reagovat
ADM

bože to je kkt

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooolllll

Reagovat
smazaný uživatel

Proč on ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mastakillah

naprosto zaslouženě Arjen. Celkem satisfakce za ty neproměněný šance ať už dnes, minulý finále nebo ve finále proti Španělsku

Reagovat
Kokesh

Kde jsou ty časy, kdy rozhodnul ve finále Zizu.

Reagovat
mastakillah

Robben je prostě pán. Toho jestli Bayern pustí tak děla největší chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče tak už není lasička , už je to ještěrka

Reagovat
Miguel19

Přesně jak jsem psal. ROBBEN hrdinou

Reagovat
Posledni Kovboj

zrovna tahle curaci hlava, ach jo

Reagovat
Godwinson

Deus ex machina

Reagovat
smazaný uživatel

A je to !

Reagovat
ADM

Solskjaer in

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kokesh

To je ale brutus. Po dvou nebo třech zkažených gólovkách by většina hráčů měla sebevědomí úplně dole, ještě k tomu ve finále. On si ale věří pořád, asistence a gól a čau, polibte mi všichni prdel .) Podobný hráče jako on obdivuju....

Reagovat
smazaný uživatel

odpornejsi vitaz uz dlho nebol

Reagovat
smazaný uživatel

presne rok

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Bayern +

Hovori fanusik Lewandowskiho za tu prasarnu na Jeroma.

Reagovat
stas87

keby ten gol dal kludne aj neuer ale robben bohuzial tam lukasz na sekundu zaspal a to to cele rozhodlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dante udělá ještě jednu pentli

Reagovat
Tomekcz

klopp taky uplej ko.ot, 30 minut je tam melou a delaj samej kiks v obrane ale nevystrida

Reagovat
smazaný uživatel

Takže do Arsenalu už asi ne že?

Reagovat
smazaný uživatel

práveže by tam za toto sedel.

Reagovat
WienArsch

Ten kluk prostě nepůjčí balón

Reagovat
smazaný uživatel

Robben - minule psanec, teď hrdina.

Reagovat
C-M@ster

Kolik nastavuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund uz iba cakal na predlzenie.. ten gol si zasluzili

Reagovat
smazaný uživatel

ROBEN - to musí BVB bolet-zrovna on

Reagovat
smazaný uživatel

Čapku ty seš fakt čůrák, fakt už je to otravný, to už se nedá vydržet poslouchat a ani se tomu nedá smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Dortmundu dneska úplně na nic. Takové to měli rozházené. Bohužel se nepoučili z prvního poločasu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

prosim prosim zopakovat malagu kludne aj s metrovym ofsajdom

Reagovat
Godwinson

Doufám, že se po hvizdu Robben rozběhne k Subotićovi a vysměje se mu do ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Erdovec

a já zas doufám, že Bayern příští rok vyhoří spolu s Guardiolou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další simulant, běž do háje blbče španělský...

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle finále nejspíš rozhodl svojí připosraností Rizzoli, kterej nedal jasnou žlutou Dantemu. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

ještě kruťte očima doprdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to rozhodla špatná obrana BVB.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
One-Real

Musím souhlasit. V 10 by je takhle nezatlačili.

Reagovat
stas87

ribery mohol byt tiez vonku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím, ale nedat Dantemu za ten faul kartu chtělo hodně velký kokyno v kalhotách. Rizzoli ho tam měl.

Reagovat
stas87

no ribery jednu mal a v prvom polcase dobre vedel kam mieri jeho ruka...tam trafil lewu do tvare,jasna zlta

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Bol to velky kix Danteho (najmenej sa mi pacil z Bayernu) ale som rad ze nevylucoval. Bol to faul, BVB dostala 11-ku, dala gol, tym sa podla mna zakrok Danteho "splatil". Vylucenie by bolo navyse. Lewu zase usetril od vylucenia.

Reagovat
smazaný uživatel

a co nespomeniete aj Lewandovskeho vystup?

Reagovat
Rssa

Prostě...

Reagovat
Godwinson

Nazdááár, zaslouženě Moc jsem jim to přál.

Reagovat
Trand

Gz Bayernu, Gundogan je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

VÍTĚZOVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo no, Bayern si to zaslouzil. BVB si musi poresit obranu, protoze to co predvadeji stoperi, to nema ani na prebor u nas. Gratulace, za minulej rok si to zaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

problem ani neni v stoperoch.. Bayern je prilis dobry

Reagovat
smazaný uživatel

konecne vyhral najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

jo no... škoda toho Realu minulej rok

Reagovat
ADM

Minimálne tretíkrát za posledných 5 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nie..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vyřadí Barcelonu, vyhrává LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulace, letos byli prostě senzační .

Reagovat
smazaný uživatel

nieco tak sympaticke prehra a tento humus vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Humus úplně ne, humus je ta trojka Müller, Robben, Mandžukič.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Tak Robben nakonec velký příběh ve dvou finále

Reagovat
Aldeano

Gratulace Bayernu, letos famózní sezóna. Vlastně možná nejlepší v historii, jěště pokal U BVB trochu zklamala obrana, ale proti aktivnímu Bayernu to měla těžké. BVB zaslouží za tuto sezónu taky obrovskou pochvalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, zaslouženě. Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nezodpovedna hra od Borussie v takovym case, to proste nepochopim.

Druhej polocas byl vybornej, gratulace Bayernu za fantastickou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nemohli už proti nám v závěru, třeba za to může šířka kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, proste do toho sli od zacatku na 200 % a diky tomu to na konci nedavali, ale i tak to proste bylo hrozne nezodpovedny, prakticky gol z niceho..

Reagovat
smazaný uživatel

Navic to vypadalo, jakoby Bayern na zacatku setril sily a stred zalohy nebehal, aby to na konci mohli pekne rozbalit s plnou silou.

Co rikas na toho Gundogana? Fakt hroznej frajer, moc bych si ho do Realu pral.

Reagovat
REPLIKATOR

Úplně prokaučovaný zápas. Klopp to vůbec nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel

Celá Dortmund obrana to nezvládla + jak říkáš Klopp, že na to nebyl schopný nijak reagovat. škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ , dyť má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sorry, ale prokaučovaný zápas si představuju jinak, jasně, se střídáním evidentně čekal do prodloužení, ale jako prokauč bych to neviděl, místy byli drtivě lepší a gólů mohli dát víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Mám dotaz.Proč nedostal za ten penaltový faul Dante žlutou kartu?

Reagovat
Chazy

Vyhrál to ten nejlepší tým, nemám nic proti

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernu sem to moc přál , letos byli suveréně nejlepší Gratulace !

Reagovat
Pipo123

Klopp to posral sám, nemôžem si pomôcť, ale Bayern ich tlačil a on nevedel nič zmeniť, bolo to čakanie na gól a plač môjho tiketu

Reagovat
Miguel19

Co má dělat, když Hummels mu tam běhá jak Bludný Holanďan..

Reagovat
Pipo123

Tak on bol strašný, najhorší hráč na place, chudák Subotič, byť na jeho mieste tak ho prefackám

Reagovat
DelPiero137

bola to otazka casu kedy tam padne. To uz by bola sila keby to dopadlo ako minule.

Reagovat
Miguel19

Zaslouženě..stejně jako loni CFC

Reagovat
smazaný uživatel

takové vtípky sis mohl nechat od cesty

Reagovat
Tomekcz

zase koupeny i rozhodci

Reagovat
stas87

mandzukicovi za tu vlajku to je fakt humus

Reagovat
smazaný uživatel

Měli z prdele kliku proti Malaze, měli prdele z kliku v odvetě s Realem...dneska už jím to vyjít prostě nemohlo. Bayern po tom, co zesměšnil Barcelonu, si ten triumf zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon neklesne hodnota mojmu rickenovmu dresu

Reagovat
smazaný uživatel

oboum dvoum jsem to přál z různých důvodů, spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný Bayern.. Ač klub jakkoli nesympatický, tak se sympatickým fotbalem a ohromnou silou a vůlí.. Naprosto zaslouženě.

Robbery Zlatý míč?

Reagovat
Erdovec

jak může být někomu sympatické to hádání a polehávání ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se soustředím na fotbal.

Reagovat
Erdovec

aha, takže dneska to byl hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

A nejsi trochu z cesty?

Reagovat
One-Real

Tak aspoň ten tiket no.

Reagovat
smazaný uživatel

ballack

Reagovat
Neuro

co ti dortmundští hrají tak zdrcené? si jako mysleli že to vyhrají?

Reagovat
Posledni Kovboj

2/10 za snahu

Reagovat
C-M@ster

ani to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady ty kecy na Kloppa -

Reagovat
penepi

Gratulácia Bayernu, už si to zaslúžili.

A ďakujem hoši za nádherné a neopísateľné zážitky. Echte Liebe. YNWA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu si to Bayer zasloužil svou hrou a celkově si to ten tým za poslední roky zaslouží. Na druhou to ale nešlo Dortmundu nepřát a mimo finále, ve kterých byla Barcelona, jsem nikdy nikomu nepřál vítězství tak moc, jako právě Dortmundu.

Zápas to byl hezký, ale nejde nezmínit jasné ovlivnění ze strany rozhodčího, protože Dante měl jít bez řečí ven.

Reagovat
Tomekcz

vopice Dante tam skace jak cu.ak mel dostat cervenou ne*r

Reagovat
smazaný uživatel

Heynckes

Reagovat
smazaný uživatel

Nemecko favorit na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne, ak som sa po finále 2006 stal fanúšikom Arsenalu, tak po dnešku si tam pripisujem aj Borussiu. Ani si nepamätám, kedy som takto prežíval nejaký zápas.

Je mi to strašne ľúto hlavne kvôli Kloppovi, ten chlap to proste mal vyhrať, to, čo robí pre futbal, je neuveriteľné. Snáď ešte bude mať príležitosť a snáď ešte s Borussiou.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2006? Tak teď chápu proč si takový trouba. Za všecko sorry . AFC fan kid.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, ty zalez niekam do piče, lebo ťa jebnem gitarou cez internet. Na teba fakt nemám teraz náladu, ty turbodement.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Prášky máš v koupelně a utři si kapesníkem slzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Posledni Kovboj

jasne ty mentale, ma fandit Arsenalu od 3 let, pak je to teprv spravnej fanda. Nastesti tvoje kategorizace ma asi takovou vahu jako co si Miroslav Sladek mysli o Cesko Hleda Superstar.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas lepsi BVB, druhej jasne lepsi Bayern. Skoda, ze se neslo do prodlouzeni, jeste bych koukal. Ale pekny finale.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal byl moc pěkný dneska, musím říct že od Istanbulského finále asi nej.

Reagovat
panca

pekny finale se zaslouzenym vitezem. Druhej polocas na jednu branu. Dortmund vubec nevedel

Reagovat
Bayern +

MIA SAN MIA ♥

MIA SAN MEISTER ♥♥

MIA SAN CHAMPIONS OF EUROPE ♥♥♥

BAAAAAAAAYYYYYYEEEEEEEEEEEEERN

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

a Dortmund si to proste nezasluzil.. postupovali len tak tak.. Bayern az na Arsenal suverenny

Reagovat
mastakillah

Lepší tým letos v lize mistrů prostě nebyl.Tudíž je trofej ve správných rukou I autor rozhodujícího gólu byl nejlepším hráčem v celé letošní lize mistrů i v dnešním zápase. Takže vše jak má být

Reagovat
Miguel19

Jinak, Mourinho vs. Guardiola zase proti sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

leda na Marsu

Reagovat
smazaný uživatel

Europsky superpohar...

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden ještě nemákli, takže bych jim nic nepřisuzoval předem na zásluhách v Praze

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

ale Mourinho se už do finále LM těžko podívá,takže jen ta Praha

Reagovat
Miguel19

Ty jsi mimo tvl, co tady plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je mimo, můžou bejt rádi, že se vůbec do LM kvalifikoli, takže Bayern je sejme 8:0 i bez Mouřenína

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Myslí v rámci Superpoháru

Reagovat
smazaný uživatel

však vim,ale v LM těžko

Reagovat
smazaný uživatel

parádní fotbal, trenéři si pogratulovali bez emocí i fanoušci ...prosté vzor....ne jako uplichtěná nuda anglického finále mezi Chelsea a Manchesterem, kdy to mělo kvalitu o dost nižší z důvodu taktizování a trenéři se hecovali jak boxeři před obhajobou

Reagovat
Aldeano

Úžasný co pro tým odmakal Ribery. To bych do něj snad ani neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

tak znova do finále v tomhle složení už by byla hodně malá pravděpodobnost, to bylo vidět i na Robbenovi

Reagovat
Godwinson

A pochvalu zaslouží 'přeceňovaný kiksař' Neuer ... parádní výkon, s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a HUMMELS do BARCY !!!

Reagovat
herbage

Bayern zaslouženě, gratulace. Pro současnou Borussii a vlastně i kterýkoliv tým na světě je nesmírně těžké porazit takovou mašinu jakou je letos Bayern. Hráči BVB nechali na hřišti duši, ale v druhém poločase odešli fyzicky, protože to tempo bylo pekelné a Bayern své šance využil. Nádherné finále, pro Borussii se pohádka nekonala, ale smutnit nemusí, protože udělali maximum, co je v jejich silách. Hlavně před Weidenfellerem smekám, který držel svůj tým celý zápas nad vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Toto je futbal, keď každý 3-4 roky dozadu vravel že chce hrať ako Barcelona, tak teraz si želám aby hral každý ako BvB, tempo futbal a akcie na 3-4 dotyky

Reagovat
Aldeano

Jako to říkal Klopp. Že každy má pod pojmem krásný fotbal něco jiného. Styl Barcy se mu taky nelíbil, dlouhé držení míče. Hezký zápas si představuje tak, že je plno šancí,tyčky,břevna,střely z dálky. Mám to stejně. A dnes to BVB předvedla

Reagovat
DelPiero137

Mne sa viac paci Bayern BVB mi prijde ze nevie hrat do plnych tak dobre.

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Azazelo RD

Zlo zvítězilo. :-(

Reagovat
smazaný uživatel

loni

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

ale Péťovi jsem to přál,aby nebrečel

Reagovat
Azazelo RD

Vloni menší zlo.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
godwood

Reagovat
One-Real

Bayern letos šílený kolos, škoda že se nedá Zlatý míč udělit jako týmová trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery by si zasluzil.. ale vieme vsetci kto je milacik

Reagovat
smazaný uživatel

Robben ♥ ♥ ♥

Reagovat
Bayern +

YungGooner25.05.2013 21:32

Robben by dnes netrafil vodu, keby z člna vypadol.

Robben by netrafil stodolu, ani keby ho do nej zavreli.

Robben by do čierneho netrafil, ani keby ho zavreli do somálskej osady.

YEAAAHHHHHHH!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale skoro bol zas na smiech. Keby mal Weidenfeller dlhšie nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby keby

Reagovat
Bayern +

A keby mal menšiu hlavu, tak je do polčasu hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

no dyť píšu,že je to kid. Jen ho nechte kluka kanonýrskýho.

Reagovat
herbage

a výborný byli dnes i sudí, prakticky krom té puštěné šance Robbena z ofsajdu

Reagovat
panca

to ofsajd nebyl ne... tam na druhe strane stal nekdo schovanej

Reagovat
herbage

právě že mi přišlo že ne, ale jsem podíval se znova

Reagovat
herbage

*podívám se znova

Reagovat
smazaný uživatel

Dante mel dostat jednoznacne cervenou - za druhou zlutou.

Reagovat
Bayern +

A čo tak Lewandowski za tú prasárnu, to si nevidel?

Reagovat
smazaný uživatel

A co RIbery za loket?

Reagovat
Bayern +

Mal dostať, ale neposeriem sa z toho, že nedostal.

Reagovat
stas87

a co tak ribery nemal dostat zltu za to ako udrel lewu?

Reagovat
TheAdy

a nakonec rozhodči ´- špatný výkon

Reagovat
Bayern +

Mal dostať, ale tam bol prvotne pískaný faul na Ribéryho. Lewa iba humusácky prasil, nič iné. Snáď zalezie niekam do Monaca a nebude tu oxidovať a spájať sa s nami.

Reagovat
OVi.77

KONEČNĚ...po tom dlouhém čekání a po těch poslední 4 letech už to přijít muselo Mia San Mia ..a nesktuečně smekám i jako fanda Bayernu před BvB, skvělý výkon, zasloužené finále a snad ten tým udrží ..ještě jednou klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

fotka

Reagovat
C-M@ster

Finále MS a finále LM, v obou případech jsem fandil poraženým outsiderům.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem fandil Švýcarsku, hned jak nás vyřadili sem věděl, že jim to zlato budu přát úplně nejvíc.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Aj když vyhráli švédi , tak pro mě osobně jsou švýcaři vítězové, ten turnaj odehráli fantasticky.

Reagovat
Erdovec

škoda, že to Borussia to bude mít příští rok tak těžké zopakovat, ale každopádně můj jasný favorit pro příští finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší dva možní vítězové poslední dva roky po sobě jinak nechápu jak zrovna Bayern mohl nebo může být kdykoliv někomu nesympatický, ale to je fuk, hlavně, že vyhráli.

Reagovat
C-M@ster

Asi kvůli Neuerovi, Robbenovi a dalším hráčům...

Reagovat
mastakillah

Hráč zápasu Robben bo kdo?

Reagovat
Azazelo RD

Weidenfeller.

Reagovat
One-Real

Guardiola a Mourinho v Praze.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nepošle jen Ruie Fariu.

Reagovat
smazaný uživatel

to si Jose nenecha ujst.. tipujem ze Chelsea to da

Reagovat
herbage

A Robbenovi to přeju. Poté, co ve finále MS neproměnil samostatný únik na Casillase, když ve finále německého poháru nedal penaltu, stejně jako loni ve finále LM, tak dneska je hrdina a krom vítězného gólu si připsal i asistenci na vedoucí gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Bayern +

Reagovat
DelPiero137

Konecne zasluzeny vitaz.

Od cca 15-20min ked sa Bayern oklepal a zacal hrat podstivo (nie profesorsky ze sa to vyhraje same udrziavackou, zacal dostupovat) az do konca ovladol zapas. Okrem nestatneho riesenia Alaby nemala BVB moc sanci. Jedine z coho ako tak hrozili boli protiutoky, do plnych boli bezubi. Bayern zahadzoval jednu sancu za druhou a vyhral zasluzene. Dokonca som to prial aj Robbenovi zato ako poslednych 5 zapasov v LM odmakal ako najvacsi makac na svete. Boateng to musel odohrat v slusnych mukach, klobuk dole. Jediny komu to nedokazem priat je Ribery, je to velky zmrdecek ktory rad prifilmuje a ked prehraje suboj, nezvlada to a je zakerak.

Rozhodcovia vyborny zapas bez chyb, rovnako hraci ferovy.

Reagovat
I am Mancunian

podstivo

Reagovat
panca

robben mi prijde, ze se uklidnil

Reagovat
DelPiero137

Bud alebo ako to tu niekto pisal, bojuje o zmuluvu

Dd zapasu s nami ho sledujem, bojoval, neremcal aj ked ho faulovali, isiel dalej. On bol Nedved + Vidal co odbehal a vybojova v predu a v zadu.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byla ta blondynka?

Reagovat
panca

tymova kamaradka

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej post.

Reagovat
Minister

motivacia...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za trapenej zvyk prebirat trofej a slavit nekde na tribune? Hrozny..

Reagovat
smazaný uživatel

je to super

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Erdovec

v anglii to tak bývalo vždycky ne?

Reagovat
Bayern +

Nie, kamarátovi som na narodky dával plagát Chelsea s FA Cupom, kde boli na ihrisku.

Reagovat
Erdovec

tak to je spíš novinka, vždycky jsou ty staré fotky z FA Cupu, jak stojí ti hráči na tribuně a dostávají ten pohár ale taky si to možná pletu

Reagovat
terry

Protože z toho fanoušci na hlavní tribuně maj píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Nehorázna kokotina, vlani Bosingwa s Kalouom, dnes Mandžukić namiesto Schweiniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Bayern +

Van Buyten, to je ultramega sympatický človek. Jak ja mu to neskutočne prajem! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels(průchodák), gundogan(ztrácel snad 2/3 míčů) totálně tragičtí teda. Útok BVB v druhé půli prakticky neexistoval. Sven Bender byl on vůbec u míče ? Robben pálič, ale rozhodl nicméně si to určitě zasloužil. Bayern je převálcoval v druhém poločase totálně.

Dante udělal prakticky to samé jako Nani, ale podle mě mnohem hůře, podle mě měl dostat minimálně žlutou= jít ven.

Bayernu to prostě nešlo nepřát, toli prohraných finále, to jak to nandali Barce, tento rok totálně nejlepší klub v Evropě. Doufám že to ten ... Pep neposere a nejlépe nechá to tak jak je, ovšem pochybuju že pod ním ti hráči budou tak jezdit jako do Juppem

Reagovat
Miguel19

Čumte jak Tymoschuk si zahraje na Bosingwu a bude zvedat pohár..

Reagovat
smazaný uživatel

Tymoschuk aspon udělal pro bayern nejvíce co mohl, navíc je to sympaták, toto přirovnání sis mohl odpusti

Reagovat
herbage

Basti a Angela

Reagovat
panca

to predavani poharu na tribune je trapny. Na travniku je to stylovejsi

Reagovat
One-Real

Nadruhou stranu lepší, že jsme tu LM nevyhráli. Ještě by to někdo půjčil Ramosovi a bylo by po poháru.

Reagovat
Josifek

Sergio by jim ukázal..

Reagovat
smazaný uživatel

inak nikdy nepochopim preco sa hraju niektore pohary az po finale LM .. ved to by mal byt taky finis sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jim to tak hňáplo dolů mezi ty lidi ten komu by to spadlo do klýna by s tím zdrhal a všichni by jej museli nahánět

Reagovat
smazaný uživatel

klýn

Reagovat
smazaný uživatel

pardon ,já už na ta písmenka nevidím, mi to tu splývá to ty ty bublinky

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to děsivě to slovo že

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.

Reagovat
stas87

otrasny,ohavny,humusacky shaqiri z vlajkou tych kosovskych zmrdov..s mandzukicom si podajte ruky vy hrdinovia

Reagovat
Bayern +

Že ťa zrovna toto takto rozobralo? Však vlajku mal aj Tymo, ...

Reagovat
stas87

no ja mam sympatie k srbsku..a nenabada uefa hracov aby sa vyvarovali akychkolvek prejavov nacionalizmu?nemala by prist pokuta?

Reagovat
Mervin

jemu nevadí, že měl vlajku, ale sere ho, že to byla vlajka Kosova

Reagovat
Posledni Kovboj

Ze kolem uzemi Ukrajiny je posledni dobou tolik kontroverze.

Reagovat
Posledni Kovboj

on si ten curak vzal kosovskou vlajku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný penis si tu ty

Reagovat
stas87

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš?

Reagovat
Posledni Kovboj

Mne je to za normalnich okolnosti trochu jedno, ale pred kamery ve finale LM to fakt muze dotahnout jen idiot. Politika na fotbal nepatri proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tak si tam vzal vlajku bože ...řešíte vážně totální nesmysly.

Reagovat
Posledni Kovboj

Asi mas pravdu, ale i tak je to kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
osobnostx

To je hodně blbý příspěvek....

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to su vazne spiny v tom Bayerne niektori

Reagovat
Bayern +

A nemáš vôbec žiadne odôvodnenia. Do špín si nadávaj vylízancom typu Rooney a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

mas tam podobnych vylizancov, ako Muller, Mandzukic , Robben..je z coho grcat aj u vas

Reagovat
Bayern +

Robbena v celkovom kontexte beriem, ale aj ten je oproti Rooneymu sympatickejší. Zvyšok absolútne nechápem. Ešte keby si napísal aspoň Ribery, ale toto... Si mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

V Bayernu není nesympatického hráče. Jsou tam supersympaťáci a sympaťáci druhého sledu.

Reagovat
smazaný uživatel

a potom este absolutni nesympataci

Reagovat
smazaný uživatel

O žádných nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz nie je moj problem

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť Robben by měl být mrdka #1 pro každého fanouška fotbalu, když pominu rivaly a scumy, většího "neutrálního" hnusáka a žoldáka si představit už nejde, horší už je jen jeho otec

Reagovat
Posledni Kovboj

a pak Mandzukic s Robbenem

Reagovat
Bayern +

Asi tak. A keď už to vezmem objektívne, tak možno Robben a Ribéry nie sú zrovna sympatyckí hráči. Ale že niekto v kádri s Evrom alebo Rooneym nadáva Műllerovi alebo dokonca Mandžukićovi do špín, to nikdy nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Haters gonna hate

Reagovat
smazaný uživatel

nebud smiesny

Reagovat
smazaný uživatel

a to ty si ten, kto urcuje, kto je komu jak sympaticky, alebo co?

Reagovat
Bayern +

Nie, ale napísať Mandžukić (vážne nepochopím, prečo si vytiahol ZROVNA jeho, to mi proste musíš vysvetliť podrobne) je podobný vylízanec ako zamrdaná krysa Rooney, to mi hlava nebere. A nie hlava fanúšika Bayernu, ale fanúšika futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně třeba není sympatických více hráčů, třeba právě zmínění Rooney s Evrou, ale abych je nazýval špínama a podobně, na to je docela respektuju a nemám zapotřebí si takhle ventilovat frustraci.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to som prehnal, beriem spät

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

neznasam sice ManU a maju celkovo nesympatickych hracov ale Rooney? ze sa obcas naserie a ide do toho na plne gule? ty si urcite daky posahany buzerant co ma na stene plagaty Shakiry, Messiho a toho tvojho fasistickeho paklubu btw nefandim dortmundu to su tiez ringle

Reagovat
smazaný uživatel

Kosovo je Serbija!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi tam bojovat.

Reagovat
stas87

o tomto nevies absolutne nic tak sa zdrz komentarov laskavo drz sa radsej tej sranda ligy v juznej amerike a vecne druhej sparty,okej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ok?

Reagovat
stas87

tak ked nemas argumenty tak s tebou diskutovat nebudem,ocividne o tom vies minimum takze viest nejaky zmysluplnu debatu s tebou o tejto teme nevidim a stracat cas nehodlam

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to má sešité se švýcarskou, to se neguje

Reagovat
stas87

ospravedlnujem sa shaqirimu,v zabere co som videl bola len kosovska vlajka,az potom bolo vidiet ze tam ma aj svajciarsku ale je to minimalne kontroverzne,mohol si to odpustit..u tyma je to uplne jedno ale mandzukic a shaqiri mali incident v norimberku a tam im snad aj hrozil trest

Reagovat
smazaný uživatel

O co ti jde s tím Kosovem? Já vážně nevím, tak se ptám (nic proti). Podle mě i kdyby si tam přinesl vlajku špagetových lidí z galaxie fň, tak to může být každému jedno

Reagovat
stas87

rozoberal som to tu uz x a nechce sa mi do toho,prepac ten pseudostat nikdy uznavat nebudem a dost uz o tejto teme,proste ma nasral a do sportu by to patrit nemalo,bodka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takže jenom o tom, že Kosovo je prakticky jenom nějaký pseudostát? Tak já jej taky nějak moc neuznávám, ale zase jestli je hrdý na to, že je z Kosova, tak ať si tu vlajku vezme pro mě za mě. Já bych to zase tak moc neřešil

Reagovat
Posledni Kovboj

Kamarad si vzal Srbku, byt mam treba jednostranny informace, z toho, co vypravela, je mi fakt na bliti. Holt cerstvy tema.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si zobral kosovsku albanku, tak by rozpravala nieco ine?

Reagovat
Posledni Kovboj

to netusim :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja naopak tusim

Reagovat
stas87

nie len o tom,znam srbov co zazili na vlastnu kozu co robili kosovsky albanci,ta bezmoc...a nakoniec podtrhnutie od celeho sveta tym ze ich uznali za legalny stat...neriesme to viacej

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, pokud nechceš, nemusíme. Já jen, že Kosovo taky neuznávám, ale jestli si ji vzal nebo ne, je to čistě jeho věc.

Reagovat
stas87

ujeli mi nervy,dufam ze sa tieto nezmyselne kraviny co som napisal v navalu zlosti vymazu nie je to teda prejav politiky ktoru sa uefa snazi dostat z futbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přinejmenším ošemetné, nicméně si myslím, že celkově ten fotbal je moc svázaný a v podstatě se ten hráč nemůže nijak projevit. Viz nápisy pod dresy za žlutou, přehnaný boj s rasismem, tyhle politické věci. Samozřejmě nejsem pro to, aby všichni hajlovali jako Gervinho, ale mně třeba osobně nevadí ani Shaqiri ani ta oslava Mandžukiče s Shaqirim. Pokud to nějak odporuje pravidlům, tak za to dostane pokutu a bude zase klid...

Reagovat
JozkokozleJ

Mne prisli zbytocne vsetky vlajky. Tam bolo X vlajok, chybala snad uz len nemecka. A pre toto sa mi Nemci pacia. Po novu ziadne prezdne tlachanie o narode, proste praca pre narod/stat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu ten trend, ale není to jenom ve fotbalu. Nicméně mi to nějak nepřekáželo a za Němce mluvil samotný klub, ti nemuseli

Reagovat
Arne

Tobě se na Němcích líbí, že radši skrývají národní hrdost...

Každopádně ty vlajky jsou takový nevinný, ale Mandžukić+Shaqiri za to gesto z Norimberku moc sympatií nezískali... Jak u mě, tak v Německu, co jsem tak slyšel.

Reagovat
JozkokozleJ

Ale oni narodnu hrdost neskryvaju, iba je zbytocne nepretrcaju. Priznam sa, ze som snad i alergicky na prejavy casto prazdej narodnej hrdosti.

Ked to totolne zjednodusim, skusenost z 2. sv. vojny ma v tomto na Nemcov extremne pozitivny vplyv.

Reagovat
Arne

Jasně, nic se nemá přehánět... Ale Němci to přehání v opačným směru. A oni přitom mají bejt na co hrdí, když se podíváš, jak jsou schopní. To, že jsou (byli) potom schopní všeho (tj. 2. SV), by neměli zapomínat, ale nemůže to překrýt všechno ostatní.

Reagovat
stas87

pri prilive imigrantov a turkov aby sa pomaly nemec bal povedat ze je hrdy na to byt nemec...a akosi sa od nich ocakava ze to maju v sebe skryvat ako trest za 2.SV

Reagovat
JozkokozleJ

Jednym dychom treba dodat, ze Turci sa im tam "nenatlacili" bez pozvania.

Reagovat
stas87

to mas pravdu zasa ale nepisem ze je dobre pri kazdej prilezitosti vytahovat vlajky a davat najavo kto je tu doma atd.

Reagovat
Arne

To je fakt... Oni udělali v minulosti obrovskou chybu a asi cítili potřebu ji napravit, že udělali chybu další. Jinak když už i vysocí státníci řeknou, že multikulturalismus je chyba, tak už sakra to snad něco i znamená...

Jinak k tomu, co píšeš o trochu dolejc - souhlas. Pokud přehánět, tak je neškodnější to dělat tímhle směrem, co momentálně Němci.

Reagovat
JozkokozleJ

O to viac je smypaticke, ze hoc dovody na hrdost su oproti inym narodom o dost väcsie, tie prejavy su skromne. Kazdopadne suhlasim, ze i toto by malo byt vyvazene z oboch stran. Furt vsak lepsie to prehnat z tej umiernenej strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak pochadza z Kosova, je to jeho osobna vec. Ja do toho nevidim a nechcem sa tu pustat do politiky, nikomu nedrzim stranu, ale na jeho mieste by to urobil asi kazdy.

Reagovat
OVi.77

Vlajky měli všichni včetně Pizzara a spol. snad jen německou vlajku jsem tam neviděl ...ale jiank ohledně Shaqiriho měl ten kosovsky "hadr" spojený se švýcarskou...asi aby se neřeklo že je z neexistujícího státu

Reagovat
EL Gringo

Shaqiri

Reagovat
DelPiero137

Preco to neoslavuju na ihrisku? Preco nepostavia nejake podium a tam to odovzdavaju? Tu sa tlacia na zabradli

Reagovat
Mervin

to předávání u papalášů je nuda na trávníku to jsou ty správné emoce

Reagovat
SqueeZy

To přebírání poháru na tomhle místě je nejvíc nejhorší věc, která se v LM mohla stát... Mačkají se tam jak krysy, Michele je tam odstrkuje jak housky na krámě, no homus. Musí to změnit, až budeme příští rok slavit my, tak chci slavit na trávníku

Jinak zasloužená gratulace Bayernu. 4 roky 3 finále, "jen" 1 výhra mluví za vše. Teď jsem zvědavý na Pepu, ten musí doma skřípat zubama nervozitou

Reagovat
smazaný uživatel

Robben si to na druhou stranu zaslouží. Poslední dekádu je jeden z nejvýraznějších fotbalistů v Evropě.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Posledni Kovboj

koment pod tebou je jeden z nejvyraznejsich uzivatelu na Eurofotbalu, ale taky bych mu radsi trofej nedaval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych byl taky nejradši, kdyby to Bayern vyhrál loni a letos Dortmund, bohužel :-)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tv Pohoda koncert Motley Crue

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš je? Na těch sem vyrost´

Reagovat
smazaný uživatel

Uli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale také emócie, aké vo mne boli po Gundoganovom góle, to mávam len pri Arsenale a aj to nie vždy. Je to láska, no.

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
panca

ti papalasi za hracema je fakt hnus

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Shevchenko

Byl tam Galliani

Reagovat
Josifek

Bayern zaslouženě, Jupp do Realu, navrát šampióna, typologicky i vzhledem k histori mi sedí do Realu mnohem více než Mourinho. Heynckes není tak výrazný typ trenéra jako Mou, ale má velký respekt a trošičku mi v něčem připomína Bosqueho, někdo takový by se teď šikl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veď Heynckes predsa končí.

Reagovat
One-Real

Rád bych ho u nás viděl, ale je to nereálný mám pocit. Spokojme se s Carlem.

Reagovat
Josifek

Asi jo, vypadá to na Carleta, sic ho tolik nechci, ale vím, že rozhodně nezklame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne vsimli jste si - nemecky finale, peknej fotbal a tady se nikdo s nikym nehada, nikdo nikomu nenadava, vsichni akorat fandi. Jaka to prijemna zmena, oproti zapasum, ve kterych hraje Real nebo Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

To si si asi došiel pre palce, ale musím ti ho dať.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš hecovačky Mourinha v jakýkoliv lize, ještě Benizez k tomu a bylo to

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml jsem si. On tady fanouškům Bayernu někdo něco udělal? Nechápu, že jich nemají víc, klub by si to za tu práci zasloužil.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja tu nadavam krlesovi, to se taky pocita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dement, at je pod jakymkoliv clankem. To se nepocita.

Reagovat
smazaný uživatel

vy dva bratři v triku.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně je sobota, no. A taky za polovinu těch šaškáren pod PD můžeš ty. Ach jo, že vůbec reaguju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj samozrejme, ze za to muzu ja, hlavne, ze jsem tam uz pres pul roku ani nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak teda víš, jak to tam vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, nebyl = nepsal. Ale ctu si to.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
DelPiero137

jednoznacne, ale kto vie ako sa to bude vyvijat ak budu dalsich 20rokov rivali rameno na rameno.

Reagovat
alcantara

Malo zavistlivcov, kedze doteraz nebolo Nemcom nic zavidiet, stale len prehravali.

Reagovat
smazaný uživatel

angláni neuměj ani ohňostroj pořádnej, měli bychom jim tam doručit pár kontinentálních čínanů,aby je to naučili

Reagovat
Godwinson

Uli se do toho zvedání poháru moc nehrnul

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka BORUSSIA pred sezonou by som za finale ligy majstrov a druhe miesto v lige dal neviem co

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Čapek dneska opět nesklamal . Někdejší trener R.Lewandowskeho, Smuda když přijel se na něho podivat na zapas Znicza Pruszkow řekl , že větší dřevo neviděl a ne něco o ropnem vrtu haha .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že najkrajší zápas za túto sezónu :) Borussia je jediný súper ktorý dokáže konkurovať Bayernu a som rád že sa stretli vo finále :) Rotte Riese sa tento rok nezastaví už ani v poslednom zápase a bude to TRIPLE! :)

Reagovat
C-M@ster

trebble, ty triple...

Reagovat
patas92

triple se taky používá, ale je zni to hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

Triple znie podla mňa lepšie :D

Reagovat
smazaný uživatel

fyzička,rychlost i technika, to co chybělo španělskému nebo brazilskému fotbalu skloubil Bayern dohromady a nevznikl z toho agresivní kočkopes jako pseudopokus v PL

Reagovat
Bayern +

A aby som nezabudol, vitaj Mario! Konečne si zahráš za najlepší klub Nemecka a momentálne i najlepší klub planéty. Dúfam, že už v šatni oslavuješ!

Reagovat
smazaný uživatel

prial som víťazstvo Borusii ale Bayern vyhral zaslúžene

Reagovat
BakyX

Bayern si túto sezónu nahonil toľko gloryhunterov... Niet divu.

Reagovat
didosh

gratuluju bavorům..... Příště AC Milan

Reagovat
stas87

ospravedlnujem sa shaqirimu,v zabere co som videl bola len kosovska vlajka,az potom bolo vidiet ze tam ma aj svajciarsku ale je to minimalne kontroverzne,mohol si to odpustit..u tyma je to uplne jedno ale mandzukic a shaqiri mali incident v norimberku a tam im snad aj hrozil trest

Reagovat
smazaný uživatel

Bod do tipovačky

Reagovat
hefy

Gratuluju. Po dlouhé době vyhrál fotbal. Bayern si to zasloužil jak málokdo. Rozhodně nejzaslouženější vítěz za posledních aspoň deset let.

Reagovat
alcantara

Po celych dvoch rokoch.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Barcelona nad Manchesterem bylo taky suverénní finále zasloužené

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, jenze Barcelona si nezaslouzila byt ve finale.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je osobní zase, city do toho netahej,,,natož City

Reagovat
smazaný uživatel

To neni osobni, ani jeden normalni clovek nemuze rict, ze Barcelona postoupila pres Chelsea zaslouzene.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ? Vy ste jako postoupili zaslouženě?

Reagovat
alcantara

Samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak s tebou to evidentně nemá smysl řešit. Z tebe ta objektivita jen srší. Numbskull stupid !

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
alcantara

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc na finale:) ale aspon CEERSEDM nejlepsi strelec ligy mistru...pristi rok finale real barca

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola už ale není v Barce

Reagovat
Godwinson

To jsem tedy schválně zvědav na lístky ohledně superpoháru

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni pod NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš muset darovat krevní plazmu, aby sis to mohl dovolit. Nechápu, že tam je takový pofidérní přístup.

Reagovat
Godwinson

Na takové zápasy se nechodí každý den, holt musíš přinést oběť na oltář zábavy. A já tedy četl, že nejlevnější budou od 1,2k

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, za ty prachy, v TV to aspoň budu mít s kvalitním Čapkovým komentářem.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz Godwinson, ale nechápu teda ty online prodeje za 300 eček a výš.

Reagovat
Yanek

Mancini v českých vodách? Kuka trochu snlílek.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

dement by bylo výstižnější

Reagovat
alcantara

Gratulacia, uplne zasluzene. Ale dal by som to obom, skoda.

Reagovat
Aldeano

Grygera zkouší Prima COOL Jokes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

skvele finale, Bayern zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Danke.

Reagovat
Spasitel

Riberyho som mal kedysi strašne rád ale v poslednom čase fakt hnus čo predvádza

Reagovat
dantetomas

Nadherne finale... Malokedy sa stane, ze po zapase je clovek plny emocii, hoci nefandil ani jednemu timu,,, dnes sa tak stalo...bola to reklama na futbal ako sa patri a myslim, ze vyhral lepsi... plno sanci, ziadne simuacie, skvela atmosfera... jednoducho parada... a Bayern si to zasluzil.... v poslednych styroch rokoch tri finale, to uz muselo vyjst... chalanov z BVB mi je luto, ale vyhrat mohol len jeden... ale verim, ze to nebla ich prva a zaroven posledna sanca

... ak udrzia nastupeny trend, urcite tomu tak nebude... ale este raz velke dakujem za krasny duel obom timom..

Reagovat
Aldeano

Malá anketa. Jaké bylo podle vás nejlepší Finále LM? (Když nebudu počítat nepřekonatelné z Istanbulu )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak numero uno je - Liverpool - AC (ja vim, ze si nechtel, abych ho psal), pak Bayern - MU a pak to dnesni.

Reagovat
Aldeano

Dnešní bylo výborné. Když si vzpomenu na Paříž 2006 nebo Moskvu, to bylo celý zápas utrpení. Alespoň drama v závěru. Ale nejhorší, jednoznačně Italské finále

Reagovat
Godwinson

Suverénně to loňské

Reagovat
smazaný uživatel

bez debat.

Reagovat
Bayernista18

Kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm? Eh kdež e Chelsea letos došla?

Reagovat
Godwinson

Česky, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, napsáno špatně. :) Co už.

Reagovat
Godwinson

No já nepochopil, kam jsi mířil

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrála jako jediný ang. tým EL a LM. Mi stačí....zatím. Příští rok 100% titul atd atd. Ahoj synu

Reagovat
Bayernista18

Já bych se z toho nějak neradoval, Chelsea LM mohla obhájit a ne jako 1. v historii hned vypadnout v základní skupině a pak vyhrát jen nějakou EL. Ale když jste na to pyšný, buďte.

Reagovat
smazaný uživatel

Trepeš somariny

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě vyřad to na Nou Campu z 99týho a seš jak český zakázky na opravu dálnice

Reagovat
Aldeano

Tak 99 a 05 jsou největší klasiky. Právě mne zajímalo kdo má jiná oblíbená finále. Protože to málokdy je finále plné šancí. Já mam například rád to z roku 2000 a góly Morientese,McManamana a Raúla a 2002(kvůli gólu Zidana samozřejmě)

Reagovat
smazaný uživatel

já Real - Leverkusen, tehdy jsem miloval Ballacka

Reagovat
Aldeano

Bayer měl silný tým

Reagovat
smazaný uživatel

1960 - Real Madrid vs Eintracht Frankfurt

Z LM Milan vs Barcelona, Dortmund vs Juve, Real Madrid vs Valencia.

Reagovat
Aldeano

Milan - Barca bohužel nepamatuju. Ale musela to být jízda 4:0. A v té době Barca i AC byly jinde než zbytek týmů. Hlavně AC tehdy bylo uchvatné podle jmen a někteých sestřihů co jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas, AC skvělé, ale tenkrát jsem víc věřil Romariovi a prohrál jsem i nějakou sázku. Ten výsledek byl obrovský šok.

Reagovat
smazaný uživatel

1960, na to bych nemohl koukat.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak. Alespoň takhle zpětně je to hrůza. Až na 1968 Na to jsem se podíval rád. George Best

Reagovat
Josifek

Real - Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Z poslední doby Inter s Bayernem a Chelsea s Bayernem.

Reagovat
Spasitel

Ked hrali moje obľúbené tímy Real Madrid - Bayern Leverkusen 2001/02 a krásny gól Zidana

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pettirosso

2001 AC-Juve

Reagovat
Arne

No tohle?!

Reagovat
smazaný uživatel

za vtip

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo tak nudný, že už si ani nepamatuješ v kterém roce to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja u toho usnul a probudil se az na penalty.

Reagovat
Aldeano

To bylo snad nejhorší. A 2. nejhorší 2004, 3 střely na bránu, 3 góly...

Reagovat
Shevchenko

Atény 2007

Reagovat
smazaný uživatel

dočkali se, teď už ten tým může jít šedivej jak Robben do důchodu

Reagovat
Bayernista18

Kreténe.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl vtip na tu čekací lhůtu a úspěch na potřetí

Reagovat
Bayernista18

Aha, špatně jsem to pochopil, sorry.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Bayernista18

Konečně spravedlnost, bylo by hrozný třikrát prohrát finále a třikrát bejt lepší. MIA SAN MIA

Reagovat
stas87

juppovi myslim ze borussiu to preboli,tak daleko sa dostali a to im nikto neveril,vyhral lepsi tim aj v kontexte za celu sezonu,vfb im to asi nepokazi

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná žumpa táto debata. Najprv ako tu dosť ludí nadávalo na Robbena, napokon sa stal hrdinom zápasu. Potom si tu fandovia z iných líg pekne rozobrali zostavu BVB do svojich tímov a napokon hate na Bayern.

Mia san mia! Konečne sme tú ušatú trofej po dvoch prehratých finále získali! Krásny duel.

Ako hrdý fanúšik Bundesligy samozrejme gratulujem aj BVB, fantázia že sa dostali takto ďaleko čím potvrdili fakt, že nemecký futbal je na vzostupe a mnohí by sa mohli práve od našej Bundesligy učiť ako sa robí futbal.

Bayern BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Ztotožňuju se. :) Jen mě zase mrzí hate komenty typu fans Chelsea že si s náma vytírají zadek. Já zase na jejich oplátku slyšel že CHelsea když jim došlo štěstí všechny zbořila v té CL.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo tu nic takového nepsal, vytrháváš to z kontextu

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně! Tak dlouho jsem čekal a je to tady! Po těch letech fandění jsme to konečně urvali a připsali si pátý triumf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIA SAN MIA.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Fairplay

Hlavně že jste tu byli ustříkaní z Kloppa, jakej je to pomalu nejlepší kouč v historii fotbalu. Druhej poločas Dortmund snad ani nenastoupil, totálně je Bayern přehrával a já teda neviděl žádnou změnu. Vlastně byl Dortmund vyrovnaný soupeř asi první půl hodinu. Jinak snad zase trošku opadne to nadhodnocování BVB, který tu má hrozně moc lidí za největší sympaťáky apod. Co udělal Lewandowski omluvit nelze. Bayern naprsto zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Lewandovski měl jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jelikoz nejsem chlap, tak do tehle diskuze jeste krome vykonu rozhodcich a herniho projevu vnesu trosku emocionalni notu ;-). Libilo se mi asi nejvic, jak Basti objimal Juppa s poharem (kdyz jeste stali na te tribune) a jak potom uz na travniku ho odebral spoluhracum a dal mu ho do rukou. Skoro jsem slzu musela zatlacit, takove scenka a la otec a syn, ach :-) ;-)

Reagovat
stas87

a basti je moj najoblubenejsi hrac vobec

ty mas teda po kozloch ako druhy najoblubenejsi tim prave bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, "fandim" jim od zacatku, co jsem se zamerila na Bundesligu :-). Samozrejme Koln je Koln, ale na Bayern se naramne dobre kouka :-) (a hlavne tam hraje skoro cely narodak, ktery me k fotbalu privedl). Preju jim na mezinarodni urovni i v lize, ale asi bych se za uplne cistorkevneho a stoprocentniho fanouska nepovazovala (i kdyz jejich zapasy v LM prozivam dost), jejich zajem o ne konci vicemene s hvizdem rozhodciho a jejich salu bych si treba nekoupila :-).

Reagovat
stas87

tak mas dovod oslavovat u mojho timu to nevyzera na vyhru v LM a asi ani na ucast v skupinach

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, alespon diky tomu zaziju i kus opravdove fotbalove radosti :-). Holt Koln jeste neni ani v prvni lize, natoz abych pomyslela, ze se v dohledne dobe dostanou byt i jen do predkola LM :-).

Reagovat
stas87

:) prajem ti to,po tej lonskej sezone je to taka mala naplast,ten postup v buducej sezone nie je vobec nerealny,minimalne na tu baraz vam dost verim

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby vyhrála Borusie , tak maj Poláci víc držitelů titulu LM jak my - takové netypicky české závistivé OT ze statistiky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Slava vitezum,cest porazenym......hlavne dik za pekny finale:-)

Reagovat
miguel bain

Strašně symbolické a strašně krásné finále. Bayern to do třetice zvládl, Robben jeden z největších smolařů na zranění a jeden z nejopovrhovanějších hráčů rozhodl a hlavně po dlouhé době finále, kde akce střídá akci, hraje se nahoru dolů a nečeká se jen vzadu až někdo udělá chybu.Nejsem fanda Bayernu, Dortmundu ani Robbena, ale tohle finále se povedlo

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
minoLFC

Robben odcinil čo minulé posral...ten tym dosiahol vrcholu, Guardiola uz to nemá šancu prekonať

Reagovat
fantomas

Nebejt Schweiniho, tak sem fakt nasranej...

Každopádně BVB se nemá za co stydět no, pro tuhle generaci by to ani nemuselo bejt poslední větší finále, stačí když mimo Götzeho jakž takž vydržej pohromadě (netušim, nakollik je to reálný). V tomhle finále jim vesměs patřil první poločas, i když ty výraznější šance měl Bayern. Nakonec rozhodla maličkost a (kupodivu) ne vytrvalá tragikomičnost dua Schmelzer-Dante, což asi k finále LM pasuje nejlíp.

Reagovat
Bayern +

Dante si asi vybral horšiu chvíľku, ale po celý rok v BL nebolo lepšieho stopéra.

Reagovat
Arne

Asi se mi ještě nikdy nestalo, aby tým, kterýmu jsem moc přál, prohrál a já měl i tak takovej dobrej pocit... Víc zaslouženě vyhrát snad ani nejde, tohle je prostě sezóna Bayernu se vším všudy. Kromě Schweiniho, Müllera, Manua a samozřejmě Juppa to docela přeju i tomu Robbenovi - lepší odchod si nemohl přát a jsem rád, že se nenechal rozhodit tím pískotem před rokem v nějakým tom přáteláku a na ten rok zůstal.

V jiný sezóně by BVB mělo možná větší šance... Tady byla jediná možnost - z toho úvodního tlaku dát gól a na tom nějak stavět. Leč nestalo se a v druhý půli bylo vidět, jak docházejí síly. Neočekával jsem ani, že vyrovnají. Ale i kdyby to dotáhli do prodloužení, těžko by vydrželi. Každopádně díky za super sezónu a za ty zážitky, a doufám, že Kloppo se na ten vrchol přece jen vyškrábe podobně jako s Mainzem.

Reagovat
Bayernista18

Robben nikam nejde.

Reagovat
Arne

Teď asi ne, no... Ale za měsíc až dva půjde.

Reagovat
Bayernista18

Ani náhodou, on dokáže rozhodnout důležitý zápasy a těch spekulací o tom, že Guardiola pro něj nemá místo, si nevšímám. On u nás zůstane ještě pár let a sám řikal, že u nás chce ukončit kariéru.

Reagovat
Arne

Já jsem o tom byl přesvědčenej už před tím Götzeho příchodem... Teď už o tom nepochybuju. Tohle složení + min. další top hráč, to nikdo neukočíruje. Už tohle bylo dost na hraně a jen tím, že Jupp prostě rotovat umí, to vyšlo. V tomhle jsem na Pepa nejvíc zvědavěj.

Reagovat
Bayernista18

Vsadim se, že Pep ho nevyhodí, přece jen tak nevyhodim jednoho z nejlepších hráčů světa, kterej když má míč, je nebezpečnej a dokáže sám rozhodovat zápasy,

Reagovat
Arne

Tak vyhodí Ribéryho, kandidáta top 1 na Zlatý míč, nebo Shaqiriho, co je tam teprve rok, nebo jednoho z dvojice Müller - Kroos. Si vyber. Každopádně takhle to tam těžko bude.

Reagovat
Bayernista18

Zatim přišel jen Götze, nevyhodí nikoho.

Reagovat
Arne

Řekneme si...

Reagovat
Bayernista18

Jj.

Reagovat
JozkokozleJ

Presne tak. Hoc som pocas zapasu nepokryte fandil viac Dortmundu, som nakoniec rad, ze trofej ma Bayern. Tretia prehra by bola pre nich strasne kruta, o dost viac, nez pre Borussiu.

Reagovat
herbage

Reagovat
Pettirosso

kolik tak může stát?

Reagovat
Arne

Smlouva na dva roky, 29 let, ale v poslední době už nemá tolik zranění... Tak 20 mil.?

Reagovat
Bayernista18

100000000000000000000 Kč.

Reagovat
smazaný uživatel

V kontrastu výkonů a posledních nákupů (James Rodriguez za 45 mio. €), tak by měl jít tak za 50 mio €

Reagovat
Arne

Tak pokud půjde do jednoho z klubů ovládaných ruskými zločinci nebo arabskou "smetánkou", tak to tak bejt může... Ale Juventus a další normální kluby, když jim řekneš "dejte 50 mil", to nedají hned na dřevo, ale řeknou si, "proč by to nemělo bejt míň?".

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, však to byla jen nadsázka. Souhlasím, že vzhledem k věku, náchylnosti na zranění, půjde do normální klubu max za těch 20.

Reagovat
Arne

Jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Guardiola příští ročník jenom obhájit

Reagovat
Arne

Jinak JaviMar není člověk, to je zvíře... Po tom úvodu, kdy s Bastim byli trochu mimo, co tam pak předváděl, kolikrát udržel míč proti dvěma, třem hráčům. On je fyzicky jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

no, Ilkay s Bastim statečně držel krok, ale Bender a Javi, tam to bylo celý zápas o dvě hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
jv

To je pro Bayern trefa do černého.

Reagovat
Shevchenko

Myslím, že to tam bylo trefné. KINGS OF EUROPE

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter ťa vyvedie z omylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se podepsat pod to, že Bayern jako vítěz letos neni ani náhodou omyl, ale Dante měl jít prostě na 100% po druhý žlutý ven a ten konec by vypadal uplně jinak.

Jsem hrdej na BVB, i přestože vyřadili Real, za seznzační tažení LM letos

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandovsky za tu prasačinu nemal ist von nahodou? to co nespomenieš

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel to rozhodovat největší blbeček na place, ale budiž

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa ale nerozhodnul :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě poznámka: Guardiolo, tak překonávej.

Reagovat
Aldeano

Malá otázečka... Reus hrál v Gladbachu stejný post? Nebo hrál více ze strany? Díky.

Reagovat
JozkokozleJ

Ak si spravne spominam na minulu sezonu, zacinal na pravom kridle, ale väcsinu sezony odohral na AM.

Reagovat
Aldeano

Díky. Já jen jestli by mohl přijít místo Balea

Reagovat
smazaný uživatel

Neočekávám odchod Marca minimálně v následujících dvou sezonách.

Reagovat
JozkokozleJ

Rozumiem tomu spravne, ze by mal ist do Tottenhamu?

Reagovat
Aldeano

Spíš Real. Ale to je jedno. BVB když prodala Maria asi nikho v záloze nepustí...

Reagovat
Centrofixka

nahradiť Balea v Tottenhame??? krok späť hádam nie

Reagovat
jv

Nemohl, on sám nechce z BVB odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reus hrál volného hráče, ale když to vezmu v rozestavení, tak podhrot. Napravo Herrmann, nalevo Arango.

Reagovat
Aldeano

Díky

Reagovat
Arne

Jak píšou ostatní, začal na pravým křídle a do top hráče vyrostl, až když ho Favre přesunul do středu pod hrota... Ale když hrál společně s Hankem, tak se právě Mike často stahoval dolů a rozděloval míče, takže se Marco dost ocital na hrotu. Ale to jen tak na okraj.

Reagovat
Liquid

Bayern zaslouženě, ale vrtá mi hlavou proč nedal Dantemu druhou žlutou, za takovej kopanec jsem viděl dát i červenou naráz a vůbec je jedno, pokud to udělá takhlec nemotorně...

Reagovat
smazaný uživatel

A do třetice: Cristiano nejlepší střelec letoční LM

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace.

Reagovat
Arne

Gratulace.

Reagovat
stas87

uzij si to,zajtra mozes oslavovat znovu

Reagovat
JozkokozleJ

Kludne, ale az o tyzden. Zajtra este nie

Reagovat
stas87

myslim plzen ale to uz je asi jasne,sa mu to pekne zislo tento rok,plzen hokej,plzen futbal a bayern futbal,sezona snov

Reagovat
JozkokozleJ

Tiez myslim Plzen. Nech si zajtra Liberec pekne poisiti Europu tromi bodmi.

Reagovat
stas87

tam je este nejaka sanca ze to nedopadne pre liberec 3.miestom?

Reagovat
jv

Tak Sigma ztrácí pořád hratelných šest bodů (musela by mít ještě aktivnější skóre).

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
db18

...jen to MS v hokeji, ale to už bych toho chtěl moc

Reagovat
jv

Taky gratuluju, letos je to vaše sezóna.

Reagovat
herbage

gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Super BAYEEEEERN!!! Pičo pičooooo

Reagovat
jv

Tak to nevyšlo... Na začátek bych chtěl pogratulovat Bayernu, který si to za tu letošní neuvěřitelnou sezónu zasloužil jako nikdo jiný a jenom je škoda, že jsme se do finále protlačili zrovna tenhle rok, to je ale prostě osud. Samozřejmě to zamrzí, ovšem na druhou stranu už tohle je pro nás obrovský úspěch, který se teprve docení, takže není kvůli čemu smutnit - dali jsme do toho maximum, ale prostě to nestačilo, Bayern to odehrál hodně zkušeně a potom měl při závěru více sil.

Absence Götzeho pochopitelně byla cítit, Kevin se sice snažil, ale fotbalově je to prostě o dvě třídy níž. To se však dalo čekat, možná měl Kloppo raději zkusit vysunout Ilkaye a vedle Svena do středu postavit Nuriho, na druhou stranu se mu nedivím, když tuhle variantu nemáme zase tak ozkoušenou a proti současnému Bayernu by to taky nemuselo dobře dopadnout. Očividně ve své kůži nebyl ani Hummels, který až moc kazil při rozehrávce, ani tím však nechci omlouvat ty díry při centrovaných míčích, což mohlo FCB hned několikrát potrestat. Suverénní už tradičně Gündogan a Lewandowski, ten si tam chvílemi dělal, co se mu zachtělo a Boatenga jednou až neskutečně vyškolil. Samostatnou kapitolu pak tvoří Weidenfeller, ten nás letos po celou sezónu držel nad vodou, ale v Lize mistrů nemá konkurenci - bez něho bychom do finále nikdy nedošli a taky v něm nás dlouho držel při životě, velká poklona!

Každopádně čistě německý finále bavilo a snad budeme vidět podobné obsazení častěji, už teď se začínám těšit na další sezónu, kde máme na co navazovat. Pro Juppa snad nejlepší možná rozlučka a nechci si ani moc představit, že by po takovéhle sezóně chtěl ještě pokračovat, to by musel přijít jedině Real, aby to pro něho mělo smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky nám to ukázalo naši největší slabinu - šířka kádru. Když do toho nechce Kloppo sáhnout 89 minut, protože mu nemá, kdo pozvednout hru o level výš třeba. Jediná výhoda odchodu Maria do Bayernu, snad to vedení využije, co možná nejefektivnějši. (KdB, Eriksen?, útočník a krajní bek)

Reagovat
Centrofixka

Reagovat
jv

Samozřejmě, to už se ale ukazuje nějaký ten měsíc (zatím teda hlavně v lize), takže posily tak jako tak přijdou. Sokratis defenzivu solidně zacelí, ještě by to ale chtělo někoho ke Schmelzerovi, třeba nějakýho mladíka, škoda Löweho, jako náhrada stačil. Na pozici ofenzivního záložníka snad vyjde ten KdB, Eriksena nechci, to už raději vysunout Ilkaye. Taky to chce někoho na levý křídlo (klidně bych zkusil Marina) a jednoho útočníka, pokud by odešel Lewandowski už letos, tak spíše dva, když by se nepovedl někdo prověřený, jakože tomu zatím moc nenasvědčuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nechceš Eriksena? Já bych si ho přál megamoc.

Reagovat
jv

Prostě mi k nám nějak nesedí, ale uznávám, že ho zase tak extra nasledovaného nemám. Za takový prachy bych vzal raději někoho prověřeného BL (čti KdB).

Reagovat
smazaný uživatel

Já Ajax docela sleduju a Eriksen právě naopak do stylu BVB zapadá dokonale. Dokonce přímo na místo Götzeho by nebyl žádnej problém.

Reagovat
jv

Pořád je tam ale riziko, že by se nemusel prosadit, dopadl by třeba jako de Jong, který se zdaleka neprosadil tak, jak se předpokládalo.

Reagovat
Arne

Já nechci vynášet unáhlený soudy, protože si na něj u vás moc nepamatuju, jak se jevil... Ale v pátek jsem si říkal, že Kloppo asi věděl, proč ho pouští. Podle mě Großkreutz jako záskok bude dostačující, pokud bude odpovídající šířka v záloze, aby nebyl potřeba tam.

Reagovat
jv

Mně se u nás většinou líbil, když hrál, což zase tak často nebylo. Ale taky je pravda, že měl kolem sebe kvalitnější spoluhráče, takže jeho případný nedostatky ani nemusely být tolik na očích jako je tomu třeba v Lauternu (taky se mi proti Hoffe nelíbil, ale to nebyl z FCK zdaleka jediný).

Reagovat
Arne

Roman byl neskutečnej... Bezkonkurenčně nejlepší gólman LM v týhle sezóně.

Reagovat
Aldeano

Tak Lopez ale v těsném závěsu

Reagovat
Arne

To je taky fakt... Vlastně Roman měl dva dost blbý góly proti Madridu na podzim, ale zase toho odchytal víc a dotáhl to dál.

Reagovat
Logan

v téhle chvíli nemám moc slov, kromě gratulace Bayernu

vím že je to úžasný úspěch, ale momentálně to hrozně bolí a mrzí, obzvláště ten způsob, protože dostat gol v poslední minutě je hrozná rána připomnělo mi to EURO 04.

finále ale patřilo oběma golmanum, nebýt Neuera, nemuselo být po 20 minutách moc o co hrát, klidně to mohlo být 2:0, pak zase držel Roman, ale i Manuel měl nadále skvělé zákroky ... z obou stran to byl dobrý zápas a je dobře že bundesliga ukázala co umí. Díky za skvělou sezonu, budu se těšit na tu další, echte liebe!!!!

Reagovat
db18

(ale Real prý přišel s nabídkou dvouleté smlouvy )

Reagovat
Arne

Jupp teď řekl, že se rozhodl už loni po tom prohraným finále... A jak se rozhodl, to se dozvíme 2. června po finále Pokalu.

Reagovat
jv

Podle mého je to jasný, pokračování jeho kariéry by pro mě bylo překvapením, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si ho k nám neuvěřitelně moc, ale myslím, že fakt skončí. Nevěřim tomu, že by ještě chtěl trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

podle mě to Klopp lépe postavit nemohl, s Nurim by to bylo děsně statické a Reus by musel pomáhat Schmelzerovi a Lewa by byl na vše sám, přitom Kevin neodehrál vůbec špatný zápas. Jinak gratulace k stříbrným plackám. Vím že prohrané finále mrzí, ale nemáte se vůbec za co stydět

Reagovat
jv

Asi jo, ono to s odstupem budeme brát jako obrovský úspěch, díky.

Reagovat
madridcan

60 minuta Torres, Madzukic 0:1......68 z penalty Cardozo, Gundogan........90 minuta Robben, Ivanovic

Reagovat
smazaný uživatel

1535. pre buducorocne vitazstvo AC Milan

Reagovat
Centrofixka

Snáď ta prehra BVB posilní, nabrali skúsenosti, zistili ktoré posty sú ich slabina a na tom budú stavať. Som rád Dortmund ide dobrým smerom a určite to mladé mužstvo ešte nie je na vrchole

Reagovat
F.Torres

Naprosto zaslouženě Robben muž zápasu, on si za svou kariéru zaslouží takovou třešinku na dortu Bayern moc nemusím, ale letos jsem jim to přál, už za ty prohraný finále v předchozích letech, už za Robbena a Lahma, kteří vždy skončili jako poražení finalisti nebo v semifinále, za předváděnou hru letos, za ty ztrapnění soupeřů atd... Ty smůly už měli dost, tak at si tu radost užijou, zaslouženě

Reagovat
GEGE

ROBBEN!!

Reagovat
The Krupy

Kto vyradí Juventus, vyhrá celú súťaž

Gratulácia Bayernu, lepší tím v tejto sezóne na svete nebol. Ale obávam sa že tento stroj sa zadrhne hneď po príchode istého trénera zo Španielska. Neviem si pomôcť, ale vidím tam neskutočnú paralelu s Benitézom v Interi. Španiel prichádzajúci do tímu úradujúceho šampióna LM, ktorý predtým získal treble.

Reagovat
stas87

lenze bayern ma oproti interi tim ktory zdaleka nedosiahol svoj vrchol,to porovnavat nemozes takto,docela by ma zaujimalo porovnanie a vzajomna konfrontacia interu z roku 2010 a letosneho bayernu

karikatura v podobe morattiho nedosahuje ulimu ani po clenky,takisto je inter v porovnani s bayernom len chudy pribuzny ak to teda mam nejak prirovnat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
The Krupy

Vrchol dosiahnuť tím nemusel, ale viac než treble sa dosiahnuť nedá, maximálne tak superpohár. Čiže z tohto pohľadu to absolútny vrchol je. Porovnanie Bayernu s Interom je namieste, v tom s tebou súhlasím, ale musíš uznať že privádzať na nemecké pomery absolútne neskúseného trénera je megarisk.

Reagovat
stas87

je ale to riziko tam nie je tak velke ako u beniteza,herny styl bayernu sa zmeni maximalne v tom ze budu este o kusok viac drzat loptu ako doteraz a nauci ich vacsej trpezlivosti..problemom bude len rotacia hracov a utocne/obranne standartky ale tu nejaky vacsi progres necakam lebo ani barcelona pod jeho vedenim tento aspekt hry nemala vypilovany

Reagovat
F.Torres

s kým Juventus remizuje - Ten vyhraje EL

Reagovat
The Krupy

EL vyhrá ten, komu dá Juve trojku

Reagovat
fantomas

Njn, taky sme skončili na vítězi.

Reagovat
smazaný uživatel

Je legracni tu sledovat komenty nekterych blbecku kteri ikaji jak je to nespravedlive.. Bayern byl celkove lepsia za celou NESKUTECNOU sezonu si to zaslouzi vic.. Borrusie ale nemuze byt zklamana, protoze drzela krok s tymem ktery ma spickovou formu.. Je legracni jak nekteri nedokazi skousnout bayern.. Oba tymy si zaslouzi za predvedenou hru a bylo to nejlepsi finale od ac-liverpool! Jsem pysny na bundesligu a potvrzuje se ze tahle soutez prinasi nejatraktivnejsi fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Co říct no? Perfektní večer s ještě lepším koncem. Robben, hrdina sevšim všudy. On si to opravdu zasloužil. Celej zápas dřel a ten gól, obrovské zadostiučinění všem lidem na světě, dvojnásob těm, kteří jest v lásce moc nemají. Bayern letos ukázal obrovskou sílu, jsem moc rád, že se Jupp dočkává takového konce. Konce na vrcholu, na kterém chce skončit snad každý trenér, poštěstí se to ale jenom vyjímečným. A to on opravdu je. Pro tyhle dva bylo tohle finále snad největším zápasem v životě. A všem retardovaným lidem, kteří si myslí, že vítězství Bayernu bylo nespravedlivé (ano, tací skutečně existují), přeji hezkou noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem tak koukal na ten fotbal, tak jsem si říkal - Newcastle by dostal od obou týmů 11-0.

Reagovat
kissak

myslíš, že až tak moc????

Reagovat
kissak

já si naopak od nové sezony moc slibuju

Reagovat
smazaný uživatel

No to já taky, ale tenhle fotbal měl všechno - techniku, taktiku, bojovnost a vůli.

Reagovat
kissak

ano to máš pravdu s tím se musí souhlasit. Jde o to, aby u týmu se projevila větší direkce ze strany Carvera a tým začal útočit, ať jdou do prdele s těma nakopávanejma...

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew dostal podmínku na příští sezonu, tak snad se pochlapí. Až budu mít po státnicích, tak dopíšu rozbor k tomu, co je potřeba řešit, a hodím to sem :)

Reagovat
kissak

tak fajn a dal by si mi nějak vědět až budeš psát ten svůj rozbor nerad bych o něj přišel???. Jedeš na sraz rád bych Tě tam viděl stejně jajko Hrubase...

Reagovat
smazaný uživatel

Sraz českých fandů PL? Nejedu. Vždyť já ten fotbal už moc nesleduju, jen to fandění Magpies mě pořád nějak nechtěj pustit :))

Reagovat
kissak

ale to je velká chyba, setkali byhcom se tam a alespon pořádně pokecali. Však jde třeba o jen jeden den v životě lidském o nic jiného. Já bych tam dorazil ikdyž právě čekáme, příchod malého Geordieho na svět....

Reagovat
Arne

Hm, ale vy s nima na rozdíl od nás hrát nemusíte...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha měla loni proti Bayernu docela dobrou bilanci.

Reagovat
Arne

To jo, celkově 0:10... Jsme jeli do AA, já nažhavenej po výhře v Dortmundu a po tom, co byla repre pauza, že by to mohlo klapnout... Po 13 minutách 3:0 a šlus.

Reagovat
smazaný uživatel

V Berlíně to bylo to samý, nakonec ještě lepší.

Reagovat
JozkokozleJ

No, 3 body proti Dortmundu a pozitivne skore 2:1 nie je zla vizitka. Proti Bayernu, ako pise Uli, to uz bolo horsie.

Reagovat
Arne

2:2, v Dortmundu snížili... Na tom domácím jsi vlastně byl, ne?

Reagovat
JozkokozleJ

Ten na 1:2 som vytesnil Hej, na tom domacom som bol, pekna februarova kosa, i tak to stalo za to. Inak som zvedavy na los. Velmi rad by som si sprijemnil leto.

Reagovat
Arne

Já počítám, že na první kolo pojedu... I kdyby to měl bejt Mainz nebo Augsburg.

Reagovat
LAM

Bayern nakonec lepší byl ale zápas hodně ovlivnily dva momenty kde mohli hráči Bayernu dostat redku.Dante za ten faul měl 100% druhou žlutou dostat a zápas by se vyvíjel jinak a o možné červené pro Riberiho za ten faul loktem taky nemusíme spekulovat.

Nejhorší na tom je že v nkterých jinných zápasech za to červená je a jindy zas ne.Rozhodčí by už opravdu měli pískat stejně protože pak jsou z toho jen dohady

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Riberyho mohl být pískaný dřív a nemuselo dojít k tomu loktu. Tohle nemá cenu řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvě o Lewandowského šlápnutí na Alabu. Rozhodčí fakt hrál s Bayernem.

Reagovat
F.Torres

to byl Boateng, rozhodčí ovšem ten zápas zvládnul Když by byl joo přísnej, tak měl poslat pryč Danteho a Lewu, takže obě strany jsou si kvit..

Reagovat
JozkokozleJ

Mimochodom, ten Boateng si prislapnutie (otazkou je, ci chcene) od Lewandowskeho zasluzil. Tesne predtym do neho zasiel "po anglicku".

Reagovat
F.Torres

chtěné určitě, dokonce na tu situaci byl zpomalený záběr, který jednoznačně usoudil Lewandowskyho

Reagovat
JozkokozleJ

Toto by som sem urcite netahal. Zapas nikdy nepiska robot.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

akurát, že fírer sa píše führer a nie furher

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Infi

Nuda finále, být tam real či barca tak je aspoň v komentech sranda, ale takhle? Nuda.

Reagovat
F.Torres

to víš no, nebyl podplacenej rozhodčí, nikdo nějak extra nesimuloval, tak diskuze je celkem v pohodě..

Reagovat
JozkokozleJ

Srandu by si mal mat pod clankom o Neymarovi, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Takle to aspoň nebyla nuda na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Juppa by měl tenhle týden Lewa přestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Before this Season, Jupp Heynckes didn't win anything since 1998

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

if you know what i mean

Reagovat
kiwwi

musim povedat, ze asi najlepsie finale LM za poslednych 5-6 rokov....uzasny zapas

gratulacia Bayernu, zasluzene, aj ked po prvom polcase by som to rozhodne nenapisal...vsetka cest Borussii, uzasny tim

Reagovat
I am Mancunian

co hovoris na gundogana ?

Reagovat
kiwwi

super hrac, co ine sa da na neho napisat

kazdopadne ja dufam, ze ostane v BVB

Reagovat
I am Mancunian

dufam aj ja, jedine, ze by isiel k nam , uz davno sa mi takto nepacil nejaky hrac

Reagovat
kissak

copak chtěl by si ho do MU?

Reagovat
smazaný uživatel

www.fcbayern.sk/home.html

www.facebook.com/fcbayern.sk

Reagovat
smazaný uživatel

krásný finále naprosto zasloužené a konečně si můj oblíbený tým šáhl na trofej ligy mistrů ! ještě zítra záchrana a je to super bomba špica ultra mega super víkend FCB ( Baník & Bayern & Bologna) + Gieksa

Reagovat
Pharrell

Nádherný zápas , jeden z nejlepších za poslední dobu v historii LM.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Finále EL :

60´- Torres

68´- Cardozo (penalta)

89´- Ivanović

Finále LM :

60´- Mandzukič

68´- Gundogan (penalta)

89´- Robben

Reagovat
Pharrell

Jaká náhoda.

Reagovat
F.Torres

Jako pěkný, ale upravený. Ivanovič nedával gol v 89. minutě..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, jedinej Ivanovic nesedi, ale vypada to lip. Ale i tak, 5 golu ze 6 padlo stejne a jeden padnul o par minutek pozdeji. A navic i ty penalty.

Reagovat
F.Torres

To sice vypadá líp, ale je to vymyšlený..Prostě náhody se stávaj, ale tajto je přitažený jak od Novy

Reagovat
F.Torres

jinak přesný čas Torres 59. minuta Ivanovič 93. minuta

Reagovat
smazaný uživatel

zapas super akurat ma stve kto ho rozhodol a este tu bude svietit jeho hnusna tvar zo tri dni

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar v Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Svuj k svemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to to prostě tak sedí, až je to fakt nechutný..

Reagovat
F.Torres

Reagovat
F.Torres

aneb odchází král šašků Valdés, tak musí doplnit řady

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si ty hrace opravdu vybiraji podle toho, jak jsou dobry herci.

Reagovat
Tomanatura

Skoda, byla by to krasna tecka za temi tremi uzasnymi lety ze strany BVB. Ale zaslouzene, neda se nic delat. Ted opatrne zuzitkujte tech asi 120 milionu euro a neverim, ze pujdete dolu.

Gratulace FCB

Reagovat
smazaný uživatel

80 000 nemcov v Londýne. Hitlerovi by sa splnil sen

Reagovat
smazaný uživatel

A česká ignorance v praxi.

Reagovat
Godwinson

Jupp na tiskovce potvrdil, že v příští sezóně bude za Bayern hrát i Lewandowski nebo je to nějakým šum?

Reagovat
Bayern +

Tak to snáď nie.

Reagovat
Centrofixka

to sa mi veľmi nechce veriť, osud Lewu ma BVB v rukách na rozdiel od Gotzeho. Vedia akú paseku narobil odchod Maria do Mníchova a žeby dobrovoľne pustili aj druhého hráča ku konkurencií? Jedine žeby Lewa prosil vedenie že chce silou mocou práve tam a Dortmund by vyhovel, ale nezdá sa mi to veľmi reálne

Reagovat
jv

Když tam mermomocí chce, tak ať si jde, tohle může na druhou stranu Bayernu jenom uškodit, když bude mít trojici Gómez - Mandžukić - Lewandowski (první jmenovaný by asi odešel).

Reagovat
smazaný uživatel

O všem už tu bylo řečeno hodně, já bych pouze pochválil výkony rozhodčích, že Dante mohl jít ven, to sice ano, ale úmysl (koupnout protihráče) v jeho jednání rozhodně nebyl, snažil se odkopnout míč, a podle mého je jen správně, že sudí nechtěl udělit Bayernu dvojitý trest a dost možná tak zabít celé finále. S Lewandowskim a jeho přišlápnutím at si to vyřídí disciplinární komise, to sice červená být mohla, ale... dobře že nebyla... ono je to fuk, stejně byl v té době už neviditelný Nevím o jakém offsidu se tu mluví, to si už nepamatuju, nejdůležitější je, že všechny branky padly v souladu s pravidly. Bayernu jsem to přál

Reagovat
godwood

Reagovat
M0rb1D4S

http://www.youtube.com/watch?v=GMBAzRM-uXI - Ten je pro Barcelonu přímo stvořený

Reagovat
niflheim

Skvělý zápas...nic víc k tomu nejde dodat

Reagovat
smazaný uživatel

takový 17tý bundesligový kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie finale od Liverpoolu a AC 2005

Reagovat
db18

i proto to bylo lepší finále než ty předchozí

Reagovat
božský John

To bylo krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund ve finále Ligy mistrů podlehl Bayernu 1:2 gólem ze samého závěru. "Zklamání v tuto chvíli je velké, zvlášť když jsme prohráli takřka náhodnou brankou z 89. minuty. Je to neuvěřitelně hořké, ale na konci jsme už byli trochu unavení a Bayern toho využil," litoval bek Dortmundu Mats Hummels.

Ženáhodného gólu, to je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo odkaz na nějáký nearabský sestřih?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde, zobrazí se mi reklama na Sky a potom nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné finále, rozhodně jedno z nejhežčích za poslední roky. Spoustu šancí, 3 goly, fotbal nahoru dolů. Jsem rád že finále nehrála Barcelona, protože byse na to nedalo dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

to zmenil cez polčas kopačky?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, aj dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je z loňskyho jara, ze zápasu Bayern - BVB kdy Robben nedal penaltu.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

ta karma je fakt kurva...

Reagovat
Arne

Možná mi vynechává paměť, ale nevím o tom, že by Subotić včera na Boatengovi vysimuloval penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdá ta penalta taky nebyla nasimulovaná.

Reagovat
j_mrazik

Obával jsem se finále 2 týmů ze stejný ligy, ale včera jsem se příjemně bavil. Fandil jsem spíš Dortmundu, ale na Bayernu je prostě vidět, že to jsou rodilí vítězové a jdou si pro to. Danteho faul mohl být ohodnocen na žlutou, ale dejme tomu.

Gratulace Bayernu, Můž zápasu - Javi Martinez. Ten střed hřiště byl prostě jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Muž zápasu nemůže bejt nikdo jinej než Robben..

Reagovat
j_mrazik

3x nevyřešil dobře situaci, ze který měl padnout gól. Oproti tomu JaviMar nepouštěl středem žádný balony, takže se to muselo kopat vrchem a tam si to stopeři s bekama v suchým triku pobrali. On měl na hru společně s Bastianem největší vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplně jedno, co všechno zahodil, nahrál na gól, vstřelil gól na konci.

Reagovat
stas87

neni pravda,v prvom polcase bol 5-10 minut uplne mimo ako basti,treba ta sanca kedy großkreutz prihraval na vapno myslim benderovi tam mal byt stredny zaloznik..a celkovo po odrazenych loptach si to v tom strede nepreberali dobre,tu sa najst chybicka inak bol skvely

Reagovat
j_mrazik

I přes včerejší výborný fotbal byla nejlepší ta krátká chvíle, kdy Čapkovi vypadl mikrofon.

Reagovat
smazaný uživatel

písk

Reagovat
Puskas

"nahrál Humlovi" bylo nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nejúžasnější pocit co snad lze zažít, ta euforie bude trvat snad ještě půl roku. Po těch předešlých dvou neúspěších je tohle neskutečná satisfakce. Bylo nádherný vidět ty borce co byli dvakrát ve finále na kolenou najednou slavit s pohárem před kotlem FCB.

Díky, borci!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si něco objednám z oficiálního fanshopu, jak dlouho to tak půjde?

Reagovat
smazaný uživatel

10 dní

Reagovat
kvasha16

Europa League Final, Chelsea-Benfica 2-1.

Torres Goal 60’

Cardozo Goal Pen, 68’

Ivanovic Goal 90’

Champions League Final, BayernMunchen-Dortmund 2-1.

Mandzukic Goal 60’

Gundogan Goal Pen 68’

Robben Goal 89’.

Mother of God.

pekna nahodicka

Reagovat
Honza Matoušek

Je zápas někde ke stažení?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AndR
Reagovat
smazaný uživatel

To je ultimátní píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeněk Grygera

Reagovat
penepi
Reagovat
smazaný uživatel

Hezký rozloučení ze všema soutěžema.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

tento Robben je mi este nesympatickejsi nez cely Celtic aj s Lennonom dohromady

Reagovat
C0br

Messi v sestavě LM je hodně vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ted jsem na to taky koukala, smesne. Opravdu zacinam mit cim dal silnejsi pocit, ze jemu se vsechno bude "cpat" uz jenom kvuli jmenu bez ohledu na vykonnost jinych hracu :-(.

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat, když to dělají šašci, co fotbalu nerozumí. To samý zlatý míč, měl to vyhrát Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej Silva proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago.

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/bayern-munich-vs-dortmund-highlights-cl-final-LC24vfSHpX1ByMhE?start=0.661

A je dobojováno, následuje čtyřměsíční čekání na tuto nejlepší fotbalovou soutěž planety....

Reagovat
20fredy20

RETARDI ako neunsaju Bayern, to sa neunasa ze Bayern celu sezonu rozbil kazdy tim ktory mu prisiel do cesty, v kazdom zapase bol jasne lepsi a zasluzene vsetko vyhral krasny futbal od Bayernu , hlavne aby Uefa dala 11 sezony 5 a 5 buzikov z Realu a Barcelony

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

****BRAVO FC BAYERN MUNCHEN !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

bayern a dortmund ukazali svetu ako sa hra futbal,ziadny betonari to nie su ani vypocitavci ako mangester u,,kolko krat hrali mangester na remizu alebo taktizovali lebo mali naskok alebo zapasy ktore vypustali,bayern mal 20bodov naskok a valcovali dalej,, zasluzili si vyhru este sa tesim na zapas bayern-chelsea kde za ten minulorocny modry beton to chelsea odnese,,dufam ze dostan naklep aspon 7:0 bude to satisfakcia za minuli rok kde modry nahodari zo simulantom a hercom na cele vyhrali nad jasne silnejsim tymom.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele