základní skupiny - skupina K, 1. kolo
15.09.2011 21:05 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Wisła Kraków - Odense Boldklub 1:3

Dánský fotbalový klub Odense potvrzuje, že výsledky v předkolech Ligy mistrů nebyly dílem náhody a na úvod skupin EL si připisuje velice cenou venkovní výhru 1:3. Zápas v Krakowě se lámal až deset minut před koncem, kdy vstřelil vítěznou branku Utaka a v nastaveném čase pojistil výsledek Jensen.

Odense začalo v Polsku hodně aktivně, už po deseti minutách se mohl zapsat mezi střelce Peter Utaka, svojí hlavičku ale nedokázal lépe umístit. Také Andreas Johansson minul, ten byl dokonce v ještě lepší pozici ale i zblízka se takové šance občas nepromění. Brankář Pareiko ve 34. minutě ztlumil střelu Utaky a o dvě minuty později přesně našel Sorenssen Andrease Johanssona a neštěstí pro Wislu bylo na světě - 0:1 pro Odense. Wisla hrála špatně, jedinou hrozbou byl přímý kop v podání Gervasia Nuňeze.

Nicméně ve druhém poločase došlo ke zlepšení a vyrovnávací gól měl na své hlavě Dudu Biton, mířil vedle. Fanoušci Wisly se ale přeci jenom dočkali, Melikson přihrál Kirmovi, který poslal míč za záda Wesselse - 1:1.

Wisla rázem ožila, uběhly asi dvě minuty a Kirm měl na kopačce druhý gól, problémem byla opět větší přesnost v zakončení. Do šance se řítil i hostující Johansson, jenže přestřelil branku. První klíčový okamžik zápasu představoval zákrok Wesselse proti Dudu Bitonovi, kdyby domácí fotbalista tuto šanci proměnil, nejspíše by si Wisla připsala ninimálně bod. Bohužel pro domácí se tak nestalo, ba naopak. Deset minut před koncem zasáhl Utaka přímý kop Andreasena a míč skončil v síti - 1:2. Otřesená Wisla inkasovala ještě jednou, v nastaveném čase zatloukl poslední hřebík do polské rakve Falk Jensen. Odense si veze z Polska vítězství 1:3.

Autor: Ondřej Linhart / uefa, com, soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

no as nebyla nahoda ze dali i 4 goly v Panathinaikosu

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

wisla je silná a odense porazí

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ye Wisla tento yapas vyhraje. Je ve stejne pozici podle me jako Plzen pred zapasem s Bate.

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Odense má sílu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele