základní skupiny - skupina C
01.12.2010 21:05 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sporting CP - Lille OSC 1:0

Domácí fotbalisté díky brance Polgy z prvního poločasu porazili Lille 1:0. Je však nutno dodat, že Lille bylo celý druhý poločas daleko aktivnějším mužstvem a za svůj výkon se rozhodně stydět nemusí.

Utkání začalo hodně pomalu z obou stran. Domácí fotbalisté měli problémy s rozehrávkou a hosté s Davidem Rozehnalem v sestavě spíše vyčkávali na svou šanci a nikam se zbytečně nehnali. Po deseti minutách hry začal být přeci jen aktivnější Sporting. Po několika standardních situacích se k šancím dostali Santos a Anderson Polga, ale branky z toho nebyly.

Naopak na druhé straně byli velmi aktivní Hazard a Gueye, přes které šla většina akcí francouzského Lille. Jedinou vážnější střelou se prezentoval de Melo, ale s jeho pokusem si Rui Patrício bez větších potíží poradil.

První branky se diváci dočkali po necelé půlhodince hry. Pedro Mendes svou přihrávkou našel ve vápně stopera Andersona Polgu, ten neotálel a svou střelou překonal hostující brankáře Landreaua - 1:0. Tenhle moment dodal domácím hodně sebedůvěry a klidu do vlastních řad. Už tolik nekazili v úvodu rozehrávce a snažili se postupným útokem zdolávat obranu hostí.

Do konce poločasu už se nic vážného nestalo a tak šel Sporting do šatny s jednobrankovým vedením. Do druhého poločasu nastoupilo velice aktivně hostující Lille a vypadalo to, že v Lisabonu chce za každou cenu urvat alespoň bod.

Domácí gólmana Rui Patícia vyzkoušeli Hazard, Obraniak a Mavuba. Nikdo z nich však nebyl úspěšný. Po sedmdesáti minutách hry se dali říct, že je na hřišti pouze jedno mužstvo a to byli hosté. Ti se velmi rychlými kontry snažili zdolat domácí Sporting, který zatím odolával.

Sporting si závěr zápasu už pohlídal a po velice průměrném výkonu slaví důležité tři body za výhru 1:0.

Autor: Michael Künzel

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 zvladnou to :)))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele