základní skupiny - skupina I, 1. kolo
15.09.2016 21:05 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Zklamání i v Evropské lize. Salcburk doma padl s Krasnodarem

Salcburku se ani na pátý pokus v řadě nepodařilo projít do milionářské Ligy mistrů a musí tak vzít zavděk zápasy Evropské ligy. První z šesti utkání v základních skupinách čekal na tým Oscara Garcii na domácím hřišti, kde hostili ruský Krasnodar, českým fanouškům dobře známý ze soubojů s pražskou Spartou v play off loňského ročníku druhé nejprestižnější evropské klubové soutěže.

Pro české fanouška byl zápas zajímavý přítomností trojice českých rozhodčích, přičemž coby hlavní byl přítomen Miroslav Zelinka. I ten byl svědkem první šance zápasu, kdy v třiatřicáté minutě Smolov střelou vedle Walkeho brány pozlobil domácí defenzivu.

O čtyři minuty později však gólman Salcburku míč ze své sítě přeci jen lovil, když nechala rakouská zadní řada při dlouhém autovém vhazování na hranici šestnáctky nepochopitelně volného Joaozinha a brazilský fotbalista pěknou ranou otevřel skóre zápasu.

Ve zbývajícím čase do konce první půle se snažil Salcburk hrát aktivně a Krasnodaru gólově odpovědět, ale to se mu i přes snahu nepodařilo. Do kabin se tak šlo do stavu, který byl výhodnější pro hostující celek.

Šance na vyrovnání se domácím výrazně zvýšily v sedmdesáté druhé minutě, kdy byl po druhé žluté kartě českým rozhodčím Zelinkou ze hřiště poslán Petrov. Toho však domácí celek nedokázal využít a větší šanci si až do pětaosmdesáté minuty nevypracoval - tehdy mohl branku Krasnodaru ohrozit Berisha, ale úspěšně zakončit se mu nepovedlo.

Nic dalšího už zápas mezi rakouským a ruským týmem nepřinesl a Krasnodar tak v Salcburku vyhrál rozdílem jediného gólu.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Liquid

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-3

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1..2:1

Reagovat
jenculko

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele