základní část, 15. kolo
10.11.2018 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 0:1

Nepříliš atraktivní duel mezi Slováckem a Libercem skončil výhrou Slovanu, když se o jediný gól zápasu postaral Nešický. V závěru zápasu měli domácí výhodu pokutové kopu, ten však Kuchta nedokázal proměnit.

První poločas se odehrával spíše uprostřed hrací plochy. Oba týmy se do šance dostávaly sporadicky. V 11. minutě zahrával Liberec rohový kop, Trmal byl ovšem pozorný a situaci vyřešil. Slovan byl přeci jen o chlup nebezpečnější, ale závar ve vápně domácích vyřešil razantním odkopem Hofmann.

Na druhé straně se k zakončení dostal Zajíc, střela ovšem nebyla dostatečně razantní, aby měla šanci na úspěch. Ve 30. minutě Pešek posunul míč na neobsazeného Nešického, jenž parádním způsobem překonal Trmala a poslal Slovan do vedení. Domácí po obdržené brance měli více ze hry, obrana hostů ovšem byla pozorná a žádné šance nepřipustila.

V úvodu druhé půle se do míče opřel hostující Pešek, branku ale netrefil. Na opačné straně se do dobré pozice dostal Sadílek, střela se mu ovšem vůbec nepovedla a míč poslal vysoko nad. V 58. minutě hlavičkoval mimo tři tyče hostující Aarons. Podobně dopadl i o pár minut později domácí Reinberk. Patnáct minut před koncem musel Trmal vytáhnout dobrý zákrok proti střele Peška. Pojistit vedení Slovanu se nepovedlo ani Potočnému, jenž mířil nepřesně. V 81. minutě přišla největší šance domácích na vyrovnání. Po faulu Koscelníka nařídil sudí Rejžek pokutový kop, k jehož exekuci se postavil Kuchta. Nguyen ale vystihl směr střely a míč dokázal vyrazit do bezpečí. O pět minut později se v další velké příležitosti objevil ještě Havlík, ten však z voleje přestřelil.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (1)

Přidat komentář
kecipep

2:0 Kuchta, Navrátil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele