základní skupiny - skupina H
25.10.2012 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Neftçi Baku 1:0

Fotbalisté ruské Kazaně dokázali zvítězit nad ázerbájdžánským protivníkem z Baku a v tabulce mají po polovině soutěže sedm bodů. Pokud dokážou v příštím zápase zvítězit na půdě svého dnešního soupeře, tak si definitivně zajistí postup ze základní skupiny. Teoreticky by měl stačit také bod, pokud Partizan nedokáže doma bodovat se silným Interem Milán. Ten je ve skupině první o skóre před Kazaní, Baku patří třetí místo s jedním bodem.

Domácí celek nepředvedl nijak excelentní výkon, ovšem po čtvrthodině hry vsítil jediný gól utkání a ten nakonec na tři body stačil. Utkání na ruské půdě nebylo nijak pohledné, ovšem Kazaň měla více ze hry a určitě mohla vyhrát více než jen jednogólovým rozdílem. Domácí mohli jít do vedení už ve druhé minutě, avšak Alan Kasajev pálil z dobré pozice těsně nad. Nicméně ze své druhé šance už Kasajev skóroval v 16. minutě.

Po špatné rozehrávce Baku se míč dostal k Gökdenizu Karadenizovi a ten poslal do šance Kasajeva, který přízemní ranou k tyči otevřel stav utkání. V polovině úvodního poločasu zahrozil nádherným sólem Rondón, který vyšachoval tři hráče soupeře, avšak mířil jen do boční sítě. Pět minut před přestávkou předvedli krásnou kombinaci Kasajev s Rondónem, po následné přihrávce ale vychytal Karadenize brankář Saša Stamenković.

Deset minut po změně stran zahrozil na druhé straně Araz Abdullayev, který do té doby pobyl na hřišti jen pět minut, avšak brilantním zákrokem se blýskl Sergej Ryžikov. O minutu později mohl navýšit vedení ruského celku Oleg Kuzmin, jenže i on mířil těsně vedle levé tyče. Poté hlavičkoval nad Kasajev, na druhé straně střílel z třiadvaceti metrů Julius Woobay, avšak brankář Ryžikov skvěle vyrazil na roh.

Další šance byly k vidění až v poslední pětiminutovce, nicméně Baku si žádný velký tlak nevypracovalo a hrozil naopak ruský celek. Sražená střela Rondóna z 84. minuty se odrazila ke Kasajevovi, který ještě posunul na Natcha, nicméně jeho pokus skončil těsně vedle. V poslední akci zápasu se znovu objevil Rlondón, ani on ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil a stav tak již zůstal nezměněn.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
HullCity

1:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
M.Vaza

Kazaň je v pohárech slušná 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:0

Reagovat
KingMaster13

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tady si Baku ani neškrtne. 4:0.

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
Bayernista18

1 max. 2 0

Reagovat
smazaný uživatel

padnou max 2 branky věřím, že to Kazan zvládne 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele