základní skupiny - skupina D
06.12.2012 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

CS Marítimo - Club Bruggy 2:1

Se ctí se Marítimo rozloučilo s letošním účinkováním na mezinárodní půdě. Bruggy ve Funchalu užuž slavily alespoň remízu 1:1, tu pak ovšem dvě minuty po vyrovnávající penaltě odčarovala Heldonova hlavička. Portugalský celek se tak ještě dostal před ten belgický na třetí flek.

Nějaké gólové šance se v prvním poločase vskutku nenosily; na pořadu dne byly během upjatých prvních 45 minut hlavně sáhodlouhé a do ztracena vyznívající kombinace. Přiléhavým paradoxem potom bylo, že první šance obou celků v rámci tohoto dějství měli zčásti na svědomí brankáři. Po výkopu jednoho z nich zakončoval nepřesně Meunier, po rozehrávce toho druhého a rovněž vlastního zase Semedo z Marítima.

Nakonec tedy jediná opravdová příležitost poločasu ústila v úvodní trefu střetnutí. Domácí si vybojovali roh a po něm Abreu hlavičkoval na přední tyči prakticky nikým neomezován. Asistenci si připsal precizní Luís Olim.

Po přestávce se hra nesla především v duchu honby námořníků za vynásobením svého náskoku - takto Jorgačeviće z dálky prověřil Sami a Guilherme zajímavě pálil z přímého kopu. Ve finále to však měli být Belgičané, kdo si ve druhé části vezme poslední, osudové slovo. Po neúspěchu Tchitého se totiž přeci jen z pokutového kopu ujala rána Refaelova.

Jak už nicméně bylo uvedeno výše, Bruggy se z bodu radovaly všehovšudy dvě minuty. V 87. minutě nečekaně propadla Briguelova přihrávka až na zadní tyč, kam si pro rozhodující hlavičku doplachtil Heldon.

Autor: Tomáš Daníček / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
KingMaster13

2:0

Reagovat
HullCity

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

zapas o nicem...tip X..0:0

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou asi všechny zápasy, když tu už asi po čtvrtý vidím tvůj tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, ale ono na to ani jinak koukat nejde...nejde o nic, takže pro oba je to jen přípravný zápas, navíc Maritimo hraje v lize zatim spíš o záchranu a v neděli má doma dalšího adepta, Bruggy čeká v sobotu liga, takže co se tady dá čekat..

Reagovat
smazaný uživatel

...no právě proto, že jim nejde o nic, tak by to měli otevřít a hrát na góly pro zábavu ne snad ?

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele