1/16 finále - 1. zápasy
17.02.2011 21:05 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

BSC Young Boys - Zenit Petrohrad 2:1

Překvapivým výsledkem skončilo měření sil mezi BSC Young Boys a Zenitem Petrohrad. Dlouho to vypadalo, že se budou body dělit, ale v devadesáté minutě udeřil střídající Mayuka a zajistil tím domácímu celku určitou naději do odvety.

Podle papírových předpokladů měli být hosté jasnými favority, což se potvrdilo už ve dvacáté minutě, kdy se Zenit ujal vedení. Povedenou hlavičkou se prosadil Lombaerts - 0:1. Už předtím však měli hosté několik dobrých příležitostí ke skórování, ale v žádné z nich nebyli úspěšní. S přibývajícími minutami se osmělilo i domácí mužstvo, nebezpečně pálili Lulić a Costanzo. Do kabin se však šlo za jednogólového vedení hostů.

Tento stav ale v druhém dějství příliš dlouho nevydržel. Neuběhla ani minuta od návratu z kabin a bylo vyrovnáno. Lulić totiž přeloboval gólmana hostů Malafejeva. S vyrovnávací brankou domácím na chvíli narostla křídla, stejný hráč totiž mohl o tři minuty později přidat i druhou branku.

V 69. minutě pak viděl druhou žlutou kartu hráč Zenitu Bystrov a musel předčasně do kabin. Druhý gól mohl padnout na obou stranách, za domácí se o to pokoušel Affolter, v dresu hostů nebezpečně zahrozil Danny.

V závěrečných momentech utkání byly oba celky už smířeny s dělbou bodů, to se však nelíbilo střídajícímu Mayukovi, který v 90. minutě přízemní střelou vystřelil domácím vítězství 2:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
FC Porto FC

YB překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty!

Reagovat
FC Porto FC

Super !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele