základní skupiny - skupina C
17.09.2015 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Qäbälä - PAOK Soluň 0:0

Ázerbajdžánská Qäbälä ve svém úvodním zápase základní skupiny Evropské ligy jasně ukázala, že si rozhodně svůj postup zasloužila a s favorizovaným řeckým PAOK Soluň uhrála první bod po bezbrankové remíze. Domácí vynikali skvělou defenzivou a se svým soupeřem sehráli vyrovnanou partii, vytvořili si také několik vyložených příležitostí. Pro řecký celek je bod určitě málo a je to pro něj ztráta.

Domácí sekundovali soupeři i co se týče držení míče, měli ho v sedmačtyřiceti procentech případů. V úvodu zápasu se začalo svižně, nicméně rozehrávka obou výběrů byla velmi nepřesná. V 7. minutě poprvé vystřelil hostující Pelkas, ale jeho pokus byl hodně nepřesný. O úvodní nebezpečnou střelu se postarali domácí o tři minuty později. Z dálky vypálil obránce Ricardinho a gólman Olsen předvedl velmi dobrý zákrok, míč konečky prstů odvrátil na rohový kop.

Po čtvrthodině hry vypálil na druhé straně z přímého volného kopu Rodrigues, ani on mezi tři tyče nezamířil. Ihned na to předvedl tvrdou ránu Vítor a brankář Bezotosnyj musel poprvé v zápase zasahovat. Domácí gólman si ve 20. minutě poradil také s další razantní ranou Rodriguese. O čtyři minuty později zakončoval bleskovou akci PAOK Ricardo Costa, Bezotosnyj si i tentokráte na konto připsal jistý zákrok.

V závěrečné čtvrthodině byli o něco aktivnější domácí. Nejprve mířil těsně vedle Zec, následně Olsen vychytal kapitána Dodôa a v samém závěru nebyl přesný Ricardinho. V úvodní pětiminutovce po změně stran zahrozili hosté hned dvakrát, nicméně Rodrigues do prostoru tří tyčí nemířil a poté Bezotosnyj zneškodnil ránu Saba. PAOK bylo nejblíže vedoucí trefě krátce po hodině hry, avšak Makovu ránu zneškodnil brilantní domácí strážce.

Zhruba dvacet minut před koncem vypálil nezištně Haj a brankář řeckého týmu dokázal míč odvrátit. Ve zbývajícím průběhu měli hosté herně navrch a vyslali na Bezotosnyjho několik pokusů, ani jeden se však mezi tři tyče nevešel. Naopak ve druhé nastavené minutě mohl rozhodnout Antonov, jenže po rohovém kopu netrefil dobře balón v ideální pozici a skóre čtvrtečního utkání se tak již nezměnilo.

Autor: Viktor Sandev / uefa.com, espnfc.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
EverlastD

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra domácích

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra hostů tip 1:2

Berbatov rozhodne

Reagovat
Pyroman

2:0

Reagovat
Pasha

GWG - Dimitar po prihrávke Maka

Reagovat
pedro-pedro

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Qabala sice porazila Panathinaikos,ale toto už bude velké sousto.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten klub, ktorehu kapital dal zabit novinara ? cim menej azie, tym lepsie !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele