1/16 finále - 1. zápasy
17.02.2011 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lech Poznań - SC Braga 1:0

V dalším utkání k sobě los Evropské ligy svedl celky Poznaně a Bragy. V prvním utkání na půdě polského celku vyhrál domácí Lech nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. O jediný gól utkání se postaral Artjoms Rudněvs. Poznaň si tak do odvety odváží slušný výsledek, ale v Braze to bude mít hodně složité a postup je otevřený pro oba týmy.

Od samého úvodu utkání se domácí pustili do útoku, ale po celý zápas byla bohužel na obou stranách vidět značná nepřesnost v kombinaci. Hosté se soustředili spíše na obrannou fázi a směrem dopředu toho moc nepředvedli. První šance zápasu se zrodila už v 8. minutě utkání, kdy pálil ze střední vzdálenosti Ivan Djurdjevič, ale jeho projektil nemohl ohrozit brankáře Bragy Artura.

O pár minut později se zrodila příležitost také na straně hostí a byla o poznání nebezpečnější. Na rohový kop si naběhl Lima a hlavičkou pořádně vystrašil domácího gólmana Kotorowskiho. Šance v pokutovém území však byli ojedinělé a tak další dalekonosný pokus vypálil domácí Stilič ve 27. minutě. Ani jeho pokus však neměl příliš nadějí na úspěch. Do kabin se tak šlo po nudném fotbalu za bezbrankového stavu.

Ve druhém dějství měli první větší příležitost hosté. García vyslal do brejku Silvia, ale ten tváří v tvář gólmanovi domácích neuspěl. Po další hluché části hry plné nepřesností se fanoušci přeci jen jednoho gólu dočkali. V 72. minutě ho překvapivě vstřelili domácí fotbalisté. Po skvělé kombinaci Slusarskiho s Rudněvsem se druhý jmenovaný trefil přízemní střelou k tyči - 1:0.

Po gólu se znovu strhla taktická bitva. Hosté se ani poté nijak výrazně nehnali do útoku a domácí si pohodlně hlídali jednobrankový náskok. Až na pár střídání se tak nic zajímavějšího do konce utkání neodehrálo a domácí udrželi nejtěsnější brankový rozdíl a zvítězili 1:0.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (13)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

take si myslim ze Braga by mohla uspet v Poznani,i kdyz jeji vykony mi prijdou velice nestabilni a pro Poznan by byl uspech remizovat s tymem ktery porazil Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

1 3

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0. Rudněvs, Arbeloda

Reagovat
stas87

3:1 modzden rudnevs stilic(11)

Reagovat
FC Porto FC

Tady asi Braga prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 ale z fanusokvskej stranky to bude urcite vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Arboleda, Rudnevs... a neví někdo o TV přenosu někde na netu???

Reagovat
smazaný uživatel

Poznaň černej kůn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele