osmifinále - 1. zápasy
19.02.2008 20:45 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool zúročil přesilovku a porazil Inter Milán

Fotbalová Evropa vstoupila do vyřazovací části Ligy mistrů a Liverpool opět potvrdil, že je týmem, kterému tato soutěž svědčí. O tom se mohl přesvědčit na vlastní kůži Inter Milán, který je po prohře 0:2 na Anfield Road blízko vyřazení. Ráz utkání ovlivnilo vyloučení hostujícího obránce Marka Materazziho.

Začátek utkání byl hlavně boj. Diváci mohli vidět tvrdé souboje, které se staly osudné pro stopera Interu Materazziho. Ten byl ve 30. minutě vyloučen po druhé žluté kartě. Od té doby Liverpool přehrával svého soupeře, a to hlavně v záložní řadě. Více než územní převahu a pár šancí však nevytěžil. Ve 39. minutě se šikovně uvolnil Babel, ale tvrdá střela šla hodně mimo branku. Inter se zaměřil na precizní obranu, která zdobí nejeden italský tým, ale zároveň nevynechal jedinou možnost k rychlému protiútoku. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Hned na začátku druhého poločasu došlo k nedorozumění mezi brankařem domácích Reinou a obráncem Hyypiem. Toho využil Cambiasso, ale jeho střela šla mimo. V 54. minutě došlo k prvnímu střídání, když Cruze vystřídal Vieira. Ten hned o několik minut později nastřelil nešťastně Kuyta, od kterého se odrazil balón k volnému Torresovi. Útočník domácích běžel sám na branku, ale brankář hostí Julio César vyrazil na roh. V 61. minutě nastřelil Gerrard v pokutovém území ruku Vieiry, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.

V té době sílil tlak domácích, který se ještě zvýšil příchodem střídajících hráčů Pennanta a Crouche. Druhý jmenovaný měl hned šanci v 74. minutě, když se k němu dostal míč po nepřesné hlavičce Córdoby. Ten se po dopadu zranil a musel být vystřídán Burdissem. Střela Crouche šla však vedle. Když už se zdálo, že Inter dosáhne svého, přišla 86. minuta. Přetažený centr doběhl Finnan, přihrál Pennantovi a ten odcentroval do pokutového území, kde stál nepokrytý Kuyt. Ten otřel svou střelu o obránce hostí Maicona a vsítil první gól utkání.

To však nebylo vše. Šok pro Inter přišel v 90. minutě, když Gerrard vystřelil napříč pokutovým územím a jeho střela, po odrazu od tyče, skončila za zády brankáře Césara. Hosté se již na nic nezmohli a jsou jen kousek od vyřazení z Ligy mistrů. Inter odehraje odvetu na San Siru o týden později, než ostatní celky, protože by došlo ke kolizi s AC Milán, který hraje doma ve stejnou dobu s Arsenalem.

Autor: Aleš Cahlík / uefa.com

Komentáře (112)

Přidat komentář
Devil

Tezko tipovat postupujiciho sance jsou 50 na 50 . Fandit budu Reds a myslim ze doma zapas zvladnou , horsi to bude v Milane ! tip .-2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Live.bysme to prali jakozto fandove MUFC a cele anglicke kopane,ale mame obavy ze na Italy stacit nebudou.

Letosni projev "reds"=hodne za prumerem.

Postup: Inter Milan CF.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je tento zapas jasny. Vyhra interu. Liverpool se v poslednich zapasech moc nepredvadi. tip: 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je v herním útlumu a nedaří se jim. Inter naopak v laufu. Dvojzápas se z tohoto hlediska zdá jednoznačný. Myslím si, že toto utkání ale skončí velkým překvapením. Liverpool zvítězí 1:0. Doma pak bude na Interu Milán, aby nás všechny přesvědčil o obdivuhodné formě a dokázal postoupit - já jim VĚŘÍM.

Reagovat
smazaný uživatel

doma liv´pool zvitezi, reds se dokážou hecnout když je potřeba. tip 2:0

Reagovat
Pharrell

vyhra Reds ale myslim si ze to na postup stacit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Liquid

Tip 0-0, odveta 3-1 pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Domácím se vůbec nedaří, na co šáhnou, to zkazí. Ale obzvláště v LM si už nemohou dovolit zaváhání. Budou dřít do úmoru a chtějí si vytvořit před odvetou alespoň minimální náskok. Inter Milán je na to celkově daleko lépe, ale přijíždějí na Anfield Road hlavně neinkasovat. Nakonec mi tedy vychízí remíza. Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee 0:0 to nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Z tých vašich tipov sa naozaj musím smiať:-) Žiadny prehľad o futbale...ako niekto môže posudzovať zápas podľa toho,ako sa tomu či tomu klubu v lige darí alebo nedarí.INTER AJ V MINULEJ SEZONE MAL DOBRU FORMU A VEĽKÉ OČI A V LIGE MAJSTROV NEBOLO Z TOHO NIČ! Ak Rafa postaví tú správnu "jedenástku",tak Inter nemá žiadnu šancu. Atmosféra na Anfielde je celkom iná v pohároch ako v Premiership.

Reagovat
smazaný uživatel

No way!!!

Reagovat
Liquid

S tím že ostatní nemají žádný přehled o fotbale si dost přestřelil, sice máš pravdu že Liverpool za poslední roky dochází vůbec z anglický ligy nejdál v LM,ale teď je tam strašná nemohouctnost, viděl sem zápas proti Barnsley a žádná rezerva tam nehrála.Problém dle mého je,to že Rafa to právě střídá až moc a ještě sou všichni pod velkým tlakem,který nezvládají, ale přesto abych obhájil tipy si myslím, že nebudou daleko od postupu, jak sem psal doma 0-0, na San Siru vyrovnají na 1-1 což by jim stačilo, ale Zlatan v závěru rozhodne. Ale je to jen tip, realita může být jistě jiná. Pro mě je Inter letos vůbec největší favorit na celkový vítězství a 2.ACM , třeba přes Lyon byste přešli, ale v této dvojici stejně jako většina věřím Interu, ale jemi to celkem jedno kdo půjde dál. Fandím Chelsea, Seville a Celtiku, kterej ale Barcu nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

s části souhlas..ale jen s casti

Reagovat
smazaný uživatel

Na poháre chodí na AR celkom iná sorta fans,ktorá je ďaleko hlučnejšia ako "permanetkové kravaty" na Premieship! INTER niečo podobné zažije ako v roku 1965,keď sa nestačili diviť a vtedy najlepšie mužstvo sveta prehralo na Anfield road 3:1 aj s tým svojim slavnym catenaciom! Odveta na San Siro bola jedna veľká fraška s podplatenym rozhodcom,ale dnes to už tak zaujímave nieje,však pán Moratti!

Reagovat
smazaný uživatel

A ty velký odborník fotbalu můžeš odhadovat výsledek podle minulé sezony????

Reagovat
smazaný uživatel

No, opravdu tezko tipovat. Nejjistejsi mi prijde -2,5 golu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nebude v Lpoole vyhrávat beatles, ale Pavarotti!!! Bude to krásná bitva, ale ruku na srdce. Lpool nato nemá..Inter nastoupí skoro v najsilnejší zestavě: prví zápav: 1:2, odveta 3:1. At žije tok 1965 a cesta za titulem s Giacentem facchettim!! FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

bihužel liverpool je velmi z formy a na silný inter nemá šanci benítez za chvíli pude

Reagovat
smazaný uživatel

zase až tak jednoznačně bych to také neviděl, LFC je sice v totálních sračkách, Rafa je totální kokot, který se nikdy nepoučí z chyb a nikdy nepochopí zákonitosti anglické ligy a nikdy se nenaučí pořádně nakupovat......ale v jedné věci je opravdový machr -dokonale pripravit tým na JEDEN konkrétní zápas......a když hráči dodrží taktiku a mají i potřebné štěstí, tak jim to vychází......otázka je, jak se mu toto podaří nyní, natahal si totiž do LFC absolutní hráčský odpad bez vůně a zápachu a zbavil se bojovníků typu Didi Hamanna, obrana ´krutě stárne, no uvidíme......vidím to 50:50....

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že inter i liverpool maji stejne šance ,ted' nezaleži na tom jak se jim daři v lize liga mistru je upe něco jineho , bude to určitě zajimavi vyrovnany zapas muj tip 3:2

Reagovat
M11

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase to bude boj Torres vs Ibrahimovic, ale já věřím Liverpoolu. Jsem Fans United, ale přál bych postup Liverpoolu, jelikož Steve Gerrard má můj velký obdiv. Věřím, že na San Siru moc neuhrjaí, ale dnes na Anfiled Road to bude tvrdý boj, který nakonec vyhraje Liverpool, hlavně díky Torresovi a Gerrardovi. Celkově si myslím, že Liverpool postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

mno co sledujem posledne zapasy L´poolu tak Gerrard to tam dost kazi, skoro kazdu prihravku, podla mna ked bude mat svoj den D Carragher tak inter nema sancu , cez neho nic neprejde

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool musi vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Moj tip dnes 1:3,postupi Inter,doma vyhra 2:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - Inter 4-2.... bude hodně golu,a vyhraje liverpool...nemuzete srovnavat anglickou ligu s LM! Inter to v LM taky moc neumi,za posl 5 let nebyl dal jak v ctvrfinale,letos taky ne vypadne hned ted! Budu drzet liverpoolu,i kdyz se jim nedari! Za Lpool hraji lepsi hraci jak v interu...na tech klicovich Reina lepsi jak Cesar,Torres lepsi jak zlatan,Gerrard lepsi jak Stankovic,Carragher lepsi jak Materrazzi,na stejne urovni se samuelem...Xabi Alonso stejna uroven jako Vieira...ne-li lepsi o trochu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Jeste, ze jsi nedodal Finnan lepsi jak Maicon... Takto to posuzovat je opravdu trefné

Reagovat
smazaný uživatel

tak zalezi na uhlu pohledu,ja to vzal takhle,prtz predtym tu uz bylo receno secko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si si evidentne vybral hracov, ktori sa ti hodia.

Maicon lepsi ako Finna, Chivu lepsi ako Riise/Aurelio, ani s tym Ibrahimovicom, ci celkovo zalohou nesuhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je Torres lepsi...i Gerrard...mozna ten xabi alonso neni lepsi no,ale,nezaostava o moc

Reagovat
smazaný uživatel

vandertom: Mluvíš(tedy píšeš) hodně odvážně.4:2?Neřekl bych.4 góly určitě nedostanem.K tomu hodnocení se radši vyjadřovat nebudu,rominho to prakticky napsal ze mě. Jen k těm brankářům.Viděl jsi letos vůbec chytat Julia Cesara?Udělal jedinou(velkou) chybu a to při zápase s Parmou,kdy pustil gól z přímého kopu,který mohl chytit.Letos je naší velkou oporou a věřím, že to ukáže i na Anfieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ví...myslím ze padne hodne golu....a nevim proc by nemohlo ted...interu se v Anglii moc nedari,a Lpool umi hrat LM ,dava dost golu..je to jen tip..a Cesar je podle me o neco horší nez reina

Reagovat
smazaný uživatel

Staci ohlidat Gerarda,dat trosku do tela Toresovi a Liverpool je v pasti.Nechci aby do vyznelo jednoduse,ale rozhodne na to Inter silu ma.Navic ma v tymu vyborne zakoncovatele, ktery si se stestim primo tykaji.Muj tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral ten Váš skvelý Inter na Anfield road?? ))) Liverpool nie je žiadna zasratá seria A, kde nerrazurri nevie nik poraziť!!! Arivederci Inter ala Champions league!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodali jsme dobrý výkon, hrát o 10ti proti ostrovnímu celku je těžké.Nicméně, ještě není nic rozhodnuto.

Reagovat
Devil

Tak myslim ze zapas hodne ovlivnilo vylouceni Materrazziho , ale to nemeni nic na faktu ze Liverpool si pekne zadelal na postup ! joooooo !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Veru pravda

Reagovat
Shevchenko

Jo! Super, tak se mi dneska bude skvěle spát, díky LFC! Doufám že si to už uhlídají, a vy Nerazzurri nechte kralování evropy jinému týmu z Milána.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Ac dostane bůra

Reagovat
smazaný uživatel

taky se na to těším go gunners

Reagovat
R22

mno tak jsme opět ukázali, že jsme týmem stvořený pro LM :)

Inter měl velký problémy se dostat za půlku, natož pak do našeho vápna :)

postup už si pohlídáme

Reagovat
smazaný uživatel

Pre LM ssssssste naozaj stvoreny ale Preniership to neni take vyrazne

Reagovat
smazaný uživatel

Strelili vôbec na branu?

Reagovat
smazaný uživatel

Postup je isty aj podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

V 10ti lidech to jsou velký problémy

Reagovat
R22

měli problém se tam dostat i v čase kdy hráli v 11 :)

a vymlouvat se na to, že hráli v 10 je blbost, pokud někdo poruší pravidla tak nazdar...nehledě na to, že jsme ještě měli kopat penaltu za tu ruku ve vápně, tu viděl každý jen rozhodčí ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se opet ukazalo co to vlastne ten inter je zac. Absolutne osklivej fotbal, derava obrana, udejchana zaloha a nevyditelnej ( buh ) Ibra. S tou italksou ligou neni neco v poradku. Posledni serie zapasu interu vyhrana jen s pomoci rozhodcich, ale diky bohu v Evrope je Moratti kratkej. A to vubec memluvim o tom, ze to mohlo bejt minimalne 5:0 nebejt dobryho Julia C. Uz do ty LM radsi nelezte, at si si z ty ostudy nepostavite novej stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

A kdepak byly nějaké řeči po hokejovém zápase s Manchesterem?

Reagovat
smazaný uživatel

oni hrajou i hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

J:Cesar ich podrzal ?CO?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak to byl krasnej zapas, avsak skoda ze se hral jen na jedny pulce.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadi forza LIVERPOOL

Reagovat
Zajda

Na dvou...1.poločas na levé....2.poločas na pravé

YNWA..VIVA LIVERPOOL

Reagovat
smazaný uživatel

no rekl bych, ze vychztal dve tutovky. A za prvni gol nemohl, protoze mu stinil obrance.

Reagovat
smazaný uživatel

zevraj to bol ako vlastenec?

Reagovat
smazaný uživatel

Cely zapas podelal sudi.Kontakt tam byl v obou pripadech,ovsem to co z toho vzeslo je hodne diskutabilni.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nieco s tou CERVENOU kartou?

Reagovat
smazaný uživatel

Idem off .Dobru noc!

Reagovat
smazaný uživatel

akoze tie zlte karty pre matterazziho..no dost divne..ale aj tak fandim lvpoolu a viem ze postupi:)

Reagovat
smazaný uživatel

JA mu tiez verim .

Reagovat
smazaný uživatel

cervena byla opravnena, za drzeni protihrace je zluta karta, to ze nekteri rozhodci berou na "zlute" hrace ohled a vylucujou je az za brutalni zakrok je vec jina.. vsadil bych se, ze v italii by dostal ztezi jednu zlutou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som rad . A diky

Reagovat
smazaný uživatel

viděls ty zákroky?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze sem je videl, rukou si ho dvakrat pridrzel, a pridrzeni je zluta karta.. nevim co bych mel dodat..

Reagovat
smazaný uživatel

blaznis!!!! v italii by dostal zlutou torres, za simulovani a hlavne teda za prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mas pravdu tam piskaju zakerne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesmej sa je to pravda Taliansku liu kazia rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

ja se smeju protoze, je to pravda a naprosto s tebou souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten prvni faul co ho Tores predbehl to byl od rozhodciho nejapny zert.Stejne tak jak Materazzi mohl faulovat Tores mohl prifilmovat.A ten druhy jsem vydel z blizka ruka na rameni ovsem Tores jeste zabojoval a jak vydel ze je to v trapu tak se na efekt skacel.Rozhodci asi driv piskal basket ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool vyhrál díkyy panu rozhodčím stěží jeden faul materazziho byl na žlutou a ten vůl to teda pískal překvapil mě gerrard který hrál na hovno a pak štastný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Toto utkání hodně rozhodla červená karta, ale i tka měl Liverpool převahu a připadal mi mnohem chytřejší us míčem, než hráči Interu, kteří byli bezradní. Gerrard opět ukázal proč je takovým vůdcem a mě jen mrzí, že nepřestoupil v mládí do Manchesteru United, protože to bylo možné. Ten slavný Ibrahimovic neudělal nic, ovše tím bych nechtěl vyzdvihovat Torrese, který pouze vykartoval Materazziho a spálil jednu tutovku. V odvetě to vidím na postup Liverpoolu, protože zápas skončí remízou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera som pozeral zaznam - statistika striel bola 23:3 pre domacich, z toho na branku 7:0. Neviem, ale bud na tejto stranke alebo v TV si niekto statistiky vymysla? Podobne sa to odlisuje aj pri zapase AS Rim - Real, dalsie clanky (aspon statistiky) radsej nebudem citat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi Interu líto. Sice konečně poznal, jak se asi obvykle cítí jeho soupeř, ale nemuselo to být zrovna v tomhle zápase...

Reagovat
DelPiero137

Opat sa ukazala kvalita Interu a nic by na tom nezmenil ani fakt, keby Materazzi nebol vyluceny... Na Seriu A staci hra ktoru Inter predvazda : branit a s utocnikmi ako Ibrahimovic daju vzdy nejaky ten gol, niekedy aj s pomocou rozhodcou... Ale na Ligu majstrov to zdaleka nestaci a kazdy rok sa to len dokazuje. Valencia, Liverpool, postup oz zakladnej skupiny neisty. Inter ma a vzdy mal len velke reci ale vykon ziadny. Akurat ze teraz sa im v lige dari. Inter na to nema ani hracov aby nieco vymyslel proti silnemu superovi. Najofenzivnejsi hrac s technikou je tam Figo a ten ma uz 35... Takze dalsie sklamanie, alebo skor kruta realiata kvality tohoto muzstva...

Reagovat
smazaný uživatel

interu se proste v LM nedari v tech par poslednich minutách je liverpool zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Interu v Serii A je mě záhadou,jak už tady bylo řečeno oni nemají vůbec tým na to aby někoho přetkačili,jejich hra je defenzivní a troufám si říct že mají daleko horší hráče než AS Řím nebo AC.Ať se na mě Interisti nezlobí ale podle mě máte v Itálii hodně suilné páky a rozhodčí máte podmazané,jinak si nedovedu ten náskok vysvětlit,hrajete nejtragičtějí fotbal v LM,vaši hráči sou strašní,žádnej špílmachr,hrůza děs.LM není Serie tam tak silné páky nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Á,juventino. :) Naše hra je defenzivní?Ale máme nejlepší útok v lize, ale to už se nebere že?(samozřejmě do toho nezapomeňte připočítat penalty..) Problém je v tom,že máme hodně defensivně laděných záložníků: Cambiasso,Vieira,Dacourt,celkem i Stankovic a nově příchozí Maniche taky není nějaký špílmachr.Naše útočná hra vychází spíš přes krajní obránce a někdy Zanettiho.Maicon hodně podporuje útočnou fázy hry a z leva je to buď Chivu nebo Maxwell.Ono by to chtělo v létě obměnit zálohu.Já bych prodal Césara(záložník),asi i Solariho(toho jsem si nikdy neoblíbil a jeho výkony se mi nelíbí),Figo pravděpodobně skončí a možná bych prodal i Dacourta(máme mladíčka Pelého,který se jeví celkem slušně).To by tam zbyl Jimenez(kde bych jeho hostování proměnil na trvalý přestup),Vieira,Stankovic,Cambiasso,J.Zanetti,Chivu/Maxwell.Chtělo by to přivést playmakera a křídlo(byl bych neuvěřutelně šťastný, kdyby to byl Quaresma).Teď k tomu že máme horší hráče než AS nebo AC.Jak na kterém postu..Je známo, že naše záloha nepatří mezi nejlepší,v tom je na tom AC i AS mnohem lépe.Brankáře,obranu i útok máme kvalitní..K tomu že podplácíme rozhodčí-zdržim se komentáře..Nejtragičtější fotbal v LM?Nepovede se nám zápas s Liverpoolem a už jsme tragédi..Super dedukce,bravo!Celkově mi tvůj názor připadá hodně zaujatý..

Reagovat
alias

Oboustraně mizerný výkon. Liverpool měl štěstí, že hrál dvě třetiny proti desíti a v závěru ho spasily dva šťastné goly. Inter nepředvedl vůbec nic. Pokud někdo neusnul z předváděného fotbalu tak zaručeně z uspávajícího projevu komentátora, který zapadl do rámce celého utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Interisto:Já nejsem zaujatýera sem vám fandil,ale zklamali ste mě,fandím italskému fotbalu a musím říct že vy děláte v evropě jen ostudu,to nesoudím jen podle jednoho zápasu,vy tak hrajete každý rok upachtěný fotbal,to není dobrá reklama pro italský fotbal.Někdo se podívá na italský fotbal jednou za rok a hned si tam zapne Inter a řekne si,ten italskej fotbal je hnusnej a příště už se dívat nebude.Štve mě to z toho hlediska že zase pár tupců bude říkat že itaslkej fotbal stojí zahovno,i když my všichni co fandíme italskýmu týmu víme že to tak není,protože to sledujem a víme jakou předvádí hru.Prostě mě to mrzí že ste předvedli zase holomajznu a pak se bude říkat jo ten fotbal hrají strašně a přitom nikoho nebudou zajímat perfektní výkony AS a spousty dobrých zápasů co dehrálo AC např proti MU nebo Juve proti Realu a spousty dalších případů.Štve mě že ste předvedli takovou bídu a opět.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom s tebou souhlasím. Je pravda, že LM prostě neumíme, štve mě to..Flintu do žita ještě letos neházím, ale stejně ta odveta bude hodně těžká.Snad předvedeme o mnoho lepší výkon, protože včera to bylo na Sice jsme hrálo o 10ti, ale i tu půlhodinu, co jsme hráli v plném počtu jsme VŮBEC nic nevymysleli..A jestli to Cordobovo zranění bude vážné, tak jsme vlastně bez stoperů..To by obrana vypadal asi takto:(z prava) Maicon-Burdisso-Chivu-Maxwell.To by se podle mého Julio docela zapotil..Snad to dneska zvládne AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád Interu věřím že postoupí,sice vidím malou šanci ale je,myslím že pokud dáte první gol do poločasu,tak to může vyjít,ale nesmíte to moc otvírat.Bude to těžké,ale ještě Interu věřím!Určitě budete hrát líp jako v Anglii to bezdepat,budete doma,takže to bude vypadat jinak.Dneska doufám AC uhraje přijatelný výsledek,nevěřím že vyhrají,ale přijatelný výsledek třeba 2:1 si odvést můžou!

Reagovat
smazaný uživatel

protoze inter neni zvykly prohravat jakmile dostane prvni branku on tak uz to neotoci ( vetsinou ) v lize neprohrava vubec a tak neni na to zvykly ! odveta 2:2 nebo 2:1 pro inter

Reagovat
smazaný uživatel

no já myslím že Inter už v téhle sezoně dostkrát prohrával viz.s AC milán,zrovna se mě nechcou hledat statistiky kolikrát prohrával ale určitě dostkrát třeba s Parmou doma ještě si vzpomínám.To není o tom že neumí hrát když prohrávají,prostě jim to nesedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Materazzi.. vzdy me tak potesi videt ho odchazet predcasne ze hriste... sance Lpoolu do odvety nemohly byt vetsi... 80 - 20 pro anglany

Reagovat
smazaný uživatel

no prvně bych chtěl říct ze Materazzi byl z fernadnda úpně hotový a řekl bych že červou by dostal i později kdyby mu ji nedal ve 30 minutě. 100% zasloužený výsledek literpool hrál luxusní fyzicky nýročný match a bil ty italy od začátku do konce. Pravda je že kdyby je neposlal do deseti asi by se hra i vyrovnala, ale jako fanda arsenalu co preferuje anglický styl hry to bylo super takhle likvidovat italy. Nicméně rozhodnuto není!

Reagovat
smazaný uživatel

nádherný výsledek...Inter si ani neškrtl,dnes vyhoří AC a su spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas ovlivnil skandální výkon hlavního rozhodčího. První žlutá karta neměla vůbec být. (Torres krom toho simuloval celý zápas, tak doufám, že sem zase nějaký "chytrák" bude psát, že týmu z PL nesimulují). Hned v úvodu dal ještě neoprávně žlutou kartu Chivovi a tím "požlutil" obranu Interu, což má velký vliv na hru obránců po celý zápas. Hráči Liverpoolu nedostali za celý zápas za ostřejší zákroky ani jednu žlutou. Navíc když se Inter dostal prostřednictvím Ibrahimovice (což byl jediný útočník po odchodu Cruze) do útoku, tak mu rozhodčí písknul snad každej dotek s míčem jako faul - takže zkrátka Inter nemohl útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Torres vždy spadl nasimulovaně až po zákroku, ale každý zákrok byl na kartu. Podle pravidel ani nemusel padat, držení dresu se má trestat žlutou, takže Materazzi zaslouženě ven, Torres měl za ta divadélka minimálně jednu žlutou dostat taky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi zdá že sou tu jen samý děti, takový věci co tu píšete a to všude, jeden napíše vyhraje ten a ostaní se mu smějou a melou "tak co lamy a podobně"

tak kdo to viděl musí uznat chybu rozhodčího ,ta první žlutá se dávat určitě neměla, rozhodčí nakopat do prdele, to je hrůza tohle si dovolit v Lize mistrů!!!

uplně to skazilo zápas ,nedalo se koukat , nebejt týhle chyby tak Inter neprohrál , ale i tak vyřim že postoupí Inter ,bude hrát útočně a síla Liverpoolský obrany je mizerná , Inter má na to aby šel dál

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen tehle zápas, ale i celý dvouzápas. A když Inter kvůli jeho chybám nepostoupí, tak i celou Ligu mistrů.

Reagovat
R22

a ta ruka hráče interu milán ve vápně byla v poho, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zaprvé by měl upřesnit, o jakou ruku z těch třech se jednalo. Zadruhé všechny tři byly v souladu s pravidly (2 nastřelené od protihráče a u třetí si Vieira chránil obličej). A navíc toto lze pak brát jako kompenzaci za předchozí špatné vyloučení, které tomu předcházelo Tudíž faktem zůstává, že rozhodčí poškodil Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

* bys

Reagovat
R22

nemyslim nastřelený a prej chránil obličej tak ty si vtipnej

Reagovat
M11

Reagovat
M11

100

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to zoberte: Inter prehrá za rok tri stretnutia na vrcholnom fóre, z toho dve v LM . Nemá horšie mužstvo ako L´pool, jednoducho a proste mu zápas vo všetkých smeroch včera nevyšiel. Ak dokáže doma obhájiť svoju skutočnú hru tak ako to doma predviedol L´pool, bude to ešte veeľmi zaujímavé. Oba tímy mám rád, postup prajem Interu .

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo si pamatuji lonskej zápas s Valencii venku jak Albiol rukou na čáře chytl míč,to byla jasná ruka a díky tomu sme nepostoupili, takže jestli letos nepostoupí díky rozhodčímu

Reagovat
smazaný uživatel

je opravdu velmi zabavne cist zaryte fans interu, jak brani svuj klub, ale misto toho, aby napsali: ano hrali jsem napicu, tak za to muze rozhodci. Jestli ti pride, za vylouceni Marca, trikrat neodpiskana ruka, jasna jako Brno, jako nedostatecna kompenzace, tak si interni idiot, pravda je proste takova, ze inter neni velkoklub, protoze nedokaze bojovat jinde, nez v taliansku ( jak tam bojuje, to uz je jina vec ze??? ) Naproti tomu Roma dokaze porazit Real, a inter hraje tak, ze by zadnou LM vubec obtezovat nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zaprvné se snad všichni na tomto webu shodneme, že kompenzace v pískání je věc nesprávná a plyne z přechodzí chyby rozhodčího. To, že Inter hrál špatně snad každý viděl, nicméně lépe v dané situaci hrát nemohl, takže nevím, proč mám tu "novinku" oznamuješ. Ty 3 tebou zmiňované ruce byly všechny v souladu s pravidly, takže také nechápu, proč s tím argumentuješ. Pak tvrzení, že Inter není velkoklub nechám raději bez komentáře, stejně tak jako slovní spojení "interní idiot".

Reagovat
smazaný uživatel

No, penalty v souladu s pravidly.. Zahrát takhle rukou,( jako Vieira), a udělal by to náš soupeř v Serii A, tak pravděpodobně kopeme penaltu a posloucháme zde milion řečí..Já uznám, že minimáně ta ruka Vieiry měla být posouzena jako penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolští se probrali ve správnou dobu. Zatím je to ale poloviční úspěch. Nakročeno mají ale dobře, nutno podotknout, že jim to bohužel Inter Milán hodně mizerným výkonem sám usnadnil. Rovněž ČK pro Materaziho byla velice přísná. Odveta bude tuze zajímavá a sám jsem zvědav s jakou taktikou se Liverpool představí, někdy mi přijde, že mu opravdu více svědčí venkovní utkání více oproti domácímu. Momentální šance na postup jsou jemně vychýleny pro Liverpool.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele