základní skupiny - skupina E
06.12.2012 19:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Parken, Kodaň

Reportáž

Kodaň Steauu neporazila a v Evropské lize končí

Nepodařilo se. Kodaň dnes potřebovala proti Steaue Bukurešť zvítězit, aby postoupila do osmifinále, jenže nakonec byla ráda i za bod. Po remíze 1:1, kterou zachránil až v posledních minutách Vetokele, postupuje právě Steaua a s ní německý Stuttgart.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Hrál se vyrovnaný fotbal bez šancí a není tak divu, že se do kabin šlo za bezgólového stavu. Jedinou kloudnou šanci měli hosté. Popa vedl rychlý brejk, poté poslal do vápna výbornou přihrávku na Tanaseho, který se nerozpakoval a střílel. Jeho pokus ale na poslední chvíli zblokovala obrana a míč mířící do brány tak síť nerozvlnil.

Druhé dějství bylo již zajímavější. Velké ovlivnění mělo přijít necelé čtyři minuty po obrátce, kdy za simulaci obdržel druhou žlutou kartu Tanase a pakoval se pod sprchy. Jenže Kodaň přesilovky nedokázala využít. Naopak, do vedení šla Steaua a to tak, že parádně. Zpoza vápna bez skrupulí napřáhl Rusescu a jeho dělovka k tyči nemohla skončit jinak než gólem - 0:1.

Až po úvodní brance se Dánové dostali do příležitostí, chvíli poté střílel po rohovém kopu Bengtsson, jeho pokus byl tečován a míč jen tak tak doputoval mimo. Gólu se přeci jen domácí dočkali, ale bylo pozdě. Centroval Jacobsen, hlavičkoval Vetokele, ale do zbývajících 6 minut i s nastavením už to Kodani nepomohlo ke kýženému obratu. Zápas tak skončil 1:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
KingMaster13

2:0 a Steaua nakonec nepostoupí

Reagovat
randi

Reagovat
HullCity

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tady to bude o momentální formě a taky vo počasí, i když Kodaň potřebuje vyhrát, nejreálnější se mi zdá remíza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
REPLIKATOR

Výhra by Kodani zajistila postup a to hráli od 49. proti deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Steaua ještě neřekla poslední slovo

Reagovat
smazaný uživatel

to si ti dani nevedeli nejak osefovat ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele