osmifinále - odvety
07.03.2012 20:45 CET
7 : 1
(2:0)

Reportáž

Barcelona zničila Leverkusen sedmi góly, pětkrát se trefil Messi

Barcelona rozdrtila v odvetném utkání osmifinále Ligy mistrů Bayer Leverkusen 7:1 a s přehledem postupuje mezi nejlepší osmičku. Lionel Messi vstřelil pět branek a stal se jediným hráčem v historii, kterému se to v milionářské soutěži podařilo. Další dva góly dal Tello, za hosty až v samotném závěru mírnil debakl Bellarabi.

V desáté minutě se Barcelona dostala do první velké šance zápasu, když po sérii krásných narážeček našel Fábregas přesně za obranou Messiho, který si míč jedním dotykem zpracoval na prsa a druhým ho okamžitě poslal na branku, Leno však skvěle zasáhl a do následné dorážky skončil Castro. O minutu později pak Xavi ze standardní situace přestřelil.

Ve čtyřiadvacáté minutě poslal kapitán Blaugranas před bránu velmi nebezpečný míč, který oproti očekáváním nedokázal tečoval úplně volný Piqué, přesto musel Leno vytáhnout důležitý zákrok, jelikož balón i tak mířil k zadní tyči. Ve dvacáté páté minutě se domácí zaslouženě dostali do vedení, pochopitelně u toho byl Lionel Messi. Nejlepšímu fotbalistovi světa poslal milimetrově přesnou dlouhou přihrávku Xavi a Messi už v tu chvíli postupoval sám na bránu. Měl prakticky pouze jedno možné řešení při zakončení, o čemž dobře věděl i Leno, přesto nedokázal na Messiho geniální lob reagovat.

Tři minuty před koncem prvního poločasu bylo zřejmě definitivně rozhodnuto i o výsledku odvetného zápasu, Iniesta totiž rozdal míč doprava Messimu, ten si hodil míč do středu hřiště a umístěnou levačkou nedal Lenovi šanci. A hned v zápětí argentinský fotbalista nádhernou přihrávkou vysunul do uličky Fábregase, ten ale zblízka hostujícího gólmane nepřekonal a stejně se vedlo při dorážce Pedrovi. Po úvodní pětačtyřicetiminutovce tak Barcelona vedla 2:0, což v celkovém součtu obou zápasů dávalo skóre 5:1.

Už čtyři minuty po návratu ze šaten to bylo o tři góly, i tento gól byl přitom dokonalou ukázkou geniality barcelonských hráčů. Fábregas poslal krásný pas na Messiho, ten si ho v běhu dokázal zpracovat a z hranice šestnáctky pravačkou parádně přehodil bezmocného Lena. Na druhé straně v ojedinělé příležitosti Leverkusenu zahrozil Derdiyok, jenž po vzoru Messiho loboval balón přes Valdése, ke smůle Bayeru ale těsně minul.

A už za další minutu to bylo 4:0. Vše začalo výkopem Valdése, Fábregas pak další skvostnou přihrávkou poslal míč do běhu střídajícímu Tellovi, který si počkal na ideální moment ke střele a trefou ke vzdálenější tyči zaznamenal svůj první gól v Lize mistrů. V demolici Leverkusenu pokračoval svým čtvrtým zásahem Messi, to si nadvakrát narazil s Pedrem, využil zaváhání Lena a do prázdné branky zasunul.

Lenovi nebylo co závidět, šestý gól však jde jen a jen na jeho vrub. Hostující obrana svému gólmanovi vůbec nepomohla, Alves tak mohl najít na levé straně Tella, jenž mířil v podstatě do středu branky, míč však i tak prošel až do sítě. Šest minut před koncem normální hrací doby přišel asi nejdůležitější okamžik celého zápasu, Lionel Messi totiž překonal další rekord. Když totiž elegantně zakroutil balón k tyči a zvýšil už na 7:0, stal se jediným hráčem v historii Ligy mistrů, kterému se podařilo vstřelit hned pět branek v jednom utkání.

Tello pak šel sám na Lena a mohl vyrovnat i nejvyšší vítězství v nejprestižnější evropské soutěži, to by ale musel nahrát před prázdnou branku nabíhajícímu Pedrovi, mladý útočník místo toho zatoužil po hattricku a nedal. A Leverkusen v zápětí alespoň snížil, čestný zásah zaznamenal střídající Bellarabi. Ten si ve stylu Barcelony rychle narazil s Rolfesem a krásnou střelou do šibenice upravil skóre na konečných 7:1.

Barcelona si pohrála s Leverkusenem a celkovým výsledkem 10:2 s přehledem postupuje do čtvrtfinále. Fenomenální Messi dal v sedmi letošních utkáních v soutěži už neuvěřitelných dvanáct gólů a čeká společně s celou Barcelonou na los, který mu přiřkne dalšího soupeře na rozebrání.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (983)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 jako protest proti svazu fotbalových rozhodční v spain. " tak jestli vy nám to nedáte za pravdu, že ste nám křivdili a úmyslně vyloučili hráče, tak se necháme vyřadit z LM, a nepřipíšeme si žádný koeficient do zebříčku" koukám že 10bodový rozdíl s Realem jím trochu zkomplikoval život a teď se zjevují ve skutečný podobě a to v podobě VETŘELCE co?

Reagovat
smazaný uživatel

he?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl vtip přátelé! nic méně opravdu se tam momentálně řeší případ s GPiquem!

Reagovat
smazaný uživatel

A co by se mělo řešit v Madridu jiného? Snad ne Pepeho šlápnutí na Messiho,Ramosův loket na Diego Costu,nebo Casillasovo či Mourinhovo urážení rozhodčích?Je potřeba potrestat někoho z Katalánska,aby bylo spravedlnosti učiněno za dost.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že celá barča se všemi kolem jejícho fočus je psychicky rozpadají! tohle my neřešíme, to vy se svazem!

Reagovat
smazaný uživatel

ten messi zas svý kvality potvrdil! má ohromné kvality a obrovskou kliku! brankář míč vyrazí a zrovna k němu,, nepovedený dloubák překvapil brankáře...jinak moment.nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

messi by jim tam mohl lupnout min. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná záležitost Barcy!

Reagovat
Mircu5

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona vyhraje 3-0 nebo 4-1.

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
vanGomm

Zde je o postupu již rozhodnuto.Tip oba týmy dají gól.

Reagovat
vanGomm

Zde je o postupu již rozhodnuto.Tip oba týmy dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Barselona aby postupila nemusi vigrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozny..?

Reagovat
smazaný uživatel

ty kks to som nevedel diky za info

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno

Reagovat
blaugrana

Ty si riadny vatroľ.

Reagovat
Navodar

Thank you, Captain Obvious.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc nedaj na ct4 radsi Apoel, kdyz je o postupu rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

protože i tak vědí, že barcelona bude sledovanější. a apoel bude na nova sport určitě

Reagovat
smazaný uživatel

dneska taky davaj Benficu se Zenitem misto Arsenalu s Milanem. A tam hrajou dokonce 2 velkokluby a Arsenal má o něco větší teoretickou šanci na postup než Leverkusen.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já jejich přesné důvody samozřejmě neznám. a vím jak je to dnes. jen říkám že prostě barcelona, i za rozhodnutého stavu, bude mít nesčetněkrát větší sledovanost než apoel-lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

no dyt ti rikam, ze to by mel jeste vetsi sledovanost souboj arsenal - milan, takze o to asi nepujde..

Reagovat
Shevchenko

Tohle bude nuda, radši si zapnu APOEL.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ale ještě větší nuda. a tady aspoň budou padat fíky

Reagovat
vanGomm

Ví někdo jak je to s těma přenosama na Čt4?.Třeba minule dáli přednost zápasu AC Milan-Arsenal.Včera to prostřídali a dali Benficu.Minule šel v této TV zápas Leverkusen-Barcelona.Podle tohoto by měli vysílat tedy Apoel-Lyon.Takže jaký je ten jejich systém výběru těch zápasů pro vysílání?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě si ČT4 vybere, který zápas chce vysílat, ten zbývající připadne Nově sport... Včera si mysleli, že už v zápase Arsenal - Milán o nic nepůjde, ale hodně se spletli no... I když se zdá, že to bude jasná záležitost, rozhodně si myslím, že to bude taky o hodně koukatelnější než Apoel-Lyon

Reagovat
vanGomm

Pokud tu odvetu vybírají podle výsledku prvního zápasu,tak včera logicky vybrali Benficu.To by ale znamenalo,že by měli dnes dávat spíše Apoel-Lyon.Ještě mě napalo,že to bude třeba tím,že je v Leverkusenu Kadlec a ve druhém utkání náš hráč není.Do ČF už postoupili AC Milan a Benfica.Jes-li postoupi ještě Neapol,FC Barcelona,Real Madrid a Bayern Mnichov,tak zde z našich hráčů nikdo není a jest-li to vybírají podle tohoto,tak tato varianta by pak odpadla.U zápasů Marseille-Inter Milan a Apoel-Lyon je v podstatě jedno,kdo postoupí,tam našeho zástupce také nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch kritérií je určitě víc, už to tu bylo několikrát psané. Velkou roli hraje atraktivita zápasu, předpokládaný atraktivní fotbal, jestli za jeden z týmů nastupuje Čech a výsledek prvního utkání. Není prostě striktně dané, když minule dávali FC Barcelona x Bayer Leverkusen, tak teď musí nutně Apoel x Lyon. Tady pro druhou dvojici hovoří snad akorát výsledek prvního zápasu.

Reagovat
vanGomm

Ano pro dvojici Apoel-Lyon hovoří "akorát" výsledek prvniho zápasu.No nevím,ale řekl bych,že právě toto kritérium by mělo být tím nejdůležitějším.Rozhodují o tm ale na Čt4,tak to tak beru.Na Barcelonu se rád podívám i když je o jejím postupu téměř na 100% rozhodnuto.

Reagovat
kiwwi

na Apoel - Lyon by som sa nepozeral ani keby prvy zapas skoncil 8-8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tak je jasné,že každý preferuje to svoje a určitě zde mj. rozhodují i sympatie k tomu kterému týmu.Chápu,že třeba styl hry Barcelony může mít hodně příznivců.Mě osobně je úpně jedno co vysílají,protože v této fázi LM by už měla být ta kvalita zaručena.Jen mě pouze zajímá ten jejich klíč podle kterého řadí ty zápasy do vysílání na Čt4,protože nějaký system v tom snad mají.Nechce se mě věřit,že to tahají z klobouku.

Reagovat
kiwwi

no snad im ide o sledovanost, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

já sem se jim to tady snažil vysvětlovat...

Reagovat
vanGomm

Takže to asi byli naštvaní,když vypadl třeba Manch.U. to na Čt4 přišli vlastně o sledovanost.Ten počet přenosů v k.o. systému je snad stejně už zaplacené dopředu ,nebo né?Jo leda že by zápas Barcelona-Leverkusen byl levnější než Apoel-Lyon,pak bych to od Čt4 chápal.Šetřit se má to je ted slyšet všude.

Reagovat
kiwwi

to boli nastvani nie len v CT...je uplne logicke, ze cela UEFA by mala v play off radsej timy ako Manchester United, Manchester City, ako APOEL alebo Bazilej...sim vacsia sledovanost, tym vacsie peniaze z reklam atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak v zápasech barcelony, realu a manchesteru se jedná hlavně o to, že jsou nejatraktivnější. respektive mají nejvíce fandů

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že na oba zápasy by se dívalo plus minus stejný počet diváků. Barcelona je vzdáleně rozhodnutá, naopak na Kypru je ještě o co hrát.

Tady to, co bude mít větší nebo menší sledovanost mi připomíná, jak dali přednost hokeji před semifinále LM. Každý tu nadával, že fotbal bude mít větší sledovanost a já nevím co ještě a nakonec se ukázalo, že se na ten hokej byl jedním z nejsledovanějších pořadů.

Reagovat
smazaný uživatel

*že ten hokej

Reagovat
cristiano.K.

my co máme oba programy,tak je nám to beztak buřt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

MUČT4 Oni dají jasnej zápas, měli dát APOEL - Lyon

Reagovat
Cipinho

Reagovat
JacoBee

Ale hov*o prosimtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

A bude to komentovat Čapek opírající se o to svoje "hmmm".

Reagovat
Biozdenda

jeho hmmm je naprosto skvělé

Reagovat
Swarley

kdyby to byla MUČT4 tak dají místo těchto srandamačů náš zápas se Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

jen blbec se spálí 2x! včera promítali Benf-Zen a byla min.sledovanost, nebot všichni se dívali na Ars-AC. i já sem zvolil sopcast. Tady nejde ani o napínavost, nějaký kypr a Lyon stejně to bude mít v kapse, ale o pěknej fotbal. kde si člověk užívá a pochutnává nad krásným moderním fočusu!

Reagovat
smazaný uživatel

první zápas byl příšerný. Nejhorší z celé osmifinalové nabídky. Tak jakýpak moderní fočus

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon si viděl jak se nemá hrát na san siru a díky takovýmu kolapsu z minulýho zápasu bylo hezké vidět jak arsenal málem dokázal zázrak na svý půdě ne?!

Reagovat
smazaný uživatel

a pozor tady si nerozumíme píšu samozřejmě o prvním zápas Leverkusen - Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já sem se ani nenudil při tomto uktání příteli! ok, doufám že dnes to bude větší pecka!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že to dává Nova Sport i tam kam chodím na pivko je to dneska na plátno jasná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si to pohlídají tak klidně jako my včera tak bude na co koukat. Ne Barcelona doma je hodně silná, spíš čekám že Leverkusen dostane znovu trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby se nějakou náhodou povedlo dát Leverkusenu tři góly, tak si nedovedu představit, že by žádný nedostali. Kvalita, domácí prostředí, ve všem je lepší Barcelona, takže si myslím, že i Leverkusen k tomu možná podle toho přistoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dá Messi vítězný gol tak se mu Alves odvděčí, tak jak bývá u hráču Barcelony zvykem

http://stepancerny.com/wp-content/gallery/objektiv-to-vidi-jinak/barcelone-insolite-football-gay-bizarre.jpg

Reagovat
blaugrana

Skoro mi roztrhalo bránicu.

Reagovat
JacoBee

'' ''

Reagovat
smazaný uživatel

Daj este jednu, nech sa "zasmejem" este raz

Reagovat
smazaný uživatel

Més que un club...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme se zasmáli...

Reagovat
alcantara

"Además, dicho Comité anuncia que multa al futbolista con 600 euros y al Barça con 90. Las sanciones económicas responden a la roja que recibe el jugador en el último partido y no tienen relación directa con sus declaraciones posteriores. "

A take zbytocne halo sa z toho robilo.

Reagovat
smazaný uživatel

a česky?

Reagovat
alcantara

Pique si jeden zapas oddychne, odoprie si dve kavy, Barcelona kupi o dva tonery menej. Tot vsjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by to být jasná záležitost Barcy, ale vzhledem k mojí "víře" v čistotu fotbalu zkusím na tiketu za menší vklad plichtu. 2:2, branky Messi 2 - Piqué, Busquets.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, tohle vysvětli. Kdo by měl z té plichty profitovat?

Reagovat
smazaný uživatel

sázkovka..

Reagovat
vocasisko

nominace

Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Iniesta, Messi, Mascherano, Keita, Busquets, Pedro, Adriano, Cuenca, Tello, Montoya, Bartra, Jonathan Dos Santos, Sergi Roberto and Muniesa.

sestava nejspíš

Valdés-Alves,Pique,Mascherano,Adriano-Sergio,Xavi,Iniesta-Messi,Cesc,Pedro

Možná Pepek překvapí a šoupne tam Roberta nebo Tella, očekávám údržbu a že dáme minimálně 2 góly, řekl bych, že neprohrajem, ale žádná gólparáda to dneska nebude. Na druhou stranu Messi bude po pauze a bude mít chuť, takže tam klidně může dneska šoupnout hattrick, ale to záleží na tom, jak se k tomu postaví ostatní.

Reagovat
alcantara

Rad by som si pozrel Tella. Vela toho sice nevie, ale aspon nebude chybat v jeho podani aktivita, pohyb a tlacenie sa do koncovky, co moze dnes posobit pri uvedomeni si nasho naskoku ako zjavenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět Tella by bylo dobrý. Třeba by se chtěl ještě víc ukázat.

Messi si góla dneska dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som velmi rad za Tella a BArtru

Reagovat
smazaný uživatel

trochu života do toho umírání dejte! držení míče 70/30 a stav 1:0 je největší zklamání. Doufám že převede Barča typickej útočnej fočus se snahou vstřelit min. 4 góly!

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenej?

Reagovat
didosh

Reagovat
insane

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

jen hraj Barči! do toho! vždyť je to jediná ligová soutěž kde ještě máte šanci něco dokázat!

Reagovat
vocasisko

my jsme v boji ještě o všechny poháry, narozdíl od tvýho milovanýho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

doporučuju vám zaměřit se jen na LM,šetřit energy! la liga je pro vás záležitosti příští a ikdyžtak v CDR vás porazí Bilbao!

Reagovat
smazaný uživatel

...příští sezóny...

Reagovat
Infi

diky za info!

Reagovat
Kily

Real pro tenhle týden vybral na draftu slušnou kvalitu, jsem zvědav na to, koho do svých řad naverbovala Barcelona

Reagovat
Yanek

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

Reagovat
blaugrana

Nj, ešte že v nej nemáme takú bodovú stratu ako v La Lige.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvil sem o lize! koukám že neumíš číst! o pohárech to tu nebylo zmíněno!

Reagovat
Infi

hahá ty neumíš reagovat hahá

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitou a jasnými výsledky Realu už za mě zareagovaly!

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 a Leverkusen tradááá dál.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Prominte,že to píšu zrovna sem..nic v tom nehledejte ale vím,že jste se tu bavili o knížkách,fantasy atd. už je to dlouho.Hledám program,aplikaci kde si na pc mužete stáhnout jakoukoliv knihu nevíte jméno toho programu?Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, dneska mam vsazeno Iniesta, Messi gol a Apoel-Lyon plichtička. Tak schválně, kdo to posere

Reagovat
vocasisko

Iniesta dneska gól nedá, dneska věřím Cescovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral jsem v potaz i to, že na Iniestu byl dobrej kurz, na Fabregase jenom 2.2

Reagovat
Infi

Barca vyhraje 2:0 a oba dá Messi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dnes byl někde článek o sudím, který vyloučil hráč v bezvědomí. nemůžu to najít. nevíte někdo kde to bylo? odkaz? díky

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
kiwwi

tak hranica na drzanie lopty je dnes vypisana na 70.49%

ako to vidite? zda sa mi ze Barca ich vonku na tuto statistiku u nich totalne prevalcovala nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jaký je kurz?

Reagovat
kiwwi

1.85, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

no mělo by to vyjít, čekám celkem udržovačku, žádný zbytečný ztráty, Pepek vyhlašoval, že držení míče bude rozhodující...

Reagovat
cubinho

http://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2011-2012/reportaz/bayer-leverkusen-fc-barcelona-289726/

28:72 - Mám takový pocit, že v jednu chvíli to bylo dokonce 20:80.

Reagovat
smazaný uživatel

jasňačka! 2litry a o víkendu bude pořádnej chlast!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čekám okolo 72%, ale je to celkem riskantní vzhledem k tomu, že za 20 minut může být vymalováno a lavička nijak silně nevypadá.

Reagovat
kiwwi

jj toho sa bojim najviac, kebyze date rychlo nejake goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3-0 pro barcu ale nebude to mít lehké obzvlášť v prvním poločase ( 15. Messi, 38. Villa, 62. Iniesta)

Reagovat
smazaný uživatel

odbornik

Reagovat
vocasisko

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Villa s jednou nohou

Reagovat
blaugrana

Jebem ti. Villa je s5 a ja o tom neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, ale tvůj výsledek se mi líbí, akorát na to je přílíš malej kurzíček!

Reagovat
vocasisko

jakej je kurz na gól Villy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

villa hraje max ve fifě 12! 3:0 je dobrý tip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villa so zlomenou nohou asi tazko nemyslis

Reagovat
lampard11

5:1 2x Messi, Iniesta,Xavi, Sanchez - Kadlec

Reagovat
vocasisko

Valdes; Alves, Mascherano, Piqué, Adriano; Busquets, Iniesta, Xavi, Cesc, Pedro y Messi.

tak očekávaná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sestavu zbožnuju ,jen misto cesca,kdyby byl villa popř.alexis,dream team ! :)) Muj tip 3:0

Reagovat
Jardin

jaká kombinace na stoperu je vlastně lepší? Pique - Puyol nebo Pique - Masch?

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol je pořád největší jistota vzadu..

Reagovat
vocasisko

v současnosti Puyol-Masch

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na CT mohli vysilat ten Lyon tohle uz bude match o nicem.

Reagovat
vocasisko

jenomže ČT si nemůže dva dny po sobě dovolit prodělat na LM

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi včera o Arsenalu mysleli taky a jak to dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

dooooo piče...Jebat Havířov!!

Reagovat
smazaný uživatel

u tipáče kurs 23.00 na Bayer, to nejde nevyzkoušet

snad 0:3 a postup

Reagovat
smazaný uživatel

Bože díky za Bosáka, ten ví co mluví a je i vtipnej, ti ostatní komentátoři melou furt to samý, to se nedá poslouchat!

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák je rádobyvtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák šel kvalitou neskutečně dolů, ale pořád lepší než drátem do oka

Reagovat
smazaný uživatel

možná raději drátem do ucha výjevy jako "výborně Františku" nebo "pojď synu!" se fakt nedají poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, tohle se mi líbilo, prožívá to a to je hlavní. Nemám rád nudné a nestranné komentátory (v případě pokud hraje repre nebo LM či EL).

Reagovat
smazaný uživatel

protžívá to a proto vymyslí takovou nesmyslnou frázi jako "výborně Františku"?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano šel dolů s kvalitou, ale je pořád nejlepším komentátorem na trhu.

Reagovat
rufus

Reagovat
Yanek

Ať mi nikdo neříká, že na San Siru je ticho... Nou Camp oproti tomu v televizi vypadá jako hřbitov.

Reagovat
smazaný uživatel

když čt tlumí zvuky z hlediště

Reagovat
Yanek

Vím o tom, takhle to bylo i v zápase na San Siru s Arsenalem a každý tady říkal, jaká to není atmosféra...

Reagovat
smazaný uživatel

Prď na to, co se říká tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Táborského kecy

Reagovat
smazaný uživatel

aji Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

teraz skoda ze to eren neurobil lepsie,celkom slubna situacia

Reagovat
stas87

taka otazocka:to ma barcelona az taky respekt pred bayerom ze hra v podstate kompletna zostava asi az na villu a alexisa?

Reagovat
vocasisko

jakej respekt? to tam mělo nastoupit Bečko?

Reagovat
stas87

no cakal by som viacej hracov z sirsieho kadra dnes v zakladu

Reagovat
vocasisko

z A-týmu jsou na lavičce Pinto, Keita a Cuenca, jinak jsou tam "cucáci" z Béčka

Reagovat
stas87

no v podstate vsetci co su dnes na lavicke okrem pinta by mohli dnes hrat v zakladu a hra by neutrpela nie?

Reagovat
Infi

Guardiola, především v LM, nerad podceňuje soupeře.

Reagovat
kiwwi

to sa mate

Reagovat
Infi

Reagovat
vocasisko

to nevím, kdyby tam byl takovej Tello nebo Cuenca místo Pedra, tak by to vyšlo tak na stejno, Keita hrál o víkendu a Sergio stál za karty, tak proto hraje Sergio, pak je tam Bartra, kterej by možná nebyl při současné Piqueho formě o moc horší, ale jistota je tam postavit to nejlepší a nepodcenit to jako včera AC

Reagovat
smazaný uživatel

AC ale postavilo to nejlepší, co měli k dispozici.

Reagovat
vocasisko

to Barca taky, ale AC do toho zápasu šlo s tím, že to mají v kapsy, to si Barca dovolit nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Barca má pro sobě leverkusen doma, ale u AC to odehrálo tak půl napůl zdecimovaný kádr a podcenění no...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se o postup v LM. Jak jinak měla nastoupit?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zase po svém.

Reagovat
Woods

meeesssi meeeesii

Reagovat
vocasisko

Xavi, Messi

Reagovat
culé

Meessii

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek a jeho kreace

Reagovat
smazaný uživatel

a zase gól chybou Kadlece

Reagovat
smazaný uživatel

pro fans Barcy: není nuda fandit Barce? pořád to stejný - přihrávka a gól, nic jinýho neexistuje

Reagovat
patas92

o to ve fotbalu jde, vis?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím,ale pro mě, jako objektivního fanouška je to nuda, proto se ptám, jak ste na tom.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
patas92

aha, tak me osobne se libi, kdyz tym hraje na goly

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť jo...já neříkal,že nemám rád góly

Reagovat
patas92

ja myslel, ze je to pro tebe nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se o hře Barcelony, a ne počtu gólů

Reagovat
patas92

ja ty si to myslel takhle...tak me se jejich hra libi, vsechno resi fotbalove, ikdyz jsou pod tlakem hned to neodkopavaji a snazi se z toho vykombinovta...pro me to rozhodne nuda neni

Reagovat
smazaný uživatel

první ochotná odpověď, díky

Reagovat
kiwwi

mne sa paci ako si sa pasoval do role objektivneho fanusika

Reagovat
smazaný uživatel

prvních 10 minut objektivní, pak už jen subjetivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vypni zapni si playstation a hraj sa to ťa baviť bude

Reagovat
smazaný uživatel

a môžeš tam dávať goly ked aj kokotom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

ne

Reagovat
culé

...Krásny "stereotyp"

Reagovat
vocasisko

jojo, ono se vlastně ve fotbale fandím vhazování autů

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

další gool to je nuda asi to vypnem

Reagovat
smazaný uživatel

někdy kvalita fotbalu nezáleží na počtu gólů

Reagovat
Infi

Barcelona hraje pořád stejně, ale to její soupeři taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší utkání Barcy v sezóně je Clasico nebo s Espanyolem....to je vždy jiná kávička

Reagovat
vocasisko

to je stejně paráda, vše se odvijelo od toho, že obránci neodkopli z vápna balón, ale hráli tam fotbal, pak se z toho vynořil takovej brejk

Reagovat
Infi

Messi je prostě neuvěřitelný

Každopádně, existuje na světě tým, který má lepší odebírání míče než Barcelona?

Reagovat
FCSL

FC Slovan Liberec

Reagovat
culé

Neviem, či si len zle spomínam, no myslím, že už dlho nedala Barca takýto gól, že by išiel hráč sám na brankára... len taký postreh Chýbali tam takéto nahrávky za obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o tom, že Bayer hraje s hrozně vysunutou obranou. Takhle proti Barce nehraje jen tak někdo. Osobně si myslím, že to není dobrá cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bayer je to moc velké sousto, hrát na Camp Nou , dneska bude příděl

Reagovat
culé

Ale zase pochvala za ich napádanie

Reagovat
stas87

tak bayer ani inu moznost nema,zavriet to to neni ich styl,skoda pre bayer je ze barca hra stylom ktory leverkusenu absolutne nesedi,pomalsie tempo,vymenovanie lopty,bayer hra tempo futbal,hore dole preto si aj vsimni kolko uz dnes bayer stratil lopt len preto ze sa snazil rychlo preniest hru...

inak,ja byt obranca a hrat proti barce tak by mi asi tiekli nervy,neustale v kuse si musis hlidat nabiehajucich hracov,na sekundu stratis pojem o nabehu utocnika a vacsinou to konci golom

Reagovat
vocasisko

och

Reagovat
Infi

To je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

prostě Leo

Reagovat
vocasisko

Don Andrés

Reagovat
smazaný uživatel

messiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že je Piqué furt v nejlepších sestavách. Naprosto tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano,vždy je třeba si najít i třeba tu nejmenší maličkost ...

Reagovat
smazaný uživatel

Že to píšeš zrovna ty

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť má pravdu... poslední měsíc je Gerard tragický

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pravda je, že se Shakirou po svém boku je čím dál horší...

Reagovat
Swarley

a ona taky už nezpívá jako dřív, co?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To netuším, ale jeho nekoncentrovanost a přístup už se nedají omlouvat.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
j_mrazik

Spíš si hraje na víc fotbalistu než doopravdy zvládne. Prostě by měl hrát jednodušeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

to samozřejmě. Nicméně jdeo to, že si ten nýmand najde na celým zápase, kdy Barca vede 2:0 zrovna to, že dal Pique 2 špatný přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hned urážej

Reagovat
smazaný uživatel

není to urážka a jestli tě to urazilo, tak je to asi pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou stranu tady bych se ho zastal. Pokud argumentuje tím, že je Pique ve všech sestavách kola a je to pravda(což já netuším) a poukazuje na to, že za jeho výkony to není moc zasloužené (optimální případ, že za poslední dobu viděl víc zápasů Barcy než tenhle poločas), tak je to zcela oprávněný příspěvek do diskuze. Nehledal bych za vším nějakou provokaci nebo útoky..

Reagovat
smazaný uživatel

Teda samozřejmě ne ve všech sestavách kola..

Reagovat
Godwinson

Messi Tak snad ještě alespoň dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo si jde pro další střeleckou korunu v LM

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný, jak pasivní přístup má obrana Bayeru

Reagovat
smazaný uživatel

pasivní přístup?

Reagovat
smazaný uživatel

celá řada ustupuje před Messim - pak je jasný, že mu nikdo nesebere balon, když nejde proti...

Reagovat
Swarley

tam se u toho zase podepsal Kadlec no..

Reagovat
smazaný uživatel

no oni dneska párkrát proti šli a skončilo to nebezpečnou standartkou.

Reagovat
Kily

spíš nepřístup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte ze som nepodal na padnu 0-3 goly

Reagovat
miky10

Meeeeeeeeeeeeeeeeeessi, Meeeeeeeeeeeeeeeeessi, Meeeeeeeeeeeeeeeeeeessi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na Barcu zvědavý až bude bez Guardioly. Nebo to snad vypadá, že nakonec zůstane?

Reagovat
herbage

Messi je Bůh

Reagovat
Swarley

tak tohle je solidní rozebíračka a Messi?ten to může hrát s rukama v kapsách

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Momentálne niet komplexnejšieho a geniálnejšieho útočníka V celej histórii najlepších strelcov LM sú pred ním už len traja hráči, v 24 rokoch.

Reagovat
herbage

ještě pět, nyní teprve dohnal Pippa

Reagovat
herbage

oh, tak už jen čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

Messi komplexní útočník

Reagovat
raduinho

Ano , jsi směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemám zapotřebí onanovat nad hrou svého oblíbeného týmu jako zdejší fans Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

no podla mna je primitivne uz to ze si sa zapojil do diskusie pod clankom o zapase barci v ktorom naprosto dominovala...a chces tu tu zhadzovat jej fanuskov... myslism ze onanujes aj tak... si uchlak ale je to tvoja vec...

Reagovat
Swarley

no Ruud v nejlepších letech....

Reagovat
herbage

koukám, že Ruud má lepší průměr gólů na zápas než Leo, to je celkem překvapivé. Nicméně už příští rok by jej Leo mohl předběhnout

Reagovat
Swarley

omg

Reagovat
Swarley

to nemělo být sem...no jako srovnávat tak nějak herně Messiho a Ruuda je trošku mimo, ale Ruud má ty statistiky obdivuhodný...

Reagovat
vocasisko

Troufám si říct, že Messi stále ještě v nejlepších letech není.

Reagovat
smazaný uživatel

Má obrovský štěstí, že se mu vyhýbají zranění

Reagovat
Infi

Až poslední cca 2 roky

Reagovat
Swarley

no to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

O té komplexnosti by se dalo možná pochybovat, ale jo, je to borec. Já jenom že pořád se říká, že Ronaldo dává akorát góly slabým týmům, ale letos dává gól skoro v každém zápase. Messi vždycky jednou za čas má svůj den a tak Cristiana "dorovná" např. čtyřmi góly za zápas (z toho asi 3 dorážky do prázdný).

Reagovat
herbage

Nj, C.Ronaldo dává zápas od zápasu jeden gól z penalty a pak Messiho ho takhle nestydatě dohání, hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dá většinu gólů buď z doklepnutí do brány nebo z toho, že jde sám na brankáře. A jeho problém, že penalty kope hůř snad jenom Juan Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dal kolik ze sých gólů z doklepnutí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ne, ale proti Valencci 3? A čtvrtý gól klasický on vs brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je nutno podotkout za 1. že to tak má i ronaldo ty dorážky a za 2. on je dorazí až po tom co obejde 4 hráče

Reagovat
raduinho

Reagovat
raduinho

Messi je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon otočit prosím

Reagovat
smazaný uživatel

na nou campu maji zakaz fandit?

Reagovat
Mercury

Jsem zvědavý, jestli ještě někdy uvidím lepšího hráče než je Messi. Nevsadil bych si na to. Nicméně to samé už jsem si kdysi říkal u Ronalda a Ronaldinha. Xavi a hlavně Iniesta mají svým způsobem hroznou smůlu, že hrají v jeho době, byť jejich kombinace vedou Barcu k titulům. Oba dva by si Zlatý míč za své výkony zasloužili víc než mnoho jiných v minulosti, ale zůstávají ve stínu toho malého šílence. Fantastická generace.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť CR,ve své době Ronaldo z Brazílie i Zidane byli na tom stejně jak nyní Messi. Každá doba má své top hráče,nic nenormálního.

Reagovat
Mercury

Nebyli.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ubránit Messiho = ubránit Iniestu a Xaviho

Reagovat
JacoBee

Už mu chybí jen 11 gólů na to aby se stal nejlepším střelcem v historii Barcelony....ve 24 LETECH

Reagovat
JacoBee

sorry novej komentář

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik sezón odehrál?

Reagovat
vocasisko

8, ale za první 2 sezóny nahrál snad jen 1400 minut a celých 90 minut odehrál snad jen ve dvou zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

chci jen říct, že věk nehraje roli

Reagovat
Infi

Nj, těch hráčů kteří se stali nejlepšími střelci historie ve svých klubech v rozmezí 17-24 let je toooooolik

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to není o jen o tom střílení golu.. on prostě dělá věci co si ostatní dovolí v tréninku když se hraje na pul plynu. A on? V lize mistrů v plném sprintu beží a usmívá se při tom na fanynky..

Reagovat
Mercury

Reagovat
Infi

Reagovat
Infi

cca 8

Reagovat
JacoBee

'jedinná možnost jak ubránit Messiho je poslat mu telegraf že se večer nehraje''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

GENIUS.

Reagovat
Infi

Messiální

Reagovat
vocasisko

gooooooooooooool

Reagovat
Chazy

To je naprosto neuvěřitelný.

Reagovat
herbage

podléháš kouzlu Messiho?

Reagovat
Swarley

tomu už snad podlehli všichni bezvěrci

Reagovat
herbage

no, chazy je velmi tvrdohlavý bezvěrec

Reagovat
Chazy

Neotravuj, znechutíš mi ho.

Reagovat
Chazy

(myšleno v dobrým, ale přesně podobný poznámky mě vytáčej, když konečně přijdu někomu na chuť )

Reagovat
Swarley

Reagovat
miky10

Není co dodat...

Reagovat
Swarley

jj, nakonec mi došlo, že ten komentář byl docela výstižný

Reagovat
Yanek

Pravá, levá... to je fuk. neskutečný.

Reagovat
JacoBee

WAU.WAU.WAU.

Reagovat
patas92

to je frajer

Reagovat
Swarley

no to běž

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je fenomén. Tohle je něco FANTASTICKÝHO.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nejlepší fotbalista všech dob..

Reagovat
smazaný uživatel

Že si jich zažil

Reagovat
patas92

Reagovat
godwood

Reagovat
JacoBee

Znám lidi co jich zažili hodně...bavil jsem se s lidmi co sledovali pelého i maradonu a všichni Messiho řadí mezi ně...To je prostě fakt 24let a na 99% bude nejlepším střelcem v historii Barcelony,vyhrál vše na klubové úrovni.

Reagovat
JacoBee

Upřesnil bych jeden z nejlepších útočníků všech dob,težko porovnávat jiné posty.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladíku kolik je? Pamatuju když Van Basten dal gol z lajny do šibenice stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

a to s velkým náskokem

Reagovat
smazaný uživatel

bez pochyb, lidi dnes slysej jen na koncovy hrace

Reagovat
miky10

Prostě nejlepší.

Reagovat
stas87

hm,tak ten rekord falcaa tuto sezonu asi padne..

castro

Reagovat
Honza Matoušek

Nepadne ani náhodou, leda dostane Barca v QF APOEL.

Reagovat
vocasisko

Bartra do hry za Piqueho? proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

ktože to dal gooola kto? ako sa volá? kto to je? čo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen přijel pouze na výlet. Čekal sem od nich aspoň snahu teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

palců pro Dona Andrése

Reagovat
vocasisko

a pro Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

Telloooooooooooooooooo

Reagovat
Swarley

co to je?kdo to je?co to umí?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle

Reagovat
Swarley

už ok, Bosák mě informuje...

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi, že dneska má Barca nejlehčího soupeře ze všech co proti nim letos v LM nastoupili

Reagovat
Kily

je to bída, útok nic, obrana hrůza, tenhle zápas Leverkusen odepsal už po domácí porážce

Reagovat
smazaný uživatel

jinak si nedovedu představit, jak se aspirinu podařilo porazit Bayern

Reagovat
kiwwi

ani ne, len hraju strasne odovzdane

Reagovat
stas87

skoda derdiyok..

Reagovat
Infi

Tello na place? Dneska dá Messi 5 kusů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Telloooooooooooooooooooo

Reagovat
JacoBee

TELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Tello

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Tellovka.

Reagovat
vocasisko

goooooooooooooolaso Cristian Tello

Reagovat
smazaný uživatel

težooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto skandálně odevdzaná hra Bayeru..ale ono už se není moc co divit..

Reagovat
Swarley

ročník 1991...někdy si prostě musím říct, kde jsem kurva udělal chybu?

Reagovat
culé

Nejsi jediný ...

Reagovat
JacoBee

Tak když jsem posledně sledoval Varaneho jak mu to jde ,tak jsem si taky zasteskl ,je stejný den,měsíc,i rok

Reagovat
smazaný uživatel

chlast, cigára, děvky ... vyber tři

Reagovat
Swarley

to taky, ale asi stejně bude největší problém v nějakém tom talentu nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

To není vždy jen o tom.Kdo dělal nějaký sport vrcholově ví,že hrát ho profesionalně a uživit se tím,to je jako vyhrát ve sportce.Je spousta kluků,kteří taky dřeli,jen zkrátka nedostali šanci a přišlo to vniveč.

Reagovat
Flamex

co má říkát já, když je messi jen o den mladší jak já

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nedal si do toho celé srdíčko a nešel štěstíčku naproti

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle na Barceloně obdivuji, ta jejich akademie

Reagovat
culé

TELLOOOOOOOOOOO

Reagovat
culé

Nejaký oneskorený sopcast mám

Reagovat
patas92

s takovou si Pedro pristi sezonu uz nekopne

Reagovat
vocasisko

toto mi připomnělo Henry, když brázdil levou lajnu v Barce

Reagovat
vocasisko

Henryho

Reagovat
Kily

stoper místo toho, aby křižoval Tella, šel už asi do kabiny, to b(l)ije do očí

Reagovat
smazaný uživatel

Táborský to řek přesně "brankář rezignoval" aneb "když mě netrefíš, je to branka" celkem ostuda

Reagovat
stas87

tak snad sa barcelona uz spokojila dost a nebude to ostuda,bayer to mal po 3 gole zavriet ale obrana pokracuje v tom v com zacala

Reagovat
miky10

Meeeeeeeeeeeeeeessi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

to je MAGOR :) Dneska bůra Leo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

messaaaaaaaaaaaaaaaaaasooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
vocasisko

další Poker

Reagovat
Honza Matoušek

Hrozný štístko

Reagovat
Infi

Tak pojďme, ještě jeden leo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nechce čekat a chce ten rekord ještě dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Dutt.

Reagovat
smazaný uživatel

fraška hráči Leverkusenu musí být pořádnou výhru na tom tiketu teda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kily

fanoušci Besiktase zbystřili a budou asi hodně fandit Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

58. minuta, tohle bych nechtěl dohrávat...

Reagovat
culé

Manita Messi 4

Reagovat
Godwinson

Ten Messi mi dělá radost, ten mi vylepší skóre.

Reagovat
herbage

tak už vážně jen tři, právě dorovnal Shevchenka

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, že zrovna Sheva dal tuším 4 kusy zrovna Barceloně. Mýlím, se?

Reagovat
Kily

Fenerbahce

Reagovat
smazaný uživatel

3 ještě za Kyjev na NC..

Reagovat
stas87

nie,jeden daval tusim rebrov ale 100% isty si nie som,je to uz davno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě půlhodinka. Rekord je 5, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Rekord byly 4

Reagovat
smazaný uživatel

Větší vypuštění zápasu předvedlo snad už jenom Dinamo, když dostalo za poločas 6 branek od Lyonu.

Reagovat
stas87

na posraneho aj hajzel spadne leno ani nemal co chytat a ma tam 5 kusov za hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je ten rekord ? 7:0 Liverpool - Besiktas ?

Reagovat
smazaný uživatel

8-0

Reagovat
Kily

8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Děkkuju, dneska to fakt má šanci padnout Leverkusen je hrozně zlý tým . to sem nezažil , oni vůůbec neví

Reagovat
smazaný uživatel

MESSIIIIIIIIIIIIIII dovolenka mu prospela

Reagovat
smazaný uživatel

Zagreb-Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

stihate se vubec divat na ten fotbal, kdyz sem musite kazdych 5 minut psal "goooool", "messi je genius" apod.?

Reagovat
culé

A ešte to aj čítať

Reagovat
smazaný uživatel

Messi - jednoznacne nejlepsi utocnik v soucasnosti a dost mozna i v cele historii fotbalu,o tom neni pochyb

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie je v součastnosti taky vynikající(a je daleko užitečnější pro svůj tým než Mesii pro Barcu)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by mě zajímalo, v čem je užitečnější..?

Reagovat
smazaný uživatel

že bez něj by to nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

a bez Messiho je to snadný...

Na Messiho bedrech je celá finální fáze, nejen zakončování.. RvP hlavně zakončuje, v mezihře se mi moc nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak bez Messiho by to bylo těžší, ale Arsenal by byl bez Robina v totální p*deli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Infi

Tellooooooooooooooooooooooooooo ty voleeeeeeeee

Reagovat
vocasisko

lol

Reagovat
patas92

Adler do kasy

Reagovat
smazaný uživatel

Tello to Messimu kazí ...

Reagovat
Mercury

Chudák Leno.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

deset, deset, deset!!!

Reagovat
JacoBee

tellooooooooooooooooooooooo

JDEME NA REKORD

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole! To musí být na hovno být golman

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš předsebou Castra po týdenním flámu, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

držte to, ten rekord musí zůstat náš

Reagovat
Greny

Arsenal - Slavia ze jo ? :) a jeste nějakej team to drzi s nema ne ?

Reagovat
miky10

To bylo 7:0, rekord je 8:0 - Liverpool - Besiktas

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon: Sparta.. to byl taky výprask

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool s Turkama

Reagovat
Erdovec

skoro, už to tady máš

Reagovat
miky10

Hehe, ti jsou zralí na 10, tak snad Messi aspoň 7.

Reagovat
smazaný uživatel

hoďte tam ručník a jeďtě domů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prodlužovat se nebude.

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

Reagovat
vocasisko

Muniesa

Reagovat
smazaný uživatel

Dado Prso snad drží rekord zatím..

Reagovat
Kily

Pršo, Ševa, Simone Inzaghi, Ruud a možná ještě někdo a v tuhle chvíli Messi

Reagovat
smazaný uživatel

van Basten mám pocit

Reagovat
Kily

a ještě Gomis + Messi už tam je dva roky od zápasu s Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Telloooooo

Reagovat
smazaný uživatel

fráááááááááááááááškaaa fráááááááááááááááááááááška fráááááááááááááááááááška

Reagovat
smazaný uživatel

predro hrá 60 minut a nič tello príde ako striedajúci hráč a za 10 minút tam dá dva góly čo z toho vyplíva?

Reagovat
vocasisko

že Pedro perfektně utahal pravýho obránce

Reagovat
JacoBee

že je absolutně v pr*eli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Tak z tohohle závěry dělat nemůžeš...ale je jasný že to ukazuje...

Reagovat
Swarley

Reagovat
JacoBee

Tak nechci to říct na plnou tlamu a hnusně ...ačkoliv jak si uvědomuju tak hned nad tímhle příspěvkem jsem to napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt kruty pro Leverkusen

Reagovat
Kily

právě že vůbec, ten jeho výkon je ubohý, že si dardu prostě zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 6 golu si nezaslouzi na tuty urovni nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro to měly něco udělat aby je nedostaly

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
smazaný uživatel

na úrovni, kteoru Leverkusen dneska předvádí si zaslouží dvakrát tolik...

Reagovat
stas87

tak ja cakam poriadny kartac od vollera,ten ma velmi dobre vyjadrenia do medii

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen je trapný s prominutím dneska

Reagovat
culé

Golden Boy 2012 - Cristian Tello

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
j_mrazik

Já si jdu pro pizzu a koukám, že padly 3 góly.

Reagovat
miky10

Kdo to chtěl sledovat Apoel s Lyonem?

Reagovat
smazaný uživatel

tam se aspon o něco hraje ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Je asi hotovo. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden tam spadne podla mňa.

Reagovat
Honza Matoušek

Doufám, že rekord nepadne.

Reagovat
miky10

WayneRooney

Messi is a joke. For me the best ever.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Swarley

no jo, najednou vám je Wazza dobrej

Reagovat
miky10

Pořád není...

Reagovat
Swarley

vy v tom Londýně taky hovno poznáte, co je dobrý

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě si získal poznámkou na to madridské nemyslící zvíře.

Reagovat
Swarley

no tím si mě zrovna nezískal

Reagovat
smazaný uživatel

tak je vidět, že se na tobě ten chlast nemile podepsal ...

Reagovat
Swarley

spíš je to myšleno tak, že s jeho rejstříkem hovadin bych zrovna radši seděl doma a šoupal nohama

Reagovat
smazaný uživatel

tak možná se na tobě podepsal míň, než se zprvu zdálo.

Reagovat
Swarley

tsss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Německo teda jede... viděl jsem Schalke, Bayern a teď "tohle"...

Reagovat
stas87

no poslednych 4-5 rokov mali celkom slusnych v europe,tuto sezonu je to tragedia,zasa taliani hrali 4 roky hovno a az letos sa im dari...z toho nemozes robit zavery

Reagovat
smazaný uživatel

Pro dobro této soutěže by tam měli být oni, aby se pokusili aspoň potrápit. Rozhodně na to mají více než tady tihle slavní němci.

Reagovat
stas87

tak je pravda ze zatial stale su v lm dlaeko konkurencie schopnejsie talianske kluby nez nemecke,nemci si to zasa vybojovali v EL,a tam je dovod preco nemci maju 4 kluby a taliani len 3,to uz si musi poriesit talianske kluby ktore skonci 4 alebo 5 ako sa budu prezentovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak pardon, že jsem od němců čekal něco jiného než výkony zpráskaného psa.

Reagovat
Arne

Ale furt za letošek má BL bodů víc... To se po osmifinále určitě změní, ale podle pocitů bych čekal, že Italové něco stáhli a zatím nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk by neřekl, že tenhle tým dal o víkendu Bayernu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zrovna není ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš takhlenc porovnávat...

Reagovat
Kily

hráči Leverkusenu asi šetří síly na boj o dres Messiho, Castro si o něj řekl hodně výrazně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

btw, Muniesa už vybojoval snad 4 míče, za tu chvíli, líbí se mi

Reagovat
smazaný uživatel

a taky za sebou už nechal dvě velké díry

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neni špatnej na ten věk, líbí se mi

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch nervech včera s Arsenalem je to dneska příjemný relax

Reagovat
CHONG

Ten Leverkusen, to je fakt slušná tragédie, to už tam místo nich zrovna mohla hrát 1. FK Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych pochválit ještě jednou(ač později) výkon, který tam předvedla Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

škoda, pěkně Pedrito

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Další trest, tentokráte ze strany UEFA, stihl Rangers. Skotský klub má vážné finanční problémy, nedávno byl nucen vstoupit pod nucenou správu a nyní mu kvůli tomu bylo zakázáno startovat v příštím ročníku evropských pohárů.

Ti chudáci teda dopadly . Takový klub, taková historie a tohle se stane. Je to škoda .

Reagovat
smazaný uživatel

dobre im tak

nepustili Mallorcu nech nepustia ani Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mohlo Keitičovi padnout. Skákal vlastně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá se to jméno číst TEJO?

Reagovat
kiwwi

neviem, ale anglicki komentatori na itv sports to tak citaju

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Maresma

urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne že nemci majú 4 miesta do LM.....je to fraška, okrem Bayernu tam nie je žiadny tím ktorý by v LM uhral nejaký slušný výsledok...

Reagovat
kiwwi

a preco by nemali mat 4. miestenky, ked si ich tvrdo vybojovali

Reagovat
godwood

Reagovat
Arne

Uhráli si ho, tak ho mají... Jestli budou hrát takhle dál, tak ho zase za dva roky ztratí, nechápu, nad čím mektáš.

Reagovat
stas87

toho nekomentuj,ten ma dlhodobe mindraky z nemecka,nadavat v prvej rade moze leda tak talianom v EL,a ja som si velmi uzil sampdoriu s werderom

Reagovat
smazaný uživatel

Mindráky z Nemecka

Jasné, Calcio možno takúto facku aj potrebovalo a ich ignorácia EL ma neskutočne serie, ale to nič nemení na tom, že nemci v LM okrem Bayernu neuhrajú zhola nič....oproti tomu talianske tímy áno...

Reagovat
stas87

nj,lenze okrem interu uz dlho talianske timy treba nehrali semifinale....v nemecku je len bayern ale dalsie timy su ohromne vyrovnane,je tam 6-7 timov ktore su priblizne na rovnakej urovni,v taliansku posledne roky len 3,v lm toho proste calcio nahra viacej ale v EL bundesliga

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke minulý rok,máš opravdu krátkodobou paměť.

Reagovat
Arne

Fuj to je ostuda, ještě že jsem se usnesl na to nekoukat... Už když vidím tu sestavu a obsazení hráčů na jednotlivých postech, tak je mi zle...

Reagovat
miky10

Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska dobře solí

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

N E U V Ě Ř I T E L N É

Reagovat
stas87

tak a je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
10

tykrávovole...

Reagovat
herbage

Bůh, Bůůhh ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu, že tady někteří dávali větší šance na postup Leverksuenu než Basielji.

Reagovat
jenage

po bitve je kazdy general

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/kadlec-jde-s-leverkusenem-v-lm-na-barcelonu-rosicky-na-ac-milan-167988/?forum=1#forum

Trewinn

16.12.2011 12:43

Podle mě má Basilej na postup větší šanci než Leverkusen.

HAHAHAHAHA...najdi si to

Reagovat
jenage

jsi borec no

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, spíš bylo jasné, že Leverskusen se svojím stylem bude pro Barcu lahůdka... zato Basilej hraje ve velkém stylu a Bayern není neporazitelný tým, má hodně slabin

Reagovat
smazaný uživatel

7:0

Reagovat
Infi

Kolik chybí do Raúla?

Reagovat
vocasisko

2 do Henryho, 5 do Van Góla, 22 do Raúla

Reagovat
smazaný uživatel

"Tak bude gól nebo penalta?" Co to proboha je za otázku.. ach jo..

Reagovat
Kily

snad už mu to bude stačit, jinak pochybuju, že najdu fotku, kde Messi na jedné ruce ukazuje šest gólů

Reagovat
terry

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Arne

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak vyrovná Barca aspoň rekord LFC? Doufám, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

"Leverkusen potvrdil,že nevyhrává na hřištích soupeře"

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní Leverkusen by smetla i Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne dnešní Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

i dnešní Sparta...

Reagovat
kiwwi

jasne

Reagovat
REPLIKATOR

faulama?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Kdyby to dal doprava před kasu...

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl si dát taky tři

Reagovat
vocasisko

sakra

Reagovat
vocasisko

řekl bych, že to zamrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Sobec.

Reagovat
smazaný uživatel

95% komentáře dnes velebili Messiho..proto zápasy barcelony fakt nesnáším...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude možná proto, že dal pět golu. Ale máš pravdu, pět ze sedmi je nějakých 70%.

Reagovat
miky10

No vida.

Reagovat
miky10

Krásně sehráno.

Reagovat
smazaný uživatel

jóó

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool

Reagovat
Swarley

a ono to půjde a né že né

Reagovat
smazaný uživatel

Barca by mala hrať nejakú medzigalaktickú ligu z tímami z Marsu alebo Jupitera, pretože oni sú fakt v inej dimenzii než všetky ostatné tímy....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě. Messi nejlepsi hrac v cele galaxii,Barcelona to stejne mezi tymy...absolutne nema v tomto rocniku konkurenta

Reagovat
DreamTeam

jop a pak ses mrknul na tabulku Primera Divison a probudil ses

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Real lepší než Barcelona nie je....

Reagovat
smazaný uživatel

to se uvidí po 38. kole

Reagovat
Infi

To se vidí ve vzájemných zápasech bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
DreamTeam

utesovat se tim muzete no..nic jineho vam nezbyde

Reagovat
Infi

Jaké utěšování? Srovnání 2 sil ať už v čemkoliv (jakémkoli sportu) nejlíp poznáš ve vzájemném střetnutí, ne?

Reagovat
DreamTeam

Ani ne.. jsou tymy ktere na jine proste neumi.. nejlepsi tym La ligy bude ten kdo ji vyhraje, stejne tak nejlepsi tym Evropy ten ktery vyhraje CHL....

Reagovat
Infi

nevím nevím

Reagovat
raduinho

To ví každý nezaslepený člověk na světě.

Reagovat
DreamTeam

to jsem nikde nenapsal..

jen ma tva odvazna teorie vazne trhliny kdyz Barcu obere o body kdekdo

Reagovat
smazaný uživatel

no však počej, já si myslím že LM jasného vítěze nemá

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Greny

Jsem zvědavej zda si nějaký odvážliec z Bayeru skočí po zápasem za Messim pro dres :) po takovým výkonu Bayeru a tim co se stalo pred 14 dni bych se o to opravdu nepokoušel :)

Reagovat
REPLIKATOR

Měl jsem, že Leverkusen nedá gól

Reagovat
smazaný uživatel

ČTčtyřko,přepni to okamžitě na Apoel-Lyon,ať dnes vidíme drama a nervy až do poslední minuty. Jinak dnes Messi opravdu fenomenální.

Reagovat
Kily

asi budeš zklamán, ale práva na přímý přenos toho zápasu má jiná stanice

Reagovat
smazaný uživatel

díky. Jdu koukat

Reagovat
anonym

Tello 2 góly, ale moc toho nepředvedl.

Reagovat
miky10

Každopádně nebýt Tello blb (čti sobec), je to všechno jinak.

Reagovat
kiwwi

haha na sopcaste komentator jak ukazovali Pepka s Duttom jak si :si tam vtipkovali: If you go to Chelsea, could I have your job please?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, krásnej večer. Pěkná jízda. Hladový Messi.

Díky, šampioni!!!

Reagovat
stas87

voller im zakazal menit dres s messim

Reagovat
smazaný uživatel

ano vím že su asi namlsaný. ale škoda že barca hrála od 60. minuty jen ťukes. mohl být rekord ligy mistrů. ale asponň ten messi se osamostatnil. vydrží tam dlouho. snad věčně. super

Reagovat
smazaný uživatel

na jedný straně je dávání gólů a makačka až do konce.

Na straně druhý se koukni, co se přihodilo za rozhodnutýho stavu o víkendu Alexisovi. Taky chtěl makat až do konce ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne až tak makat. stačilo jenom útočit a nekopat si to na vlastní polovině. bayer ani neměl snahu ani bránit p ořádně ani nic. ale říkám, jsem namlsaný vím to. su spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

a neříkej mi jak čt zas vybrala špatně. i nezaujatý divák se musel bavit. co jako že tam se bude prodlužovat.... tady jde o předvedenou hru a fíky

Reagovat
Kily

my prozíraví jsme se v klidu podívali na jeden zápas s tím, že v tom druhém se stejně bude prodlužovat a to nejdůležitější i tak uvidíme živě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10:2 Aggregate.To je zkrátka neuvěřitelný I když Bayer si o to říkal velmi svědomitě.

Reagovat
REPLIKATOR

Dopadli jak Brémy s Lyonem 2005

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika asistencí? Počítal to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

to mě mohlo napadnout

díky...

Reagovat
vocasisko

zvláštní u posledního Messiho gólu se mi zdála Keitova asistence přímá, stejně tak Mascheranova u prvního gólu Tella

Reagovat
Wat

Jj, Keita by měl mít asistenci podle všeho, u Masche si nejsem jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

oni by si to měli nějak ujasnit jak to počítat. řekl bych že někdy počítají i jak přihrál iniesta na 2. gól a někdy zas ne nevim no.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak, že je Slavie ostuda, když dostane od Arsenalu 7ičku no ... mně je líp

Reagovat
smazaný uživatel

to tam ani nemuseli chodit,ked to branenie porovnam trebars s gijonom..

Reagovat
smazaný uživatel

No a to porazili Bayern 2:0 .... to je šílenej svět

Reagovat
stas87

mensie OT:

V Prešove vo vlaku:

- Ukažce cestovny listek.

-- Nemam, ukažce vy.

- Ja som Revizor!

-- A ja som elektrikar,a co teraz nemam placic elektriku?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

ach jo

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější je na tom to " Menší OT "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak dneska Messi nejen stanovil nový rekord LM v počtu vstřelených gólů za jeden zápas, ale předehnal v historických tabulkách Inzaghiho se Shevchenkem zároveň. Na třetího Henryho mu chybí dva zásahy, na druhého Ruuda 7 a na prvního Raúla 22, takže s největší pravděpodobností se dostane na druhé místo již příští sezónu ve věku pouhých 25 let. Jestli tohle není vizitka nejlepšího hráče všech dob, tak nevím co jiného by jí být mělo

Reagovat
smazaný uživatel

plus fakt, že není typická devítka a má i kvanta asistencí...

Reagovat
smazaný uživatel

Musí vyhrát MS a být nejlepší i v nějakém týmu anglické ligy. Diskutéři na Eurofotbalu prostě mají vysoké požadavky

Reagovat
smazaný uživatel

s tím MS to pravda ale je. Právě na těchhle turnajích se tvoří legendy. Messi má na to ještě pár šancí.

Reagovat
valloire

Přesně. Legendou se stane na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Legendou je už teď. Kdyby vyhrál MS, tak by se už asi nepopiratelně stal nejlepším v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec to není pravda. jeho zaměstnvatel je klub, za repre odehraje cca 15 zápasů za rok. co mají říkat takový weah, yorke atd atd(samozřejmě trochu nadsázka)

Reagovat
smazaný uživatel

On je blázen. Když má chuť, tak je ohromná radost na něj koukat. A jemu se většinou chce ...

Reagovat
kiwwi

tak LM nie je stred vesmiru zase

Reagovat
vocasisko

LM by měla být nejlepší klubová soutěž ne?

Reagovat
Tomanatura

vetsina tech nejlepsich historie ji ani nehrala...

Reagovat
smazaný uživatel

jmenuj. A doufám že to neříkáš jen kvůli změně jména soutěžě. hrál snad každý

Reagovat
Infi

Reagovat
valloire

Co takhle vyhrát MS? A dát tam aspoň pár gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to uhrál na aggregate před pár roky asi 13:něco? Nevíte?

Reagovat
Kily

Bayern - Sporting

Reagovat
Kily

5:0 a 7:1

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo strašný. Moutinho tehdy dával nádhernej jedinej gól Sportingu.

Reagovat
miky10

Pamětník.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš zapsal jsem si to do análů

Reagovat
miky10

Bych se u tebe nedivil, kdyby ten kroužek nad u byl překlep.

Reagovat
Wat

Reagovat
Kily

ještě mě pak napadá Lyon - Werder 3:0 a 8:3

Reagovat
REPLIKATOR

3:0 a 7:2

Reagovat
Kily

Reagovat
stas87

to bolo myslim 7:3 ako fanusik werderu by som si to mal pamatat

Reagovat
Kily

přilepšuješ svým vlastním

Reagovat
stas87

http://www.fussballdaten.de/championsleague/2005/endrunde/achtelfinale/lyon-bremen/

vymluvny nazov titulku...a to werder vtedy rozhodne nemal slaby tim,snad len kraje obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern - Sporting jsem myslel. Díky za připomenutí, vzpomněl jsem si na to dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že Bayern-Sporting (vyřazovací fáze 2008-2009)

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO BŮH! Po druhém golu jsem si říkal, že si zase dá hattrick, ale pětka by mě nenapadla

Reagovat
vocasisko

Nádhera, sice jsem tušil Messiho hattrick, ale pět gólů je fantazie. Leverkusen ale působil odevzdaným dojmem, jakoby jim víkendový zápas vzal hodně sil, od nás famózní výkon, perfektní hlavně trojlístek, Xavi,Iniesta,Messi, ale i ostatní zahráli skvěle, Tello si šel pro Hattrick, můžeme debatovat o tom, že kdyby to nahrál tak to skončí 8:0, ale stalo se.

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
Infi

Díky Barcelono, DÍKY MESSI, jsem rád, že můžu být u těchto momentů živě

B-A-R-C-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně nejlepší hráč na světě a pomalu, ale jistě mě začíná přesvědčovat, že i v historii.

Dát 5 gólů v osmifinále LM a už takhle brzo si zajistit korunu krále střelců...počtvrté v řadě!

Prostě fenomenální.

Socha před Nou Camp hned vedle Kubaly ho snad nemine

Jsem rád, že mám tu čest sledovat Messiho od začatku jeho kariéry a už jsem ho mohl dvakrát vidět i naživo a snad ho ještě párkrát uvidím. Někteří vypráví o Pelém, někteří o Maradonovi, já budu vyprávět o Messim

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Hej tak ten mrňavej zmetek solí jak kuchaři v Café Imperial vodu na těstoviny... To není jinak možný

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zastavit Messiho? Prodat ho do Chelsea ...

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Infi

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

5 Kusov

Reagovat
Tomanatura

Messi

Reagovat
Radin

sice hodně gólů ,ale nemůžu si pomoc,já se chvilkama zase děsně nudil..prostě Barcelona neumí hrát bez těch dlouhých minut kdy si nahrávaj ve středu hřiště..Hlavně ty goly jsou furt to samé,žádné hezké střely,většinou je to sám na golmana atd..ještě že tímhle uspáváním soupeře nehraje každej

Reagovat
kardous

To byl zase den to byl kolotoč

Reagovat
herbage

Messimu chybí už jen 7 gólů do překonání Césara Rodrígueze, to stihne ještě letos

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby dostali takovej Apoel.

Reagovat
Infi

Já to Madridcanovi před sezonou říkal, že se stane nejlepší střelcem ještě letos, on se dušoval že ne, škoda že jsme se nevsadili

Reagovat
smazaný uživatel

a jake je to cislo celkove?

Reagovat
Infi

235 cca má César

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by to hecnout už proti Santanderu, aby překonal i rekord v nejvyšším počtu vstřelených gólů v jednom zápase v lize (Kubala, 7).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

to ne, musí dát C.Ronaldovi ve zlatém míči alespoň šanci

Reagovat
smazaný uživatel

To už je spíš Messiho míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Gott, Bílá a Čech

Reagovat
smazaný uživatel

8 ne ?

Messi má tedka 228 a César 235 co se oficiálních zápasů týče...

Reagovat
fenixLFC

228+8=236

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to vypadá na 60 golů za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Leno je vážně chudák

Reagovat
minoLFC

najlepsi futbalista vsetkych cas napriec galaxiami?

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane

Reagovat
Jerichoo

Najelegantnejší

Reagovat
smazaný uživatel

bol dobrý ale nie najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane

Reagovat
Tomanatura

za 10 let o tom asi nikdo pochybovat nebude, pokud to tempo udrzi...

Reagovat
Infi

Já myslím, že on skončit po téhle sezoně, tak bude i tak v budoucnu považován za jednoho z nejlepších, těch rekordů co dokázal překonat do 24 let je fakt obrovský počet

Reagovat
Tomanatura

jj, zcela jiste.

Reagovat
Kenneth

Di Stéfano

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver Kahn

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Bobby

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona

Reagovat
Darren Fletcher

george best

Reagovat
smazaný uživatel

sparťan Kadlec byl oporou obrany Leverkusenu

Reagovat
smazaný uživatel

Je zvláštní,že komentátorům nepřijde divný,že Villa má ve jméně dvě L a vyslovují ho ViJa,oproti tomu Tello má taky dvě L a vyslovují ho jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně lidí by mělo poslat omluvný dopis do Zagreba, že prý vypustili zápas. Leverkusen nový kandidát.

Reagovat
vocasisko

Messi: "5 goals? Nice, but the main thing was to qualify."

Reagovat
C0br

Snad se nenaucil anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to, pánové, s tím Iniestou?

Reagovat
vocasisko

tak určitě, je geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

5 golů. To je v piči s tím chalánem.

Reagovat
smazaný uživatel

no to jo ale ještě jsem si říkal at dá ten šestej třeba někdy jindy

Reagovat
smazaný uživatel

No Bicana stejně nedožene

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel dávat pět golů už v každém zápase

Reagovat
stas87

3OT:tak jeden prestup uz je vraj dojednany,lukas podolski prestupuje v lete za 13 milionov eur do arsenalu,vraj sa dnes vecer dohodl na zmluve

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. tak to budou v Arsenalu dvě zabijácké levačky

Reagovat
Wat

Snad je to pravda.

Reagovat
stas87

zdroj by mal byt bild.de cize by som tomu veril

Reagovat
herbage

wau

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten krpaty pricmoudly simulant ,ktery kdyz to nejde si pomaha rukama dal 5 golu kdyz souper jiz na to kasle. Cekam az se ten vas nejlepsi fotbaliista vsech dob prosadi na MS jako fair play hrajici ikona Pele 3 mistr sveta ,nebo Mardona i kdyz ta ruka proste argentinec

Reagovat
vocasisko

Reagovat
herbage

přičmoudlý?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
minoLFC

Messi je svetlejsi nez ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

He...

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Kvůli blbcům jako ty, stojí za to žít

Reagovat
DelPiero137

Pele je nafuknuta medialana postava FIFA ktora reprezentuje "dobro".

Ja ho moc nemusim...

Reagovat
smazaný uživatel

S Messim to je jak s Gretzkym. Celou kariéru jim obránci víceméně stínujou a bojej se do nich normálně zajet.

Reagovat
smazaný uživatel

*zajed

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by ale asi měl zajet do tebe

Reagovat
smazaný uživatel

To byl katalánskej joke?

Reagovat
raduinho

A povedenej, idiote

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

on je problém v tom že messi je většinou na hranici vápna nebo ve vápně , obránci v tomto prostoru faulovat nechtějí

Reagovat
smazaný uživatel

No Barca Leverkusen krásně přehrála a tak úplně odpadl a byla z toho pak už jen tréninková střelnice. A Messi co k tomu říct? 5 zápasů a 15 golů

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Zidana

Reagovat
stas87

a fsv mainz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

za prvé to nebylo a za druhé, nechápu proč potřebujete za každou cenu provokovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Zidan byl dobrý, ale přece jen mu něco chybělo do nejlepšího hráče všech dob - Messiho.

Reagovat
miky10

Zidan byl, je a bude průměr.

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

Reagovat
asenagio

Zidan určitě. Za to Zidane to je jiná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Zidane...

Reagovat
smazaný uživatel

messi je umělej produkt barcelony tak těžko může být nejlepší hráč všech dob ...

Reagovat
miky10

Taky slušný.

Reagovat
Rssa

Přímo báječný.

Reagovat
Rssa

Jinak co se stalo Legendovi? Šetření nebo zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

šetření. Šel z placu skoro ve stejné minutě jako Xavi

Reagovat
vocasisko

určitě šetření

Reagovat
smazaný uživatel

a z injesty taky nejsem pos*anej jako vhodně lidí tady ...

Reagovat
raduinho

Tak to mě ho vyndej

Reagovat
smazaný uživatel

sorry já ho fakt nemůžu ...

Reagovat
Bayern +

Messi No snáď ho ešte Supermario v tabuľke strelcov predbehne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

To si dělají KOZY?

Já to neviděl a ona taková exploze? KUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

Reagovat
Infi

Reagovat
miky10

Reagovat
insane

myslim, že messi by letos mohl pokořit hranici 65 gólů za sezónu. a když mu bude štěstí a forma hodně přát, možná i těch 70...

Reagovat
smazaný uživatel

házenkáři ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ta závist, že existujou i jiný dobrý kluby než komu fandíš (prober se, je tomu tak)

Mě se taky nelíbí když házenkářej u půlícího kruhu ale když se dostanou k vápnu a zrychlej to ... tak jsou to prostě parádní akce

Reagovat
raduinho

Uplakánek

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi se dnes znovu zapsal do historie Ligy mistrů. V odvetě osmifinále s Leverkusenem výrazně vylepšil svou rekordní bilanci branek ve vyřazovací části, vedle toho se stal prvním fotbalistou, jemuž se v milionářské soutěži podařilo dát v jednom zápase pět branek.

Reagovat
Virtuos

Messi super a Barca tiež len tak ďalej

Reagovat
numeromis

‎25. M, 43. E, 50. S, 58. S, 85. I. Ten kluk se umí podepsat.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

Reagovat
smazaný uživatel

čau, barde, koukals? Co na to říkají tamní média?

Reagovat
Rssa

Nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si jen ty písmena a ty čísla jsou minuty gólů

Reagovat
kiwwi

nehladaj za tym ziadnu logiku...su to len minuty kedy daval goly

Reagovat
Rssa

Ok. Já čekal, jestli ty čísla nemají v numerologii nějaký význam (když to napsal někdo s nickem "numeromis") nebo že po každém gólu ukazoval písmeno svého příjmení...

Reagovat
kiwwi

ja som tiez na to aplikoval kryptografiu, ale nic mi z toho nevychadzalo a pri prezerani zapasu na livescore sa mi boli tie cisla nejake povedome

Reagovat
alcantara

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hraje v Londýně

Reagovat
alcantara

Pravda, minuly rok v maji sa tam zastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je rekord v počtu gólů za jeden ročník LM?

Reagovat
smazaný uživatel

V novodobé verzi 12 (RvN a Messi).

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
miky10

Heh, to už má teď, a to ho třeba čeká ještě 5 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Raul 71

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pardon já myslel celkově...

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Zřejmě slušnej ročník.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týká těch golů, zdá se, že patent na dloubáčky Messi převzal po Raúlovi

Reagovat
herbage

Jestli Barca narazí na Apoel, mohl by Messi dát 6ku

Reagovat
Rssa

A jestli pak na AC, které by předvedlo výkon ze včerejšího prvního zápasu, tak možná i těch 7

Reagovat
smazaný uživatel

A pak finále s Realem

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít někoho z dvojce CSKA - Real, takže proti realu to budou taky dobrý 3

Reagovat
raduinho

Bože nebudou mít někoho z dvojice Real - CSKA , můžou chytnout kohokoli, kdo tyhlety bludy šíří

Reagovat
Mr.Jindros

Apoel je lepší než Leverkusen.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho prý před zápasem bolela hlava, na kterou si vzal aspirin. Ironie.

Reagovat
Kenneth

Jak je to teda s tím čtvrtfinále? Losuje se nebo je to podle pavouka?

Reagovat
kiwwi

los...co to vsetci pozerate prvykrat?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

No ale furt se teda nic nedozvěděl.. já osobně si to už taky nějak vybavit

Reagovat
kiwwi

pisem snad po hebrejsky?

Reagovat
Wat

Reagovat
miky10

kiwwi07.03.2012 23:40

los..

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak sorry já jsem slepej asi už

Reagovat
vocasisko

Letos má Messi zatím o 13 odehraných zápasů míň jak loni. do vyrovnání loňské mety 53 gólů mu chybí 5 gólů a do vyrovnání loňské mety 24 asistencí mu chybí 4 asistence.

Reagovat
kiwwi

no tak ked si nasadi latku tak nizko

Reagovat
vocasisko

tak to se o něm dá říct každoročně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asenagio

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné, klobúk dolu

Reagovat
kiwwi

inac drzanie lopty 76.8%...som chuj ze som to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman Leverkusenu byl neskutečná díra, líp by zachytala i moje babička.

Reagovat
Free_player

Tw Falcao (Atletico Madrid): "Was this a CL game or was this Messi in a PlayStation game? Unstoppable!! ...

Reagovat
Shevchenko

UNBELIEVABLE MESSI !!

Reagovat
alcantara

Hehe, Messi zrovna dorovnal Di Stefana v goloch v LM/EPM. Solidny pocin

Reagovat
miky10

Pele good, Maradona beter, Lionel Messi...

Reagovat
alcantara

800. pre krala futbalu Lea Messiho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

malý boh

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ten Assou-Ekotto má brutální řepu

btw...ten uprostřed vlevo je kdo? Witsel?

Reagovat
SunFells

Ano.

Reagovat
SunFells

Toho Jiráčka tam nechápu ...ani toho golmana, to tam mohl být už spíš Ocho.

Reagovat
SunFells

Ochoa

Reagovat
Free_player

Fellaini takovej monster květák

Reagovat
blaugrana

Namiesto JIráčka Nedved...aj keď už nehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Leo včera trošku jiná planeta.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Messi, Messi, Messi, Messi. Trochu ohraná písnička ne?

Reagovat
didosh

dobře Katalánci a ještě lepší skopci forza calcio

Reagovat
smazaný uživatel

tak Barca si včera potrénovala trochu no Už aby jim někdo přestřihnul křídla, úpořád si říkám, že je na čase, aby to udělal Mourinho s Realem

Reagovat
RealC.F.

Taky že to letos udělá, jen se neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Výhružka č. 14?

Reagovat
RealC.F.

Reagovat
Diego2

Reagovat
RealC.F.

Každopádně Leverkusen jim to dal včera zadarmo. Po tomhle výkonu co předvedl tento tým v LM u mě klesl hodně dolů. Ostuda německý ligy čekal jsem , že se hecnou a zkusí něco hrát třeba jako Arsenal , ale vůbec nic....

Reagovat
Kily

však v ofenzivní činnosti Arsenal překonali

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Arsenal? Nula střel?

Reagovat
RealC.F.

A jak Vám se teda zdal ten výkon ?? Mě to přišlo jak na tréninku za barákem

Reagovat
smazaný uživatel

mně to přišlo podobný, jako když vám dala Barca bůra ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RealC.F.

Njn, první rok nové herní koncepce madridu měl i svoje kazy. Nadruhou stranu neprohráváme s Getafe 1:0 nebo s jinou sračkou 3:2 jako letos ten jeden "slavnej" klub . Počkej kdo že to ztrácí 10 bodů ?

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že měl Madrid na draftu první i druhý místo

Reagovat
smazaný uživatel

ty se chceš oháně tímto?? no tak ste rupli s levante. s getafe ste dostali tušim 3 roky zpátky 3:0. začni myslet než něco zabliješ kluku

Reagovat
RealC.F.

Tak jako to že Madrid dostal pětku od Barci je ohráná písnička pořád dokola. Jediná debilní výmluva

Reagovat
Kily

však se každý drží svého stébla / svých stébel, rovnováha jako vyšitá

Reagovat
didosh

já si myslím že Realu to bude(možná časem ne) jedno když prohrajou 2x v sez.s Barcou ale na konci sez.budou slavit titul.........

Reagovat
smazaný uživatel

byli katastrofální a odevzdaní. ale myslím, že by ti to moc neublížilo kdybys pochválil barcu. páč ty góly se nedávají jen tak samy. zvlášť když je obrana přehuštěná

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se snažili celej první poločas ale pak 3 a 4 gol je úplně odrovnal...

Reagovat
RealC.F.

Hlavně když je ta obrana úplně jalová a messi kolem nich nemusel ani běhat. Kdyby to odchodil na šestnáctce tak by to mělo stejnej efekt. Obrana katastrofální

Reagovat
smazaný uživatel

Ty děláš jako kdyby Real takovýhle soupěře nezažil. Snad každej debakl se takhle obvýjí... a jestli jsi někdy hrál fotbal. Tak vždycky když se hraje proti nejlepším týmům a snažíte se a přesto vám dají pár golů, tak se úplně změní psychika a nejde to a těch fíků tam ještě naloží...

Reagovat
RealC.F.

Ono stačí dát 2-3 goly a pak už se ani nemá cenu snažit. Stejně jediný na co se pak soustředí je 90 minuta zápasu a odchod do šaten. Mě de jen o to, že Leverkusen vůbec nic nepředvedl, i když dostal takovou salvu tak tam moch ject třeba jako minulej rok sachtar, otevřít to a hrát dopředu i za cenu golového přídělu. Podle mě je lepší dostat debakl po bojovném výkonu, než tam jet s roztřesenýma kolenama a prostě jen čekat kolik jich tam padne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistě ale někdy ta psychika jde hodně... náký záchvěvy Leverkusen měl... ale ono je těžký když Barca furt drží míč...

Reagovat
Kily

obvýjí?

Reagovat
smazaný uživatel

už první zápas odehráli vlažně, bojácně, s hrozným respektem. Vlastně to vypadalo, že jsou s vypadnutím smíření. To bylo v suchým triku.

Včera mi přišlo, že to brali o hodně vážněji, ale nastoupili s vysunutou obranou často až skoro na půlce a zaplatili za to. Druhou půlku už obě mužstva věděla, co se děje, a podle toho to vypadalo. Leverkusen to zabalil a Barca se nikam nehnala. Hlavně se neunavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem poctěn, že můžu Messiho vidět v akci, všechna čest, smekám

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte prosím někdo, kdo dal v historii nejvíc gólů za jednu sezonu? Myslím dohromady ve všech soutěžích. Nemůžu to nikde najít, ale předpokládám, že dal někdo i víc něž loni Messi 53 gólů. Letos by ale mohl padnout nový rekord, to je neuvěřitelný, co Messi předvádí. Předem díky, pokud někdo znáte odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli je to úplně rekord ale v v roce 1927/1928 dal Dixie Dean 60 v Anglický lize a s pohárama 67... což je dost palba ale to je hrozně dávno, byla úplně jiná doba dnes a hrál se jinej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

1949 Česko Vítkovické Železárny (2.liga) 22 76 golu Bican

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale druhá liga...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím kolik. pro znovuzrození fotbalových Vítkovic!

Reagovat
smazaný uživatel

Po takovejch zapasech clovek doceni vykony Plzne proti Barcelone

Reagovat
asenagio

Chtělo by se napsat Messiho klasika. Ale určitě ne. Včerejší výkon byl výjimečný. A taky bych vyzdvihl Cristiana Tella. Hodně nadějný hráč. Má výborné zpracování z první do volného prostoru a tah na branku. Škoda jen, že neproměnil ten únik. Hattrick v 1. zápase LM to by byla taky pohádka.

Reagovat
Xavi

Leverkusen s tou vysunutou obranou hned od začátku dost pobavil.

Messi neskutečný.

A Tello se chytá každé šance.

Jinak je zajmavý, že i v takovém zápase se na straně vítězů najde slabší výkon a to Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique nepřesný, nejistý. Na druhou stranu toho hrozně moc. Ale 4. nejvíc v týmu. Mimochodem nejvíc Cesc a Dani

Reagovat
RealC.F.

Ten Gomis dal proti Dinamu "jen" 4 goly ?

Reagovat
RealC.F.

Dík, taky 5

Reagovat
smazaný uživatel

4 dal

Reagovat
Xavi

Já vidím 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
Xavi

Ti tam něco vypadlo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio 3. a Pedro 4.

Takže Pique pátý.

Reagovat
Rssa

On myslel asi slovo "odehrál"....

Reagovat
Xavi

Na druhou stranu toho hrozně moc. (vymyslel?)

Sergio 3, Pedro 4 - jako ztráty?

Reagovat
smazaný uživatel

už to po sobě čtu.

"Naběhal" tam chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně řečeno, já tak nějak víc ocením Messiho, když se prosadí proti spořádané obraně (a záloze) a ukáže, že patří k nejlepším fotbalistům... ale ne, když rozebere trapný, odevzdaný a jako na plácku hrající Leverkusen... Upřímně, s tímhle nasazením tam nemuseli vůbec jezdit...dostali by kontumačně menší klepec...:)

Reagovat
RealC.F.

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen byl víc, než ubohej. Horší výkon jsem fakt dlouho neviděl. To i ta Plzeň se snažila útočit a běhala. Tohle bylo, jak když na hřišti bylo fakt 10 kuželů + brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář byl zrovna ten hlavní kužel.

Reagovat
Kily

to zase ne, na tom debaklu měl taky podíl, ale na rozdíl od svých spoluhráčů předvedl vedle chyb i něco navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Všechna čest Messimu, s těma rekordama a tak,ale trochu nechápu komentáře typu, že je mu teprve 24. Ano má 24,ale na této urovni hraje už 8 let.

Je jasné,že když nekdo řekne,že ve 24letech dokázal to co dokázal,tak každého hned nenapadne jak dlouho vlastne hraje a proto to vypadá,tak neuveřitelne,ale meli bysme brát v potaz,že kroutí už svuj 8mý rok..což samozřejme nijak nesnižuje jeho výkon.

Když se třeba podíváme na toho nejlepšího střelce Barcelony,tak to vede ten Cesar Rodriguez jeho prumer golu byl 0,625gna z..u Messiho dokonce 0,733, u Kubaly(0,758) a u Martína(0,861).

Proste duležité je se podívat i na to kolik toho už odehrál a nejen na roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť právě i to, v kolika letech dosahuje těch rekordů, z něj dělá vyjímečnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

neríkám,že ne..jen že v tech letech toho odehrál víc,než většina jeho vrstevníků,nebo i starších hráčů,což se musí projevit..

Reagovat
smazaný uživatel

což je ale právě část jeho vyjímečnosti. Školil obrany už v osmnácti a od tý doby si drží vysokou (a myslím, že i zlepšující se) výkonnost. Je otázka, kam může ještě růst.

Reagovat
smazaný uživatel

otázkaje jak dlouho takhle může hrát a jestli ve třiceti bude moc vůbec ještě hrát fotbal, je mnoho sportovních odvětví kde jsou sportovci v 28 letech za zenitem a vy sportovním důchodu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný, že ve třiceti už bude jeho forma jen klesat, nicméně jestli bude mít vrchol opravdu někde kolem 28tého roku, tak se těším, co nám ještě za ty 4 roky předvede.

Reagovat
r.mrazik

opravdu myslis,ze muze byt lepsi nez ted? uplne by stacilo,kdyby si udrzel momentalni vykonnost...nedokazu si predstavit,kam vys by mel jit a co vice ukazat...(myslim vykonove)

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel 28let jako konec ... treba atletika nebo balet tam začínají vrcholovou úroven taky kolem 14-17 a na vrcholu sil kolem 22-25 a potom to jde rychle dolů a končí ještě před třicítkou protože tělo z takový zátěže od tak mladého věku to nevydrží a rychle se opotřebuje ... a to mi příde jako jeho případ místo aby v zápasech kde není potřeba dostal volno tak ho ženou do každého a honí rekordy což je fajn ale za 4 roky z něj může být troska, vis brazilský ronaldo co mohl mít v 26 po karieře kvůli kolenům ...

Reagovat
Kily

Messi nehraje za Real a nemá tudíž právo na to být jakkoli spojován s baletem

Reagovat
smazaný uživatel

tak gymnastika tam je to to samí ...

Reagovat
smazaný uživatel

nemotal bych do sebe sporty, co spolu nijak nesouvisí. Už vůbec atletiku nebo dokonce balet ... ( ).

Ano, souhlasím, že opotřebovanější tělo než hráči, kteří začínají později, by mít mohl, ale zase se podívej, jak úsporným stylem hraje. Už to není ten Messi, co se honí po hřišti sem a tam. Pepek pro něj uzpůsobil tenhle systém, kde za něj pracují křídla. Oběhá třeba o 3 km míň, než ostatní. To je sakra rozdíl. A navíc je hrozně inteligentní. Ví, jak šetřit síly. A proto taky chce (a asi i může) hrát každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo už to nedává to tak oběhat

Reagovat
Infi

Nj nejen na roky, ale úsek 17-24 let není zrovna období, kdy se překonávají rekordy, to se snad shodnem.

Reagovat
vocasisko

to máš jak na fejzbuku koluje ta fotka, že Messi 8 sezón = 200 gólů, Ronaldo 2 sezóny = 100 gólů ... nedávno jsme si s kamarádem říkali, že nic debilnějšího už ti Ronaldomasturbátoři vymyslet nemohli

Reagovat
Infi

Přesně to samé jsem taky posílal kámošovi, tohle už bylo vaření z vody

Reagovat
smazaný uživatel

hoši fakt nechápu, že máte pořád tu potřebu snižovat jeho výkon. i kdyby to dal proti Lanžhotu "B"(lanžhot je nejjižnější prdel jižní moravy - B hraje 3. nejjnižší soutěž) tak to jeho výkon nijak nesnižuje. kdyby se to stávalo pořád, tak dobře. ale toto je prvně v historii. i kdyby to dal z 5 penalt. a Atho91 - jasně průměry sou hezké. ale to takto prostě nejde srovnávat. samozřejmě že se v dnešním fotbale nevyrovná nikdo těm před 30 a více lety. páč tam neexistovaly obrany atd....to radši nekomentujte, ale neshazujte pořád hráče a týmy, které zrovna vy nemáte rádi(páč sou vaším nej konkurentem)

Reagovat
Kily

ber to s nadhledem, platí pravidlo, že chyby se hledají především na tom nejlepším, tedy na někom, koho je potřeba za každou cenu shodit a snížit jeho výkon

Reagovat
smazaný uživatel

já ho snad shazuju?

neshazuju,jen se na to dívám i jinak než ostatní

Reagovat
valloire

V 80.letech neexistovali obrany?Twl. Nesnižuju včerejší úžasný výkon Messiho,ale nemám pocit,že bych viděl nějakej náznak obrany.

Reagovat
alcantara

Fascinujuci je pre mna fakt, ze sa priblizuje priemermi tym najlepsim strelcom a hracom historie, ci uz v LM alebo v spanielskej lige(napriklad v PD ma lepsie golove priemery ako Di Stefano), pricom je zaroven pravidelne minimalne jednym z najlepsich, ak nie najlepsim, asistentom vo vyspelych ligach, co jeho produktivitu posuva opat o level vyssie. A takto sa zlepsuje uz stvrtym rokom, neustale posuva hranice moznosti, hoci ho poznaju superi kazdym rokom o nieco lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

La liga

di stefano: 0,765

messi: 0,731

kde má ten messi lepší golový průmer než steefano?

Reagovat
alcantara

Di Stefano 0,69 329/227

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že výše píšeš jen o PD a ted tu motáš čísla i za pohár a Ligu mistru(nebo co to drív bylo)

Reagovat
smazaný uživatel

sorry,nepočítal jsem ten espanyol..

Reagovat
Rssa

900. pro Boha Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neznám

Reagovat
Rssa

Poznáš, příští rok v základní skupině LM v zápase proti Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Colo si s ním vytře s prominutím zadnici

Reagovat
Rssa

Ten se bude za postranní čárou, až mu budou rozplétat copánky po hlavičkovém souboji s Puyolem, dívat, jak Messi kompletuje hattrick

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

vrchol trapnosti nazývat někoho bohem

Reagovat
Rssa

*Bohem

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi fuk neexistující pohádkové postavy píšu malým

Reagovat
valloire

Reagovat
Kily

co potom tvůj nick?

Reagovat
smazaný uživatel

" Bůh s velkým písmenem se používá, pokud se tvrdí, že taková bytost existuje jen jedna "

nevim jestli po světě pobýhá víc Leo Messiů

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje žádná tudíž píši s malým. Nazývat někoho neexistující bytostí je trapné. Tečka

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš se smažit v nejhlubším pekle.

Reagovat
smazaný uživatel

nejen nejhlubším, ale i nejhorším, nejkrutějším a nejteplejším ...

Reagovat
smazaný uživatel

teplí čerti, to musí být teprve peklo

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to bude teprve peklo. Pro někoho, kdo nevěří v božství Messiho, je to ale zasloužený trest.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

já uznávám jeho vyjímečnost a uznávám ji tak že ho nebudu urážet srovnáním s fiktivní postavičkou

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro messiho

Reagovat
delfin

Jdu to nahrát a dát na ulož.to, tohle je třeba archivovat

Reagovat
smazaný uživatel

jinak raul dal těch 49 branek v 27 letech. messi bude mít v červnu 25, tak snad se mu budou vyhýbat zranění a bude se mu nadále dařit

Reagovat
smazaný uživatel

a zase jsem ze zápasu Barcelony naštvanej ikdyž to po dlouhý době neni Barcelonou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov! Messi obchází protihráče a střílí góly s takovou lehkostí jako nikdo před ním!

Reagovat
johan14

Kedysi sa hral tvrdší futbal tým to je, možno za Pelého nie ale v 70. a 80. rokoch určite.

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdší fotbal?

Vždyť i pamětníci i bývalý hráči se shodují, že fyzická připravenost současných hráčů je na daleko vyšší úrovni, než v jejích dobách ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

fuj Messi

Reagovat
smazaný uživatel

leeeeeeeeeeeeoooooooooooo meeeeeeessssssiiiiiiii a bbbbbaaaaaarrrrrrccccaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
didosh

Chudák Tello,on dá dvě branky ale stejně se oslavuje někdo jiný....

Reagovat
j_mrazik

No vidíš, já myslel, že je to ten šílenej zpěvák. Ale ten se píše jenom s jedním "l".

Reagovat
didosh

ůůůůůůfffff trefil jsem ty elka.........

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší výkon messiho jaký jsem kdy viděl

Reagovat
Infi

Infi

07.03.2012 21:56

Tello na place? Dneska dá Messi 5 kusů

Hmmm hmmm kdo je profík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen hral holy kkt

Reagovat
smazaný uživatel

když vyhral lyon 7:1 bylo to podplacený

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak im to bolo na nič

Reagovat
Shevchenko

Postup do osmifinále je na nic?

Reagovat
smazaný uživatel

APOEL ich vyradil tak to je teda niečo keby boli v EL tak by si dalej dostali cez MU

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je Bůh. Neuvěřitelný plejer. Nikdo na něj nemá a mít nebude. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale ale má Neymar Messi je hobit !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele