základní skupiny - skupina E
04.10.2012 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Steaua Bukurešť - FC Kodaň 1:0

Steaua Bukurešť potvrdila dobrou formu a v Evropské lize zaznamenala už druhé vítězství v řadě. Rumunský celek dnes přehrál FC Kodaň 1:0 díky jediné brance osm minut před koncem, kterou vstřelil Nikolič.

První poločas na horké rumunské půdě příliš fotbalové krásy nenabídl. Hosté měli zajímavou možnost už po čtvrthodině, ale přímý kop z nadějné pozice skončil na domácí zdi. Na druhé straně až ve 38. minutě rozjel dobrou akci Adrian Popa, ale k bezprostřednímu ohrožení kodaňské branky nedošlo, neboť dánská defenzíva střelu zablokovala. To bylo z prvního poločasu vše.

Druhé dějství přeci jenom přineslo více vzrušení. Po Tanaseho centru pálil Nikolič, ale Wiland s touto střelou neměl žádné potíže. O dvě minuty později bylo rušno i na druhé straně, před Corneliusem na poslední chvíli zasáhl obránce Matei. Kodaň zůstávala u míče, další velkou šanci spálil hlavičkující Gíslason. Vůbec největší šance utkání přišla v 71. minutě, ale Nikolič zblízka doslova trestuhodně netrefil branku! Naštěstí pro domácí tým si Nikolič celou situaci vynahradil. Osm minut před koncem utkání ho trefil Tanase a míč se od Nikoliče se štěstím dostal do sítě - 1:0.

Kodaň se ve zbývajících minutách snažila něco vymyslet, ale již neměla dostatek sil. Steaua vyhrála i druhý zápas ve skupině a je v jejím vedení.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
HullCity

1:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:1

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Kodan hraje dobre, ale Steaua je zbytecne podcenovana a tento zapas docela pohodlne vyhraje... 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele