28. kolo
17.05.2009 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Tescoma Zlín 1:1

Sigma doma remizovala se Zlínem 1:1. Oba góly padly ve druhém poločase, když se nejprve trefil domácí Hořava a následně srovnal stav Bača.

První šanci měli ve čtvrté minutě hosté ze Zlína. Dostálek poslal Bačovi za obranu a ten z úhlu střílel. Vše vyřešil gólman Šustr a míč vyrazil. Na druhé straně pálil nebezpečně Ordoš. Ten si zády k bráně zpracoval balon a z otočky střílel kousek nad. Největší šance prvního poločasu přišla po 33 minutách hry. Zpoza velkého vápna napřáhl Kaščák a trefil břevno.

Ve druhém poločase opět zahrozili jako první hosté. Dostálek nahrál Musilovi, ale ten nepochopitelně v jasné gólovce netrefil ani bránu. A tak přišel trest. V 63. minutě šla do vedení Olomouc. Hořava měl kolem sebe dost prostoru na střelu a nádherně vymetl růžek Baránkovy branky - 1:0. Zlín reagoval střelou Musila, jeho pokus ovšem lapil brankář Šustr. Čtvrthodinu před koncem vyrovnal na břevna Dostálek, když z dobrých pětadvaceti metrů rozezvonil horní tyč olomoucké svatyně. Zlín se vyrovnání dočkal až v 83. minutě, kdy se trefil Bača. Výborný Dostálek odcentroval na nepochopitelně neobsazeného Baču a ten lehce skóroval - 1:1. Minutu před koncem mohl Olomouci vystřelit výhru ještě Ordoš, ale jeho hlavičku v pohodě chytil Baránek.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

4:1

Reagovat
vanGomm

Na výhru Zlína je momentálně už 2,50,navíc některé sázkovky se jistí a podmíňují to 3ako.Olomouc už při výhrách Sparty,Liberce a Boleslavi už o mnoho nehraje tip tedy 2.Navíc Zlín má v příštím kole dalšího moraváka Brno.Záchranu Zlín určitě nevzdá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele