základní skupiny - skupina A
26.11.2015 21:05 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Molde FK - Fenerbahçe SK 0:2

Pod vedením českého rozhodčího Miroslava Zelinky se fotbalistům Fenerbahce podařilo získat důležité vítězství na půdě lídra skupiny z Molde a v posledním kole budou mít postup čistě ve svých rukou. Domácí přišli o svou dosavadní neporazitelnost díky trefám Fernandaa a Ozana Tufana ve druhém poločase.

V prvních dvaceti minutách si oba celky vytvořily po jedné dobré příležitosti. Zatímco Elyounoussiho pokus skončil mimo tři tyče, Fenerbahce mohlo skórovat zásluhou Ozana Tufana, nebýt dobrého zákroku gólmana Horvatha. Následně vypálil slušně Diego, tentokráte však směrem na branku nezamířil.

Ve 24. minutě musel poprvé výrazněji zasahovat také hostující gólman Fabiano, se šancí Singha si ovšem poradit dokázal. Šest minut před koncem málem hřmělo zase na obou stranách. Tentokráte musel zakončení Alpera Potuka likvidovat až Horvath, Svendsenovu ránu zase polapil skvěle Fabiano.

Na vytvořené příležitosti celkem slušná první půle slibovala pěknou ofenzivní podívanou určitě i po přestávce. Horvath v 54. minutě musel hasit nebezpečí po střele Diega, v 58. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Elyounoussi, jenže jeho pokus těsně minul vzdálenější tyčku svatyně Fabiana.

Branky se i přes ofenzivní snažení obou mužstev dočkali diváci v Norsku až v 68. minutě. Alper Potuk z levé strany poslal centr dozadu na Fernandaa, který hlavou nikým nehlídaný a osamocený neměl problém přesně zacílit. A šest minut před koncem si pak tým kolem Vítora Pereiry definitivně pojistil vítězství.

Horvath sice dokázal včas vyběhnout proti unikajícímu Fernandaovi, jemuž míč přece z kopačky odebral, k dorážce se však dostal Ozan Tufan, jenž zakončil do prázdné brány. V závěru ještě předvedl zbytečné a nechutné gesto Rindaröy. Frustrován porážkou totiž šlápl na ležícího Alpera Potuka a po právu byl vyloučený.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Manau

Neprohra domácích. 2:1 nebo 1:1

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to na prvni prohru Molde....tip 2....1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (popř. 1:2), 02

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sotuen

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pod vedením českého rozhodčího Miroslava Zelinky se fotbalistům Fenerbahce podařilo získat důležité vítězství

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele