základní skupiny - skupina D
04.11.2010 19:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Club Bruggy - Dinamo Záhřeb 0:2

Belgické Bruggy s největší pravděpodobností ztratily naději na postup do další fáze. Po čtyřech zápasech zůstávají ve skupině D s dvěma body na posledním místě, přičemž na druhé místo ztrácejí již pět bodů. Dinamo se naopak po výhře 2:0 vyhouplo do čela tabulky a má tak skvělou pozici, jak konečně proklouznout přes základní fázi Evropské ligy.

První střelu na bránu vyslal domácí Donk a poprvé musel být také ve střehu brankář Kelava, který jí musel zlikvidovat. Diaz se následně přes půl hřiště vydal směrem do obrany Dinama a Geraerts pak po jeho akci zamířil jen vedle pravé tyče Kelavovy svatyně. Záhřebští jako by se v prvním dějství spíš jen na stadionu v Bruggách otrkávali.

Do druhého však vstoupilo úplně jiné Dinamo, plné síly a plné kreativity v útoku. Nejprve otestoval v 55. minutě schopnosti domácího gólmana de Vliegera kosovský objev Bečiraj, o pár chvil později prošel jako nůž máslem do šance Badelj, přihrál Sammirovi, který už přece jenom z blízkosti síť rozvlnil.

A druhý gól na sebe nenechal opravdu dlouho čekat. V 59. minutě Camozzato fauloval Ibáňeze a kopala se standardka pro Dinamo. Sammir jí rozehrál, centrem našel hlavu Biščana, který prokázal svůj um v hlavičkování a překonal brankáře de Vliegera. Bruggy se pochopitelně snažily o korigování, třeba Lestienneho pokus z dálky byl nadějný, Kelava ho však polapil.

V 78. minutě mohl Lestienne znovu skórovat, jenže jeho točená rána, kterou vyslal levačkou, těsně lízla tyčku. Posledním zoufalým pokusem byla Lestienneho střela v nastaveném čase, kterou ovšem gólman Kelava rovněž polapil. Na druhé straně se ještě dostal do příležitosti Chago, ale jeho divoká a neposedná střela jen přeletěla bránu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

obe muzstva daji gol...tip 1...2:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele