základní skupiny - skupina I
17.09.2015 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lech Poznań - CF Os Belenenses 0:0

Dá se říci, že konečná remíza zápasu mezi Lechem Poznaň a Belenenses sluší. I když oba týmy měly nějaké ty možnosti na to, aby vítězství strhly na svou stranu, buď je chránily brankové konstrukce, nebo zasahovali pohotoví gólmani. Na úvod Evropské ligy ani jedno z mužstev vlastně nic nepokazilo.

Co se prvního poločasu týče, moc k vidění toho nebylo. Nejprve vypálil hostující Rúben Pinto jen takový propagační pokus, který v žádném případě nemohl ohrozit Buriče mezi třemi tyčemi, na druhé straně se ve 21. minutě snažil překonat brankáře Huga Venturu útočník Formella, jenže slaboučkou střelou nemohl uspět.

O pár chvil později napřáhl ze střední vzdálenosti Thomalla, nicméně Hugo Ventura mohl míč pouze sledovat, kterak míří do zámezí. Deset minut před přestávkou pak Belenenses zahrozil hned ze dvou rohových kopů. Po tom prvním Miguel Rosa hlavičkoval do břevna, při druhém Burič musel jistit situaci na zadní tyči.

Zkraje druhého dějství byli hosté úvodní brance ještě blíže. Geraldes unikl podél levé strany, přihrál do vápna na úplně volného Carlose Martinse, který trefil tyčku. V 65. minutě se ocitl sám před Hugem Venturou nedůrazně bráněný Formella, ten si ale v krkolomné pozici nakonec v koncovce neporadil.

Čím více se blížil konec utkání, tím více Lech začal tlačit na pilu. Další, kdo pořádně pozlobil hostující defenzívu, byl Pawlowski, jeho táhlý pokus však dokázal zlikvidovat portugalský gólman. Ten se o pár chvil později činil na bližší tyči ještě jednou vůči Formellovi. V nastavení měly oba celky každý po jedné šanci, ale neuspěli.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lech -1,5 + Belenenses nedá gól

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Pyroman

2:0

Reagovat
pedro-pedro

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 Belenses se jako mistři obrany přeevediu i dnes. A samotní si nebudou šance vytvářet úplně snadno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:1

Reagovat
iamek

Fans Poznane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele