1/16 finále - 1. zápasy
15.02.2018 21:05 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FCSB - SS Lazio 1:0

První zápas ve vyřazovací fázi Evropské ligy zvládli lépe fotbalisté Bukurešti, kteří díky brance Gnohérého zvítezili 1:0. Do odvety tak budou vstupovat z více než solidní pozice.

Utkání bylo od prvních minut velmi opatrné, první vzrušení si připravili hostující fotbalisté až po 21. minutách hry, ovšem střela ze střední vzdálenosti domácího brankáře příliš nevystrašila. O minutu později už ale změna skóre visela ve vzduchu, za domácí obranu pronikl Lukaku a zuby si vylámal až na brankáři. První branka však nakonec přišla na druhé straně - domácí fotbalisté totiž skvěle sehráli brejkovou akci, na jejímž konci se do samostatného úniku dostal Gnohéré a chladnokrevně poslal svůj tým do vedení. Tentýž hráč mohl o chvíli později vedení zdvojnásobit, svou střelou z hranice pokutového území však těsně netrefil branku.

Druhá část už se odehrávalajasně v režii italského celku, který však zapomněl proměňovat šance. Neujal se únik Andersina, v solidní příležitosti neuspěl ani Immobile, a když deset minut před koncem malého vápna po průniku Andersona míč nedotlačil za záda brankáře ani Milinkovič, bylo jasné, že hostům vyrovnání prostě není souzeno.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
Seydou Doumbia

1-2

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak im treba dpc...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele