21. kolo
24.03.2010 17:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 1:2

Černé dny Sigmy Olomouc pokračují, Hanáci po výprasku se Spartou doma nestačili na Mladou Boleslav, které zároveň umožnili získat první jarní body. Výhru 2:1 zařídil až šest minut před koncem Kalina.

Utkání začalo velmi divoce, už v první minutě postupoval z úhlu sám na domácího brankáře Mendy, ovšem trefil jen Lovásika. Branka nepadla ani po dorážce Chramosty. Boleslav svojí šanci neproměnila a o tři minuty později za to tvrdě zaplatila. Janotkovu nepovedenou střelu si do vlastní branky tečoval Adrian Rolko a domácí vedli 1:0. Ve 27. minutě se Olomouci naskytla obrovská příležitost na zvýšení, nešťastník Rolko fauloval Škerleho, jenže nařízený pokutový kop neproměnil Šultes, skvěle se proti němu vyznamenal brankář Šeda. Další šanci Olomouce měl na svědomí Komárek, ten z úhlu minul branku. Také Mladá Boleslav měla slibné příležitosti, ovšem v prvním poločase už se diváci další branky nedočkali.

Olomouc v tomto utkání zahodila pokutový kop a v 54.minutě zahodila další obrovskou tutovku. Hubník v pokutovém území obešel Šedu, jenže toho v brance zastoupil Hrdlička a odkopem zažehnal obrovské nebezpečí. V prvním poločase zahodili první šanci Boleslavští a zaplatili za to, nyní totéž platilo znova, ovšem obráceně. V 57. minutě totiž vstřelila Boleslav vyrovnávací branku. Jan Chramosta se prosadil povedenou přízemní střelou - 1:1.

Po hodině hry se činil Lovásik, Sylvestreho dělovku vytěsnil na rohový kop. Mladoboleslavské vyrovnávací branka nakopla a hosté najednou v Olomouci rázně ožili. Jejich aktivita se nakonec vyplatila, neboť v 84. minutě vstřelil vítězný gól Kalina, který křižnou střelou doslova propálil brankáře Lovásika - 2:1 pro Mladou Boleslav. Olomouc už vyrovnat nestihla a po Spartě prohrála i s Mladou Boleslaví.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele