předkola - 3. předkolo - hlavní část
24.09.2020 19:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Liberec porazil oslabené FCSB a postoupil do 4. předkola EL

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (428)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
h8_sfatto

2:1 v prodloužení

Reagovat
veikko

FCSB i v hodně okleštěné sestavě porazilo Argeş 3:0, nicméně soupeř byl na úrovni středu naší druhé ligy a při tempu, jaké je obvyklé v české lize, by mělo mít FCSB dost vážné problémy vzadu. Vepředu je suverénně největší hrozbou (a možná společně s Moruţanem asi jedinou) při absenci Comana a Tănaseho Dennis Man. Ten dal letos už 5 gólů v lize. FCSB prý plánuje ještě přivést nějaké posily (zatím přišel gólman Straton a stoper Cana z druhé ligy), tak se výsledek odhaduje těžko. Liberec musí hrát hodně fyzickou hru, protože na to FCSB nebude mít jak reagovat. Zejména střed ve složení Perianu - Moruţan je spíš ofenzivně laděný, kdy oba hráči mají dobrou techniku, ale jsou to takoví malí klučíci, u kterých si absolutně nedokážu představit, že by nějak mohli konkurovat Marovi nebo Hromadovi. Na stoperu nastoupí výše zmíněný Cana, kterému je 20 a doteď hrál jen druhou rumunskou ligu a s ním krajní bek Briceag. Až na hroťáka Petreho jsou navíc všichni hráči z té poslepované sestavy docela malí, takže při standardkách by měl mít Liberec velkou převahu. Zápas proti Argeş, který jsem viděl, sice úplně nedonutil hrát FCSB naplno, ale v obraně byla vidět slabina. Myslím, že tohle si Liberec může prohrát jen sám a můj tip je 1:2.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
veikko

A to jsem psal ve chvíli, kdy ještě z té sestavy navíc nechyběl stoper z nouze, krajní bek a křídlo z nouze. Zase jim přibyl Tănase, takže v útoku nebezpeční budou, ale upřímně za každý vstřelený gól FCSB by měly následovat tak 3 obdržené. Střed zálohy je bez šance, není tam nikdo s alespoň nějakými zkušenostmi.

Reagovat
Alan_Shearer

Diky za informace

Reagovat
veikko

V pohodě, já jsem to měl jako relax při učení na státnice. Už před dvěma lety jsem týden před státnicemi řešil hru Kolumbie a Mexika, abych o tom napsal představení týmů k MS.

Reagovat
Losinho

díky za to

Reagovat
smazaný uživatel

snad to tak bude

Reagovat
Fluor

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

6:4

Reagovat
MagpeCZ

1:2

Reagovat
ACSeRw!n

2:1

Reagovat
Stannis Baratheon

Jak zkusí? To musí být povinnost snad ne?

Reagovat
kilobyte

Ale očekávám pěknou ostudu.

Reagovat
Spejbl

1:11

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovsky typ, nechutny souper, velmi kvalitni klub, velmi bohaty majitel a velmi krasny stadion. Jeste, ze je velmi mala sance, ze by Hoftych vedl Slovan treba ve vyrazovaci fazi LM. Nedovedu si predstavit kolikaty stupen superlativu by na ty soupere musel vymyslet.

Reagovat
cetto

Ja nevím no, všude se píše, že za fcsb nastoupí sestava na úrovni céčka až déčka, přitom ta sestava vypadá spis jako mix acka a becka. To je furt celkem silný tým, ktery by měl mít nad Libercem navrch.

Reagovat
AjaxFans

2*0

Reagovat
REPLIKATOR

0:3 kontumace

Reagovat
Rob Roy

BREAKING: FCSB is very close to sign 4 players from Astra TONIGHT, LESS THAN 24 hours before the game vs Slovan Liberec. The club's officials claim all 4 can be registered for the game tomorrow!!! Premiere after premiere in world football!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To muze hodne preklopit sance. I na Cesko - Skotsko bylo videt, ze pri takto poskladanym tymu je dulezita hlavne sehrana obrana a ta vyhoda soupere pak neni tak obrovska.

A mit Cesko misto Tecla kvalitniho utocnika, tak to byla minimalne remiza.

Ke vsemu bych pridal jeste psychiku - Liberec se jiste videl uz pomalu ve skupine, nedivil bych se postupu domacich.

Reagovat
OTASi

Reagovat
veikko

Čtyři hráče dopíšou, ale nebude to Dima, ale křídelník Radut, takže stoperská dvojice sehraná nebude. Aspoň tak.

Reagovat
veikko

No, problém je ten, že stejně podle pravidel UEFA můžou dopsat už jen 2 hráče. Navíc už teď mají kádr natřískaný k prasknutí, to je může ještě v lize pěkně mrzet, když budou pořád podepisovat hráče, kteří už si pak nezahrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

"A pomůže mu další boss rumunského fotbalu. Ioan Niculae, šéf rumunského obchodu s hnojivy a majitel Astry Giurgiu, podle médií souhlasil, že do FCSB pošle hned čtyři hráče, vlastně celou obranu. Stopeři Constantin Dima a Daniel Graovac, pravý bek David Bruno a křídelník Valentin Gheorghe mají s FCSB podepsat smlouvu na jeden rok.

Dohoda ale má být taková, že hned po zápase se Slovanem se všechny kontrakty vypoví a hráči se vrátí do kádru Astry. Lépe řečeno zůstanou v Giurgiu, protože právě na jihu země se zápas hraje. Server digisport.ro píše, že FCSB může ještě na soupisku napsat čtyři hráče. Ještě v den zápasu v 8 hodin ráno má rumunský tým projít dalším testováním v naději, že se další hráči uzdraví."

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-evropske-pohary-evropska-liga/384696/pakt-bossu-proti-slovanu-rumuni-si-narychlo-pujcuji-hrace-na-jediny-zapas.html

Bylo by divny, kdyby Becali nevymyslel nejakej vyj*b

Reagovat
veikko

Hm, jsou to prostě mafiánské mrdky, no. Když už nic jiného, tak je to aspoň nejhorší obrana v lize. Bylo by krásné, kdyby jeden mafián takto vy*ebal s druhým, že jim pošle 4 hráče, aby si tím pojistil, že FCSB vypadne.

Reagovat
REPLIKATOR

Pak je můžou poslat na hostování.

Reagovat
veikko

Liberec to prostě bude muset uhrát sportovně proti mafii. A klidně si troufnu tvrdit, že Becali už má pošéfované rozhodčí. Už jenom ta "náhoda" s Tănasem, který se "uzdravil" asi po týdnu... Je to fraška, nakonec si nedělám moc naděje, že by Liberec postoupil.

Reagovat
veikko

Takže původně mohli dopsat 2 hráče a najednou jsou to prý 4. Museli být napsaní všichni na soupisce nejpozději 24 hodin před zápasem, najednou stačí zítra ráno. Normálně v karanténě člověk stráví 14 dní, Rumuni se "zázračně" uzdravují po týdnu. Jo jó, peníze, peníze, penízky...

Reagovat
FC Parma

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

A co jako mají dělat? Tady místní onanisti se radují z toho jak Liberec má postup na dosah NEfér cestou - klasické čecháčství.. Když FCSB hrozí kontumace tak aspoň se pokusí nastoupit a udělají pro to všecko co je v rámci uefa možné. Liberec by udělal to samé. Pokrytectví to je se dneska taky hold nosí no

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to špíny z Rumunska, kontumace je spravedlivá.

Reagovat
Losinho

Bejt to naopak, tak se s Libercem nikdo nebaví a je dávno rozhodnuto.. pokrytec jsi leda ty sám

Reagovat
Greny

Uvidíme zda bude UEFA mít stejnej metr na Slovan az to chytí a za týden nastoupí Slavia A .. respektive ti co nenastoupi ve středu v odvetě LM... By asi koukali až by Karl za den měl celou lavičku a hráče Slavie, Koláře v bráně a Trpisaka s Housteckym na lavce a pro sichr by se to hrálo v edenu

Reagovat
8lampard8

hráči nemůžou být na soupisce pro poháry dvou týmů zároveń (Slavie v LM a Liberec v EL), takže to padá i v teoretické rovině, ne?

Reagovat
Greny

Tak asi ne ... Ale tak dostanou vyjimku na výjimku

Reagovat
8lampard8

mi připomenulo tuhle scénu https://www.youtube.com/watch?v=hwoIoJh0FY8

Reagovat
Elliasson

Pravdou je, že proti Slovanu Bratislava se UEFA zachovala ukázkově jak nemá, ale to není důvod, aby se tak chovala proti FCSB/komukoliv jinému.

Reagovat
oli9

Další dva pozitivní... Zrušte poharovou Evropu letos

Reagovat
shitcool

Dávaj to někde v TV? To by mohla být prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Nova sport - ale prej se tam ještě řeší něco s Rumunskou stranou, takže to asi není na 100%

Reagovat
shitcool

Jinak ti dva příchozí mají být Švýcar Goran Karanovic a křídelník David Caiada, který má portugalský a lucemburský pas.

Reagovat
Losinho

Nově nakažení Man a Tanase (ten měl nejspíš minule falešně pozitivní test).

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladané zostavy?

Reagovat
Greny

Hej to je vtip že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Taký fundovaný, na európsky futbal sa špecializujúci portál ako je EF, to musí vedieť odhadnúť...

Reagovat
GrimeBaller98

FCSB tezko odhadovat

Slovan dneska podle me: Nguyen-Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula-Hromada(snad), Mara- Pesek, Beran, Mosquera - Rabusic

Reagovat
veikko

Při nakažení Mana a Tănaseho to asi bude vypadat nějak takto, ale ta stupidní výjimka od UEFy to ještě může zamíchat.

Straton - Panţîru, Soiledis?, Cană, Pantea - Perianu, Simion - Horşia, Ion, Caiada - Karanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Písali, že Soiledis už je k dispozícii a myslím, že útočník Petre by mal byť proti Libercu tiež v základe..

Reagovat
veikko

Digisport.ro a sport.ro měli ty sestavy poměrně rozdílné. V útoku bude buď Petre nebo Karanovic a Soiledis sice k dispozici oficiálně je, ale byl dlouho zraněný a nejsem si jistý, jestli je fakt zdravý nebo to byla jen bouda, aby měli dostatečný počet zdravých hráčů, kdyby se jim už nepodařilo někoho přivést. Stejně tak už je jasné, že nastoupí i Enache na pravém beku. Kdo ví, kolik hráčů ještě stihnou zapsat. To je fakt k zblití ta UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som si, že ma už máločo prekvapí, no čím dlhšie sledujem futbalové dianie, tým viac mi je z počínania UEFA na zvracanie. Práveže mi to príde, že sú z roka na rok viac skorumpovaný a bezškrupulózny.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
GrimeBaller98

I pres situaci, porad je to FCSB a myslim si, ze to bude velky boj. Plus se hraje v Rumunsku, tak si rikam ze ten kurz na FCSB je dost vysokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, aktuálně přes 7 na FCSB. Mít nějakou sázkovku přes ulici, asi bych neodolal jít si pro easy money

Reagovat
GrimeBaller98

Ja to zkousim za 250, jako fanousek Slovanu na to nejsem hrdy, ale lepsi kurz jsem dlouho nevidel, naposledy kdyz se Pribram zachranovala a hrala v Jablonci, to byl asi kurz 7,5. To byly penize zdarma

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, fakt hrozně easy money, když FCSB by prohrálo i v plné sestavě.

Reagovat
veikko

Tak nebyl bych si tak jistý, ale pořád je to tým, který skončil loni v rumunské lize až pátý za Kluží, Craiovou, Botoşani a Giurgiu. Je to jen stín bývalé Steauy. Navíc stačí, že chybí Man, Coman a Tănase, ten zbytek ani zdaleka takovou kvalitu nemá.

Reagovat
Stannis Baratheon

Právě. Coman a Man jediní co za něco stojí, zbytek průměr a pokud by byli v plné sestavě, tak by to bylo 50 na 50. Momentálně Slovan prostě musí.

Reagovat
Salfovic

Na Tipáči rovných 8

Reagovat
Losinho

Fortuna 8,6.. ale tak jestli fakt nastoupí z půlky juniorka a shit last minute posily, tak to stejně budou vyhozený prachy..

Reagovat
DieFohlenBMG

Liberec vyhraje o 2 a víc gólů

Reagovat
Heisenberg

Vždyť je mačkali ve druhý půli i Litevci. K tomu si vezmi, že za ně nehraje skoro žádnej vlastní hráč, ale vypůjčený oježděný modely z Číny. Jak na tom asi budou psychicky, když dostanou prvního góla?

Poserou se nebo se na to vyserou, protože jim Tvrdík ty prachy stejně pošle. Kurz 8 by byl přepálenej i proti rumunskejm uklízečkám.

Reagovat
KingMaster13

Tohle je snad horší situace než čelit jejich áčku Tady prostě nemůže Liberec vyjít jako vítěz, protože se čeká jasný postup, kdo ví jestli se to nebude odkládat a kdo ví jak natahovat, což by jim uškodilo v lize a nebo teda postoupí ale chytí to tam, protože Rumuni jsou laxní a nedivil bych se kdyby Beccali postavil i nějaký nakažený a mohou odpískat Apoel a nebo vypadnou a budou za úplný kokoty

Reagovat
Rothbard

Tohle nemá s regulérností nic společného. Bude smutné, pokud Liberec ani tak nepostoupí.

Reagovat
Stannis Baratheon

Sranda bude až hráči Liberce ze strachu z nakažení odmítnou nastoupit a FCSB postoupí kontumačně.

Reagovat
veikko

Podle iSportu pořád chybí FCSB jeden hráč, aby splnili limit pro možnost sehrání duelu. Momentálně pořád jednají s Valentinem Gheorghem z Astry, ale ještě to nedotáhli a do 14:00 musí být zapsaný na soupisce a musí mít negativní test na koronavirus.

Reagovat
smazaný uživatel

To je FCSB klub z pralesa, ze maji i nedostatek junioru?

Reagovat
veikko

Spíš jsou posraní až za ušima a bojí se tam ty juniory dopsat a chtějí využít toho, že jim UEFA dovolila dopsat, kolik hráčů chtějí i mimo svůj tým... Jo a pro pobavení jim chybí 12 členů realizačního týmu, v týmu jich zbylo 8 i s náhradním trenérem. A tohle nechá UEFA hrát.

Reagovat
veikko

*a ještě se jim přes média vysmál prezident CSU Craiova, že to mají za podvody v loňské sezóně. Že prý je stihl boží trest.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
lampas

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

To je boží liga

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasny, ze toho chteji vyuzit. Jen se podivuju nad tim, ze nekdo muze vubec mluvit o tom, ze jim chybi hrac.

Reagovat
Kostomlat

bylo by vtipný, kdyby dnes Libe postoupil kontumačně a za tejden Plzeň kontumačně postoupila v Beer-Shevě

Reagovat
shitcool

Reagovat
C-M@ster

Máme pro vás čerstvou zprávu, jen nevíme, jestli dobrou, nebo špatnou:

Domácí klub nás právě informoval, že mu UEFA schválila novou patnáctičlennou soupisku pro dnešní zápas...

Bude se hrát a bude se i vysílat! #FCSLIB

Reagovat
Salfovic

Tak to, že se bude hrát, je snad dobrá zpráva, to je tedy přístup

Reagovat
veikko

Na takových 99 % nastoupí za FCSB někdo nakažený. Taky bych z toho jako favorit nebyl nadšený, že mi hrozí v dalším kole vypadnutí kvůli tomu, že mě nakazili zamoření Rumuni.

Reagovat
smazaný uživatel

To riziko nákazy během zápasu je dle mého názoru naprosto minimální. Je potřeba to hodit za hlavu a soustředit se na zápas. Kvalita je určitě na straně Liberce.

Reagovat
Greny

Rozhodčí z Ázerbájdžánu to bude Liberec v desiti

Reagovat
PavlíčeQ

A na soupisce fcsb Ardelean, tady je rozhodnuto

Reagovat
Greny

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Wambasen

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Reagovat
veikko

Portari: Catalin Straton, Mihai Udrea

Fundasi: Gabriel Enache, Ionut Pantiru, Marian Botezatu, Stefan Cana, Aristidis Soiledis, Alexandru Pantea

Mijlocasi: Gabriel Simion, Ovidiu Perianu, Adrian Șut, David Caiado, Ovidiu Horsia, Robert Ion, Octavian Popescu, Laurentiu Ardelean

Atacanti: Adi Petre, Goran Karanovic

A tady je finální soupiska FCSB na zápas. Strach z toho nejde, jen se nenakazit a zvládnout tlak.

Reagovat
veikko

Předpokládaná sestava podle sport.ro:

Straton - Panţîru, Simion, Cană, Pantea (junior) - Horşia, Perianu (junior), Ion - Caiado, Karanovic, Petre

Obrana spolu hraje poprvé, Simion je primárně DZ, 3 střední záložníci mají dohromady 58 let (20, 18, 20) a útok tvoří hráči, co v Hermannstadtu naskakovali spíš z lavičky a Petre, který se zatím do kádru FCSB moc neprosadil. Liberec to musí dát, hlavně neznervóznět a nenechat se vyprovokovat. Myslím si, že rozhodčí bude dělat Liberci problémy.

Reagovat
Greny

To Piska naka kunda z Ázerbájdžánu

Reagovat
HorajzmAmmann

Straton - Enache, Cană, Soiledis, Panțîru - Simion, Perianu, Şut - Petre, Karanović, Caiado.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale divím se, že na lavičce je třeba Popescu.

Reagovat
veikko

To je Octavian Popescu, nějaký junior. Základ hrává Ovidiu Popescu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Aha díky... Na livesportu byl ten lepší

Reagovat
smazaný uživatel

3:2. Nadšení, divokost, Becalli, český závěr zápasu.

Reagovat
boryland

0:1............

Reagovat
mario23

stream prosím by nebyl ?

Reagovat
Greny

To mohl písknout

Reagovat
Heisenberg

Rumun divadlo, ale na nohu mu šlápl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Půjčíš hráče na jeden zápas konkurenčnímu týmu a borec se zraní v 9. minutě

Reagovat
PaYaB

Lidi se tu báli sudího, ale teď dal redku a klidně mohl písknout penaltu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec má neskutečný štěstí... zranění zapůjčeného hráče, redka. Tohle jestli nedají...

Reagovat
Greny

Ví rozhodčí že FCSB nejsou modří?

Reagovat
Heisenberg

Berbr

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni odkop od brany. Nezvyk.

Reagovat
ZB 07

Mně těch Rumunů začíná být líto

Reagovat
Greny

Já se spíš poseru smíchy pokud postoupi

Reagovat
Losinho

Liberec hrajte něco. Tohle musí skončit aspoň o tři přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Rumunsko to je ještě karma za Mutua, ne?

Reagovat
Marv

Dej mu kartu, ne? Kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hráč Bukurešti obejde 4 hráče Slovanu.

Reagovat
REPLIKATOR

Po vyloučení místo kombinace začneme nakopávat balony

Reagovat
veikko

To je hrozná sračka, co Liberec hraje.

Reagovat
vinetou

Liberec hraje jak, kdyby on byl poskládanej z hráčú z jinýho týmu, oh wait...

Reagovat
OTASi

je fakt že oba týmy působej uplně stejně co se sehranosti týče

Reagovat
REPLIKATOR

Však je, ze Slavie...

Reagovat
Salfovic

Reagovat
dinss

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Liberec vyhraje, tak sním svůj klobouk.

Reagovat
OTASi

zatím to vypadá že budeš o hladu

Reagovat
oli9

Budeš žrát neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Daj potom stream.

Reagovat
smazaný uživatel

A žer.

Reagovat
smazaný uživatel

On žádnej nemá.

Reagovat
Coutinho10

skoda Yusuf, dobra hlava

Reagovat
ZB 07

To je otřesnej fotbal

Reagovat
Kincl

Hlavně že FC KOEFICIENT když na poháry má max Sparta, Plzeň a Slavia, zbytek jako Liberec, Boleslav nebo Jablonec tam zahrají jednou za pět let něco a to max jeden z nich

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec je v pohárech poměr cena/výkon dlouhodobě super

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Kincl

úžasnej, přál bych mu LM :)))))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
dontcallmeandre

Letos je Liberec hráči ze Slavie tak nadopovaný, že bych se nedivil postupu ze skupiny, pokud se jim bude dařit střílet góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo. Zato ostatní státy našich možností to mají jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

To u většiny zemí kolem té 15. příčky, nikde nemá na skupiny všech 5 týmů

Reagovat
Coutinho10

je to tezky pro Liberec...vzpomenme si na na to, jak tezky to melo Skotsko proti nasi nahradni repre

Reagovat
Greny

Jen teda s tím rozdílem že Skotsko nehrálo celej zápas proti desiti

Reagovat
Coutinho10

ono i to vylouceni je ne vzdycky vyhoda dobre pamatuju na Slavii, jak nedokazala porazit Banik v 10 a jeste nekoho v minulych sezonach

Reagovat
veikko

Jo, ale Baník pro změnu nehrál s narychlo poslepovanou sestavou, která spolu hraje poprvé.

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale i tak

Reagovat
dadoprso

Je to asi podobný, ale tak ta motivace dát do toho všechno byla u těch repre hráčů asi větší, než tady u těch lidí co někde posbírali v jiných klubech.

Reagovat
Coutinho10

jo, to asi jo, ale i tak Liberec moc na tyto rumunske tymy neumi, ale jako vic mu to do karet uz hrat asi nemuze, ale to nemeni nic na tom, ze i tak to bude narocny

Reagovat
mistr129

Takovýhle odskoky balónu jsme měli dneska na tréninku při báčku

Reagovat
OTASi

Hoftychu jestli neposoupíte tak roztrhej trenérskou licenci tyvole

Reagovat
veikko

Mara s Mosquerou absolutně otřesné výkony. On teda skoro celý Liberec hraje hrozně, ale ti dva vyčnívají.

Reagovat
Beči

Mosqura vyčnívá ve hrozný hře? Vždyť v 6 zápasech 4 góly dal a dva připravil

Reagovat
veikko

Samozřejmě jsem to myslel jen v tom zápase. V prvním poločase se mu povedlo jen to, že ho po své chybě fauloval na červenou Cană. Druhý poločas už FCSB odpadlo.

Reagovat
ManUnited

Je to tragédie zatím

Reagovat
dinss

Yusuf s Tijanim se tam hádají proč?

Reagovat
REPLIKATOR

Vypadá to jako hrubé podcenění soupeře. Asi všichni počítali, že postoupí kontumačně a vysrali se na jakoukoliv přípravu a taktiku. Otřesný výkon.

Reagovat
veikko

Taky mi to tak přijde, k tomu žádná velká bojovnost... Spousta hráčů hraje jak po obrně, to ještě ten Júsuf aspoň vyhrává souboje, ale je to neskutečný lenochod.

Reagovat
srandamač

Jelikož nevěděli, proti kterejm hráčům budou hrát, tak se mohli připravit leda na kvalitu trávníku.

Reagovat
Greny

Nevím zda podcenění ale nedivil bych se kdyby jim Hoftych řekl hlavně vzadu na nulu.. z těch jeho rozhovoru jsem to tak nějak vycítil když pořád nejsou favorit

Reagovat
h8_sfatto

už v minulém kole bylo vidět, že Liberec je slepenec, ale že bude horší než rumunský slepenec složený rychleji než český nároďák proti Skotsku, to je fiasko troll Slávie hraje hůř než master

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec si myslel, ze to pujde samo?

Reagovat
ACSeRw!n

skoda toho zarezu, ted to budou mit bratri rumuni uz tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak hrozny to neni ne? Ten golman zatim rumuny drzi

Reagovat
Fakt

Je to ještě horší než hrozný.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle bude ještě pěkná ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

No zlatej Jablonec..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je naprosto šílenej výkon.

Reagovat
dinss

Z bláta do louže.

Reagovat
lampas

Ostuda. Po zápase s Plzní jsme si začali myslet, že je všechno úžasný a od té doby se to veze. Ten je zápas je zcela otevřený.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se nechat zatlacit proti 10 hracum

Reagovat
veikko

Kurva, to je k pláči ten výkon. Maru a Tijaniho poslat do hajzlu.

Reagovat
Coutinho10

malem byl pruser

Reagovat
Greny

To čekám ještě že rozhodčí vyrovná hru na 10:10 případně na konci penaltu

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Rambo to zachrání

Reagovat
dinss

Rambo místo jedinýho tvořivého hráče na place.

Reagovat
Coutinho10

ty vole Rabusic...ja ho tam uz videl

Reagovat
Pablos

no tvl... Liberec kurva

Reagovat
16Dave

Kde na to koukáte na ten fotbal ?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

sport1

Reagovat
Fakt

Já teda v obýváku.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
Fakt

Jasně že ne

Reagovat
OVi.77

Nova Sport 1

Reagovat
dinss

Na monitoru.

Reagovat
Mass

otázka byla kde, ne na čem

Reagovat
dinss

U počítače.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ten jejich gólman je ale fakt dobrej

Reagovat
dinss

Přitom třetí start v předkolech EL a jinak celá kariéra v průměrných týmech v Rumunsku.

Reagovat
smazaný uživatel

To se obcas stava. Bolek mel proti Sachtaru taky zapas na urovni svetovy extratridy. Pritom podprumernej ligovej golman.

Reagovat
dinss

Podprůměrný asi ne ale on měl možná trošku smůlu, že se nechytil v těch prvních zápasech za nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolek je možná nejhorší jednička v lize

Reagovat
ManUnited

Nejlepší na place dneska rozhodčí to je strašný

Reagovat
Pablos

a to tu jako máte všichni Nova sport jo ? ...nějákej dobrej stream ? mám jen s reklamama a bez zvuků

Reagovat
REPLIKATOR

TV Tipsport

Reagovat
Pablos

ok

Reagovat
Pablos

a seká se ti to tam ? mě teda kurevsky

Reagovat
REPLIKATOR

Občas, žádná hrůza.

Reagovat
Pablos

jo už to šlape

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na to koukam pres livesport. 49 korun na mesic za novasport 1 mi prijde v poho.

Reagovat
Coutinho10

jojo jednicka by mela bejt u hodne poskytovatelu dostupna

Reagovat
smazaný uživatel

Nova sport komentatori > Ct komentatori > o2 komentatori

Reagovat
Coutinho10

konecne do toho Liberec slapnul

Reagovat
OVi.77

S tímhle? A do Evropy? Jako Rumuni mít full tým tak by z toho byl dobrej průser pro Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, za to pro Slovan to je normální. Zápas se vůbec hrát neměl, příprava na soupeře žádná... To jsou sračky od debilů jako jsi ty.

Reagovat
Coutinho10

to uz neni mozny, co vse oni zblokujou

Reagovat
dinss

Linz v 18. minutě 2:0 s východňárama. Dalo se čekat, že je za to jakýkoliv lepší tým potrestá za tu jejich šílenou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže gól FCSB v 90. minutě

Reagovat
dinss

Z vymyšlený penalty.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

Mikula aaaaah

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten gólman chytne všechno

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pablos

hurá

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooooooooooooooo Yuuusiiii konecne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Yusigol

Reagovat
veikko

Konečně!!!

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak jim to tam konečně spadlo

Reagovat
Coutinho10

hlava az nad brevnem...super vyskok

Reagovat
C-M@ster

Stream?

Reagovat
Pablos

http://livetv.sx/eventinfo/977682_steaua_slovan_liberec/

zkus tady ...ale žádná sláva. Naštěstí je to na tipači, tak jsem mohl jít koukat tam

Reagovat
C-M@ster

Dík, nakonec koukám na discordu

Reagovat
exse

Yusuf je bůh

Reagovat
Ross Geller

1. Bůh se píše s velkým B.

2. Neber Boží jméno nadarmo.

Reagovat
dinss

Bůh neexistuje

Reagovat
ttopi

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
NataženýTříslo

Dokud ti není ouvej tak neexistuje.

Reagovat
dinss

Já si z něj dělam trošku prdel. Ať si každý věří v co chce ale ať mi to necpe.

Reagovat
Ross Geller

Z Boha by sis neměl dělat legraci.

Reagovat
dinss

Z tebe ale jo.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

was ist das "ouvej" ?

Reagovat
NataženýTříslo

au au

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

boha jeho, běž do prdele...

Reagovat
mistr129

*Busuf

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

proto si nezval jeho jméno nadarmo, to by to snad napsal s velkým B

Reagovat
smazaný uživatel

usaty jehovista opet v akci

Reagovat
dinss

No ne...on je jehovista?

Reagovat
Ross Geller

Ne, jsem křesťan – katolík.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vážně míněná otázka, když je třeba věta "Poseidon je bůh moře.", to se taky musí psát s velkým?

Reagovat
frankiefcb

Ne je to v poradku. Buh s velkym B je "krestansky".

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je i věta "Yusuf je bůh" správně

Reagovat
Mass

Ross Geller je žid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Špatně, Ross Geller je Žid.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh jako postava z Bible se píše s velkým.

"Bůh" jako označení nadčlověka se píše s malým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
widlak

Když se jmenuje Yusuf, tak těžko...

Reagovat
celeb

1) moze, nemusi. Zalezi podla vyznamu. Taky indicky, perzsky, grecky, rimsky, vikingsky, ci slovansky panteon obsahuje mnozstvo bohov.

2) Jehova, Jehova, Jehova, ...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

HILÁL DUSÍ

Reagovat
PaYaB

No sláva, ještě jeden nebo dva přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo klasika, stáhnout se a třepat se.

Reagovat
srandamač

Proč byl Yusuf ve Slavii tak línej a tady litá jako čert?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On nebyl línej, neměl prostě fyzičku. Po půl hodině šlapal vodu.

Reagovat
dinss

Koukáme na toho samýho?

Reagovat
exse

On na to nemá fyzickej somatotyp, nikdy tam nebude lítat jako Fernando, na druhou stranu vyhrává souboje, dává góly a je velmi platnej v mezihře, ale to se Slavií moc nehodí.

Reagovat
mistr129

No, to dává góly je hodně spekulativní

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Tak nechápu proč ho kupovala.

Reagovat
ManUnited

Tak tuhle otázku si můžete položit u třetiny jejich nákupů

Reagovat
smazaný uživatel

Např

Reagovat
krupa1919

Proč se kupoval Matoušek když se teď přivedl Kuchta? Některý ty nákupy Slavie mi opravdu příjdou, že se udělají jen proto, aby dotyčnýho nezískala např. Sparta..

Reagovat
Y.N.W.A

Je to jednoduchy... Aby je nekoupil někdo jinej... Maj prachy, tak si proste všechny daj pod smlouvu a soupou je jinam než do Plzne a Sparty... Především prave u Matouska se o tom neskryvane mluvi... Nakupy na truc

Reagovat
montaigne33

Slavii se hodí Tecl...

Reagovat
Spalovač šancí

Přece se nebude dřít pro Židy!

Reagovat
smazaný uživatel

Lita jako cert?

Reagovat
ratusek

No takže 4 týmy ve skupině, luxus

Reagovat
ManUnited

Ještě je jedno kolo

Reagovat
ttopi

V EL jeste bude jedno predkolo.

Reagovat
ratusek

Já vím. Ale jestli neporazí ty soupeře co mají ve čtvrtém tak je to na rozpuštění týmů a zákaz postupu do,předkol z domácích soutěžá

Reagovat
Akinfeev

Taky z toho můžou být jen 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

No snad už to dokopou jdu koukat na AC kde čekám postup hostu

Reagovat
REPLIKATOR

Za co žlutá

Reagovat
Kincl

0:1 :D redka, bčko ale do EL by chtěli kluci Snad vyletí další kolo jinak ve skupině by to byla ostuda

Reagovat
montaigne33

Nesmysl...

Reagovat
REPLIKATOR

RAMBOOOOO

Reagovat
montaigne33

Věže se prosazují

Reagovat
Coutinho10

Rabusic

Reagovat
Spalovač šancí

Famózní support od libereckých fans.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ManUnited

Tak konečně to s těma Rumunama klapne

Reagovat
dinss

Ještě nekřič

Reagovat
ManUnited

Už můžu?

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Covid je sileny, jak ovlivnuje ten sport...nebylo lepsi ten fotbal na rok prerusit?

Reagovat
exse

Nebylo.

Reagovat
Cumel

Ani omylem

Reagovat
Pablos

Ovlivňuje, je to blbý. Ale jak by sis jako představoval na rok nemít příjem ?

Reagovat
smazaný uživatel

No je to konplikovane,ja jsem byl popravde spis zvedavy na velky hejty a nic moc. To me prekvapilo prijemne

Reagovat
DieFohlenBMG

za rok to bude úplně stejný

Reagovat
dontcallmeandre

nebude, už teď je to výrazně lepší než na jaře, pokud se dostaneš k lékařské péči. Lékaři už mnohem víc tuší, co se s tebo uděje a umí na to lépe reagovat a podpořit tě, abys to zvládl. Za rok budou vědět ještě o hodně víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie, Plzeň, Sparta, Liberec, Jablonec si to pohlídají a tady nějaký špinavý rumunský mrdky ne? Vůbec se to nemělo hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš se na něj rok nekoukat

Reagovat
montaigne33

Mikula mě občas "lehce" děsí

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední kolo se hraje na jeden nebo dva zápasy?

Reagovat
PaYaB

Bohužel na jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Liberec naštěstí. Pro Plzeň bohužel.

Reagovat
PaYaB

Reagovat
Euphael

koho maji?

Reagovat
PaYaB
Reagovat
Euphael

budou hrat doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má Hapoel venku, Liberec doma Apoel nebo Zrinjski

Reagovat
Euphael

Plzen vim, uz je to na livesportu, dik za upresneni Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Hlavně, aby kluci nedovezli domu covid

Reagovat
exse

Zápas strašně nahovno, ve finále lehké vítězství, které nebýt životního výkonu brankáře mohlo být výrazně větším rozdílem, ale zároveň nás to všechno stálo strašně sil a nervů. Každopádně skupina je strašně blízko.

Reagovat
KingMaster13

Paráda na to co kolem toho zápasu se dělo tak se Liberec nenechal rozhodit a zkušeně si to pohlídal, teď se hlavně vykoupejte v dezinfekci a hlídejte se. A konečně snad jednou pro vždy padnul rumunský komplex

Reagovat
Salfovic

Tottenham

Reagovat
Salfovic

Kurva, jsem to akorát zakřikl

Reagovat
ManUnited

tos posral vole

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Dele to ma spocitany.

Reagovat
osobnostx

Nevím proč se zde tolik lidí bojí že si přivezou Covid z Rumunska když ho chytnou na nějaké párty na oslavu postupu s děvkama...

Reagovat
Rothbard

Apoel

Reagovat
ManUnited

Apoel 2:2

Reagovat
Mass

Je tu někde diskuze k superpoháru?

Reagovat
Mass

dík

Reagovat
Rothbard

DAC Ale kluci ze Slovenska říkali...

Reagovat
Neon

Reagovat
Neon

Rakousko>Uhersko. (Psaní do diskuzí na mobilu je o nervy )

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna ovce netleská.

Reagovat
smazaný uživatel

LASK - DAC 5:0

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

....6....

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
dinss

Však se to dalo čekat...obranu mají tragickou. Lepší tým je za to potrestá. Měli štěstí, že hráli s Jabloncem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
ManUnited

Aspoň si Jablonec ušetřil ostudu

Reagovat
Rothbard

Klaksvik 6:1

Reagovat
stas87

Hm, tak nemuseli napodobnit hanbu ako Jablonec v Seville. Ciastocne ich ospravdelnuje redka, Jablonec fasol sestku bez vylucenia. Ak to Linz bude bavit, moze to byt kludne omicka.

Reagovat
smazaný uživatel

dostat 6 v linci a na seville je trosicku rozdil..

Reagovat
PaYaB

Ale to byl Betis, kterej stejnej rok sestoupil (nejsem si jistej)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt je to rozdil.

Reagovat
Jakubisko

LASK by Betis porazil.

Reagovat
stas87

Betis v tej dobe nemal tak kvalitny tim, sak hned aj spadli pretoze nezvladali hrat tri sutaze. V EL sice dosli daleko, na konci sezony ale mali trapnych 25 bodov.. vtedy nepatrili k ziadnej spicke, cisto priemerny tim. Sak v prvom zapase im Jablonec robil problemy a prehral az golom v 86. minute.

Reagovat
Greny

Když už teda zmiňujeme A a tak by bylo fajn zmínit i V a to že Jablonec v té sezoně skončil na krásném 11.miste a pět bodů od sestupu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

7

Reagovat
king23

FC Koeficient

Akorát škoda toho Celticu, vitezny gól dali v 90. Mohlo to být ještě veselejší.

Reagovat
Coutinho10

Apoel asi prodlouzeni, to kouknu

Reagovat
ManUnited

kde koukáš?

Reagovat
Coutinho10

na Chanci streamu pres mobil

Reagovat
PaYaB

Pak nám sem hoď report.

Reagovat
Coutinho10

zatim po 1. prodlouzeni takovy hodne pomaly, ne moc zazivny a skoro bez sanci z obou stran

Reagovat
Coutinho10

pred penaltama celkove za prodlouzeni Apoel byl vic na mici, Zrinjski dobre branilo a vykrejvalo prostory, nepoustelo Apoel do vylozenych sanci,Apoel mel sice nejaky standartky, ale nic z toho, takze Zrinjski si slo pro penalty, tak uvidime, kdo bude stastnejsi

Reagovat
ManUnited

Nakonec teda ten APOEL ale jestli chce hrát Slovan skupinu tak přes ně prostě musí přejít no

Reagovat
Coutinho10

+ hrajou doma

Reagovat
PaYaB

Snad to dají, lepší možnost dostat se do téhle EL asi zase dlouho nebude.

Reagovat
Elmas

Teď dal LASK tyč.

Reagovat
Greny

Koukám Klaksvik se pořád drží v předkolech ještě že tam ten Slovan nehrál to by byla ostuda

Reagovat
djwenca

já pořád nechápu, proč Faerské ostrovy jako repre i jejich kluby hrají samostatnou ligu a proč vůbec mají repre, když je to území, co patří k Dánsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Me by zajimalo proc treba Azerbajdzan a tyhle staty hrajou kvalifikaci o Euro a jejich kluby kvalifikaci o CL a EL

Reagovat
djwenca

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je pro ně výhodnější být členy UEFA

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

A co takové Skotsko třeba?

Reagovat
king23

To same bys ale mohl říct o Gibraltaru, Skotsku.

Severní Irsko a Wales zase mají samostatnou repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Faery taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl 6:1 s Dinamo Tbilisi?

Reagovat
Rakoid

jako Dundalk - Klaksvik by bylo pikantní 4. předkolo

Reagovat
Greny

Je to tam

Reagovat
Hiko

Přesně Ten zoufalý brekot Slovanu se dostal po jejich minulé blamáži ve Finsku a dnešní náloži Klaksvíku Gruzíncům zase do trochu jiné polohy. Prý, že celou sezonu dřeli na to, aby se dostali v pohárech bůhvíkam Ten skřípot zubů z Bratislavy slyším až do středních Čech.

Reagovat
PH8

Já se spíš divím, že Morava ještě nemá samostatnou ligu a repre, i když nám jejich území patří.

Reagovat
didosh

nic vám nepatří

Reagovat
PH8

Každý jeden člověk z Moravy mi patří.

Reagovat
didosh

ani piču

Reagovat
Greny
Reagovat
smazaný uživatel

Lask porazil v minulé sezóně dom Basilej 3:1, Sporting Lisabon 3:0, PSV 4:1, AZ 2:0.

Takže to odpovídá, ale tady jsem se hádal s nějakýma expertama co tvrdili, že DAC je lepší než LASK. Bylo to před zápasem DAC - Jablonec.

Reagovat
stas87

To nemohol nikto mysliet vazne, nie? Sak DAC mal sancu tak 20%, to by musel mat Linz fakt den blbec aby nepostupil.

Reagovat
dondinho

Podle toho co se dělo u těch Rumunů furt doteď nechápu proč nemohl hrát Slovan Blava....UEFA je fakt spolek k pohledání

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na Faerech to stopla hygiena.

Reagovat
dondinho

Podle toho za 15 nakažených by rumunům měla jejich hygiena stopnout zápasy do konce roku ...ale řekl bych že by se nehrálo jen kdyby měl někoho nakaženýho Libe...

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej na planetě Zemi

Reagovat
PH8

Fearské ostrovy nechtějí na svém území covid. Rumuni mají covid na párku, vládní strany chtějí financovat.

Reagovat
ManUnited

To Bodo hraje celkem dobře

Reagovat
REPLIKATOR

Norskou ligu válcují rozdílem dvou tříd. Škoda že dostali AC.

Reagovat
Greny

To měl na noze vyrovnani

Reagovat
ManUnited

To je na kriminál

Reagovat
Greny

Každopádně Hauge půjde za slusnej peníz ven

Reagovat
ManUnited

Následovaný je nemám o tom jak valcujou jsem ale četl, někoho od nich by mohla zkusit Sparta nebo Slavie

Reagovat
Shevchenko

Byl skvělý.

Reagovat
REPLIKATOR

Maďarská Streda 0:7

Reagovat
Dufan

Středa

Reagovat
ManUnited

tak Apoel na penalty

Reagovat
stas87

Tak to APOEL zvladol, aj ked ako prvy nedali penaltu, bomba do brvna. No, pre Liberec ta porcia stastia bola uz ked FCSB malo covid, dostat ako bonus este slabsieho supera..ale bez sance rozhodne nie su, proti Zrijnski by boli favoritom a postup by sa cakal.

Reagovat
ManUnited

koukám, že budou mít celej tejden na přípravu svaz jim jejich zápas odložil

Reagovat
stas87

Na dva zapasy by som veril Libercu, na jeden a este na Cypre, kde oni budu simulovat a zdrziavat, to ta dobre nevidim.

Reagovat
ManUnited

Liberec bude hrát doma

Reagovat
stas87

Ty vole, to je fail. Ja celu dobu zijem v tom, ze Liberec bude hrat vonku. No tak to su tie sance 50 na 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho to nepřekvapuje, každý tady ví, že víš o fotbale totální tužku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Tak pokud to Apoel hodlá hrát na Kypru tak o Liberec nemám strach

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

to by ta kontumace konecne mohla vyjit

Reagovat
TheAdy

Reagovat
naheCZ

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Manik...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ManUnited

Jinak ten Mosquera celkem terno zadarmo snad po něm Slavia nepůjde, když už mu je 30

Reagovat
bartes

Mosquera je na naši ligu výborný hráč. Vždy se mi líbil mezi těma kopáčema z Bohemky už někdy před 5 lety. Bylo mě záhadou, proč po něm už v té době nešel někdo z top3.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdybyste naplnili postupem do skupiny EL roční rozpočet, tak byste už tak prodávat nemuseli, ne? Aspoň ne v jednom přestupním okně, třeba v zimě Koscelníka a Maru a až v létě Kačarabu a Peška. Spíš se postupně od zimy přípravit na nějakou větší "samostatnost" a přivést postupně aspoň 5 zajímavých hráčů, kteří vám budou patřit. Připravit se na to, že minimálně 6 ze 7 hráčů co jsou u vás na hostování ze Slavie mají buď na to o místo v SKS bojovat nebo platy, které jsou jinde než ty co jim můžete nabídnout a ten sedmý, Kosek, by měl tedy někde pravidelně hrát v této sezóně aspoň druhou ligu, tam to myslím Slavia dost uspěchala...Mosquera skvělý, snad s ním máte smlouvu aspoň na 2 roky, pro top 3 věkově už zajímavý nebude, ale pro nějaké Turky určitě zajímavý hráč a o penězích, které těm hráčům mohou nabídnout (aspoň "papírově") se nemusíme bavit, že jo...Tam je to i u těch průměrnějších klubů na úrovni top 3 u nás.

Reagovat
Marv

Tam bych moc velkou samostatnost nečekal, možná to trochu omezí.. I když předpokládám, že s případným postupem by mohli sáhnout alepsoň po někom z těch uvažovaných posil (Vlkanova, Růsek,..) nebo v zimě udělat někoho z těch nepotřebných slávistů na stálo (Matoušek, Jugas nebo Hromada).

Reagovat
pospech11

Jugas si myslím, že by mohl přijít v létě zadarmo, tuším že mu končí smlouva. Hromada by taky mohl zůstat a Matoušek na toho asi prachy nebudou, za to třeba by mohl.

Reagovat
Imos

Mosquera má smlouvu na rok s tím, že může kdykoliv odejít

Reagovat
Blasphemer

Tenkrát mohl jít do Plzně za Pivarníkem, ale raději zdrhl domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Liberci, snad si z tama přivezli jen postup a ne Covid a příští týden postoupí, Apoel rozhodně není ve svém topu, tak kdy jindy. Plzeň by měla taky. 4 týmy ve skupinách by byly super, kvůli koeficientu by bylo lepší, kdyby všechny byly v EL, ale nějaké hratelnějsí skupiny by mohly být i v LM, aspoň na 3. místo ve skupině. Kdybychom potom přidávali do koeficientu průměrně bod za jedno kolo skupiny, když maximum ve čtyřech je 1,4 a aspoň dva kluby postoupily do jarní části, tak s cca 28 body v koeficientu bychom mohli mít ještě celkem dobrou šanci na to nakonec zachránit 15. místo, myslím, že v této pohárové sezóně bude ten přelom mezi 15. - 16. místem až někde na 30 bodech.

Reagovat
smazaný uživatel

*1,6 by bylo maximum

Reagovat
Marv

Pokud půjdou 4, tak to bude ještě zajímavé.. No škoda Kodaně v tom předcházejícím předkole, to samé třeba teď postup APOELu nebo Celticu, pak bych tomu 15. místu i věřil.

Nemyslím, že by byl zase takový rozdíl, jestli Slavie bude hrát EL nebo LM, ty 4 jisté body jsou hodně a v LM taky něco uhrajou, navíc oni ani ty skupiny v EL nemusí být nijak snadné.. Zároveň by to znamenalo dalších 5/4 bodů pro Dány ještě před začátkem skupin jenom tíhle zápasem..

Reagovat
oli9

Fc koeficient

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele