základní část, 23. kolo
03.03.2019 15:00 CET
0 : 3
(0:2)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Slavia ovládla vršovické derby jednoznačně 3:0

Slávisté uspěli v nedělním zápase v Ďolíčku a rivala z Vršovic, Bohemians, porazil rozdílem tří branek. Skóre otevřel z penalty Souček, do poločasu ještě skóre navýšil Škoda. V závěru pečetil vítězství Hušbauer.

Do první příležitosti se dostal už po pěti minutách Hušbauer, rána ze solidní pozice mu ovšem nesedla a Fryštákovi nenadělal neřešitelné potíže. Ve velké šanci se po necelé čtvrthodině objevil i Bořil, i jeho však vychytal připravený domácí gólman.

Velmi netradiční a kuriózní situace se udála zhruba ve čtvrtině zápasu. Bohemka se díky svižné přechodové fázi dostala rychle na útočnou polovinu, Vaníček z pravého křídla odcentroval a Puškáč přesnou ranou překonal gólmana Koláře. Radost Klokanů ale netrvala dlouho, ba dokonce se brzy přeměnila v žal. Sudí se totiž na pokyn VAR šel podívat na video, načež usoudil, že při předchozí útočné akci Slavie stáhl Krch nepovoleně Masopusta na zem. Odpískal tedy pokutový kop, k němuž se postavil Tomáš Souček a povedenou ranou poslal sešívané do vedení.

V tu chvíli se utkání zlomilo a zelenobílí se už sotva dostávali do nějakých náznaků nebezpečí. Během jedné minuty posléze musel čelit Fryšták dvěma podařeným Stochovým ranám. Ta první byla obzvláště nebezpečná, druhou zase gólman Bohemians dlouho neviděl. Do poločasu se přece jen dočkala Slavia další branky. Coufal poslal nadýchaný centr z pravé strany, na ten si naskočil Škoda a hlavičkou na zadní tyč rozjásal své spoluhráče.

Druhá půle už se nesla ve značně klidnějším tempu, první nebezpečný pokus měl na svědomí Ljovin, jehož rána skončila nad břevnem. Na druhé straně po hodině hry neuspěl Masopust, který z ostrého úhlu vybojoval pouze rohový kop. Blízko překrásnému gólu byl na straně červenobílých Škoda, jehož volej prosvištěl jen těsně vedle rány.

Definitivní stvrzenku na vítězství Trpišovského svěřenců dal patnáct minut před koncem Hušbauer. Navedl si míč, z hranice velkého vápna napřáhl a přízemní střelou překonal Fryštáka. Díky tomu zůstává Slavia na prvním místě s tříbodovým náskokem na Plzeň, Bohemka je nadále čtrnáctá a na elitní desítku už ztrácí šest bodů

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
M1ck0

0:3

Reagovat
Adhol

Reagovat
FC Parma

1:0 (Vacek)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Adhol

V Ďolíčku to nebývá jednoduchý a na derby se Klokani určitě hecnou, ale i tak nás vidím jako jasný favority a věřím, že Bohemians bez větších potíží porazíme. Tip: 0-2

Reagovat
boryland

1:1.............

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Adhol

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (Škoda)

Reagovat
celticz

1:3

Reagovat
luismiksak

Systém VAR nedokonalost v plné nahotě !!!

Reagovat
arsavin

To je v háji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele