základní skupiny - skupina B, 3. kolo
19.10.2017 21:05 CET
2 : 2
(1:2)
Stadión:
Olimpijskyj, Kyjev

Reportáž

Dynamo Kyjev - BSC Young Boys 2:2

Dynamo Kyjev hájilo na svém stadionu vedoucí příčku proti Young Boys Bern a přestože v zápase dvakrát prohrávalo, dokázalo vždy vyrovnat a první místo před Švýcary udržet. V závěru zápasu ještě uviděl červenou kartu Sanogo, ale krátkou přesilovku domácí nevyužili.

Zápas začal hned velkou příležitostí domácího celku. Ve 2. minutě šel Mbokani sám na Van Ballmoose, ale koncovka se mu vůbec nepovedla a útočník domácích nakonec netrefil branku. Dynamo mělo více ze hry, ale v 17. minutě inkasovalo. Roger Assalé dostal ve vápně kousek prostoru a i s pomocí teče překonal brankáře Kovala. Domácí mohli odpovědět prostřednictvím Gonzáleze, ten se zjevil na zadní tyči nehlídán a svojí volej poslal do tyče. Za další čtyři minuty se valil na obranu Bernu další útok a krásnou kombinaci zakončil do prázdné branky Dieumerci Mbokani - 1:1. Jenomže domácí se z vyrovnání dlouho neradovali. Pět minut před přestávkou dostal Assalé znovu jen malinko prostoru a okamžitě trestal. Young Boys Bern vytěžili z minima maximum a první poločas ovládli.

Dynamo ale bylo lepším týmem a krátce po změně stran opět srovnalo stav. Morozjuk předvedl krásný přímý kop a Von Ballmoos mohl lovit balón ze sítě. Kdo ale čekal následný drtivý tlak Kyjeva, ten byl zklamán. Oba celky jakoby nechtěly vyrobit další chybu, takže se hrálo opatrně. Ne zas tak opatrně, protože v 82. minutě uviděl druhou žlutou kartu Sanogo a Dynamo mělo ještě v závěru početní převahu.

Domácí se v závěru tlačili dopředu, jenomže strhnout vedení na svojí stranu po čas šestiminutového nastavení nedokázali. Young Boys Bern udrželi v Kyjevě cennou remízu 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
HullCity

Tentokrát se nepovedlo vyhrát...hrůza co předvádí v obraně Kadár...bez Chačeridiho je Dynamo prostě poloviční.Ale vzhledem k tomu,že druhý zápas taky skončil remízou má Dynamo postup ve svých rukou.

Reagovat
HullCity

Tentokrát se nepovedlo vyhrát...hrůza co předvádí v obraně Kadár...bez Chačeridiho je Dynamo prostě poloviční.Ale vzhledem k tomu,že druhý zápas taky skončil remízou má Dynamo postup ve svých rukou.

Reagovat
Jeňa

Proč nehraje v základu Pantič místo Kadara?

Reagovat
HullCity

Protože Pantič i Kadár jsou nákupy Rebrova...vsadím se,že v létě přijdou jiní stopeři.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele