základní skupiny - skupina A
30.09.2010 21:05 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Lech Poznań - Red Bull Salzburg 2:0

Lech Poznań začal velmi dobře skupinovou fázi Evropské ligy a po plusovém bodu ze hřiště Juventusu tentokráte slavil výhru. Polský mistr doma porazil Salcburk.

První šanci zápasu měl ve 14. minutě Rudņevs, po centru z pravé strany poslal svou hlavičku nad břevno. Podobně dopadl i pokus hostujícího Cziommera o pět minut později. Domácí měli v prvním poločase více ze hry, po levé straně se prohnal Peszko a jeho nebezpečný centr dokázal zneškodnit Tremmel. Ten měl práci i v nastaveném čase první půle, kdy ho prověřil Kikut.

Rovněž po změně stran začal polský mistr aktivně a hned v první minutě předvedl Tremmel dobrý zákrok proti pokusu Krivece. Hosté nebrali varování moc vážně, a tak přišel trest. Ve 47. minutě zahrávali domácí rohový kop, který si našel důrazný Arboleda a přesnou hlavičkou otevřel skóre - 1:0.

Po hodině hry se předvedl i Salcburk, rychlý brejk zakončoval Švento a Burič musel rychle na zem, aby slovenského záložníka zneutralizoval.

Salcburk se snažil o vyrovnání, často ovšem narážel na pozornou obranu a deset minut před koncem ještě jednou inkasoval. Dlouhý pas do prostoru levého křídla dostal Štilić a po jeho centru do pokutového území zakončoval přesně Peszko - 2:0.

Domácí mohli dokonce přidat ještě jednu trefu, Krivec ovšem tři minuty před koncem mířil jenom do tyče.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
Losinho

2:1

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion už by měl být v plné kapacitě

Reagovat
smazaný uživatel

jn to psal nějaký "odborník" - a navíc ani poslední tři ligová utkání Lech neodehrál venku, to je taky blbost!

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 1

Reagovat
smazaný uživatel

kriz 1:1,2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím Lechu neprohra domácích a když už tak to snad ukopou na 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele