čtvrtfinále - 1. zápasy
31.03.2010 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Interu k vítězství nad CSKA stačil jediný gól

Inter svého soupeře přitlačil po hodině hry, což nakonec stačilo na nejtěsnější vítězství a do Moskvy tak nepojede s žádnou výraznější jistotou. V odvetě si bude Necid určitě přát větší podporu zálohy, jinak se CSKA s velkou pravděpodobností do žádné gólové šance opět nedostane.

Na San Siru se začalo rozpačitě. Individuální akce, kterých bylo opravdu mnoho, končily buď ztrátou balónu, nebo faulem v dostatečné vzdálenosti od branky. Právě zákroků za hranicemi pravidel bylo tolik, že se hra každou minutu pravidelně kouskovala a nedovolila ani jednomu týmu alespoň mírný tlak.

Zatímco Sneijder svých přímých kopů k ohrožení branky nevyužil, po dvaadvaceti minutách přichystal pro diváky první zajímavou střelu z dálky Pandev. CSKA nedokázalo vytáhnout míč ze své poloviny a urostlý Makedonec pohotovou střelou těsně nad břevno vystrašil Akinfeeva.

Postupem času se míč přeci jen objevoval častěji na kopačkách domácího favorita. Díky tomu se paradoxně dostal ke svému prvnímu zakončení i Necid. Jeho nepřesná střela z úhlu byla po přízemním přímém kopu Ignasheviche z dvanácté minuty tím nejnebezpečnějším, co nabídla ruská strana v první půli.

Nicméně ani aktivní Inter se k zakončení příliš často nedostával. Když už se úspěšně o střelu z hloubi vápna pokusil Eto’o, zablokoval ji v ofsajdu stojící Sneijder. První pohledná akce zápasu přišla až na začátku poslední minuty. To se přes přesné narážečky dostal do vápna Sneijder, jeho pokus ale postrádal přesnost i razanci. Do šaten se tak šlo zaslouženě bez branek.

Po změně stran se CSKA rozhodně nezatáhlo k bránění bezbrankové remíze. V první desetiminutovce hned dvakrát hosté nebezpečně pálili z dálky. Nejprve Mamaev mířil těsně nad břevno, Aldonin už donutil Césara k zákroku, kterým vyrazil míč na rohový kop.

Největší šanci dosavadního průběhu měl po hodině hry Stankovič, který se štěstím prodral míč za obranu až před samotného Akinfeeva. Těžko však držel rovnováhu a střelu, kterou vyslal, chytil ruský brankář bez jakýchkoliv problémů. Probuzený Inter začal bušit do svého soupeře, veškeré předešlé šance smazal Pandev, kterému na vápně nabil Sneijder, ale Akinfeev jednou rukou parádně vytáhl.

Ruský brankář byl v neustálé permanenci, chvíli poté musel zasahovat proti přízemní střele k tyči, tu vyslal Eto’o. Jenže další šance, další pokus a tentokrát úspěšný. Po přihrávce od Sneijdera si lehce střeleckou uličku vytvořil do té doby neviditelný Milito a proti jeho zakončení po zemi k bližší tyči už Akinfeev neměl šanci.

Velký tlak domácích pokračoval, nicméně Rusové se bránili druhé brance, jak jen to šlo. A to především v 71. minutě, kdy se za obranu dostal Pandev, který si položil Akinfeeva a mířil vzduchem do odkryté svatyně. Jenže na brankové čáře takřka karatistickým zákrokem vykopl míč do bezpečí Berezutski.

V 84. minutě se díky rozhárané obraně ocitl na vápně naprosto sám Sneijder. Posunul si míč do vápna, ale prudká střela se stočila kolem bližší tyče ven. Po dvou minutách přišla dvojice střel, proti kterým vykouzlil parádní zákroky nic nevidící Akinfeev. Nejprve vyrazil střelu z vápna od Cambiassa, aby okamžitě poté zakročil proti Stankovičovi.

Na druhé straně mohl Italy zmrazit Necid, který dostal skvělý lob do vápna za obranu, špatný první dotek s míčem mu šanci sebral. To byl také poslední náznak šance v úvodním čtvrtfinálovém zápasu, kde si nejtěsnější náskok zajistil gólem Milita Inter.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (306)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!! 2:0 treba vyhrať,aby sme isli do Moskvy kľudní

Reagovat
Devil

2:0

Reagovat
Lahvac-CZ

Souhlas (ale ne s tím nickem )

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

INTER MILAN SMETE DOMA CSK 5-0 TO BUDE 3 ETO´O MILITO ,STANKOVIČ :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

a kto koho este smete..porad nam..??

Reagovat
smazaný uživatel

TO DOSTANE KLEPEC CSKA

Reagovat
Tomtaf

6:3

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTERNAZIONALE, ORA E PER SEMPRE, UNA SQUADRA MIGLIORE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tento zápas zvládnem a vyhrajem 2-0 a v Moskvě 1-1 budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

tento zápas zvládnem a vyhrajem 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://spcontent.life.ru/media/images/100329/097883c81a7eff6d3e9c29cd7be1e1d4.jpg Ale na středu by měl být fit.

Jinak Sluckij se s Mourinhem výborně zná, dvakrát se spolu setkali i osobně. Portugalec o něm před zápasem řekl: "Sluckij o mě ví všechno. Dlouhý čas studoval mou taktiku, můj styl. Vím, že mu to před nadcházejícím zápasem pomůže. Jsem dokonce zvědavý, co na mě přichystá."

Tohle by mohla být jedna z cest k úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to bude mit těžké..těsna vyhra možna i remiza

Reagovat
vanGomm

Tip HX,tedy výhra Interu Milan o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázněte!CSKA Moskva vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nominácia Portugalčana Joseho Mourinha na tento zápas:

Portieri: Julio Cesar, Toldo, Orlandoni.

Difensori: Maicon, Materazzi, Chivu, Cordoba, Zanetti, Samuel

Centrocampisti: Cambiasso, Muntari, Mariga, Quaresma, Stankovic, Sneijder

Attaccanti: Eto'o, Milito, Pandev, Arnautovic.

Reagovat
smazaný uživatel

José mě s tím Mariem začíná srát, jak dlouho to ještě chce takto táhnout? Maria a jeho talent potřebujeme a ještě potřebovat budeme, nějaké debilní žabomyší války musí stranou, jsou to přece profesionálové

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vieš ako to medzi nimi vlastne je?keby si vedel,tak by si možno tvrdil nieco uplne iné

Reagovat
smazaný uživatel

je mi úplně jedno, jak to mezi nimi je (no není no, ale...), prostě oba jsou profesionálové (královsky placení za to, co mají dělat - hrát, resp. trénovat). Tudíž, ať se hádají kolik chcou, ale at´ se to nepromítává do našich výkonů. Zájem týmu by měl být nadřazen osobním sporům a když je před námi takovej nabitek konec sezony, nemůžeme si dovolit hráče jako Mario postrádat dlouhodobě. OK, jednou mu dá za vyučenou, ale tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

At vypadne z klubu, mam ho hodne rad a je to neskutecnej talent, ale tohle si dovolovat nesmi, drzim pri Josem

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tsigi

přesně, ať už padá do klubu svého srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

kdyby to tak dopadlo, jako že ne tak už doopravdy AC Milan = béčko Interu (smajlik s brejlema, ale bez úsměvu)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Javier Zanetti ukončí svoji obdivuhodnou sérii odehraných ligových zápasů v řadě. Rekordní číslo se zastavilo na čísle 137. Utkání proti Boloni nebude moci hrát kvůli čtyřem obdrženým žlutým kartám. Kapitán a argentinský reprezentant odehrál všechny zápasy Serie A v 6 ze 14 sezon v Interu!!

Grazie Javier, Il Grande Capitano!!!

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho,že jeho snuru nenatiahol,ale itak mozme byt veľmi veľmi radi aj za tú stotridsaťsedmičku

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem na něj hrdý

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
cink

4:0 srdcem

3:0 mozkem

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

handicap na tiketu se neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

jako zapas co nevysel urcite ne, vidim to na vyhru interu max o gol, 2:1, ale spis na plichtu 2:2

Reagovat
$dolar$

6:1

Reagovat
Mr.Jindros

No, asi to pro Inter bude o něco větší peklo, než slibuje relativně nízký kurz 1,38.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to směšné, tohle přeceňování Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jde o podceňování CSKA...

Reagovat
smazaný uživatel

Podme INTER

Reagovat
Jajinek

No dnes jsem na to obzvlášť zvědavej, sám ani nevím jak to postavit.

Trochu mi dělá starosti, že pokus o smír mezi Mariem a Josém ztroskotal....Mario prý Josého opět poslal někam a tak není zase v nominaci. Ten sprateček mi už opravdu začíná lést na nervy, ale neskutečným zúůsobem. Tohle jsou momenty, kdy ho tým potřebuje a on se nedokáže přenést přes své ego. Přitom nechápu, co je příčinou jeho chování. Když spor vznikl, tak normálně nastupoval a nebyl problém. Přitom dnes by byl na křídlo ideální. Počítám s tím, že asi budeme hrát 4-2-3-1, v LM už jsem si trochu i zvyknul. Navíc při absenci Motty by v jiném rozestavení patrně musel hrát Mariga nebo Muntari a to asi nehrozí, ani by se na toto utkání typově nehodili. Takže Dejan s Cuchuem na DM a trojka Panděv, Eto´o, Milito. Zde mě straší dě věci.

1) na lavičce to útoku už je jen tragéd, a pokud se nedejbože bude prohrávat, tak tam bude muset jít on, a všichni víme jakou nulovou efektivitu na hru on má, když přijde...jde to většinou do kytek a nápor spíše utlumí než naopak

2) Přetěžování Milita...ten chlapec po zranění odehrál celé AS a pro ligu se stává klíčový, bude muset hrát i proti Boloni, páč je vykartovaný Eto´o...takže žádbý odpočinek....a do soubojů ve Florencii a s Juve musí být v nejlepší kondici. kdyby byl pro dnešek Mario, klidně bych to dal Mario - Eto - Goran a Milita si nechal jako pojistku, aby si odpočal. no...to nepůjde. Je tu ještě možnost, že si vybudujeme náskok a půjde ho šetřit v Moksvě, ale s tím moc nepočítám....takže on bude hrát : sobora - AS, středa - CSKA, sobota- Boloňa, úterý - CSKA, nedělě - Viola, středa - snad volno v Copě, sobota - Juve.....to je po zranění solidní pálka.

Co se týče obrany, Chivu opět raději na lavičce, bude hrát kvůli absencím na 100% proti Boloni....nyní asi Maicon, Cordoba, Samuel, Zanetti

No a prognózy? Stejně jako proti Chelsea beru jakýkoli výsleek při kterém by nám remíza 0:0 v Moskvě zaručovala postup. Dnes bych ho ale chtěl bezdpomíněčně. Co jsem CSKA letos sledoval, tak by cesta mohla vést přes střed Aldonin, Šemberas a pak přes střed obrany, který musí rozhodit Eto´o svým pohybem. Gonzáles se mi zdá trochu slabší než Krašič, a proto je dobře, že jde vysněná posila MSgooa na Zanettiho a ne na poslední dobou děsného Maicona.

Bude to těžké, ale věřím ve výhru, hráči snad podají takový výkon jako proti Chelsea nebo AS v druhém poločase. I karet by snad mohlo být míň, přeci jen, Motta a Lúcio stojí. Těším se moc!!

FORZA RAGAZZI!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všude jsem viděl, že Dejan bude sedět a na LB Chivu.

Reagovat
Jajinek

což se mi moc nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu doufám, že duo Aldonin - Šemberas ve středu nebude a nastoupí Honda s Šemberasem a Dzagojev na hrotu, ale to je asi jenom mé přání.

Reagovat
smazaný uživatel

podhrotu

Reagovat
Jajinek

jako CSKA by pak bylo o dost nebezpečnější, takže doufám v opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Milito to zvládne, je to "chlap z gulama"

Reagovat
Jajinek

já o něm nepochybuju, jen bych nerad, aby si to nejdebože obnovil...navíc třeba na tenhle zápas by posun Eto´oa do středu s Mariem a Panděvem na křídlech a Diegem jako žolíkem vcelku hodil....ale tak to jsou kdyby..

Reagovat
smazaný uživatel

za ten plat tam musi aj svoj život poloziť

Reagovat
j_mrazik

Shrnu to: Ne.

Reagovat
Tsigi

Budu koukat na Barcelonu, avšak nejspíš budu tak nějak přát Interu, ale když dá Necka hattrick, tak mi to vadit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Necka... Javča má silného konkurenta....

Reagovat
Tsigi

Necka se používá dlouhodobě a celočesky, zatímco Javča je pouhá místní buzerantská zdrobnělina

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, kdo jiný než Pražáci to mohl vymyslet...Zní to stejně buzerantsky jako Javča.

Reagovat
Tsigi

dobře, buzerantsky to zní stejně, pak už teda jen rozhoduje míra buzerantovství u jednotlivých hráčů a já mám jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Václav Neckář...

Reagovat
smazaný uživatel

musíš s ním mít solidní komplexy, když tě to tak žere. Všiml jsem si, že už to píšeš poněkolikátý, přitom jde o hovno. Pokus si dobře pamatuju, tak s "Javčou" jako první kdysi dávno přišel tvůj kamarád GATTUSO

Reagovat
Tsigi

i kdyby to první napsal GATTUSO, jakožto můj kamarád, tak to nic nemění na tom, co si o tom myslím

jiný svůk příspěvek o Javčovi si nepamatuju, takže zakončím citací :

jéžiš,ty seš ale mindrák, no co má tohle znamenat??

Reagovat
smazaný uživatel

Numero uno je Saša Del Piero...

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
10

numero uno je "Otočbýk", neboli Turnbull z Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

to trhá oči

Reagovat
j_mrazik

Kdo je Javča?

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Internazionale, koukejte se pochlapit a vyhrát aspoň o 2 góly.

Reagovat
Godwinson

CSKA překvapí, Necid opět rozhodne :))

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Inter vyhrá s takmer matematickou pravdepodobnostou P rovnajucej sa jednej

Reagovat
Tsigi

Trapp volal Balotellimu, aby mu dal nějakou radu. Balotelli mu odpověděl, že jestli po něm žádá, aby odložil pýchu stranou, tak ať hledá někoho jinýho, kdo to udělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... a co takhle neska překvápko O:1 ... CSKA,CSKA...

Reagovat
smazaný uživatel

ЦСКА pojdme na remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Učka hrali už včera

Reagovat
smazaný uživatel

moje holka říkala, že ne, takže asi ne CSKA rulezzz

Reagovat
mastakillah

Doufám že Inter bude hrát za celou Itálii ....takže věřím v jednoznačnou výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude hrát za celou Itálii tak to musí být 1:2,1:3,0:2....žádný italský týmsi nezaslouží hrát semif. LM.!!!!

Reagovat
mastakillah

by mě zajímalo podle čeho posuzuješ, jestli si to italské týmy zaslouží neboi nezaslouží...a navíc fotbal není o zásluhách docela jsi mě pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to trochu s nadsázkou... Ale italský fotbal je v posledních X letech hodně špatný.At liga nebo v LM italové nepěkný fotbal,semtam "korupce",diváci taky žádní,stadiony staré,škaredé atad atd. S výjimkou repre je to bída! A proto "nezaslouženě"

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Liga, kde se často nevyskytují výsledky jako 4:0, 6:1 a podobně je přece špatná. To nevíš? Mimochodem jsi zapomněl aktualizovat tým ve Fantasy CHL...

Reagovat
Tsigi

vím, že jsem na to zapomněl, včera asi v 10 jsem si vzpomněl a dost jsem toho litoval

a i tak dík za upozornění

Reagovat
10

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krleš... co to brbleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No... doufám, že se Krasič a spol hecnou a když už vypadla Chalsea, tak pude i druhej nejnesimpatičtější tým v LM.

Reagovat
Lubinterista

Doufám, že Necid nedostane příležitost vyšroubovávat si ucho z hlavy.

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Když dá tři góly Krasič, tak mi ani nebude vadit, že si nebude Necid šroubovat ucho.

Reagovat
Lubinterista

chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Slíbil jsem, že vám budu fandit nejdřív v semifinále. Proti CSKA bych měl problém i s jinými italskými kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jestli to někde nedávají v tv? Třeba Němci nebo tak...

Reagovat
smazaný uživatel

RAI UNO, Nova Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. To Rai bude asi kódované, ale Nova Sport samozřejmě stačí .

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal-Barca oba daji gol v obou pol.

Inter-CSKA 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo, bude Honda, či nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude. Ale není stoprocentně fit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som to asi čakal. A nakoľko odhaduješ, že to bude mať vplyv na výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale jak znám Inter, tak se bojím, že ho budou chtít zákeřnými fauly dorazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som aj na to, no...

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej kurz že CSKA nedá gol 1.94,to je jistotka

Reagovat
smazaný uživatel

Poteším sa až prehráš ako prvý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter má rozhodně obrovskou šanci,ale CSKA je pro mě černým koněm a minimálně Inter potrápí.Alespoň v to doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to tady! Uvedená sestava se mi líbí, ačkoli spíše čekám Ivána na stoperu a Chivua vlevo, Javier v záloze místo Dejana. To by ale byla škoda, Dejana bych dnes určitě postavil. Mario je kretén, už jsem to psal výše. Moratti prý pověřil Brancu, aby Mariovi dolmuvil, bezvýsledné...

Celkem dnes věřím Sammymu, mohl by tam něco šoupnout. Očekávám 4-2-3-1, klíčový bude asi zase Diegol. No nic, jdeme na to, prostě musíme!! Chci výhru, remíza je málo. Vedle snad vyhraje Arsenal, stále je tu ta možost, že semifinále uvidím přímo nam Meazze, takže mě nezklamte ragazzi!

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

100. per Inter

Reagovat
Darren Fletcher

bola by to riadna bomba ak by inter prehral co i len zapas, ale - preco nie? zacina sa od 0:0 a zostava len dufat... na druhej strane, to uz potom barcelonu nezastavi pred finale asi nik. co vam poviem, vskutku hrozny pavuk

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, už mám nervy jako kráva , už ať to vypukne...

FORZA INTER, AMALA!!!

Reagovat
Jajinek

já měl nervy v sobotu...teď jsem až podezřele v klidu...spiš se těším, spíš mám nervy ze zápasu Bari - AS...

(jinak rozhoně tím nenaznačuji, že CSKA přejedem a že se jich nebojím..)

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Inter (4-2-1-3): Julio Cesar, Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso; Sneijder; Pandev, Milito, Eto'o.Tahkle budem hrat to je jasny

Reagovat
smazaný uživatel

odpověď k nadpisu:NE!

Reagovat
smazaný uživatel

ta Sneijderova fotka..., jako bych viděl jeho tradiční rozhovor se sudím

Reagovat
scr

doufam, ze to bude hezky fotbal, kdo vyhraje to mi je jedno...ale doufam, ze bude Inter utahanej a o vikendu to projede v lize :) FORZA ROMA!!

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by postupit aj ked poslednu dobu vykony isli dole...mourinho je pan ten aj teraz LM vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 11 Muntari, 17 Mariga, 26 Chivu, 89 Arnautovic.

Allenatore: José Mourinho

CSKA MOSCA: 35 Akinfeev; 2 Semberas, 4 Ignashevich, 6 A. Berezutski, 11 Mamaev, 17 Krasic, 18 Honda, 22 Aldonin, 24 V. Berezutski, 42 Schennikov, 89 Necid.

A disposizione: 1 Chepchugov, 10 Dzagoev, 13 Gonzalez, 14 Nababkin, 15 Odiah, 20 Guilherme, 25 Rahimic.

Allenatore: Leonid Slutsky

INTEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Matrix jo? no tak, uvidíme, proč ne? Přeju mu to, začínám jej mít čím dál raději Snad absence Lúcia nebude tak citelná jak se obávám... Jinak, přes den jsem byl celkem klidný, ale teď v posledních hodinách to neskutečně narůstá, už ať to bouchne! Jsem rád, že je Javier nalevo a Drago hraje, tak jsem to chtěl. Jdeme na to!

FORZA INTER!!!

Reagovat
Jajinek

No potěš koště...na Matrixe jsem zvědavej..snad to zvládne...!!!

CSKA taky jdna změna oproti očekávání....no....jdeme na to!

Reagovat
smazaný uživatel

já mu věřím

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu se to dalo čekat, ale věřil jsem, že Gonzalez nastoupí... (měl navíc zdravotní problémy a nehrál třeba v generálce proti Machačkale). Ale s touto taktikou (Mamajev nalevo) už CSKA několikrát nastoupilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfejev - A.Berezuckij, V.Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov - Šemberas, Aldonin - Krasič, Honda, Mamajev - Necid.

Snad takhle defenzivní taktika Sluckému výjde. Inter to asi bude hodně tahat středem a ten chce CSKA hodně zahustit. Na ofenzivního Maicona zase bude hrát na levé straně zálohy obvykle defenzivní záložník Mamajev.

Reagovat
smazaný uživatel

je CSK silná ve vzduchu a kdo případně?

Reagovat
Jajinek

jestli se můžu vetřít, tak co jsem viděl, tak obránci velmi, def, záložníci taky, po standartkách dokáží hrozit, ale třeba Necida co se týče hry hlavou by měli Matrix a Samuel ubránit. Navíc Necka není rychlostní typ a nehraje ani Gonzáles, takže Matrix nebude zase tak sprintovat snad...jen si pohlídat kombinaci po zemi, v tom bude klič.

Reagovat
smazaný uživatel

Obranné trio A. Berezuckij, V. Berezuckij a Ignaševič je ve vzduchu velmi silné, horší je to po zemi.

V útoku se ve vzdušných soubojích zlepšil Necid a už tolik hlavičkových soubojů neprohrává.

Reagovat
smazaný uživatel

díky oběma. Ti Brezučtí jsou bráchové?

Reagovat
smazaný uživatel

dvojčata.

Reagovat
SunFells

Dvojčata

Reagovat
homeles8

dVOJČATA

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, na Materazziho se moc těším jen doufám, že neudělá nějakou blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Internazionale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Москвы в Мадрид !!!

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že to znamená to, co si myslím

Reagovat
homeles8

asi je to napsaný blbě, ale když doufáš, tak to určitě neznamená to co si myslíš....

Reagovat
homeles8

prostě to znamená, že chci Moskvu v Madridu. Finále CSKA-Lyon by bylo good

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ale to by znamenalo, že by v Madridu nebyla Barca, takže...

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
Arbiter

máš tam chybu

Reagovat
Jajinek

Chcete si poslechnout 100 blbostí o italském fotbale, pouštějte nyní Novasport...

Reagovat
homeles8

jé, novasport zrovna nemam. A na blbou Barcelonu se dívat nechci. Nedávaj to ještě někde?

Reagovat
Jajinek

už asi jenom nějakej stream...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je hosť v štúdiu?

Reagovat
Jajinek

Rada...

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tak to je kaliber.

Reagovat
GEGE

Reagovat
domingo

Nejlepší je ten obrázek na tn.cz .... "Necid v souboji s elitním útočníkem jménem Eto'o"

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam,že Moskovčanov tak pritlacime,že stoperi nebudu vedieť ani ako sa volajú

Reagovat
smazaný uživatel

U jedného to pochopím, ale u dvojičiek? Nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Honda si hned na zaciatku dal pekne Javiera

Reagovat
homeles8

No nic, loučim se s váma hoši Inter nenaladim a u barcelony bych usnul nudou, tak čest.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasic mimo

Reagovat
smazaný uživatel

okrem standartkiek sme nemali nic..skoda,lebo Rusi su uplne bezzubi,ale aspon sme im vyradili dvoch hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Máme více ze hry, CSKA se prakticky do ničeho nedostalo. Necid je na hrotu bezzubý, alespoň Krasič a Aldonin mimo pro odvetu. No chce to nějaký rychlý brejk, ne útočit pořád do plných. 2 branky by se mco hodily!

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal žádná sláva, ale moc se mi líbí ta atmosféra a chorály, když to přepnu, tak se to s tím funusem na Arsenalu nedá srovnat .

Reagovat
smazaný uživatel

Moja reč.

Reagovat
10

"diváci"

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže bez úvodzoviek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i když tomu moc nevěřim ale byl bych rád kdyby CSKA šlo dál

Reagovat
Jajinek

Tak zatím je to až moc opatrné, CSKA vyčekává a my jsme vepředu celkem jalový....chybí finální přihrávka a dostali jsem se zatím jen do náznaků Njehorší hráč suveréně Wes!!! Nedá rozumnou přihrávku, odskakují mu míče, prostě tragédie, akorát se rozčiluje, brzdí to...takový Eto´o dal víc přihrávek co měli halvu a patu než on...jednou mu to ale zblokovali a jednou to byl ofsajd...

Cuchu zatím taky nic moc....

Nejpříjemněji překvapil Matrix, zatím souboje vyhrávaá s totálně tragickým Necidem...a nej háč jansě Drago!! zapojuje do toho techniku, akrobacii, snaží se to roztahovat!...jen tak dál.

CO ale s tím...buď se Wes pribudí a nebo tu bude stejně apatické....mám strach aby CSKA jednou neutekla...něco nás musí probrat...cokoli....věřím ve výhru 1:0 že Eto´o jednou propasíruje na Diega a bude gól.

Jinak bez krašiče a Aldonina to bude v Moskvě tuuuuze zajímavé...

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA zatím hraje, co potřebuje. (i když se mi to vůbec nelíbí) Inter hraje doma a má tvořit, ale nevymyslel vůbec nic.

Reagovat
Jajinek

je to jalové no...bylo tam pár náznaků, ale to je žalostně málo...ale bez Krasiče a Aldonina doma?..jak to vidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič je z formy, ale pořád je to důležitý hráč, takže bude určitě chybět. Aldonin se nahradit dá úplně v pohodě.

Reagovat
Jajinek

Honda na box to box?

Reagovat
smazaný uživatel

To se uvidí podle výsledku na San Siru.

Reagovat
10

"...Inter hraje doma a má tvořit..." to asi bude ten problém...já jim spíš věřím venku

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že jim ta role nesedí, jejich šance venku jsou závislé na tom, jaký výsledek si do Ruska odvezou ze San Sira a zatím to pro ně moc růžově nevidím....Ale obávám se, že nějaký gól dají, tipuju Sneijdera z přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, že potřebují venku nedat gól. Cokoliv s nulou na kontě CSKA favorizuje do odvety Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, 0:0 není taky žádný slavný výsledek, ale bude se hrát na umělce, kde Mourinho odmítá trénovat, navíc já Inter viděl skoro celou základní skupinu Ligy mistrů a v zápasech venku mi nijak oslniví nepřišli, takže si myslím, že po výsledku 0:0 to bude 50 na 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyjev u nich přestříleli 9:1 na branku a ve druhém poločase je nepustili za polovinu, jenže teď jsou na zopakování takovýho výkonu fyzicky hodně dole a takový výsledek by asi nebrali. Podle mě budou hrát i dál trpělivě a čekat na gól, takže 0-0 nebo 1-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já zápas viděl a Interu se zápas vůbec nepovedl. Ale tři body jsou tři body.

Reagovat
Jajinek

Tak jdem na ně!!...aspoň jeden gól.

FORZA RAGAZZI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všimněte si, jak se Sluckij na té lavičce divně kýve.

Reagovat
Arbiter

tohle je klasická ruská nervozita

Reagovat
Arbiter

jinak za tohle ho fakt nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Arbiter

přijde mi to dětinské a nehodné pro manažéra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co má dělat, když je tolik nervozní, je prostě svůj a aspoň tolik nežvýká

Reagovat
Arbiter

mi to prostě přijde trapné, přicházelo mi to trapné a tak to bude i v budoucnu. Já jsem vyrůstal v prostředí, kde se takto projevovaly emoce a nesnášel jsem to

Reagovat
domingo

Tohle vede italskou ligu?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Dejaneeeeeeeeeeeeee to se musí dávaaat sakraaaaaaaa

Reagovat
Arbiter

Akinfejev Amazing

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
Arbiter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

dieeeeeeeeeeeegoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Votas

to je prostě zabiják

Reagovat
domingo

Milito je neskutečně dobrej útočník, když je potřeba dát gól, tak vezme balon a dá ho, jako by o nic nešlo

Akinfejev je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Honda hrál dobře, nešel dolů kvůli výkonu, jak si myslí komentátor, ale kvůli toho, že hrál zraněný.

Reagovat
Arbiter

díváš se na ruský přenos?

Reagovat
domingo

na Nově to říkali taky.... že střídá dnes nevýrazný Honda

Reagovat
Arbiter

no jo, kdyby se díval na ruský přenos

Reagovat
terry

Diego, ty jsi prostě neskutečný Janovská škola

Reagovat
Shevchenko

Milito Jediný sympaťák od těch prašivých psů.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

to neni možné už tolik střel šancí a jen 1 gol

Reagovat
irik

Necid má zpracování jak Altintop .

Reagovat
domingo

Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to měl těžké, ale ztratil naivně tolik míčů, že to nebylo možné, hrál hrozně.

Reagovat
domingo

Tohle byla reakce na tu situaci úplně na konci, jak dostal míč za šestnáctkou, kolem sebe kilometr místa, a nahrál ho zpátky do pole a ještě soupeři

Jinak těžký to měl, dneska by se tam sám neprosadil ani Vágner...

Reagovat
irik

Ten oblouček za obranu by Vágner asi proměnil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že Vágner by tam udělal mnohem větší vítr, nezlob se na mě, ale co tam někdy Necid prováděl, to bylo na facku. Hlavně, jak se srandovně otáčel do hráčů. Navíc mu nejde přihrát do běhu, protože je strašně pomalý.

Reagovat
domingo

Však já nic neříkám, hrál jako z učebnice pro dřeváky... obrana Interu z něj měla vyloženě prdel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 je pro CSKA dost špatný výsledek, v odvetě by měli začít riskovat. Gonzalez s Dzagojevem musí hrát od první minuty, Honda do středu se Šemberasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo být jinam.

Necid by se neměl vůbec otáčet s míčem a hrát co nejjednodušeji, když to tam někdy zklepával z prvé, tak to nebylo špatné. POkud ale stojí nad míčem a udělá více než tři dotyky, tak je 95 procentní pravděpodobnost, že míč ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter měl vyhrát minimálně o 2 góly, takže za to co CSKA předvedlo hlavně v 2. poločase je pro ně 1:0 hodně milosrdný

Reagovat
smazaný uživatel

tie nepremenene sance aby nas nakoniec nemrzeli

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ma hodne veľa hráčov Interu potešilo,obzvlast teda v 2.polcase,len tomu chybal 2.gol,ale inak som spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas ze strany CSKA ještě ušel, defenzíva pracovala spolehlivě, záložníci sbírali odražené míče. Ale těch nepřesností.... Po změně stran to Inter ovládl, dostal CSKA pod velký tlak a Armějci můžou být ještě rádi, že si do Moskvy vezou prohru 1:0.

Cesar 7 - Maicon 7, Materazzi 7, Samuel 7, Zanetti 6 - Cambiasso 7, Stankovič 7 - Sneijder 6 - Panděv 6, Etoo 7, Milito 7.

Akinfejev 8 - A.Berezuckij 5, Ignaševič 6, V.Berezuckij 6, Ščennikov 4 - Krasič 5, Šemberas 6, Aldonin 4, Mamajev 5 - Honda 6 - Necid 4.

Reagovat
Arbiter

Igor MoM

Reagovat
smazaný uživatel

INTERNAZIONALE ORA E PER SEMPRE!!!

Reagovat
Tsigi

Když jsem viděl zápas Bohemians Praha s Libercem, tak byl fotbal lepší dobrá hláška

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužený vítězství Interu..., druhá půle už byla víceméně jednoznačná, nicméně Akinfejev se opět předvedl..., to je neskutečnej borec

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfejev je fakt třída.

Reagovat
domingo

Je úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 je pro CSKA dost špatný výsledek, v odvetě by měli začít riskovat. Gonzalez s Dzagojevem musí hrát od první minuty, Honda do středu se Šemberasem.

Reagovat
Arbiter

a Sluckij se uhoupe k smrti, už to vidím

Reagovat
domingo

"Kyvadlo"... mi přijde, že do něj někdo na začátku strčí a pak už se houpe celou dobu automaticky, takový perpetuum mobile :)

Reagovat
Arbiter

palivo mu dodávají nehty, takže žádné perpetuum

Reagovat
domingo

Takže si palivo generuje sám, navíc se mu automaticky obnovuje bez nutného zásahu zvenčí. Perpetuum.

Reagovat
Arbiter

a jídlo je co? navíc on přestane při hvizdu píšťalky

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nikdy jsem ho neviděl na lavičce sedět bez toho, aniž by se kýval.

Reagovat
Arbiter

začne se kývat, pokud cítí, že mu trochu teče do bot. Tohle bych u profíka fakt nečekal, svou nervozitu by mohl přenést na hráče a to je špatně

Reagovat
Mr.Jindros

Podle sestřihu zaslouženě. Škoda, že Necka si s tou jeho šancí neporadil líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co mám na Mourihnovi fakt rád jsou ty jeho ksichty když inter nepromění nějakou tutovku, ten výraz vždycky stojí za to

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 velice dobry vysledok.. ale ako citam tak to mohlo byt aj viacej

Reagovat
Tsigi

Tohle by si měl Inter pohlídat, už jen dle sestřihu tam ten rozdíl v kvalitě byl velký.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl v kvalitě je, ale nezapomeň, že zápasy doma a venku jsou úplně jiné. Navíc CSKA určitě změní taktiku a bude směrem dopředu odvážnější.

Reagovat
Tsigi

nevěřím tomu, že mají šanci postoupit, tak to vidím já

Reagovat
Jajinek

což by nám mohlo vyhovovat...uvidíme, jasné nic není, ale jsem optimistický...

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky.

Reagovat
domingo

Tak nehrál Gonzáles a Honda s Dzagojevem se prohodili, kdyby byli všichni na hřišti, bude to vypadat asi jinak...

Reagovat
Jajinek

Co k tomu říct, výborný výkon z druhého poločase a kdyby hráči proměnili své šance, kterých bylo tak 6, z toho 2 naprosto vyložené, mohlo CSKA jet s debaklem a neřekli by ani pů slova. Takto je to ještě otevřené, což je škoda hlavně proto, že za stavu 3:0 bych třeba i hrál bez Milita, ale to už jsem rozebíral.

Jak ale psal mere, pokudInter doma nedostane gól a venku může hrát tu svojí hru, je těžké proti němu uspět a já pevně věřím, že si to v odvětě pohlídáme. CSKA bude bez Krasiče a bude se muset hodně zlepšít. Šance dle mě 60 : 40 Inter.

FORZA INTER!!!!

Reagovat
panca

na koho kdzytak pujde inter??

Reagovat
Tsigi

na Barcelonu

Reagovat
panca

tak to uprimnou soustrast

Reagovat
lnterista

4. v evrope je velka spokojenost

Reagovat
panca

ale inter se zakope na vlastni pulce a bude bojovat ale dnes hrala barca super

Reagovat
lnterista

koukal jsem u toho chvilku a co jsem videl tak Arsenal byl marnej...tak hrozne by Inter nehral

Reagovat
smazaný uživatel

V základní skupině jste se proti Barce zrovna moc nepředvedli.

Reagovat
lnterista

ale takova tragedie to teda nebyla...(mluvim o 1.polocase)

Reagovat
panca

sice hral kulovy ale barce poradne nic nedovolili

Reagovat
panca

arsenal byl zralej na tak na 6 - 7 golu! Upletl z hovna bic

Reagovat
Tsigi

držení míče v první půlce 29 % ku 71 %, takhle by ani Inter nehrál s tím souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Barca...

Reagovat
Jajinek

Ještě doplěním k Necidovi....Matrix ho ubránil s naprostou pohodou a to k tomu nepotřeboval ani nějaký extra výkon. Tomáš tam byl sám...ale v podstatě nevyhrál jediný osobní souboj....o to paradoxnější bylo, že kdyby v závěru třeba střílel z první, mohl vyrovnat, a to by byl tedy vzhledem k průběhu zápasu šok!!

Reagovat
smazaný uživatel

už pomaly veterán Matrix ukázal,že ešte nepatrí do starého železa a kľudne može aj budúcu sezonu v obrane zaskakovať

Reagovat
Jajinek

no...upřímně...ubránit dnes osamoceného Necida by zvládl snad i Aleš Škerle...

Já bych byl rád, aby se Matrix spíše začleňoval do managementu klubu a ke Cordóbovi, Lúciovi a Samuelovi přišel nějaký mladý stoper s tím, že Chivu se trval taky vrátí so středu.

Reagovat
lnterista

ty chces Matrixe v managementu klubu nebo si delas srandu??

Reagovat
Jajinek

no předně bych ho už za rok nechtěl na hřišti...ale tak s tím managementem...proč ne...sice ho moc nemusím...ale hrál v klubu dlouho, má k němu vztah, takovýchto lidí bychom se neměli zbavovat...

Reagovat
lnterista

a co by delal? Vubec si to nedokazu predstavit....ten si bude zbytek zivota uzivat

Reagovat
Jajinek

když mohl dělat asistence Siniša...

Reagovat
lnterista

to je taky pravda

Reagovat
Jajinek

beztak naučil Mascaru kopat penalty...

Reagovat
Tsigi

prý se ucházíte o Mária Figueira Fernandese z Porta Alegre a je mu 19

Reagovat
Jajinek

další brazilec...no...takové štěstí jako se Silou nemusíme mít...i když je to proti filosofii klubu, opravdu bych lovil na italské půdě a asi váš, v kterém klubu konkrétně...

Reagovat
smazaný uživatel

To se spíš ptej MSgoo, ten zná každou potenciální posilu Interu jako svoje boty.

Reagovat
Tsigi

Jo Krasič, Gerrard, Fabregas a Torres - troška to chtěj kluci od příští sezony vyšperkovat

Reagovat
lnterista

Torres? A Krasic doufam ze nikdy

Reagovat
Tsigi

Nevím, jen jsem naházel náhodně jména, který mě napadly. Zdá se mi, že Mgsoo to dělá podobnou metodou

Reagovat
Jajinek

no hlavně jste zapomněli na Aguera a Džeka...

Reagovat
smazaný uživatel

to su vsetko alternativy

Reagovat
Jajinek

my víme..

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas Banegu a Taiwa,ktorí neviem ci sa vlastne spojitosti s Interom spominali:)...a o Banegu bude urcite veľký záujem,tak keby nevysiel,treba získať niekoho iného

Reagovat
Jajinek

zatímco moji hráči se sice s Interem nevzpomínali, přesně vím jejich chrakteristiku, sleduju je, vím, že se hodí do systému a že by byli ideální...přišel jsem si ně ně sám anlýzou toho, kde nás tlačí bota...(Taiwo až tak ne, toho jsem tolikrát nevzpomínal, ale nebránil bych se). Tvoji hráči jsou výplody goal.comu a globálně naprostý nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nehovor nikdy...

Reagovat
Jajinek

ok, dodám ještě jednu věc a jdu na článek...

ty by jsi byl úžasný český fotbalový manažer...ti si taky nezjišťují, jaká je konkurence na v týmu na postu, kam hráče cpou, jen je chcou prodat...ty to máš opačně...ty hned jak v na jakékoli stránce uslyšíš jakékoli jméno (čím známější tím lepí, ale když ho neznáš youtube to jistí), hned ho chceš do Inter. Ať hraje jakýkoli post, jakkoli se hodí a nehodí do týmu, na dannou pozici, do koncepce, jakákoli je jeho cena a platové požadavky a jakkoli je jeho přestup reálný....prostě takový lovič hráčů. Na druhou stranu...i to se cení. Já, který netové drby moc nečtu, aspoň vím, o koho se potencionálně zajímáme. A až tu někdy napíšeš, že stojíme o Banegu, budu moc rád...dávám ti za to

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard,Fabregas-tych chce Jose,a Fabregasa by som bral aj ja a zaroven by mohol odist Mario do Arsenalu,co sa tyka este toho Gerrarda-kvalitny hráč,ale za tu sumu sa neoplatí,Krasic-to by sa museli urobiť nejake zmeny v kadri a Torres?toho som nespominal,ale nebranil by som sa mu:)

Reagovat
Jajinek

na jaké pozici v Interu by hrál Cesc?...rozepiš se klidně o 4-3-1-2 i o 4-2-3-1...

Reagovat
Jajinek

tady ale bude problém...já to zkusil a tenhle klučina nemá na youtube video...

Reagovat
smazaný uživatel

čoskoro snad bude mať

Reagovat
vitasrp

Millito zase neskutečně.. On je taky génius, dejte mu míč ve vápně a on ho okamžitě s dokonalou přesností pošle do sítě.. Super zabiják..

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil to pohotově, jak nějaký futsalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Milito je novy Ibra

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Jajinek

jsou úplně jiní, ale rád je mám stejně...

Reagovat
Tsigi

je hrozná škoda, že se do velkoklubu dostal až v 30 mohl být uznávaný zcela jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem zabijákov, najlepšie typy útočníkov i keď aj genialita Zlatana či Berbsa dokáže ulahodiť, hráči ako Millito, Saha či Fabiano, to proste žeriem

Reagovat
Jajinek

pozor!! tady to smrdí škaredým srovnáním Zlatana s Berbatovem a to teda nééééééé!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som tvoju reakciu, ale presne preto som dal Zlatana ako prvého. Geniálni proste sú a obaja, to, že Zlatan je vyšší level je jasné i keď momentálne, nerátajúc dnešok je to v tom zakončení väčšia trága než Berbatov...

Reagovat
Jajinek

tak Zlatan a zakončení je kapitola sama pro sebe, v tom ho třeba Milito převyšuje o tři třídy....jinak souhlas s tou genialitou a vyšším levelem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok no, že si to ty, tak aj Drogbič , Villa, či Torres, i Wazza, kedysi keď mal deň, dnes stabilne.

Reagovat
domingo

Plagiátore

Reagovat
lnterista

Dneska Dejan a Cuchu

Reagovat
Jajinek

Cuchu se mi až tak nelíbil, hodně kazil a přišel mi až nervózní...

Ale Drago parádně!

Reagovat
lnterista

ale kolik toho vybojoval a zalozil utoku

Reagovat
Jajinek

to jo, ale přišlo mi, že po zisku míče ho celkem často zbytečně ztratil a do kombinace taky moc použitelný nebyl...ale svou práci opět zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten druhy polčas to bolo neuveritelne aky tlak škoda ze nebolo 2-0 aspon ked odpiskal rozhodca koniec tak ma to dosť sralo ale neinkasovali sme to je do odvety slušne

Reagovat
Jajinek
Reagovat
Lubinterista

Je to malý krok pro Inter a naprosto bezvýznamný krok pro lidstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

cska budou ještě prosit,aby tam inter nejezdil,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele