základní skupiny - skupina G
08.11.2012 21:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sporting CP - KRC Genk 1:1

Fotbalisté Sportingu prohloubili své trápení v skupině a se dvěma body se jasně nacházejí na posledním místě tabulky. Jejich šance na postup sice stále žije, nicméně po remíze s Genkem už není příliš velká. Portugalský celek nyní předvedl velice slušný výkon a dlouho držel vedení i v početní nevýhodě, jenže velký nápor hostů nakonec neustál a v první nastavené minutě inkasoval. Genk si nakonec udržel první místo s osmi body a je jediný bez porážky.

První poločas jasně patřil portugalskému celku. Po hodině hry hrál po vyloučení v deseti, i tak ale dokázal vsítit branku Ricky van Wolfswinkel. Druhá polovina druhého dějství ale jasně patřila hostům, ti si vytvořili nespočet šancí, ujala se ale až ta z nastavení od Pleta. Sporting se do první zajímavé akce dostal už ve 2. minutě, jenže střelu Roja dokázal zlikvidovat gólman Kristof van Hout.

V polovině úvodního dějství zahrozili též hosté, ránu Buffela ale dokázal zlikvidovat hrdina dnešního klání Rui Patrício. Poté to na druhé straně zkusil z přímého volného kopu Labyad, van Hout byl však pozorný. V dalším průběhu byly k vidění spíše ostré zákroky a mnoho žlutých karet, další důležitý moment se zrodil až deset minut po přestávce. Z dvaceti metrů dobře vypálil Elis, brankář van Hout fantasticky vyrazil na rohový kop.

V 59. minutě se zrodila velká pohroma pro Sporting, Stijn Schaars uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. O šest minut později vychytal Patrício Josepha-Monrose, na druhé straně pak domácí z protiútoku překvapivě vsítili vedoucí branku. Capel přesným pasem uvolnil van Wolfswinkela a ten ranou k tyči nedal van Houtovi šanci. V dalším průběhu se musel činit domácí gólman, který předvedl až neuvěřitelný výkon.

Během několika minut likvidoval pokusy ze stoprocentních šancí, nevyzrál na něho Vossen, Joseph-Monrose, Ngongca ani Plet. Nicméně Plet nakonec zužitkoval tlak v první nastavené minutě. Buffel mu poslal lahůdku do vápna a holandský útočník nekompromisně prostřelil Patrícia, který byl tentokrát bez šance - 1:1.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
KingMaster13

1:1 Sporting mě moc nepřesvědčuje

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
HullCity

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mizerie Sportingu se jen prodlouzi...tip X..1:1

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Hiko

2:1 Força Sporting

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting je prostě rozladěný svojí bídnou formou kterou teď opět potvrdí a doma s belgičany jen remizuje 1:1

Reagovat
Veselac

X2

Reagovat
smazaný uživatel

sporting by se už mohl chytnout 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Oficialni zakladni sestava Sportingu :

Rui Patrício; Cédric, Xandão, Rojo, Insúa; Labyad, Elias, Schaars, Capel; Viola e Wolfswinkel.

Tipuji 1:1 nebo 2:1. Vsazeno BTTS v kursu @1.80 u bet365

gl ;)

Reagovat
blaugrana

Zostúpte vy nuly.

Reagovat
FC Porto FC

barcelona

Reagovat
FC Porto FC

Krize pokračuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele