základní skupiny - skupina L
20.09.2012 21:05 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

FC Twente - Hannover 96 2:2

Vynikající zápas viděli diváci v holandském městečku a spravedlivá remíza 2:2 slušela tomuto utkání do puntíku. Domácí fanoušci by jistě byli více spokojeni s vítězstvím svých borců, kteří po poločase vedli. Ovšem v tom druhém ukázal svou ofenzivní sílu také německý Hannover. Ten sice zabral až ve druhé polovině druhého dějství, nicméně nakonec mu to stačilo. Výborný výkon předvedl gólman Zieler.

Domácí totiž byli v celém průběhu utkání lepším týmem a měli i více šancí, dokonce vedli už 2:0. Jenže další své tutovky neproměnili a soupeř byl naopak v ofenzívě stoprocentní. Twente dostal o vedení už v 7. minutě Willem Janssen, který si naběhl do vápna a po přesně načasované přihrávce Nacera Chadliho vypálil tvrdě do horní poloviny branky. Po dvaceti minutách hry mohl zvýšit smolař dnešního utkání Luc Castaignos.

Ten zkusil překvapit vyběhnutého Zielera efektivním lobem, avšak zamířil těsně vedle. Další velké příležitosti se zrodily až po změně stran. Nejprve v 54. minutě zvýšili domácí své vedení a byli na dobré cestě. Po přímém volném kopu střílel nebezpečně Chadli a po teči jednoho z hostujících obránců skončil míč v síti - 2:0. Následně se ale německý celek začal vzpamatovávat a nakonec vsítil kontaktní branku.

Při první trefě přesně v polovině druhého poločasu měl pořádný kus štěstí. Zblokovaná střela Rausche se dostala až k Arturu Sobiechovi, který prázdnou branku nemohl minout a ani přezdívaný batman Mihajlov na míč nedosáhl. O šest minut později bylo k údivu všech srovnáno. Po centru Sobiecha chtěl odvrátit na roh kapitán Peter Wisgerhof, avšak míč zapadl přímo za záda Mihajlova, který nemohl za žádnou cenu reagovat.

Twente postupem času zvyšovalo svůj tlak a v nastaveném čase si vytvořilo dvě stoprocentní tutovky. Nejprve se úplně sám před Zielerem zjevil Castaignos, jenomže špatně trefil balón a hostující gólman ho vychytal. V úplně posledním momentě zápasu mohl mladičký útočník znovu rozhodnout, v téměř totožné pozici ale opět neudržel nervy na uzdě a nechal vyniknout Zielera, stav zápasu se proto již nezměnil.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hannoveru a Levante budem fandit v tejto skupine .. 2:3

Reagovat
HullCity

Twente vyhraje 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by se taky mohlo strilet...tip X...2:2,3:3

Reagovat
KingMaster13

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
EverlastD

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

96ky neprohrají, 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

remiza a vela golov. 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

aspon polovicu z golov uber ...1:2 alebo 2:1

Reagovat
MagpeCZ

1:1

Reagovat
Sotuen

oba gol

Reagovat
pedro-pedro

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.footytube.com/video/twente-v-hannover-96-130563?ref=wv_relbox

Luc Castaignos....tak ten musel bejt nas*anej jak svině

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele