základní skupiny - skupina K
15.12.2010 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - Steaua Bukurešť 1:0

Až ve druhé minutě nastavení rozhodla italská Neapol o svém postupu do další fáze Evropské ligy. Steaua Bukurešť se dlouho držela, jenže nakonec ji popravil Edinson Cavani.

Neapol na svého rumunského soupeře vlétla, v první vyložené šanci se ocitl Cavani, po dobré individuální akci Hamšíka mu přihrál Vitale, ale Cavani přestřelil. Rovněž Steaua dokázala být v ofenzivní části nepříjemná, obrana Neapoli na poslední chvíli zastavila blížící se nebezpečí. Italové ale byli celkově nebezpečnější a aktivnější, Hamšík pálil vedle, a pro hlavičku Zunigy platilo totéž. V samotném závěru prvního poločasu hlavičkoval hostující Ricardo Gomez, na skóre 0:0 se ale nic nezměnilo.

I po změně stran se Steaue dařilo zastavovat útoky Neapole, nutno podotknou, že měla i štěstí. Cavaniho střela totiž orazítkovala tyč! Na druhé straně dobře zasáhl De Sanctis. Tlak domácích sílil, střídající Dumitru trefil jen brankáře.

Vše směřovalo k nerozhodnému výsledku, a tím pádem postupu bukurešťského týmu. Rozhodčí nastavil pět minut, a v nich se mělo rozhodnout o dalším osudu Neapol. Ve druhé minutě nastavení zahrávali Napolitani rohový kop, ten se snesl až ke Cavanimu, který jedinou brankou rozhodl o postupu Neapole do vyřazovací části Evropské ligy. Radost italskému mužstvu nepokazilo ani vyloučení kapitána Cannavara, který dostal druhou žlutou kartu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 1

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
Marv

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 or 1:0

Reagovat
Shevchenko

Urvěte to!

Reagovat
Dejwa

Cavani

Reagovat
Dejwa

goooooooooooool Cavani!!! 93'

Reagovat
smazaný uživatel

těsně, ale přece!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se z Neapole stával specialista na góly v poslední minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

pekne napoli ... Cavani je fakt borec... a marecchiarro, hm..kebyže tak bavel aj v repre, nebol by som proti ...

Reagovat
smazaný uživatel

hamsik good match....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele