základní část, 12. kolo
19.10.2018 18:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 2:2

Bojovný výkon Bohemians stačil na zisk jednoho bodu. Favorit z Plzně se v prvním poločase herně trápil, ve druhém sice zlepšil svůj výkon, na vítězství to ale nestačilo.

Domácí do utkání vlétli. Záviška z úhlu mířil ovšem do boční sítě. Na druhé straně Řezník centrem překvapil Valeše, ten však na poslední chvíli ale dokázal míč vytáhnout mimo tři tyče. Ve 12. minutě spálil obrovskou šanci Krmenčík, jenž svůj samostatný únik zakončil střelou nad. Následně hosty podržel Hruška, když zlikvidoval nebezpečné pokusy Závišky a Yusufa. Ve 24. minutě po faulu Procházky dostali domácí výhodu pokutového kopu. Exekuce se ujal Yusuf a bezpečně poslal Klokany do vedení.

Po půlhodině hry zakončoval k tyči Petržela, střela však postrádala razanci, a Valeš tak dokázal míč vytěsnit. O pár minut později se ale už hosté z vyrovnání radovali. Krmenčíkovu prudkou ránu vyrazil Valeš pouze do nohou Schumachera, který si tak nešťastně vstřelil vlastní branku. V nastaveném čase první půle mohli jít Klokani zpět do vedení, jenže Záviškovi v obrovské šanci zakončení nevyšlo.

Hosté do druhého poločasu vstoupili lépe, nicméně první nebezpečnou akci si připsali domácí. S Reiterovým pokusem si však Hruška poradil. V 63. minutě nejdříve Procházka trefil tyč a s následnou Hořavovou střelou si poradil domácí strážce svatyně. Uběhlo sotva 60 vteřin, když se na pravé straně uvolnil Reiter a přihrávkou našel Závišku, jenž se konečně na několikátý pokus prosadil.

Jenže vedení domácím nevydrželo dlouho. Rohový kop Viktoriánů propadl až k Procházkovi a ten tvrdou ranou nedal Valešovi žádnou šanci. Hosty vyrovnávací branka povzbudila a hnali se za otočením zápasu. Petrželova hlavička z 75. minutě mířila vysoko nad. Podobně dopadl i další pokus Procházky. Deset minut před koncem opět nemířil přesně Petržela. Závěr zápasu se hrál už jen na jednu branku, ale Bohemka dokázala bojovným výkonem cennou remízu ubránit.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (11)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
vanGomm

Plzeň už byla na remízu,takže pouze matematika

Reagovat
vanGomm

Věčně 1:0 vyhrávat v naší lize donekonečna nelze

Reagovat
smazaný uživatel

To Bohemka nebude mit svuj den tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Petr325

0:1 na Plzeň bývá letos poměrně jistota

Reagovat
boryland

1:2..............Krmy,Petržel.............

Reagovat
eL

Škoda toho vlastence

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsme obrali boháče a to je dobře. Pro chudé týmy, které ale vychovávají mladé kluky pro ligu by měla existovat od svazu nějaká dotace... Staýený zadek z nás má Slavia, Sparta i Plzeň a to je dobře.

Reagovat
fino_alla_morte

Zas to nepřeceňuj, kdyby nebylo kouče Haška, kterej staví koncepci na mlaďasech, hráli bychom stejně jako v minulosti s odpadlíky a bídáky. A kdyby nebylo tý výměny hráčů za Tetteha, tak bychom jeli dál jen na poje*aný hostovačky. Dokud se nezmění vedení, jsme pro hráče dál jen přestupní stanice. Vzhledem k marodce, úzkýmu kádru a hlasům, že v zimě má odejít Martin Hašek junior a Máša, by to chtělo přivést minimálně 8 hráčů. Bohužel se obávám, že kvalitativně to nebude žádnej zázrak. Vůbec bych se nedivil kouči Haškovi, kdyby odešel. Každopádně zápas s Plzní moc pěknej, šance na obou stranách. Zaplaťpánbůh za ten pěknej fotbal, co hrajem.

Reagovat
vanGomm

To souhlas,ale je to hlavně také o tom,že kdyby furt vyhrávali tzv. favorité,tak by se to asi sotva jmenovalo Fortuna liga

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele