základní skupiny - skupina I, 6. kolo
08.12.2016 21:05 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - FK Krasnodar 2:1

Do utkání Nice proti Kransodaru vstoupili lépe domácí, kteří mohli jít do vedení už ve druhé minutě. Střelu, ke které se ovšem dostal v šestnátce Donis, ovšem gólman hostí Sinicyn dokázal zkrotit a stav byl tedy i nadále bezbrankový.

Jakkoliv byl samotný začátek zápasu nadějný, zbytek prvního poločasu příliš gólových či jinak zajímavých šancí nenabídl. Za zmínku tak stojí jen příležitost z úplného konce prvního dějství, ke které se ve čtyřicáté páté minutě dostal Fjodor Smolov. Fotbalista Krasnodaru dostal výbornou přihrávku za obranu od Achmedova, avšak proti ruskému hráči výtečně a pohotově vyběhl Benítez, který téměř na hranici velkého vápna dokázal jeho střelu vyrazit mimo tři tyče.

O sedm minut později už se však hosté dokázali gólově prosadit. Autorem branky byl právě hlavní účastník předchozí akce, tedy Fjodor Smolov a Krasnodar se ujal vedení 1:0. Radost však Krasnodaru vydržela jen něco přes osm minut. Pak totiž Granqvist fauloval Lusambu a rozhodčí odpískal pokutový kop. Ten v suverénním stylu proměnil Bosetti a bylo vyrovnáno, Granwvist byl navíc za svůj prohřešek odměněn červenou kartu, takže domácí měli přesilovku.

Početní převahu dokázali svěřenci Luciena Favreho nakonec přetavit ve vítězný gól, jenž vstřelil v sedmdesáté sedmé minutě Maxime Le Marchand, který se prosadil po rohovém kopu. Nice tak dokázalo získat před domácím publikem tři body, na postup do další fáze Evropské ligy to však francouzskému týmu nestačí. Krasnodar, jenž skupinu zakončil se ziskem sedmi bodů, naopak slaví účast v jarním playoff i přes dnešní prohru.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
pawelFCB

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele