základní skupiny - skupina D
22.10.2008 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Liverpool v Madridu nevyhrál

Další bod si na své konto připsal černý kůň letošní Ligy mistrů Atletico Madrid, které na svém stadionu uhrálo s Liverpoolem remízu 1:1. Skóre nejprve otevřel hostující Keane, těsně před koncem zajistil domácímu týmu jeden bod Simao.

Manažer domácích Javier Aguirre trochu pozměnil, oproti víkendovému ligovému utkání s Realem Madird, sestavu když nechal na lavičce odpočívat největší hvězdu týmu Sergia Agüera a naopak svůj debut v Lize mistrů si na hřišti odbyli Ignacio Camacho a Álvaro Domínguez.

Aktivněji do zápasu vstoupilo Atletico, když se v šesté minutě objevil před brankářem Reinou Andrea Dossena, v koncovce ale selhal. Poté nedokázal usměrnit do brány přímý kop Siama Camacho.

Ve čtrnácté minutě se poprvé měnilo skóre, ovšem ne na straně aktivnějších domácích. Do vedení šel Liverpool. Pas Stevena Gerrarda našel volného Robbieho Keanea, jenž prostřelil brankáře Lea Franca.

Pak se oba týmy pokoušely hrozit střelami ze střední vzdálenosti, nejprve pálil domácí Giourkas Seitaridis, poté Albert Riera a Xabi Alonso, ani jeden z pokusů však svůj cíl nenašel. O chvíli později střílel po přihrávce Camacha vedle Diego Forlán.

Na začátku druhé půle se rozvlnila také síť ze Reinou, autorem trefy byl Sergio Agüero. Gól však pro ofsajd nebyl uznán. Vyrovnání nepřinesla ani další příležitost Atletica, když na Reinu nevyzrál Simao. Na druhé straně hřiště musel Leo Franco likvidovat pokus Xabiho Alonsa.

Liverpoolští nakonec hubené vedení neudrželi, v 83. minutě obránce červených Carragher nezkrotil dlouhý nákop, Forlán přihrál Portugalci Simaovi a ten nedal brankáři Reinovi žádnou šanci. V závěrečně sedmiminutovce už žádný gól nepadl a soupeři se tak rozešli smírně.

Atletico společně s Liverpoolem momentálně vévodí skupině D. Oba týmy svá předchozí dvě utkání vyhrála a po dnešní remíze mají na kontě shodně sedm bodů.

Autor: Petr Páral / uefa.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
Tomtaf

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool je můj oblíbenej tým možná že vsadim i tu dvojku dneska

Reagovat
smazaný uživatel

LFC vyhraje aj dneska ai v neděli

Reagovat
smazaný uživatel

ccc v nedeli dostane na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

myslels jako ze dostane na prdel klub z cccp?

Reagovat
smazaný uživatel

reknu vam ze me teda ČT hodně nasrala ze toten zapas nebude vysílat hlavně že je na čt4 nějaká liga mistru v hokeji ktera nikoho nezajíma a na čt2 zapas který ma předem jasný průběh: rup gooool rup goool,.......chelsea:roma 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

si vul, to negeneralizuj;)

Reagovat
Messiáš

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju oběma klubům, sice víc Atléticu, ale v současné formě obou týmů tipuju 1:3 (Kun ; Gerrard 2x, Kuijt). Atlético se na zápas určitě hodně vyhecuje a podá lepší výkon než proti Realu, ale na rozjeté Reds to stačit nebude. Velká škoda, že nebude hrát Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo delal ty predbezne sestavy? jak tam mohl nacpat hyppieho kdyz ani neni na soupisce pro ligu mistru?

Reagovat
fantomas

A ještě je blbě napsaný.

Reagovat
smazaný uživatel

vidiet ze maniche a simao su vo forme to je hnus taki simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

Maniche byl v tom vápně faulovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš co to píská za *ebily?! Dvě prapodivné ŽK za simulování a ty "ofsajdy

Reagovat
smazaný uživatel

A zase !!!!!!!! To si snad dělají prču Jak je tohle možný? Metr před posledním obráncem a pomezní mává ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

Rierova žk byla jasna neumí simulovat tak at to nedelá... navic to byl trapas jak tam sebou placnul..ale ty ofsajdy to je na nic předevčírem ManU a včera tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozny: co tam ty pomezni mavaj? prej ofsajd kokoti posrali Liverpoolu jednoznacnou vyhru!!! fakt k nasrani tohle! snad nam tohle nebudou piskat a mavat i proti Chelsee co mame tedka v premier league!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi ale Stevie byl včera tragický!nevím,co s ním bylo,jestli nedostatek motivace (v porovnáním s nedělním matchem s F.K.Abramovic),nebo nějaký osobní splín,ale nebyl to on!Ani Benajun s Babbelem neměli svůj den!Ale hravě jsme se vypořádali s absencí Torrese a byli většinu zápasu lepčí.Hlavně Reira dělal po levačce dusno

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som povedal, že nás "pokazil" rýchly prvý gol, ktorý bol ešte k tomu z ofsajdu . Od toho momentu sa už hráči a aj Benitez videli na SB. Atletico prvý polčas extrémne tragické ale ani my sme už nehrali. Do druhého polčasu nastúpili madridčania nabrúsení a zvýšila sa aktivita, avšak v zápase sa ťažko orientovalo kvoli rozhodcom. Toľko chýb som ešte v jednom zapase snad ani nevidel. Prvý gol Keana z ofsajdu, potom odpískaný neexistujúci ofsajd pri gole Benayouna, potom dalšie dva neexistujúce ofsajdy atletica.

Celkovo som ale čakal viac, zápas nemal valnú úroveň, prišlo mi že týmy vedia, že v pohodke postúpia, tak načo mínať silami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pravda,mika!!Myslím,že oba teamy vpoho postoupí ze skupiny a plichta je skvělý výsledek...kor z venku a z Atletica.Chápu,že už pak neměli motivaci...přece jenom je čeká jeden ze zápasu roku v neděli a mám tušení,že si odvezem tři punkty a ujmem se trůnu!!YEAP,LIVERPOOL IS GOING TO RULE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze si este zabudol nepisknutu penaltu pro lfc....... a tech ofsajduu bolo .....

Reagovat
smazaný uživatel

Atletiko,atletiko som im drzal palce,nech vyhraju,ale mali smolu!!Najprv im neuznali gol,pre udajny ofsajd a vzapeti nastrelili tycku,take stastie mava liverpool v poslednej lige,ze az!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak očividně nejvíce předvedl rozhodčí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele