základní skupiny - skupina D
05.11.2009 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sporting CP - FK Ventspils 1:1

Sporting odmítl jistotu postupu do další fáze EL, když na domácí půdě překvapivě remizoval s lotyšským celkem Ventspils poměrem 1:1. Přesto však portugalský tým drží všechny trumfy v ruce a s deseti body jasně vede tabulku základní skupiny D.

V portugalském Lisabonu se odehrálo tentokrát nudné utkání. Favorit nastoupil s ambicemi jednoznačně zvítězit, avšak již od úvodního hvizdu bylo znát jasné podcenění ze strany domácích. Přičtěme do toho značný respekt hostujícího celku a zbude jasná fotbalová nuda.

Začátek utkání patřil spíše hostům. Ti využívali laxního pohybu domácích a snažili se překvapit. To se jim také podařilo, když po čtvrt hodině hry se k přímému kopu z dobré pozice postavil Zamperini a technickou střelou poslal hostující celek překvapivě do vedení.

Ovšem domácí věděli, že zbývá ještě mnoho času a tak s okamžitě začali tlačit do útoku. To přineslo zasloužené ovoce, když ve 22. minutě utekl všem Saleiro a technickou střelou srovnal skóre.

Tím ovšem skončil první poločas a diváci se těšili na ten druhý. Nikdo na stadionu však nečekal, že druhý poločas nepřinese prakticky nic zajímavého a utkání tak skončí překvapivou remízou 1:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když všechno dopadne tak jak má tak nebude tema o čem kecat tak za dvě 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele