základní skupiny - skupina L, 3. kolo
20.10.2016 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Steaua Bukurešť - FC Curych 1:1

Steaua ztratila dobře rozehraný zápas s Curychem čtyři minuty před koncem, jako jediná ve skupině stále čeká na vítězství a z posledního místa se výše neodpoutala. Radost jí zhatil Moussa Koné, který zařídil svému týmu alespoň jeden bod. Bojan Golubovič sice poslal svoje mužstvo do vedení v 68. minutě, ovšem jeho trefa k plnému bodovému zisku nepomohla.

První poločas byl z obou stran hodně vyrovnaný. O něco nebezpečnější byli asi přece jenom hosté, kteří poprvé výrazněji zahrozili v 9. minutě. Brunner zakončoval z poměrně slušné pozice, jenže trefil pouze tělo stojícího záložníka Williama. V 16. minutě mohl na druhé straně načít účet Popa, to by však svůj technický pokus nesměl usměrnit jen do tyče.

O pár chvil později se po Buffově rohovém kopu mohl zaradovat Koné, jenž chytrou patičkou ze vzduchu hodlal překvapit domácího brankáře Nitu, jenže ten reflexivním zákrokem dokázal možné pohromě zamezit. Ve 23. minutě Koné ukázal, že je opravdu vytříbeným technikem, krásně se prodral do šestnáctky, nicméně tam narazil znovu na připraveného Nitu.

Devět minut před obrátkou chtěl zužitkovat své schopnosti v zahrávání standardek Tamas, který přímý volný kop nerozehrál vůbec špatně, avšak jeho tvrdý přízemní pokus nakonec hostující gólman Vanins vykryl. V 53. minutě vyzkoušel připravenost Nity svou střelou Buff, větší potíže s ní však bukurešťský muž v rukavicích neměl.

Pár minut na to se již Steaua dočkala vstřelené branky. Popa svým centrem zprava našel na hranici malého vápna nabíhajícího si Goluboviče, který ve skluzu překonal Vaninse. V 77. minutě mohl vyrovnávat Buff, jeho dalekonosnou střelu ale Nita vyrazil nad. V 86. minutě se hosté prosadili vlastně po totožné akci jako jejich sok, Čavuševičovu přihrávku na bližší tyčce zužitkoval Koné.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
KingMaster13

2:0

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

co je Kubajs?

Reagovat
pawelFCB

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1....2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele