1/16 finále - odvety
25.02.2021 18:55 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Pierre-Emerick Aubameyang (© AFP)

Arsenal přežil klinickou smrt a velkolepým obratem postoupil přes Benficu

Když Rafa Silva po hodině hry poslal Benficu do vedení, mnoho fanoušků Arsenalu již určitě přestalo věřit. Jenže "Kanonýři" se na hřišti nevzdali a nakonec výsledek obrátili ve svůj prospěch. Klíčový postupový gól vsítil až v 87. minutě Pierre-Emerick Aubameyang.

V řeckém Pireu, kde se duel odehrál kvůli protikoronavirovým opatřením, začali lépe londýnští "Gunners", kteří byli v zápisu vedeni jako domácí tým. Hostující "Orli" z Lisabonu však skóre postupem času otočili a díky vyššímu počtu vstřelených branek na hřišti soupeře plachtili za postupem. Ten jim ale v dramatické koncovce nakonec proklouzl mezi prsty.

V sestavě Kanonýrů došlo oproti úvodnímu utkání k jediné změně, když Soarese na levém kraji obrany Tierney. Kouč Benficy Jesus se odhodlal k obměně útočné dvojice. Núñez a Waldschmidt usedli jen mezi náhradníky, místo nich dostali šanci Rafa Silva se Seferovićem.

Arsenal začal duel aktivněji a výsledkem jeho snažení byla první střela z desáté minuty, Ceballos však brankáře hostů Leiteho pouze rozehřál. Za Orly se čtyři minuty poté osmělil Seferović, jeho pokus měl ale k úspěchu hodně daleko. Ovšem ve 21. minutě už se poprvé měnilo skóre, když se do vedení dostal celek z Londýna. Saka našel za obranou soupeře Aubameyanga, který šikovným obloučkem chladnokrevně přehodil bezmocného Leiteho.

Gunners byli při chuti a další zásah chtěl ve 25. minutě přidat Ceballos, jenže rána mu nesedla a míč skončil pouze v zámezí. Až po půlhodině hry se Benfica znovu zmohla na ohrožení svatyně Arsenalu, když po centru Pizziho hlavičkoval těsně nad břevno Vertonghen.

Na stav 2:0 mohl ve 41. minutě upravit Saka, jehož do gólovky vyslal Ceballos, avšak mladý fotbalista pálil kousek vedle tyče. Místo Kanonýrů tak za další dvě minuty udeřili Orli. Exekuce nařízeného přímého kopu se ujal Gonçalves, který parádně vymetl šibenici - 1:1.

Vedení chtěl Gunners vrátit pět minut po změně stran Aubameyang, jenže prostor mezi třemi tyčemi netrefil, navíc se gabonský střelec nacházel v těsném ofsajdu. Namísto toho přišla pro Arsenal pohroma číslo dvě. Ceballos v 61. minutě vyřešil situaci naprosto otřesně, když si při pokusu o malou domů nevšiml "za bukem" číhajícího Rafy Silvy. Ten okamžitě upaloval na gólmana londýnského mužstva Lena, kterému udělal jednoduchou kličku a neméně snadným zakončením do prázdné brány dokonal obrat.

Vedení nicméně Benfice vydrželo jen šest minut. Střídající Willian totiž přihrál Tierneymu, jenž si udělal prostor k palbě a přesnou přízemní střelou vykřesal pro Kanonýry naději. Ti však nadále potřebovali ještě jednu branku, neboť výhoda více vstřelených gólů na hřišti soupeře hrála v ten moment ve prospěch hostů. Proto v 72. minutě pálil Luiz, Leiteho svatyni ale nenašel. Podobně dopadl o dvě minuty později na druhé straně Núñez, byť jeho pokusu nechybělo tolik jako Luzovi pár okamžiků přetím.

V 77. minutě zaváhal při rozehrávce Leite, čehož chtěl využít Saka, ten však pálil nepřesně. Za dalších deset minut to proto křídelník Arsenalu zkusil centrem, jenž našel na zadní tyči Aubameyanga, který se hlavou k obrovské radosti domácího souboru nemýlil. Videorozhodčí ještě zkoumal možné postavení mimo hru, to ovšem nebylo odhaleno. Arsenal si tedy velkolepým finišem vykopal postup.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (284)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat
Benfica

"Benfica se v posledních týdnech stala terčem neoprávněné kritiky"

Ten sa snad zblaznil.. za posledny rok sa na to vobec neda pozerat a ze neopravnena kritika.. od janara minuleho roka Benfica nehrala dobra viac ako jeden zapas v rade.. boli svetle vinimky, ale malo.. vysledky hovoria jasne..

Reagovat
sejber

ako tak pozeram tabulku portugalskej ligy tak Benfica je asi v podobnom rozpolozeni ako my. Taky nevyspitatelny zapas toto. Ak budeme mat svoj den v klude im supneme 4. Ak nie vypadneme po trapnom vykone. Neprekvapilo by ma ani jedno ani druhe, preto ocakavam ze sa rozhodne az v predlzeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahaha

Reagovat
Studni

Podle mě Laca i Pepe měli dobrou formu. Záleží, jakej fotbal budeme hrát. Jestli podobnej tomu se City, tak by měl hrát Laca. Ale to doufám, že nebudeme.

Leno - Cédric, Luiz, Gabriel, Tierney - Xhaka, Partey - Saka, ESR, Auba (Pepe) - Laca (Auba)

Reagovat
Taiger

Jestli nepostaví Lacu, tak stávkuju

Reagovat
Gunner14

4:0

Reagovat
Gunner14

Odegaard gol dnes

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat
Taiger

No to je picus

Reagovat
Liveral

Jsme se s tim Lacou posrali ne? Jen co začne hrat dobře, tak mu dame za odměnu 4 zapasy na lavce a přetížíme Emila se Sakou

Reagovat
Taiger

Já někde četl, že se rafli a že už s ním nepočítá, nevím, co je na tom pravdy

Reagovat
Liveral

Něco podobnýho jsem taky zahlid. Ale nevím no. Každopádně když hraje Laca dobře (což ty poslední zápasy hrál) tak je v tomhle rozestavení velkej. Enefit pro naši hru a je nesmysl ho odepsat s 20 zapadama do konce sezony když jinýho útočníka nemáme.

Reagovat
Liveral

Zaronen si ho podle mě nemůžeme dovolit ani odepsat. V létě potřebujeme buď koupit Cebu a Odegarda nebo sehnat jiný hráče na jejich posty. Nevim kde chceme sehnat peníze ještě na útočníka.

Reagovat
Taiger

S tím souhlasím no, ještě to dopadne tak, že tam bude hrát Nketiah

Reagovat
Euphael

Coz si myslim ze tak bude...Laca se pustí a místo něj dostanou minuty Nketiah, Nelson a Balogun

Reagovat
Liveral

Akorat Eddie je pařez a Balogun nam beztak uteče

Reagovat
Taiger

Nestraš Ale vědět tohle dopředu, tak tam hned šoupu peníze, že skončíme mimo top6

Reagovat
Acquanni

Na to asi bohužel nebude moc atraktivní kurz

Reagovat
Studni

Tak zase v létě prodat Lacu (i když s tim nesouhlasim) a Nketiaha a koupit za ně jednoho útočníka k Aubovi a snad Balogunovi, tak bych se ani nezlobil. Plus ty peníze využít do zálohy a obrany. Bude záležet, co nám povolí Kroenke, když jsme teď ušetřili dost na platech

Reagovat
Liveral

Jenže ua penize ktery dostaneme za Lacu a Eddiho myslim nikoho do zakladu nekoupime, a Auba mi v tomhle rozestaveni neprijde uple rozumna volba na jedinyho poradnyho utocnika do kadru.

Reagovat
Studni

Jako je průser, když potřebujeme hrát na někoho, kdo to vepředu podrží (Laca), takže mi to přijde jako dobrá dvojice. Ale Eddieho bych se zbavil hned a všechny jeho minuty, kterých je teď sice poskromnu, dával Balogunovi. Ale ty minuty jsme mu měli dávat už na podzim ve skupině EL, poháru a v lize, kde to nešlo ani jednomu útočníkovi

Reagovat
Taiger

Jakože jak píšeš, nesouhlasíš s tím, ale na co prodávat Lacu a kupovat někoho místo něho, prostě zbytečnost, nerozlučná dvojka s Aubou a vždycky odvede maximum, sere mě to

Reagovat
Studni

Já to myslim v případě, že jsou rozhádaný nebo něco a neni pro něj do příští sezóny místo. Jinak jsem za jeho setrvání

Reagovat
Taiger

Fair, souhlasím

Reagovat
Studni

Ale myslel jsem, že když už prodávat, tak i Eddieho

Reagovat
gocii

Lacu musis prodat jinak odejde za rok zadara

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/AFCMax9/status/1364650685149704192

V tom případě nechápu proč by si nechal udělat kopačky s tím naším sloganem "Trust the process" leda že by ten mimoň měl symbolovat Artetu

Reagovat
Taiger

Tak ty kopačky určo netrvaly udělat den že jo, si vem, že si to nechal udělat 2 tejdny zpátky a pak pár dní na to se rafli

Reagovat
Gunner14

Uvidíme, nemyslím si že se rafli. Když hraje střeďáka ESR, tak tam dá Lacu a když Odegaard, tak Aubu. ESR si s Lacou parádně rozumí a Odegaard je zas hráč který vymyslí Ozilovku, takže s ním je lepší rychlý Auba.

Reagovat
Taiger

Hele, já nevím, jestli to Mikel vůbec vidí, kdo si s kým sedne, nebýt Willianovo nemoci/zranění, už nevím, co to bylo, tak podle mě hraje základ doteď

Reagovat
Gunner14

Si chystá formičku a pak nám všem vytře zrak

Reagovat
johnnie_boy

Arteta s nim nepocita, proto moc nehraje. Holt s tim nic neudelame no. Jinak Saku bych tady nekdy nechal odpocinout, ale tady chapu, ze svyho nejlepsiho hrace je tezky posadit

Reagovat
Liveral

S tim Sako co se týče dneska tak souhlas, hrajeme malý finále. Ale imho nemusel za posledních 5 zápasů pokaždý odehrát 90min...

Reagovat
afc

Lebo posadiť v rozhodujúcom zápase Emila a Saku by bolo fakt rozumné.

Reagovat
Taiger

Hlavní chyba byla ta, že zbytečně ty dva hráče dával proti City, i když se nesnažil s tím zápasem nic udělat, teda, pokud nepočítáme snahu prohrát max o gól

Reagovat
Liveral

Reagovat
Liveral

Vsak to taky nepisu v kontextu dnesniho zapasu ale tech poslednich 4. Utocnik se dostane do formy a 4 zapasy prosedi.

Dneska je rozumny ze oba hrajou, protoze nam jde o hodne. Zaroveň bych si Lacu dokazal predstavit misto Auby, protoze ten je posladni 2 zapasy jak na drogach. (snad me setře a dá dneska 3 goly )

Reagovat
afc

Ja to chápem, ale to je proste daň toho, že máme do ofenzívy teraz toľko možností a vždy bude niekto nasratý, že nehraje.

Reagovat
Liveral

Chápu no. Blbý je že Auba má svoje místo jistý a když hraje hovno (což je poslední dobou docela často) a k tomu na hrotu, tak jde celá naše hra do prdele. Laca to tam poslední zápasy co hrál pěkně podržel a rozdal a podle mě si nějakej zápas na jeho úkor teď zasloužil

Reagovat
Jardin

Leno - Bellerin, Luiz, Gabriel, Tierney - Ceballos, Xhaka - Smith Rowe, Ødegaard, Saka - Aubameyang.

Subs: Ryan, Chambers, Marí, Cedric, Elneny, Partey, Willian, Pepe, Martinelli, Lacazette, Nketiah, Hein.

Reagovat
PP

dobrá.. Byť místo Auby bych tam dal Lacu a místo jednoho ze středáků ESR, Odegaard Pepeho..

Reagovat
Minister

Minimálne Cedric a Laca mali byť v základe.

Reagovat
Taiger

Cedric? Však hraje hovno poslední zápasy

Reagovat
Minister

No Belle priamo hviezdi... kľudne tam za neho mohol byť.

Reagovat
Taiger

Bellé hraje průměr, ale do nejdůležitějšího zápasu sezóny (doposavaď) nemůžeme dát hráče, kterýmu se povedly max. 3 zápasy v sezóně

Reagovat
cejen13

Však byl Bellerin poslední zápasy nulovej, Cedric ho zastínil i když hrál přes nohu.

Reagovat
tunkic

Belle teda prumer urcite nehraje...uz minimalne pul roku je zralej na tribunu!

Reagovat
PP

dostával se do dobré formy před tím dlouhým zraněním..

Reagovat
Studni

Jsem první zápas neviděl, ale teď koukám, že Benfica nemá v sestavě vůbec špatný jména. I když někteří spíš na druhým konci kariéry, ale se zkušenostma z evropských soutěží

Reagovat
Taiger

Tohle je jasná žlutá wth

Reagovat
Liveral

V grafice bylo že mu ji dal

Reagovat
Mikesh

Kluci, někdo ultra hyper plazmatický HD link na ty naše kopyta ? Pjosím pjosím .

Reagovat
Studni

Ale je ti jasný, že v lepším rozlišení ta naše hra bude pořád bídná?

Reagovat
Mikesh

S tím počítám, ale právě chci vidět, jestli za to nemůžou třebas kopačky v případě luize, wiliana a dalších nejmenovaných profesionálních fotbalistů.

Reagovat
Pharrell

možná neprohra “domácího” Arsenalu (2:1/1:1 po prodloužení)

Reagovat
Taiger

Aubaaa, hezky Sakaman

Reagovat
Golasso

Inzaghi

Reagovat
PP

Och och oooch, krása.. Saka i Auba na jedničku..

Reagovat
Studni

Saka je bůh

Reagovat
Mikesh

Seká se to

Reagovat
Trand

Komentátor na Nova Sport je super

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako je vidět že má oproti "expertům" na O2 i na ČT velký přehled o fotbalovém světě, ale mohl by taky občas zavřít rypák.

Reagovat
Trand

Že mě to nepřekvapuje

Reagovat
Hachim Mastour

piče to mal saka prihrať na sweaty gól

Reagovat
Minister

wow

Reagovat
Taiger

Martinez by to chytil

Reagovat
Golasso

I s piruetkou

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Front hell

a z výkopu by vymetl šibenici na druhé straně

Reagovat
Golasso

To už mi přijde přehnaný, ale góla by dal

Reagovat
Neon

Jak jinak Aspoň že to byl v podstatě gól kola a ne nějaká hovadina.

Reagovat
Studni

Dyť šlápl Ceballosovi na nohu

Reagovat
Liveral

Taky mi přišlo

Reagovat
PP

Kurvaaaa.. na 15 minut odejdu a 1:1.. jak se to stalo?

Reagovat
Front hell

přímak. pěkně kopnutý

Reagovat
Gunner14

zas ze standartky zbytečné

Reagovat
smazaný uživatel

mam takovy pocit, ze jsme prave vypadli..

Reagovat
Trand

Ne že bychom byli nějaký světový, ale jestli vypadneme s touhle trapnou Benficou, za kterou hrajou borci jako Taarabt, tak to pro mě bude hodně velký zklamání. V podstatě za 3 poločasy nic neukázali a dostali jsme úplně zbytečný góly.

Reagovat
PP

je tak.. Jedna nepenalta a jeden přímák. Taky trnu u každého rohu, pač nám dát gola není vůbec těžké.

Reagovat
Mikesh

Fakt by to pro tebe bylo zklamání? Vždyť ten tým je už od konce Wengerovi éry zklamáni samo o sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

na Mustafiho

Reagovat
Trand

Znáš nás moc dobře, měl jsem ti věřit

Reagovat
Studni

Jinak za mě prostě měl hrát Pepe místo Odegaarda. Nepřijde mi momentálně o tolik lepší než ESR, který mi naopak na kraji přijde slabší a to jeho hledání prostoru uprostřed mi přijde kvalitní a pomáhá spoluhráčům z těžkých situací. Jestli považuje Pepeho míň zodpovědnýho dozadu a chtěl tam spíš ESR, nevim.

Reagovat
Trand

Škoda, Odegaard ale krásně

Reagovat
Liveral

https://twitter.com/goonerjonesy/status/1365009641634152454?s=19 by mě zajímalo jestli to vlastně je faul nebo ne. Ceba tam má tu nohu dost nahovno ale Weigl na něj prostě jen šlápne a upadne

Reagovat
Studni

Jj to je přesně, co jsem psal. Je to divný

Reagovat
Nikikrew

Krasna akcia Odegard

Ten Auba ma profesioanlne zakoncenia, neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Seferovič je nemehlo, striedaj.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Ceballos byl ožralej?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liveral

Reagovat
Euphael

at jdou do pice uz fakt

Reagovat
sejber

a je po vsetkom

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Front hell

tak nic

Reagovat
Trand

Willian

Reagovat
captain18

Zachranca

Reagovat
Liveral

Willian ty vole

Reagovat
Minister

Ach jaj

Reagovat
fenixLFC

koniec, willian na ploche

Reagovat
Front hell

Reagovat
tunkic

Supr reseni Cebo Tak to jsme venku

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak pro vás je stejně lepší vypadnout než hrát další zbytečný zápasy v EL. Ne, nevyhrajete ji tak proč tam paběrkovat. Radši nějaký dústojný výsledek na konci PL než promrdat obě soutěže, ne?

Reagovat
tunkic

Nepocitam s dustojnym vysledkem v PL, takze jsem doufal aspon v solidni vysledek v EL (i kdyz celkova vyhra me ani nenapadla).

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak pro ty týmy jako Sprs, United, Lestr, Leverkusen, Neapol nebo vy je jediný úspěch v EL snad vítězství, ne? Zbytek je budižkničemu výsledek v takové pro tyto týmy podřadné soutěži. Ono v PL už taky žádný solidní výsledek asi nebude, ale být šestý, sedmý je lepší než jedenáctý.

Reagovat
Studni

Ceba je kokot, jak tohle může udělat

Reagovat
Seydou Doumbia

co se stalo?

Reagovat
mistr129

Odhad na balon horší než já po šesti pivech

Reagovat
Trand
Reagovat
mistr129

Tyvole on mu to ještě ťuknul do běhu, no to jsem se nasral podruhý

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda že tam nebyl Luiz někde blíž...by ještě Silvu stáhl k zemi na redku a penclu...

Reagovat
smazaný uživatel

at jdou treba do pice ceballos ze jse se radsi nedival na anatomii zivota

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Euphael

Reagovat
mistr129

Reagovat
Ligter

Reagovat
Studni

Barbora Černá

Reagovat
Kincl

Arsenal není vůbec můj oblíbený klub, ale tady jsem jim přál postup ovšem tohle není smůla ani nekvalita, tohle je prostě SMUTNÝ

Reagovat
afc

Si to proste dotlačil

Reagovat
Taiger

Kokot, Mikel debil

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mikesh

Reagovat
PH8

Caba dnes ve formě

Reagovat
johnnie_boy

Napada nekoho vic Arsenalovskej zpusob jak vypadnout nez tento?

Reagovat
captain18

Otocit na 3:2 a v 94 dostat na 3:3

Reagovat
johnnie_boy

Taky moznost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Prosím ať to není pravda...

Reagovat
Hachim Mastour

skoro

Reagovat
Nikikrew

on tam da Williana a Partey namiesto Pepeho a LAcu?????

Reagovat
sejber

setri ich na ligu

Reagovat
tunkic

S tim stridanim se Mikel uplne posral

Reagovat
Taiger

Laca, Pepe nic?

Mikel out pls

Reagovat
cejen13

To nemůže myslet vážně s tim Willianem Vyhoďte je oba pls

Reagovat
jacobT

Nechápem Ceballosa, ešte sa zdalo, že sa predtým aj obzrel a videl tam toho hráča... a Willianov príchod už je len posledný klinec do rakvy, fakt nerozumiem Mikelovi, zesi to takto ešte viac komplikuje

Reagovat
Trand

Taky mi přišlo, že se na něj podíval, ale už když jsem viděl, jak Dani divně couval, tak jsem si říkal, že z toho bude problém.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Willian

Reagovat
Euphael

Willian acko...dejte mu dozivotni kontrakt

Reagovat
jacobT

A ešte svojou najsilnejšou zbraňou - prihrávkou dozadu

Reagovat
Mimalu

Wilda

Reagovat
smazaný uživatel

kiero willi prisel a davame goly

Reagovat
Side

Reagovat
Front hell

tierney

Reagovat
Kincl

wow pěkná střela

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Liveral

Ale vypadnout na away góly ikdyz nehrajeme doma, to zní jako my

Reagovat
jacobT

Pred zápasom som si hovoril, že toto ešte v našej zbierke zlyhaní chýba

Reagovat
Hachim Mastour

ešte že máme kierana

Reagovat
J0EL

Tierney je jasny kapitansky material. skoda, ze je na to takmer sam.

Reagovat
Trand

To už může dopadnout jenom tak, že nám Willian vystřelí postup

Reagovat
SunFells

Já věděl, že vypadneme na góly z venku na neutrálních hřištích.

Reagovat
Mikesh

Tady už jen chybí aby to tam Willian napálil ze 30 metrů do šibenice v last minute a zázrak bude dokonán .

Reagovat
jacobT

To by Leno chytil

Reagovat
Čenda

Já bych chtěl 11 Kieranů.

Reagovat
Čenda

A -11 Luizů.

Reagovat
Liveral

Only Saka (6) and Smith Rowe (5) have more assists this season for Arsenal than WIllian (4)

To snad nemůže bejt pravda

Reagovat
Studni

Willian měl 3 v prvním zápase ne?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Liveral

2 a pak jednu proti Wolves

Reagovat
Liveral

Spíš sem myslel že nikdo další nemá 4

Reagovat
Front hell

spletl jsem se

Reagovat
Euphael

okej, objektivne se musi nechat, ze ponechat "away goal" pravidlo, kdyz se hraje na neutralnich hristic je dobra picovina

Reagovat
Euphael

A Arteta o tom prvidlu asi nevi, kdyz nestrida

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel bavi

Reagovat
smazaný uživatel

s tym willianom a pepem mikelovi totalne jeboce a ide si oproti svojmu osudu

Reagovat
Counter

Reagovat
Golasso

Kdyby všichni nebyli permanentně butthurt kolem Williana, tak nejde nikam . Dneska má asistenci a nehrál úplně zle. Taky to dnešní střídání nechápu a nasralo mě, ve většině případů by tam šel Pepé, ale ta zaujatost fans je stejně směšná

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

je smiesna zaujatost artetu s willianom, ktory si absolutne nezasluzi dostavat sance pred pepem, ktory sa pekne zacal rozbiehat

Reagovat
merlick

Reagovat
Studni

Tak co, zvládnem postoupit?

Reagovat
Liveral

Teď hrajem spíš o to jestli se do konce zápasu dotkneme míče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

To jsme na dobrým kolotoči

Reagovat
Ondiis

Oni ten balon snad ani nechcou ne? Napdejte vy kopyta

Reagovat
tunkic

Vi vubec ty hraci, ze pri tomhle stavu postupuje Benfica???

Reagovat
Neon

Hlídají plichtu, aby zachovali neporazitelnost v tomhle ročníku EL.

Reagovat
Kincl

arsenal nechá vepředu jednoho hráče ono jo dostat gol je napytel a smrtící, ale nedat taky

Reagovat
Čenda

Jakože..omlouvam se všem, je to skoro rouhání.. Ale kdyby takhle hrál Willy pokaždý, tak..dobrý, nebo?

Reagovat
Golasso

Pochybuju , Willian bad protože proto.

Reagovat
Liveral

Za Wengera by byl Pepe i Martinelli už na hřišti

Reagovat
Trand

Aubaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Saka krásně

Reagovat
mistr129

Nevěřím

Reagovat
Liveral

Taky ne, bude offside

Reagovat
Liveral

Yeees!

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásně Saka

Reagovat
Front hell

kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

sakagod uvidime, kam pujde v budoucnu snad vybere dobre

Reagovat
PH8

Snad nikam.

Reagovat
Ondiis

To skončí 3:3 nějakou luizovinkou. Tutove

Reagovat
PP

kolik je kurz na penaltu??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Saka je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

saka je po haalandovi a mbappem treti najlepsi mlady hrac na svete

Reagovat
J0EL

jednoznacne

Reagovat
Front hell

je skvělý ale tohle je hodně odvažné tvrzení

Reagovat
Jazdec

TAA?

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Reagovat
Jazdec

Ja neviem, ale výsmech hráčovi, ktorí 2 sezóny po sebe na svojej pozícii prekonal rekord v počte asistencií v svojom veku (20;21) je tiež na smiech

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

KOKUTKU

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Co je to mladý hráč? Mbappé má 22.

Sancho, Foden, Davies, Félix, TAA, Pulisik, potažmo stopeři jako De Ligt, Upamecano, Koundé

A kdoví co takový Musiala.

Reagovat
SunFells

Ale Mbappé byl značně výš v jeho věku ...to je fakt hráč, kterých se za dekádu objevuje jen pár.

Saka je ale taky obrovský talent, pokud ho nezadrbou zranění jak Wilshu tak může kopírovat cestu Sterlinga.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Fati, Valverde, Donnarumma, Mount, Havertz, Olmo, James, Kean...

Reagovat
Eichel

Fati

Reagovat
Stannis Baratheon

Musiala po pár zápasech? Neříkám e nebude výborný, ale je ještě brzo něco říkat.

Reagovat
smazaný uživatel

spis bych rekl, ze je ted hodne hracu, co uz v mladem veku hraji skvele a muzou byt uplne top (tam radim saku spolu treba sfodenem fatuem, pedrim, sanchem, daviesem, wirtzem, greenwoodem, musiala..), jako se jim stal mbappe (to bylo zjeveni v te dobe, ted se mi zda, ze je podobnych hracu jako on tehdy tak nejak moc

za mbappem vidim v soucasnosti felixe s hallandem

Reagovat
Counter

Reagovat
PH8

Tak mbappe měl výhodu, že ho Monaco nechalo hrozně vyniknout a on za sezonu vůbec neztratil formu. To mu dalo neskutečné sebevědomí a v PSG i ve Francii už ho pak vnímali jako obří hvězdu a tahouna týmu a přizpůsobovali se mu.

Saka je taky parádní hráč, ale my ho hrajeme napravo, nalevo, v obraně, v záloze prostě kde se nám zrovna hodí.

Reagovat
pingla

Reagovat
Čenda

Nechápu.. útočíme, vepředu pořádně nikdo, jejich protiútok, jedna přihrávka, a jejich tři hráči jsou téměř u našeho vápna, a tam z našich téměř nikdo. Kde doprdele pořád všichni jsou?

Díky Saka, díky Auba.

Reagovat
PP

ze zápasu jsem neviděl asi 30 minut, ale z toho jsem neviděl 4 goly..

Nevěřím vlastním očím po tom průběhu, co jsem tady četl..

Reagovat
smazaný uživatel

cakam este ze luiz urobi penaltu

Reagovat
Mikesh

Jako upřímně, já si přál ať vypadneme, ta kostra týmu je prostě nic moc, s tím se toho vyhrát moc neda, ale Saka tvl.. prostě přímo na hlavu.. talent veliký, táhne co se dá, toho stejěn někdo odkoupí takže ..

Reagovat
Front hell

no aspon by jsme za něho dostali ranec

Reagovat
Mikesh

A k čemu by to bylo, koho by přivedli ? Tam je potřeba aspoň 5 špičkových hráčů a to si vem, že tam je Ceballos a Odegaard bez možnosti odkupu..

Reagovat
Front hell

Tak saka podepsal novou dlouhodobou smlouvu,takže teď mi to přijde zbytečné řešit.

Reagovat
PP

to zas ne. Toto vítězství by je mohlo docela nakopnout. Otáčet zápasy v náš prospěch jsme prakticky úplně zapomněli, takže dobře tak.

Reagovat
Euphael

s tim otacenim zapasu mas pravd... v teto sezone jsme otocili zapas jen se Southamptonem (a v EL s Molde a Rapidem, ale tam ty vyhry byly fakt easy )

Reagovat
Trand

wow, oni to prostě nemůžou v klidu dohrát

Reagovat
mistr129

Tykraavo

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Euphael

Reagovat
Studni

Reagovat
Neon

Halejuja. Moje nervy...

Reagovat
Trand

Saka je génius a Auba dva góly Každopádně jsme idioti, všechny góly úplně zbytečný a nebýt dementi, tak rozhodneme mnohem dřív a není o co hrát. Snad jsme si ty hloupé chyby vybrali teď a dál to bude lepší.

Reagovat
Neon

S Luizem v týmu vybrané hloupé chyby?

Reagovat
PP

A to tam máme ještě druhého výtečníka - Xhaku. Nicméně ten je poslední půlrok v životní formě co je u nás.. Dneska jej zastoupil Ceballos, který je jako noc a den v posledních zápasech.

Reagovat
Euphael

v patek se losuje osmifinale?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Taiger

Dneska tady víc zpráv než ve fanta diskuzi tuhle sezónu, co to?

Reagovat
Counter

Není to poprvé v sezoně, co jsem napsal do diskuze pár komentářů k zápasu Arsenalu.

Reagovat
captain18

Mohol by prist Emery

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

By si Artetu povodil a djourou by pak tři neděle neusnul.

Reagovat
sejber

Reagovat
Taiger

Kieran top, jak to hecnul

Reagovat
Čenda

žádný extra radování, jak to okamžitě otočil na půlku a burcoval, kapitán jako řemen.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Čenda

Dobře že i Auba v důležitým zápase nejenže zamakal, ale i gólově rozhodl, tak jsme byli zvyklí. A ano, Saka perfektní.

Reagovat
PP

Mě se u Saky líbí, že udělá skoro vždy prakticky to nejlepší možné.. Aubovi to dal prakticky přesně do kroku, hlava taky líp načasovat nešla. A stejně tak se musí pochválit i Auba, pač nejdřív se hráč musí rozběhnout a až pak dávat přihrávku.. skvělé náběhy.

Reagovat
Counter

Auba je elitní útočník, Saka elitní mladíček.

Reagovat
Golasso

Dost zvláštní výkon a popravdě jsem nevěřil, že to zvládneme. Pozitiva jsou určitě Tierney a Saka. Auba vypadá, že snad zase začne dávat důležité góly. Negativa jsou chyby Ceballose, některá Artetova rozhodnutí ohledně sestavy a střídání ... a hlavně výkon Bellerina. Opakuju se, ale fakt máme jednoho z nejhorších RB v rámci PL...

Reagovat
Mastný Chobot

boa ja som myslel, že hráme až o 9 kde nájdem hajlajty pls? arsenalist nemá nič

Reagovat
Mastný Chobot

si výnimočný mladý muž s dobrým srdcom

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Kixi Syhimour

Děkuju

Reagovat
Mastný Chobot

Zaujímavý trénerský vývoj od Artetu za polsezóny. Polroka dozadu sme hrávali bez jediného kreatívneho CM/AM v základe, teraz hrávame s troma (ESR, Odegaard, Ceballos)

Za rok to už bude wengerball s piatimi?

Reagovat
afc

A pritom to, čo fungovalo pred mesiacom, tak kvôli Odegaardovi to úplne rozbil a toto nové zas nefunguje.

Reagovat
Mastný Chobot

Uvidíme, aspoň si dokážeme vytvárať šance a nie je to také bezpohlavné ako pred polrokom.

Reagovat
Golasso

Já si myslím, že spíš Mikel teprve směřuje k tomu, co reálně chce hrát, s tím, jak mu přibývají hráči, které chce. ESR je takový De Bruynovský typ hráče, tomu nebude dělat problém hrát víc z kraje, až si zvykne. Letošní sezona je stejně zabitá, tak není proč neexperimentovat. Leda bychom vyhráli tu EL, ale to je loterie.

Finální cíl je asi 4-3-3 se snahou o hodně variant do útoku.

Reagovat
Nikikrew

Po tom kikse Ceba som si myslel, ze to uz nezvratime ale klobuk dole pred hracmi ze to otocili a povedzme si, ze postup sme si rozhodne zasluzili nakolko Benfice bola slaba a tie goly sme im prakticky darovali.

Nelubi sa mi, ze hra ESR na kraju namiesto Pepeho alebo Martinelliho, vidno ze mu to tam nesedi a nie je takym prinosom pre hru ako ked hraval v strede. Ako 10 by mal hrat bud ESR alebo Odegard a na kraji typicke kridlo.

Auba bol vcera uzasny, konecne po dlhej dobe. Tie jeho zakoncenia su klinicke s kludom anglicana. Bodaj by takto zabral aj v lige.

Uvidime koho dostaneme ale formou a vykonmi to na uspech moc nevidim, kazdopadne Saka vcera zachranil prdel Mikelovi

Reagovat
Studni

On i v tiskovce zdůvodňoval, proč tam dával Williana a ne Pepeho nebo Gabiho. Zjednodušeně říkal, že při hře do plných chce spíš hráče, kteří to nějak dokáží otevřít, než Pepeho nebo Gabiho, který potřebujou hrát spíš do otevřených obran a hrát po lajně. Takže v něčem rozumim, proč hrál ESR na kraji a tim chtěl dalšího kreativce, protože očekával, že budem hrát do plných. Nesouhlasim s tim, ale částečně chápu, proč to tak udělal. Jinak souhlasim, že se mi ESR na kraji nelíbí.

Reagovat
Nikikrew

Martinelli fajn ale Pepe podla mna nema problem hrat do plnych. Prave Pepe mal konecne ako tak formu a znova ho posadi na dolezite zapasy.

Reagovat
Studni

Jak píše níž i Golasso, já bych v tomhle zápas dal od začátku Pepeho a na střed ESR, ale Arteta to asi viděl jinak. Přijde mi ale zbytečná kombinace ESR na kraji a Odegaard uprostřed, navíc když za nima ještě hrál Ceba. Navícv když nám na střídačce sedí Pepe, Gabi a někde tam je schovanej třeba Nelson

Reagovat
Golasso

Já bych tam na Artetově místě asi taky dal Pepého a klepal jsem si na čelo, když tam cpal Williana, ale tentokrát mu to vyšlo. Willian se zorientoval dobře při té přihrávce na Tierneyho a zvolil dobré řešení na místě, kde by skoro každý volil spíš další centr.

Reagovat
Studni

Reagovat
Svatej

Musim říct, docela jsme si zařval při Aubově gólu. Arsenalu bych tu LM příští rok přál, jsou to sympaťáci.

Reagovat
Svatej

I navzdory tomu, jak nebetyčně mě serou poslední rok ve vzájemných konfrontacích.

Reagovat
Counter

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neon

Já u toho vyrovnávacího, ten druhý Aubův smrděl offsidem a čekal jsem, že bude VAR.

Reagovat
tunkic

Já stejně tak......je fakt debilní, jak teď člověk se slavením radši počká, než to potvrdí VAR

Reagovat
Counter

Reagovat
tunkic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele