základní skupiny - skupina D
30.09.2010 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

PAOK Soluň - Dinamo Záhřeb 1:0

Utkání bylo ze začátku hodně zdlouhavé, plné nepřesností a zbytečných ztrát míče. Domácí však krátce po poločase dokázali otevřít skóre a později se ukázalo, že tato branka znamenala také vítězství a logicky tři body.

Bylo zajímavé sledovat, kde se odehraje tvrdší bitva. Vedle fotbalistů na hřišti se totiž mohli činit také fanoušci obou klubů, jelikož oba tábory mají velice pověstné "rowdies". V ochozech však byl ze začátku zápasu klid a to samé se dalo říct o fotbalovém trávníku.

Obě mužstva se snažila nejdříve vyčkávat, držet míč na svých kopačkách a nepustit soupeře do většího tlaku. Jenže přemíra držení míče kolikrát vedla k nízkému tempu akcí, nepřesností a zbytečných ztrát na obou stranách.

Spousta akcí na straně PAOKU šla přes před dvojici Vierinha-Vicolo, ale ani jeden zatím nebyl schopen poslat vpřed jednoho z útočníků domácích - Muslimoviče nebo El Zhara. Ke konci poločasu domácí přidali, bylo vidět, že by rádi do kabiny vstřelili branku a měli tak výhodu. Dobře to zkoušeli Vieirinha a Muslimovič, ale ani jeden z pokusů neuspěl a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji domácí a už v 56. minutě se mohli radovat z úvodní trefy. Pablo Garcia našel volného Iviče, který ze dvou metrů neměl problém uklidit míč do branky a poslat domácí do vedení.

Vstřelená branka zvedla výkon domácích, naopak hosté ze Záhřebu byli pod hodně velkou dekou. Jejich hru charakterizovali nepřesnosti kolem půlící čáry, nedorozumění mezi hráči a velký počet zbytečně ztracených míčů. Logicky se tak hosté špatně dostávali do tempa a nevytvářeli si tlak, který potřebovali k vyrovnání.

Hosté ke konci otevřeli hru, měli několik střeleckých pokusů, které však na bránu Kresice nesměřovali. Naopak na druhé straně měl ještě velkou příležitost Pablo Garcia, ale pojištění vítězství pohrdnul. I tak to ale PAOK nemuselo trápit, jelikož řecký tým porazil Dinamo Záhřeb 1:0.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 pame PAOK,zhto h nikh!!!

Reagovat
jewix

Výbornej bod z Belgie chce potvrdit 3 bodama proti Chorvatům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 0 ani jeden nebude chtít prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden Grék v zostave domácich ... ako im potom vlastne môžu fanúšikovia fandiť ?

Reagovat
jewix

anglickýmu Arsenalu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele