základní skupiny - skupina K, 3. kolo
05.11.2020 21:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Maksimir, Záhřeb

Reportáž

Iyayi Atiemwen (© AFP)

Atiemwen jediným střelcem, rozhodl duel Dinama a Wolfsbergu

Dinamo i Wolfsberg hlásily před svým vzájemným zápasem poměrně četné potíže ohledně nakažených nemocí COVID-19 ve svých řadách, nakonec se však situace neukázala býti tak kritická. Úspěch ve finále v tomto duelu slavil chorvatský celek, který se díky jediné brance Iyayiho Atiemwena ze 76. minuty dostal dokonce do vedení tabulky skupiny K.

Před tímhle soubojem, po dvou odehraných kolech, se na čele nacházel trochu překvapivě rakouský klub, jenž dosud remizoval s moskevským CSKA a vyhrál nad Feyenoordem. Tentokráte si na své konto připsal třetí možný výsledek do své sbírky, ten nejnepopulárnější. Purgeri naopak po dvou plichtách zaznamenali své první vítězství i první přesný zásah.

Bylo nicméně vidět, především v prvním poločase, že obě družstva nejsou kvůli několika pozitivním testům na koronavirus v úplně optimálním rozpoložení. Za zmínku tak stojí v rámci prvního dějství objasnit snad jen vyloučení Tafernera, který ve středu pole nešetrně přišlápl ve 45. minutě Jakiče, a po druhé žluté kartě a následné červené oslabil svůj tým.

Až v poslední čtvrthodince se domácí v početní výhodě propracovali do nebezpečnějších příležitostí. V 74. minutě ještě hlavičku Ademiho vychytal brankář Kofler, ten každopádně přece jen inkasoval o dvě minuty později, to když Atiemwen po pasu od Majera a elegantním zpracování míče pohotově zakončil. Výhru mohl pojistit ještě Leovac, nemířil ale přesně.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, livesport.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
John Obi Mikel

3:0

Reagovat
Werkrider

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
AjaxFans

0-5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele